|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Anika OMG ale artykuł! |
|
|
|
#3842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
guciolek pisał do mnie ze juz jest po i ze wszytsko sie udało
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dobre wieści
|
|
|
|
#3845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() teraz juz po sezonie wiec nie ma tyle pracy, ale pracuje, opiekuje sie ola na zmiane z tz i chodze cwiczyc ![]() maz zostaje z olenka dal by sie za nia posiekac ![]() jak wracam z silowni ona juz wykapana, nakarmiona spi ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3846 | |
|
Zadomowienie
|
hejka
![]() Cytat:
![]() Cori a długo bierzesz tabsy? bo wiesz mnie na początku brania nie bolało nic, znieczuliły mnie totalnie, a teraz już bóle brzucha przez pierwsze 2 dni zaczynają być tak bolesne jak przed braniem tabletek no i bóle airbagów powróciły. W środku cyklu też mi się zdarza, że jestem niedotykalska z ich powodu ![]() dziewczynki ja na etapie porównywania cen płyt kartonowo-gipsowych, dostałam misję zorientować się gdzie najtaniej i dzwonię, aaa i mam pytanie odnośnie szerokości łóżka, składaniam się ku wymiarom 180x200 ale dziewczyny w pracy mnie skrytykowały, że się będziemy szukać z mężem na takich gabarytach...doradźcie bo trzeba się zdecydować a ja jestem w kropce czy brać to duuuuże czy 160x200 w zupełności wystarczy
|
|
|
#3847 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-07-14 o 13:35 |
||
|
|
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko na parę miesięcy ![]() Cytat:
my mamy 140 i jest ok, ale my oboje szczupli jesteśmy i lubimy spać blisko siebie 180 to 3 osobówka Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2011-07-14 o 13:45 |
||
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maz chce juz kolejne bobo
|
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3851 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3852 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że się da odkręcić bo mamy mieć za łóżkiem wnękę dopasowaną do wymiarów łóżka, a wczoraj były prowadzone już kable...cóż kobitki są zmienne dzięki za radę Cytat:
teraz też spimy na powierzchni 140 i jest ok jak dla mnie, ale małżonek czasem ma dość kiedy zajmuję jego połowę bądź go z niej spycham ![]() czyli zostanie chyba 160 Cytat:
Rosi ja planuję, że tylko my, ale wiesz za teściową ręczyć nie mogę zwłaszcza, że bardzo ją nasze intymne życie interesuje
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2011-07-14 o 14:01 |
|||
|
|
|
#3853 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem za
![]() To wbijaj do nas ![]() Cytat:
![]() ![]() Super, a właśnie o niej myślałam Hehe, bo to nie on rodzi ![]() Czy Wasze dzieci też są wrażliwe na pogodę, a szczególnie na jej zmiany? Bo moja corka to meteopata chyba. Dwa dni była ładna pogoda, to było ok, dziś znowu coś się pochrzaniło, była rano burza, teraz wieje i ciągle wiszą takie babolowate chmury, więc mam zadymę za zadymą. Jakby tego było mało to walnęła dzisiaj takie kupsko, ze nawet z pępka jej wybierałam |
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zadomowienie
|
I tak zrobie
Cytat:
Natomiast po obiedzie popadały dziś jak muchy bo zbierało się na burzęMieści się w normach, ale żeby z tymi sprawami być na bieżąco jest w stanie zrobić wsio ![]() ok w takim razie wybór padnie na 160 dzięki
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co gdzie kiedy
|
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na razie nie mam innych planow wiec mam nadzieje ze w pracy mi nic nie wymysla i dam rade byc bo bardzo bym chciala w kazdym razie sie bede mocno wymigiwac ![]() w ogole to wczoraj wstalam z mysla jak to dobrze ze niedlugo piatek, a jak przyszlam do pracy to kolega mnie pyta czy nie chcialabym przyjsc w sobote i niedziele na nadgodziny... popatrzylam na niego jak na wariata, bo nam biurowym za nadgodziny nie placa, a on najwyrazniej zrozumial o co chodzi i mi mowi "normalne platne nadgodziny" no to ja mu na to "aaa jak platne to ok" ale pewnie bedziemy pracowac 10-12 godzin bo trzeba na nowo caly magazyn ulozyc bo firma sie przenosi... ale przynajmniej troche kaski wpadnie a moj maz zamiast byc zadowolony ze ma taka przedsiebiorcza zone to popukal mnie po glowie i sie ze mnie smial.... faceci z kolezanka powiedzialysmy ze idziemy robic na ciuchy bo liczymy ze ok. 400 zl powinno nam wpasc wiec akurat na drobne wydatki bedzie ![]() a teraz spadam do dentysty
|
|
|
|
|
#3860 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz tez zapowiada sie niezla impreza![]() Cytat:
No i chyba jesteś pierwszą osobą, której gratuluję kg na plusie! ![]() ciesze sie, ze smakowalo! Tez muszę sobie zrobić bo mi smaku narobiłyście ![]() Cytat:
![]() Agatek, jak tam usg? Samba, współczuję pracującego weekendu, ale chociaż zostaniesz wynagrodzona, a to dobrze No i mam nadzieje, ze do zobaczenia w sobotę!Anika, Rosi, Martuś - bardzo, bardzo Wam dziękuję ![]() Witajcie! Jestem!
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ależ jestem szczęśliwa! przezierność ok, mówił, że nic nie widzi aby było nie tak. Mam brać jeszcze jedno opakowanie na podtrzymanie i rzucamy w końcu to ale nie wiem ile ma cm, bo nie mierzył maluszka, jakoś zapomniałam się spytać A jaki piękny nosiu miał Aaa i nie wiem co się ze mną dzieje... znów bym pojechała z zakupami na samochodzie ja wsiadam do samochodu, a jakaś babka się śmieje ze mnie i podchodzi mówiąc: "przepraszam, ale pani ma słoik na samochodzie" normalnie ja nie wiem co ja robię
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i ciesze sie, ze wszystko ok! Widze, ze zakladasz ze bedzi chlopczyk bo cały czas mówisz o "nim" super wrazenia dzisiaj!Neska jak tam u Was?
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak z twarzyczki to mi na chłopca wyglądał no ale zobaczymy przy porodzie dopiero, bo chcemy niespodziewajkę ![]() No ciekawe jak tam Neska, też miała mieć dziś to badanie oby były dobre wieści!!!
|
|
#3864 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczucia z tymi służbami, mój tez ma dzisiaj służbę, ale nie ma tak często jak twój, ma raz na tydzień lub na dwa to jeszcze da się przeżyć Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() super Gucia że jesteś już po, dzielna z Ciebie dziewczyna a ja zaraz na basen mykam, miłego wieczoru
|
|
#3865 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() jaki dziś super dzień ![]() Gucia super, ze zabieg się udał Agatek świetnie, ze z dzidzią wszystko dobrze. Aniu ja mam 160 łóżko i spokojnie starczy. jak śpię wtulona w męża, to się śmieję, że jeszcze 2 osoby by się zmieściły. Cytat:
![]() ale dobrą pizze dziś z mężem zrobiłam, do tego winko i jest boskooooo Kurcze... coś jeszcze miałam komuś napisać, ale mi się zapomniało więc zmykam
|
|
|
|
|
#3867 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ha ha, noo, zazwyczaj sie gratuluje zgubionych kg ![]() I gratuluje, ze Wam sie udało dzisiaj!
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
przyszłam się pożalić... bylismy dzis na usg-wszystko wyszło ok poza przeziernością niestety... wyszla 2,8... ![]() jutro idziemy powtórzyc usg gdzie indziej -jak wyjdzie to samo to robimy testy z krwi... smutno mi bardzo,... |
|
|
|
#3869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo miejsca, bo i tak ciagle spimy po jednej stonie- bo my takie przylepki, no albo jak śpie w poprzek hihi niestey tego nie kontrolujeCytat:
![]() neska przytulam, a co oznacza taki wynik?
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
India- ze może byc zwiekszone ryzyko chorób genetycznych....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

ja też nie cierpię jak ktoś myśli, że jest sam na świecie i gdzieś ma pozostałych

Mój tata zapowiedział, że razem byśmy pojechali na któryś weekend pod namioty, bo on zna jakieś tam miejsca, tylko masakrycznie się dojeżdża tam. No to zobaczymy 
przezierność ok, mówił, że nic nie widzi aby było nie tak. Mam brać jeszcze jedno opakowanie na podtrzymanie i rzucamy w końcu to
ja wsiadam do samochodu, a jakaś babka się śmieje ze mnie i podchodzi mówiąc: "przepraszam, ale pani ma słoik na samochodzie"