|
|
#4681 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
zależy o co chodzi?
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rybka lubi pływać, a pszczółki lubią bzykać ![]() bzyk
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
agnes - ekstra - znam sprawę też szłam rudo brązowa (kolor jak tarta marchewka z jabłkiem stojące pół dnia w salaterce) do fryzjerki na blond - trudny przypadek
aha czyli rozjaśniaczem dawał - tak jak i mnie - nie farbą ? |
|
|
|
#4684 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Nadrobienie Baru to jakaś masakra, co przeczytam stronę, to wyprodukujecie dwie Ano, widok strasznie nieestetyczny i przykry, ale zawsze to trochę lepiej ze świadomością, że zwierz nic już nie czuje.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4685 | |
|
BAN stały
|
Ło, żeby tylko
![]() Cytat:
Chociaż nie wyobrażam sobie, że mogłoby być inaczej... ![]() Moja mama z kolei wypatrzyła mi w jakimś sklepie z antykami ( ) jakąś koronkową suknię na cp. Muszę iść obadać. Chociaż średnio mi się widzą takie teatralne, do ziemi itd, ale ponoć robi wrażenie, może na potrzeby zamku jednak bym się raz odziała w cuś takiego, hmm ![]() Lśnienie na TCM
|
|
|
|
|
#4686 | |||
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
ja zaniedbałam trochę swój blond ![]() po weekendzie idę do fryzjera Cytat:
Cytat:
![]() podziwiam, nienawidzę tej dłubaniny a Ty jak zwykle piękna ![]() Cytat:
, a na pedi to ja się boję ![]() ad2. ja ją chętnie oddam włśnie przewrócił dwa wazony z kwiatami, stół, krzesła i podłoga wodą zalane ![]()
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() półtusza ewołowa wisząca na haku, w której wciąż drgają mięśnie - to dopiero widok brrr blehA tak fogóle teściu siostry mnie dzisiaj nie poznał i pytał mojego taty co on za dziefczynę przywiózł ![]() Bzyk
|
|
#4688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dizęki za info o filmie Cytat:
|
||
|
|
|
#4689 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
ale nastawiałam się na ciężkie przeprawy z truciem, a tu głatko pojszło
![]() Cytat:
zazdraszczam mamy i sklepów ![]() W zadupiatych skierniewicach nic choćby ciut teatralnego ni ma, obleciałam wsje ciekawe sklepy ![]() zapuściłam i grzywkę zlikwidowałam ![]() przez łostatnie lata miałam kłaki mniej wiecej do ramion, a przez całę życie grzywę na całe czoło, to teraz sama siebie na mieście nie poznajeu w szybach, lustrach itp
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 20:55 |
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy zazdrościć czy współczuć?
![]() No niby tak ale.... Gucia brak, Filip to kumpel i chyba gej, Aleksander nie ten gatunek, a Teodor żonaty.... |
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4693 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
O puder. Myślę o Kanebo albo Meteorkach. I jeszcze pytanie o Kanebo? Rozjaśnia czy jest zupełnie transparentny? (ten sypki) Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4694 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
właśnie też się zdziwiłam. w te strony przyjeżdża dużo niemców i warszawiaków, więc pewnie stąd takie sklepy.
|
|
|
|
|
#4695 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
I zbyt letnie jednak...Cytat:
![]() Cytat:
Ja swój znalazłam onegdaj - Messe de Minuit. Co nie znaczy, że najbardziej mi się podoba, po prostu chyba najbardziej mi pasuje. |
||||
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja zauważyłam ze mam niemal identyczny - tzn baaardzo podobny gust perfumowy do agnyski81 - co nie sięgnę to widzę w opisach że i ona zachwycona albo conajmniej zadowolona ja jedynie w wątku testowym opisów nie umieszczam bo po prostu nie potrafię zwerbalizować czym coś pachnie a wówczas taki opis jest zbędny - tam się wchodzi żeby sie czegoś dowiedzieć np dziś Narciso R. essence - z próbki - zaskoczył mnie in plus - kompletnie sie nie spodziewałam że będzie tak dobrze leżał nie kwaśny, nie za zimny - niezły - ale czym mi pachniał określic nie jestem w stanie poza tym ze echa róży - i żadnego mydła ( no może po psiknięciu ale potem niet) - a w recenzjach mydło i mydło, baaardzo zmienny - falował - ale niczym nie dawał sotro po nosie - niezwykle "ułożony", jak szyfon delikatnie opływający sylwetkę, powiew wiatru - świetnie to dobry znak bo piżmo na mnie robi dziwne rzeczy czasem niesmaczne editnę jeszcze: essence to moze być trop dla szukających wypranych w proszku do pranie tkanin ( jako nuty w perfumach of kors) także Kameno - Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:24 |
|
|
|
#4697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melk, jakbyś nie chciała tej sukienki, to wiesh... daj znać
Cytat:
Jak to mówią "Kocha to poczeka" taa... ![]() (gorzej, jak dziura przez lata zarośnie Cytat:
a fuaśnie miałam kiedyś pisać, że jak założę swoją ulubioną ołówkową czarną spódnicę (co na wesele mam iść), to czuję się jak Cuddy ![]() Kiedyś mię się taki styl nie podobał, ale teraz... no dorosłam cheba i jush ![]() Ale oczywiście wybieram styl kobiecy w wersji cornej i próbuję mhrok przemycać ![]() Takie ło - Corp Goth http://www.blackwaterfall.com/12corp.php too mój styl )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:05 |
||
|
|
|
#4698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na 102 teraz narzekasz i kcesz oddawać a jak tylko do klatki idzie to Ci smutno Cytat:
Meteorki mam te różowawe i jakoś mnie nie powalają. A co do langusty to widziałam w programie jak podają w jakiejś restauracji - odwłok masz na talerzu do zjedzenia, a głowa na drugim wsadzona w lód i tej languście ruszają się oczy i te przednie "nóżki"... |
||
|
|
|
#4699 |
|
Nindżopesz
|
A propos zmiany Mai nie mogem siem doczekać fotek dziefczyn po CP. Zwłaszcza tych w nowych szczuplejszych odsłonach
![]() Pasek |
|
|
|
#4700 | |||
|
Zakorzenienie
|
i z zewnątrz i wewnątrz
![]() Cytat:
z kolorówką nie pomogę Cytat:
Cytat:
fiefiurka zasnęła mi w kapturze od bluzy
|
|
|
#4701 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4702 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ha - miałam coś podobnego na głowie mam mocny pigment i będzie przy brązach zawsze się spłukiwał w kierunku rudego a rudego nie lubię Cytat:
Cytat:
ale na allegro bym bała się kupić
|
|
#4703 |
|
Nindżopesz
|
Odchudzające leginsy dla mnie
Lookbook mnie wciongnoł. |
|
|
|
#4704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 nie, nie trwała, ja mam naturalnie takie włosy ![]() ad.3 to wyższe wtajemniczenie a ja dopiero robię rozeznanie w seforzakach ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- I teraz wiórek jest kochany? Ale miejsuffkę sobie znalazła pierwsza klasa. To się Gryksiu słabo pałom posługuje skoro masz jeszcze wątpliwości
|
||
|
|
|
#4705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dokładnie. Znaczy one tam siedzą, ale nie wiesz w jakiej ilości i jakiej są jakości. To wiesz tylko, jak kręcisz samodzielnie. Wiem, ale śmierdziałam dziś przecudnie. Jakiś pan o wyglądzie lekko menelskim usiadł koło mnie, zaciągnął się, po czym wstał i się przesiadł na drugi koniec wagonu ![]() też Ci się coś sfajczyło? ugasili i oddymili. Na klatce nadal trochę śmierdzi, ale da się wytrzymać. Cytat:
[QUOTE=Florens;27816228] Cytat:
Cytat:
I powiem Wam jedno, ubieranie się na szybko, po ciemku i w dużym stresie to zuo. Skutek był taki, że przed blokiem wylądowałam w krótkich kozaczkach, spodniach od piżamy długość do kolan, nie pasującym kolorystycznie do spodni podkoszulku, eleganckim żakiecie i z torebką I z głową owiniętą mokrą szmatą (a właściwie chustą) Dobrze,że żaden strażak nie dostał zawału z wrażenia.
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (wreszcie się oblukam obiektywnie dobranoc
|
|
#4707 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4709 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: i ciekawe jak utrzymuje taką grzywkę... EDIT 2: ach to kolczyk... Może Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-06-29 o 21:22 |
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż - ale teraz nie wiem co zrobię bo odrasta zielony blont i kurczę troszku mnei nie stać na dożywotnie balejażowanie sie - troszku wcale Red - te za 400 baksów z ćwiekami som dla mnie idealne - jak to dobrze że takie drogie z jednej strony Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

wybrałam dobry moment jak dobre humory mieli, to dopsz znieśli [COLOR=Wheat](bez darcia i marudzenia
) jakąś koronkową suknię na cp. Muszę iść obadać. Chociaż średnio mi się widzą takie teatralne, do ziemi itd, ale ponoć robi wrażenie, może na potrzeby zamku

, a na pedi to ja się boję 

zazdraszczam mamy i sklepów 

Grunt, że ugasili.