Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 17:00   #3421
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
: hahaha: ja miałam taką historię z kołami pompowanymi..... wózek stał czasem na parterze, pytałam sąsiadów i się zgodzili, na noc chowaliśmy podwozie do piwnicy, pewnego dni wyciągamy wózek i patrzymy flak, oglądamy koło a tam.......pinezka, ok , jedna może się trafić, ale już troszkę podejrzenia na sąsiadów padły, bo sobie myślę, pinezka na ulicy? taka zwykła ? no nic, minęły dwa tygodnie i znów w kole pinezka , oj to już na bank sąsiedzi myślę sobie, zaczęliśmy chować wózek do wózkarni, może faktycznie komuś wadzi na klatce, minął tydzien , znów pinezka , o fred , ale nas nie znoszą , nawet do wózkarni za nami poleźli .......
ale wyzywalam tylko moja Mama uwazała,że to nie sąsiedzi, tak długo dumała skąd te pinezki i wydumała
Chodziła z Niną na spacerki pod kościół, a tam ogłoszenia parafialne i nekrologi przypinane są czym? PINEZKAMI , poszła sprawdzić , 5 leżało , 3 ostrym do góry

Jeju ja jak się potem kłamiałam sąsiadom za te niesłuszne oskarżenia
aaaa naprawa dętki z koła 5 zł u wulkanizatora

: hahaha:dobre na maksa

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 17:02   #3422
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Dzięki za przywitanie
Odliczam dni do kolejnego usg a w międzyczasie szukam kurtki na zimę, w którą będę mogła zapiąć się w styczniu. Macie już zimowe kurtki, w które brzusio się pomieści?
Bo u mnie mimo, że póki co na plusie dopiero 1kg to brzuch do powiększania absorbuje chyba jakies cząstki z powietrza, bo rośnie w oczach
Stary 2011-10-31, 17:04   #3423
desia888
Wtajemniczenie

Dobry wieczor!
Melduje sie ze szczesliwie zajechalismy, teraz musze nacieszyc sie rodzina, wiec nie bede sie troche udzielac, jeszcze musze Was nadrobic, co pewnie zajmie mi troche czasu

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 17:06   #3424
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Dzięki za przywitanie
Odliczam dni do kolejnego usg a w międzyczasie szukam kurtki na zimę, w którą będę mogła zapiąć się w styczniu. Macie już zimowe kurtki, w które brzusio się pomieści?
Bo u mnie mimo, że póki co na plusie dopiero 1kg to brzuch do powiększania absorbuje chyba jakies cząstki z powietrza, bo rośnie w oczach
Ja mam takie szczęście że dostałam od koleżanki kurtkę bo ona chodziła w zeszłym roku o tej samej porze w ciąży

Stary 2011-10-31, 17:33   #3425
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Hej kochane!Melduję się po weekendzie!
Pojechaliśmy sobie za miasto w piękną okolicę, i super spędziliśmy czas, tyle że 2 h jazdy to już było dla mnie za dużo, biorąc pod uwagę kręte drogi, za to widoki piękne...Także w Irlandii też nie ejst tak żle, chociaż pogoda była z lekką mżawką

Wczoraj właczyła mi się mega ochota na słodkie, chyba przesadziłam, więc dziś zero słodyczy...Wczoraj zas zjadłam kilka cukierkow czekoladowych, pół tabliczki białej czekolady i 2 bułeczki z dżemem...

Dziś zaś mam dziką ochotę na bułęczkę z twarożkiem ze szczypiorkeim i rzodkiewką...zamiary zrealizuję, bo mężuś zakupił wszystko, co potrzeba

Rozmawiałm z moją mamą i dowiedziałm się, że miała 3 zagrożone ciąże!!!!Nawet nie wiedziałm, bo byłam mała, i niektóre rzeczy pamiętam jak przez mgłę. Z bratem lerzała pół roku w szpitalu, w dwoch następnych już w domu, ale cały czas pod kontrolą lekarzy i na lekach podtrzymujących...

