|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() ![]() no ja się akurat starałam pomóc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no to teraz by tradycji stało się zadość: witam PIĄTEK PIĄTEK WEEKENDU POCZĄTEK! ![]() ![]() chciałam Wam powiedzieć, że Ijaa codziennie mnie wypytywała co tam na wątku więc jak dziś wróci to na pewno wysmaży takiego posta, że hej! ![]() ![]() ![]() dzisiaj ostatni dzień luzu w pracy- w poniedziałek sajgon bo wracają z urlopu: prezes, dyrektor finansowy, dyrektor handlowy i moja kierowniczka ![]() ![]() a w poniedziałek też zaczynam dietę, już patrzeć na siebie nie mogę! ![]() ![]() ![]() Dodaja przeciez to nie Twoja wina, że przesyłka nie dotarła ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zadomowienie
|
dzień dobry piękne Panie
![]() wiecie, strasznie się cieszę, ze już piątek ![]() ![]() ![]() ![]() popołudnie minęło na pracy niestety;/ jesień dziewczyny, jesień... choć dziś za oknem słońce ![]() ![]() anastazja- czas płynie, najważniejsze że mama wróci do zdrowia ![]() dodaja- moje pierwsze skojarzenie też było takie, ze chłop Cię chce poderwać ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Konto usunięte
|
Dodajka właśnie przyszedł listonosz i przyniósł przesyłeczkę od Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ala też ubolewam nad tym że pomidory coraz droższe bo je uwielbiam i mogłabym jeść non stop ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Anastazja, nie wolno tracić nadzieii! I tak jesteście bardzo dzielni i jeszcze ktoś Wam wynagrodzi tą wolę walki ![]() Daj znać jak hh ![]() ![]() Co do wczoraj, to tak: 25 minut hh 15 minut stpeppera, ale tak intensywnie (byłam mokrusieńka) brzuszki na kołysce hantelki Śniadanie: 2 kromki razowego z twarogiem ze szczypiorkiem, pół litra czerwonej herbaty 2 śniadanie: nekatryna, kilka sliwek, pół litra mięty Obiad: Pół udka z kurczaka ze szpinakiem (zasmakował mi ![]() Kolacje: trochę wieśniaka i poł parówki ![]() Zmyłam już oleje, zaraz położe odżywki i będę czekała aż wyschną mi włosy. Potem wybieram się na zakupy, a że coś tż wspominał, że też może by poszedł, to będę czekała aż wstanie ![]() Obym kupiła coś konkretnego. ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() O kosztach mi tu proszę nie mówić! Jak się spotkamy to ciacho postawisz albo lepiej nie, kawka będzie bezpieczniejsza ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz ? ![]() teacherka ambitne plany ![]() Anastazjo 3 lata do długo czas, ale jeśli ma być poprawa to zawsze warto czekać dodaja to dałaś czadu z ćwiczeniami ![]() ja miałam ambitny plan też wyciągnąć stepper, ale przez to że dłużej w pracy byliśmy nie miałam siły, ale ćwiczenia na brzuszki były i dziś znów mam małe zakwasy Niestety wczorajszego planu jedzeniowego nie udało mi się utrzymać, bo wpadł batonik i 10 pierogów w pracy Mimo, że ten tydzień dla mnie krótki to nie mogłam rano wstać ![]() Dziś też do 18.00 będę pracować. Potem musimy jeszcze do reala zajechać, bo obiecałam babci zrobić sałatkę na jutro i muszę warzywa kupić, a u siebie o 19.00 już wszystkie warzywniaki mam zamknięte.A dziś chciałam warzywa ugotować, bo zwykłą sałatkę mam robić, a jutro tylko krojenie by mi zostało. AA jeszcze dziś chcę posprzątać bo mała masakra w domu ![]() A jutro to fajna sobota będzie ![]() ![]()
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
Czemu? Czemu?
![]() Ja jutro zaprosiłam bratanicę tż na noc. Bardzo chciała przyjść, na moich urodzinach tż ją nawet zaprosił, ale zapomniał ![]() Moja mama ostatnio była z siostrą na Czantorii. Wchodziły, a że są bez kondycji kompletnie to szczęśliwe były jak weszły. Moja mama wszytskich zaskoczyła, bo pomimo, że ma sporą tuszę to weszła pierwsza ![]() ![]() ![]() AAa kupujecie coś swoim "chłopakom" na ich święto? Nie mam pomysłu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zadomowienie
|
jeśli któraś z Was ma w oklicy stokrotkę to dziś są tam pomidory po 0,99 zł/kg. mnie przeraziły ceny ogórków- w realu za kg 3,69 zł;/
zapomniałam o spowiedzi z wczoraj: kanapka z serkiem banan kawałek szarlotki 2x kapusniaczek muffinka TUTAJ konkurs ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-09-23 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zapomniałam, że to dzień chłopaka. W piątek wypada? Pewnie Tż dostanie piffko albo czekoladę ![]() Z tego co pamiętam to na dzień kobiet chyba nic nie dostałam, więc czemu mam ja o wszytskim myśleć.
![]() |
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój zawsze o mnie pamięta, jak i o mojej mamie, trzech siostrach i siostrzenicy w dniu kobiet. W zeszłym roku babcia się jeszcze załapała ![]() Kurde też zawsze kupiłam piwko, ale teraz piwka to mamy pół lodówki- nie może pić na antybiotyku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Ja dzis od rana na nogach bo byłam na badaniach ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz bylam u małej Jagódki na kawie - rety nie widzialam jej ze 3 tyg a ta mała pipka ma dwa zęby i zasuwa na nogach, robi na nocnik i w dodatku rozumie jak sie mowi do niej włacz i wylacz radio ![]() ![]() teraz gotuje sie u nas krupnik ![]() ![]() a kiedy jest dzien chlopaka? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, jak tak czasem czytam co zrobiłyście, to mam wrażenie, że jestem leniwcem i bałaganiarą - chyba jeszcze nigdy nie pochwaliłam się takimi domowy osiągnięciami jak Wy ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Jesteście bardzo silni i wspieracie się nawzajem, a to jest najważniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja pewnie kupię jakiś słodki drobiazg, a do tego może piwko... Nie wiem, nie zastanawiałam się specjalnie. A może po prostu ugotuję jakąś kolację ![]() Z uwagi na brak kasy prezentów nie będzie. Poza tym to tylko dzień chłopaka, nie ma co się wygłupiać... Na szczęście Ł. należy do takich facetów, dla których najbardziej liczą się pamięć i życzenia ![]() Niecała godzinka i weekend! ![]() Dłuży mi się ten piątek niemiłosiernie...
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Wróciłam.
Było genialnie. Wypoczęłam za wsze czasy a jeszcze cały weekend do odpoczynku przede mną. Zdjęcia pokaże jak odkopie aparat z bagażu. Teraz czeka na mnie tona prania i zrobienie porządku w domu. Naszła mnie ochota na zrobienie jesiennych porządków ale zaczne od poniedziałku. Aaby gratuluje podwyżki dla Ł. Teacherka gratuluje pracy.
#1784 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Ja od wczoraj mam takiego doła jak stąd nie wiem sama dokąd. Siedzę i płaczę od wczoraj z małymi przerwami. Wiem że powinnam się cieszyć i może uznacie że jestem okropna ale moja najlepsza kumpela zaszła w ciążę a ja nawet nie umiałam jej wczoraj pogratulować,czułam się jak tracę grunt pod nogami,oczy mi się zaszkliły i nie byłam w stanie nic powiedzieć a ona jeszcze do mnie mówi że nie za bardzo się cieszy,to mnie dobiło. Co ja bym oddała by być w jej stanie,wszystko co mam. Przepraszam ze tak marudzę ale musiałam się wyżalić.
#1785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę zostać Twoją ciocią ![]() ![]() Cytat:
![]() Hej ![]() Byłam na zakupach i jakoś tak niezbyt mi chyba poszły. Kolejne spodnie na mnie nie pasowały, wszystko zatrzymywało mi się na biodrach i dostawałam już szewskiej pasji ![]() ![]() Aha stwierdziłam jeszcze, że albo potrzebuje stylisty albo ze mną jest coś nie tak, bo w niczym się sobie nie podobam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Konto usunięte
|
Ja miałam dzisiaj dość nudny i męczący dzień, ale ogólnie pozytywny. Nie szłam do pracy, bo musiałam iść na głupi kurs (taki w kierunku stałej umowy). Nikt mnie nie poinformował o zmianie godziny, więc niepotrzebnie byłam godzinę wcześniej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, trzymać kciuki, żeby mnie głowa jutro nie bolała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
O matko troche się odkopałam z praniem.
I zaczęłam sprzątać. Aż się nie chce wierzyć ile człowiek ma w domu niepotrzebnych rzeczy. Od dzisiaj zaczynam uważać co kupuje - koniec z zachciankami i niepotrzebnymi rzeczami. Dnae mam nadzieje, że jutro obudzisz się wypoczęta i bez bólu głowy ![]()
#1788 |
Zakorzenienie
|
Danaee trzymam kciuki za glowe, nie mysl o tym, to moze nie bedzie bolala.
Bo fakt jak mowisz bedzie kiepsko ![]() Wreszcie w domu. Ale sprzatac nie bedziemy dzis. Nie mamy sily. Jutro musimy wszystko z rana machnac razem z salatka a potem spotkanie....... ![]()
#1789 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Zaraz po obiedzie wpadła siostra na minutkę i poszłysmy na lumpki. Kupiłam tylko jeden sweterek, potem ona poszła po syna na trening, a ja wcisnęłam się na kawę do drugiej siostry i właśnie przyszłam. Mierznie mi siedzenie w domu, znajomi się zaczną wraz ze studiami, albo i nie. Różnie to bywa. Poszłabym gdzieś, napiła się drinka i przestała myśleć o wszystkim ![]() ![]() Danaee wierze, że będziesz się dobrze czuła ![]() Ala obowiązkowo wypij za nasze zdrówko ! ![]() Bratowa tż ciagnie mnie na zajęcia fitness- trampoliny. Słyszałyście o czymś takim? Nie mam pojęcia co to takiego. Podobno jakaś nowość i nie umiem sobie tego nawet wyobrazić ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Witam SPD
![]() Danaee- trzymam kciuki, żeby głowa nie bolała ![]() ![]() Ala- tylko nie wypijcie zbyt dużo ![]() ![]() ![]() Swoją drogą ciągle jakieś spotkania na które nie mogę dotrzeć... Śląskie SPD- może i my się kiedyś w końcu spotkamy?? ![]() ![]() Dodaja- ja oczywiście czekam na fotki! ![]() ![]() Jeśli chodzi o prezent dla TŻ to niestety nie mam pomysłu ![]() ![]() ![]() I w ooogóóóleee.... mam już plan. Jako promotora (mamy projekt inż. i jest 1 promotor dla całego roku) mamy takiego doopka, że głowa mała!! Gorzej trafić na prawdę nie mogliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() No humor mam zj*bany. Dlatego dzisiaj na kolację pizza (made by me) plus piwko (wieeem- dieta ![]() ![]()
#1791 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle ja nie piję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fitness - trampoliny? pierwsze słyszę. Ale to może jakieś skoki na trampolinie tak jak dzieci skaczą? soku albo coli Cytat:
Dziś sobie łyknę smakowego piffka i się pewnie upiję ![]()
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Dodaja- te trampoliny ponoć są super
![]() życzę Wam dziewczyny udanego spotkania SPD ![]() ![]() witam ![]() dzisiaj spotkałam koleżankę i zapytała czy jestem w ciąży bo trochę przytyłam ![]() ![]() ![]() ![]() zaopatrzyłam się w wodę, której nie lubię ale postaram się pić tą butelkę dziennie ![]() poza tym za jakieś pół godziny wskakuję na stepper i nie ma że boli ![]() w końcu u mnie słoneczna pogoda ![]() ![]() muszę jakieś dodatkowe zlecenia brać bo kasa potrzebna.. także pewnie będę musiała pracować 7 dni w tygodniu ![]() dobrze że do końca roku dostanę ze szkoły zaświadczenie że mogę biuro rachunkowe otworzyć i w styczniu firmę otwieram i może w końcu coś się ruszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do koleżanki, to mogła jakoś dyskretniej powiedzieć albo najlepiej nic nie mówić ![]() Ja już też zaczynam się martwić, że ostatnia wypłata i co dalej. Na stypendium mam marniuteńkie szanse, bo baardzo zaostrzyli warunki otrzymywania i nie załapię się. Koszmar jakiś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Konto usunięte
|
Ja od rana pranie i sprzątanie. Tzn. ogarnęłam kwiatki na balkonie, zostawiłam tylko winobluszcz i iglaki na zimę, resztę wniosłam do domu i się zastanawiam gdzie to postawić
![]() ![]() Jeszcze tylko pochowanie letnich ciuchów i butów i ogólne posprzątanie mieszkania. Ale to pewnie już jutro, bo dzisiaj nie będzie kiedy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- [QUOTE=Anastazja86;2959773 7 muszę jakieś dodatkowe zlecenia brać bo kasa potrzebna.. także pewnie będę musiała pracować 7 dni w tygodniu ![]() dobrze że do końca roku dostanę ze szkoły zaświadczenie że mogę biuro rachunkowe otworzyć i w styczniu firmę otwieram i może w końcu coś się ruszy ![]() A masz juz koncepcje jak sie reklamowac? Bo tych biur jest niestety mnostwo i to jeszcze spamuja pocztowo firmom wszelakim i wszyscy tylko stosy spamu wyciagaja ciagle ![]()
![]() |
#1797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie weszłam do domu idę zaraz się kąpać bo chcę mam talent obejrzeć ![]() co do diety to dzisiaj ok, niepotrzebnie tylko zjadłam rogala na drugie śniadanie ale nie chciało mi się iść wtedy do sklepu po owoce ![]() w ogóle wypiłam dzisiaj prawie 1,5 l wody co jest dla mnie sukcesem bo nie cierpię wody poćwiczyłam na stepperze i pokręciłam hh, tzn próbowałam kręcić bo nie umiem ale nauczę się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() A co tu tak cicho? Pobudka o 8.00 szybkie śniadanie, robienie sałatki i sprzątanie. A potem spotkanie ![]() ![]()
#1799 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. My dzisiaj z TŻ bylismy cały dzień w Bydzi. najpierw konferencja, potem zakupy. Kupiłam wymarzone buty - jutro zdjęcia.
Co tak wszystkich wymiotło? Idę spac do juterka ![]()
#1800 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Niedawno wstałam, Tż już pojechał do rodziców. Sączę kawę ![]() Tak, tak po 12.00 mają obiad ![]() kraven pokaż butki pokaż ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.