Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 23:02   #871
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Gosza wróciła z bardzo miłego spotkania

I tak po kolei (jesli kogoś ominęłam- przepraszam, ale tyle naprodukowałyście, że nie ma szans w godzinkę wszystkiego przeczytać ze zrozumieniem):

Maxwelka bardzo mi przykro z powodu śmierci babci. Ale sędziwego wielu dożyła to się szanuje!

Nena ta czarna szarfa, która wkleiłaś- jak dla mnie za duża, troszeczkę ponuro to wygląda. Ale koncepcja czerni i bieli bardzo ładna i taka elegancka

wszystkie PMki którym został rok do ślubu serdecznie gratuluję, teraz to już czas poleci jak szalony

Jagodzia a Ty znowu wróciłaś do tej diety śródziemnomorskiej, czy jakoś tak???

Marylka80 jaka piękna z Ciebie kobieta!!! I te włoski to Twój naturalny kolor, czy trochę okłamany???
A co do sukni, to najbardziej podobasz mi się w 2 i 3 ze zdjęć. Szczególnie właśnie w tej greckiej. Tak mi do Ciebie pasuje!!!!! I jak subtelnie wyglądasz

Koziczko Górska ja do Ciebie z zapytaniem, bo czytam akurat Cobena- Tylko jedno spojrzenie. Czytałaś??? Bo ja już końca się doczekać nie mogę

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
wtrace sie Bo wielu dziewczyną pasuje 3 wrzesien.chyba że dasz rade być 27 w Krk? Ale może faktycznie ten wrzesien.. tylko ze gosza moze być wtedy w Austrii....
Jak miło, że o mnie pomyślałaś Póki nie ustalę szczegółów z "pracodawcami" nie chcę się na temat terminów za bardzo wychylać. Tym samym nie chcę psuć Waszych planów. Tak więc jak postanowicie, tak będzie, a ja postaram się dostosować

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Myśmy się zaręczyli w lutym 2010 (dla mnie kompletne zaskoczenie) i tego samego dnia wyznaczyliśmy datę: 28.07.2012. Po czym od razu przystąpiliśmy do działania, czego skutkiem była zamówiona sala 2 lata przed ślubem (a nie byliśmy pierwszą parą, która na nasz rok zamawiała termin, było już kilka terminów w naszej sali zajętych).
Pamiętam, że dołączyłaś jakieś 2 miesiące po mnie czy coś i Tusię pamiętam, że już też była. I w ogóle dużo sympatycznych dziewczyn wtedy było, aż szkoda, że już ich z nami nie ma.
A z zacytowanym- miałam tak samo, lub bardzo podobnie
Dlatego właśnie już na początku stycznia wpisałam w google- Panny Młode 2012 i wyskoczył mi wizaż- tak się zaczęła moja przygoda z tym forum

W ogóle spotkanie uważam, za meeeeeega udane, koleżanka jak się ucieszyła, normalnie w szoku była, przestała się stresować obroną, zaczęła z nami trajkotać i nagle wychodzi szef komisji i prosi ją na salę, a ta w szoku, że to już jej kolej. Niespodzianka pierwsza klasa

A jaką przygodę miałyśmy z kumpelą. Dojechałyśmy do Opola, dopadła nas taka burza że szok, biegłyśmy schować się przed deszczem i w tym momencie po drugiej stronie ulicy walnął piorun... W życiu czegoś takiego nie widziałam, a tego huku to nie zapomnę do końca życia. Niestety jakiś samochód ucierpiał.

No to troszkę nadrobiłam!!!

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:17 ----------

Zajrzałam na wątek Pm 2014... szkoda tylko, że tak się zaczęła ich wspólna przygoda na wizażu...

A co do pani o nicku Zia. O niej i o tym co się teraz dzieje na bank powstanie praca dyplomowa z socjologii. Jak to któraś z Was określiła, to zjawisko socjologiczne, nowa era, nowe horyzonty, i w ogóle nowy wymiar wszystkiego... Pozostaje mi tylko współczuć głupcom, bo oni nie są świadomi swego "kalectwa".

Kurka Kicia pracuje, a co z Jagódką?? Bo albo coś ominęłam, albo po prostu ona tu teraz rzadziej zagląda dlatego takie pustki i cisza późnym wieczorem.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:27   #872
jagata
Wtajemniczenie

Hej, hej. Powrocilam z dalekich wojazy zagladam a tu juz nowy watek. Dzis nie dam rady Was nadrobic, ale napisze, ze czytalam wszystkie ksiazki Giffin oprocz tej najnowszej. Najbardziej podobala mi sie cos pozyczonego i koncowka cos niebieskiego - pozostale tez byly fajne, ale juz nie zrobily na mnie takiego wrazenia. A jesli chodzi o samo czytanie to my z TZ kupujemy duzo ksiazek i powoli nie mamy gdzie je umieszczac. A z takich ciekawych i lekkich pozycji ksiazkowych, to polecam autora Stephena Clarka i jego cykl "merde"
A i widze, ze przegapilam przejscie z 3 na2...

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2011-07-14 o 23:30
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 04:31   #873
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Kurka Kicia pracuje, a co z Jagódką?? Bo albo coś ominęłam, albo po prostu ona tu teraz rzadziej zagląda dlatego takie pustki i cisza późnym wieczorem.
E nie no obie się udzielamy raczej na bierzaco. Tzn ja mam problem z pisaniem w dzień ale coś tam naskrobie od czasu do czasu. A jagodzia też pisze. Ale nie zaprzecze że wieczorami jest cicho
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 06:48   #874
kindziulindzia
Zakorzenienie

ja już spakowana dziewczynki cały wieczór mi to zajęło dziś nadeszła wiekopomna chwila ostatni dzień w pracy

dzień dobry
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 06:57   #875
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co to za książka "coś pożyczonego" o której piszecie, bo u mnie w empiku jest promocja za 9 zł na nią

mi własnie koleżanka ją pożyczyła i zabieram się za czytanie, oczywiście po pracy

oczywiście weekend za pasem i po co komu słoneczko?? jak może byc chłodno i padać??
już myślałam, że kopsniemy się z Tż-tem na basen...
jutro idziemu oglądac nasza sale przygotowana pod wesele 100-osobowe, chcemy oblookac dekoracje i takie tam, przede wszystkim chcemy zobaczyć, czy będzie wystarczajaco miejsca, bo jak nie, musimy znaleźć inna sale, nie chcę aby goście gnietli sie jak szproty....
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 07:08   #876
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry w ten deszczowy i ponury dzień.kiedy wróci do nas słońce??
Stary 2011-07-15, 07:11   #877
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dzien doberek

Dzisiaj juz moge powiedziec ze mam nie caly rok do slubu Ale czas szybko leci hehe wczoraj spedzilam z Tz bardzo mily dzionek mimo przedwczorajszej "sprzeczki" a wlasciwie mojego malego foszka:P ale przeprosil i sie przymilal, wiec mu przebaczylam hehe:P i o to mi chodzilo

Dzisiaj TZ u mnie nocowal i od 4 rano nie moglismy spac:P wogole to mam cos z banią, bo TZ mi opowiada jak w nocy go obudzilam i trzymam w ręku kołdre i mowie: "to są pokrowce na krzesla" .. ale wstyd! ale najgorsze jestto, ze On sobie nie zartuje, bo ja cos takiego sobie przypominam:P mowil ze przeze mnie niedlugo On bedzie przez sen mowil o slubie:P hehe

Dzisiaj idziemy na slub TZta kuzyna wiec zaraz sie zbieram z lozka, TZ juz pojechal do domciu, ale o 10.30 ide do fryzjera, nic specjalnego sobie nie robie, chce tylko wyprostowac porządnie wlosy, bo sama czasami nie daje sobie z nimi rady:P

troche Was nadrobilam, ale tez nie do konca

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Dzien doberek
Juz jestem, wrcilam wczoraj z PL, nawet nie mialam was jak poczytac bo u mojej mamy nie mam internetu ale widze ze i tak pewno nie nadazylabym za wami... pieknie dopiero nowy watek rozpoczety a tu juz 24 strony!!! szalone kobietki jestescie
Poza tym ze spedzilam wspanialy tydzien z moja rodzinka, odwiedzilam kilka salonow w Krk i przymierzylam kilka sukienek, nie bylo tego duzo, bo mialam przygotowana liste, ktore chce przymierzyc...
Wiec tak, zaczelam od Madonny na Florianskiej, obsluga baaardzo mila, oczywiscie zakaz robienia zdjec, ale udalo sie mojej przyjaciolce kilka z ukrycia zrobic, zadawalam pani bardzo trudne pytania, na ktore nie miala odpowiedzi i zeby zaspokoic moja ciekawosc musiala wychodzic i sprawdzac oczywiscie jakosc jest kiepska bo robone telefonem, ale coz...wstawiam wam co mam...na razie nie bede mowic ktora jest moja faworytka, ciekawa jestem waszych opini
Drugi salon to tez Madonna, tyle ze na rynku, maja inna kolekcje, ale tam nie dalo sie nawet fotek z ukrycia pstryknac, wiec nic nie mam, ale tak wlasciwie to nic mnie tam nie urzeklo, wiec strata nie wielka.
Trzeci salon to Moeana, tam przymierzylam 3 sukienki, zdjecia ciut lepsze bo panie nie robily zadnego problemu...
I ostatni saalon, to Evita na Zakopiance, tam przymierzalam tylko jedna, ale niestety zdjecia tez nie mozna bylo zrobic, zalanczam wam tylko fotke ze strony internetowej.
No i oczywiscie bylam w Josephine ktora szyje Glorie Jima, ale to jakas porazka, jak ja zobaczylam to nawet nie chcialo mi sie jej przymierzac, jakos materialu masakra, wzor nie przypomina niczym oryginalu, a samo wykonanie tez pozostawia sobie wiele do zyczenia, takze jakby sie ktoras z was tam jeszcze wybierala, to od razu mowie ze szkoda czasu.
Mi sie najbardziej podobasz w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1310639589
i w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1310638673
a masz czescie, ze jestes taka chudziutka, bo wszystkie suknie będą Ci pasowac!!! mi to sie nawet w tej pierzastej podobasz

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Mam zdjęcia mojej wymarzonej Eurydice na PMce
Kij z ceną, umawiam się do Cymbeline na mierzenie
Wstawiam fotki na chwilę.
a ja nie widzialam przeslesz na priva?

Cytat:
madzia - moze zmiana na wakacje http://avatary.joe.pl/avatar3661.html

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Ale jestem dzisiaj zajechana. Jakoś dzisiaj wszystko w pracce na mega obrotach było, że czasu nie miałam na nic - ani na wizażyk podglądać, ani zjeść. Nawet na siku żal było iść taki czas dzisiaj cenny

.
ale mam skojarzenia
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 07:21   #878
nena1984
Zakorzenienie

Hej!
Dziś panowie robotnicy obudzili mnie o 7.00 Dziękuję

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
TZ mi opowiada jak w nocy go obudzilam i trzymam w ręku kołdre i mowie: "to są pokrowce na krzesla" .. ale wstyd!
leżę i kwiczę

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 07:43   #879
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
madzia2306 mam wiadomość od mojego TŻ do Ciebie. Jadąc do sklepu mówię mu ze niestety już nie będzie miał na co sobie popatrzeć...
Był niesamowicie zszokowany i rzekł: "powiedz że popełniła największy błą w swoim życiu, usuwając awatara z cyckami " Załamka

Chatka - Słońce powiedz mi, bo tych książek jest kilka części, coś starego, niebieskiego, pożyczonego.. Czy to jest jakaś kolejność może? Czy są połączone ze sobą wiesz może?
ojjj, to muszę z powrotem tego avka wrzucic tylko niech mi ktoś powie dlaczego mi nie wczytuje gifów
poczytałam sobie o tych PM 2014 i ja tak wcześnie bym nie chciala planowac ale mneijsza o to, owczywiście musiała się wciąc tam w rozmowę pani zip sklad.. boszszsz jak ona mi na nerwy działa

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 07:50   #880
(kicia)
Zakorzenienie

A u mnie dziś upał ledwo da się w biurze wysiedziec
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 07:50   #881
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ojjj, to muszę z powrotem tego avka wrzucic tylko niech mi ktoś powie dlaczego mi nie wczytuje gifów
poczytałam sobie o tych PM 2014 i ja tak wcześnie bym nie chciala planowac ale mneijsza o to, owczywiście musiała się wciąc tam w rozmowę pani zip sklad.. boszszsz jak ona mi na nerwy działa
dobrze, że u nas się już nie udziela a jak była to nawet nie komentowałam jej wypowiedzi bo szkoda było mi klawiatury na jej kocopoły
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 07:52   #882
Chatka
Wtajemniczenie

Dzień doberek Dziś piątek, tygodnia początek

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
ja też się nakręciłam na ten film
Kurcze, chciałam wypożyczyć książkę "coś pożyczonego", ale wszystkie są wypożyczone.... patrzę i...o "coś niebieskiego" jest dostępna ale potem wyczytałam, że to druga część więc tak czy siak muszę czekać.
Poza tym wszystkie książki Picoult u mnie w miejskiej są wypożyczone Że też ludziom zachciało się czytać
Wiesz, wakacje, to każdy gdzieś wyjeżdża, to bierze książki na podróż... A jak jest film na podstawie książki, to już nie ma zmiłuj, żeby ją dostać w swoje łapska

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
oczywiście weekend za pasem i po co komu słoneczko?? jak może byc chłodno i padać??
już myślałam, że kopsniemy się z Tż-tem na basen...
jutro idziemu oglądac nasza sale przygotowana pod wesele 100-osobowe, chcemy oblookac dekoracje i takie tam, przede wszystkim chcemy zobaczyć, czy będzie wystarczajaco miejsca, bo jak nie, musimy znaleźć inna sale, nie chcę aby goście gnietli sie jak szproty....
To zrób parę fot, zobaczymy, jak wygląda

Cytat:
Dzisiaj TZ u mnie nocowal i od 4 rano nie moglismy spac:P wogole to mam cos z banią, bo TZ mi opowiada jak w nocy go obudzilam i trzymam w ręku kołdre i mowie: "to są pokrowce na krzesla" .. ale wstyd! ale najgorsze jestto, ze On sobie nie zartuje, bo ja cos takiego sobie przypominam:P mowil ze przeze mnie niedlugo On bedzie przez sen mowil o slubie:P hehe
Hyhy, wiesz, nie musi zmyślać, ja często tak mam, że gadam coś przez sen i potem nic z tego nie pamiętam... Czasem nawet wyglądam, jakbym nie spała, oczy otwarte A i TŻtowi też się to zdarza, niezły ubaw mam wtedy
Mieliście teraz intensywne ślubne przygotowania, to co się dziwić, że Cię po nocach ścigają...

Lecę do pracki Dziewczątka

edit:
O, melody, Ty mnie o coś pytałaś wcześniej - dopiero teraz, jak madzia zacytowała Twoją wypowiedź, to zobaczyłam Części są 2: pierwsza to "Coś pożyczonego", druga, kontynuacja i pisana z perspektywy drugiej przyjaciółki: "Coś niebieskiego". Reszta książek Emilly Giffin to już zupełnie inne historie

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-07-15 o 07:54
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 07:57   #883
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
No wlasnie ta podoba mi sie najbardziej
To Manuel Mota Taranto
http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=3.taranto
Ale dosc powaznie rozwazam tez te ostatnia, w ktorej niestety nie moglam sie sfotografowac, to Papilio z ostatniej fotki, wydaje mi sie ze w takim kroju mi najlepiej...a sukienka jest przepiekna, duzo jasniejsza niz na zdjeciu, lekka jak piorko, w ogole sie jej nie czuje na sobie, pieknie sie uklada, nic sie nie placze...tak wiec na razie te dwie wchodza w gre, ale chyba faktycznie poprzymierzam cos jeszcze
Udało mi się trafić
A tak z ciekawości po ile jest ta sukienka, która mi sie najbardziej spodobała i ta z papilio?

gregia pamiętam, że któraś z nas chciała zamawiać ten organizer, ale nie wiem czy to doszło do skutku

Niektóre dziewczyny co się udzielały na samym początku to kojarzę, że albo na rok 2013 przekładały, albo i nawet wcześniej na ten 2011. Dlatego się trochę po wykruszało. Ja też jestem prawie od początku, tak mi się wydaje.....

U mnie dzisiaj szaro, buro i ponuro, a 23 stopnie zapowiadali....

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:00   #884
magdziaS
Podróżniczka

Dzień dobry! U mnie też pogoda do bani i jak zwykle w tych lochach zimno Dzisiaj wychodzę wcześniej z pracy, bo muszę zawieźć auto do mechanika Znowu naprawa mnie czeka, normalnie skarbonka bez dna A najgorsze jest to, że potrzebny mi będzie samochód na weekend, TŻ też potrzebuje samochodu, więc swojego mi nie zostawi, a odbiór byłby dopiero w poniedziałek wieczorem, chyba się zastrzelę.

Cytat:
LOL

I gratuluje roczku

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:06   #885
Nika0208
Rozeznanie

A ja dziś mam wolne A jutro wyjazd do Wawy do przyjaciółki a przy okazji może uda się zwiedzić zoo...A co
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:09   #886
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dzień dobry! U mnie też pogoda do bani i jak zwykle w tych lochach zimno Dzisiaj wychodzę wcześniej z pracy, bo muszę zawieźć auto do mechanika
ja też muszę Znowu zrobiła mi się dziura w tłumiku i jeżdżę (brzmię) jak zawodowiec w WRC

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:10   #887
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry! U mnie też pogoda do bani i jak zwykle w tych lochach zimno Dzisiaj wychodzę wcześniej z pracy, bo muszę zawieźć auto do mechanika Znowu naprawa mnie czeka, normalnie skarbonka bez dna A najgorsze jest to, że potrzebny mi będzie samochód na weekend, TŻ też potrzebuje samochodu, więc swojego mi nie zostawi, a odbiór byłby dopiero w poniedziałek wieczorem, chyba się zastrzelę.

LOL

I gratuluje roczku
Madziu wytłumacz mi dlaczego mi gify nie działają w avatarze?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-15, 08:17   #888
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
ja też muszę Znowu zrobiła mi się dziura w tłumiku i jeżdżę (brzmię) jak zawodowiec w WRC
Ja tłumik zmieniałam w zeszłym miesiącu Teraz coś stuka mi pod maską, mechanik powiedział, że to prawdopodobniej jakiś elektrozawór od obiegu powietrza.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Madziu wytłumacz mi dlaczego mi gify nie działają w avatarze?
Madziu, niestety nie umiem na to pytanie odpowiedzieć. Powinny ładować się normalnie, chyba że mają za dużą wielkość. Inaczej nie mam pomysłu dlaczego.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:21   #889
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tłumik zmieniałam w zeszłym miesiącu Teraz coś stuka mi pod maską, mechanik powiedział, że to prawdopodobniej jakiś elektrozawór od obiegu powietrza.

Madziu, niestety nie umiem na to pytanie odpowiedzieć. Powinny ładować się normalnie, chyba że mają za dużą wielkość. Inaczej nie mam pomysłu dlaczego.
to co mam w avku zajmuje 9kb i załadowało się jako tapeta już zgłupiałam

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-15, 08:22   #890
jagata
Wtajemniczenie

hej dziewczęta.
A ja powiem, że cieszę się, że zrobiło się trochę chłodniej. Wczoraj w biurze od godziny 13 wszyscy umieraliśmy. Komputery włączone, słońce prażyło przez okno a wentylator nie wyrabiał. Kolega z pracy tak godzinę przed 17 już świra dostawał. Kładł się, wstawał, mówił ciągle, że nie wytrzyma i nie wytrzymał jakieś 10 min później zabrał rzeczy i wyszedł wcześniej z pracy.
Pomimo tego liczę, że jutro jednak zaświeci słońce

nena - współczuję robotników. U mnie w bloku ktoś od kilku miesięcy robi remont i potrafią już po 6 wiercić stukać pukać....a w soboty sąsiadka z góry równo o godzinie 10 odkurza i nawet jakbym chciała to spanie mam z głowy....

Dziewczyny, jeśli chcecie aby dodać Was do listy sukienkowej, to piszcie na priva z linkiem do postu ze zdjęciami. Niestety znów szykuje mi się dłuższy wyjazd i mogę po prostu przegapić Wasze posty
Stary 2011-07-15, 08:29   #891
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ja już spakowana dziewczynki cały wieczór mi to zajęło dziś nadeszła wiekopomna chwila ostatni dzień w pracy

dzień dobry
Udanego wypoczynku!!!!!!!!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-15, 08:30   #892
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
wiem co to za bół, bo pare dni tez tak śmigałam
Stary 2011-07-15, 08:32   #893
melod_y
Zakorzenienie

Odpowiem na wszystko wieczorem...
Dziewczyny dzisiaj mam ten idiotyczny egzamin i po prostu czuje sie tak fatalnie jak nigdy.. A w głowie mam dosłownie pustkę... Trzymajcie kciuki bo jestem troszkę podłamana..

nena. Oczywiście w nocy nachodzą mnie przeróżne pomysły i pomyślałam sobie że przecież możesz obkupić się w piękne kryształki, koraliki, perełki, kupić czarną wstążkę, znaleźć jakąś dobrą krawcową i ona może podejmie się przyszycia ich w jakiś ciekawy wzór? Przecież one czsto szyją na sukienkach koraliki, wieć może to nie będzie dla nich problem?
Miłego dnia!
ps. ja tam się ciesze że dzisiaj taka pogoda... I tak w stresie się bedzie lać ze mnie
Egzamin o 15:00!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:34   #894
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzien doberek
Juz jestem, wrcilam wczoraj z PL, nawet nie mialam was jak poczytac bo u mojej mamy nie mam internetu ale widze ze i tak pewno nie nadazylabym za wami... pieknie dopiero nowy watek rozpoczety a tu juz 24 strony!!! szalone kobietki jestescie
Poza tym ze spedzilam wspanialy tydzien z moja rodzinka, odwiedzilam kilka salonow w Krk i przymierzylam kilka sukienek, nie bylo tego duzo, bo mialam przygotowana liste, ktore chce przymierzyc...
Wiec tak, zaczelam od Madonny na Florianskiej, obsluga baaardzo mila, oczywiscie zakaz robienia zdjec, ale udalo sie mojej przyjaciolce kilka z ukrycia zrobic, zadawalam pani bardzo trudne pytania, na ktore nie miala odpowiedzi i zeby zaspokoic moja ciekawosc musiala wychodzic i sprawdzac oczywiscie jakosc jest kiepska bo robone telefonem, ale coz...wstawiam wam co mam...na razie nie bede mowic ktora jest moja faworytka, ciekawa jestem waszych opini
Drugi salon to tez Madonna, tyle ze na rynku, maja inna kolekcje, ale tam nie dalo sie nawet fotek z ukrycia pstryknac, wiec nic nie mam, ale tak wlasciwie to nic mnie tam nie urzeklo, wiec strata nie wielka.
Trzeci salon to Moeana, tam przymierzylam 3 sukienki, zdjecia ciut lepsze bo panie nie robily zadnego problemu...
I ostatni saalon, to Evita na Zakopiance, tam przymierzalam tylko jedna, ale niestety zdjecia tez nie mozna bylo zrobic, zalanczam wam tylko fotke ze strony internetowej.
No i oczywiscie bylam w Josephine ktora szyje Glorie Jima, ale to jakas porazka, jak ja zobaczylam to nawet nie chcialo mi sie jej przymierzac, jakos materialu masakra, wzor nie przypomina niczym oryginalu, a samo wykonanie tez pozostawia sobie wiele do zyczenia, takze jakby sie ktoras z was tam jeszcze wybierala, to od razu mowie ze szkoda czasu.
jak dla mnie sukienki ze zdjęć 7 i 8

Cytat:
Kurcze, no to mnie zmartwilyscie, bo tej nie bralam w ogole pod uwage dodam moze wiecej zdjec bo mi sie wydaje ze wygladam w niej za chudo, i w ogole jest strsaznie ciezka...a ja chcialam cos lekkiego i zwiewnego...te przymierzylam tylko dlatego ze moja kolezanka sie uparla...
mi się podoba nadal

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Moja zapewne będzie jedna z ostatnich
to tak jak moja
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:37   #895
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny dzisiaj mam ten idiotyczny egzamin i po prostu czuje sie tak fatalnie jak nigdy.. A w głowie mam dosłownie pustkę... Trzymajcie kciuki bo jestem troszkę podłamana..

nena. Oczywiście w nocy nachodzą mnie przeróżne pomysły i pomyślałam sobie że przecież możesz obkupić się w piękne kryształki, koraliki, perełki, kupić czarną wstążkę, znaleźć jakąś dobrą krawcową i ona może podejmie się przyszycia ich w jakiś ciekawy wzór? Przecież one czsto szyją na sukienkach koraliki, wieć może to nie będzie dla nich problem?
Miłego dnia!
ps. ja tam się ciesze że dzisiaj taka pogoda... I tak w stresie się bedzie lać ze mnie
: kciuki::k ciuki: aby pomogły
Stary 2011-07-15, 08:37   #896
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
wiem co to za bół, bo pare dni tez tak śmigałam
oj tam, mój szwagier po maturze śmigał przez centrum miasta Maluszkiem bez tłumika bo mu się urwał ten to dopiero robił wrażenie na mieście
a tłumik z tyłu na siedzeniu leżał

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-15, 08:41   #897
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

Powodzenia!!! Oby dzisiaj się udało

Cytat:
Dzisiaj idziemy na slub TZta kuzyna wiec zaraz sie zbieram z lozka, TZ juz pojechal do domciu, ale o 10.30 ide do fryzjera, nic specjalnego sobie nie robie, chce tylko wyprostowac porządnie wlosy, bo sama czasami nie daje sobie z nimi rady:P
Udanej zabawy dzisiaj

W moim samochodzie coś mi na podwoziu klepie, chyba sworzeń wahacza, ale jakoś do mechanika nie umiem się wybrać. TŻ musi mnie z kumplem na jutro umówić, niech chociaż zobaczy co to jest

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 08:45   #898
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!
Dziś panowie robotnicy obudzili mnie o 7.00 Dziękuję

leżę i kwiczę
Współczuję robotników, też tak miałam przez ostatnie kilka dni.. A jak od rana jest ponad 25 stopni to nie ma szans żeby zamknąć okno bo będzie katastrofa. Z resztą ja się tak nauczyłam, że nawet przy dużo niższych temperaturach śpię przy uchylonym oknie.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A u mnie deszcz i dużo chłodniej. Jeśli to tylko tak na jeden dzień to fajnie bo wreszcie jest czym oddychać ale mam nadzieję, że słonko szybko do nas wróci

Cytat:

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:50   #899
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Kicia a mój Tż się zastanawiał co taka kolejka tirów jest na hutniczej w Chełmie

Chyba nie wiecie co to znaczą remonty... ja mam takie u siebie w około domu już od poniedziałku i codziennie się tłuką. A dziś od rana jeżdżą takim sprzętem w około że caluśki dom się trzęsie. Ogólnie jest strasznie, faceci sie zbytnio do roboty nie pala i im to tak długo schodzi.
Stary 2011-07-15, 08:51   #900
jagata
Wtajemniczenie

Opowiem Wam jakie przygody z samochodem miała rodzina mojego TZ, która z lubelskiego jechała na wesele aż pod Zieloną Górę. Wujek cały tydzień naprawiał samochód aby móc nim jechać. Uznał, że wszystko jest w porządku i wyruszyli. Dojechali do bramek na autostradzie i za bramkami samochód padł. Musieli go na pasie awaryjnym pchać do momentu jak odpalił. I tak za każdym razem jak tylko musieli się zatrzymać. Podróż, która powinna trwać 10 godzin, zajęła im ponad 13.... po prostu masakra jakaś...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości