Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-01, 11:24   #2191
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
A to bylo w przymierzalni? chodzi mi o to że jeśli będzie na przykład ze mną moja siostra to czy ona będzie mnie widziec w czasie przebierania? Sory ale może to wydawaś się idiotycznym pytaniem, ale musze wiedzieć
Zawsze możesz zapytac Pań w salonie czy w przymierzalni może też być siostra bo chciałby zobaczyć jak sie suknie wkłada. Myśle że Panie z salon nie bedą miały nic przeciwko temu.

Nena wyrazy współczucia

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-09-01 o 11:25
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:25   #2192
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

nena współczuje....

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:25   #2193
verumka
Wtajemniczenie

nena1984, to smutne... wyrazy współczucia.
Takie jest życie...

verumka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:27   #2194
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Zawsze możesz zapytac Pań w salonie czy w przymierzalni może też być siostra bo chciałby zobaczyć jak sie suknie wkłada. myśle że Panie z salon nie bedą miały nic przeciwko temu.
No właśnie mi pasuje aby Jej nie było.. niestety mam swoje powody a nie chce wokół tego robić niepotrzebnego zamieszania. Zastanawiam się jak jest w Madonnie, Marylka była i mierzyła tam sukienki, ale jej na razie nie ma na wizażu..

Stary 2011-09-01, 11:31   #2195
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
I na koniec smutna wiadomość. Dziewczyny, w nocy zmarł mój wujek. Strasznie mi przykro, bo miał dopiero 60 lat. Jeszcze mógł sporo pożyć. Bardzo lubił mojego Tżta, zawsze był ciekawy co u niego słychać. Jeszcze miesiąc temu na weselu brata zapowiadał, że za rok będzie bawić się u nas. Życie jednak chciało inaczej...
smutno i przykro mi z powodu Waszej straty!!! Pocieszający jest jednak to, że po drugiej stronie jest Twojemu wujkowi na pewno lepiej

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:32   #2196
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie mi pasuje aby Jej nie było.. niestety mam swoje powody a nie chce wokół tego robić niepotrzebnego zamieszania. Zastanawiam się jak jest w Madonnie, Marylka była i mierzyła tam sukienki, ale jej na razie nie ma na wizażu..
Tzn chcesz aby siostry nie było przy tym jak przymierzasz suknie czy ekspedientki? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam
Stary 2011-09-01, 11:33   #2197
tenebrosa
Wtajemniczenie

nena, moje najszczersze kondolencje.
Ś.P. Tata mojego TŻ zmarł jak miał 57, tyle miał planów, budował dom... Ale choroba nie wybiera.

melod_y, mnie też wszędzie panie ubierały, chociaż czasami za zasłonką - jak była - a czasami przy wszystkich obecnych A co Ty masz jakiś tatuaż, który skrzętnie ukrywasz?

ahankara
, a nie opłacałoby Ci się założyć własnej firmy rachunkowej? Wiadomo - w Polsce ZUS zżera lwią część przychodów, ale może w Twojej branży własna działalność byłaby opłacalna (nie orientuję się)?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 11:34   #2198
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Sztuczka - pięknie Wszystko już zostało powiedziane, więc nie będę się powtarzać, że biust i talia świetne oraz że welon cudo

Przyszedł mój daglas (jedna paczka będzie jutro). Z próbek dostałam męskie perfumy mexx magnetic i givenchy play (play są prześlicznae - chyba sprawię takie Tżtowi) oraz mini szmpon i odżywkę fekkai i próbkę kremu biotherm. Później postaram sie przykleić kępki rzęs i zdać relację.

Byłam dziś zapoznać się z nową patronką u której zaczynam po powrocie z Krakowa. Myślałam, że wolne piątki odchodzą w zapomnienie, ale okazało się, że wcale nie będzie tak źle. Babeczka bardzo konkretnie i rzeczowo stwierdziła, że nie ma warunków do pracy (fakt budynek to istna tragedia) i żebym śmiało brała pracę do domu.

I na koniec smutna wiadomość. Dziewczyny, w nocy zmarł mój wujek. Strasznie mi przykro, bo miał dopiero 60 lat. Jeszcze mógł sporo pożyć. Bardzo lubił mojego Tżta, zawsze był ciekawy co u niego słychać. Jeszcze miesiąc temu na weselu brata zapowiadał, że za rok będzie bawić się u nas. Życie jednak chciało inaczej...
nenuś wiem co czujesz, parę lat temu zmarł mój najukochańszy wujek... miał wtedy 51 lat zmarł na zawał... byłam załamana, a nie daleko wcześniej mowiłam tżtowi że musi koniecznie go poznac bo jest super człowiekiem, niestety nie zdążył poznac mojego wujka... współczuję ci naprawdę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:34   #2199
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja raczej do skromnych nie naleze hehe:P no ale dziekuje, ze chcesz mnie podbudowac i Maxwelka tez

ja mialam depilację brazylijską, ale nie woskiem tylko pastą cukrową. Kosztuje 2 razy wiecej niz woskiem, ale praiwe ja nic nie czylam Kosmetyczka mowila, ze woskiem juz nie robi, bo klientki sie przerzucily na paste cukrową efekt dlugo sieutrzymal i w lato mialam spokoj. Po jakims czasie popraiwilam sobie tylko depilatorem te wloski ktore wyrosly (byly cienkie i janse).Ale ja to wogole jestem hardcore i uzywam depilatorka + maszynka gdzie nie ma dostepu depilator hehe na laserową bym sobie poszla, ale za zadko jestem w Pl, zeby te zabiegi powtarzac..

jak zawsze depilowalas sie maszynką to na pewno bedzie Cie bolec... obojetnie co by to nie bylo, ale jak pojdziesz juz drugi raz to bedzie juz oki

a co do mikrodermabrazji slyszalam, ze to zalezy wszystko od kosmetyczki, jak jest profecjonalistką i sie zna na tym co robi to jest super, a jak jakas amatorka to moze zniszczyc Ci twarz..:/ wiec ja bym z groupona nie korzystala.. za wielkie ryzyko...
Nie ma za co kochana, bo naprawdę śliczności z Ciebie

Ja będę robić zwykłym woskiem, bo fundusze mam ograniczone, ale mam nadzieję, że jakoś przeżyję ten pierwszy raz

Ja na mikro / kwasy pójdę do swojej, sprawdzonej

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny moja ciotka ma sklep i w tym sklepie pracuje też moja mama i pracowała tam też taka starsza babka na emeryturze, modlilam się żeby wkońcu odeszła, i odeszła mam nadzieję że ciocia będzie chciala kogoś zatrudnic z chęcią tam pójdę pracowac bo już tam sobie dorabiałam kurde a ostatnio śnił mi się taki bieluśki śnieg może to na dobrą nowinę
Trzymam kciuki!!!

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
oto ja
zdjecie nr 1 bez "maskownicy" na biuście
zdj. nr 3 zakryty tiul
Cudnie wyglądasz w tej sukni i widać, że aż Ci się oczka błyszczą, że to TA

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Kiciu widziałam białą i naprawdę jest przeurocza

Oto foteczki Suknia nie była super dopasowana dlatego trochę odstaje w biuście
Rewelacja!!! Jak już się zakochujemy w tej jednej jedynej, to naprawdę widać, bo nie tylko fakt, że suknia na nas dobrze leży się liczy, ale przede wszystkim fakt, że dobrze się w niej czujemy!

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
wg tradycji chyba jakoś to tak jest, ze PMka za gości płaci (w sensie za sale) a młody chyba za obrączki, zespół, wódkę

ja chciałabym iść,żeby mieć spokój na dłużej, ale mi tak głupio przed kimś nogi rozłożyć
U nas jest tak, że za wszystko płacimy po pół oprócz tego, co dotyczy naszego wyglądu, ja płacę za pierdółki, które sobie wymyślę na wesele (magnesy, zawieszki na wódkę itp.), a TŻ się uparł i tak, żeby sam zapłacić za obrączki. Mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza

Ja sobie powiem, że rozłożę tak, jak u ginekologa, i po sprawie

Cytat:
aż poszłam sprawdzić czy mój by był
Na 95% będę miała podwójne nazwisko i taki nick jest dostępny.
Czasami się jednak zastanawiam czy nie lepiej przyjąć tylko nazwisko TŻta- sprawdziłam i ten nick jest już zajęty. W takim razie gmail, moja wyrocznia, przesądził o tym, że nazwisko będzie podwójne
Ja jakieś pół roku przed zaręczynami założyłam sobie maila, bo chciałam bez żadnych cyferek, a jedyna kombinacja, która była dostępna, to było nazwisko.magda@gmail.com, nawet nie mogłam mieć magdalena ale teraz się cieszę, że w ogóle udało mi się założyć takie konto
A nazwisko TŻta przejęłam w pełni, bo moje własne było baaaardzo popularne, a TŻta jest herbowe i mi się baaardzo podoba

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a co do "rozkladania nog " przed kosmetyczka:P tez sie krepowalam:P ale.. dala takie jednorazowe stringi i sama sobie odkrywala te miejsca co chce:P tak sie z nią zagadalam, ze zapomnialam, ze siedze w pozycji jakbym rodzila hehe a On przeciez na codzien to robi, wiec nie ma sie czego wstydzic
Dokładnie Mam nadzieję, że ja też dostanę takie stringi. Ale na wszelki wypadek pójdę we własnych

Cytat:
może ESKI szukał

nie mogę... jeszcze trochę

No strasznie się uśmiałam

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Tak jak mówiłam, byłam z całą rodzinką (rodzice + sisterka) w moim salonie Suknia po zwężeniu pasuje na moją talię jak ulał Wszyte push'upy robią mi bombowe cycki Welon pierzak podobno prezentuje się razem z suknią za.je.biś.cie I w ogóle wszystkim (bo łącznie z panią właścicielką salonu :p) bardzo się jego wygląd podoba Aż mi pani i mama suszyły głowę, że mam sobie odpuścić ten długi hehe Całe szczęście siosta mocno stoi przy mojej wizji eleganckiego look'u z długim welonem w kościele

To takie brudne coś co pani mi owinęła wokół ramion to wersja robocza etoli którą mi najprawdopodobniej uszyją Babeczka wzięła na szybko stary szal, jakiś - jak to sama stwierdziła - w kolorze koperkowym :p Hehe a najśmieszniejsze, że na focie wygląda podobnie do białego, opalizującego tiulu z którego zrobiony jest dół sukni :p A i jak mi uszyją to właśnie z takiego opalizującego tiulu co by wyglądało jak od kompletu Nom, w każdym razie będzie to takie coś tylko wokół ramion (zakładane przez głowę) już bez żadnych ogonów z tyłu czy coś Oczywiście przywdzieję to tylko i wyłącznie w kościele

Jeśli chodzi o halki to tak jak pisałam - mam pod spodem dużą halkę z dwoma kołami a na to jeszcze jedną, taką składającą się z kilku warstw tiulu Efekt nie do końca mnie zachwycił i generalnie decyzja jest taka, że mam zamówić tę halkę z 3 kołami którą tu pokazywałam Po prostu nowe halki u pani kosztują 250zł (:/) a jakieś takie mocno zużyte 50zł, ale mimo wszystko nie jest to ten kształt który chciałam osiągnąć Kobietka wręcz się ucieszyła bo mówi, że skoro takiej halki nie mają u siebie w salonie (takiej trójkołowej jak na all - 99zł ) to jak jej się spodoba to może i dla siebie sprowadzą Hehe więc generalnie jest zadowolona że skorzysta ^^

Dogadałyśmy się tak, że mam zamówić tę halkę i buty jakie będę mieć na ślubie (czyli że moje śliwkowe piękności ) a potem umówimy się na określanie długości sukni

No więc TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAM!!!
Jak się podoba ?

PS. Aha! To ostatnie zdjęcie zainicjowała ochoczo pani szefowa salonu - to jest fota dla TŻa hehe miałam mu powiedzieć: "Kochanie, zobacz! Mam tu na sobie moją suknię ślubną " - dacie wiarę, że powiedział: "Ooo już jest ładnie " hehe Słodziak

PS2. No tak, nie byłabym sobą gdybym nie trzasnęła zacnej litanii :p
Aaaaaa, rewelacja Ja jestem nieobiektywna, bo kocham tiul, ale nawet w tej dwukołowej halce mi się baaardzo podoba Kurcze, szkoda że nie mieszkamy w jednym mieście, bo z chęcią bym przymierzyła tą trójkołową, którą kupisz, i dopiero podjęła decyzję czy sama mam ją kupić A skąd Ty jesteś w ogóle kochana?

Ostatnia fota bajerancka

Dziewczyny, przepraszam, że tak dzisiaj milczę, ale furę roboty tu mam, dodatkowo szkolenie i tak wyszło

A wczoraj szukałam kostiumu na wyjazd do Turcji, mierzyłam takie mocno wycięte doły od kostiumu i wyszło na to, że mam trochę za dużo ciałka na to nawet nie dlatego, że jestem za gruba, bo nie jestem, tylko taką mam budowę i od czasu, kiedy ostatni raz kupowałam kostium, czyli dosyć dawno temu, trochę mi się ciało zmieniło. To wpędziło mnie w taki kryzys wszystkiego, że przez pół wieczoru płakałam Ale dzisiaj już jest dobrze i zamierzam zdobyć jakiś cudny kostium
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:36   #2200
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Nena: Współczuję,

Idę do jubilera z tatusia łańcuszkiem, a później do pracy. Do wieczorka!

P.S.: u mnie brzydka pogoda, niebo zachmurzone, parno i tylko czekać, aż lunie, więc oby za rok1 wrzesień był ładniejszy dla tej części Polski, bo pisałyście, że u Was ładnie, a ja się wybijam
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:38   #2201
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Mi też pomagała ekspedientka.
Chodz byłam z mamą to ona weszła do przymierzalni i mi pomogła.

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 11:39   #2202
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Rewelacja!!! Jak już się zakochujemy w tej jednej jedynej, to naprawdę widać, bo nie tylko fakt, że suknia na nas dobrze leży się liczy, ale przede wszystkim fakt, że dobrze się w niej czujemy!
Dziękuję

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:41   #2203
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn chcesz aby siostry nie było przy tym jak przymierzasz suknie czy ekspedientki? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam
ekspedientka moze mnie ubierać. nie chce siostry w przymierzalni

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

melod_y, mnie też wszędzie panie ubierały, chociaż czasami za zasłonką - jak była - a czasami przy wszystkich obecnych A co Ty masz jakiś tatuaż, który skrzętnie ukrywasz?
No nie do końca tatuaż, w sumie wolę nie pisać (gdyby przypadkiem tutaj zaglądnęła) a jakby była to pozdrowienia
Na rękę by było gdyby sobie siostrzyczka spokojnie siedziała i czekała aby mnie zobaczyć już ubraną

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
P.S.: u mnie brzydka pogoda, niebo zachmurzone, parno i tylko czekać, aż lunie, więc oby za rok1 wrzesień był ładniejszy dla tej części Polski, bo pisałyście, że u Was ładnie, a ja się wybijam
No u mnie fantastyczna pogoda. Takie świeże lekko chłodne powietrze, słońce, kilka obłoków na błękitnym niebie i tak kolorowo Co ja bym dała aby za rok na moim weselu byłą pogoda jak dzisiaj

Stary 2011-09-01, 11:43   #2204
Madziuniusia
Zakorzenienie

nena bardzo mi przykro...
Stary 2011-09-01, 11:43   #2205
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
ekspedientka moze mnie ubierać. nie chce siostry w przymierzalni
A to nie problem bo żadna ekspedientka nie zaprasza całej familji do przymierzalni razem z Tobą U mnie zawsze było że tylko mnie Pani zapraszała do przymierzalni.

Chyba że masz dość dziwną siostrę która sama sie do niej wepcha więc tu już problem powstaję.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-09-01 o 11:44
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 11:47   #2206
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie problem bo żadna ekspedientka nie zaprasza całej familji do przymierzalni razem z Tobą U mnie zawsze było że tylko mnie Pani zapraszał do przymierzalni.
Chyba że masz dość dziwną siostrę która sama sie do niej wepcha więc tu już problem powstaję.
Nie no to ja ją już usadowię, aby się nie pchała
Tylko zastanawiałam sie czy zasłaniają kotary, czy tez jest to tak bardziej "publicznie", ze osoby które są ze mną widzą jak się przebieram (tutaj nie chodzi o żadną intymnośc bo gdzieś bym to miała kiedyś, ale teraz średnio mogę sobie na to pozwolić)

dzięki za odpowiedzi

Stary 2011-09-01, 11:51   #2207
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
A to bylo w przymierzalni? chodzi mi o to że jeśli będzie na przykład ze mną moja siostra to czy ona będzie mnie widziec w czasie przebierania? Sory ale może to wydawaś się idiotycznym pytaniem, ale musze wiedzieć
To zależy od wielkości przymierzalni szczerze tam gdzie zamówiłam suknię to dwie osoby max wchodzą
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:56   #2208
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko zastanawiałam sie czy zasłaniają kotary, czy tez jest to tak bardziej "publicznie", ze osoby które są ze mną widzą jak się przebieram (tutaj nie chodzi o żadną intymnośc bo gdzieś bym to miała kiedyś, ale teraz średnio mogę sobie na to pozwolić)
E, no chyba nikt Ci nie będzie kazał przed "publicznością" się rozbierać Ja weszłam do przymierzalni, takiej jak w każdym innym sklepie z ciuchami, tylko większej i tam mi pani pomagała ubierać kiecki, potem wychodziłam z przebieralni, wchodziłam na taki stopień i dopiero wtedy się mamie pokazywałam

verumka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:57   #2209
(kicia)
Zakorzenienie

nena wyrazy współczucia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 12:04   #2210
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Ale jajca - ja bez halek mierzyłam i się super układała i dopiero teraz dogłębnie przeanalizowałam moment mierzenia i mnie olśniło- ładnie się układała, bo stałam na kole i stąd to jej rozłożenie na dole Czyli halka na 100%.... Eh...

A co do depilacji woskiem: miałam raz w życiu pakiet brzuch+pachy+bikini i najbardziej bolały pachy, a reszta trochę - można się przyzwyczaić po którymś odklejeniu "paska". Tylko najgorsze było "wyhodowanie" włosów odpowiedniej długości oraz to, że jedna taka depilacja nie dała w moim przypadku super efektów, bo mam jasne, ale wredne włosy i żeby depilowanie woskiem było super skuteczne i osłabiało włoski to trzeba je (ja bym musiała) powtarzać raz na miesiąc. Za szybko odrosły
No halka jest niezbędna. Ja to w ogóle mam taką fazę jak sztuczka, żeby mieć maksymalnie dużo na dole, więc już się nie mogę doczekać aż zobaczę jak ona wygląda w tej trójkołowej

Ja będę miała wyhodowane dwutygodniowe futerko i mam nadzieję, że to wystarczy, bo sama dla siebie nie jestem w stanie dłużej wytrzymać

Cytat:
Właśnie skończyłam przesłuchiwać piosenki na pierwszy taniec.
I ogłaszam wszem i wobec, że nie znalazłam nic
Nie chcemy raczej PL piosenki, a te zagraniczne polecane na pierwszy taniec się nie nadają bo wszystkie b.wolne. Moja playlista z mp3 też na wiele się nie zdała

uciekam spać
My niby mieliśmy wybraną piosenkę, taką "naszą", na 100% i w ogóle, "High Hopes" Pink Floydów. Ale na wszelkie wypadek zapytałam koleżanki, która ma swoją agencję ślubną i między innymi uczy par pierwszego tańca. Oto jej opinia:

Ale mroczna ta pieśń!!! Jedyne, co do tego można zatańczyć, to rumba...
Zastanówcie się, czy to na pewno pasuje na 1 taniec, bo mi cmentarzem zapachniało
Może zrobić pokaz slajdów i to podłożyć w tle, albo przy torcie? Nie chcę się mieszać, ale ludzie padną, jak zaczniecie do tego tańczyć
Natomiast, jak już strasznie to chcecie, to rumbę właśnie

I co ja mam teraz zrobić? Jedyna inna, która mi przychodzi do głowy, to "The book of love" Petera Gabriela, ale aż się jej boję zapytać co o tym myśli...

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Bububu... Sztuczka nie jest taka zła na jaką wygląda... Okey - będę króliczkiem doświadczalnym, a jak Któraś z nas musi jako pierwsza kupić tę trójkołową halkę... Myślę, że Maxwelka i Ahankara również się ucieszą z mojego niebylejakiego poświęcenia Hehe Relacja będzie jak tylko oprócz halki będę już miała także butki to umówię się na konsultacje i wtedy foto oczywiście też zrobię ^^
O to, to! Dokładnie! Ja się BARDZO ucieszę Twoje poświęcenie będzie docenione

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Paulinko pilnuj się tam. ale pewnie to tylko małe opóźnienie ja miałam ostatnio 2tyg spóźnienia i luz

Aj dziś u już muszę się ostro wziac do nauki
Mi się ostatnio tylko 2 dni spóźnił @, ale i tak miała schizy, więc tym bardziej współczuję...

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
A poza tym: od dziś dokładnie za rok bierzemy ślub z moim K.!!!

Dziś nasza 6. rocznica
A my mamy dzisiaj dokładnie 240 dni

Cytat:

Gratuluje wszystkim PMkom z 1 września

U Nas staż to dopiero 3 lata, w porównaniu z Waszymi to jakoś "blado"
Blado? Bejbe, my jesteśmy ze sobą rok i 7 miesięcy

Cytat:
Dziewczyny- kiedy mierzycie suknie w salonach, to same zakladacie? czy ekspedientki Wam pomagają?
Mi pomagała ekspedientka, jak najbardziej Fachowo się do tego zabrała, wiedziała wszystko co i jak

Cytat:
Mnie też ubierają babki w salonie, wszędzie ze mną chodzą i ciągle pilnują, żeby to zdjęcia nie zrobić. Ostatnio, jak mnie ubierała w Mori Lee to zapytałam, czy jest szansa ubrać ją przez dół, bo jak będzie makijaż i fryzura to się suknia ubrudzić może, a włosy trochę zepsuć i mi powiedziała, że nie da się inaczej i jak już suknia jest kupiona to na przymiarkach najlepiej mieć swój "orszak ślubny", czyli panie, które w domu będą ubierać PMkę. Bo trzeba im wszystko pokazać i jakieś tam sposoby z chusteczką na twarzy i robieniem dużej przestrzeni przy głowie... Jakoś tego nie widzę na chwilę obecną i nie rozkminiam
Ooooooj, to niedobra wiadomość, bo też miałam nadzieję, że założę od dołu i też tego kompletnie nie widzę jak bym miała ją założyć od góry

Cytat:
Bardzo mi przykro Współczuję Ci kochana, bo wiem co to znaczy sama niedawno straciłam babcię... Bardzo blisko byłaś z wujkiem?
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 12:07   #2211
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
1 września. Cudowna pogoda! Aby za rok było tak samo
niestety w rok temu było paskudnie...

Dziewczyny- kiedy mierzycie suknie w salonach, to same zakladacie? czy ekspedientki Wam pomagają?
całą mnie ubierała - szybko i sprawnie
Stary 2011-09-01, 12:08   #2212
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki za odpowiedzi
melody nie martw się ekspedientki do przymierzalni raczej nie wpuszczają osób postronnych bo po co... zobaczą efekt a ty przecież będziesz wiedziec jak założyc suknię

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 12:12   #2213
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zareczonaasia Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
jestem tu nowa
Nasz slub 25.08.2012r. ... wreszcie:love :
Moge dołączyć???
witaj

Jamee jestem z Tobą wem co to znaczy problemy z tarczycą

E87 gratuluje pracy

Seagirl mogę prosić link do fotek na pw niestety nie zdąrzyłam ich zobaczyć na forum

sztuczka_magiczka cudownie wyglądasz w swojej sukni

wszystkim PM-kom , które za rok biorą 1 września biorą slub - gratuluję

nena1984 bardzo mi przykro z powodu wujka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 12:19   #2214
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
wszystkim PM-kom , które za rok biorą 1 września biorą slub - gratuluję
Normalnie nawet nie wiesz jak mi się od rana buzia cieszy To już równy rok! A już jutro będzie mniej niż rok
Szok

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Irmelin333, albo Marylka,

jak będziecie dajcie mi znac jak wyglądało mierzenie sukienek w madonnie w krakowie? Bo Wy tam byłyście z tego co pamiętam

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-09-01 o 12:24
Stary 2011-09-01, 12:27   #2215
nena1984
Zakorzenienie

dzięki Wam wszystkim za słowa otuchy

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 12:28   #2216
kasia_kuku
Zakorzenienie

Chatka: Nauczyłam! Mam nadzieję, że zakończe ten rok pomyślnie

Depilacji, nie trzeba się bać. No ból jest, ale to nie poród ( ) wiec da się przeżyć. Na pewno warty ten ból efektu

M_ilkaa: Wyglądasz pięknie w tej sukni! Ślicznie!

Mału-człowieczku: Trzymam kciuki! A jakie to studia?

Sztuczka: Genialnie wyglądasz!

Neno: Bardzo mi przykro. Trzymaj się, Wujek na pewno będzie obecny z Wami na ślubie.

Dziewczynki, które mają rok do ślubu: Wszystkiego naj! Aby te ostatnie miesiące upłyneły szybciutko

A mnie nie bylo kilka dni, bo jak pisałam, sesja poprawkowa. Mam nadzieję, że będzie ok. Przez to musiałam wrócić do Wawy, więc jak się domyślacie, jesteśmy razem. Jest w porządku, zauważam poprawę. Ale najlepsze z najlepszych: RAZ NA TYDZIEŃ PRZYCHODZI PANI, KTÓRA SPRZĄTA MIESZKANIE tak, to jego pomysł i wyłącznie on tą panią opłaca. :P

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 12:29   #2217
maruda80
Zakorzenienie

Nie nadążam za wami...

nena1984 wielkie dzięki za akcje z Douglasem.
Dostałam info że paczka do mnie już wysłana

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 12:32   #2218
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ja się ze swoim czuje jak stare małżeństwo
No ja z moim w sumie też

Cytat:
1 września. Cudowna pogoda! Aby za rok było tak samo
niestety w rok temu było paskudnie...

Mi pomagała ekspedientka
Ojj chciałabym taką pogodę...

Cytat:
Hej

Współczuję

Dziewczyny wróciłam już od fryzjera Byłam na pasemkach i tak rozmawiam z moją fryzjerką, że za rok wesele itd Była bardzo podekscytowana i powiedziała, że takiej okazji nie przepuści i tak sobie urlop zaplanuje, żeby móc mnie czesać I na koniec zrobiła mi tak próbnie kłosa dookoła głowy (za free!) tylko już wykończyła z boku głowy kucykiem, bo nie miała za wiele czasu Wyszło super I powiem Wam, że nad kłosem za bardzo nie myślałam, ale podoba mi się No gdyby nie ten kucyk bo wyglądam z nim jak 15 latka Ale jakby go fajnie wykończyć i wpiąć kwiat z boku....
Stary 2011-09-01, 12:33   #2219
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a ty zajmujesz się jakim wycinkiem? nie pełną księgowością?
ja mam zobowiązania tylko, mamy za dużą firmę żeby robić wszystko, kiedyś w biurze rachunkowym zajmowałam się wszystkim i to było super ale miałam zlecenie...

Cytat:
Hej

Sztuczka - pięknie Wszystko już zostało powiedziane, więc nie będę się powtarzać, że biust i talia świetne oraz że welon cudo

Przyszedł mój daglas (jedna paczka będzie jutro). Z próbek dostałam męskie perfumy mexx magnetic i givenchy play (play są prześlicznae - chyba sprawię takie Tżtowi) oraz mini szmpon i odżywkę fekkai i próbkę kremu biotherm. Później postaram sie przykleić kępki rzęs i zdać relację.

Byłam dziś zapoznać się z nową patronką u której zaczynam po powrocie z Krakowa. Myślałam, że wolne piątki odchodzą w zapomnienie, ale okazało się, że wcale nie będzie tak źle. Babeczka bardzo konkretnie i rzeczowo stwierdziła, że nie ma warunków do pracy (fakt budynek to istna tragedia) i żebym śmiało brała pracę do domu.

przykro mi

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
nena, moje najszczersze kondolencje.
Ś.P. Tata mojego TŻ zmarł jak miał 57, tyle miał planów, budował dom... Ale choroba nie wybiera.

ahankara
, a nie opłacałoby Ci się założyć własnej firmy rachunkowej? Wiadomo - w Polsce ZUS zżera lwią część przychodów, ale może w Twojej branży własna działalność byłaby opłacalna (nie orientuję się)?
Kochana to nie taka prosta sprawa Może za X lat pomyślę o tym? Aczkolwiek wolałabym zostać główną w jakiejś niedużej firmie Ale jeśli teraz nie zmienię pracy to nic z tego nie wyjdzie ja MUSZĘ zdobyć doświadczenie w pełnej ksiegowości a w tej firmie siedzę już 2 lata i wiadomo jak to jest... umowa już na stałe itd. i człowiek nie chce za bardzo ryzykować. Byłam ostatnio chyba na 3 rozmowach i na 2 sama podziękowałam (inna oferta a inna rzeczywistość), tylko na jednej mi zależało i widziałam że się spodobałam, ale pewnie potem był ktoś lepszy albo chciał mniej. Pech

Ostatnio widziałam też ciekawe ogłoszenie, ale było wynagrodzenie pod spodem- 1800 brutto w Poznaniu przegięcie

Jeśli teraz mi się nie uda, to koniec, bo potem wiadomo-kredyt itd.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Nie nadążam za wami...

nena1984 wielkie dzięki za akcje z Douglasem.
Dostałam info że paczka do mnie już wysłana
Ja przegapiłam widocznie, jaka akcja?
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 12:38   #2220
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:

Melody w Madonnie pilnują ale to zalezy. Byłam w sumie 3 razy i raz mnie pilnowaly bardzo, Pani mi ubierała suknie i w zasadzie cąły czas z nami była. Innym razem jedna babka sobie siedziała w ich takim ze się tak wyraże "kantorku" a druga na chwile do mnie przychodziła sprawdzać czy wsyztsko ok po czym wracała do tej pierwszej . Sama sobie wtedy brałam suknie z wieszaka ( bo u nich malutko jest sukien na manekinach). Załuję ze siostra nie zrobiła mi zdjęc. Gdy byłam ostatnio mierzyć zapytałam wprost dlaczego nie mozona robic zdjęc skoro wpłaciłam zalizke a zdjęcia sukien i tak sa dostępne na stronie a ona nie umiała mi logicznie wytłumaczyc. Takie zarządzenie odgórne i tyle.
Tak czy siak polecam ten salon.
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości