|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() ![]() A jaka komedie? Bo z Polskich to nic mi do glowy nie przychodzi,ostatnio samo dno kreca. No chyba,ze na Weekend sie skusisz? ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- A zapodam sobie dzisiaj "Zona na niby" Komedia amerykanska ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() Brid- gratulacjone ![]() ![]() Gip- u mnie z butami podobnie ![]() Jeno teraz się wycFFaniłam i zakupuję jedynie takie, w których na pewno będę chodzić ![]() Pinkswan- ostatnio oglądałam "Jak się pozbyć cellulitu" - poczucie humoru specyficzne, ale kilka tekstów warte jest tego, by obejrzeć cały film ![]() Spotkałam się dziś z Psiapsiółą- tą od Sarbinowa ![]() Miało być po piFFku- wyszło jak zwykle ![]() Pośmiałyśmy się, pogadałyśmy ![]() Bez plotek się też nie obyło ![]() Mojej koleżanki [ w sumie sąsiadki] obecny facet [paser] zajumał spod imprezy w Poznani najnowsze Porsche [ w środku były kluczyki i na miejscu pasażera zaje*ana laska]. Rozwalił się tym autem [laska w stanie krytycznym, w sumie- warzywko;/], wrócił tutaj- pozszywali go i pojechał do Niemców. Okazało się, że auto i laska wielkopolskiej mafii;/ Dają tylko i wyłącznie za ŻYWEGO 200 tyś. Takie to u Nas nudy właśnie ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-24 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
A mnie dziś TŻ wkurzył i chyba będę szukać kochanka na 1/2 etatu!!!! Znacie kogoś fajnego, kto mimo, że jest 30to-letnim singlem - nie jest dziwadłem, wdowcem, rozwodnikiem, tatuśkiem, psychopatą...?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Nie ma lekko z chlopami ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Pani zaszalalas
![]() brazyliana i dobry film akcji w jednym ![]() z komedii polecam "Zycie biurowe" ![]() Poprawilam sobie humora "Anthony Zimmerem" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...czyli tak jakby i moj po czesci ![]() Cytat:
![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-24 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Przyczajenie
|
Może zacznę od tego, że jako dziecko jednak bawiłam się lalkami, którymi się "opiekowałam", nosiłam, po prostu mamusiowałam. We wczesnym okresie nastoletnim mój stostunek do dzieci i do ich posiadania był w miarę neutralny. Jednak potem zaczęła stopniowo narastać bariera- jestem jedynaczką, ale zawsze byłam najstarsza z kuzynostwa, którego się mnożyło jak króliki i pewnym momencie miałam tego dosyć. Powiększająca się rodzina, głośne spotkania rodzinne "dzięki" dzieciom, ciągłe słodzenie im oraz rozczulanie się i opowiadanie o nich zaczęło mnie poważnie drażnić. Następnie zaczęła mnie obrzydzać sama ciąża, zachwycanie się kobietami w ciąży, które są rzekomo seksowne. Widok niemowlaka nie działa na mnie rozczulająco, wręcz odstręczająco.
Póki co rodzina mi nie mendzi o dzieciach, mówiąc, że to już ten wiek z racji wieku (22 lata). Znają mój stosunek do dzieci, wiedzą, że w przyszłości ich nie chcę, ale traktują to lekceważąco, twierdząc, że mi się odmieni (hahaha, a z roku na rok pogłębia mi się ta niechęć ![]() Uh, ale się rozpisałam. Myślę, że w rozmowach na bieżąco więcej dowiecie się o mojej skromnej osobie ]:-> pinkswan jeśli jeszcze nie widziałaś to gorąco polecam brytyjską komedię- Zgon na pogrzebie. Sama chętnie sobie niedługo znów obejrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2228 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Aaa...i filmidla w Sopocie mozemy obejrzec ![]() Przypomnij mi, ze mam tam do odebrania odlewke MDCh ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gipssis, poka buty ![]() Mialam dzis grzeszny dzien ![]() ![]()
![]() |
#2230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Lux Mundi
|
![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-25 o 00:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie może mieć nawet 178 ![]() Cytat:
Kiedyś w jakimś serialu (SATC?!) był motyw przyjęcia, na który dziewczyny przyprowadzały facetów, z których nie miały (już?) pożytku, typu kumpel, który nie pociąga, ex facet/mąż, a który może być atrakcyjny dla innych kobiet. Myślę, że babki koło 30tki powinny organizować takie imprezy ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2234 | |
Konto usunięte
|
nadrobilam Was mniej wiecej i sie usmialam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- noo beka- mamy podobne pomysly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać - jestem już w domku. Z naszej wyprawy na kajaki z powodu zje..nej pogody nic nie wyszło, więc upijaliśmy się w deszczu na wesoło a później pojechaliśmy nad morze. Po kolei - Dźwirzyno, Dziwnów, Międzyzdroje, Świnoujście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
ok, u kogo kupowalas, bo moze znam 'z widzenia' ?
![]() Alvesta ![]() ale sobie pikny tour zrobiliscie ![]() ![]()
#2237 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Ano dziś było słońce w końcu ![]() A, że byłaś 60 km od mła i się nie ozwałaś, to będę tłuc w doopkę ![]() ![]() Jula- z psiapsiółami wymieniałam się zazwyczaj ciuchami przy duuużej ilości Varny, Kadarki tudzież Carlo Rossi ![]() Ale facetami never ![]() ![]() Tym bardziej, że skoro jej nie podpasował na 80%, ja też bym nie tknęła patykiem od kołyski ![]() Kiedyś z Iwonką [ przyjaźnimy się od lat 10- przetrwałyśmy moje studia, jej ślub, dziecko i to, że aktualnie mieszka we Francji] stwierdziłyśmy, że możemy pokłócić się o cokolwiek- ale NIGDY powodem do tego, żeby się na siebie obrazić NIE BĘDZIE facet ![]() Jak pomyślały, tak też zrobiły ![]() I w momencie kiedy spodobał się Nam ten sam facet, jedna drugiej w sumie go odstępowała ![]() W rezultacie zagrałyśmy w marynarza? hm... nie- ciągnęłyśmy zapałki chyba ![]() ![]() Dziś to jej mąż od 5 lat ![]() ![]() No bywa. Życie, nie ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Konto usunięte
|
Bry
![]() Cindy ty to masz przygody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||
Zakorzenienie
|
hehe, to wyrabiasz średnią - bo ja np mam kilka par na krzyż
![]() Cytat:
A ostatnio oglądałam "dziennik Bridgit Jones" - nawet mężowi się podoba. Raz na jakiś czas sobie to odświeżam, bo cieszy niezmiennie ![]() Cytat:
![]() Cindy, zaraz lecę na pocztę - dorzucam Ci jeszcze pół próbki allure edp. Jednak nie mój. Piękny, elegancki, ale po pół dnia noszenia (nie przedawkowany) zaczął mnie męczyć i przyduszać. Może Tobie lepiej posłuży. Pomysł z ergonomicznym zarządzaniem zasobami męskimi dobry - ino trza tak, żeby oni o tym nie wiedzieli. Może jakaś baza online, z zahasłowanym dostępem? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Wtajemniczenie
|
Helol ,Hej Alvesta
![]() Wiec ZONE NA NIBY POLECAM!!! Fajna komedyjka na takie lipcopadowe deszczowe wieczory,a co najwazniejsze SMIESZNA! I tak jak J.Aniston nie trawie,tak w tym filmie zagrala swietnie. ![]() Dzisiaj znowu pada,nie chce takiego lata ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, już jestem. Postaram się Was nadrobić, ale to nie w tej chwili. Niestety podróż mieliśmy "wzbogaconą" o kolizję drogową rodem z filmu akcji i wizytę na policji i pogotowiu. Nic się specjalnie nie stało, ale nerwy i czas (nie mówiąc już o kasie) stracone. Zajrzę do Was, jak się już ogarnę ze wszystkim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(Boshe,coz ja tak dzis rymuje ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
bry
![]() Cytat:
![]() Sytuacji, zeby ciagnac zapalki nie mialam, za to zaklady przerozne byly. O rzeczy, o ktorych lepiej nie wspominac publicznie ![]() moj kultowy film, chyba nie sklame jak powiem, ze 90% dialogow znam na pamiec ![]() Panie widzisz pan tam "s" na koncu? aaa czyli psikutas bez "s" ![]() Rilla, a to pech, ale dobrze, ze nic powazniejszego sie nie stao ![]() jak bylo? milego dnia ![]()
![]() |
#2244 |
Wtajemniczenie
|
"Pewnego razu Pan Bóg przechadzał się po Rajskim Ogrodzie.
Nagle za krzaka wyszedł Diabeł: - Słyszałem, że stworzyłeś człowieka... - zagadnął Szatan. - Tak, już żyje na Ziemi. Może mieć partnera i dzieci, na razie uczy się rozpalać ogień i budować miejsce na nocleg, ale za tysiące lat będzie władcą całego globu. - I co z tego - prychnął Diabeł - nawet za te tysiące lat i tak będzie SAMOTNY. Zasępił się Pan Bóg, podrapał w długą, siwą brodę i powiedział: - Więc stworzę mu przyjaciela! Wybiorę jedno ze zwierząt, które uczyniłem, aby go strzegło i było mu poddane, ale jednocześnie oddało mu całe swoje serce. - To niemożliwe! - Diabeł się roześmiał i gdzieś przepadł. Pan Bóg natomiast zwołał zwierzęta z każdego gatunku i wybrał PSA. - Odtąd będziesz ogrzewał człowieka swoim ciepłem, uspokajał spojrzeniem, kochał z całego serca, nawet, kiedy on Cię znienawidzi. - Dobrze - odparł dobry pies. - Chociaż będziesz musiał znosić wszystkie upokorzenia, staniesz się też jego najlepszym przyjacielem. To bardzo zaszczytna rola. Niestety Twoje serce będzie musiało bić dwa razy szybciej i nie będziesz mógł żyć długo - najwyżej 15 - 20 lat. - Ale powiedz mi, czy człowiek nie będzie cierpiał, gdy odejdę do Ciebie? - Właśnie o to chodzi. - Jak to? - zdumiał się pies. - Będzie cierpiał i będzie wiele dni nie utulony w bólu. Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc zostawisz wielką miłość w jego sercu. Jesteś aniołem, którego powołałem, aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów. I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM..."
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczęta
![]() ciężki dziś dzionek po wolnym, ale cóż, pracować trzeba... aha! odebrałam dziś moje kaloszki (jednak czerwone). Długo czekałam, ale wypierdziste są ![]() Rilla, to dobrze że nic poważnego... a co konkretnie się stało? |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
Konto usunięte
|
dzien doberek wczesno wieczorkowy
![]() Rilla, dobrze ze Wam sie nic nie stalo ![]() net w pracy nawala ![]() ![]() Bridgeta- super ze tak Ci sie wszystko fajnie uklada ![]() ![]() Gipssis- ladne to co napisalas ![]() skoro polecasz zone na niby to sie skusze ![]() ![]() ![]() a butki pokazesz ![]() ![]() Alvesta, wklej jakies zdjatka do klubiku ![]() Cytat:
![]() ja "poszukuje" 40latka o podobnych cechach ![]() ![]() na fitness nie chce mi sie isc, kopnijcie mnie w doope ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Wtajemniczenie
|
Nava-kopniaka zapodalam i pocwicz za mnie
![]() Butki pokaze,niech mi sie tylko bateria w aparacie naladuje. Mnie to sie nawet lezka w oku zakrecila,jak przeczytalam o tym psie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28346244]
na fitness nie chce mi sie isc, kopnijcie mnie w doope ![]() nava - marsz na fitness. A ja marsz do gimnastyki - nie chce mi się jak nie wiem co, a muszę, kręgosłup. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.