|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
Taka z kożuchem jest super, no ale pewnie jest mega ciepła, ja wolę kurtki skórzane jako takie przejściowe.Ech, są śliczne Podobają mi się też zazwyczaj kurtki skórzane Levisa, ale w tym roku nawet na nie nie patrzyłam, żeby nie cierpieć ![]() Kurde, no właśnie nie wiem jak z tymi butami, te śniegowce będą spoko, ale chciałabym jeszcze jakieś. Szkoda mi trochę 600 zł na Emu czy Uggsy, bo to jednak nie są buty na naszą chlapę Ale czytałam na jakimś wątku, że w Tk Maxxie są fajne emupodobne za jakieś 200 zł, w miarę dobrze wykonane, więc chcę zobaczyć Cytat:
Sunday, ale słodko ze strony TŻta Bo ja ciągle kombinuję jak to ominąć, straszna strata czasu jak dla mnie...Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja mu uszyję!
Mam gdzieś zdjęcia jak szyłam maskotki dla znajomych na szczęście Cytat:
Mnie jakoś czekanie nie rajcuje, bo EX-M miałam 670km ode mnie i było to raczej męczące! Chociaż teraz to zupełnie inna bajka Tylko zastanawiam się na ile mogę sobie pozwolić, bo jeszcze Go tak nie rozgryzłam!
|
|
#3183 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3184 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śmietanka, biorę TŻta, a Julian wejdzie za free, może mu się uda Będzie sobie tańcował Laura, jeśli uszyjesz sweterek Juliankowi, to będę wdzięczna do końca życia Taki z kapturem na guziki Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-11-13 o 14:19 |
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.digart.pl/praca/3552176/Pan_Struna.html http://www.digart.pl/praca/1844190/Wladyslaw_.html Jaa... taka mała bluzia z kapturkiem *___* Moja miłość do dzieci została rozbudzona przez Juliana!
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
M. napisał, że jutro do mnie przyjeżdża *______________*
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie seks?
jakie są Wasze ulubione blogi? Ale takie mniej znane niż kenzas
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakaś wypindrowana laska z okładek próbuje udowodnić, że ma zupełnie normalne życie. Ja lubię blogi kosmetyczne dziewczyn z wizażu ^^ Hehe. Np. chryi bez ryja i emememsika.2 dzień na diecie
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wróciłam z kina (byłam na Listy do M.) i powiem szczerze, że filmem jestem zachwycona! Naprawdę!
|
|
#3192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
emememsika za wszystkie nowości, a chryję za to, że lajfstajlowy blog nie musi być przeidealizowany ![]() ale szukam ciągle nowych, lubię blogaski ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie mówię
![]() Ale przystojniaków jak mrówek
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka Ty obcykana w tych blogach, Śmietano Jak znajdziesz coś fajnego, to daj znać |
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od modowych, przez urodowe, po biznesowe i związane z internetowym PRem Moim zdaniem to jest super sposob radzenia sobie z wieloma rzeczami, fajna forma wyżycia. Sama chciałabym coś takiego prowadzić, ale czuję, że się nie sprawdzę
|
|
|
|
|
#3196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I pójdę!
|
|
#3197 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Strasznie mi smutno, nikt nie zauważył, że mnie nie było
![]() UWAGA UWAGA! Byłam tak za✂✂✂iście wspaniałomyślna, że poodpowiadałam na pierdyliard Waszych wiadomości, także teraz będę próbowała je dodawać! Liczę na to, że wizaż mnie nie pokara i nie usunie tego wszystkiego, proszę o cierpliwość. Jak kogoś pominęłam to wybaczcie, ale kurde ciężko się nadrabia tyle dni, tym bardziej jak się rozgadacie wszystkie jak mnie nie ma :P . Psyhe, nie mogę zapomnieć o tym Twoim biskupie i cały czas wyobrażam sobie scenkę z Tobą odmawiającą przyjścia ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż szkoda, bo jak już będę za✂✂✂istą, chudą laską, to nie będę miała okazji żeby Cię spotykać .---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
pomysł z przymusową dietą . Jak Wy zjadacie tyle naleśników? Ja zjem jednego i już nie mogę . Czasem jak jestem bardzo głodna to wszamam półtora, ale nawet do 2 nigdy nie doszłam O.o Loriette rozumiem, że po naleśnikach z nussmilkiem masz wyrzuty ale z bananem? Ja jadam z bananem albo szynką i serem albo z warzywami itp. i nigdy nie mam wyrzutów
|
|
#3198 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem zbyt wielkim turbogrubasem na mohito .Chcę zdjęcie! Pewnie zaraz wyjdzie z dalszych postów, ale byłabym skłonna się założyć, że kupiłaś BB krem, więc spytam - który? ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
.Ja bym nie pogardziła kieliszkami do martini ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że zdjęcie juz jest! ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Ja lubię takie proste niespodzianki .
|
|
#3199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I ode mnie też ucałuj Oliwkę! ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
|
|
#3200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czekamy na Twoje zdjęcie w niej i będziemy Ci doradzać jakie dodatki! A kiedy dokładnie masz studniówkę? ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
. Moim zdaniem warto inwestować w takie rzeczy - skórzana kurtka Ci posłuży wieele lat (porządna, z prawdziwej skóry a nie jakiejś pseudoskóry, coby nie było - nie mam nic przeciwko takim, ale no niestety one tak długo nie wytrzymują ). I głupolu, nie przejmuj się modą, kupuj co Ci się podoba! A co do spodni - z Twoją figurą to ja bym nosiła! ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
. Zimno k**rewsko!
|
|
#3201 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chcę to zobaczyć ! ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
. Teraz mam ochotę na jakiś taki, ale mi głupio . Zresztą póki co stan mojego umysłu nie pozwala mi na nic takiego!KONIEC, bawcie się dobrze z tymi tasiemcami, a jak ktoś mi nie odpowie to się bardzo obrażę! :P
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-11-13 o 22:05 |
|||
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
WINYYYYYLLLL KOCHAJ NAS
nie chciałyśmy źle ![]() Ej, ale bronzerem właśnie wysmukla się twarz, nie? W sensie ja go do takiego czegoś stosuję i jest super.Annabanna, jakiego bronzera używasz? ![]() a adresy to: http://sandimeowmeow.blogspot.com/ http://lusterko-em.blogspot.com/ jakie Ty czytasz? I o co chodzi ze stanem umysłu? ![]() I powiedz nam jaki był powód Twojej nieobecności |
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jakoś nie umiem łączyć różu z bronzerem i maziam się tylko tym drugim Jutro od 13:20 będę Go miała w swoich sidłach Ubrania gotowe, biżu gotowa, perfumy też i BIELIZNA
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
WinyyyyyyyllllllllllllllQ Qqqqqqqqqqqq
![]() Hahaha, odmawiającą to odmawiającą, ale wyobraź sobie mnie z biskupem Jeszcze bym coś bardzo elokwentnego palnęła i skompromitowała rodzinę na długie lata w jego oczach o.O ![]() BŚ, ja np. używam brązera z tej złotej linii Oriflamu :P Giordani Gold i muszę się pochwalić, że lepiej brązuje niż ten mojej siorki z Golden Rose xDDD Winyl, a gdzie byłaś przez tyle czasu? Byłaś grzeszna? Co do nazwy....... Ja piszę brązer bo kolor jest brąz a nie bronz ![]() Kobietyyy, trzymać kciuki Jadę w poszukiwaniu pracy i mam nadzieję, że jako studentka ją znajdę ![]() (ostatnio szukali w Tally Wejil i Tatuum........ W tym drugim już składałam, ale kuffffffffa nie oddzwonili, ale wtedy nie miałam zamiaru iść na studia więc złożę jeszcze raz ) Nie poddaję się Loriette, bielizna też naszykowana? To co Wy tam zamierzacie robić? ![]() Powiedz, kiedy mamy Ci zacząć zazdrościć
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-11-14 o 08:20 |
|
|
|
#3205 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to podejrzane ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A naleśniki kochaaaaaaaaaaam jestem jak nalesnikowy potwor xD moge zjesc nawet wiecej niz 5 ostatnio mama zrobila takie z nadzieniem z brokulow zmiksowanych z serem feta, do tego prazony slonecznik MEGA MEGA MEGA niestety nie mialam nussmilka, ale z dzemem tez oczywiscie zjadlam ja też! Takie proste lubię najbardziej A salatka była jedna na bazie brokuł, a druga na bazie zielonej fasolki, doprawione milością więc były przeeprzepyszne Cytat:
![]() Czemu zbyt pucałowatą , eeee tam. ja tez mam pućki na policzkach a i tak uzywam Cytat:
zaraz poszukam linkow i Tobie powrzucam zgadzam sie z Tobą, że takie rzeczy bardzo długo sluza. Poprzednia kurtke skorzana kupilam w zarze i jest swietna, uwielbiam ja. ale jest dosc krutka, ma ogromny kolnierz, znudzila mi sie. mam jeszcze jedna z zary, ale to chyba nie jest skora Narciarki mam juz 2, z wysokimi parametrami i uwazam, ze jest to niezbedna rzecz na nasze mrozy. ale zawsze jak je nosze czuje sie taaaaka duza :P i mysle o dziewczynach ktore wygladaja seksownie wtedy kiedy ja wygladam jak balwan ;p czy im nie jest zimno w plaszczyku, rajstopkach i szpileczkach? w sumie z tego, żeby się tym nie przejmowac wyleczyl mnie TZ uswiadamiajac mi, ze to strasznie glupie. czy faceci marzna? nie, zakladaja bluze, ciepla kurtke i tyle. a te laski nie wiem co chca osiagnac, marzna i wabia facetow, to glupie ![]() linki: http://www.diversesystem.com/kolekcj...html#j_zielony (polecam ta linie z diversa. kurtki maja wysoko wodoszczelnosc, jak na narciary - sa niedrogie, fajnie szyte i maja ciekawa kolorystyke. i fajnie, dlugo sluza) z roxy mam sprzed roku, to niedokladnie ta, ale baaardzo zblizona fasonem i kolorystyka http://www.snowshop.pl/sklep/narty/s...GREY.html?BI=1 siostra mysli nad ta: http://www.snowshop.pl/sklep/narty/s...tml?BI=1&popup lub ja ja namawiam bardziej na ta, bo pieknie lezy, ma super malinowy kolor i jest przeslodka http://www.diversesystem.com/kolekcj...ltha.html#roza a ochnika zaraz jeszcze pomecze i tez powrzucam liki jak bede miala jeszcze czas ;D Cytat:
|
|
#3206 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a te spodnie to w sumie róznie, najbardziej lubie je nosic do czarnych gladiatorek na obcasie, ale to chyba ze wzgledu na wygode. do tego zakladam wtedy moja ulubiona czarna bluzke z dosc duzym dekoltem i przepiekna kokarda na biuscie ;p i jest git ale czesto nosze tez do takich biało granatowych peep toe, one maja czerwona podeszwe i sa strasznie niewygodne, ale wyglada to super. wiesz, wg mnie te biale spodnie najlepiej wygladaja wlasnie do szpilek, ale do balerinek tez je nosze. szpilki przepieknie wysmuklaja, uwielbiam siebie w szpilkach no ale z racji wzrostu czesto z nich rezygnuje. a, mam jeszcze niebieskie trampki z pumy i czesto kalecze nimi te biale rurki ;p tez to dosc fajnie wyglada Cytat:
wiesz, wezme z Ciebie przyklad, bo zrobiłam mega przesiew w garderobie, bylam bezlitosna dla staroci, popakowalam je w wory i teraz tak sie zastanawiam, co z tym zrobic? chyba wrzuce do czerwonego krzyza. choc pamietam mega wk*rw mojej mamy jak oddala ubrania biednym ludziom a oni ja obgadali, to nie bylo fajne. zwlaszcza ze ciuchy oddala na prawde dobre jaaaaaaaaaaaaakie to słodkie ze strony Twojego TŻA! aaa piękna niespodzianka Cytat:
poobczajam ja chce teraz jakies dobre spodnie, najfajniej byloby upolowac wranglery, ale strasznie w nich wygladam ;/ najlepiej chyba leza na mnie lee; levisy w miare ok, ale te fasony srednio do mnie przemawiaja. mam dosc spodni ze stradiego, strasznie wisi mi w nich tylek jezu BŚ, siostro, Ty tez narobilaś głupot na studniowce? ;/ ja czuje dyskomfort psychiczny do dzisiaj ;/ plyte z filmem gdziez wyrzucilam, bo to normalnie zenada, bylam gwiazda tego nagrania , ale nie w pozytywym sensie Aaaa a oryginalne emu podobno sa takie drogie wlasnie dlatego, ze mozna je nosic w ta nasza ciape? i utrzymuja temp. stopy?![]() albo moja siostra wymyslila te sciemy na potrzeby wkrecenia rodzicom ze sa jej niezbedne ;p Cytat:
Cytat:
nie moglam znalezc na KWC. taki: http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...cy_spf_10.html jest super ten jest ekstra, ale marzy mi sie tego typu puder z estee lauder. kiedys dostalam ich roz, i byl SUPER.... narazie szkoda mi kasy, mam nadzieje ze kiedys bedzie mnie stac ;p
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
mam te portki ze stradiego ;p
w sumie to zdjecia sa zrobione na potrzeby allegro, chce je wystawic, ale troche sie zastanawiam, czy ich sobie nie zostawic
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, miałam wstępną rozmowę kwalifikacyjną we Wranglerze
Mam nadzieję, że oddzwonią... Oprócz tego szukają ludzi w Ochniku, Tatuum, Carry, Pretty Girl, Calzedoni :P
|
|
#3209 | ||||||
|
Zadomowienie
|
ale nagryzdałyście, nie pamietam już któraco napisała
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
znów nie odpisałam na połowę postów bo zwyczajnie tematy już sie przedawniły.... ![]() Ach... nie wiem co pisać, chyba dopadła mnie jesienna chandra ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mówię o długości kiecki Mam w folderze jakieś18 kandydatek i nie wiem..Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

chcialabym takam ktora faktycznie mi posluzy i bedzie wygladala fajnie i do jensow i do eleganckiej spodnicy (nie postarzajac mnie jednoczesnie xD) - musi byc pieknie dopasowana i ladnie podkreslac sylwetke. bardzo ciezko jest mi taka znalezc, jestem w stanie zainwestowac troche kasy w ta kurtke,. w sumie poprzednia skorzana kurtke kupilam jakies 4/5 lat temu no i mi sluzy, wiec to absolutnie dobra rzecz. 
Taka z kożuchem jest super, no ale pewnie jest mega ciepła, ja wolę kurtki skórzane jako takie przejściowe.
Z tym dołem to trochę skomplikowana sprawa, ale mam nadzieję, że jakoś się ułoży. Jak będzie po wszystkim, to Wam napiszę, a na pewno będzie dobrze, tylko trzeba czasu 

każda z nas ma inną budowę, ja przy 55 wyglądałam bardzo szczupło, aczkolwiek młodsza wtedy byłam, to i figura inna
Piekarnik Laury

Jakaś wypindrowana laska z okładek próbuje udowodnić, że ma zupełnie normalne życie. Ja lubię blogi kosmetyczne dziewczyn z wizażu ^^ Hehe. Np. chryi bez ryja i emememsika.

od modowych, przez urodowe, po biznesowe i związane z internetowym PRem 

W sensie ja go do takiego czegoś stosuję i jest super.
BLOGUJĘ