Najbardziej skąpy facet- ranking:) - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-07, 14:39   #331
Visez
Zakorzenienie

Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
a jakoś nie przeszkadzało Mu, że jechałam co tydzień do Niego autobusem za 30zł w jedną stronę!
Ani razu mi nie zapłacił za bilet!!!
a on nie przyjeżdżał?
Stary 2011-07-07, 14:49   #332
Foxy89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 2Mm Pokaż wiadomość
To teraz ja
Mój pierwszy facet w życiu. Młoda, głupia i naiwna
Zaprosił mnie na imprezę. Przy kasie powiedział, że nie ma kasy i żebym mu dała. To mu dałam, a on zamiast oddać mi resztą to schował sobie do kieszeni jakby nigdy nic.
Kiedyś była moda na obrączki dla par.To było z 7 lat temu. Zaproponował, że kupi nam takie obrączki. Ja, że jak chce to czemu nie. Ok, jesteśmy w sklepie. Już przy kasie. Kosztowały chyba z 30 zł. A on mówi, że nie ma kasy i że mi później odda. Oczywiście nigdy tego nie zrobił
Teraz najlepsze!
Na każde jego urodziny/imieniny kupowałam mu jakiś prezent. I to nie tani. A on? Zawsze przed moimi urodzinami/imieninami zrywał ze mną pod byle pretekstem. Po 2-3 dniach wracał i mówił szkoda, że tak wyszło, akurat w moje święto
Kiedyś kupił mi kwiatka za 3 zł. Powiedział, że tylko na to zasłużyłam, a potem kazał mi ususzyć, żebym miała co wspominać.
Zresztą, ciągle pożyczał kasę, i nigdy nie oddawał. Kiedyś prosił o pożyczenie 30 zł. Później okazało się, że potrzebował ich na jakieś narkotyki, tego typu, że chyba wciągasz i później wszystko zapamiętujesz, bo miał jakiś test. Masakra.
Nie wierzę...
Stary 2011-07-07, 14:55   #333
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
a on nie przyjeżdżał?
Przyjechał do mnie 2 razy!!! I to po tym, jak Go wybłagałam, bo kasy nie miałam.
A byliśmy ze sobą 3 lata na odległość

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 15:18   #334
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Przyjechał do mnie 2 razy!!! I to po tym, jak Go wybłagałam, bo kasy nie miałam.
A byliśmy ze sobą 3 lata na odległość
No to wytrzymała jesteś Dziwne że wcześniej się nie rozstaliście skoro taki był
Stary 2011-07-07, 17:37   #335
gabi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
No bez przesady, że będę całą młodość siedziała w domu na tyłku, a dopiero gdzieś się przejadę jak dziecko podrośnie? Nie mówię o jakichś wycieczkach do Azjii, czy Ameryki Południowej, ale bez jaj, mówić 18-latce, że przez następne 15 lat (co najmniej!), nie zobaczę ani kawałka świata. Dodam, że uwielbiam podróże.
Ja też bardzo często rezygnuję z MPK, ale skoro piszę, że tak tylko utrzymywał to wiem co mówię. To był 3 letni związek, a nie krótkie spotykanie się więc zdążyłam zauważyć co lubi a czego nie
Tak, uważam, że to miłe dostać od Tżta sukienkę czy buty, lub gdy coś oglądamy ładnego i mnie namawia na kupno. Co więcej mojego Tż wszystkie ulubione ciuchy są właśnie przeze mnie kupione. Nie zrozumiałaś, że w tej wypowiedzi chodziło o jego reakcję, że, nie warto kupować niczego dziewczynie, bo a nóż nie będą razem do końca życia. Zresztą chyba tam napisałam, że sama byłam zdziwiona, że on jej wszystko kupuję.

Nie rozumiem podejścia większości osób na wizażu, że od chłopaka coś przyjąć to wstyd i hańba. Nie przyjdzie nikomu do głowy, że może ktoś ma chłopaka (np. ja) który uwielbia to robić? Ja sama bardzo lubię i chyba nawet wolę wydawać pieniądze na drobne (lub większe) prezenty dla innych i byłoby mi strasznie przykro, jakby ktoś nie przyjął, bo wstyd. Dodam, że nie mam postawy roszczeniowej, byłam w kilku związkach i nikt nigdy mi nie musiał kupować ciuchów ani kosmetyków, nie jest to jakieś dla mnie bardzo ważne, ale miłe.
Większość tutaj sobie ceni dużą niezależność finansową i pewnie nazwiecie mnie głupią, ale u nas nikt nie nie poczuwa do tego że to JEGO pieniądze. Mój Tż nie ma konta, więc jak pracuje ( jesteśmy studentami) to podaje mój nr konta, bo nie ma swojego, a ja np. kiedyś musiałam odebrać pieniądze osobiście 600 zł to dałam mu do portfela, bo nie miałam swojego przy sobie i nie wzięłam ich już z powrotem. Szczerze mówiąc guzik mnie to obchodzi, że zapłacę za jego paliwo lub klocki hamulcowe.
moi rodzice mają ponad 40 lat i nigdy w górach nie byli (polskich górach), dopiero w tym roku się wybierają, całe życie nie było ich po prostu stać niestety, nie zobaczyli całej Polski, o Europie nie wspomnę
i też bardzo lubią podróże

Edytowane przez gabi1989
Czas edycji: 2011-07-07 o 17:41
gabi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 18:32   #336
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabi1989 Pokaż wiadomość
moi rodzice mają ponad 40 lat i nigdy w górach nie byli (polskich górach), dopiero w tym roku się wybierają, całe życie nie było ich po prostu stać niestety, nie zobaczyli całej Polski, o Europie nie wspomnę
Moi dopiero po 29 latach małżeństwa i odchowaniu dzieci zabrali sie za podróże Częściej ich teraz nie ma niż są...Ale nie dziwię im się...Mają w końcu na to czas,żeby się odprężyć
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 19:42   #337
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Czy mogę Cię zacytować w moim letnim podpisie?
Będę zaszczycona, że ktoś mnie cytuje
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 22:02   #338
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Dziewczyny, ale nie o to chodzi Moi rodzice też tylko na Mazury albo nad morze w czasie ulopu, ale często bywa że nigdzie A która z nas chciałaby spędzić 15 najbliższych lat z perspektywą niewyściubienia nosa spoza domu?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 11:59   #339
kreolkaa
Rozeznanie

Cytat:
Może i lubią podróże, ale na pewno nie aż tak! W Polsce mało kogo stać na wyjazdy, ale jak się chce to można. Mam koleżankę, która przez cały rok odkłada po 100zł miesięcznie, żeby móc wyjechać, a o mojej pasji wie cała rodzina i znajomi, więc ostatnio zrzucili się dla mnie na tani bilet, żebym mogła wyskoczyć na weekend pozwiedzać Poza tym jak ktoś lubi jeździć to można wyjechać nawet pod namiot - to nie są jakieś duże koszta

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Moi dopiero po 29 latach małżeństwa i odchowaniu dzieci zabrali sie za podróże Częściej ich teraz nie ma niż są...Ale nie dziwię im się...Mają w końcu na to czas,żeby się odprężyć
Podziwiam, nie wyobrażam sobie 29 lat nigdzie nie wyjechać Wolę chodzić w starych ciuchach niż siedzieć w domu

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale nie o to chodzi Moi rodzice też tylko na Mazury albo nad morze w czasie ulopu, ale często bywa że nigdzie A która z nas chciałaby spędzić 15 najbliższych lat z perspektywą niewyściubienia nosa spoza domu?
Nie wyobrażam sobie, ale to zależy od temperamentu. Mam znajomych, którzy wolą zrobić kolejny remont lub kupić nowy samochód, niż gdzieś jechać. Bo przecież wyjazd to tylko tydzień lub dwa, szybko się zapomina, a samochód albo świeżo pomalowane ściany służą dłużej
Każdy ma inne potrzeby
kreolkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 13:27   #340
Kenyaa
Raczkowanie

Brat mojego exa wziął od niego 100zł!! za podwiezienie do odległego o niecałe 30km miasta (w jedną strone bo nie chciało mu się na niego czekać). Dla porównania mój brat przyjeżdża po mnie Z NIEMIEC, za darmo

Ten sam brat (mojego exa) bierze pieniądze od SWOJEJ WŁASNEJ MATKI za zawiezienie jej do miasta(15km) gdy ona chce wyskoczyć coś kupić w mieście, albo co lepsze gdy chciała odwiedzić ich OJCA w szpitalu, a dodam że ten brat mieszka z tą mamą.

