![]() |
#4651 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak napisałaś o tym bracie to mi się przypomniało jak kiedyś chciałam zamówić bluzkę na allegro i było kilka do wyboru i mi się 2 wzory podobały ![]() ![]() ![]() ![]() Pomogli jak chu...steczka ![]() Patrz wyżej ![]() ![]() ![]() ![]() Budowniczym? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-29 o 19:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
Mam kueszczyn - co jest bardziej sensual - Contradiction czy Alien Sunessence Or D'ambre i jeszcze Brit?
![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-06-29 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Nindżopesz
|
Wiadomo, obie mamy genialny gust
![]() Ja mam wielką słabość do obuwia wyglądającego jak ortopedyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Rachell - pytałaś o fryzjera - otóż byłam! Jestem mega zadowolona, serio, poza tym walory estetyczne i salonu i obsługi bardzo na tak i bynajmniej nie był to gej ![]() no i jestem znowu blondi
![]() |
#4655 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() muszisz chyba odwiedzić specjalistę ![]() Ja też jestem zepsuta, ale wszystko działa, jak należy ![]() Moja ciotka i ja też to robiłyśmy- byłam u niej na praktykach archeologicznych Cytat:
I teraz też. I bardzo się cieszę, szkoda tylko, że się tak nadenerwowałaś. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja...mam swój zapach! ![]() Tak, na dziś- po globalnych testach. Boję się, że za bardzo mi się podoba. I nie powiem, jaki, bo boję się zapeszyć. Najlepsze, że uznałam go za raczej letni, tymczasem wieść głosi, że został wymyślony na zimę ![]()
![]() |
#4656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pochwal się ![]() ![]() Ja swojego szukam - dziś niuchałam Versense i Omnia Green Jade. Pierwszy chyba za ostry, drugi za mydełkowaty. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Pierwszy raz w życiu bób jadłam, jeszczek trochę zostało i miałam się skusić, ale wygrała ryba marynowana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
BAN stały
|
Oskubałyśmy 20 kg truskawek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() skarało ją ![]() ![]() on nie wie, chyba, że nie jest na dworze ![]() Cytat:
![]() a bób jest pyszny Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam w południe, a już wieczorem wiedziałam, że coś jest nie tak, do dziś mam cienie na pazurach, ale już prawie "zrosły". Ten mój maniukjur był po prostu nieprofesjonalnie zrobiony ![]() Cieszę się, że Twoje pazuri ok. są ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() fiefiurka uwielbia arbuza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Będzie dżemik?
![]() Cytat:
A na pedi jestem zapisana ale się fstydzę iść ![]() ad.2 czy ja już pisałam że zazdraszczam Ci wiórka? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
spoko
![]() sprawdza się świetnie przy nastu naszyjnikach ![]() ![]() Powiedziałam starym, że jadę na cp ![]() ![]() ![]() Wróciłam z imprezy rodzinnej, uff, jaka u nas cisza ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
![]() Oczy Ci widać i kawałek brody ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Contr - za delikatny, niewinny Alien - tak jak napisała Ju Brit - hmmm no zależy jak na Tobie leży ale za jadalnie dla mnie Cytat:
![]() ![]() ![]() a wiesz ze myślałam o Tobie dzis i dzień wcześniej też - to ważka sprawa jest ![]() yeah - napisz coś więcej co zrobił - jeśli nie kcesz foty - a moze w album chociaz fotosik - super gratuluję - takei wyjścia od fryzjera to powinny być w standardzie ![]() i fogle czemu tak daleko mnie - ja chce chłopa fryzjera z wizją ![]() Justyno - powieeedz jaki to zapach ach powiedz ja dzis kilka testnęłam - napad na sefore niestety znów w locie aha i pachnę bobem - przez małe "B' pyyyyyyszny ale śmierdzący |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pałą to Gryks wali
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Koty nie przeżuwają jedzenia jak ludzie, dwa dziabnięcia i połykają kęs, więc nawet zupełny brak zębów nie przeszkadza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Muf! Ja swego czasu lubiłam The Swans ![]() Cytat:
![]() Potrzebuje pomocy: ktoś się zna na kolorówce na tyle, żeby doradzić przy zakupach na All? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-06-29 o 20:40 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
to nie dość, że straszą, to jeszcze pałują?
![]() Naiat, cóż za piękny avatar! ![]() Tę Pszczółkę, którą tu widziicieeee!... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz ze tak to sobie tłumaczyłam zatem napisałam chyba, ale wolę dla pewności nie patrzeć jak istotą żywą trzesie - czyli to nerwy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Panów jest w salonie 3 - byłam u najmłodszego i najprzystojniejszego ![]() udało mu się fajnie włosy rozjaśnić, co nie było takie proste przy tych rudych brązach - przez pół roku farbowałam w domu, trochę mi brązu zostawił ale większość mam blond balejaż no i dużo krótsze - postaram się foty zrobić jutro. Serio polecam - dla mnie fajna odmiana po samych kobietach - fryzjerkach. w ogóle mam zamiar zamówić sobie te szampony półtoralitrowe z loreala, zamawiałam je kiedyś z farbą ale te małe 250ml. Kto używa i poleca?
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
To te wszystkie biedne raki, langusty i inne taki jak są przełamane na pół tzn. odwłok odrywany od głowy i wszystko im się oddzielnie rusza to też nie cierpią?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
no wiesz, może Winterkę akurat tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.