A wczoraj poraz pierwszy nie tylko poczułam ruchy dziecka, ale też zobaczyłam i Tż też mial okazję, co bardzo mu się spodobało. Dzidzia kopała dosyć mocno, i w miejscu kopnięcia było widać wyrażnie te kopniaczki...Śmiesznie to wyglądało, pewnie dzieć dostał powera po mega dawce słodyczy, bo dzis już spokojniejszy. Zresztą najwięcej rusza się rano i wieczorem, kiedy mama chce odpocząc hehe

Wreszcie się zmobilizowałam i zgrałam zdjęcia z aparatu(zabrakło miejsca na karcie pamięci), więc zaraz coś wybiorę i wrzucę wreszcie na naszego maila...No i zaraz na póżny obiadek pora, a potem nadrobię zaległości, bo widzę, że dużo naprodukowałyście
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 17:44   #3426
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Jeszcze raz będę musiała wstać aby otworzyć drzwi i usłyszę cukierek albo psikus to oszaleję

I musiałam wstać i oszalałam

Edytowane przez nowaken
Czas edycji: 2011-10-31 o 17:54
Stary 2011-10-31, 17:53   #3427
anagat
Zadomowienie

Desia.. dobrze ,że dojechałaś
Ewelajna, Tyś też przepadła
Ja własnie po obiadku.. tak kurcze wczoraj schrzniłam te kotlety wołowe ,że masakra.
Sypnęłam duużo za duużo soli U mnie taka wilgoć od oceanu (to już nie o dom chodzi, bo w nowych też podobno tak jest), że wszystkie przyprawy, sól.. się zbrylają.. echh.. No i teraz pokroiłam w drobniutką kosteczkę jak dla dziecka, wymieszałam z nieosolonymi ziemniakami, buraczkami i jeszcze mlekiem oblałam i dalaj słone, ale już da się zjeść..

Edytowane przez anagat
Czas edycji: 2011-10-31 o 17:54
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 18:00   #3428
tikki85
Zakorzenienie

Desia super, że u Ciebie wszystko OK . Machałam do Ciebie w BCN w myślach jak przejeżdżałaś

Witaj Kulkaaga gratulacje i witaj w naszym gronie! Fajnie, że nie masz żadnych dolegliwości, bo ja miałam na początku mdłości a teraz w 18tc doszły wzdęcia i skurcze w łydkach . Zachcianek też raczej nie mam .

Konia no nieźle z tymi pinezkami

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Anagat ja na poprzednim mieszkaniu też miałam straszną wilgoć . Niedość, że wilgoć od morza śródziemnego to jeszcze miałam mokre okna, bo brak ogrzewania, zimno w mieszkaniu i parowało z gotowania czy chuchania, zimno na zewnątrz...Poza tym miałam plastikowe okna, które nie odprowadzały powietrza.
Na tym mam grubsze ściany i ściany zewnętrzne są 2 z przerwą powietrzną, która podobno odprowadza wilgoć (z tego co mi mąż tłumaczył)
Stary 2011-10-31, 18:19   #3429
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Jeszcze raz będę musiała wstać aby otworzyć drzwi i usłyszę cukierek albo psikus to oszaleję

I musiałam wstać i oszalałam
U nas też przed chwilą byli

Kulkaaga Witaj
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 18:24   #3430
tikki85
Zakorzenienie

U mnie wczoraj było 2 chłopaków, ale M. udawał, że nie rozumie o co im chodzi . I biedni poszli. A nie mieliśmy w domu nic słodkiego
Stary 2011-10-31, 18:32   #3431
anagat
Zadomowienie

Tikki, cudny avatarek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 18:38   #3432
tikki85
Zakorzenienie

Anagat, a dziękuję
Stary 2011-10-31, 18:56   #3433
julliczka
Rozeznanie

Wózek przyjechał, można było się tego spodziewać po bracie TŻ-ta. To nie Maxi Cosi, tylko Chicco jakiś model 6WD TECH PLUS. Nie moge znaleźć w necie tego. Oczywiście zamiast się cieszyć z wózka, to się pożarliśmy z TŻtem przez ten wózek, płakać mi sie chce i w ogóle.

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 19:05   #3434
MoniaHan
Wtajemniczenie

desia super ze szczesliwie dojechaliscie, milego pobytu z rodzinka zycze

my zjedlismy placuszki z dyni, wyszly nawet dobre ...z cukrem pudrem jeszcze lepsze
a dynia z wycieta ''straszliwa twarza'' i swieczkami w srodku straszy mnie na telewizorze....nie chce na nia parzec nawet ale Tz sie uparl i jemu sie podoba..i stwierdzil ze bedzie robil taka dynie kilka razy w roku!!! mam nadzieje ze poza jesienia nie bedzie mogl nigdzie dyni kupic

julliczka biedactwo;(

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 19:28   #3435
Furczak
Raczkowanie

Witajcie!!
Ja niestety tylko na chwilke. przez swieta caly czas jakies latanie i pelno gosci co chwile w domu.dobrze ze jutro ostatni dzien tego weekendu bedzie spokoj i czas zeby was nadrobic.

My bylismy w piatek na wizycie i niestety nam Hemoglobina spadla :/ ale za to przy krotkim usg udało sie zobaczyc płeć i był siusior mam nadzieje ze juz tak zostanie bo sie zaczynam przyzwyczajac ze to synek dzidziol ma juz ponad 11 cm i ok 150 g.

pozdrawiamy wszystkich i mam nadzieje ze uda mi sie tu jak najszybciej wrocic
Furczak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 19:30   #3436
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Furczak Pokaż wiadomość
Witajcie!!
Ja niestety tylko na chwilke. przez swieta caly czas jakies latanie i pelno gosci co chwile w domu.dobrze ze jutro ostatni dzien tego weekendu bedzie spokoj i czas zeby was nadrobic.

My bylismy w piatek na wizycie i niestety nam Hemoglobina spadla :/ ale za to przy krotkim usg udało sie zobaczyc płeć i był siusior mam nadzieje ze juz tak zostanie bo sie zaczynam przyzwyczajac ze to synek dzidziol ma juz ponad 11 cm i ok 150 g.

gratuluję synka!!
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 19:37   #3437
ewelajna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Wózek przyjechał, można było się tego spodziewać po bracie TŻ-ta. To nie Maxi Cosi, tylko Chicco jakiś model 6WD TECH PLUS. Nie moge znaleźć w necie tego. Oczywiście zamiast się cieszyć z wózka, to się pożarliśmy z TŻtem przez ten wózek, płakać mi sie chce i w ogóle.
Juliczka, ale ten wózek przyszedł jakiś uszkodzony, zużyty itp czy po prostu chodzi Ci, że brat Tż wprowadził w błąd co do nazyw i modelu?? Bo jeśli tylko o to chodzi, to mozna machnąć ręką, a jak do uzytku się nie nadaje, to na smietnik!

Anagat, wilgoć w mieszkaniu skąd ja to znam???W zeszłą zimę mieliśmy po prostu zmasowany atak wilgoci...Od około pażdziernika się zaczęło a trwało do marca/kwietnia, aż zrobiło się w miarę ciepło na dworze. Woda zbierała się na wszystkich oknach, zwłaszcza w salonie i kuchnii, bo są połączone, nie nadąrzaliśmy z wycieraniem, a i zresztą to niewiele pomagało. Woda spływała po szybach od wewnętrznej strony jakby ktoś polał wężęm ogrodowym, kapała z obramówke, zaczął się robić grzyb...O dziwo w łażience ani nigdzie indziej nie ma grzyba, a ja się wprowadzaliśmy to też nie było, ale w sumie to było lato wtedy...No ogólnie masakra, pranie potrafiło schnąć 3 dni, wiecznie było zimno, no i grzyb wiadomo, że niezdrowy. W tym roku Tż postanowił zainwestować w urządzonko takie specjalne na prąd(ale mało bierze) i mamy spokój. Co 2-3 dni wylewamy z pojemnika 3 l wody. a dziś przez 1,5 dnia uzbierało się też ok 3 litry...Zatem widać, że żadne inne środki typu kulki pochłaniające wilgoć by nie dały rady, bo tej wody jest tu po preostu za dużo. A dodam, że dużo wietrzymy, w sypialni mamy okno cały czas uchylone!
A to urządzenie włączamy na kilka goz dziennie, zwłaszcza jak się kąpiemy, gotujemy czy suszymy pranie etc.

A wrzuciłam zdjęcia na e-maila, od razu hurtem zestawienei z różnych tygodni ciązy. Nistety miałam problem z wysłaniem, kilka razy próbowałam. Są i można obejżeć, ale trzeba wejśc w wysłane, bo nie pojawiają się nie wiem czemu w odebranych. Najwyżej pózniej pobróbuję, bo teraz już nie mam cierpliwości
Stary 2011-10-31, 20:07   #3438
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
U nas też przed chwilą byli

Kulkaaga Witaj
A u mnie byli, ale nie mogłam znaleźć cukierków to nie otworzyłam
A potem jak znalazłam i zapukał ktoś , patrzę jakiś pojedynczy, myślę,ooo odważny bo tak sam... otwieram , a to wnuk sąsiadów pomylił drzwi i uciekł
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 20:08   #3439
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzięki za miłe przywitanie
Co do tego puchnięcia to wiem, że to jeden z objawów zatrucia ciążowego, ale póki co ciśnienie i wyniki mam ok, ale na następnej wizycie powiem o tym.

Dziewczyny Wy mnie załamujecie, że tak mało przytyłyście w ciąży Ja już jak słonica wyglądam, a to dopiero półmetek.

Konia rozwaliły mnie te pinezki

Karolca spodziewaj się priva ode mnie

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 20:13   #3440
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
Juliczka, ale ten wózek przyszedł jakiś uszkodzony, zużyty itp czy po prostu chodzi Ci, że brat Tż wprowadził w błąd co do nazyw i modelu?? Bo jeśli tylko o to chodzi, to mozna machnąć ręką, a jak do uzytku się nie nadaje, to na smietnik!

Anagat, wilgoć w mieszkaniu skąd ja to znam???W zeszłą zimę mieliśmy po prostu zmasowany atak wilgoci...Od około pażdziernika się zaczęło a trwało do marca/kwietnia, aż zrobiło się w miarę ciepło na dworze. Woda zbierała się na wszystkich oknach, zwłaszcza w salonie i kuchnii, bo są połączone, nie nadąrzaliśmy z wycieraniem, a i zresztą to niewiele pomagało. Woda spływała po szybach od wewnętrznej strony jakby ktoś polał wężęm ogrodowym, kapała z obramówke, zaczął się robić grzyb...O dziwo w łażience ani nigdzie indziej nie ma grzyba, a ja się wprowadzaliśmy to też nie było, ale w sumie to było lato wtedy...No ogólnie masakra, pranie potrafiło schnąć 3 dni, wiecznie było zimno, no i grzyb wiadomo, że niezdrowy. W tym roku Tż postanowił zainwestować w urządzonko takie specjalne na prąd(ale mało bierze) i mamy spokój. Co 2-3 dni wylewamy z pojemnika 3 l wody. a dziś przez 1,5 dnia uzbierało się też ok 3 litry...Zatem widać, że żadne inne środki typu kulki pochłaniające wilgoć by nie dały rady, bo tej wody jest tu po preostu za dużo. A dodam, że dużo wietrzymy, w sypialni mamy okno cały czas uchylone!
A to urządzenie włączamy na kilka goz dziennie, zwłaszcza jak się kąpiemy, gotujemy czy suszymy pranie etc.

A wrzuciłam zdjęcia na e-maila, od razu hurtem zestawienei z różnych tygodni ciązy. Nistety miałam problem z wysłaniem, kilka razy próbowałam. Są i można obejżeć, ale trzeba wejśc w wysłane, bo nie pojawiają się nie wiem czemu w odebranych. Najwyżej pózniej pobróbuję, bo teraz już nie mam cierpliwości
A co to za urządzonko na tą wilgoć, bo ten opis z tą wilgocią w mieszkaniu to jakbym o naszym mieszkaniu czytała...toż to masakra jakaś, wietrzymy itd, ale np.zimą jak jest -10 to ile można ,echhh

Julliczka ile ja przez wózek i kłotnie z TŻ się naryczałam...pogodzicie się i będzie dobrze

Furczak gratuluję Synka
Stary 2011-10-31, 20:17   #3441
anagat
Zadomowienie

To urządzonko nazywa się dehumidyfier.. czyli odwilgatniacz.
Miałam w jednym z wynajmowanych domów, a w obecnym miałam na początku, bo między tym jak dom wynajęliśmy a wprowadzeniem się dom zalało i zażyczyłam sobie urządzenia od landlorda. Ale po kilku tygodniach nam go zabrał. A ja mam w D.. to nie mój dom, tylko jego. Niech jego grzyby zżerają. Ja się wyprowadzam! Jeszcze tylko 2 miesiące ( z czego 3 tyg w Polsce)
Stary 2011-10-31, 20:20   #3442
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Może zwyczajny pech albo zużycie, może trefne kółko, to się zdarza, zawsze są wyjątki, ale ja też bym się tym nie sugerowała.
mozliwe, oczywiscie ze tak
Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
: hahaha: ja miałam taką historię z kołami pompowanymi..... wózek stał czasem na parterze, pytałam sąsiadów i się zgodzili, na noc chowaliśmy podwozie do piwnicy, pewnego dni wyciągamy wózek i patrzymy flak, oglądamy koło a tam.......pinezka, ok , jedna może się trafić, ale już troszkę podejrzenia na sąsiadów padły, bo sobie myślę, pinezka na ulicy? taka zwykła ? no nic, minęły dwa tygodnie i znów w kole pinezka , oj to już na bank sąsiedzi myślę sobie, zaczęliśmy chować wózek do wózkarni, może faktycznie komuś wadzi na klatce, minął tydzien , znów pinezka , o fred , ale nas nie znoszą , nawet do wózkarni za nami poleźli .......
ale wyzywalam tylko moja Mama uwazała,że to nie sąsiedzi, tak długo dumała skąd te pinezki i wydumała
Chodziła z Niną na spacerki pod kościół, a tam ogłoszenia parafialne i nekrologi przypinane są czym? PINEZKAMI , poszła sprawdzić , 5 leżało , 3 ostrym do góry

Jeju ja jak się potem kłamiałam sąsiadom za te niesłuszne oskarżenia
aaaa naprawa dętki z koła 5 zł u wulkanizatora

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Widzę, że wątek dla mnie znalazłam, więc się ze wszystkimi Wami witam

Jestem w 16tc, termin na 25.kwietnia. To nasze pierwsze dziecko, więc z mężem jesteśmy szczęśliwi i przerażeni naraz
Póki co na szczęście jestem z tych, którym nic nie dolega - zero zachcianek, mdłości itp od samego początku, zero zwolnień lekarskich, śmigam normalnie do pracy.

9 listopada mam kolejną wizytę i planuję się dowiedzieć co to tam we mnie rośnie Bo na razie jest "ono" ale mam nadzieję, że wstydliwe nie będzie i pokaże na usg płeć
witaj gratuluje!
Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Dobry wieczor!
Melduje sie ze szczesliwie zajechalismy, teraz musze nacieszyc sie rodzina, wiec nie bede sie troche udzielac, jeszcze musze Was nadrobic, co pewnie zajmie mi troche czasu
super
Cytat:
Napisane przez Furczak Pokaż wiadomość
Witajcie!!

gratuluje syneczka!:
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 20:30   #3443
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Dobry wieczor!
Hej hej Podróżniku, super że już dojechaliście,miłego czasu z rodziną życzę
Stary 2011-10-31, 20:37   #3444
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Oto wedzone miesiwo
Bylo wiecej kielbas, ale rozdalam dziadkom

ewelajna sliczne zdjecia brzucholek tez juz pokazny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 311020111458.jpg (83,5 KB, 24 załadowań)
SZYMONEK

Stary 2011-10-31, 20:54   #3445
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Oto wedzone miesiwo
Bylo wiecej kielbas, ale rozdalam dziadkom

ewelajna sliczne zdjecia brzucholek tez juz pokazny
o nie!!! nie wytrzymie!!! a jak to miesiwo musi pachniec!!!!! ja chce kielbasy takiej!!!!! z cwikla i chrzanembuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 21:02   #3446
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
o nie!!! nie wytrzymie!!! a jak to miesiwo musi pachniec!!!!! ja chce kielbasy takiej!!!!! z cwikla i chrzanembuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pachnie pieknie
Moj maz tez pachnie, jest "uwedzony"
SZYMONEK

Stary 2011-10-31, 21:04   #3447
anagat
Zadomowienie

Ja tam nawet nie otwierałam fotki z mięsiwem.. Po co sie dręczyć???

Dziewczyny , ja idę jutro na oficjalne USG połówkowe. Trzymajcie kciuki, żeby się okazało czy to Zosia czy Zochan Strasznie już bym chciała wiedzieć.
No i żeby wszystko było dobrze

Muszę też załatwić sobie zaświadczenie od ginekologa, że nie powinnam być przenoszona do innego miasta.. Mam nadzieję,że mi babka napisze.

Ja chyba powinnam odpocząć od gotowania, bo coś mam za lekką rękę do soli.. Masakra..!
Stary 2011-10-31, 21:06   #3448
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Ja tam nawet nie otwierałam fotki z mięsiwem.. Po co sie dręczyć???

Dziewczyny , ja idę jutro na oficjalne USG połówkowe. Trzymajcie kciuki, żeby się okazało czy to Zosia czy Zochan Strasznie już bym chciała wiedzieć.
No i żeby wszystko było dobrze

Muszę też załatwić sobie zaświadczenie od ginekologa, że nie powinnam być przenoszona do innego miasta.. Mam nadzieję,że mi babka napisze.

Ja chyba powinnam odpocząć od gotowania, bo coś mam za lekką rękę do soli.. Masakra..!
SZYMONEK

Stary 2011-10-31, 21:15   #3449
ewelajna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
To urządzonko nazywa się dehumidyfier.. czyli odwilgatniacz.
Miałam w jednym z wynajmowanych domów, a w obecnym miałam na początku, bo między tym jak dom wynajęliśmy a wprowadzeniem się dom zalało i zażyczyłam sobie urządzenia od landlorda. Ale po kilku tygodniach nam go zabrał. A ja mam w D.. to nie mój dom, tylko jego. Niech jego grzyby zżerają. Ja się wyprowadzam! Jeszcze tylko 2 miesiące ( z czego 3 tyg w Polsce)
Tak, chodzi o dehumidifier.....W większości mieszkan jest wilgoć, więc czasem wyprowadzką niewiel można wskórać-mówię o mieszkaniach na terenie Irlandii(nieocieplone, cienkei ściany, okna etc). Nam nawet zimą na Boże Narodzenie woda w rurach zamarzła, a mieszkamy w czymś na kształt bloku hahah Co najśmieszniejsze, częśc osób wodę miała a część nie...

Ale zanim zakupiliśmy odwilgatniacz, zrobiliśmy rekonesans, zebraliśmy opinie i dopiero po tym zdecydowali na zakup. Jak już nie będzie potrzebny do sprzedamy, ale możliwe, że zabierzemy do Pl, bo pranie schnie jak szalone a my planujemy mieć domek i przyda się tak czy owak-a jeśli nie to na allegro. Zresztą, mieszaknie chętnie bym zmieniła również, bo jak za długo w jednym miejscu przebywam to mnie zaczyna nudzić

U nas pod oknami kręcą się całe bandy dzieciaków i wyrostków-non stop strzelają petardami, widać, jest to przyjęte na halloween ale nie na sylwestra
Stary 2011-10-31, 21:15   #3450
Aguśkaa83
Zakorzenienie

ewelajna mialas przepiekna suknie slubna
wygladalas jak calineczka
a Ty masz wloski krecone?
SZYMONEK

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości