|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś od samego rana jak zwykle siedzę i piszę i naprawde mam serdecznie dość. Wierzcie mi, że jutro po przyciśnięciu guzika "wyślij", wstanę i będę skakać do sufitu ![]() ![]() Siostra tż zaprosiła nas do siebie. A że planów wakacyjnych kompletnie nie mamy, tym bardziej kasy, to jedziemy wypocząć. Wiadomo bez żadnych atrakcji, ale zawsze to coś i odsapnąć można od dnia codziennego. Jutro będzie szalony dzień, bo ja od rana będę konczyć zlecenie. Potem jakieś pakowanko, na pocztę wysłać zlecenie co by kase dostać, odwieźć klucze do brata tż żeby szczurkami się zajął i w drogę. Pewnie w Krakowie wpierdzielimy się w największe korki, no ale siła wyższa. Najlpierw praca, potem przyjemność. Jeszcze rodziców tż chce odiwedzić, także wizyta za wizytą. W piątek planujemy powrót ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() Jak wcześniej wspominałam, opiekowałam się od wczoraj jamnikiem znajomej ![]() ![]() ![]() Poza tym znowu spięcia z TŻ... jakiś taki czas nie fajny ![]() Jutro znów na praktyki... Nie bardzo mi się chce iść, bo coś się dzisiaj nie najlepiej czuję, ale liczę na to, że do jutra mi przejdzie... Planów na dzień dzisiejszy brak, TŻ pojechał do rodziców pomagać w remoncie, a mi się nawet nie chce obiadu dla samej siebie gotować... Ijaa- udanego wypoczynku kochana ! ![]() ![]() Dodaja- fajnie, że możecie gdzieś wyskoczyć na kilka dni i troszkę wypocząć, odwiedzić rodzinkę ![]() ![]() Anastazja- normalnie szok! Niestety, ale tak to już w naszym kraju jest i chyba lepiej nie będzie ![]()
#273 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
hehe 4 ładna cyfra! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
tak, tak jamniki są szalone, biedny Diego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
Leniwy dzień dzisiaj
![]() Wprowadziłam dzisiaj moją domową tradycję jajecznicy na niedzielne śniadanie. I mam zamiar to co tydzień uskuteczniać, bo miło jednak tak zacząć dzień siedząc razem przy stole w kuchni ![]() ![]() Potem pranie i sprzątanie. Dzisiaj na szczęście kolej męża na prasowanie, więc z tym mam spokój na ten tydzień. Na obiadek zrobiliśmy roladki z ryby zawijane w boczek (z tej strony z przepisami na rybkę, co kiedyś powiedziałam). Myślałam, że to będzie o wiele smaczniejsze. Nigdy więcej ![]() A przed chwilą wróciłam z rowerku. Na razie krótkie trasy, bo się szybko męczę. Brak kondycji ![]() ![]() Podsumowując - bardzo sympatyczny weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem po weekendzie. Nie mam siły ![]() kash hmm na lekką kolację co ja zjadłam ![]() rybkę w pomidorach wciągnęłam Sobota - pospaliśmy do 9.30, o jak fajnie tak pospać, ale to tylko dla tego, że jak się po 7.00 obudziłam to na niebie pełno chmur było i stwierdziłam, że rowery nie wypalą. Poszliśmy na zakupy i wyszło pękne słoneczko, więc plan zrealizowaliśmy. Jednak nie obyło się bez przygód, bo kupiliśmy za 30 zł koszyk na mój rower i puściła śruba, więc musieliśmy zajechać do babci, aby go jakoś przykręcić. I tym sposobem siostra załapała się na rower. Do domu zawitaliśmy po 19.00 zmęczeni pozytywnie. Zrobiliśmy około 60 km w dwie strony. A dziś od rana pojechaliśmy na plac, Danaee powinna wiedzieć- tzw Świebodzki ![]() jestem bardzo zadowolona, podżamka w żyrafki ![]() Potem wizyta u teściów ![]() ![]() A teraz zasiadam przed kompem i popijam napój energetyzujący ![]() a kukurydza gotuje się na małym ogniu. I to tyle ![]()
#276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj też sobie zrobiłam dobry obiadek: młode ziemniaczki, fasolka szparagowa gotowana z marchewka, mizzeria i jajko sadzone ![]() a za chwilę wychodzę na wieczorne przytulańce, M. dzisiaj był cały dzień poza Poznaniem, ale uznaliśmy, że nie damy rady żeby nie zobaczyć się chociaż na chwilę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() nie było mnie trochę ale wszystko grzecznie nadrobiłam ![]() ![]() ![]() w domu bałagan na kółkach- rodzice zmieniaja dach i jest roz✂✂✂✂ziel wszędzie już mam dosyć ;/;/ z mamą S. nie jest zbyt ciekawie. cały czas jest w szpitalu/ na badaniach. S. cały czas wspiera rodziców, ale jest ciężko ![]() ala- superowe zakupy! kash- wiesz ze mamy ten sam gust muzyczny? uwielbiam Twoje love story! iija- zazdroszcze smazenia tylka ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Snow- gratulacje za obronę
![]() ![]() Ala- jaka słodka piżama ![]() ![]() ![]() ![]() Kash- Twoje love story jest świetne ![]() ![]() Ijaa- udanego wypoczynku ![]() witam ![]() ja wczoraj miałam intensywny dzień, dziadkowie byli więc była mega kłótnia między dziadkiem a tatą, jak zwykle z resztą mama wczoraj ciężko i głośno oddychała i przestraszyliśmy się że coś na płucach się zrobiło, zadzwoniliśmy po lekarza i przyjechała dopiero po 7 h ![]() ![]() ![]() ![]() w końcu jak przyjechała to okazało się że płucka są czyste ![]() ![]() później oglądałam seksmisję i poszłam spać wstałam rano, zjadłam śniadanie i teraz kawkę piję całą noc lało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ala świetne zakupce. Piżamka jest mega ![]() Ssnow kurde nic się nie chwalisz i nie meldyjesz ! Gratuluję licencjata ![]() ![]() Anastazja, brak słów ![]() Aaby chyba tak Cię wciągnęło winietkowanie, że się u nas nie pokazałaś ![]() Konczę zlecenie. Okropne chmurzyska nade mną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykre tylko, że są ludzie, którzy tak traktują własne dzieci... ![]() Cytat:
![]() Rozmowa się nie liczy, czekamy na więcej ![]() Cytat:
![]() Ale toast musicie wznieść! Za jedno i za drugie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cudny dzień mieliście! A co do wook'a, to pamiętaj, co obiecałaś ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanego wyjazdu życzę! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nad magisterką jeszcze się zastanów dobrze - ja już mam dość ![]() Przykro mi, że z mamą S. wciąż źle ![]() ![]() Dzień dobry! Ależ mi ten weekend błyskawicznie zleciał. W sobotę zaczęłam od fryzjera, później trochę posprzątałam, pokręciłam się, generalnie cały dzień zleciał, a nie zrobiłam nic super treściwego. Niedziela rozpoczęła się ogromną kłótnią z mamą i wybiegnięciem od nich z płaczem (dobrze, że w samochodzie miałam okulary przeciwsłoneczne - mogłam szybko przemknąć od samochodu do siebie na trzecie piętro). Później dzwoniła siostra - okazało się, że mama do niej dzwoniła i też się popłakała. Siostra poprosiła, żebym chociaż smsa wysłała na zgodę. A że mam bardzo zacięty charakter (po mamie ![]() Siedzieliśmy w ogrodzie, zrobiłam kawę, od słowa do słowa jakoś poszło i rozmawiamy - ale nie jest jeszcze tak, jak wcześniej. A na początku moja mama nawet z Kłakami się nie przywitała - dopiero pod koniec wizyty, jak już zaczęłyśmy rozmawiać, to ona "Hera, ja cię dzisiaj nawet nie pogłaskałam" ![]() Wieczorem schłodzone łyżki na oczy i mnóstwo kropli - dziś o dziwo bardzo spuchniętych powiek nie mam ![]() Zrobiłam też winietki i weekend zleciał. Dostaliśmy od fotografa fotki z sesji narzeczeńskiej - pomijając, że na każdym zdjęciu mam biust wielkości miseczki Z!! (bluzkę, którą założyłam, okazała się być mega niekorzystna ![]() ![]() ![]() W każdym razie po tych zdjęciach jestem pewna, że dobrze wybraliśmy fotografa ![]() I tyle. Dziś po pracy w planach duuużo zajęć - zobaczymy, jak pójdzie z ich realizacją ![]() Miłego dnia!
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
w deszczowy zimny poranek brrrr ja od 7.00 w pracy, ale tylko dla tego, że o 15.00 się zwijam i lecę do lekarza na 16.00. Niestety moje plamy na udach dalej sobie smacznie an nich siedzą, a do tego swędzą, więc może dermatolog coś zaradzi ![]() Najpierw pojawiły się na jednej nodze, myślałam, że to ugryzienie, ale jak ostatnio przeszły na drugą to chyba nie są żarty ![]() Anastazja straszne to co piszesz, służba zdrowia to wymiany, zresztą jak wszyscy rządzący i cały ten ich burdel ![]() ![]() snoww gratulacje ![]() ![]() dodaja udanego wypoczynku, bez deszczu, bo nawet jak pochmurno, to zawsze coś można pospacerować, ale jak juz deszcz to nuda na maxa ![]() Dziękuję za pochwałę piżamki ![]() ![]() Aaa kupiłam jeszcze wczoraj firanę za 70 zł już gotową do powieszenia, tylko muszę ją wyprać ![]() A co do jadania przy stole, to niestety u nas się nie da nie jeść przed telewizorem. za mały metraż niestety ![]() A np u teściów to już TV non stop, nawet jak na kolacji wigilijnej byliśmy ![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Czesc. Ja znowu jezdze do Bydgoszczy na staz. Rano jak wyjezdzalam od siebie to byla piekna pogoda, a Bydzi ponuro i zimno. A ja oczywiscie w sukience i sandalkach.
![]() Weeked minal mi bardzo szybko na odpoczynku i nauce. Chcialam sie pochwalic ze pisze do Was z komorki. Nareszcie mam pakiet internetowy ![]() Zycze milego dnia. Odezwe sie pozniej.
#283 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
brawooo! gratulacje, jesteśmy z Ciebie dumne! ![]() ![]() ![]() bardzo mi przykro ![]() ![]() wiem, wiem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dobrze, że nie macie jeszcze tych moich miłosnych dyrdymałów dosyć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cieszę się, że sesja się udała już nie mogę się doczekać tych zdjęć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wiadomo, ze sama jadam przy laptopie, ale to jak jem sama! jesli jem z kimś to obowiązkowo przy stole czy ławie absolutnie celebrując posiłek Cytat:
![]() Witam ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#284 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przykro mi że w takiej sytuacji dziadek zamiast Was wspierac rozpoczyna kłótnie, i dobrze ze mamy pluca czyste- moze to upal sprawil te trudnosci w oddychaniu? jestes mega silna osoba kochana i zycze Ci zeby los nagrodzil Was za ten ciezki czas ![]() Cytat:
![]() jestes mega z tym zleceniem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja lubię jeść i gapić się w lap albo tv, za to S. zawsze przy stole i w pełni skupiony i mówi, że on tak na łózku to nie mógłby jeść ![]() dziękuje Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() przykro mi z powodu kłótni z mamą. mam nadzieję, że problem rozwiążecie i już wszystko bedzie dobrze. ja tez sie poryczłam przez moja mame w sobote, ale tylko dlatego ze ona jest bardzo nerwowa osoba i gada zamiast sie zastanowic, a ja coz nie mieszkajac w domu0 odzwyczaiłam sie od jej trajkowatania i donosnego glosu i w efekcie ryk ![]() Cytat:
![]() ![]() widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i dziękuje Wam wszystkim za życzenia zdrówka dla mamy S. ![]() a na koniec link do konkursu TUTAJ do wygrania maty/ oklejki etc. ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-07-18 o 09:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#285 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już zawiśnie, to chętnie zobaczę (i pewnie nie tylko ja ![]() ![]() Cytat:
Notabene w sobotę ma być 19 stopni, padać, a wilgotność ma przekraczać 50%. Cudownie, wymarzona pogoda ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie tak się zastanawiałam, czy wspominałaś M. o SPD-wariatkach ![]() I uwielbiam Go za ten tani nocleg! Właśnie właśnie, bo my reflektujemy! A jeśli będzie bardzo tani, to nawet chcemy w piątek już zacumować i zostać do niedzieli ![]() Zdjęcia narzeczeńskie pokażę po ślubie ![]() ![]() ![]() Aaa, a propo wyjazdu: tata się wczoraj zupełnie przypadkiem wygadał i już wiem, gdzie lecimy! ![]() ![]() ![]() Oczywiście o wygadaniu nikt nic nie wie, a ja też nie zareagowałam w żaden sposób, bo tata nawet świadomy wygadania nie był ![]() Prawdę poznamy w niedzielę ![]() Cytat:
Stoły mamy dwa długaśne plus nasz. Tzn. z tych dwóch jeden jest dłuższy i będą tam siedziały bodajże 54 osoby + 4 miejsca wolne (po 29 z każdej strony stołu), a przy tym krótszym 40 osób (po 20 z każdej strony). Na szczęście sala jest na tyle przestronna, że nikt krzesłami nie będzie się stykał ani też nie ma problem przeciskania się za innymi, bo jest normalne szerokie przejście. Zawsze marzyły mi się okrągłe stoły, ale u nas nie ma takiej sali. Poza tym podejrzewam, że przy tych okrągłych miałabym większy problem z usadzeniem ![]() Cytat:
![]() ![]() Kciuki oczywiście trzymam! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Głowa mnie boli ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
aaby wymiary firanki to: 170 cm wysokość od karnisza do parapetu, a szerokość bodajże 4 m także sporawa, do tego z wzorem kolorowym
większy problem będę miała z dokupieniem firanki do aneksu bo tam mam drzwi balkonowe i chyba będę musiała już w sklepie normalnym kupić ponieważ na balkonowe okno chce długą firanę, a na zwykłe okno taką do parapetu jeszcze 2 h pracy ![]()
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ala to tanio ta firana naprawdę. Ja teraz zamówiłam u siostry tż szyje mi na zamowienie i minimum 150 pln za same materiały ![]() ![]() Ja już zlecenie wysłałam, czekam jeszcze na umowę, ale nie wiem czy się doczekam. Pędzę myć włosy, ogarnąć szczurki moje małe i spakowac się. Jakbym juz nie wpadła to trzymajcie się kochane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Na wstępie - wybaczcie laseczki, że Was nie nadrobię, na internet mam przedpotopowy i bardzoooooooooo średnio mi się wszystko ładuje - ciekawe czy w ogóle ten post wstawię. ![]() Ogólnie - ALE MI BOSKO! ![]() ![]() Co tu dużo mówić: relaksujemy się, opalamy (chodź niewiele, bo nie jesteśmy typami leżakowymi), duuuuuuuużo chodzimy, pyszności wcinamy, zimne piwko popijamy i ogólnie, cud, miód, malina. ![]() Pokój okazał się bardzo, bardzoooooooo przyjemny, zwłaszcza w cenie jaką z niego płacimy. Dzisiaj odrobinę pogoda się ryła ![]() ![]() Tęsknie Laseczki ![]() ![]() P.S poniżej odrobina naszego urlopowania ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-18 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do pogody, to nie przejmuj się prognozami. na pewno będzie pięknie i słonecznie z orzeźwiającym wiatrem. bo jakżesz by było inaczej, gdy SPD ślub bierze ![]() i bardzo dobrze że nie dopada Cie stres. tak trzymaj kochana. ślub jest po to żeby się nim cieszyć, a nie stresować. a za nieujawnianie miejsca podrózy posłubnej to Ci chyba wleje ![]() ![]() ![]() zazdroszę, pięknie tam macie. i te koralowe kolory ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Ssnow gratulacje.
Ijaa piękne zdjęcia. Też miałam jechać do siostry nad morze, ale TŻ miał dyżur ![]()
#291 |
Zakorzenienie
|
Kash- Praktyki mam w Ośrodku Badań i Kontroli Środowiska. Generalnie badam sobie wody różnego pochodzenia i ścieki
![]() Ala - moim zdaniem firana bardzo tania! My dostaliśmy teraz od rodziców K. firany na nowe mieszkanie także na szczęście ten zakup mam z głowy. Ale jak pomyślę ile rzeczy jeszcze musimy kupić czy wyremontować... słabo mi aż. Ijaa- kochana nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! ![]() ![]() Aaby- ostatnio robiłam paznokcie jednej PM i powiem Ci, że też była spokojna ![]() ![]() ![]() ![]() U nas pogoda nie teges, a w dodatku rozwaliły mi się buty ![]() ![]() ![]() A tymczasem idę poleniuchować! ![]() ![]() Aaa, bo zapomniałam! Snow- gratuluję kochana!! ![]()
#292 |
Zadomowienie
|
dziękuje kochane jeszcze raz za gratulacje
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzisiaj jakiś żartowniś zadzwonił, że w sądzie bomba. Ale nie powiedział w którym i była ewakuacja wszystkich sądów. Szkoda, że o 10, bo kazali nam na 12 wrócić. Jak wróciliśmy o 12, to dopiero zaczęli przeszukiwać nasz budynek i sterczeliśmy jak głupki do 13:30 nawet nie mając gdzie usiąść ![]() No i dzięki temu rozbolała mnie głowa, bo akurat nas ewakuowali jak miałam zjeść drugie śniadanie. I od 7 do 13:30 byłam bez jedzenia ![]() snow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
![]() ![]() chciałam Wam się tylko pożalić, że mam problem z moją wspólokatorką, chyba ma jakiś problem z tym, że M. mnie odwiedza, chociaż umówiłyśmy się, że odwiedzać mnie może kto chce i kiedy chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym u mnie ok, miłość kwitnie mimo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
kash ja jestem, ale co mam pisać sama do siebie?
![]() od wczoraj u mnie nic się nie zmieniło, więc i też nie mam co opowiadać Może współlokatorka myślała, że będziecie psiapsiółami do końca życia bez drugich połówek. A może jesli ona nie ma nikogo to jednak żal jej czy też zazdrość przez nia przemawia? Ale zdecydowanie powinna powiedzieć Ci na osobności co jej nie pasuje. Choć Tobie to nie musi być wstyd. To tylko o niej świadczy i pokazuje jaka jest naprawdę, a nie o Tobie. Domyślam się jednak, że miłe to nie było.
#296 |
Konto usunięte
|
Straszny dzień miałam
![]() ![]() Po pracy neurolog, przepisane kolejne tabletki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Danaee bidulko
![]() ![]() Mój Tż tez ma problemy, ale jego chwyta migrena raz na jakiś czas, są dni, że jest w stanie funkcjonować, a są dni, że wstaje blady i się ruszać nie może, do tego wymioty, biegunka ![]() Mam nadzieję, że u Ciebie lekarz znajdzie jak najszybciej odpowiednie leki co by Ci pomagały ![]() Dzień dobry w sumie nie wiem czy dobry od rana pada kawą się ratuję, ale czy pomoże? i chyba znowu nie wyspana jestem, ale oglądaliśmy film wczoraj, Tż ściągnął wszystkie serie Dextera, bo ostatnio jakoś natrafiliśmy na powtórkę w tv i zachciało nam się oglądać, także maratony będą co dzień wczoraj byłam u babci, przywiozłam cukinię, w planach mam zamiar zrobić z niej placki, ale muszę dobry przepis znaleźć a dziś na obiad zapiekanka z mięsa mielonego z warzywami
#298 |
Zakorzenienie
|
Kash- koniecznie z nią porozmawiaj tak nie może być
![]() Danaee- miałaś tomograf z kontrastem? pytam bo moja mama miała też takie bóle i wiesz co się stało, mam nadzieję że przebadałaś się dokładnie ![]() Ala- moja ciocia ma podobnie do Twojego Tż zx tymi bólami, współczuję witam ![]() u mnie nic nowego, brat nie wiadomo kiedy przyjedzie bo był w Izraelu, teraz jest w Luxemburgu a potem leci do Londynu, nie pisze nie dzwoni, ja mu wysłałam smsa że jest egoistą i frajerem ![]() to moja ciocia z Wawy przyjeżdża na cały urlop do nas, a on może przyjedzie jak ciocia wróci do siebie, żenada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Twój brat faktycznie zachowuje sie niefajnie, nie dziwie się że się wkurzyłaś ![]() ![]() Ala ja ostatnio mam taki zapieprz, ze nie bardzo mam czas by pisać, ale myśle o Was cały czas ![]() ![]() Danusia współczuje tych bóli ![]() Jeszcze chciałam powiedzieć,że postanowiłyśmy z Ijąą i Kraven przełożyć spotkanie w Łodzi na inny termin mając nadzieję, że frekwencja będzie lepsza ![]() ![]() Ale u nas leje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Życzę dalszych pięknych dni i udanego wypoczynku ![]() A zdjęcia śliczne! I ta maxi ![]() Cytat:
![]() Choć jeśli ten kierunek jest trafny, to jest pewien ogrooomny minus: kasa. Jest to bowiem jeden z droższych kierunków (droższych w utrzymaniu), więc stracimy dużo kasy na walutę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Rozmawiałaś już z nią? Wyjaśniłyście sobie? Kciuki trzymam, aby fochy było chwilowe, a nasze podejrzenia bezpodstawne ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że dziś już wstałaś bez bólu głowy ![]() Dzień dobry Laski! U mnie od rana burza z piorunami plus mega wielki deszcz - parking pod halą sportową i ulica obok były wręcz zalane ![]() ![]() U mnie szybko, dlatego za często tu nie piszę. Aczkolwiek czytam na bieżąco ![]() Miłego dnia dziewczyny!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.