![]() |
#4681 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
zależy o co chodzi?
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rybka lubi pływać, a pszczółki lubią bzykać ![]() bzyk ![]()
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
agnes - ekstra - znam sprawę też szłam rudo brązowa (kolor jak tarta marchewka z jabłkiem stojące pół dnia w salaterce) do fryzjerki na blond - trudny przypadek
aha czyli rozjaśniaczem dawał - tak jak i mnie - nie farbą ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Nadrobienie Baru to jakaś masakra, co przeczytam stronę, to wyprodukujecie dwie ![]() ![]() Ano, widok strasznie nieestetyczny i przykry, ale zawsze to trochę lepiej ze świadomością, że zwierz nic już nie czuje.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
BAN stały
|
Ło, żeby tylko
![]() Cytat:
![]() Chociaż nie wyobrażam sobie, że mogłoby być inaczej... ![]() Moja mama z kolei wypatrzyła mi w jakimś sklepie z antykami ( ![]() ![]() ![]() Lśnienie na TCM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |||
Zakorzenienie
|
gratuluję
ja zaniedbałam trochę swój blond ![]() po weekendzie idę do fryzjera Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() podziwiam, nienawidzę tej dłubaniny a Ty jak zwykle piękna ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ja ją chętnie oddam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() półtusza ewołowa wisząca na haku, w której wciąż drgają mięśnie - to dopiero widok ![]() A tak fogóle teściu siostry mnie dzisiaj nie poznał i pytał mojego taty co on za dziefczynę przywiózł ![]() ![]() Bzyk ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dizęki za info o filmie Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
ale nastawiałam się na ciężkie przeprawy z truciem, a tu głatko pojszło
![]() Cytat:
![]() ![]() W zadupiatych skierniewicach nic choćby ciut teatralnego ni ma, obleciałam wsje ciekawe sklepy ![]() zapuściłam i grzywkę zlikwidowałam ![]() przez łostatnie lata miałam kłaki mniej wiecej do ramion, a przez całę życie grzywę na całe czoło, to teraz sama siebie na mieście nie poznajeu w szybach, lustrach itp ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy zazdrościć czy współczuć?
![]() No niby tak ale.... Gucia brak, Filip to kumpel i chyba gej, Aleksander nie ten gatunek, a Teodor żonaty.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
O puder. Myślę o Kanebo albo Meteorkach. I jeszcze pytanie o Kanebo? Rozjaśnia czy jest zupełnie transparentny? (ten sypki) Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja swój znalazłam onegdaj - Messe de Minuit. Co nie znaczy, że najbardziej mi się podoba, po prostu chyba najbardziej mi pasuje. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
![]() ja zauważyłam ze mam niemal identyczny - tzn baaardzo podobny gust perfumowy do agnyski81 - co nie sięgnę to widzę w opisach że i ona zachwycona albo conajmniej zadowolona ja jedynie w wątku testowym opisów nie umieszczam bo po prostu nie potrafię zwerbalizować czym coś pachnie a wówczas taki opis jest zbędny - tam się wchodzi żeby sie czegoś dowiedzieć np dziś Narciso R. essence - z próbki - zaskoczył mnie in plus - kompletnie sie nie spodziewałam że będzie tak dobrze leżał nie kwaśny, nie za zimny - niezły - ale czym mi pachniał określic nie jestem w stanie poza tym ze echa róży - i żadnego mydła ( no może po psiknięciu ale potem niet) - a w recenzjach mydło i mydło, baaardzo zmienny - falował - ale niczym nie dawał sotro po nosie - niezwykle "ułożony", jak szyfon delikatnie opływający sylwetkę, powiew wiatru - świetnie to dobry znak bo piżmo na mnie robi dziwne rzeczy czasem niesmaczne editnę jeszcze: essence to moze być trop dla szukających wypranych w proszku do pranie tkanin ( jako nuty w perfumach ![]() także Kameno - ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | ||
Zakorzenienie
|
Melk, jakbyś nie chciała tej sukienki, to wiesh... daj znać
![]() Cytat:
![]() Jak to mówią "Kocha to poczeka" taa... ![]() (gorzej, jak dziura przez lata zarośnie ![]() Cytat:
![]() a fuaśnie miałam kiedyś pisać, że jak założę swoją ulubioną ołówkową czarną spódnicę (co na wesele mam iść), to czuję się jak Cuddy ![]() Kiedyś mię się taki styl nie podobał, ale teraz... ![]() ![]() Ale oczywiście wybieram styl kobiecy w wersji cornej i próbuję mhrok przemycać ![]() Takie ło - Corp Goth http://www.blackwaterfall.com/12corp.php too mój styl ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na 102 teraz narzekasz i kcesz oddawać a jak tylko do klatki idzie to Ci smutno ![]() Cytat:
Meteorki mam te różowawe i jakoś mnie nie powalają. A co do langusty to widziałam w programie jak podają w jakiejś restauracji - odwłok masz na talerzu do zjedzenia, a głowa na drugim wsadzona w lód i tej languście ruszają się oczy i te przednie "nóżki"... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Nindżopesz
|
A propos zmiany Mai nie mogem siem doczekać fotek dziefczyn po CP. Zwłaszcza tych w nowych szczuplejszych odsłonach
![]() Pasek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |||
Zakorzenienie
|
i z zewnątrz i wewnątrz
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() z kolorówką nie pomogę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() fiefiurka zasnęła mi w kapturze od bluzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ha - miałam coś podobnego na głowie mam mocny pigment i będzie przy brązach zawsze się spłukiwał w kierunku rudego a rudego nie lubię Cytat:
Cytat:
ale na allegro bym bała się kupić
![]() |
#4703 |
Nindżopesz
|
Odchudzające leginsy dla mnie
![]() Lookbook mnie wciongnoł. |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad.2 nie, nie trwała, ja mam naturalnie takie włosy ![]() ad.3 to wyższe wtajemniczenie a ja dopiero robię rozeznanie w seforzakach ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- I teraz wiórek jest kochany? Ale miejsuffkę sobie znalazła pierwsza klasa. To się Gryksiu słabo pałom posługuje skoro masz jeszcze wątpliwości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dokładnie. Znaczy one tam siedzą, ale nie wiesz w jakiej ilości i jakiej są jakości. To wiesz tylko, jak kręcisz samodzielnie. Wiem, ale śmierdziałam dziś przecudnie. Jakiś pan o wyglądzie lekko menelskim usiadł koło mnie, zaciągnął się, po czym wstał i się przesiadł na drugi koniec wagonu ![]() też Ci się coś sfajczyło? ugasili i oddymili. Na klatce nadal trochę śmierdzi, ale da się wytrzymać. Cytat:
![]() [QUOTE=Florens;27816228] Cytat:
Cytat:
I powiem Wam jedno, ubieranie się na szybko, po ciemku i w dużym stresie to zuo. Skutek był taki, że przed blokiem wylądowałam w krótkich kozaczkach, spodniach od piżamy długość do kolan, nie pasującym kolorystycznie do spodni podkoszulku, eleganckim żakiecie i z torebką ![]()
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (wreszcie się oblukam obiektywnie ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4707 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4709 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: i ciekawe jak utrzymuje taką grzywkę... EDIT 2: ach to kolczyk... Może ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-06-29 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż - ale teraz nie wiem co zrobię bo odrasta zielony blont i kurczę troszku mnei nie stać na dożywotnie balejażowanie sie - troszku wcale ![]() Red - te za 400 baksów z ćwiekami som dla mnie idealne - jak to dobrze że takie drogie z jednej strony Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.