Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-01, 19:31   #2431
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
nie
lot na koniec calkiem odwolali ...
zamiast dzisiaj o 16stej bedzie dopiero jutro o 12 w poludnie ....
Uuu, to nie fajnie!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 19:32   #2432
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Uuu, to nie fajnie!!!
wiem
i teraz wyjazd na biwak stoi pod duzym znakiem zapytania ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 19:35   #2433
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 19:39   #2434
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja tez .. czuje sie taka bezradna
pisalam teraz z nia mowila ze chce jechac pod namioty bedziemy tylko musieli wrocic do domu zeby sie wykapala i jedziemy na biwak ... oby tylko juz sie nic nie zmienilo ...

wlasnie nie powiedzieli nic ... najpierw przesuneli lot o 6 godzin a pozniej calkiem odwolali ..

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-07-01, 19:45   #2435
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

dzisiaj w ogole sa chyba jakies problemy z lotami bo chcialam zobaczyc o ktorej laduje samolot mojego tzta w niedziele i weszlam na strone lotniska to praktycznie wszystkie loty opoznione... moze pogoda?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 19:46   #2436
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-07-01 o 19:47
Stary 2011-07-01, 19:53   #2437
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
dzisiaj w ogole sa chyba jakies problemy z lotami bo chcialam zobaczyc o ktorej laduje samolot mojego tzta w niedziele i weszlam na strone lotniska to praktycznie wszystkie loty opoznione... moze pogoda?
Cytat:
Treść usunięta
Monia mi napisala ze powodem odwolania lotu bylo to ze .. na pasie na lotnisku JFK bylo ponad 100 zolwi i samoloty nie ladowaly ... dziwne to wytlumacznie troche

Leciala z rzeszowa do wawy ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-07-01, 19:58   #2438
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

żółwie na pasie startowym? czy to 3 swiat?
Stary 2011-07-01, 19:58   #2439
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-07-01, 20:02   #2440
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Monia mi napisala ze powodem odwolania lotu bylo to ze .. na pasie na lotnisku JFK bylo ponad 100 zolwi i samoloty nie ladowaly ... dziwne to wytlumacznie troche

Leciala z rzeszowa do wawy ...
że co? żółwie?? No i 100...to przecież zawrotna ilość, na pewno nie do ogarnięcia...

coś faktycznie mało przekonujące to tłumaczenie...

Stary 2011-07-01, 20:23   #2441
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Obawiam się, że mnie też to czeka jakoś nie wierzę, że to się zapomina
w pewnym sensie sie zapomina ja pamietam ze bolalo, pamietam z emocno ale jakbym sobie miala przypomniec ten bol to niepotrafie...dzis juz sie nie wydaje taki straszny

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Kasia ja bym chętnie zaszła w drugą ciąże, ale pod warunkiem, że ktoś by za mnie urodził
tez tak mowilam po porodzie

tylko przy drugim juz mi nie bedzie tak wesolo, teraz jechalam do szpitala z usmiechem na ustach bo nie wiedzialam co mnie czeka, drugi porod ma to do siebie ze wiesz juz jak to wygląda ;D

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Zależy co dla kogo znaczy cholernie Boleć, boli, ale ja już nie pamiętam jak bardzo Najlepsze było to, że w sekundzie jak Marcela wyszła już nic kompletnie nie bolało Jak chodzi o mojego męża, to muszę powiedzieć, że był wspaniały przy porodzie Nie wyobrażam sobie rodzić bez niego. Cały czas starał się mnie podtrzymywać na duchu, wiesz nawet na najgłupszej zasadzie - ja mówię "chyba umieram", a on "no coś ty, żyjesz" Dzielnie zniósł nawet to, że mu prawie ściągnęłam spodnie, tak mocno się go złapałam przy skurczu Samo to, ze trzymał mnie za rękę, głaskał po głowie i powtarzał, że już niedługo i że jest ze mnie dumny dało mi bardzo duzo.
potwierdzam obecnosc meza jest bezcenna, ja swojemu prawie złamałam kark bo jak mialam skurcz to maz mi trzymal noge a ja go lapałam za kark i ciagnelam ile sil

A tak wogóle to hej Kochane

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2011-07-01 o 20:25
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 20:39   #2442
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
w pewnym sensie sie zapomina ja pamietam ze bolalo, pamietam z emocno ale jakbym sobie miala przypomniec ten bol to niepotrafie...dzis juz sie nie wydaje taki straszny

tez tak mowilam po porodzie

tylko przy drugim juz mi nie bedzie tak wesolo, teraz jechalam do szpitala z usmiechem na ustach bo nie wiedzialam co mnie czeka, drugi porod ma to do siebie ze wiesz juz jak to wygląda ;D

potwierdzam obecnosc meza jest bezcenna, ja swojemu prawie złamałam kark bo jak mialam skurcz to maz mi trzymal noge a ja go lapałam za kark i ciagnelam ile sil

A tak wogóle to hej Kochane
Ho! Jakby to Marta powiedziała

Za uśmiech na ustach w drodze do szpitala podziwiam, ja jechałam z głośnym k**** mać
Biedny kark Twojego męża Mój mąż też mi trzymał nogę, tzn zapierałam nogę o jego biodro, a drugą o położną, a trzymałam się za te kikutki przy łóżku. Tylko na drugi dzień miałam w rękach takie zakwasy jakbym z tonę węgla przerzuciła
Stary 2011-07-01, 20:52   #2443
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Ho! Jakby to Marta powiedziała

Za uśmiech na ustach w drodze do szpitala podziwiam, ja jechałam z głośnym k**** mać
Biedny kark Twojego męża Mój mąż też mi trzymał nogę, tzn zapierałam nogę o jego biodro, a drugą o położną, a trzymałam się za te kikutki przy łóżku. Tylko na drugi dzień miałam w rękach takie zakwasy jakbym z tonę węgla przerzuciła
ja mialam usmiech bo mnie jeszcze tak nie bolalo k**** mac bylo potem w szpitalu

ja rodzilam na boku i jedna noga zapieralam sie o lozko a druga trzymal mi maz i mialam ja zgieta a jak byl skurcz to na sile chcialam ja wyprostowac i tak sie silowalismy u mnie to maz mial takie zakwasy ze szok i jeszcze 2 dni chodzil z glową przekrzywiona na bok

wogole bylo mi strasznie niewygodnie bo lozko bylo zrobione na polsiedzaco a ja na boku i caly czas zjeżdzałam z tego łożka ale jak polozna pytala czy mi tak wygodnie to przytakiwalam bo juz chcialam skonczyc ta impreze a nie jeszcze sie bawic w zmiane pozycji choc nie powiem sama pozycja do porodu rewelacja

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2011-07-01 o 20:54
Stary 2011-07-01, 21:11   #2444
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
żółwie na pasie startowym? czy to 3 swiat?
Niedaleko lotniska JFK jest pare jezior .. wiec pewnie stamtad sie przyplataly ...

Cytat:
Treść usunięta
ja tez nie wlasnie ale nawet w wiadomosciach mowili ze loty sa odwolane przez zolwie wlasnie

Cytat:
że co? żółwie?? No i 100...to przecież zawrotna ilość, na pewno nie do ogarnięcia...

coś faktycznie mało przekonujące to tłumaczenie...
Wiem wlasnie dziwnie to brzmi ale to prawda jednak .. w wiadomosciach pokazywali wlasnie ze loty odwolane

sa to dzikie zolwie z zebami i wydaja dziwny glos jak sie do nich podejdzie .. nie poruszaja sie tak powoli jak normalne u nas tez mamy pare taki stworzonek za domem , kiedys zrobie zdjecie to wam pokaze

Na biwak jedziemy Monia napisala ze chce tylko wrocic do domu wykapac sie i mozemy jechac faaaajnie nawet zolwie nam nie przeszkodza w udanym weekendzie

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-07-01, 21:14   #2445
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja mialam usmiech bo mnie jeszcze tak nie bolalo k**** mac bylo potem w szpitalu

ja rodzilam na boku i jedna noga zapieralam sie o lozko a druga trzymal mi maz i mialam ja zgieta a jak byl skurcz to na sile chcialam ja wyprostowac i tak sie silowalismy u mnie to maz mial takie zakwasy ze szok i jeszcze 2 dni chodzil z glową przekrzywiona na bok

wogole bylo mi strasznie niewygodnie bo lozko bylo zrobione na polsiedzaco a ja na boku i caly czas zjeżdzałam z tego łożka ale jak polozna pytala czy mi tak wygodnie to przytakiwalam bo juz chcialam skonczyc ta impreze a nie jeszcze sie bawic w zmiane pozycji choc nie powiem sama pozycja do porodu rewelacja
Łóżko jak łóżko, ale poducha była taaaaaka miękka Też miałaś taką wielką, puszystą poduszkę? A wrażenia o skończeniu imprezy miałam identyczne Bo mnie położna proponowała, żebym pochodziła jeszcze, ale ja juz nie chciałam

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Niedaleko lotniska JFK jest pare jezior .. wiec pewnie stamtad sie przyplataly ...

ja tez nie wlasnie ale nawet w wiadomosciach mowili ze loty sa odwolane przez zolwie wlasnie

Wiem wlasnie dziwnie to brzmi ale to prawda jednak .. w wiadomosciach pokazywali wlasnie ze loty odwolane

sa to dzikie zolwie z zebami i wydaja dziwny glos jak sie do nich podejdzie .. nie poruszaja sie tak powoli jak normalne u nas tez mamy pare taki stworzonek za domem , kiedys zrobie zdjecie to wam pokaze

Na biwak jedziemy Monia napisala ze chce tylko wrocic do domu wykapac sie i mozemy jechac faaaajnie nawet zolwie nam nie przeszkodza w udanym weekendzie
Niezły numer z tymi żółwiami Brzmi rewelacyjnie
Ale super, że i tak pojedziecie na biwak! Na długo szwagierka do Was przylatuje?
Stary 2011-07-01, 21:19   #2446
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

super, że jednak jedziecie! haha! Czyli weekend będzie zaliczony do udanych i będzie rozpoczynał pobyt szwagierki super!

no a żółwie... no cóż.. czad!

Stary 2011-07-01, 21:20   #2447
india83
Zakorzenienie

hej!
juz jestem spiaca, u mnie pogoda tragiczna

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Marta, Gucia no właśnie ja też zawsze odmieniam nazwiska. I teraz tak, w zerówkach jest nas 3. Na koniec roku były dyplomy i wiecie... tylko ja odmieniłam nazwiska. Dziewczyny nie odmieniały i jeszcze mi chciały wcisnąć swoje racje. Dla mnie nieodmienione brzmią dziwnie. Poza tym one stwierdziły, ze lepiej nie odmieniać niż źle odmienić hm.... Koleżanka odmieniła "niechcący" jedno nazwisko i miała pecha bo matka dziecka przyleciała do niej ze skargą, ze jej nazwisko się nie odmienia. Nazwisko Trybuła. (kobiece).
??
Madzia my u nas nie odmieniamy tak na wszelki wypadek hihi mam w pracy kilka osob o "takich nazwiskach" i widze jak sie wkurzaja gdy ktos poodmienia czasem semiszne nazwiska wychodza

Cytat:
Kochana, ta stojąca jest kosmiczna! Boska!!!

I mówi to ta, co musi mieć wszystko przeanalizowane od A do Z...

!!!!
tez nam sie podoba

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
wkurzyłam się wczoraj na tż bo mówię mu skro masz urlop to chce jechać z Dominkiem a ja mu mówię że chociaż jedna noc moglibyśmy zostawić Dominika u mamy i samo gdzieć pojechać, to wiecie co mi powiedział że jestem wyrodna matka i nie chcę dziecka ze sobą ,a on sobie nie wyobraża bez synka gdziekolwiek jechać, ok rozumiem że bardzo go kocha ale kyrcze chyba po takim długim czasie moglibyśmy jechać gdzieś sami na jedną noc , ja nie wiem czy ja jestem wyrodna matka że nie chcę dziecka brać , a uprzedzam że najpierw jedziemy znim na dwa tygodnie
Kasia oj czy ten Twoj TZ jest niepowazny, takie rzeczy Ci gadać. oczywiscie, że Tobie tez nalezy sie odpczynek, i chociaz jedna noc bez synka min po to bys znowu mogła byc cudowna matka. moze da sie jeszcze przekonac

Marta Pat jest niezły ma to męskie wyczucie
przynajmnie pokazała, ze potrafi szybko uciekac

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
brawa teraz buciki smigac bedzie az miło

natalia dzis probowała siadac..... oparłam ja pleckami na moich udach złapała mi palce i sie podciagała..... i z tego wysiłku padła i spi
super, niech probuje dalej

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
A ja mysle ze mala kropla drazy skale . Jeszcze kilka lat temu prawie nikt z moi znajomych nie segregowal smieci a teraz prawie wszyscy. Jesli bedzie sie o tym rozmawiac i uczulac na pewne rzeczy to w pewnym momencie branie paragonu nie bedzie rzecza dziwna tylko oczywista. Kasy to pierwszy krok. Nastepny nalezy do nas.
zgadzam sie

tak samo denerwuje mnie tłumaczenie z chodnikami i sciezkami....
np. rowerzysci jadacy po chodnikumimo iz sciezka jest obok) "ale piesi tez chodza po scieżce..."
i na odwrót piesi "ale przeciez rowerzysci jezdza po chodniku" Jakby kazdy mial takie podejscie to ciagle bedzie bajzel. Niech kazdy zmiany zacznie od siebie a naprawde mozna duzo zdziałac ja dostrzegam poprawe w wielu dziedzinach

[zabcia mam nadzieje, że juz zadnych przesuniec lotu nie bedzie

Cytat:
my przerabialiśmy. Nie wiem czy była obowiązkowa czy nie... ale czytaliśmy. Folwark zwierzęcy też:ehem:

Ooooo, mam nadzieje, że już do Was leci (albo już jest) i że lot jej minie bez problemów! W końcu biwak czeka!

Posprzątałam całe mieszkanie, a teraz relaks!!!!
u mnie tez to bylo

normalnie chyba zaraz pojde spac
Stary 2011-07-01, 21:27   #2448
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Łóżko jak łóżko, ale poducha była taaaaaka miękka Też miałaś taką wielką, puszystą poduszkę? A wrażenia o skończeniu imprezy miałam identyczne Bo mnie położna proponowała, żebym pochodziła jeszcze, ale ja juz nie chciałam
yyyyyyy nie pamietam takiej poduszki

ja chodzilam cale 12 godzin po korytarzu to mi juz nie smialy tego proponować

Nasz Skarb
Stary 2011-07-01, 21:34   #2449
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Ja połogu tez jakoś strasznie nie przeżywam, wiadomo nic przyjemnego, krwawie juz 12 dzień , czasem brzuch pobolewa (macica się chyba obkurcza), ale tak to chodzę normalnie, siedzę też normalnie (odkąd zdjęli mi szwy w 3 dobie siedze normalnie, wiadomo, ze na początku troche pobolewało, ale teraz to juz luz). W szpitalu tez szmigałam. No i ja wole w połogu chodzić niż rodzić. Niby bóle krótkie, ale silne, dziękuje bardzo.
Choć tęskni mi się troche za ciążą i brzuchem

Kasiaher Daysy byłyście na usg bioderek na zagnańskiej albo na mickiewicza? Bo musimy się umówić i nie wiem gdzie?

Ja wczęśniej o tym pisałam , że dopiero teraz ide na USG bioder do polikliniki na WP bo jest tam spcjalista ortopeda dziecięcy , któy pracował kiedyś na Langiewicza
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 21:35   #2450
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

laski jakis blad mi sie wkradl do excela... nie chce mi otworzyc pliku bo pisze ze moj antywirus wykryl blad i nie pozwala na to... z kolei antywirusa chyba nawet nie mam bo nam sie skonczyl chcialam dopisac faktury do naszego pliku z kosztorysem budowy ale nie jestem w stanie go otworzyc myslicie ze jak mezus wroci to to naprawi?? spisalam te faktury do innego pliku, zapisalam i tez sie go nie da otworzyc...

wyszlo mi ze do tej pory wydalismy na domek 26 tys ok... tzn na tyle mamy faktury... wszystkie betony, bloczki, kominy, zaprawy i drobne narzedzia nas tyle kosztowaly
Stary 2011-07-01, 22:10   #2451
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
laski jakis blad mi sie wkradl do excela... nie chce mi otworzyc pliku bo pisze ze moj antywirus wykryl blad i nie pozwala na to... z kolei antywirusa chyba nawet nie mam bo nam sie skonczyl chcialam dopisac faktury do naszego pliku z kosztorysem budowy ale nie jestem w stanie go otworzyc myslicie ze jak mezus wroci to to naprawi?? spisalam te faktury do innego pliku, zapisalam i tez sie go nie da otworzyc...
Samba jesli maz nie odisntalowywal antyvira, to on dalej moze dzialac na starej bazie sygnatur. Proponuje wylaczyc antywirusa i sprobowac otworzyc ten dokument Excela. Albo sprawdzic na liscie w antywirusie pt"Kwarantanna" czy jest tam Twoj plik, jak tak to odznaczyć go.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2011-07-01 o 22:12
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 22:17   #2452
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

probowalam go wylaczyc ale mi sie nie udalo w pewnych sprawach jestem ciemna masa komputerowa
Stary 2011-07-01, 22:30   #2453
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
probowalam go wylaczyc ale mi sie nie udalo w pewnych sprawach jestem ciemna masa komputerowa
Samba, ale jak próbowałas go wyłaczyć? Bo najlatwiej najechać myszą ikone antyvirusa na pasku zadań i lewym klawiszem myszy roziwnac menu i kliknac "dezaktywuj/wyłacz/disable ochronę antyvirsuową"

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 07:35   #2454
kliwia
Zakorzenienie

ana nie bedzie wam zimno zima wlatywac na dom? bez wiatrolapu?
jesli bedziecie miec szafe tak jak w projekcie, to bym zostawila dzrwi tak jak sa otwierane.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 08:59   #2455
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Hej ale sie ciulato spi bez meza obudzilam sie o 8 i juz mi sie dalej nie chce spac bo nie mam na kogo klacie sie wylozyc... na szczescie juz jutro rano po niego jade a dzis mezunio pisal ze jedzie zwiedzac Italie... i w ogole wlosi ponoc bardzo sympatyczni... zapraszaja mnie tam na wakacje

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Samba, ale jak próbowałas go wyłaczyć? Bo najlatwiej najechać myszą ikone antyvirusa na pasku zadań i lewym klawiszem myszy roziwnac menu i kliknac "dezaktywuj/wyłacz/disable ochronę antyvirsuową"
probowalam ale wlasnie jak tam klikam to mi pisze ze "antywirus wygasl" i tyle... jutro bedzie maz to naprawi... ja nie chce sie sama za to brac bo jeszcze narobie balaganu zamiast naprawic

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ana nie bedzie wam zimno zima wlatywac na dom? bez wiatrolapu?
jesli bedziecie miec szafe tak jak w projekcie, to bym zostawila dzrwi tak jak sa otwierane.
no wlasnie sie caly czas nad tym zastanawiam.... w sumie bylam w domu u jednego architekta i on to od razu mial wejscie prosto z pola do duzego pokoju mial tylko tyci tyci przedpokoik i nie mial wiatrolapu ale powiedzial ze jest ok... a u nas jednak ten przedpokoj bedzie duzo wiekszy niz jego... co do projektu to my bedziemy mieli rzut lustrzany czy jak to sie tam nazywa i po lewej stronie mamy kuchnie a po prawej stronie bedziemy mieli 2 drzwi, jedne do lazienki, 2 do pomieszczenia gospodarczego i z tego wzgledu tego przedpokoju nie bedziemy dzielic na pol by wydzielic wiatrolap, a jak sie konczy przedpokoj to w ogole chcemy zostawic pusta dziure bo jakbysmy tam zrobili drzwi i sciany to to by byla taka klitka no a szafe planuje postawic z tej strony co jest w projekcie tylko ze moze byc znacznie dluzsza bo tam nie bedzie drzwi ani nic musze pogadac z mezem o tym wiatrolapie bo szczerze mowiac nie daje mi to spokoju... budowanie to jednak ciezka praca...
Stary 2011-07-02, 09:19   #2456
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy co dla kogo znaczy cholernie Boleć, boli, ale ja już nie pamiętam jak bardzo Najlepsze było to, że w sekundzie jak Marcela wyszła już nic kompletnie nie bolało Jak chodzi o mojego męża, to muszę powiedzieć, że był wspaniały przy porodzie Nie wyobrażam sobie rodzić bez niego. Cały czas starał się mnie podtrzymywać na duchu, wiesz nawet na najgłupszej zasadzie - ja mówię "chyba umieram", a on "no coś ty, żyjesz" Dzielnie zniósł nawet to, że mu prawie ściągnęłam spodnie, tak mocno się go złapałam przy skurczu Samo to, ze trzymał mnie za rękę, głaskał po głowie i powtarzał, że już niedługo i że jest ze mnie dumny dało mi bardzo duzo.
jakbym swoje odczucia czytała
ja też wiem że bolało ale nie pamiętam jak bardzo, jakoś nie straszny mi teraz ten ból, bo nie pamiętam jego granicy, a zupełnie jak u ciebie przestało boleć jak patryk wyszedł, jak położyli go na brzuchu to endorfiny tak szalały że nic nie bolało co śmieszne od razu mówiłam że ja chce jeszcze jedno

jadąc 2 raz na pewno będę brała zzo, bo skoro teraz pomogło i bolało mnie tylko ostatnią godzinę i nie czuję przez to żadnego lęku strachu chce mieć kolejne dziecko (dzieci) to czemu nie, komfort psychiczny jest dla mnie cholernie ważny i skoro przy Pacie dostałam znieczulenie i do samego końca sms ze znajomymi! (jeee mam 5 cm, jee 8 skacze na piłe itd) to znaczy że nie było tak źle
znieczulenie jest dla ludzi i nie będę się przed nim wzbraniać - u nas je podają między 4-8 cm
aaaa bolało mnie ostatnią godzinę tylko dlatego że pani powiedziała że daje mi dawkę mniejszą niż powinna ze względu na serducho - jakby dała normalną dawkę to do końca by nie bolało (bo tak szybko następowała akcja), więc następnym razem pojadę z zaświadczeniem od kardio bo na słowo mi teraz nie uwierzyli i woleli dać mniej niż mieć kłopoty

Cytat:
kurcze ja nie wiedzialam ze teraz gin ma obowiazek dawac paragon? od dawna tak jest?? ja bylam kilka miesiecy temu i nie dostalam...
nie pamiętam od kiedy ale coś kojarzę że od maja, wszyscy prywatni muszą dawać,
a nie chcesz mieć wiatrołapu w domu?? moim zdaniem on ma 3 fajne funkcje:
1. standardowa czyli nie wpada ci wiatr do domu nie jest tragicznie zimno w zimie przez to że ktoś owtorzył drzwi
2. bezpieczeństwa - domokrążcy i inni naciągacze jak będą pukać a ktoś im otworzy drzwi to zobaczą tylko wiatrołap, nie będą widzieli co jest dalej, co tam masz itd..
3. estetyczna możesz tam mieć buty kurtki itd więc nic ci w przedpokoju nie zawadza, z salonu nie witać etc..

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Marta Pat jest niezły ma to męskie wyczucie
przynajmnie pokazała, ze potrafi szybko uciekac
o tak wyczucie to on ma boskie
Stary 2011-07-02, 09:41   #2457
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Kliwia, Martucha, bo ten przedpokoik tak na prawde jest malutki... i nie wiem czy jak zabudujemy go to nie powstana mi klitki... ponizej umieszam zdjecia realizacji mojego projektu ze strony internetowej... ci panstwo nie zabudowali sobie przedpokoju i mi sie to podoba... ale z drugiej strony tez obawiam sie ze moze byc zimno itd...

bez sensu probuje sciagnac obrazki i zapisac na dysku i niby mi je zapisuje ale na dysku ich nie mam potem wrrrr.... a juz tak robilam i wiem ze sie da.... cos mamy chyba nie tak z tym kompem...

jak chcecie popatrzec to na tej stronie ponizej rysunku domu po prawej stronie jest zakladka komentarze/realizacje i tam sa zdjecia... jeden z tych domkow ktory podoba mi sie najbardziej nie ma wiatrolapu - ten bialo-brazowy z zolta kuchnia

http://www.z500.pl/projekt/z1,Przest...,budowie,.html
Stary 2011-07-02, 10:34   #2458
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej
Ale dzisiaj pogoda...szaro buro i ponuro. Już się nie mogę doczekać jak pojedziemy nad morze. Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda się trochę opalę - jedziemy 14 lipca na 4 dni do Karwii.
Dziś w planach mamy zakupy całotygodniowe w Auchan, rajd po Maximusie w poszukiwaniu koszuli z łamanym kołnierzykiem w kolorze ivory i muszki, a ja szukam bucików ślubnych. Podobają mi się bardzo jedne, ale nie maja paseczka wokół kostki i nie wiem czy się sprawdzą przy całonocnych tańcach. Szukam na niskim obcasie - max 5 cm, bo nie moge być wyższa od R.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 11:06   #2459
kliwia
Zakorzenienie

samba [przepraszam ze Cie z Ana nie wiem czemu pomylilam ] super ta realizacja z zolta kuchnia. bardzo mi sie podoba. jednak dalabym wiatrolap. akurat u nich wypadalby tam gdzie konczy sie przedpokoj
dalabym takie przeszklone dzrwi cos w stylu jak ma gold fish w salonie.
A u nich chyba nie ma dzrwi bo albo szkoda bylo miejsca, albo chceili by bylo symetrycznie z otwarta kuchnia

agatka powodzenia na zakupkach!

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-07-02 o 11:23
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 11:45   #2460
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba [przepraszam ze Cie z Ana nie wiem czemu pomylilam ] super ta realizacja z zolta kuchnia. bardzo mi sie podoba. jednak dalabym wiatrolap. akurat u nich wypadalby tam gdzie konczy sie przedpokoj
dalabym takie przeszklone dzrwi cos w stylu jak ma gold fish w salonie.
A u nich chyba nie ma dzrwi bo albo szkoda bylo miejsca, albo chceili by bylo symetrycznie z otwarta kuchnia

agatka powodzenia na zakupkach!

ja też jestem Ania także nie ma problemu jak dla mnie no tylko my właśnie też planujemy na wpół otwartą kuchnię a z tego przedpokoju beda drzwi do kuchni tzn samo przejscie bez drzwi i boje sie ze to bedzie lipnie wygladalo jesli to zabudujemy... przede wszystkim zmniejszy nam sie przestrzen... ehhh masakra z ta budowa glowa mnie juz boli... teraz sobie mysle ze moze faktycznie zrobic jakies drzwi przesuwne czy cos.... tylko moglyby sie przesuwac tylko w jedna strone (tam gdzie sa schody)

Gdzie Goldfish wstawiala zdjecia? pamietasz mniej wiecej kiedy? bo ja chyba przegapilam...

A tamta realizacja jest boska.. wszystko mi sie podoba, schody, meble w kuchni, stolik moge sie wprowadzac chocby dzis i nie ukrywam ze zamierzam duzo zgapic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości