Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-13, 13:05   #3181
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
jeszcze nie wiem którą. Ja jestem zakochana w tych z kozuchem w srodku, z wywinietym kolniezem, ale nie wiem czy nie jest to element ktory bedzie ta kurtke dyskwalifikowal w przyszlym sezonie chcialabym takam ktora faktycznie mi posluzy i bedzie wygladala fajnie i do jensow i do eleganckiej spodnicy (nie postarzajac mnie jednoczesnie xD) - musi byc pieknie dopasowana i ladnie podkreslac sylwetke. bardzo ciezko jest mi taka znalezc, jestem w stanie zainwestowac troche kasy w ta kurtke,. w sumie poprzednia skorzana kurtke kupilam jakies 4/5 lat temu no i mi sluzy, wiec to absolutnie dobra rzecz.
2 tys. bym nie dala bo nie mam, ale sa i takie o polowe tansze = w cenie zblizonej do np. wranglera, czy mustanga a tam mi sie nie podobaja.
z ochnika mamy juz z TZem walizki i sa fantastyczne i niezniszczalne.

Kurtka z lidla? o kurde ;D nie widzialam takich. Podejrzewam ze jest super, lidl ma fajne rzeczy nie powinnac sie wstydzic
a jakie nosisz buty do kurtki narciarki? Ty masz te pumy, tak, dobrze pamietam?
ja w tym roku kupilam sobie nowa narciare taka jak mi doradzil TŻ i wzbudzam mega szał, bo moge nosic do niej jasne spodnie (ktorych nie lubie ale dobrze w nich wygladam) i tu pojawia sie moje pytanie do was:
mam biale rurki z pull&bear. są cudne. no i ja je zawsze nosilam latem, do szpilek - sam seks. no i czy teraz moge je zalozyc do narciary i emu, skoro okazalo sie ze tez fajnie wygladaja? jakos mi glupio
Właśnie na ochniku najbardziej podobają mi się te klasyczne, bez ściągaczy i pierdół. Np. zwykła prosta czarna z lekko asymetrycznym zamkiem Taka z kożuchem jest super, no ale pewnie jest mega ciepła, ja wolę kurtki skórzane jako takie przejściowe.
Ech, są śliczne
Podobają mi się też zazwyczaj kurtki skórzane Levisa, ale w tym roku nawet na nie nie patrzyłam, żeby nie cierpieć Też by mi się jakaś przydała, na wiosnę kupię

Kurde, no właśnie nie wiem jak z tymi butami, te śniegowce będą spoko, ale chciałabym jeszcze jakieś. Szkoda mi trochę 600 zł na Emu czy Uggsy, bo to jednak nie są buty na naszą chlapę Ale czytałam na jakimś wątku, że w Tk Maxxie są fajne emupodobne za jakieś 200 zł, w miarę dobrze wykonane, więc chcę zobaczyć Białe rurki będą wyglądały świetnie Ja niestety nie mam dupy do takich rzeczy

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki.
Ciekawa jestem, jak będę wyglądać, tzn. jaka ona jest na długość. Mam nadzieję, że przed kolano, bo do na tej modelce to trochę gorsząco na studniówkę

Laura, ja też oczywiście się odchudzam A co.
haha, ja wybrałam mega grzeczną sukienkę na studniówkę, o dzisiaj mi się podoba i nie żałuję wyboru Gdybym jeszcze nie narobiła tam głupot to wszystko byłoby super

Sunday, ale słodko ze strony TŻta Jaką w ogóle chcesz robić aplikację? Bo ja ciągle kombinuję jak to ominąć, straszna strata czasu jak dla mnie...

Cytat:
Sunday Z tym dołem to trochę skomplikowana sprawa, ale mam nadzieję, że jakoś się ułoży. Jak będzie po wszystkim, to Wam napiszę, a na pewno będzie dobrze, tylko trzeba czasu

Muszę kupić Julianowi jakiś frak na studniówkę xDDDDDD
hahaha, Julian idzie z Tobą jako partner?
Stary 2011-11-13, 13:06   #3182
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mu uszyję! Mam gdzieś zdjęcia jak szyłam maskotki dla znajomych na szczęście

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
pjona, ja też mam 173 no w zasadzie masz rację każda z nas ma inną budowę, ja przy 55 wyglądałam bardzo szczupło, aczkolwiek młodsza wtedy byłam, to i figura inna eej, ale takie czekanie jest fajne, potem się nie można sobą nacieszyć
Ja już teraz mam problemy z nadgarstkami, bo kości szpetnie odstają, z miednicą, bo jak leżę to sterczy na baczność razem z żebrami, ale tak jak mówię - muszę spróbować, zawsze mogę się wycofać
Mnie jakoś czekanie nie rajcuje, bo EX-M miałam 670km ode mnie i było to raczej męczące! Chociaż teraz to zupełnie inna bajka Tylko zastanawiam się na ile mogę sobie pozwolić, bo jeszcze Go tak nie rozgryzłam!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 13:08   #3183
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ja przed 30 zamierzam mieć synka Emila Ale to przed 30stką
a ja bym chciala miec corcie ale mi juz dwojka moich łobuzów wystarczy
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 13:13   #3184
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
a ja bym chciala miec corcie ale mi juz dwojka moich łobuzów wystarczy
ja się śmiałam zawsze do TŻ, że jak będzie 2 pierwszych synów to będziemy się starać do skutku, aż będzie córa
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 13:16   #3185
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
pjona, ja też mam 173 no w zasadzie masz rację każda z nas ma inną budowę, ja przy 55 wyglądałam bardzo szczupło, aczkolwiek młodsza wtedy byłam, to i figura inna eej, ale takie czekanie jest fajne, potem się nie można sobą nacieszyć

trzymam kciuki, żeby ułożyło się jak najszybciej! ahahaha, nie wiem, czy bardziej uwielbiam Ciebie czy Juliana xDD
Ale wiesz co mi się marzy - piżamka dla Juliana Miałby takie kolorowe spodenki i bluzeczkę, słodko by wyglądał

Śmietanka, biorę TŻta, a Julian wejdzie za free, może mu się uda Będzie sobie tańcował

Laura, jeśli uszyjesz sweterek Juliankowi, to będę wdzięczna do końca życia Taki z kapturem na guziki Albo golf

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-11-13 o 13:19
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 13:24   #3186
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Laura, jeśli uszyjesz sweterek Juliankowi, to będę wdzięczna do końca życia Taki z kapturem na guziki Albo golf
Póki co mam kumpli uszytych

http://www.digart.pl/praca/3552176/Pan_Struna.html
http://www.digart.pl/praca/1844190/Wladyslaw_.html

Jaa... taka mała bluzia z kapturkiem *___* Moja miłość do dzieci została rozbudzona przez Juliana!

Stary 2011-11-13, 13:28   #3187
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość

Jaa... taka mała bluzia z kapturkiem *___* Moja miłość do dzieci została rozbudzona przez Juliana!
Pocieszne są

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-13, 17:00   #3188
Loriette
Zakorzenienie

M. napisał, że jutro do mnie przyjeżdża *______________*

Stary 2011-11-13, 17:53   #3189
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
M. napisał, że jutro do mnie przyjeżdża *______________*
Bedzie seks?

jakie są Wasze ulubione blogi? Ale takie mniej znane niż kenzas
Stary 2011-11-13, 18:01   #3190
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Bedzie seks?

Ja to nie lubię takich blogów jak Kenzas, bo mają mało wspólnego z rzeczywistością Jakaś wypindrowana laska z okładek próbuje udowodnić, że ma zupełnie normalne życie. Ja lubię blogi kosmetyczne dziewczyn z wizażu ^^ Hehe. Np. chryi bez ryja i emememsika.

2 dzień na diecie
Stary 2011-11-13, 18:04   #3191
psyhe666
Zakorzenienie

Wróciłam z kina (byłam na Listy do M.) i powiem szczerze, że filmem jestem zachwycona! Naprawdę!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 18:08   #3192
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to nie lubię takich blogów jak Kenzas, bo mają mało wspólnego z rzeczywistością Jakaś wypindrowana laska z okładek próbuje udowodnić, że ma zupełnie normalne życie. Ja lubię blogi kosmetyczne dziewczyn z wizażu ^^ Hehe. Np. chryi bez ryja i emememsika.

2 dzień na diecie
haha, też uwielbiam ich blogi emememsika za wszystkie nowości, a chryję za to, że lajfstajlowy blog nie musi być przeidealizowany

ale szukam ciągle nowych, lubię blogaski

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:

Wróciłam z kina (byłam na Listy do M.) i powiem szczerze, że filmem jestem zachwycona! Naprawdę!
nic nie mów! chcę na niego iść
Stary 2011-11-13, 18:27   #3193
psyhe666
Zakorzenienie

Nic nie mówię

Ale przystojniaków jak mrówek I to przychodzili sobie sami faceci w grupkach
so trójka maybe.

Stary 2011-11-13, 18:27   #3194
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
haha, też uwielbiam ich blogi emememsika za wszystkie nowości, a chryję za to, że lajfstajlowy blog nie musi być przeidealizowany

Myślałam, że ich nie widziałaś hehe Jaka Ty obcykana w tych blogach, Śmietano Jak znajdziesz coś fajnego, to daj znać
Stary 2011-11-13, 18:38   #3195
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam, że ich nie widziałaś hehe Jaka Ty obcykana w tych blogach, Śmietano Jak znajdziesz coś fajnego, to daj znać
haha, to taka moja słabość, czytam masę blogów od modowych, przez urodowe, po biznesowe i związane z internetowym PRem

Moim zdaniem to jest super sposob radzenia sobie z wieloma rzeczami, fajna forma wyżycia. Sama chciałabym coś takiego prowadzić, ale czuję, że się nie sprawdzę
Stary 2011-11-13, 19:09   #3196
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Bedzie seks?

Śmietana! O czym Ty mówisz? Jaki seks?! HAHAHAHA! JAAAA?! Zresztą już się nie bawię w te klocki przy całej rodzinie
Cytat:

2 dzień na diecie
Tak samo podchodzę do Kenzas, taka lala wyidealizowana - wiecznie jakieś wakacje, pokazy, telewizja etc. A tak naprawdę nie dorasta nam do pięt
Cytat:

Też chcę iść! I pójdę!

Stary 2011-11-13, 20:59   #3197
winyl
Zakorzenienie

Strasznie mi smutno, nikt nie zauważył, że mnie nie było

UWAGA UWAGA! Byłam tak za✂✂✂iście wspaniałomyślna, że poodpowiadałam na pierdyliard Waszych wiadomości, także teraz będę próbowała je dodawać! Liczę na to, że wizaż mnie nie pokara i nie usunie tego wszystkiego, proszę o cierpliwość.
Jak kogoś pominęłam to wybaczcie, ale kurde ciężko się nadrabia tyle dni, tym bardziej jak się rozgadacie wszystkie jak mnie nie ma :P .
Psyhe, nie mogę zapomnieć o tym Twoim biskupie i cały czas wyobrażam sobie scenkę z Tobą odmawiającą przyjścia

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej jestem na szybko póki Oli śpi

dzisiaj nie będę Wam opisać porodu itp, bo jestem na maxa zmęczona...

wstawiam jak na razie tylko zdjęcie Naszego Skarba :

Cytat:
Ja mam to samo, już nie wiem czym działać..

Miałam wejść dzisiaj na wagę, ale tak się boję, że przeszłam obok tego potwora i uciekłam prasować

Jakie cudo Rany jakie to maleństwo ma czuprynkę

W Krakowie było cudnie *_* A Capcake Corner podbił moje serce razem z babeczką marchewkową
Cupcake corner jest moją wielką miłością. Trzymam się od niego z daleka jak tylko mogę, ale kusi, oj kusi!
Cytat:
Nieee, właśnie nie mam jak, bo mój TŻ się przenosi po semestrze do Poznania ( ) i nie będzie miał przerwy międzysemestralnej, więc doopa Wytrzymam, w końcu czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal Słyszałam już tyle pozytywów o tym miejscu, więc będę cierpliwa hehe

Właśnie zapomniałam Wam się pochwalić, że mój TŻ będzie ode mnie pod koniec stycznia nie 650km, ale tylko 200 Szał, co?
Ej 200km to już całkiem dobrze, nawet na weekend się można wyrwać
Chociaż szkoda, bo jak już będę za✂✂✂istą, chudą laską, to nie będę miała okazji żeby Cię spotykać .

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
To zapij porządnie żebyś po powrocie ze 3 dni była na przymusowej diecie

Hahaha, no to już od jakiegoś czasu mnie trzyma

Chociaż swojego nie chciałabym mieć. Dzieci są dobre na 5min.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

A co do naleśników to ja zawsze ograniczam się do 5

Dzisiaj coś mam zajawke na tą piosenkę
http://wydra21.wrzuta.pl/audio/8HC3T...on_t_you_wanna
pomysł z przymusową dietą .

Jak Wy zjadacie tyle naleśników? Ja zjem jednego i już nie mogę . Czasem jak jestem bardzo głodna to wszamam półtora, ale nawet do 2 nigdy nie doszłam O.o
Loriette rozumiem, że po naleśnikach z nussmilkiem masz wyrzuty ale z bananem? Ja jadam z bananem albo szynką i serem albo z warzywami itp. i nigdy nie mam wyrzutów . Dla mnie to jest normalny posiłek, definitywnie nie traktuję tego jako 'grzech" .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 21:00   #3198
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
kupilam bluzke z koronka, bardzo fajna i to jeszcze z wyprzedazy za 29 zl! I sweterek rozpinany na krotki rekawek, zaplacilam 90 zl za obie rzeczy

moj spadek to przypadek, malo ostatnio jadlam i bardzo źle. Wlasnie kupilam 4 wejscia na fitness, ale moge wykorzystac tez na silownie chyba jeszcze kilka klikne, wychodzi ze jedno wejscie = 10 zl

ja tez Gruba jest najlepsza!

ide jutro na chrzciny z TZ, nie chce mi sie, bedzie Jego rodzina, wszyscy starsi no ale ma byc wodka zartuje oczywiscie kupilam sobie fajna spodnice, moze jutro walne jakas fotke dla Was dla przypomnienia!

wlasnie zrobilam pierwsze zakupy na ebayu!
Gratuluję spadku i zazdroszczę zakupów.
Ja jestem zbyt wielkim turbogrubasem na mohito .
Chcę zdjęcie!
Pewnie zaraz wyjdzie z dalszych postów, ale byłabym skłonna się założyć, że kupiłaś BB krem, więc spytam - który?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Ja bym nie miała sumienia TŻta na zakupy zabierać, bo to biedny student :P także też czekam na odpowiedź Ani

dziewczyny, czy kieliszki do szampana nadają się jako prezent dla rodzicow pod choinke?
Jak piją szampana to pewnie .
Ja bym nie pogardziła kieliszkami do martini

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

aguniaaaaa041986 , chcesz się z nami odchudzać, czy książkę piszesz?

Cytat:

W ogóle laski, wiecie jaką zrobiłam niespodziankę na urodziny TŻta? Upiekłyśmy z przyjaciółką masę babeczek, ozdobiłyśmy kolorowym lukrem i duużą ilością ozdób, wyglądały rewelacyjnie wrzucę może potem jakieś zdjęcie Zadzwoniłam po jego znajomych i kiedy skończył zajęcia, zrobiliśmy mu niespodziankę, śpiewając sto lat (i pijąc szampana pod wydziałem prawa ) było meeega fajnie
Jaki świetny prezent!
Mam nadzieję, że zdjęcie juz jest!

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
eeeejjj a TŻ mi zrobił dzisiaj taką banalna, ale slodka niespodziankę Myślałam, że się dzisiaj nie widzimy, więc raczej nie spodziewałam się, że spotkam go gdzieś na miescie a on jakos dziwnie mnie namierzyl, przyjechal pod sklep (bylam na shoppingu ), ale spieszyl się, wiec tylko odwiózł mnie do domu i dał... ulubioną sałatkę O_O pierwszy raz nie czkoladę, ale w ogóle bylam w szoku ze wiedział jaka to jest moja ulubiona salatka!
No i dał mi twisterek i przepiekne obciazniki na nogi i ręce
Bardzo mnie zaskoczył
A co to za sałatka?
Ja lubię takie proste niespodzianki .

XOXO
Stary 2011-11-13, 21:02   #3199
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Wam
wpadłam na chwilkę, bo akurat malutka zasnęła po kapaniu i jedzeniu ufff

dziękuje ...
ja własnie też muszę sobie zrobić takie menu i powiesić na lodówce

jejku, ale dostałam komplementa dziękuje kochana ...
Malutka ucałowana w czółko

Kochane ja cały czas o Was pamiętam i zawsze znajdę siły żeby do Was zajrzeć i pochwalić się maleństwem
przytulam

dziękuje za tak miłe słowa, naprawdę nie wyobrażacie sobie jak mi miło

Ciekawa jestem ile ważę hmm przytyłam 18kg i od porodu nie weszłam na wagę, bo nie mogę jej znaleźć
niedługo waga znowu zagości na honorowym miejscu w łazience

uciekam się kąpać i chwilę pospać, bo łeb mi coś dzisiaj pęka.
i w końcu śpię na brzuchu yeah! wspaniałe uczucie znów tak spać hehe

będę jutro,na dobranoc zdjęcie :
Malutka jest cudowna! A nas cieszy, że cokolwiek czasem napiszesz, to oczywiste, że masz teraz mało czasu! Trzymaj się ciepło i daj nam czasem znać co słychać . I ode mnie też ucałuj Oliwkę!

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Dziewczyny! Uświadomiłam sobie właśnie, że jestem stara

Słucham sobie właśnie tej piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=ZUnxqy9J5BU , robię ostre prywatne bałnsy, śpiewam razem z wizem i snoopem, myślę że jaaa, no jak w życiu.
I potem zorientowałam się, że oni mówią o 17-18 latkach i szkole średniej a nie o mnie, ryczącej 22-ce.

Jezuuuu, jeszcze trochę i przyjdzie mi zakładać rodzinę i do garóóóów
Też mam czasem takie odczucia, że już starość nadciąga ... Tzn. już czuję się staro, ale czuję, że niedługo to już nic tylko miejsca na cmentarzu szukać

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
też się zastanawialam, ale jak sledzę nasze losy na tym wątku, to stwierdzam ze nie da sie przewidziec jestesmy nieobliczalne moze dlatego nie dochodzi do nas nikt nowy zeby sie z nami odchudzac, a jak juz ktos dolacza, to nas jedzie ze jestesmy pustaki buahahaha

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

no ja wiem że tak napisalas;p ale ja juz nie jestem przed 20stka a Ty tak , to przykre;p

Psyhe jedzie w świaaaat ;D pomodlę się za Ciebie

No to podkład, tusz i brązer wystarczą
naucz się jeszcze nakładać błyszczyk i machac eyelinerem i b ędzie bosko ;D

Ja Kalinkę
EJ, ja nie umiem używać eyelinera, a do brązera/bronzera (bo kurde każdy inaczej pisze i już nie wiem jak jest poprawnie ) mam chyba po prostu zbyt pucołowatą twarz

XOXO

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-13, 21:03   #3200
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Tata?! OMG tata moher ;D

no, skórki z ochnika to jakaś cenowa masakra, dlatego robię wyprzedaż w garderobie no i równocześnie mam nadzieję, że uda mi się znaleźć tańszy odpowiednik

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

oczywiście zdaję sobie sprawę, że przez Twoje posty przemawia cierpienie egzystencjalne xDeee

z tym doktoratem, to mam identyczne odczucia ;D doktorat to jest aktualnie marzenie mojego zycia (jedno z wielu ) i takie pisanie i zajmowanie się maleństwem to słodkie połączenie, ale dla mnie chyba nierealne, bo kocham wizaz i balagan musialabym miec gosposie, opiekunke i ogrodnika
Tyy, zarzuć linkiem do tej skórki, która Ci się podoba, prooooszę!
Cytat:
Kupiłam sukienkę na studniówkę

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Pencil...rt=-1&clr=Wine

Kobaltową. Ostatnia, fuck yeah
Piękna, klasyczna, na pewno ją wiele razy założysz
Czekamy na Twoje zdjęcie w niej i będziemy Ci doradzać jakie dodatki!
A kiedy dokładnie masz studniówkę?

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
eeee, ja nie znam się na technicznych gadżetach, wolę skórkę i starą xpress music w kieszeni

jeszcze nie wiem którą. Ja jestem zakochana w tych z kozuchem w srodku, z wywinietym kolniezem, ale nie wiem czy nie jest to element ktory bedzie ta kurtke dyskwalifikowal w przyszlym sezonie chcialabym takam ktora faktycznie mi posluzy i bedzie wygladala fajnie i do jensow i do eleganckiej spodnicy (nie postarzajac mnie jednoczesnie xD) - musi byc pieknie dopasowana i ladnie podkreslac sylwetke. bardzo ciezko jest mi taka znalezc, jestem w stanie zainwestowac troche kasy w ta kurtke,. w sumie poprzednia skorzana kurtke kupilam jakies 4/5 lat temu no i mi sluzy, wiec to absolutnie dobra rzecz.
2 tys. bym nie dala bo nie mam, ale sa i takie o polowe tansze = w cenie zblizonej do np. wranglera, czy mustanga a tam mi sie nie podobaja.
z ochnika mamy juz z TZem walizki i sa fantastyczne i niezniszczalne.

Kurtka z lidla? o kurde ;D nie widzialam takich. Podejrzewam ze jest super, lidl ma fajne rzeczy nie powinnac sie wstydzic
a jakie nosisz buty do kurtki narciarki? Ty masz te pumy, tak, dobrze pamietam?
ja w tym roku kupilam sobie nowa narciare taka jak mi doradzil TŻ i wzbudzam mega szał, bo moge nosic do niej jasne spodnie (ktorych nie lubie ale dobrze w nich wygladam) i tu pojawia sie moje pytanie do was:
mam biale rurki z pull&bear. są cudne. no i ja je zawsze nosilam latem, do szpilek - sam seks. no i czy teraz moge je zalozyc do narciary i emu, skoro okazalo sie ze tez fajnie wygladaja? jakos mi glupio

wow, śliczna ! no i darmowa wysylka, aaaaaaaaaaaaaa!

eeee, własnie grzeczniuchna jest ta sukienka! dekolt bedziesz miala zakryty, wiec nawet gdyby byla krotka to nie ma tragedii
wiem, wiem, to studniowka, ale jak przypomne sobie to porno party to musze Ci doradzic zebys sie nie przejmowala ;p
Teraz się poprawiam i proszę bardzo, żebyś pokazała linkI kurtEK, które Ci się podobają .
Moim zdaniem warto inwestować w takie rzeczy - skórzana kurtka Ci posłuży wieele lat (porządna, z prawdziwej skóry a nie jakiejś pseudoskóry, coby nie było - nie mam nic przeciwko takim, ale no niestety one tak długo nie wytrzymują ).
I głupolu, nie przejmuj się modą, kupuj co Ci się podoba!
A co do spodni - z Twoją figurą to ja bym nosiła!

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny nie cytuję, bo już wiem, że się nie zmieszczę w jednej odpowiedzi, a wizaż mje wkurza, jak muszę usuwać emotki i po 3 razy edytować odpowiedź :P !
Agnes - <333333333333333333333333 33333333 maleńka jest przecudowna! Kochana, jestem z Ciebie taka dumna – po prostu brak słów, tak się wzruszyła, czytając Twoje posty! Oby Oliwka rosła zdrowo, była grzeczna i kochała Cię tak mocno, jak Ty ją
ciekawe, jak bawi się nasza Monia ^^ na pewno jest z nią i jej dziewczynami ruski szampan
ej, ja też nigdy nie wystawiałam niczego na allegro, ciuchy, których już nie noszę zawsze wrzucam do ty koszy Czerwonego Krzyża, mam dobre serduszko, Aniu ?;D aaa, ktokolwiek Ci powie, że jesteś gruba chyba nie ma mózgu, a oczu to już na pewno, wszystkie wiemy, że jesteś naszą turbolaską! hah, Twój tż ma w sobie coś z mojego, albo na odwrót ale z tymi prezencikami u nas to działa w dwie strony i nie powiem, to jest bardzo fajne : ) co do takich niespodzianek tżtowych – ostatnio wracałam z uczelni, weszłam do biedry i zadzwoniłam do tż, żeby zapytać, jakie i ile piw mu kupić (planowaliśmy wieczór filmowy, ja z wodą mineralną, tz z piwem xD ), no i odebrał, mówię mu, jaka jest sytuacja, a on do mnie, że nie, że nie chce i że w ogóle źle się czuje i chyba z wieczornych planów nici (a mieliśmy wcześniej pójść na spacer i w ogóle mieć cały wieczór tylko dla siebie). No to ja taka zasmucona mówię, że to trudno, będzie jeszcze okazja i w tym momencie czuję, jak ktoś mi zasłania oczy i odrwacam się, a tam tz z wielkim bukietem białych różyczek <3 iii zostawiliśmy zakupy w aucie, poszliśmy na spacer, na lody, potem wróciliśmy do domu i wieczór był bardzo udany Aaaa, i nie wiem, jak dajecie radę zjeść 5 naleśników, ja raz zjadłam 3 i do końca dnia bolał mnie brzuch :P no chyba, że z jakiejś mikropatelni
hm.. u was też tak zimno ?
O jejku, jak słodko! Uwielbiam takich facetów .
Zimno k**rewsko!

XOXO
Stary 2011-11-13, 21:04   #3201
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Sunday Z tym dołem to trochę skomplikowana sprawa, ale mam nadzieję, że jakoś się ułoży. Jak będzie po wszystkim, to Wam napiszę, a na pewno będzie dobrze, tylko trzeba czasu

Chcę to zobaczyć !

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

nic nie mów! chcę na niego iść
Podajcie adresy, bo jestem leniem i nie chce mi się szukać

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
haha, to taka moja słabość, czytam masę blogów od modowych, przez urodowe, po biznesowe i związane z internetowym PRem

Moim zdaniem to jest super sposob radzenia sobie z wieloma rzeczami, fajna forma wyżycia. Sama chciałabym coś takiego prowadzić, ale czuję, że się nie sprawdzę
Też przeglądam miliony blogów i mnie to przeraża. Sama kiedyś pisałam . Teraz mam ochotę na jakiś taki, ale mi głupio . Zresztą póki co stan mojego umysłu nie pozwala mi na nic takiego!

KONIEC, bawcie się dobrze z tymi tasiemcami, a jak ktoś mi nie odpowie to się bardzo obrażę! :P

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2011-11-13 o 21:05
Stary 2011-11-13, 21:16   #3202
bita smietana
Zakorzenienie

WINYYYYYLLLL KOCHAJ NAS
nie chciałyśmy źle

Ej, ale bronzerem właśnie wysmukla się twarz, nie? W sensie ja go do takiego czegoś stosuję i jest super.

Annabanna, jakiego bronzera używasz?

a adresy to:
http://sandimeowmeow.blogspot.com/
http://lusterko-em.blogspot.com/

jakie Ty czytasz? I o co chodzi ze stanem umysłu?

I powiedz nam jaki był powód Twojej nieobecności
Stary 2011-11-13, 21:34   #3203
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Loriette rozumiem, że po naleśnikach z nussmilkiem masz wyrzuty ale z bananem? Ja jadam z bananem albo szynką i serem albo z warzywami itp. i nigdy nie mam wyrzutów . Dla mnie to jest normalny posiłek, definitywnie nie traktuję tego jako 'grzech" .
Tak, bo ja smaruję nalesnika nussmilkiem i układam na to kawałki banana
Cytat:

Ej, ale bronzerem właśnie wysmukla się twarz, nie? W sensie ja go do takiego czegoś stosuję i jest super.
No bronzerem konturujesz buzinkę Ja jakoś nie umiem łączyć różu z bronzerem i maziam się tylko tym drugim

Jutro od 13:20 będę Go miała w swoich sidłach Ubrania gotowe, biżu gotowa, perfumy też i BIELIZNA

Stary 2011-11-14, 07:19   #3204
psyhe666
Zakorzenienie

WinyyyyyyyllllllllllllllQ Qqqqqqqqqqqq
Hahaha, odmawiającą to odmawiającą, ale wyobraź sobie mnie z biskupem
Jeszcze bym coś bardzo elokwentnego palnęła i skompromitowała rodzinę na długie lata w jego oczach o.O

BŚ, ja np. używam brązera z tej złotej linii Oriflamu :P Giordani Gold i muszę się pochwalić, że lepiej brązuje niż ten mojej siorki z Golden Rose xDDD

Winyl, a gdzie byłaś przez tyle czasu? Byłaś grzeszna?
Co do nazwy....... Ja piszę brązer bo kolor jest brąz a nie bronz

Kobietyyy, trzymać kciuki Jadę w poszukiwaniu pracy i mam nadzieję, że jako studentka ją znajdę
(ostatnio szukali w Tally Wejil i Tatuum........ W tym drugim już składałam, ale kuffffffffa nie oddzwonili, ale wtedy nie miałam zamiaru iść na studia więc złożę jeszcze raz )

Nie poddaję się

Loriette, bielizna też naszykowana? To co Wy tam zamierzacie robić?
Powiedz, kiedy mamy Ci zacząć zazdrościć
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-11-14 o 07:20
Stary 2011-11-14, 09:00   #3205
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Nic nie mówię

Ale przystojniaków jak mrówek I to przychodzili sobie sami faceci w grupkach
Przystojniaki, na film o miłości ? to podejrzane
Cytat:

Tak samo podchodzę do Kenzas, taka lala wyidealizowana - wiecznie jakieś wakacje, pokazy, telewizja etc. A tak naprawdę nie dorasta nam do pięt
co nie? przecież to gałgan. my jesteśmy lepszymi turbolaskami xD
Cytat:
Strasznie mi smutno, nikt nie zauważył, że mnie nie było

Jak Wy zjadacie tyle naleśników? Ja zjem jednego i już nie mogę . Czasem jak jestem bardzo głodna to wszamam półtora, ale nawet do 2 nigdy nie doszłam O.o
Winylek ja tęsknilam! Myślalam że nie ma Ciebie z nami, bo nie mozesz juz zniesc naszego gadania o wszystkim innym niz dieta
A naleśniki kochaaaaaaaaaaam jestem jak nalesnikowy potwor xD moge zjesc nawet wiecej niz 5
ostatnio mama zrobila takie z nadzieniem z brokulow zmiksowanych z serem feta, do tego prazony slonecznik MEGA MEGA MEGA
niestety nie mialam nussmilka, ale z dzemem tez oczywiscie zjadlam
Cytat:

A co to za sałatka?
Ja lubię takie proste niespodzianki .
ja też! Takie proste lubię najbardziej
A salatka była jedna na bazie brokuł, a druga na bazie zielonej fasolki, doprawione milością więc były przeeprzepyszne
Cytat:
EJ, ja nie umiem używać eyelinera, a do brązera/bronzera (bo kurde każdy inaczej pisze i już nie wiem jak jest poprawnie ) mam chyba po prostu zbyt pucołowatą twarz
ja też nigdy nie wiem jak sie to powinno pisac, ale leje na to
Czemu zbyt pucałowatą , eeee tam. ja tez mam pućki na policzkach a i tak uzywam czasami uzywam różu i wtedy wygladam jakoś dziwnie słodko. wolę brą/on zer :P
Cytat:
Tyy, zarzuć linkiem do tej skórki, która Ci się podoba, prooooszę!

Teraz się poprawiam i proszę bardzo, żebyś pokazała linkI kurtEK, które Ci się podobają .
Moim zdaniem warto inwestować w takie rzeczy - skórzana kurtka Ci posłuży wieele lat (porządna, z prawdziwej skóry a nie jakiejś pseudoskóry, coby nie było - nie mam nic przeciwko takim, ale no niestety one tak długo nie wytrzymują ).
I głupolu, nie przejmuj się modą, kupuj co Ci się podoba!
A co do spodni - z Twoją figurą to ja bym nosiła!
wiesz, ja pytalam o te spodnie noszone w wiele sezonów :P bo rażą mnie połączenia rzeczy letnich+zimowych :P wiecie o co chodzi.
zaraz poszukam linkow i Tobie powrzucam
zgadzam sie z Tobą, że takie rzeczy bardzo długo sluza. Poprzednia kurtke skorzana kupilam w zarze i jest swietna, uwielbiam ja. ale jest dosc krutka, ma ogromny kolnierz, znudzila mi sie. mam jeszcze jedna z zary, ale to chyba nie jest skora no i ona jest czarna, i jak ją ubieram to czuje ze wtapiam sie w ten wysyp lasek ktore nosza czarne przykrotkie "skory" z bazaru z ogromnym fotrem na kapturze ;p

Narciarki mam juz 2, z wysokimi parametrami i uwazam, ze jest to niezbedna rzecz na nasze mrozy. ale zawsze jak je nosze czuje sie taaaaka duza :P i mysle o dziewczynach ktore wygladaja seksownie wtedy kiedy ja wygladam jak balwan ;p czy im nie jest zimno w plaszczyku, rajstopkach i szpileczkach?

w sumie z tego, żeby się tym nie przejmowac wyleczyl mnie TZ uswiadamiajac mi, ze to strasznie glupie. czy faceci marzna? nie, zakladaja bluze, ciepla kurtke i tyle. a te laski nie wiem co chca osiagnac, marzna i wabia facetow, to glupie

linki:
http://www.diversesystem.com/kolekcj...html#j_zielony

(polecam ta linie z diversa. kurtki maja wysoko wodoszczelnosc, jak na narciary - sa niedrogie, fajnie szyte i maja ciekawa kolorystyke. i fajnie, dlugo sluza)

z roxy mam sprzed roku, to niedokladnie ta, ale baaardzo zblizona fasonem i kolorystyka
http://www.snowshop.pl/sklep/narty/s...GREY.html?BI=1

siostra mysli nad ta:

http://www.snowshop.pl/sklep/narty/s...tml?BI=1&popup

lub ja ja namawiam bardziej na ta, bo pieknie lezy, ma super malinowy kolor i jest przeslodka

http://www.diversesystem.com/kolekcj...ltha.html#roza

a ochnika zaraz jeszcze pomecze i tez powrzucam liki jak bede miala jeszcze czas ;D

Cytat:
(ostatnio szukali w Tally Wejil i Tatuum........ W tym drugim już składałam, ale kuffffffffa nie oddzwonili, ale wtedy nie miałam zamiaru iść na studia więc złożę jeszcze raz )
kopiemy na szczęście!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 09:24   #3206
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie strasz mnie, bo chciałam mieć krótką sukienkę. Ale jak pomyślę o tym, że miałabym krótką kieckę, do tego wysokie buty = nogi do nieba, to faktycznie mogłoby to wyglądać komicznie.. I jeszcze nie dojechałabym do restauracji w jednym kawałku
Komicznie?! LAURAAAA raczej kosmicznie seksownie! masz potencjalnego kandydata - wyższego - więc nawet nie myśl o balerinach, tylko buszuj na deezee!
Cytat:
Ania, mowisz? No dobra Pewnie i tak bedzie na mnie inaczej wygladac, bo jestem niska. W dziale petite były tylko terakota i kawa z mlekiem, ale balam sie tej terakoty, bo ASOS ma to do siebie, ze kolory pastelowe przychodza ciemniejsze, a nie chcialabym byc na studniowce w kolorze cegly
ja bym ubrala narciare i jasne spodnie Sama chcialabym miec taka kurtke. I skorzana tez, ale obecie to wydatek nie na moja kieszen Moze kiedys, za rok, dwa lata.

Ania, a do jakich szpilek ubierasz biale spodnie? tzn. jaki kolor? Ja mam biale rurki i za cholere nie wiem z czym je zestawiac w lato
myslę, że nie będzie zbyt krótka.

a te spodnie to w sumie róznie, najbardziej lubie je nosic do czarnych gladiatorek na obcasie, ale to chyba ze wzgledu na wygode. do tego zakladam wtedy moja ulubiona czarna bluzke z dosc duzym dekoltem i przepiekna kokarda na biuscie ;p
i jest git
ale czesto nosze tez do takich biało granatowych peep toe, one maja czerwona podeszwe i sa strasznie niewygodne, ale wyglada to super.

wiesz, wg mnie te biale spodnie najlepiej wygladaja wlasnie do szpilek, ale do balerinek tez je nosze. szpilki przepieknie wysmuklaja, uwielbiam siebie w szpilkach no ale z racji wzrostu czesto z nich rezygnuje.

a, mam jeszcze niebieskie trampki z pumy i czesto kalecze nimi te biale rurki ;p tez to dosc fajnie wyglada
Cytat:
ej, ja też nigdy nie wystawiałam niczego na allegro, ciuchy, których już nie noszę zawsze wrzucam do ty koszy Czerwonego Krzyża, mam dobre serduszko, Aniu ?;D

aaa, ktokolwiek Ci powie, że jesteś gruba chyba nie ma mózgu, a oczu to już na pewno, wszystkie wiemy, że jesteś naszą turbolaską!

hah, Twój tż ma w sobie coś z mojego, albo na odwrót ale z tymi prezencikami u nas to działa w dwie strony i nie powiem, to jest bardzo fajne : ) co do takich niespodzianek tżtowych – ostatnio wracałam z uczelni, weszłam do biedry i zadzwoniłam do tż, żeby zapytać, jakie i ile piw mu kupić (planowaliśmy wieczór filmowy, ja z wodą mineralną, tz z piwem xD ), no i odebrał, mówię mu, jaka jest sytuacja, a on do mnie, że nie, że nie chce i że w ogóle źle się czuje i chyba z wieczornych planów nici (a mieliśmy wcześniej pójść na spacer i w ogóle mieć cały wieczór tylko dla siebie). No to ja taka zasmucona mówię, że to trudno, będzie jeszcze okazja i w tym momencie czuję, jak ktoś mi zasłania oczy i odrwacam się, a tam tz z wielkim bukietem białych różyczek <3 iii zostawiliśmy zakupy w aucie, poszliśmy na spacer, na lody, potem wróciliśmy do domu i wieczór był bardzo udany

Aaaa, i nie wiem, jak dajecie radę zjeść 5 naleśników, ja raz zjadłam 3 i do końca dnia bolał mnie brzuch :P no chyba, że z jakiejś mikropatelni
sunday, jasne że masz dobre serduszko, nigdy w to nie wątpiłam
wiesz, wezme z Ciebie przyklad, bo zrobiłam mega przesiew w garderobie, bylam bezlitosna dla staroci, popakowalam je w wory i teraz tak sie zastanawiam, co z tym zrobic? chyba wrzuce do czerwonego krzyza. choc pamietam mega wk*rw mojej mamy jak oddala ubrania biednym ludziom a oni ja obgadali, to nie bylo fajne. zwlaszcza ze ciuchy oddala na prawde dobre

jaaaaaaaaaaaaakie to słodkie ze strony Twojego TŻA! aaa piękna niespodzianka to urocze, ze faceci maja jeszcze takie pomysly
Cytat:
Właśnie na ochniku najbardziej podobają mi się te klasyczne, bez ściągaczy i pierdół. Np. zwykła prosta czarna z lekko asymetrycznym zamkiem Taka z kożuchem jest super, no ale pewnie jest mega ciepła, ja wolę kurtki skórzane jako takie przejściowe.
Ech, są śliczne
Podobają mi się też zazwyczaj kurtki skórzane Levisa, ale w tym roku nawet na nie nie patrzyłam, żeby nie cierpieć Też by mi się jakaś przydała, na wiosnę kupię

Kurde, no właśnie nie wiem jak z tymi butami, te śniegowce będą spoko, ale chciałabym jeszcze jakieś. Szkoda mi trochę 600 zł na Emu czy Uggsy, bo to jednak nie są buty na naszą chlapę Ale czytałam na jakimś wątku, że w Tk Maxxie są fajne emupodobne za jakieś 200 zł, w miarę dobrze wykonane, więc chcę zobaczyć Białe rurki będą wyglądały świetnie Ja niestety nie mam dupy do takich rzeczy

haha, ja wybrałam mega grzeczną sukienkę na studniówkę, o dzisiaj mi się podoba i nie żałuję wyboru Gdybym jeszcze nie narobiła tam głupot to wszystko byłoby super
Hm, w levisa sie nie wkrecalam, mowisz ze tez sa fajne? poobczajam
ja chce teraz jakies dobre spodnie, najfajniej byloby upolowac wranglery, ale strasznie w nich wygladam ;/ najlepiej chyba leza na mnie lee; levisy w miare ok, ale te fasony srednio do mnie przemawiaja. mam dosc spodni ze stradiego, strasznie wisi mi w nich tylek gdzies mam zdjecia, jak znajde to wam wrzuce .

jezu BŚ, siostro, Ty tez narobilaś głupot na studniowce? ;/ ja czuje dyskomfort psychiczny do dzisiaj ;/
plyte z filmem gdziez wyrzucilam, bo to normalnie zenada, bylam gwiazda tego nagrania , ale nie w pozytywym sensie xD

Aaaa a oryginalne emu podobno sa takie drogie wlasnie dlatego, ze mozna je nosic w ta nasza ciape? i utrzymuja temp. stopy?
albo moja siostra wymyslila te sciemy na potrzeby wkrecenia rodzicom ze sa jej niezbedne ;p
Cytat:

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BOSKIE
Cytat:
WINYYYYYLLLL KOCHAJ NAS
nie chciałyśmy źle

Annabanna, jakiego bronzera używasz?

a adresy to:
http://sandimeowmeow.blogspot.com/
http://lusterko-em.blogspot.com/

jakie Ty czytasz? I o co chodzi ze stanem umysłu?

I powiedz nam jaki był powód Twojej nieobecności
ja uzywam bronzera GALENIC
nie moglam znalezc na KWC. taki:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...cy_spf_10.html

jest super mam go juz chyba rok.

ten jest ekstra, ale marzy mi sie tego typu puder z estee lauder. kiedys dostalam ich roz, i byl SUPER.... narazie szkoda mi kasy, mam nadzieje ze kiedys bedzie mnie stac ;p

Stary 2011-11-14, 09:50   #3207
aniabaniaa
Zakorzenienie

mam te portki ze stradiego ;p

w sumie to zdjecia sa zrobione na potrzeby allegro, chce je wystawic, ale troche sie zastanawiam, czy ich sobie nie zostawic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3272 (683x1024).jpg (70,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3113 (683x1024).jpg (62,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3235 (683x1024).jpg (60,5 KB, 28 załadowań)

Stary 2011-11-14, 11:53   #3208
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny, miałam wstępną rozmowę kwalifikacyjną we Wranglerze Mam nadzieję, że oddzwonią... Oprócz tego szukają ludzi w Ochniku, Tatuum, Carry, Pretty Girl, Calzedoni :P
so trójka maybe.

Stary 2011-11-14, 11:54   #3209
MalaPikanteria
Zadomowienie

ale nagryzdałyście, nie pamietam już któraco napisała
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
klikajcie lubię to, dostaniemy zniżkę 50% na zakupy
http://pl-pl.facebook.com/NewLookPolska
w Gda nie ma sklepu objętego promocją
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez LifeMyDreams Pokaż wiadomość
siema moge dolaczyc?? tylko czy wy sie tu serio odchudzacie czy tylko gadacie o bzdurach? bo z tego co was podczytuje od rana o samych bzdurach gadacie juz nie wspomne ze tylko autka piwka i alkohol wam w glowkach...PUSTAKI!!!!!!! !! a psyhe 666 najwiekszy:hahaha :

Cytat:
heeeeeeeeeeeeej

7.11.11 godz. 15:50 urodziłam Oliwkę
3450g 59cm - przyszła modelka
poród masakrycznie bolesny, ale jakoś dałam radę i jestem z siebie cholernie dumna!

od czwartku jesteśmy już razem w domu, uczymy się siebie nawzajem i jest cudownie!jestem najszczęśliwsza pod słońcem
focia dla ciotek jeszcze ze szpitala :
słodziak!! uściskaj ja od cioci MP
Cytat:

JUTRO PSYHE DALEJ JEDZIE ROZWOZIĆ CV! TRZYMAĆ KCIUKASY!

Cytat:
Kupiłam sukienkę na studniówkę

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Pencil...rt=-1&clr=Wine

Kobaltową. Ostatnia, fuck yeah
śliczna

znów nie odpisałam na połowę postów bo zwyczajnie tematy już sie przedawniły....

Ach... nie wiem co pisać, chyba dopadła mnie jesienna chandra

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Dziewczyny, miałam wstępną rozmowę kwalifikacyjną we Wranglerze Mam nadzieję, że oddzwonią... Oprócz tego szukają ludzi w Ochniku, Tatuum, Carry, Pretty Girl, Calzedoni :P
no Psyhe, czuję że czeka Cię burzliwa kariera

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 12:17   #3210
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Loriette, bielizna też naszykowana? To co Wy tam zamierzacie robić?
Powiedz, kiedy mamy Ci zacząć zazdrościć
Nie dzisiaj Zadzwonił, że jednak musi stawić się na uczelni i będzie tam siedział do 16, a na 20 ma trening! A że jedzie się do mnie ponad godzinę to powiedziałam, że przełożymy to na inny termin
Cytat:
Komicznie?! LAURAAAA raczej kosmicznie seksownie! masz potencjalnego kandydata - wyższego - więc nawet nie myśl o balerinach, tylko buszuj na deezee!
Idę w szpilkach, idę!!
Ale mówię o długości kiecki Mam w folderze jakieś18 kandydatek i nie wiem..
Cytat:
mam te portki ze stradiego ;p

w sumie to zdjecia sa zrobione na potrzeby allegro, chce je wystawic, ale troche sie zastanawiam, czy ich sobie nie zostawic
Ale Ty masz nogi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości