|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Gosza wróciła z bardzo miłego spotkania
I tak po kolei (jesli kogoś ominęłam- przepraszam, ale tyle naprodukowałyście, że nie ma szans w godzinkę wszystkiego przeczytać ze zrozumieniem): Maxwelka bardzo mi przykro z powodu śmierci babci. Ale sędziwego wielu dożyła to się szanuje!Nena ta czarna szarfa, która wkleiłaś- jak dla mnie za duża, troszeczkę ponuro to wygląda. Ale koncepcja czerni i bieli bardzo ładna i taka elegancka wszystkie PMki którym został rok do ślubu serdecznie gratuluję, teraz to już czas poleci jak szalony ![]() Jagodzia a Ty znowu wróciłaś do tej diety śródziemnomorskiej, czy jakoś tak??? Marylka80 jaka piękna z Ciebie kobieta!!! I te włoski A co do sukni, to najbardziej podobasz mi się w 2 i 3 ze zdjęć. Szczególnie właśnie w tej greckiej. Tak mi do Ciebie pasuje!!!!! I jak subtelnie wyglądasz ![]() Koziczko Górska ja do Ciebie z zapytaniem, bo czytam akurat Cobena- Tylko jedno spojrzenie. Czytałaś??? Bo ja już końca się doczekać nie mogę ![]() Cytat:
Póki nie ustalę szczegółów z "pracodawcami" nie chcę się na temat terminów za bardzo wychylać. Tym samym nie chcę psuć Waszych planów. Tak więc jak postanowicie, tak będzie, a ja postaram się dostosować ![]() Cytat:
i Tusię pamiętam, że już też była. I w ogóle dużo sympatycznych dziewczyn wtedy było, aż szkoda, że już ich z nami nie ma. A z zacytowanym- miałam tak samo, lub bardzo podobnie ![]() Dlatego właśnie już na początku stycznia wpisałam w google- Panny Młode 2012 i wyskoczył mi wizaż- tak się zaczęła moja przygoda z tym forum ![]() W ogóle spotkanie uważam, za meeeeeega udane, koleżanka jak się ucieszyła, normalnie w szoku była, przestała się stresować obroną, zaczęła z nami trajkotać i nagle wychodzi szef komisji i prosi ją na salę, a ta w szoku, że to już jej kolej. Niespodzianka pierwsza klasa A jaką przygodę miałyśmy z kumpelą. Dojechałyśmy do Opola, dopadła nas taka burza że szok, biegłyśmy schować się przed deszczem i w tym momencie po drugiej stronie ulicy walnął piorun... W życiu czegoś takiego nie widziałam, a tego huku to nie zapomnę do końca życia. Niestety jakiś samochód ucierpiał. No to troszkę nadrobiłam!!! ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:17 ---------- Zajrzałam na wątek Pm 2014... szkoda tylko, że tak się zaczęła ich wspólna przygoda na wizażu... A co do pani o nicku Zia. O niej i o tym co się teraz dzieje na bank powstanie praca dyplomowa z socjologii. Jak to któraś z Was określiła, to zjawisko socjologiczne, nowa era, nowe horyzonty, i w ogóle nowy wymiar wszystkiego... Pozostaje mi tylko współczuć głupcom, bo oni nie są świadomi swego "kalectwa". Kurka Kicia pracuje, a co z Jagódką?? Bo albo coś ominęłam, albo po prostu ona tu teraz rzadziej zagląda dlatego takie pustki i cisza późnym wieczorem.
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, hej. Powrocilam z dalekich wojazy zagladam a tu juz nowy watek. Dzis nie dam rady Was nadrobic, ale napisze, ze czytalam wszystkie ksiazki Giffin oprocz tej najnowszej. Najbardziej podobala mi sie cos pozyczonego i koncowka cos niebieskiego - pozostale tez byly fajne, ale juz nie zrobily na mnie takiego wrazenia. A jesli chodzi o samo czytanie to my z TZ kupujemy duzo ksiazek i powoli nie mamy gdzie je umieszczac. A z takich ciekawych i lekkich pozycji ksiazkowych, to polecam autora Stephena Clarka i jego cykl "merde"
![]() A i widze, ze przegapilam przejscie z 3 na2...
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2011-07-14 o 23:30 |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
E nie no obie się udzielamy raczej na bierzaco. Tzn ja mam problem z pisaniem w dzień ale coś tam naskrobie od czasu do czasu. A jagodzia też pisze. Ale nie zaprzecze że wieczorami jest cicho
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
ja już spakowana dziewczynki cały wieczór mi to zajęło
dzień dobry
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi własnie koleżanka ją pożyczyła i zabieram się za czytanie, oczywiście po pracy ![]() oczywiście weekend za pasem i po co komu słoneczko?? jak może byc chłodno i padać?? już myślałam, że kopsniemy się z Tż-tem na basen... jutro idziemu oglądac nasza sale przygotowana pod wesele 100-osobowe, chcemy oblookac dekoracje i takie tam, przede wszystkim chcemy zobaczyć, czy będzie wystarczajaco miejsca, bo jak nie, musimy znaleźć inna sale, nie chcę aby goście gnietli sie jak szproty.... |
|
|
|
|
#877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
Dzisiaj juz moge powiedziec ze mam nie caly rok do slubu Ale czas szybko leci hehe wczoraj spedzilam z Tz bardzo mily dzionek mimo przedwczorajszej "sprzeczki" a wlasciwie mojego malego foszka:P ale przeprosil i sie przymilal, wiec mu przebaczylam hehe:P i o to mi chodzilo Dzisiaj TZ u mnie nocowal i od 4 rano nie moglismy spac:P wogole to mam cos z banią, bo TZ mi opowiada jak w nocy go obudzilam i trzymam w ręku kołdre i mowie: "to są pokrowce na krzesla" .. ale wstyd! ale najgorsze jestto, ze On sobie nie zartuje, bo ja cos takiego sobie przypominam:P mowil ze przeze mnie niedlugo On bedzie przez sen mowil o slubie:P hehe Dzisiaj idziemy na slub TZta kuzyna wiec zaraz sie zbieram z lozka, TZ juz pojechal do domciu, ale o 10.30 ide do fryzjera, nic specjalnego sobie nie robie, chce tylko wyprostowac porządnie wlosy, bo sama czasami nie daje sobie z nimi rady:P troche Was nadrobilam, ale tez nie do konca Cytat:
i w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1310638673 a masz czescie, ze jestes taka chudziutka, bo wszystkie suknie będą Ci pasowac!!! ![]() Cytat:
przeslesz na priva?![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Dziś panowie robotnicy obudzili mnie o 7.00 ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczytałam sobie o tych PM 2014 i ja tak wcześnie bym nie chciala planowac
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś upał ledwo da się w biurze wysiedziec
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#882 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
Dziś piątek, tygodnia początek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A i TŻtowi też się to zdarza, niezły ubaw mam wtedy ![]() Mieliście teraz intensywne ślubne przygotowania, to co się dziwić, że Cię po nocach ścigają... ![]() Lecę do pracki Dziewczątka ![]() edit: O, melody, Ty mnie o coś pytałaś wcześniej - dopiero teraz, jak madzia zacytowała Twoją wypowiedź, to zobaczyłam Części są 2: pierwsza to "Coś pożyczonego", druga, kontynuacja i pisana z perspektywy drugiej przyjaciółki: "Coś niebieskiego". Reszta książek Emilly Giffin to już zupełnie inne historie
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-15 o 07:54 |
|||
|
|
|
#883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak z ciekawości po ile jest ta sukienka, która mi sie najbardziej spodobała i ta z papilio? gregia pamiętam, że któraś z nas chciała zamawiać ten organizer, ale nie wiem czy to doszło do skutku Niektóre dziewczyny co się udzielały na samym początku to kojarzę, że albo na rok 2013 przekładały, albo i nawet wcześniej na ten 2011. Dlatego się trochę po wykruszało. Ja też jestem prawie od początku, tak mi się wydaje..... U mnie dzisiaj szaro, buro i ponuro, a 23 stopnie zapowiadali....
|
|
|
#884 | |
|
Podróżniczka
|
Dzień dobry! U mnie też pogoda do bani i jak zwykle w tych lochach zimno
Dzisiaj wychodzę wcześniej z pracy, bo muszę zawieźć auto do mechanika Znowu naprawa mnie czeka, normalnie skarbonka bez dna Cytat:
I gratuluje roczku |
|
|
|
|
#885 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziś mam wolne
A jutro wyjazd do Wawy do przyjaciółki a przy okazji może uda się zwiedzić zoo...A co
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu zrobiła mi się dziura w tłumiku |
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#888 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Teraz coś stuka mi pod maską, mechanik powiedział, że to prawdopodobniej jakiś elektrozawór od obiegu powietrza. Madziu, niestety nie umiem na to pytanie odpowiedzieć. Powinny ładować się normalnie, chyba że mają za dużą wielkość. Inaczej nie mam pomysłu dlaczego. |
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#890 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczęta.
A ja powiem, że cieszę się, że zrobiło się trochę chłodniej. Wczoraj w biurze od godziny 13 wszyscy umieraliśmy. Komputery włączone, słońce prażyło przez okno a wentylator nie wyrabiał. Kolega z pracy tak godzinę przed 17 już świra dostawał. Kładł się, wstawał, mówił ciągle, że nie wytrzyma i nie wytrzymał jakieś 10 min później zabrał rzeczy i wyszedł wcześniej z pracy. Pomimo tego liczę, że jutro jednak zaświeci słońce ![]() nena - współczuję robotników. U mnie w bloku ktoś od kilku miesięcy robi remont i potrafią już po 6 wiercić stukać pukać....a w soboty sąsiadka z góry równo o godzinie 10 odkurza i nawet jakbym chciała to spanie mam z głowy.... Dziewczyny, jeśli chcecie aby dodać Was do listy sukienkowej, to piszcie na priva z linkiem do postu ze zdjęciami. Niestety znów szykuje mi się dłuższy wyjazd i mogę po prostu przegapić Wasze posty
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego wypoczynku!!!!!!!!
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem co to za bół, bo pare dni tez tak śmigałam
|
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiem na wszystko wieczorem...
Dziewczyny dzisiaj mam ten idiotyczny egzamin i po prostu czuje sie tak fatalnie jak nigdy.. A w głowie mam dosłownie pustkę... Trzymajcie kciuki bo jestem troszkę podłamana.. nena. Oczywiście w nocy nachodzą mnie przeróżne pomysły i pomyślałam sobie że przecież możesz obkupić się w piękne kryształki, koraliki, perełki, kupić czarną wstążkę, znaleźć jakąś dobrą krawcową i ona może podejmie się przyszycia ich w jakiś ciekawy wzór? Przecież one czsto szyją na sukienkach koraliki, wieć może to nie będzie dla nich problem? ![]() Miłego dnia! ps. ja tam się ciesze że dzisiaj taka pogoda... I tak w stresie się bedzie lać ze mnie ![]() Egzamin o 15:00!
|
|
#894 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to tak jak moja
|
||
|
|
|
#895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki: aby pomogły
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam, mój szwagier po maturze śmigał przez centrum miasta Maluszkiem bez tłumika bo mu się urwał
ten to dopiero robił wrażenie na mieście ![]() a tłumik z tyłu na siedzeniu leżał
|
#897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia!!! Oby dzisiaj się udało ![]() Cytat:
![]() W moim samochodzie coś mi na podwoziu klepie, chyba sworzeń wahacza, ale jakoś do mechanika nie umiem się wybrać. TŻ musi mnie z kumplem na jutro umówić, niech chociaż zobaczy co to jest
|
|
#898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie deszcz i dużo chłodniej. Jeśli to tylko tak na jeden dzień to fajnie bo wreszcie jest czym oddychać ale mam nadzieję, że słonko szybko do nas wróci ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#899 |
|
Wtajemniczenie
|
Kicia a mój Tż się zastanawiał co taka kolejka tirów jest na hutniczej w Chełmie
![]() Chyba nie wiecie co to znaczą remonty... ja mam takie u siebie w około domu już od poniedziałku i codziennie się tłuką. A dziś od rana jeżdżą takim sprzętem w około że caluśki dom się trzęsie
|
|
#900 |
|
Wtajemniczenie
|
Opowiem Wam jakie przygody z samochodem miała rodzina mojego TZ, która z lubelskiego jechała na wesele aż pod Zieloną Górę. Wujek cały tydzień naprawiał samochód aby móc nim jechać. Uznał, że wszystko jest w porządku i wyruszyli. Dojechali do bramek na autostradzie i za bramkami samochód padł. Musieli go na pasie awaryjnym pchać do momentu jak odpalił. I tak za każdym razem jak tylko musieli się zatrzymać. Podróż, która powinna trwać 10 godzin, zajęła im ponad 13.... po prostu masakra jakaś...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

to się szanuje!

Bo wielu dziewczyną pasuje 3 wrzesien.chyba że dasz rade być 27 w Krk? Ale może faktycznie ten wrzesien.. tylko ze gosza moze być wtedy w Austrii....

Ale czas szybko leci
ale widze ze i tak pewno nie nadazylabym za wami...

Części są 2: pierwsza to "Coś pożyczonego", druga, kontynuacja i pisana z perspektywy drugiej przyjaciółki: "Coś niebieskiego". Reszta książek Emilly Giffin to już zupełnie inne historie 

Dzisiaj wychodzę wcześniej z pracy, bo muszę zawieźć auto do mechanika
Znowu naprawa mnie czeka, normalnie skarbonka bez dna
Znowu zrobiła mi się dziura w tłumiku