Aha i jeszcze coś mi się przypomniało, kiedyś mój ex jak jeszcze mieszkał z nimi w domu, pożyczył sobie STARE, zniszczone krótkie spodenki jego brata bo akurat nie miał żadnych roboczych ubrań w domu a coś tam mieli robić na dworze. Jak ten brat się zorientował, że on je założył i wybrudził (a dało się je wyprać) to zażądał zwrotu pieniędzy za nie - 100 zł!! A dodam, że te spodenki gdy były nowe nie były warte nawet 30
Kenyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 15:37   #341
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kreolkaa Pokaż wiadomość
Podziwiam, nie wyobrażam sobie 29 lat nigdzie nie wyjechać Wolę chodzić w starych ciuchach niż siedzieć w domu
Nie no aż tak to nie na wakacje wyjeżdżaliśmy ale teraz rodzice wyjeżdżają praktycznie non stop sami
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 16:04   #342
xpatusx
Zadomowienie

Może to nie przykład skąpstwa, ale jednak poczułam się w tej sytuacji dosyć dziwnie.

Byliśmy razem półtora roku. W tym czasie byliśmy kilka razy w kinie (płaciliśmy na zmianę bo oboje jeszcze chodziliśmy do szkoły). Dostałam od niego prezent na urodziny, czy walentynki, ale i to także działało w dwie strony. Ogólnie zawsze wychodziliśmy na zero i żadne z nas nie było stratne. Po rozstaniu powiedział mi i rozpowiadał swoim znajomym, że przez cały ten okres go wykorzystywałam i byłam z nim tylko i wyłącznie dla pieniędzy.
xpatusx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 16:44   #343
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cassi Pokaż wiadomość
Moja historia akurat nie tyczy się mlodych chłopaków, ale starego sknerusa o ktorym opowiadał mi tata Facet kupił sobie nowy samochód, postanowił więc oszczędzać na benzynie, kiedy pewnego razu zjeżdżał z górki, wyłączył silnik, problem w tym, że coś mu się tam zablokowało i nie mógł skręcić, wjechał do rowu i skasował samochód

Cytat:
Napisane przez Marta_88 Pokaż wiadomość
Mój były stwierdził, że nie będzie do mnie pisał smsów, bo dwa dziennie dają miesięcznie 12 zł, a to już za drogo
Nie mogliscie miec jakiegos pakietu? Choc moze i dobrze, bo sprawdzilas, jaki sknera!

Cytat:
Napisane przez Sweetberry Pokaż wiadomość
Mojego ojca znajomy z pracy to też niezły sknera.
Mięso je raz na półtora tygodnia, bo drogie. Ale za to obżera się cebulą, bo tania. Jak podchodził bliżej to nie dało się wyrobić podobno, tak było czuć tą cebulę .
Nie moge

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Hihi, aż mi się przypomniało, spotykałam się kiedyś ze znajomym w Katowicach, i jak wcześniej rozmawialiśmy, to mi obiecał, że pójdziemy na targ gdzie mają przepyszne jabłka. No i przyjechałam, idziemy, i on całą drogę niby przypadkowo wspominał, że on ze sobą pieniędzy nie ma, i że sama będę sobie musiała to jabłko kupić a później zapytał, czy jemu też kupię
Cytat:
Napisane przez Lianca Pokaż wiadomość
Mój kolega ma taką zasadę... zanim zagotuje wodę w czajniku pyta ile herbat będzie robił...jak np 4 to wlewa do czajnika dokładnie 4 szklanki wody i dokładnie tyle gotuje - żeby się nie zmarnowało

Cytat:
Napisane przez _stardust Pokaż wiadomość
szczytem sknerstwa jest niestety mój tata... o tym mogłabym pisać w nieskończoność. codziennie przemierza kilometry od marketu do marketu, bo w tesco pomidory prawie darmo, w realu papier toaletowy, w biedronce cukier... Potrafi przejść całe miasto, żeby kupić jakiś produkt 2gr taniej. Nie kupuje produktu X bo mówi: 'nigdzie nie było w promocji, a takiego drogiego to ja nie będę jadł'. strasznie czepia się używania wody - doszło do tego, że po sikaniu nie spuszcza po sobie wody... z oszczędności.

jest to straszne... i żenujące. Kiedyś powiedział mi, ze jak przychodzi do mnie chłopak to mam nie gotować dla nas dwojga jedzenia, bo on nie będzie go karmił za swoje pieniądze. Bez komentarza...

ps. nigdy nie dostawałam od rodziców dużo pieniędzy, ale na szczęście to czego potrzebuję i jakieś bonusy mam, tak że poza 'codziennymi' sprawami nie mogę narzekać, jednak denerwuje mnie to, że mimo że mamy dosyć dobrą sytuację finansową on zachowuje się jakbyśmy byli z jakiegoś marginesu....
Jak dla mnie to kompletna porazka, kurde, nawet moja babcia czasem tak robi Strasznie mnie tym wkurza. Ale jej toaleta jest w kolrze ciemno pomaranczowym i nic nie widac (moze dlatego?), ale czasem czuc

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 16:54   #344
maja_28_maja
Raczkowanie

mój facet - już eks - był skąpy. Kiedyś zaproponował mi wspólny koncert...strasznie się wkurzyłam, gdy powiedział, że zapłaci jedynie 50% ceny mojego biletu! (80euro)
poza tym zdarzało mu się prosić mnie oo to,żebym pozyczyła mu telefon na jednego smsa. :/ wiedział, że mam po 20 groszy do ludzi spoza mojej sieci!!!!
aż mi się nóż w kieszeni otwiera na te wspomnienia... :/ :/

kiedy idziemy zjeść coś na mieście (staramy się jeść zdrowiej, wybieramy więc KFC, nie Mcdonald's) dopija moją colę, gdy nie mogę wypić! żal mu kupić kolejnej dużej i zostawić niedopitą! ŻENADA!
Stary 2011-07-08, 17:00   #345
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez kreolkaa Pokaż wiadomość
Może i lubią podróże, ale na pewno nie aż tak! W Polsce mało kogo stać na wyjazdy, ale jak się chce to można. Mam koleżankę, która przez cały rok odkłada po 100zł miesięcznie, żeby móc wyjechać, a o mojej pasji wie cała rodzina i znajomi, więc ostatnio zrzucili się dla mnie na tani bilet, żebym mogła wyskoczyć na weekend pozwiedzać Poza tym jak ktoś lubi jeździć to można wyjechać nawet pod namiot - to nie są jakieś duże koszta

Nie wyobrażam sobie, ale to zależy od temperamentu. Mam znajomych, którzy wolą zrobić kolejny remont lub kupić nowy samochód, niż gdzieś jechać. Bo przecież wyjazd to tylko tydzień lub dwa, szybko się zapomina, a samochód albo świeżo pomalowane ściany służą dłużej
Każdy ma inne potrzeby
Super, że lubisz podróże i że Ciebie(czy Twoją rodzinę) na nie stać.
Dla moich rodziców nawet wyjazd nad morze pod namiot jest wydatkiem(nigdy nie byliśmy na domkach itp.). Poza tym trzeba zgrać urlopy i parę innych spraw... Teraz np. musieliby kupić nowy samochód, bo obecny jest już za słaby na taki wyjazd. Inaczej jak jest się samemu, a inaczej jak się ma dużą rodzinę. Także fajnie jak się ma z czego odłożyć raz na miesiąc 100 zł. Niektórzy nie mają, starcza im na styk. Więc ktoś może nawet nie wiedzieć, że podróże mogłyby stać się jego pasją.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-08, 17:01   #346
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja_28_maja Pokaż wiadomość
mój facet - już eks - był skąpy. Kiedyś zaproponował mi wspólny koncert...strasznie się wkurzyłam, gdy powiedział, że zapłaci jedynie 50% ceny mojego biletu! (80euro)
poza tym zdarzało mu się prosić mnie oo to,żebym pozyczyła mu telefon na jednego smsa. :/ wiedział, że mam po 20 groszy do ludzi spoza mojej sieci!!!!

kiedy idziemy zjeść coś na mieście (staramy się jeść zdrowiej, wybieramy więc KFC, nie Mcdonald's) dopija moją colę, gdy nie mogę wypić! żal mu kupić kolejnej dużej i zostawić niedopitą! ŻENADA!

No i co,że poprosil o smsa? Widocznie Ty jesteś skąpa skoro Ci żal, za koncert w ogóle nie musial placić
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 17:04   #347
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez dawidowskasia Pokaż wiadomość
No i co,że poprosil o smsa? Widocznie Ty jesteś skąpa skoro Ci żal, za koncert w ogóle nie musial placić
To chyba takie małe prowo Inne przykłady też są od czapy.

Stary 2011-07-08, 17:07   #348
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie wygląda mi na skąpego. Miło że chciał dopłacić za Twój bilet.
Ja tez czasem pożyczam od ludzi telefon 9i ludziom) kiedy braknie kasy na karcie. Wychodzi Twoje skąpstwo skoro 20 gr to taka ogromna kwota, dobrze że nie prosił żebyś pozwoliła mu przedzwonić gdzieś od siebie

W KFC napój kupuje się raz a dopełnia się ile chce więc nie rozumiem czemu miałby kupować drugi napój skoro Ty i tak już nie jesteś w stanie jej dokończyć? Dla mnei to norma jak jestem z kimś w KFC zawsze kupujemy na współkę jeden napój też by mi było żal kupować napój za 5 zł i wypić z niego kilka łyków, skoro moja dziewczyna ma niedokończony którego już nie będzie pić.

(Że niby jecie zdrowo i dlatego wybieracie KFC? )

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 17:14   #349
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:

Skąpa to tu jesteś TY.

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 17:53   #350
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:

Wiesz co wg mnie to ty jestes skąpa skoro szkoda ci 20 groszy na sms... Z cola robie tak samo jak wiem ze nie wypije, po co mam zostawiac i sie marnuje ? I NIE NIE JESTEM SKĄPA!!!

Oburzasz sie ze kazal ci zaplacic POLOWE biletu... ja bym sie cieszyla...

Tak pozatym nie lubie jak ktos mi stawia cokolwiek, maz teraz to co innego ale za czasow narzeczenstwa nie lubilam tego. Jak mam kase to wychodze a jak nie siedze w domu. A ubran to juz calkiem... Dla mnie to jest ponizajace...
Stary 2011-07-08, 18:01   #351
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
To chyba takie małe prowo Inne przykłady też są od czapy.
Też myślałam,że to ironia ale pamiętam autorkę z innych wątków
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 18:04   #352
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Też myślałam,że to ironia ale pamiętam autorkę z innych wątków
Każdy ma czasem lepsze dni

Stary 2011-07-08, 21:05   #353
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
O boże o tym samym pomyślałam - przecież to jest 20 groszy!?! z koncertem też się zgadzam ale to z smsem mnie rozbiło :P
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-08, 21:08   #354
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Strasznie mnie to zainteresowało.A jaka to różnica?

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 22:06   #355
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Strasznie mnie to zainteresowało.A jaka to różnica?
Przecież autorka napisała, że chodzi do KFC żeby się zdrowiej odżywiać

LunatyczkaBB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 22:09   #356
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Podoba mi sie W takim razie zaczne odwiedzac KFC znacznie czesciej
Wyrzuce wszystkie warzywa z lodowki

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 11:43   #357
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
O ja głupia,faktycznie

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 12:38   #358
hejYou
Zakorzenienie

Mimo, że zarabiał tylko na siebie, nie miał żadnych wydatków tj opłacić mieszkanie itd to wiecznie było, że nie ma pieniędzy. Idziemy i on mi mówi, że głodny jest ja mówię to chodźmy coś kupimy do jedzenia - nie bo nie mam pieniędzy, (mimo, że na piwo , palenie zawsze się znajdzie ) . Byliśmy na imprezie w klubie wszyscy pili piwo ja piłam sok, bo nie miałam ochoty na alkohol. I mimo, że ciągle chodził do baru po piwo dla siebie to ani razu mi nawet tego głupiego soku za 3 zł nie kupił . Więcej ja w tym związku płaciłam mimo tego, że ja nie zarabiam tylko dostaje jakieś tam pieniążki od rodziców bo się uczę, a on pracował tylko na siebie to wiecznie nie miał pieniędzy.
Byliśmy na wyjeździe to też było marudzenie ile kasy on nie straci ( uwaga zastanawiał się czy nie uciec z domku bez płacenia oczywiście wybiłam mu ten pomysł z głowy) to skończyło się piwo to postanowił, że idziemy do sklepu poszłam z nim, wziął całą kratę, ale pieniędzy nie wziął więc zapłaciłam i z tej całej kraty wypiłam może jedno góra dwa piwa , ale pieniążków za nie i tak nie widziałam ..

A ja nie jestem taka, żeby się dopominać o pieniądze bo mi głupio jest, taka już jestem
Stary 2011-07-09, 12:48   #359
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
to skończyło się piwo to postanowił, że idziemy do sklepu poszłam z nim, wziął całą kratę, ale pieniędzy nie wziął więc zapłaciłam i z tej całej kraty wypiłam może jedno góra dwa piwa , ale pieniążków za nie i tak nie widziałam ..

A ja
nie jestem taka, żeby się dopominać o pieniądze bo mi głupio jest, taka już jestem
Jak można iść po coś do sklepu bez pieniędzy? Ja w takiej sytuacji powiedziałabym mu, że tez nie mam. Niech świeci oczami
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 13:03   #360
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Jak można iść po coś do sklepu bez pieniędzy? Ja w takiej sytuacji powiedziałabym mu, że tez nie mam. Niech świeci oczami
nie widziałam, że nie wziął, więc POŻYCZYŁAM, ale jak się okazało na wieczne oddanie Tak samo było z tankowaniem samochodu , miał mnie zawieźć do domu, ale okazało się , że tym razem też pieniędzy zapomniał, miał oddać w poniedziałek tylko tych poniedziałków już minęło oho ..

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości