Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-24, 20:28   #2221
Gipssis
Wtajemniczenie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Gipsis jesteś moja nową muzą ja staram się nie przekraczać 3par w miesiącu (w tym mi się to nie udało) ale i tak taniutko ci wyszło

Dziewczyny polećcie jakąś dobrą komedię bo muszę zmienić kategorię filmów
Jak mnie Tz z domu nie wysiedli za te buty to bedzie cud.Nawet sie nie przyznalam,ze bylam na zakupach( w drodze do mamy,bo od niej obiad odbieralam) I jak weszlam z pakunkami to TZ:Az tyle obiadu mama dala??? A obiad zaledwie w malej siateczce,bo to gołabki byly Polecialam szybko schowac i Mu powoli bede dozowac moj nowy nabytek

A jaka komedie? Bo z Polskich to nic mi do glowy nie przychodzi,ostatnio samo dno kreca. No chyba,ze na Weekend sie skusisz?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

A zapodam sobie dzisiaj "Zona na niby" Komedia amerykanska Jak bedzie warta obejrzenia to dam znac
Stary 2011-07-24, 20:29   #2222
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez marchewkowa_mamba Pokaż wiadomość
Witam nieśmiało. Ja tu nowa, trochę podczytywałam ten wątek, zwłaszcza początek pierwszej części Może kolejna antydzieciata , aczkolwiek daleko mi jeszcze do 30-tki (bo 22-latka) do Was dołączyć? Wiem, że Wasze rozmowy toczą się teraz na różne tematy, ale chętnie z Wami pogawędzę, tym bardziej, że duuużo teraz czasu
Witamy Nową Koleżankę Prosimy coś więcej o sobie napisać

Brid- gratulacjone że wszystko idzie jak po maśle

Gip- u mnie z butami podobnie
Jeno teraz się wycFFaniłam i zakupuję jedynie takie, w których na pewno będę chodzić

Pinkswan- ostatnio oglądałam "Jak się pozbyć cellulitu" - poczucie humoru specyficzne, ale kilka tekstów warte jest tego, by obejrzeć cały film

Spotkałam się dziś z Psiapsiółą- tą od Sarbinowa
Miało być po piFFku- wyszło jak zwykle
Pośmiałyśmy się, pogadałyśmy
Bez plotek się też nie obyło
Mojej koleżanki [ w sumie sąsiadki] obecny facet [paser] zajumał spod imprezy w Poznani najnowsze Porsche [ w środku były kluczyki i na miejscu pasażera zaje*ana laska]. Rozwalił się tym autem [laska w stanie krytycznym, w sumie- warzywko;/], wrócił tutaj- pozszywali go i pojechał do Niemców.
Okazało się, że auto i laska wielkopolskiej mafii;/ Dają tylko i wyłącznie za ŻYWEGO 200 tyś.
Takie to u Nas nudy właśnie

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2011-07-24 o 20:31
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:41   #2223
Jula
Zakorzenienie

A mnie dziś TŻ wkurzył i chyba będę szukać kochanka na 1/2 etatu!!!! Znacie kogoś fajnego, kto mimo, że jest 30to-letnim singlem - nie jest dziwadłem, wdowcem, rozwodnikiem, tatuśkiem, psychopatą...?

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:45   #2224
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość

Mojej koleżanki [ w sumie sąsiadki] obecny facet [paser] zajumał spod imprezy w Poznani najnowsze Porsche [ w środku były kluczyki i na miejscu pasażera zaje*ana laska]. Rozwalił się tym autem [laska w stanie krytycznym, w sumie- warzywko;/], wrócił tutaj- pozszywali go i pojechał do Niemców.
Okazało się, że auto i laska wielkopolskiej mafii;/ Dają tylko i wyłącznie za ŻYWEGO 200 tyś.
A nie trza bylo najpierw sie nauczyc jezdzic takim autkiem?

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
A mnie dziś TŻ wkurzył i chyba będę szukać kochanka na 1/2 etatu!!!! Znacie kogoś fajnego, kto mimo, że jest 30to-letnim singlem - nie jest dziwadłem, wdowcem, rozwodnikiem, tatuśkiem, psychopatą...?
JULA Ostatnio w modzie jest pisanie i przypominanie sie swoim exom. Moze masz kogos z przeszlosci....(Ironizuje oczywiscie)
Nie ma lekko z chlopami
Stary 2011-07-24, 20:49   #2225
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj bylam na szybkich zakupkach
Kupilam sobie 4 pary butkow
Pani zaszalalas

Cytat:
brazyliana i dobry film akcji w jednym

z komedii polecam "Zycie biurowe"

Poprawilam sobie humora "Anthony Zimmerem" Fogle niezle jaja, patrze a tam w glownej roli moj wygladowy ideal Facet z jedna powieka na bakier, ktorego juz kiedys widzialam w jakims filmie i poslinilam sie o tak , albo jeszcze bardziej... Film sie skonczyl, sprawdzam co ten typ za jeden, a to sie okazuje byc malzon mej Szarlotty z awatarka, ekhem
...czyli tak jakby i moj po czesci

Cytat:
Znacie kogoś fajnego, kto mimo, że jest 30to-letnim singlem - nie jest dziwadłem, wdowcem, rozwodnikiem, tatuśkiem, psychopatą...?
oto jest pytanie

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-07-24 o 20:51
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:57   #2226
marchewkowa_mamba
Przyczajenie

Może zacznę od tego, że jako dziecko jednak bawiłam się lalkami, którymi się "opiekowałam", nosiłam, po prostu mamusiowałam. We wczesnym okresie nastoletnim mój stostunek do dzieci i do ich posiadania był w miarę neutralny. Jednak potem zaczęła stopniowo narastać bariera- jestem jedynaczką, ale zawsze byłam najstarsza z kuzynostwa, którego się mnożyło jak króliki i pewnym momencie miałam tego dosyć. Powiększająca się rodzina, głośne spotkania rodzinne "dzięki" dzieciom, ciągłe słodzenie im oraz rozczulanie się i opowiadanie o nich zaczęło mnie poważnie drażnić. Następnie zaczęła mnie obrzydzać sama ciąża, zachwycanie się kobietami w ciąży, które są rzekomo seksowne. Widok niemowlaka nie działa na mnie rozczulająco, wręcz odstręczająco.
Póki co rodzina mi nie mendzi o dzieciach, mówiąc, że to już ten wiek z racji wieku (22 lata). Znają mój stosunek do dzieci, wiedzą, że w przyszłości ich nie chcę, ale traktują to lekceważąco, twierdząc, że mi się odmieni (hahaha, a z roku na rok pogłębia mi się ta niechęć ). Mam swojego TŻta, jest to pierwszy mój poważny związek (jesteśmy ze sobą niemal rok). Na szczęście TŻ ma taki sam stosunek do dzieci, więc w razie czego nie będzie spięć w tej sferze ^^
Uh, ale się rozpisałam. Myślę, że w rozmowach na bieżąco więcej dowiecie się o mojej skromnej osobie ]:->
pinkswan jeśli jeszcze nie widziałaś to gorąco polecam brytyjską komedię- Zgon na pogrzebie. Sama chętnie sobie niedługo znów obejrze
marchewkowa_mamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 21:01   #2227
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gipssis
JULA Ostatnio w modzie jest pisanie i przypominanie sie swoim exom. Moze masz kogos z przeszlosci....(Ironizuje oczywiscie)
Nie ma lekko z chlopami
No nie mam właśnie. Sami tatuśkowie....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-24, 21:30   #2228
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
A jaka komedie? Bo z Polskich to nic mi do glowy nie przychodzi,ostatnio samo dno kreca. No chyba,ze na Weekend sie skusisz?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

A zapodam sobie dzisiaj "Zona na niby" Komedia amerykanska Jak bedzie warta obejrzenia to dam znac
Szczerze mówiąc nie widziałam żadnej dobrej polskiej komedii od czasu "chłopaki nie płaczą"
Cytat:
tylko maminsynki mi przychodzą do głowy, ale jak mniemam to niebezpiecznie zahacza pod "dziwadło". Jakbyś jednak znalazła taki egzemplarz i miałby powyżej 1,85m daj znać to chętnie się skuszę
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 21:35   #2229
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość

Poprawilam sobie humora "Anthony Zimmerem" Fogle niezle jaja, patrze a tam w glownej roli moj wygladowy ideal Facet z jedna powieka na bakier, ktorego juz kiedys widzialam w jakims filmie i poslinilam sie o tak , albo jeszcze bardziej... Film sie skonczyl, sprawdzam co ten typ za jeden, a to sie okazuje byc malzon mej Szarlotty z awatarka, ekhem
...czyli tak jakby i moj po czesci
Czytam opis filmu i mysle: skad ja to znam. I olsnienie, ogladalam remake - "Turyste". Podobalo mi sie. Moze obejrze AZ i sobie porownam wersje

Aaa...i filmidla w Sopocie mozemy obejrzec
Przypomnij mi, ze mam tam do odebrania odlewke MDCh

Cytat:
Latwizna bo co ja mam powiedziec, chce takiego, ale 40 letniego (no dobra, moze byc i rozwodnik )

Gipssis, poka buty

Mialam dzis grzeszny dzien a poza tym umalowalam moje szpony na wsciekly rozowy kolor
Stary 2011-07-24, 21:37   #2230
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja dzisiaj bylam na szybkich zakupkach
Kupilam sobie 4 pary butkow
Ale jak widzialam japonki ze Smitha za 10 zeta nie moglam sie oprzec.Poza tym czarne sandalki,biale sandalki na ktore juz od dawna chorowalam i takie butki z zamszu juz na jesien Za wszystko dalam 190 PLN. Jestem mega zadowolona. Chciaz butow to mam tyle,ze moglabym caly Slask nimi obdzielic
ja z każdych zakupów wracam z butami mimo że nigdy ich nie mam w planie
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 21:43   #2231
Cindy28
Lux Mundi

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2011-07-25 o 00:59
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-24, 21:52   #2232
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
tylko maminsynki mi przychodzą do głowy, ale jak mniemam to niebezpiecznie zahacza pod "dziwadło". Jakbyś jednak znalazła taki egzemplarz i miałby powyżej 1,85m daj znać to chętnie się skuszę
Maminsynki odpadają. Mój ojciec jest jednym z nich i było ciężko.
Dla mnie może mieć nawet 178

Cytat:
Napisane przez Zania
Latwizna bo co ja mam powiedziec, chce takiego, ale 40 letniego (no dobra, moze byc i rozwodnik )
Jasne, łatwizna!! Gdybym się brała za 22 latków to ok, ale bliżej 30tki coraz gorzej...

Kiedyś w jakimś serialu (SATC?!) był motyw przyjęcia, na który dziewczyny przyprowadzały facetów, z których nie miały (już?) pożytku, typu kumpel, który nie pociąga, ex facet/mąż, a który może być atrakcyjny dla innych kobiet. Myślę, że babki koło 30tki powinny organizować takie imprezy )

Stary 2011-07-24, 22:02   #2233
zania
Matka buldoga

Cytat:
Kiedyś w jakimś serialu (SATC?!) był motyw przyjęcia, na który dziewczyny przyprowadzały facetów, z których nie miały (już?) pożytku, typu kumpel, który nie pociąga, ex facet/mąż, a który może być atrakcyjny dla innych kobiet. Myślę, że babki koło 30tki powinny organizować takie imprezy )
I sie wymieniac? Ciekawe rozwiazanie
Stary 2011-07-24, 22:05   #2234
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

nadrobilam Was mniej wiecej i sie usmialam
Cytat:
na podmianke

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
I sie wymieniac? Ciekawe rozwiazanie
noo beka- mamy podobne pomysly
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:08   #2235
Alvesta
Zakorzenienie

cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać - jestem już w domku. Z naszej wyprawy na kajaki z powodu zje..nej pogody nic nie wyszło, więc upijaliśmy się w deszczu na wesoło a później pojechaliśmy nad morze. Po kolei - Dźwirzyno, Dziwnów, Międzyzdroje, Świnoujście w końcu dziś zaświeciło nam słońce. Jutro Was sobie nadrobię
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:34   #2236
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Przypomnij mi, ze mam tam do odebrania odlewke MDCh
ok, u kogo kupowalas, bo moze znam 'z widzenia' ?

Alvesta
ale sobie pikny tour zrobiliscie Poka jutro jakie foty

sure. fine. whatever.

Stary 2011-07-25, 00:47   #2237
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać - jestem już w domku. Z naszej wyprawy na kajaki z powodu zje..nej pogody nic nie wyszło, więc upijaliśmy się w deszczu na wesoło a później pojechaliśmy nad morze. Po kolei - Dźwirzyno, Dziwnów, Międzyzdroje, Świnoujście w końcu dziś zaświeciło nam słońce. Jutro Was sobie nadrobię
Fajna wycieczka
Ano dziś było słońce w końcu
A, że byłaś 60 km od mła i się nie ozwałaś, to będę tłuc w doopkę

Jula- z psiapsiółami wymieniałam się zazwyczaj ciuchami przy duuużej ilości Varny, Kadarki tudzież Carlo Rossi
Ale facetami never jakoś by mnie chyba brzydziło
Tym bardziej, że skoro jej nie podpasował na 80%, ja też bym nie tknęła patykiem od kołyski

Kiedyś z Iwonką [ przyjaźnimy się od lat 10- przetrwałyśmy moje studia, jej ślub, dziecko i to, że aktualnie mieszka we Francji] stwierdziłyśmy, że możemy pokłócić się o cokolwiek- ale NIGDY powodem do tego, żeby się na siebie obrazić NIE BĘDZIE facet
Jak pomyślały, tak też zrobiły
I w momencie kiedy spodobał się Nam ten sam facet, jedna drugiej w sumie go odstępowała
W rezultacie zagrałyśmy w marynarza? hm... nie- ciągnęłyśmy zapałki chyba w każdym razie- wypadło na nią
Dziś to jej mąż od 5 lat a jak kiedyś przez przypadek się dowiedział jaką drogą został wytypowan, to się nie odzywał do Iwonki ze dwa dni- że jak rzecz go potraktowałyśmy
No bywa. Życie, nie ?
Stary 2011-07-25, 07:24   #2238
201609062117
Konto usunięte

Bry po prawie 10h snu-to lubię

Cindy ty to masz przygody
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 07:30   #2239
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Chciaz butow to mam tyle,ze moglabym caly Slask nimi obdzielic
hehe, to wyrabiasz średnią - bo ja np mam kilka par na krzyż

Cytat:
Dziewczyny polećcie jakąś dobrą komedię bo muszę zmienić kategorię filmów
khe, ostatnio kilka razy oglądałam "Chłopaki nie płaczą" i "Poranek kojota" - no i późniejsze komedie to raczej nieporozumienie...szkoda, że Lubaszenko poprzestał na tych.

A ostatnio oglądałam "dziennik Bridgit Jones" - nawet mężowi się podoba. Raz na jakiś czas sobie to odświeżam, bo cieszy niezmiennie

Cytat:

Jak scenariusz do filmu

Cindy, zaraz lecę na pocztę - dorzucam Ci jeszcze pół próbki allure edp. Jednak nie mój. Piękny, elegancki, ale po pół dnia noszenia (nie przedawkowany) zaczął mnie męczyć i przyduszać. Może Tobie lepiej posłuży.

Pomysł z ergonomicznym zarządzaniem zasobami męskimi dobry - ino trza tak, żeby oni o tym nie wiedzieli. Może jakaś baza online, z zahasłowanym dostępem?
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 10:55   #2240
Gipssis
Wtajemniczenie

Helol ,Hej Alvesta A wlasnie sie mialam pytac gdzies sie Nam stracila,a Ty na kajaki wybylas.....

Wiec ZONE NA NIBY POLECAM!!! Fajna komedyjka na takie lipcopadowe deszczowe wieczory,a co najwazniejsze SMIESZNA! I tak jak J.Aniston nie trawie,tak w tym filmie zagrala swietnie.

Dzisiaj znowu pada,nie chce takiego lata

Stary 2011-07-25, 11:27   #2241
Rilla82
Zakorzenienie

Witajcie, już jestem. Postaram się Was nadrobić, ale to nie w tej chwili. Niestety podróż mieliśmy "wzbogaconą" o kolizję drogową rodem z filmu akcji i wizytę na policji i pogotowiu. Nic się specjalnie nie stało, ale nerwy i czas (nie mówiąc już o kasie) stracone. Zajrzę do Was, jak się już ogarnę ze wszystkim.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 11:53   #2242
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Witajcie, już jestem. Postaram się Was nadrobić, ale to nie w tej chwili. Niestety podróż mieliśmy "wzbogaconą" o kolizję drogową rodem z filmu akcji i wizytę na policji i pogotowiu. Nic się specjalnie nie stało, ale nerwy i czas (nie mówiąc już o kasie) stracone. Zajrzę do Was, jak się już ogarnę ze wszystkim.
Rilla,ale z Wami w roli glownej ta kolizja?!? Nic sie WAM nie stalo? Autko mocno ucierpialo?
(Boshe,coz ja tak dzis rymuje
Stary 2011-07-25, 13:36   #2243
LouLou25
Zakorzenienie

bry

Cytat:
... stwierdziłyśmy, że możemy pokłócić się o cokolwiek- ale NIGDY powodem do tego, żeby się na siebie obrazić NIE BĘDZIE facet
Jak pomyślały, tak też zrobiły
Ja sie z kumpelami nigdy nie klocilam, o nic, doslownie; no bywaly jakies ciche dni (dni to za duzo powiedziane-dzien gora), ale nigdy przenigdy sie nie klocilam. No poza jednym nazwijmy to cichym konfliktem, ale tez nie klotnia. Co innego z facetami, tu juz nie raz szlo na noze
Sytuacji, zeby ciagnac zapalki nie mialam, za to zaklady przerozne byly. O rzeczy, o ktorych lepiej nie wspominac publicznie

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
"Chłopaki nie płaczą"
moj kultowy film, chyba nie sklame jak powiem, ze 90% dialogow znam na pamiec
Panie widzisz pan tam "s" na koncu? aaa czyli psikutas bez "s"

Rilla, a to pech, ale dobrze, ze nic powazniejszego sie nie stao
jak bylo?

milego dnia

sure. fine. whatever.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 15:37   #2244
Gipssis
Wtajemniczenie

"Pewnego razu Pan Bóg przechadzał się po Rajskim Ogrodzie.
Nagle za krzaka wyszedł Diabeł:
- Słyszałem, że stworzyłeś człowieka... - zagadnął Szatan.
- Tak, już żyje na Ziemi. Może mieć partnera i dzieci, na razie uczy się rozpalać ogień i budować miejsce na nocleg, ale za tysiące lat będzie władcą całego globu.
- I co z tego - prychnął Diabeł - nawet za te tysiące lat i tak będzie SAMOTNY.
Zasępił się Pan Bóg, podrapał w długą, siwą brodę i powiedział:
- Więc stworzę mu przyjaciela! Wybiorę jedno ze zwierząt, które uczyniłem, aby go strzegło i było mu poddane, ale jednocześnie oddało mu całe swoje serce.
- To niemożliwe! - Diabeł się roześmiał i gdzieś przepadł.
Pan Bóg natomiast zwołał zwierzęta z każdego gatunku i wybrał PSA.
- Odtąd będziesz ogrzewał człowieka swoim ciepłem, uspokajał spojrzeniem, kochał z całego serca, nawet, kiedy on Cię znienawidzi.
- Dobrze - odparł dobry pies.
- Chociaż będziesz musiał znosić wszystkie upokorzenia, staniesz się też jego najlepszym przyjacielem. To bardzo zaszczytna rola. Niestety Twoje serce będzie musiało bić dwa razy szybciej i nie będziesz mógł żyć długo
- najwyżej 15 - 20 lat.
- Ale powiedz mi, czy człowiek nie będzie cierpiał, gdy odejdę do Ciebie?
- Właśnie o to chodzi.
- Jak to? - zdumiał się pies.
- Będzie cierpiał i będzie wiele dni nie utulony w bólu. Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc zostawisz wielką miłość w jego sercu. Jesteś aniołem, którego powołałem,
aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów.
I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM..."
Stary 2011-07-25, 15:58   #2245
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
"Pewnego razu Pan Bóg przechadzał się po Rajskim Ogrodzie.
Nagle za krzaka wyszedł Diabeł:
- Słyszałem, że stworzyłeś człowieka... - zagadnął Szatan.
- Tak, już żyje na Ziemi. Może mieć partnera i dzieci, na razie uczy się rozpalać ogień i budować miejsce na nocleg, ale za tysiące lat będzie władcą całego globu.
- I co z tego - prychnął Diabeł - nawet za te tysiące lat i tak będzie SAMOTNY.
Zasępił się Pan Bóg, podrapał w długą, siwą brodę i powiedział:
- Więc stworzę mu przyjaciela! Wybiorę jedno ze zwierząt, które uczyniłem, aby go strzegło i było mu poddane, ale jednocześnie oddało mu całe swoje serce.
- To niemożliwe! - Diabeł się roześmiał i gdzieś przepadł.
Pan Bóg natomiast zwołał zwierzęta z każdego gatunku i wybrał PSA.
- Odtąd będziesz ogrzewał człowieka swoim ciepłem, uspokajał spojrzeniem, kochał z całego serca, nawet, kiedy on Cię znienawidzi.
- Dobrze - odparł dobry pies.
- Chociaż będziesz musiał znosić wszystkie upokorzenia, staniesz się też jego najlepszym przyjacielem. To bardzo zaszczytna rola. Niestety Twoje serce będzie musiało bić dwa razy szybciej i nie będziesz mógł żyć długo
- najwyżej 15 - 20 lat.
- Ale powiedz mi, czy człowiek nie będzie cierpiał, gdy odejdę do Ciebie?
- Właśnie o to chodzi.
- Jak to? - zdumiał się pies.
- Będzie cierpiał i będzie wiele dni nie utulony w bólu. Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc zostawisz wielką miłość w jego sercu. Jesteś aniołem, którego powołałem,
aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów.
I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM..."
jakie to piękne............
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:36   #2246
Alvesta
Zakorzenienie

cześć dziewczęta
ciężki dziś dzionek po wolnym, ale cóż, pracować trzeba...
aha! odebrałam dziś moje kaloszki (jednak czerwone). Długo czekałam, ale wypierdziste są

Rilla, to dobrze że nic poważnego... a co konkretnie się stało?
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:41   #2247
ZielonoOka26
Przyczajenie

Witam Jestem tu nowa i dopiero zapoznaje sie z funkacjami owej stronki ;] Przyznaje sie, ze śledziłam Was już od pewnego czasu - mam nadzieje, ze nie macie mi tego za złe ;] Mam 26 lat i jak narazie zadnych planów w kierunku założenia potencjalnej rodziny ;] Z miłą chęcią dołączę do Was - jeżeli na to pozwolicie
ZielonoOka26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 17:46   #2248
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

dzien doberek wczesno wieczorkowy

Rilla, dobrze ze Wam sie nic nie stalo

net w pracy nawala ale chyba juz wszystko OK, jakies jaja zaczely sie dzaic po zmianie modemu

Bridgeta- super ze tak Ci sie wszystko fajnie uklada

Gipssis- ladne to co napisalas ,
skoro polecasz zone na niby to sie skusze , co prawda nie doslownie na bycie zona, nawet na niby ale filmidlo sciagne, a moze do kina czas sie wybrac
a butki pokazesz

Alvesta, wklej jakies zdjatka do klubiku
Cytat:
Znacie kogoś fajnego, kto mimo, że jest 30to-letnim singlem - nie jest dziwadłem, wdowcem, rozwodnikiem, tatuśkiem, psychopatą...?
hahaha
ja "poszukuje" 40latka o podobnych cechach

na fitness nie chce mi sie isc, kopnijcie mnie w doope
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:02   #2249
Gipssis
Wtajemniczenie

Nava-kopniaka zapodalam i pocwicz za mnie

Butki pokaze,niech mi sie tylko bateria w aparacie naladuje.

Mnie to sie nawet lezka w oku zakrecila,jak przeczytalam o tym psie
Stary 2011-07-25, 18:03   #2250
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28346244]
na fitness nie chce mi sie isc, kopnijcie mnie w doope [/QUOTE]

nava - marsz na fitness. A ja marsz do gimnastyki - nie chce mi się jak nie wiem co, a muszę, kręgosłup.
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości