|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
![]() Ech, są śliczne ![]() Podobają mi się też zazwyczaj kurtki skórzane Levisa, ale w tym roku nawet na nie nie patrzyłam, żeby nie cierpieć ![]() ![]() Kurde, no właśnie nie wiem jak z tymi butami, te śniegowce będą spoko, ale chciałabym jeszcze jakieś. Szkoda mi trochę 600 zł na Emu czy Uggsy, bo to jednak nie są buty na naszą chlapę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sunday, ale słodko ze strony TŻta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |
Zakorzenienie
|
To ja mu uszyję!
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie jakoś czekanie nie rajcuje, bo EX-M miałam 670km ode mnie i było to raczej męczące! Chociaż teraz to zupełnie inna bajka ![]()
![]() |
#3183 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śmietanka, biorę TŻta, a Julian wejdzie za free, może mu się uda ![]() ![]() Laura, jeśli uszyjesz sweterek Juliankowi, to będę wdzięczna do końca życia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-11-13 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.digart.pl/praca/3552176/Pan_Struna.html http://www.digart.pl/praca/1844190/Wladyslaw_.html Jaa... taka mała bluzia z kapturkiem *___* Moja miłość do dzieci została rozbudzona przez Juliana! ![]()
![]() |
#3187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Zakorzenienie
|
M. napisał, że jutro do mnie przyjeżdża *______________*
#3189 |
Zakorzenienie
|
Bedzie seks?
![]() jakie są Wasze ulubione blogi? Ale takie mniej znane niż kenzas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 dzień na diecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wróciłam z kina (byłam na Listy do M.) i powiem szczerze, że filmem jestem zachwycona! Naprawdę! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale szukam ciągle nowych, lubię blogaski ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
Nic nie mówię
![]() Ale przystojniaków jak mrówek ![]() ![]()
![]() |
#3194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem to jest super sposob radzenia sobie z wieloma rzeczami, fajna forma wyżycia. Sama chciałabym coś takiego prowadzić, ale czuję, że się nie sprawdzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3197 | |||||
Zakorzenienie
|
Strasznie mi smutno, nikt nie zauważył, że mnie nie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UWAGA UWAGA! Byłam tak za✂✂✂iście wspaniałomyślna, że poodpowiadałam na pierdyliard Waszych wiadomości, także teraz będę próbowała je dodawać! Liczę na to, że wizaż mnie nie pokara i nie usunie tego wszystkiego, proszę o cierpliwość. Jak kogoś pominęłam to wybaczcie, ale kurde ciężko się nadrabia tyle dni, tym bardziej jak się rozgadacie wszystkie jak mnie nie ma :P . Psyhe, nie mogę zapomnieć o tym Twoim biskupie i cały czas wyobrażam sobie scenkę z Tobą odmawiającą przyjścia ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż szkoda, bo jak już będę za✂✂✂istą, chudą laską, to nie będę miała okazji żeby Cię spotykać ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak Wy zjadacie tyle naleśników? Ja zjem jednego i już nie mogę ![]() Loriette rozumiem, że po naleśnikach z nussmilkiem masz wyrzuty ale z bananem? Ja jadam z bananem albo szynką i serem albo z warzywami itp. i nigdy nie mam wyrzutów ![]()
![]() |
#3198 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem zbyt wielkim turbogrubasem na mohito ![]() Chcę zdjęcie! ![]() Pewnie zaraz wyjdzie z dalszych postów, ale byłabym skłonna się założyć, że kupiłaś BB krem, więc spytam - który? ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() Ja bym nie pogardziła kieliszkami do martini ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że zdjęcie juz jest! ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Ja lubię takie proste niespodzianki ![]()
![]() |
#3199 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3200 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czekamy na Twoje zdjęcie w niej i będziemy Ci doradzać jakie dodatki! ![]() A kiedy dokładnie masz studniówkę? ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() Moim zdaniem warto inwestować w takie rzeczy - skórzana kurtka Ci posłuży wieele lat ![]() ![]() I głupolu, nie przejmuj się modą, kupuj co Ci się podoba! A co do spodni - z Twoją figurą to ja bym nosiła! ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zimno k**rewsko! ![]()
![]() |
#3201 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() KONIEC, bawcie się dobrze z tymi tasiemcami, a jak ktoś mi nie odpowie to się bardzo obrażę! :P
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-11-13 o 21:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
WINYYYYYLLLL KOCHAJ NAS
![]() nie chciałyśmy źle ![]() Ej, ale bronzerem właśnie wysmukla się twarz, nie? ![]() Annabanna, jakiego bronzera używasz? ![]() a adresy to: http://sandimeowmeow.blogspot.com/ http://lusterko-em.blogspot.com/ jakie Ty czytasz? ![]() ![]() I powiedz nam jaki był powód Twojej nieobecności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro od 13:20 będę Go miała w swoich sidłach ![]() ![]()
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
WinyyyyyyyllllllllllllllQ Qqqqqqqqqqqq
![]() Hahaha, odmawiającą to odmawiającą, ale wyobraź sobie mnie z biskupem ![]() Jeszcze bym coś bardzo elokwentnego palnęła i skompromitowała rodzinę na długie lata w jego oczach o.O ![]() ![]() BŚ, ja np. używam brązera z tej złotej linii Oriflamu :P Giordani Gold i muszę się pochwalić, że lepiej brązuje niż ten mojej siorki z Golden Rose xDDD ![]() Winyl, a gdzie byłaś przez tyle czasu? ![]() ![]() ![]() Co do nazwy....... Ja piszę brązer bo kolor jest brąz a nie bronz ![]() ![]() Kobietyyy, trzymać kciuki ![]() ![]() (ostatnio szukali w Tally Wejil i Tatuum........ W tym drugim już składałam, ale kuffffffffa nie oddzwonili, ale wtedy nie miałam zamiaru iść na studia więc złożę jeszcze raz ![]() Nie poddaję się ![]() Loriette, bielizna też naszykowana? ![]() ![]() Powiedz, kiedy mamy Ci zacząć zazdrościć ![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-11-14 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A naleśniki kochaaaaaaaaaaam jestem jak nalesnikowy potwor xD moge zjesc nawet wiecej niz 5 ![]() ostatnio mama zrobila takie z nadzieniem z brokulow zmiksowanych z serem feta, do tego prazony slonecznik MEGA MEGA MEGA niestety nie mialam nussmilka, ale z dzemem tez oczywiscie zjadlam ![]() ja też! Takie proste lubię najbardziej ![]() A salatka była jedna na bazie brokuł, a druga na bazie zielonej fasolki, doprawione milością więc były przeeprzepyszne ![]() Cytat:
![]() Czemu zbyt pucałowatą , eeee tam. ja tez mam pućki na policzkach a i tak uzywam ![]() Cytat:
zaraz poszukam linkow i Tobie powrzucam ![]() zgadzam sie z Tobą, że takie rzeczy bardzo długo sluza. Poprzednia kurtke skorzana kupilam w zarze i jest swietna, uwielbiam ja. ale jest dosc krutka, ma ogromny kolnierz, znudzila mi sie. mam jeszcze jedna z zary, ale to chyba nie jest skora ![]() Narciarki mam juz 2, z wysokimi parametrami i uwazam, ze jest to niezbedna rzecz na nasze mrozy. ale zawsze jak je nosze czuje sie taaaaka duza :P i mysle o dziewczynach ktore wygladaja seksownie wtedy kiedy ja wygladam jak balwan ;p czy im nie jest zimno w plaszczyku, rajstopkach i szpileczkach? ![]() w sumie z tego, żeby się tym nie przejmowac wyleczyl mnie TZ uswiadamiajac mi, ze to strasznie glupie. czy faceci marzna? nie, zakladaja bluze, ciepla kurtke i tyle. a te laski nie wiem co chca osiagnac, marzna i wabia facetow, to glupie ![]() linki: http://www.diversesystem.com/kolekcj...html#j_zielony (polecam ta linie z diversa. kurtki maja wysoko wodoszczelnosc, jak na narciary - sa niedrogie, fajnie szyte i maja ciekawa kolorystyke. i fajnie, dlugo sluza) z roxy mam sprzed roku, to niedokladnie ta, ale baaardzo zblizona fasonem i kolorystyka http://www.snowshop.pl/sklep/narty/s...GREY.html?BI=1 siostra mysli nad ta: http://www.snowshop.pl/sklep/narty/s...tml?BI=1&popup lub ja ja namawiam bardziej na ta, bo pieknie lezy, ma super malinowy kolor i jest przeslodka ![]() http://www.diversesystem.com/kolekcj...ltha.html#roza a ochnika zaraz jeszcze pomecze i tez powrzucam liki jak bede miala jeszcze czas ;D Cytat:
![]()
![]() |
#3206 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a te spodnie to w sumie róznie, najbardziej lubie je nosic do czarnych gladiatorek na obcasie, ale to chyba ze wzgledu na wygode. do tego zakladam wtedy moja ulubiona czarna bluzke z dosc duzym dekoltem i przepiekna kokarda na biuscie ;p i jest git ![]() ale czesto nosze tez do takich biało granatowych peep toe, one maja czerwona podeszwe i sa strasznie niewygodne, ale wyglada to super. wiesz, wg mnie te biale spodnie najlepiej wygladaja wlasnie do szpilek, ale do balerinek tez je nosze. szpilki przepieknie wysmuklaja, uwielbiam siebie w szpilkach no ale z racji wzrostu czesto z nich rezygnuje. a, mam jeszcze niebieskie trampki z pumy i czesto kalecze nimi te biale rurki ;p tez to dosc fajnie wyglada Cytat:
![]() ![]() wiesz, wezme z Ciebie przyklad, bo zrobiłam mega przesiew w garderobie, bylam bezlitosna dla staroci, popakowalam je w wory i teraz tak sie zastanawiam, co z tym zrobic? chyba wrzuce do czerwonego krzyza. choc pamietam mega wk*rw mojej mamy jak oddala ubrania biednym ludziom a oni ja obgadali, to nie bylo fajne. zwlaszcza ze ciuchy oddala na prawde dobre jaaaaaaaaaaaaakie to słodkie ze strony Twojego TŻA! aaa piękna niespodzianka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja chce teraz jakies dobre spodnie, najfajniej byloby upolowac wranglery, ale strasznie w nich wygladam ;/ najlepiej chyba leza na mnie lee; levisy w miare ok, ale te fasony srednio do mnie przemawiaja. mam dosc spodni ze stradiego, strasznie wisi mi w nich tylek ![]() jezu BŚ, siostro, Ty tez narobilaś głupot na studniowce? ;/ ja czuje dyskomfort psychiczny do dzisiaj ;/ plyte z filmem gdziez wyrzucilam, bo to normalnie zenada, bylam gwiazda tego nagrania , ale nie w pozytywym sensie ![]() Aaaa a oryginalne emu podobno sa takie drogie wlasnie dlatego, ze mozna je nosic w ta nasza ciape? ![]() ![]() albo moja siostra wymyslila te sciemy na potrzeby wkrecenia rodzicom ze sa jej niezbedne ;p Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie moglam znalezc na KWC. taki: http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...cy_spf_10.html jest super ![]() ten jest ekstra, ale marzy mi sie tego typu puder z estee lauder. kiedys dostalam ich roz, i byl SUPER.... narazie szkoda mi kasy, mam nadzieje ze kiedys bedzie mnie stac ;p
![]() |
#3207 |
Zakorzenienie
|
mam te portki ze stradiego ;p
w sumie to zdjecia sa zrobione na potrzeby allegro, chce je wystawic, ale troche sie zastanawiam, czy ich sobie nie zostawic ![]()
#3208 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, miałam wstępną rozmowę kwalifikacyjną we Wranglerze
![]()
![]() |
#3209 | ||||||
Zadomowienie
|
ale nagryzdałyście, nie pamietam już któraco napisała
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() znów nie odpisałam na połowę postów bo zwyczajnie tematy już sie przedawniły.... ![]() Ach... nie wiem co pisać, chyba dopadła mnie jesienna chandra ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale mówię o długości kiecki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.