|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Właśnie się z lekka zdenerwowałam, bo rozwaliłam swoj kubek termiczny, drugi
![]() ![]() ja to mam szczęście ![]() wrrr Ale za to smacznie jadło mi sie sałatkę z nowego pojemnika, a ten widelczyk miodzio ![]() Także dziś poszukiwania kubka będą. Dziś też ostatni dzień nadgodzin. Jutro już normalnie o 16.00 do domku ![]()
#242 |
Konto usunięte
|
Ja się dzisiaj wybrałam na zakupy ciuchowe, coby jeszcze kasę imieninową wydać i wyszłam jedynie z kieliszkami na jajka z Tchibo, bo były przecenione. I mam słodziutkie kieliszeczki - 6 sztuk za 19zł
![]() ![]() Miałam makabryczny poranek w pracy. Potwornie mnie plecy rozbolały całe. Tępe pulsowanie. I tak przez kilka godzin. Normalnie miałam łzy w oczach z bólu. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło i mam nadzieję, że ostatni... W ogóle muszę się Wam pochwalić, że nareszcie mi pomagają tabletki od neurologa. Przez ostatnie trzy tygodnie miałam tylko jeden potworny ból głowy, dwa lekkie, a tak to nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Ależ jestem wymęczona
![]() ![]() Jeszcze jakieś dziwne myśli mnie naszły w związku z prawkiem. Że ja chyba się jednak do tego kompletnie nie nadaję i sama nie wiem czego chcę. Ostatnie jazdy bardzo źle na mnie wpłynęły. Jutro mam z tym chłopakiem w moim wieku, który jest zdecydowanie milszy i w ogóle trakjota na okrągło i czuje się luźniej. Zobaczymy co to będzie, ale narazie jakoś anty jestem nastawiona ![]() Dobrej nocy dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tymczasem jednak chupa-chups ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aaa, i na pocieszenie dodam, że dopiero co nauczyłam się parkować - choć równoległe nie do końca mi jeszcze wychodzi, a na kursie było dla mnie najfajniejsze ![]() Także nie stresuj się i podchodź do każdej lekcji na luzie ![]() Dzień dobry laski! Ale u mnie burza przeszła w nocy ![]() Lało jak z cebra, wiało, grzmiało, błyskało - i to wszystko centralnie nad nami. Przeszła dość szybko, ale tak jak ja uwielbiam burzę, tak dziś nawet miałam trochę stracha. (nie jestem specjalnie wyspana przez tę pobudkę ![]() A teraz dla odmiany leje ![]() Ciekawe, jak mocno będzie padać za tydzień ![]() Poza tym wczoraj po kąpieli przyjrzałam się sobie dokładnie w lustrze i złapałam doła. Trzyma się do teraz. Kupiłam wczoraj w aptece kropelki do oczu, bo już od dwóch dni nie wyrabiałam - łzawiły i szczypały potwornie. Ciekawe, czy będzie jakiś efekt ![]() Miłego dnia!
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() proszę o małego kciuka dziś o 12 ![]() niby się nie stresuje, ale jeść nie mogę ![]() aaby- leje, u mie jest tak parno i duszno że ledwo do pracy doszłam. dodajka- prawdę mówi aaby że na początku chyba każemu jest trudno ogarnąć całe auto, ale z czasem zobaczysz jaką frajdę sprawia jazda ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do jazd to ja sama nie wiem chyba czego chcę. Niby już się nie stresuję, ale czuje, że to auto ze mną nie współgra. Nie wiem może za wiele oczekuję, ale irytuje mnie jak kolejny raz gaśnie mi jak próbuję ruszyć, bo ciągle źle coś robię ![]() ![]() Cytat:
![]() Hej. U mnie dzień jak codzień. Rzygać normalnie się chce. Wstałam rano, przed tż i już skrobie. Nawet nie wiecie jak nadgarstki i paluchy potrafią boleć od pisania ![]() Potem zastrzyk (ostatni ![]() ![]() ![]() Przepraszam za smęcenie i miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pochmurno, pewnie padać będzie. A wczoraj taka ładna pogoda była, choć wieczorem duszno strasznie. Po 23.00 zaczęło padać, a potem nad ranem burza była. Wczoraj przez tą duchotę to ledwo miałam siłę aby ćwiczyć. Mieliśmy dziś w planach rowery, ale raczej obejdziemy się smakiem. Ale mam też inne plany, muszę poprasować. Dużo nie mam, bo parę koszulek, ale mi zalegają. I odpoczywać. Jak dla mnie już może być sobota, mam zamiar się wyspać. Ugotowałam wczoraj buraczkową, zblednowałam co by Tż zjadł ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Dusznooo....
![]() hej kochane ![]() Taka duchota, że chyba się Wam nawet pisać nie chce ![]() Dodaja-też miałam takie odczucia podczas robienia prawka. Pewnie gdyby nie to, że zawsze kończę to, co zaczęłam to pewnie bym z prawka zrezygnowała. Zdałam rok temu i w sumie nie jeżdżę, ale też nie mam czym ![]() Aaby- a co tam kochana takiego w lustrze złego zobaczyłaś? ![]() Ja wróciłam z praktyk i będę obierać ziemniaczki na obiad- znów kurczak... na szczęście już go dzisiaj skończymy i jutro serwuję zapiekany ser pleśniowy ![]() Poza tym przychodzi dzisiaj do mnie znajoma na paznokcie. Także dzień zleci ![]()
#249 |
Zakorzenienie
|
Jako że wreszcie wolną chwilę mam to wklejam to co obiecałam. Zdjęcia z telefonu, więc mogą wypaść blado.
Dziś zawitaliśmy do decathlonu, ale niestety nic nie wpadło nam w oko, jedynie ceny kosmiczne. A nie raz widziałam ulotki, że mają promocje, chyba takie, że co 100 na 200 zł przecenione ![]() Ale za to mam dwa kubki termiczne, jeden na zapas ![]() ![]() Pralka sie pierze, znów ![]() ![]() ja nie wiem co my za produkcję mamy
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też muszę do decathlonu, bo mój chrześniak na urodziny chce okulary do nurkowania ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Uf, co za dzień! Lato, duchota i słońce w połączeniu z lekkim kacem dają mieszankę iście nudną - Sylwia ŚPI!! Serio, daaaaaawno tyle nie spałam. Ostatni seans zakonczyłam o 19:30, więc standardowo moje pytanie brzmi - co ja będę robić w nocy? ![]() Wczoraj wieczór bardzo miły, dużo śmiechu. Zasiedzieliśmy się dość mocno później i u nas, tak więc sen przybył przed 4 nad ranem. Zastanawiam się jak koleżanka która chodzi na kurs, wstała na 8. ![]() A dzisiaj co, serio wszystko przeplatałam spaniem, więc za dużo się nie działo. Zaraz idę uprać jeszcze dwie rzeczy o których zapomniałam, białe pranie też schnie. Mam ambitny plan zrobić sobie jeszcze krótkie spodnie - ze starych jeansów, ciekawe co mi z tego wyjdzie. ![]() Poza tym rozpuszczanie się jeszcze jest planach - czy u Was też jest tak obrzydliwie parno i duszno? Cała się lepię! ![]() Właśnie nas przed chwilą na spacerze z psem złapała burza, ale obawiam się, że wiele w tej kwestii nie zdziała. Jutro jeszcze drobne zakupy - muszę kontakty i kilka innych drobiazgów i szykowanie. Ideałem byłoby zakończyć jutrzejszy dzień około 21:00, żeby czuć się jakoś ludzko po pobudce o 3. Jak to jednak wyjdzie, się okaże. ![]() ![]() Ala sukienka w kratę prześliczna ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie pisania ciąg dalszy, także nic nowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Konto usunięte
|
Mnie dzisiaj obudziła makabryczna burza. Akurat jak miałam wstawać do pracy
![]() ![]() Na obiadek zrobiłam sakiewki ze schabu razem z ziemniaczkami z piekarnika. Dla mnie było średnie, mężowi bardzo smakowało ![]() Ostatnio po pracy wracam jakoś potwornie zmęczona. Chyba dlatego, że faktycznie dużo robię, pracuję prawie cały czas i jestem na wysokich obrotach. Na szczęście nie mam odpowiedzialnej roboty na razie, więc chociaż to mnie nie wykańcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za pochwały
![]() ![]() ![]() ![]() Pranie wywieszone, schnie. Aby wieczorem deszcz nie padał, bo znów w domu będzie musiało schnąć. Nawet wiaterek jest. Nie mam siły dziś juz na noc, głowa mnie boli czy raczej zatoki ![]() I coś miałam napisać jeszcze i zapomniałam ![]()
#255 |
Zakorzenienie
|
Ja dywaguję nad listą rzeczy do zabrania na wyjazd - inaczej połowy zapomnę i jak zwykle ciuchów od groma mam zapisanych i tak mi mało bo przecież nie wiem na co będę miała ochotę, albo co będziemy robić (jakby nad morzem była super różnorodność spędzania czasu).
![]() ![]() Spodnie obcięłam i zawinęłam. Nie jest to szczyt marzeń, bo bez maszyny to wiadomo. Nie mniej jednak dają radę, ba! podobają mi się - zwłaszcza jeśli chodzi o czas urlopowo wakacyjny wydają się w porządku. ![]() Przed chwilą była tak obrzydliwa burza, a właściwie chyba 3 razem się spotkały - z każdej strony się błyskało, że jasno było w domu. Konkretnie nawalało. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-14 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.U mnie też było okropnie duszno
![]() Ja wczoraj po dyżurze zaległam w łóżku i z krótkimi przerwami przespałam cały dzień. Wieczorem TŻ wyciągnął mnie na grill do Rodziców. Jak zwykle żenada. Dzisiaj już lepsza pogoda, ale i tak jestem śpiąca. Życze miłego dnia ![]()
#257 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ijaa ja to zawsze muszę miec na wyjeździe suszarkę, szampon, pastę i szczoteczkę do zębów, ręcznik, i płyn do higieny intymnej. A resztę jak zapomnę to nic się nie dzieje. Z reguły nastawiam się na ciepłą pogodę, jednak parę długich jeansów, kurtkę i ciepłe buty trzeba wziąć. A co do reszty to zawsze można iść na zakupy. No ale wiadomo stój kąpielowy to obowiązkowo ![]() Mnie pakowanie czeka już za 3 tyg ![]() W przyszłym może wczasy pod grusza już na koncie będą ![]() Skąd ja to znam ![]() Wczoraj nie poprasowałam ![]() Kupiłam wczoraj maskę do włosów schałma odbudowa i pielęgnacja, jak ona pięknie pachnie ![]()
#258 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podrzucić Ci troszkę? ![]() Dużo za dużo ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle co za moda robić sukienki "plażowe" z poliestru na podszewce? ![]() Góra od stroju też bardzo ładna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co się stało? ![]() Cytat:
![]() I jest wydajna. I pięknie pachnie. Co prawda użyłam dopiero 2 razy - zobaczymy, czy sprawdzi się na dłuższą metę... Dzień dobry w ten piękny, słoneczny piątek ![]() Rano było mega ciemno, pochmurno i wilgotno, ale teraz patrzę za okno i jest śliczne słoneczko ![]() Wczoraj po pracy poszliśmy na taniec - po baaardzo długiej przerwie ![]() ![]() ![]() Później pojechałam na godzinkę rolleticu i szybkie opalanko. Stwierdziłam, że należy mi się chwila przyjemności. Rolletic oczywiście pięknie rozbił całe spięcie i zmęczenie, a solarium przypiekło poliki do tego stopnia, że dziś zastanawiam się, czy jeszcze przed ślubem nie zejdzie mi skóra ![]() ![]() Dziś po pracy jadę do Bdg do dentysty, po drodze zawiozę kilka rzeczy do pralni (kiecka z panieńskiego jest 100% silk i nadaje się tylko do pralni ![]() A w weekend planuję zrobić winietki (nie planuję, muszę!) i posprzątać jak najwięcej, bo plany były taaakie ambitne, a jeszcze nawet ścierki do kurzu do ręki nie wzięłam ![]() ![]() Matko, małżeństwo... jakie dziwne słowo ![]() Miłego piątku! ![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kurcze takie plany wstać o 8 i pisać. Obudziłam się o 8, wyłączyłam budzik i... zasnełąm wtulona w tz ![]() ![]() Teraz już jest 10, matko jak ten czas mi leci. Nie wiem kiedy ja się z tym wszystkim wyrobię. Potrzebuję odsapnięcia i nie wiem czy dzisiejsze wyjście dojdzie do skutku, ale takie plotki dobrze by mi zrobiły! No nic, nie marudzę tylko biorę się do pracy ![]() Miłego dnia Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie pogoda beznadziejna od wczoraj, zimno ok 18 stopni;/ dzisiaj wieziemy mamę do szpitala na wymianę rurki tracheotomijnej, trochę się stresuje bo mama nie najlepiej znosi podróż karetką, mam nadzieję że sprawnie pójdzie ta wymiana i szybko mamcia wróci do domu ![]() dzisiaj na obiad robię duszoną karkówkę, wczoraj kupiłam plastry w Biedronce, dopiero przywieźli więc wzięłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Aaby ja już po prostu nie mogę wysłuchiwać wiecznego szydzenia ojca TŻ z Niego i jego siostry. a TŻ jeszcze dobry człowiek nawet się nie postawi. Więc ja najczęściej mówie - M. idziemy do domu i wychodzimy. NIe musze się godzić na takie traktowanie TŻ, a przez to i mnie.
#262 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Miałam wstać jak człowiek tak? Miałam? No to wstałam. Parę minut przed południem. ![]() W związku z powyższym pytanie dnia brzmi, czy opłaca mi się w ogóle kłaść? Skoro po trzeciej trzeba się będzie zebrać. Ogólnie coś humor mi opadł i się zastanawiam dlaczego? Póki co pomysłów brak. Laaaaski, ratunku! Mój przyjaciel ze snów powrócił. ![]() ![]() Wbiłam się w moją różowa maxi i idę na miasto! A co! Landryna atakuje. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-15 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny!
![]() jak dobrze, że już piątek i zaraz do domu! dostałam rano okres i ledwo żyję ![]() ![]() Ala bardzo ładna kiecka, udany zakup ![]() Kraven współczuje Ci tych teściów, a M. rodziców bo pewnie strasznie mu głupio za nich ![]() ![]() Anastazja 3mam kciuki żeby Mama dobrze zniosła podróż ![]() Aaby wierzyć mi się nie chce że za tydzień o tej porze będziesz już prawie żoną ![]() ![]() ![]() Ijaa zabierzcie mnie ze sobą nad to morze ![]() ![]() Proszę 3majcie kciuki za moją premię wakacyjną bo szef obiecał że rozliczy się przede mną przed urlopem i lepiej zeby słowa dotrzymał ![]() ![]() Dzisiaj na obiad serwuję młode ziemniaczki w mundurkach i gzik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego weekendu Kochane! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szacuję, że w drodze nad morze przez Poznań możemy przejeżdżać ok. 6:30 więc - bądź gotowa!! ![]() Co wieje w Łodzi. ![]() ![]() ![]() Zakupy poczynione - mam nadzieje, że wszystkie. Kłótnia w drodze do domu zaliczona - ja nie wiem co się z nami ostatnio dzieje. ![]() Ciepło mi, więc o obiedzie specjalnie nie chce mi się myśleć. Póki co siedzę i ani myślę wstać. ![]() Planujemy jeszcze dzisiaj rowery i tyle z aktywności. A no pakowanie trzeba zarządzić i prasowanie - ale to drugie to już nie moja działka. ![]() Z pytań technicznych: gdzie jest Ssnow? ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-15 o 15:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
chyba nic mnie już nie zdziwi, przyjechała karetka po mamę a w niej tylko kierowca
![]() ![]() tata teraz śpi a ja za pół godziny zmykam do domu otworzyli koło moich rodziców dwa lumpki więc w poniedziałek pójdę na zwiady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem mega szczęśliwa, że już weekend i sobie odpocznę. Jutro rocznica związku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Padam na twarz
![]() ale w pozytywnym znaczeniu ![]() W pracy przed 15.00 wywaliło nam korki, więc decyzją szefa zwinęliśmy się do domu. To nic że tylko 30 min wcześniej byliśmy w domu, to nic, że po drodze wpakowaliśmy się w korki. Ale byliśmy wcześniej? no byliśmy ![]() ![]() Szybko zjedliśmy zupę, szybkie sprzątanie. Po 19.00 wybyłam z mamą na kijki, a wróciłam dopiero o 21.30. Nóg nie czuję ![]() ![]() Ale nie powiem pizza mi po głowie chodzi. Jednak na szczęście już umyta jestem, a pizzeria pod blokiem tylko do 22.00 czynna ![]() No nic, czas miło spędzić późny wieczór ![]()
#268 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My (cała trójka - ja, TŻ i moja bulwa wielkosci 2zł na brodzie ![]() ![]() Wpadłam tylko życzyć Wam Kochane udanego tygodnia. ![]() ![]() Oczywscie się odezwę, inaczej być nie może. ![]() ![]()
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widze,że masz takich przyjaciół na brodzie jak ja! Moje 3 bulwy zrobimy się okropnie białe, a teraz strupy. Siedze z maseczką coby to wszystko załagodzić ![]() Dzień dobry ![]() Choć dla mnie nie dobry, ale nie będę narzekać. Trzeba pracować, może dziś uda się wyjść na tego cholernego drinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
wpadaj, wpadaj chudzino! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ala i co w koncu było na lekką kolację? ![]() Anastazja ![]() ![]() Aaby jak Ci idzie winetkowanie? ![]() Wczoraj byliśmy z M. i moja przyjaciółką i jej narzeczonym na obiedzie w wooku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam leniwą niedzielę, będę gotować fasolkę szparagową i mam ambitny plan uporządkować ciuchy w szafie ![]() ![]() a co u Was Kochane? ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-07-17 o 11:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.