|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
Cytat:
a maz mowi ze zadnego drewna nie da sie tak napuscic bejca zeby wewnatrz było ciemne bo nawet jak zarysujesz sam lakier to zostanie ci jasna rysa india maz mowi ze ta cena jest bardzo niska jak na takie schody mysli ze nei ma co sie zastanawiac ylko brac chłopa do roboty ps. mam tylko nadzieje ze jaskosc nie bedzie szła w parze z ceną tylko na odwrót... daj potem znac jak to wykonali
|
|
|
#3542 | |||
|
Zakorzenienie
|
chyba jednak nici z pracy ...
![]() no ale nic szukam dalej ojj tak jak najbardziej udany ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A do NY oczywiscie zapraszam ![]() Cytat:
bo ja jakos nie wierze w przyjazn miedzy kobieta a facetem ![]() to nie pozostaje nic innego jak kupic bilet i wpadac do NY ![]() Moj zieciu ![]()
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam pisać już wczoraj ale jakoś nie miałam czasu
byłyśmy wczoraj u tego chirurga z pępuszkiem. Wszystko jest ok, tzn jest ziarnina ale już bardzo mała i lekarz tylko posmarował to takim płynem do chemicznego wypalania i to wszystko. Nic więcej nie trzeba robić Co do kuzynki, nadal nic nie wiemy, ciocia z wujkiem pojechali do niej ale jeszcze się nie odzywali. Dziękuję za wsparcie
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() padłammyszka_maj ale sąsiedzi ech.... a mały rośnie jak na drożdżach. bzyczka ooo to super z tym pępuszkiem. Zabcia szkoda, że z pracą nie wyszło. Marta ja też zapuszczam, ale na razie nie wiem do jakiej długości Choć u mnie się nie da jeszcze wziąć ich w kucyka, bo na dole masa wypada.Dziewczyny myślałam, że męża ukatrupię. Wczoraj w przypływie igraszek zrobiał mi taką mega malinę na szyi, że wyglądam jakby mnie odkurzaczem ssali
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
myszka jaki on słodziachny
![]() Zabcia szkoda że nie wypaliło bzyczka super ze juz po kłopocie.. prawie ![]() a ja sie chwale moje szczescie dzis skonczyo 4 miesiące ![]() i z tej okazji zrobiło nam wczoraj dzien marudy no tak sie darła popołudniu ale tak sie darła jak opetana i na spacerze i u kolezanki na ogrodzie w koncu ziełam ja na kolana i na siedzaco na hustawce usneła... a potem obudziła sie z rykiem jak maz przyjechał i jemu marudziła do momentu az jej sciagnał skarpetki ![]() była błoga cisza zaraz potem
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Anika nieźle... wszystko przez skarpetki
Może jej kolor nie odpowiadał
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Anika może ją te skarpetki gniotły gdzieś albo coś
moja siostra do dzisiaj nie może mieć skarpetek z jakimiś szwami czy haftami bo ją drażnią, a jak była dzieckiem to ile się rodzice namęczyli z nią zanim się zorientowali że to chodzi o skarpetki Lila jak płacze nie wiadomo dlaczego to wystarcza ją rozebrać i jest spokój i cisza a dziecko się cieszy
|
|
#3548 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale podobała mi się długość ze ślubu były za łopatki ale zapuszczałam długo i były tak poniszczone rozdwojone liche że głowa mała, plątały się żeby je rozczesać (bo naturalnie jak jest wilgotno tudzież po kąpieli się mocno falują) to tak je musiałam ciągnąć że rwałam garść.. więc nie ma co... wolę takie do ramion czy do łopatek ale nie dalej ![]() chociaż nie ukrywam jak pójdę teraz do fryzjera to powiemu że z długości zostawiamy ale grzywkę na prosto bo chcę teraz tak jak mila ale już jak wydoroślała ![]() ![]() czyli tak http://i2.pinger.pl/pgr208/fc6f46d400185a984dbef49e i tak http://cache.gawker.com/assets/image...ch_face_01.jpg Cytat:
![]() trzymam kciuki za kuzynkę..Cytat:
![]() ![]() gratuluję kolejnego mce
|
|
|
#3549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to mam problem ![]() Heban znam, bo rodzice mają z hebanu meble w salonie i to prawda bardzo drogo wyszły... ![]() Nic, a nic kurzu nie widać, a są baaardzo ciemne, ale przeplatane jaśniejszymi elementami... A jakieś polskie drzewo, w miarę ciemne nadające się na parkiet? albo na deskę? bo właśnie bejcowanego to nie chcę... Przepraszam, że Was tak męczę Cytat:
Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#3550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() do tego nowiuskie kupione takie ooooo http://allegro.pl/soxo-3126e-skarpet...671472555.html tylkoz motylami a ze ona kopie nogami non stop to se pomyslalam ze od razu bedzie grzechotac i bedzie miała zabawa ale zabawa była jak to mama trząchała tymi skarpetkami nad głową a ona robi nogami rowerki i tak moze z godzine pedałowac ![]() słonce ale u nas jest to sama jak natka wyje to jej trzeba tylko hasło rzucic "ROBIMY GOLASA!" i juz jest usmiech na buzi i trzeba rozbierac go pampersiocha. az wam nagram kiedys te pedałowanie bo dostaniemy na wypozyczenie kamere od męzowego przyjaciela
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Ana a ja nawet apaszki nie mam.
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Anika mojej znajomej córcia tez tak pedałuje nóżkami Fajnie to wygląda. W ogóle silna dziewczyna z niej, bo jak leży na plecach to juz główkę chcę podnosić i wygląda jakby brzuszki robiła.
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no natalia tez jest bardzo silna... obracac sie na brzuch nie chce tylko na boczki ale za to podnosi sie do siadania juz
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wyjęłam wczoraj moje hula hop i dawałam 30 minut chciałabym codziennie te 30 minutek pokręcić, zobaczymy jak będzie z moim zapałem.
|
|
|
|
|
#3554 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos czuję, że jak byłabym na Twoim miejscu i już bym znalazła te szorty to tak bym w nich została. Cytat:
![]() Myślisz, że możesz liczyć po cichu na rewanż? ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, ze się szybko uwiniecie z tym remontem! No i mały jest super! Cytat:
![]() A mam też kolegę hetero, z którym byłam kiedyś bardzo blisko, tylko wyjechał do Warszawy i mamy ograniczony kontakt teraz. I on jest hetero, ale na samym początku stwierdziliśmy, że jesteśmy dla siebie aseksualni i faktycznie tak było i jest do dzisiaj. Był jedynym facetem (hetero) z którym mogłam się przyjaźnić niczego się nie obawiając. Cytat:
Cytat:
Może faktycznie coś ją gniotło w tych skarpeteczkach.Martucha, Tobie się kręcą włosy? Nie widziałam CIę nigdy w kręconych Fajne te fryzurki są!Witajcie! Czuję się jak na odwyku. Żebyśmy się szybko przeprowadzili i mieli internet, bo przecież zwariuję
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek za facetem nie trafisz.. choć liczę że się domyśli ![]() tak tak kręcą się - jak je po myciu zostawie i nic nie zrobie to są powykręcane w każdą stronę, jak dam piankę tudzież gumę i wysuszę suszarą z dyfuzorem to mam sprężynki, a jak od razu rozczesze to są napuszone ale wtedy wystarczy 3 machy prostownicą
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to teraz nie masz wyjścia! proszę mi się pokazać w kręconych!
|
|
#3557 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
ho
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Ana z pępkiem było tak: najpierw kikut pępowinowy trzymał się 4 tygodnie nie chciał odpaść, a jak już odpadł to nie chciał się zagoić do końca, okazało się że zrobiła jej się zarnina/polip i dostałyśmy skierowanie do chirurga dziecięcego żeby to obejrzał i zdecydował co z tym zrobić.
Anika a takie skarpeciory ja miałam takie jako pokrowiec na telefon w rossmanie kupowałam za jakieś 7zł chyba Lila też tak pedałuje jak szalona, może kupię jej takie skarpetki
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-07-12 o 10:11 |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#3562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, ze chcesz się pochwalić tymże rumieńcem szyjnym ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
się nie wystrasz
![]() ![]() ![]() hej hej ![]() jak w pracy napisz w klubie czy coś się wyjaśniło -jeśli masz ochotę
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
A i zapomniałam się pochwalić, że mamy skończoną kondygnację II na budowie
od jutra szalowanie stropu II ![]() Co do murarki to zostało jeszcze do zbudowanie kilka ścianek, tzn. kondygnacja I: ścianki w kuchni (tzw. spiżarka), kondygnacja II: ścianka do garderoby i oddzielająca pralnię i łazienkę ale to dopiero po zalaniu stropu |
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Ana kiedy ten dziennik budowlany zakładasz?? Bo ciekawa jestem postępów.
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Ana wcześniej jej to chyba nie bolało, nie marudziła ani nie płakała, a wczoraj cos musiało ją troszkę boleć/szczypać bo marudziła troszkę jak wyszłyśmy z gabinetu, a ten płyn co doktor pomazał tą ziarninę to był od chemicznego wypalania więc pewnie odczuła to. Ale nie było tak źle
A z budową o lecicie, lecicie oby tak dalej
|
|
#3567 | |||
|
Zakorzenienie
|
haha tylko teraz musisz sie starac o córeczke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
haha moj tez sie uspokaja jak mu ściagam skarpetki ![]() Cytat:
niestety, mieszkamy z rodzicami ale w mieszkaniu
|
|||
|
|
|
#3568 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Moja mała też tak pedałuje nóżkami, nawet teraz leży obok mnie na narożniku, wlepia we mnie te swoje oczyska i bieeeegnieeee Chyba ją wezmę na spacer, bo taka piękna pogoda, tylko muszę się wyszykować ![]() Po południu jadę do fryzjera, bo ostatnio kuzynka tak mi obcięła włosy, że *&^%$^&* Mam nadzieję, ze uda się to jakoś poprawić w inny sposób, niż ścięcie na łyso |
||
|
|
|
#3569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no żartuję fajnie jak ktoś się interesuje Do założenie dziennika jakoś mi nie po drodze Cytat:
Cytat:
ciekawa jestem czy się coś zmieniła
|
|||
|
|
|
#3570 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

chciałabym ciemne podłogi/schody... najlepiej z dębu (bo twarde), tylko żeby nie były one pomalowane, polakierowane jedynie z zewnątrz... bo jak się ryśnie czymś to warstwa powierzchniowa się zedrze i będzie biała rysa na ciemnych schodach... chciałabym takie zafarbowane w całości, wśrodku też... że jakby przeciał deskę to w środku też będzie ciemna... jest coś takiego? i jak się nazywa jak jest? 

)
padłam