|
|
#3511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
![]() ![]() A Patryk no cóż... rozkoszny jest Nawet zabawki mu nie przeszkadzają bo ON IDZIE! haha! Super!![]() Cytat:
![]() No i mam nadzieje, że sprawa ze zlewem się wyjaśni szybko! A jak tam gość z gazowni? Kiedy przychodzi? Wiecie może kiedy już idziecie na swoje? No to nic, jak życzyć Wam samych słonecznych dni, miłości, szczęścia i radości z każdego kolejnego dnia razem! Martucha, a jak tam Wu po masażu? Zrealizował juz prezent? Klionku, ale się wymęczysz kochana przez te upały.Nadal czekam na zdjęcie brzuszka (mam nadzieje, że kabelek od aparatu szybko się znajdzie). A co do odchudzania, to dobra motywacja nie jest zła, ale coś mi się nie chce wierzyć że Ty tego odchudzania aż tak będziesz potrzebować
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
wymęczałam książkę Grocholi "zdążyć przed pierwszą gwiazdką" o matko, jaka beznadziejna... dobrze, że krótka była
|
|
|
|
#3513 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, możliwe
mi chodziło o odległość![]() Marta, ale Patryk zasuwa nie straszne mu żadne przeszkody
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane Moje
![]() u mnie ciąg dalszy starania sie ;p ps. Czy tylko w dni płodne można zajść w ciążę ???
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko czyli jednak wtedy, to nie była ciąża??
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana nie wiem...
![]() byłam u gin. i chciał mnie zbadać , ale miałam jeszcze resztki po okresie i idę teraz w środę na cytologii.. próbowaliśmy wczoraj ,ale niby miałam dni niepłodne można dać sie zwariować nie wiem czy test kupić chyba za szybko jeszcze
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
pogubiłam się. Czyli byłaś u gina ale on ci nic nie powiedział tak??
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było tak... 18 czerwca (co 28 dni) dostałam okres po okresie miałam takie dziwne plamy ciemne brązowe. 30 czerwca się kochaliśmy i 2 lipca dostałam okres poszłam 7 do gina wszystko mu powiedziałam, a on chciałam mi zrobić cytologię i nie mógł pobrać bo jeszcze powiedział,że są resztki po okresie. Jestem umówiona teraz 13 w środę na 11.00. Wczoraj się kochaliśmy, ale chyba miałam dni nie płodne.![]() ach.... Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2011-07-11 o 15:15 |
|
|
|
|
#3520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez bylas prosze mi tutaj nie tutaćCytat:
Cytat:
chyba bardzo za wczesnie .... az tak czułe nie są chyba testy
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Emilka, trzymam kciuki za szybkie staranka! Mam nadzieje, że w tym cyklu się uda! Co do zachodzenia w ciążę, to dni płodne sa do tego potrzebne, ale można zajść w ciążę kochając się tez przed owulacją (ponoć na dziewczynkę tak jest) a w trakcie owulacji na chłopca. Kliwia, kiedyś potwierdziła tę teorię ![]() A testy dopiero jak @ nie przyjdzie nie ma sensu robić wcześniej.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-07-11 o 15:28 |
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia juz i ja się Grocholą zniechęciłam.
|
|
|
|
#3523 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
widzisz ja zaszłam 26 maja, a dopiero 6 lipca wyszło na becie ze w ciązy jestem a w tzw miedzyczasie chyba z 5 testów robiłam i okres miałam... tylko betą wykryło
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam! Na zewnątrz skwar.. a ja mądra dzisiaj jestem w jeansach... bo jak wychodziłam rano to było zachmurzone
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak wczoraj na giełdzie byłam myslalam ze mnei krew zaleje jakmiałam je co 10 minut sciagac zeby szorty mierzyc
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą akcent mają śląski... iii duużo używają j.niemieckiego... nie mówią "tak" tylko "ja" ![]() Cytat:
Aczkolwiek nie każda kobieta wie kiedy ma dni płodne, albo myśli, że wie... a prawda jest inna Są bardzo różne przypadki... niektórzy mają nawet dni płodne podczas miesiączki ale ciężko to stwierdzić... poza tym owe dni mogą się przesuwać... w wyniku choroby, stresu... dlatego tak zawodna jest metoda antykoncepcyjna, która polega na określaniu dni płodnych i niepłodnych...
|
||
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to wlasnie w opolskim mowi sie z niemieckim akcentem a nie na slasku... na slasku to raczej gwarą zreszta pol opolskiego ma jakies korzenie niemieckie mona pewnie bedzie wiedziała najlepiej ![]() mysza widze cie
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas od wsze czasów mówi się jedziemy na "śląsk", a dlaczego to nie wiem w takim razie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
czesc ciotki
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję w imieniu syna za ciepłe słowa!!
goldi super że świadkowanie się udało!! klion ja też nie wiedziała jak otyli funkcjonują na co dzień, a wdrapać się na górę to już w ogóle... mam nadzieję że szybko wrócisz do formy! mocno cię tulę ![]() Gucia był pisałam nawet był zaraz przed bożym ciałem, podobało mu się na maxa się zrelaksował miał ochotę spać ![]() był mega mega mega zadowolony i ja też nie lubie Grocholi ![]() Corii ja z 3 częścią miałam to samo, doszłam do wniosku że im dalsza część tym gorzej.. i jakby te opasłe tomy skrócić powycinać połowę, co najmniej po 300 stron to by było lepsze ![]() neska cześć wujek ![]() kupiłam sobie w leclerku bluzę z kapturem męską ale wcale nie widać jest całą żółta w brązowe wzorki... za uwaga 17 zł bez grosza ![]() pewnie się zmechaci w środku ale co tam grzech było nie brać
|
|
#3532 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A Marta miałam pytać - Ty dokąd masz teraz włosy do brody czy dłuzsze?
|
|
#3533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. klejone na betonie Cytat:
![]() fajnie, ze weselicho udane i ze zostałas doceniona jako swiadkowa na pewno super uczucie ![]() bylismy z TZem za płytkami no i sie wkurzyłam. bo te amanda/alex z paradyza co sobie upatrzyłam w necie i nawet projekt zrobilam kompletnie mi sie na zywo nie podobaja, no i dupa blada- jestesmy w punkcie wyjscia ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Marta i dobrze, że ja kupiłas za taka kase na pewno warto ![]() aa ja zapomniałam, maz pojechal do castoramy i kupił moją bombkowa lampe nad stół
|
|
#3534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już byłam na tyle bezczelna że przeskakiwałam co po niektóre fragmenty... a włosy mam za brodę - centymetr mi brakuje do oparcia się ich o ciałko (nie o ramiona a o koniec szyi - miejsce łączenia wiesz o co mi chodzi ) bo ramiona są niżej ![]() ![]() no i zapomniałam powiedzieć - robiłam dziś KTOSIOWE naleśniki z brokułami - ZARĄBISTE wprawdzie zabrałam sie za nie od d. strony totalnie bez pomysłu i logistyki i spędziłam kupe czasu w kuchni - gotując i zmywając tone garnków ale następnym razem bardziej przemyślanie do tego podejdę bo są warte częstego robienia PYCHAAAA ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
super że będziesz miała swoją lampe
|
|
|
#3535 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja miałam początkowo w zamiarze ściąc tak krótko, jak Ty, cos koło linii brody, z tym ze przody miały być dłuższe, a tył lekko podcieniowany, jak przy bobie, ale zrejterowałam i ostetecznie wersją dłuższa - sięgająca ramion wyszła ![]() Ale teraz sie zastanawiam, czy następnym razem nie pójśc po całości i nie zrobić, jak chciałam pierwotnie ![]() A Ty zapuszczasz?
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całuj
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() męska cześć rodziny zasuwa w łazience (która narazie łązienki nie przypomina) Tomcio tylko zasnął bez kąpania i pewnie mu sie po 22 o tym przypomni ![]() a ja jakoś zniechecona wszystkim wpadam do was zajrzeć remon idzie wooooooooolno same problemy po drodze i to nawet niezwiązane z remontem .... koń by sie uśmiał... była wojna z sąsiadami bo jak sie dowiedzieli ze u nas remont to chyba pozazdrościli i kazdy miał jakiś problem, głownie taki ze zalaliśmy sąsiada z drugiej klatki i sąsiadkę 2 piętra niżej aktulanie mąz konczy elektryke, hydraulika zrobiona i jutro wchodzi płytkarz także mam nadzieje na szybki koniec ![]() wczoraj sie troche odstresowalismy pojechalismy na spacerek do parku ![]() a to mój mały urwisek z wczorajszego łobuzowania na kocyku ![]() tyle o tym co u mnie. A co u was?
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na drugi raz jak w przypływie kobiecych zmienności będę chciała zaszaleć pomyślę w jakim wieku są me dzieci za to mój fryzjer nie może wyjść z podziwu że tak szybko rosną, co ja przyjmuje z radością i w te upalne dni na złość robiąc mężowi mam na głowie kucyka całuje o najwspanialsza! fajnych macie sąsiadów, czemu ja myślałam że wy w domku mieszkacie, jakoś te rodzinne grile i wychodzenie na ogród mnie zmyliło ![]() a Tomcio fajny chłopaczek
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co ![]() a domek..........ha przydałby sie, ale mamy naprzeciwko bloków działeczke warzywno-rekreacyjną wiec jeszcze ujdzie....ale do domu z ogrodem sie nie umywa ![]() i dziękuje w imieniu Tomcia |
|
|
|
|
#3540 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

miłe uczucie.