|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
Polecialam szybko schowac i Mu powoli bede dozowac moj nowy nabytek A jaka komedie? Bo z Polskich to nic mi do glowy nie przychodzi,ostatnio samo dno kreca. No chyba,ze na Weekend sie skusisz? ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- A zapodam sobie dzisiaj "Zona na niby" Komedia amerykanska Jak bedzie warta obejrzenia to dam znac
|
|
|
#2222 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Prosimy coś więcej o sobie napisać ![]() Brid- gratulacjone że wszystko idzie jak po maśleGip- u mnie z butami podobnie ![]() Jeno teraz się wycFFaniłam i zakupuję jedynie takie, w których na pewno będę chodzić ![]() Pinkswan- ostatnio oglądałam "Jak się pozbyć cellulitu" - poczucie humoru specyficzne, ale kilka tekstów warte jest tego, by obejrzeć cały film ![]() Spotkałam się dziś z Psiapsiółą- tą od Sarbinowa ![]() Miało być po piFFku- wyszło jak zwykle Pośmiałyśmy się, pogadałyśmy ![]() Bez plotek się też nie obyło ![]() Mojej koleżanki [ w sumie sąsiadki] obecny facet [paser] zajumał spod imprezy w Poznani najnowsze Porsche [ w środku były kluczyki i na miejscu pasażera zaje*ana laska]. Rozwalił się tym autem [laska w stanie krytycznym, w sumie- warzywko;/], wrócił tutaj- pozszywali go i pojechał do Niemców. Okazało się, że auto i laska wielkopolskiej mafii;/ Dają tylko i wyłącznie za ŻYWEGO 200 tyś. Takie to u Nas nudy właśnie
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-24 o 21:31 |
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dziś TŻ wkurzył i chyba będę szukać kochanka na 1/2 etatu!!!! Znacie kogoś fajnego, kto mimo, że jest 30to-letnim singlem - nie jest dziwadłem, wdowcem, rozwodnikiem, tatuśkiem, psychopatą...?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#2224 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nie trza bylo najpierw sie nauczyc jezdzic takim autkiem? ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Ostatnio w modzie jest pisanie i przypominanie sie swoim exom. Moze masz kogos z przeszlosci....(Ironizuje oczywiscie)Nie ma lekko z chlopami
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Pani zaszalalas
![]() brazyliana i dobry film akcji w jednym ![]() z komedii polecam "Zycie biurowe" ![]() Poprawilam sobie humora "Anthony Zimmerem" Fogle niezle jaja, patrze a tam w glownej roli moj wygladowy ideal ![]() ![]() , albo jeszcze bardziej... Film sie skonczyl, sprawdzam co ten typ za jeden, a to sie okazuje byc malzon mej Szarlotty z awatarka, ekhem ...czyli tak jakby i moj po czesci Cytat:
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-24 o 21:51 |
|
|
|
|
#2226 |
|
Przyczajenie
|
Może zacznę od tego, że jako dziecko jednak bawiłam się lalkami, którymi się "opiekowałam", nosiłam, po prostu mamusiowałam. We wczesnym okresie nastoletnim mój stostunek do dzieci i do ich posiadania był w miarę neutralny. Jednak potem zaczęła stopniowo narastać bariera- jestem jedynaczką, ale zawsze byłam najstarsza z kuzynostwa, którego się mnożyło jak króliki i pewnym momencie miałam tego dosyć. Powiększająca się rodzina, głośne spotkania rodzinne "dzięki" dzieciom, ciągłe słodzenie im oraz rozczulanie się i opowiadanie o nich zaczęło mnie poważnie drażnić. Następnie zaczęła mnie obrzydzać sama ciąża, zachwycanie się kobietami w ciąży, które są rzekomo seksowne. Widok niemowlaka nie działa na mnie rozczulająco, wręcz odstręczająco.
Póki co rodzina mi nie mendzi o dzieciach, mówiąc, że to już ten wiek z racji wieku (22 lata). Znają mój stosunek do dzieci, wiedzą, że w przyszłości ich nie chcę, ale traktują to lekceważąco, twierdząc, że mi się odmieni (hahaha, a z roku na rok pogłębia mi się ta niechęć ). Mam swojego TŻta, jest to pierwszy mój poważny związek (jesteśmy ze sobą niemal rok). Na szczęście TŻ ma taki sam stosunek do dzieci, więc w razie czego nie będzie spięć w tej sferze ^^Uh, ale się rozpisałam. Myślę, że w rozmowach na bieżąco więcej dowiecie się o mojej skromnej osobie ]:-> pinkswan jeśli jeszcze nie widziałaś to gorąco polecam brytyjską komedię- Zgon na pogrzebie. Sama chętnie sobie niedługo znów obejrze
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#2228 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2229 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Aaa...i filmidla w Sopocie mozemy obejrzec Przypomnij mi, ze mam tam do odebrania odlewke MDCh ![]() Cytat:
bo co ja mam powiedziec, chce takiego, ale 40 letniego )Gipssis, poka buty ![]() Mialam dzis grzeszny dzien a poza tym umalowalam moje szpony na wsciekly rozowy kolor
|
|
#2230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2231 |
|
Lux Mundi
|
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-25 o 01:59 |
|
|
|
#2232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie może mieć nawet 178 ![]() Cytat:
Kiedyś w jakimś serialu (SATC?!) był motyw przyjęcia, na który dziewczyny przyprowadzały facetów, z których nie miały (już?) pożytku, typu kumpel, który nie pociąga, ex facet/mąż, a który może być atrakcyjny dla innych kobiet. Myślę, że babki koło 30tki powinny organizować takie imprezy )
||
|
|
|
#2233 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
|
|
#2234 | |
|
Konto usunięte
|
nadrobilam Was mniej wiecej i sie usmialam
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- noo beka- mamy podobne pomysly |
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać - jestem już w domku. Z naszej wyprawy na kajaki z powodu zje..nej pogody nic nie wyszło, więc upijaliśmy się w deszczu na wesoło a później pojechaliśmy nad morze. Po kolei - Dźwirzyno, Dziwnów, Międzyzdroje, Świnoujście
w końcu dziś zaświeciło nam słońce. Jutro Was sobie nadrobię |
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
ok, u kogo kupowalas, bo moze znam 'z widzenia' ?
![]() Alvesta ale sobie pikny tour zrobiliscie
|
#2237 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Ano dziś było słońce w końcu A, że byłaś 60 km od mła i się nie ozwałaś, to będę tłuc w doopkę ![]() ![]() Jula- z psiapsiółami wymieniałam się zazwyczaj ciuchami przy duuużej ilości Varny, Kadarki tudzież Carlo Rossi ![]() Ale facetami never ![]() Tym bardziej, że skoro jej nie podpasował na 80%, ja też bym nie tknęła patykiem od kołyski ![]() Kiedyś z Iwonką [ przyjaźnimy się od lat 10- przetrwałyśmy moje studia, jej ślub, dziecko i to, że aktualnie mieszka we Francji] stwierdziłyśmy, że możemy pokłócić się o cokolwiek- ale NIGDY powodem do tego, żeby się na siebie obrazić NIE BĘDZIE facet ![]() Jak pomyślały, tak też zrobiły ![]() I w momencie kiedy spodobał się Nam ten sam facet, jedna drugiej w sumie go odstępowała W rezultacie zagrałyśmy w marynarza? hm... nie- ciągnęłyśmy zapałki chyba w każdym razie- wypadło na nią ![]() Dziś to jej mąż od 5 lat No bywa. Życie, nie ?
|
|
|
#2238 |
|
Konto usunięte
|
Bry
po prawie 10h snu-to lubięCindy ty to masz przygody
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
hehe, to wyrabiasz średnią - bo ja np mam kilka par na krzyż
![]() Cytat:
A ostatnio oglądałam "dziennik Bridgit Jones" - nawet mężowi się podoba. Raz na jakiś czas sobie to odświeżam, bo cieszy niezmiennie ![]() Cytat:
![]() Cindy, zaraz lecę na pocztę - dorzucam Ci jeszcze pół próbki allure edp. Jednak nie mój. Piękny, elegancki, ale po pół dnia noszenia (nie przedawkowany) zaczął mnie męczyć i przyduszać. Może Tobie lepiej posłuży. Pomysł z ergonomicznym zarządzaniem zasobami męskimi dobry - ino trza tak, żeby oni o tym nie wiedzieli. Może jakaś baza online, z zahasłowanym dostępem? |
||
|
|
|
#2240 |
|
Wtajemniczenie
|
Helol ,Hej Alvesta
Wiec ZONE NA NIBY POLECAM!!! Fajna komedyjka na takie lipcopadowe deszczowe wieczory,a co najwazniejsze SMIESZNA! I tak jak J.Aniston nie trawie,tak w tym filmie zagrala swietnie. Dzisiaj znowu pada,nie chce takiego lata
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, już jestem. Postaram się Was nadrobić, ale to nie w tej chwili. Niestety podróż mieliśmy "wzbogaconą" o kolizję drogową rodem z filmu akcji i wizytę na policji i pogotowiu. Nic się specjalnie nie stało, ale nerwy i czas (nie mówiąc już o kasie) stracone. Zajrzę do Was, jak się już ogarnę ze wszystkim.
|
|
|
|
#2242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(Boshe,coz ja tak dzis rymuje
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
Sytuacji, zeby ciagnac zapalki nie mialam, za to zaklady przerozne byly. O rzeczy, o ktorych lepiej nie wspominac publicznie ![]() moj kultowy film, chyba nie sklame jak powiem, ze 90% dialogow znam na pamiec Panie widzisz pan tam "s" na koncu? aaa czyli psikutas bez "s" Rilla, a to pech, ale dobrze, ze nic powazniejszego sie nie stao ![]() jak bylo? milego dnia
|
|
#2244 |
|
Wtajemniczenie
|
"Pewnego razu Pan Bóg przechadzał się po Rajskim Ogrodzie.
Nagle za krzaka wyszedł Diabeł: - Słyszałem, że stworzyłeś człowieka... - zagadnął Szatan. - Tak, już żyje na Ziemi. Może mieć partnera i dzieci, na razie uczy się rozpalać ogień i budować miejsce na nocleg, ale za tysiące lat będzie władcą całego globu. - I co z tego - prychnął Diabeł - nawet za te tysiące lat i tak będzie SAMOTNY. Zasępił się Pan Bóg, podrapał w długą, siwą brodę i powiedział: - Więc stworzę mu przyjaciela! Wybiorę jedno ze zwierząt, które uczyniłem, aby go strzegło i było mu poddane, ale jednocześnie oddało mu całe swoje serce. - To niemożliwe! - Diabeł się roześmiał i gdzieś przepadł. Pan Bóg natomiast zwołał zwierzęta z każdego gatunku i wybrał PSA. - Odtąd będziesz ogrzewał człowieka swoim ciepłem, uspokajał spojrzeniem, kochał z całego serca, nawet, kiedy on Cię znienawidzi. - Dobrze - odparł dobry pies. - Chociaż będziesz musiał znosić wszystkie upokorzenia, staniesz się też jego najlepszym przyjacielem. To bardzo zaszczytna rola. Niestety Twoje serce będzie musiało bić dwa razy szybciej i nie będziesz mógł żyć długo - najwyżej 15 - 20 lat. - Ale powiedz mi, czy człowiek nie będzie cierpiał, gdy odejdę do Ciebie? - Właśnie o to chodzi. - Jak to? - zdumiał się pies. - Będzie cierpiał i będzie wiele dni nie utulony w bólu. Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc zostawisz wielką miłość w jego sercu. Jesteś aniołem, którego powołałem, aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów. I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM..."
|
|
#2245 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczęta
![]() ciężki dziś dzionek po wolnym, ale cóż, pracować trzeba... aha! odebrałam dziś moje kaloszki (jednak czerwone). Długo czekałam, ale wypierdziste są ![]() Rilla, to dobrze że nic poważnego... a co konkretnie się stało? |
|
|
|
#2247 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Jestem tu nowa i dopiero zapoznaje sie z funkacjami owej stronki ;] Przyznaje sie, ze śledziłam Was już od pewnego czasu - mam nadzieje, ze nie macie mi tego za złe ;] Mam 26 lat i jak narazie zadnych planów w kierunku założenia potencjalnej rodziny ;] Z miłą chęcią dołączę do Was - jeżeli na to pozwolicie
|
|
|
|
#2248 | |
|
Konto usunięte
|
dzien doberek wczesno wieczorkowy
![]() Rilla, dobrze ze Wam sie nic nie stalo net w pracy nawala ale chyba juz wszystko OK, jakies jaja zaczely sie dzaic po zmianie modemu![]() Bridgeta- super ze tak Ci sie wszystko fajnie uklada Gipssis- ladne to co napisalas skoro polecasz zone na niby to sie skusze , co prawda nie doslownie na bycie zona, nawet na niby ![]() a butki pokazesz ![]() Alvesta, wklej jakies zdjatka do klubiku ![]() Cytat:
ja "poszukuje" 40latka o podobnych cechach na fitness nie chce mi sie isc, kopnijcie mnie w doope
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Wtajemniczenie
|
Nava-kopniaka zapodalam i pocwicz za mnie
![]() Butki pokaze,niech mi sie tylko bateria w aparacie naladuje. Mnie to sie nawet lezka w oku zakrecila,jak przeczytalam o tym psie
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28346244]
na fitness nie chce mi sie isc, kopnijcie mnie w doope [/QUOTE]nava - marsz na fitness. A ja marsz do gimnastyki - nie chce mi się jak nie wiem co, a muszę, kręgosłup. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

ja staram się nie przekraczać 3par w miesiącu (w tym mi się to nie udało
) ale i tak taniutko ci wyszło
bo muszę zmienić kategorię filmów

Może kolejna antydzieciata 
A nie trza bylo najpierw sie nauczyc jezdzic takim autkiem?
Ostatnio w modzie jest pisanie i przypominanie sie swoim exom. Moze masz kogos z przeszlosci....(Ironizuje oczywiscie)

a poza tym umalowalam moje szpony na wsciekly rozowy kolor

ale chyba juz wszystko OK, jakies jaja zaczely sie dzaic po zmianie modemu