|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
zielone oko, ja mam tą suszarkę, tylko czarną wersję, bez dyfuzora i jest na prawdę fajna
http://www.philips.pl/c/pielegnacja-...hp8183_00/prd/ |
|
|
|
#3272 |
|
Zadomowienie
|
czesc
Dziewczyny polecam Wam tusz rimmela 1-2-3 looks, skusiłam się na promocję w drogerii osiedlowej, przeceniony z 25 zł na 17 zł. Niesamowicie wydłuża rzęsy i pogrubia. ![]() Chciałam Wam jeszcze polecic płyn prostujący włosy z mariona. Nadrabiam
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() właśnie wróciłam do domu i jaak ziiiimnooo... Masakra ![]() Chciałam kupić czapkę i szalik do czerwonej kurtki i znalazłam ładny komplet, szary ale nic specjalnego pytam się ile a ona 220 zł... Podziękowałam Jutro we Wrocławiu czegoś poszukam. A teraz nakładam olej na włosy i do jutra potrzymam
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie złożyłam zamówienie na doz-ie. kupiłam krem best i maść propolisową
i lekka chcica mi się włączyła, żeby iść do rossa i kupić więcej kosmetyków
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Parole nie wiem za ile kupilas ale wlasnie produkty Potter's sa od dzis w promocji w Carrefourze 2 za 1
ja skorzystalam
|
#3276 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie miałam pytać, gdzie ta promocja Może przejdę się do Carrefura
|
|
|
|
#3277 | ||
|
Zadomowienie
|
mmm...narobiłaś mi ochoty na gorącą czekoladę...
![]() karolcia super rajtki i fajne butki ![]() Cytat:
ale chyba będzie duży, prawda?Cytat:
|
|
|
#3278 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry, dziś mroźno u nas jak cholera Szron na trawie cały dzień. ![]() Byliśmy u weterynarza, psinka dostała już tabletkę i szeleczki , nową smycz bo kupiłam wczoraj niebieską ale ona jest cała czarna i szelki ma czerwone wiec i smycz czerwona. Do tego zabawecki i zapas karmy . A do tego byłam na lumpku, kupiłam sobie piękny chabrowy szal, sweterek granatowy,podkoszulki i fajną koszulkę nocną. Teraz odpoczynek przy cappuccino, a wieczorem porządne spamowanko. ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- monia, tego co mi się wydaje to nie. jej matka była mała, ale nie wiadomo jaki był ojciec. Jest drobniutka jak na razie, ma 6 tyg.
|
|
#3279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ile placilas za nalepke?? szukam juz jakis czas na lapa bo porysowany jest i to ostro a ross jest blisko![]() dziewczyny uzywalyscie kiedys nail tekow??kiedys mi pomagaly, ale ostatnio jest coraz gorzej . jak sie mocniej oslabilly kupilam wersje ekstra. efekt?? dzis praktycznie wyrwalam sobie kolejny (3) paznokiec i to do zywca.![]() ehh czuje sie dzisiaj tak stara ze szok
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z dużych zapasów nie chce robić
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Parole , Samara dzięki dodałam sobie do zakładek te suszarki
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry wieczór ![]() Ale się cieszę, że jestem już w domu z gorącą herbatą z miodem. Mróz i do tego okropny wiatr Na uczelni cięzko i już zastanawiam się kiedy ja tego wszystkiego się nauczę ![]() Aaa miałam pisać, że olej lniany to kolejny olej, który uwielbiam
|
|
|
|
|
#3283 | |
|
zawsze mam racje
|
Podstawa to się doświetlić i poruszać, te rady są z tych rad od marta85 najważniejsze jak dla mnie
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() Ja póki co pozostaje przy tym ava, nie wiem na ile działa, ale chociaż nie suszy. Ja mam maseczki pod oczy z dermiki i żelowe w formie płatków pod oko, ale co tych rzeczy używam to mi tak dziwnie No ale liczę, że jak będę regularnie nawilżać pod oczami to mniej się pomarszczę.
|
|
#3284 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() kupiłam dziś sobie tą odzywkę eveline 8w1 mam nadzieję, że i na mnie podziała jak na Was ![]() do tego lakier "nude" (znowu w manie wpadam ) i mleczko do ciała waniliowe Cytat:
![]() Cytat:
używałam dość długo wersji w zielonym słoiczku, bardzo fajny lekki kremik![]() Cytat:
Cytat:
kolor serio rewelacja a co za błysk ![]() Cytat:
kupowałam kilka lat temu w euro agd za 130zł w promocji, ma jonizację, chłodny, ciepły i gorący nawiew i różne rodzaje dmuchawy, lekka, mocniejsza i super szybka przejrzyj sobie na ich str suszarki tradycyjne http://www.valera.pl/index.php
|
|
#3285 | |
|
zawsze mam racje
|
Swego czasu był dostępny na vod.onet.pl
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
soph: co to za książka o koncentracji? snow: to mleczko to może z alterry?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-16 o 17:59 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomarańczowo-truskawkowy z białą herbata.. przepyszna![]() A co do studniówki to ja płaciłam 400zł od pary ze wszystkim i jak dla mnie to było dużo za dużo;/ Zwłaszcza po doliczeniu kosztów ubrań, fryzjera i dodatków.. masakra
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrob spa to poczujesz sie lepiej ja mam tez problem z paznokciami, ostatnio przed spaniem pomalowalam, zrobilam stempelki, nast dnia rano farbowalam wlosy( w rekawiczkach), plukalam bez i przed poludniem pojechalam do miasta i patrze na rece a tam juz na 3 paznokciach odpryski
|
|
#3288 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
jest w miarę lekka czy ciężka? Ja szukam czegoś lekkiego co suszy szybko, już zabieram się wieki za tę suszarkę bo co widzę w sklepie ich wybór to głupieje ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Buty za 50- bo chyba ostatnia para z modelu, kopertówka 50, sukienka 119. Do fryzjera nie szłam, bo już raz mnie ''fajnie'' uczesali i dziękuje, malowała mnie kumpela kosmetyczka, więc za cenę postawionego piwa w pubie dosłownie.Nie miałam problemu z sukienką, bo wybór miałam pomiędzy dwoma, bo tylko dwie dopięły się w biuście. Także żadnego długiego zastanawiania się, bo nie było nad czym ![]() Ale i tak 220 za rzeczy, studniówka ze 300 to 520 razem, czyli o wiele za dużo jak na taką średnią imprezę, no ale nie idąc na 100wkę i tak bym tej kasy do ręki nie dostała, więc poszłam. Gorsze było znalezienie partnera na ostatnią chwilę, bo tydzień przed zerwałam z facetem. A chciałam koniecznie wysokiego i długowłosego (wtedy krótkowłosi absolutnie w grę nie wchodzili, teraz odwrotnie) No ale się udało
|
|
#3289 |
|
Raczkowanie
|
No ja za sukienkę zapłaciłam 170 zł, fryzjer 200;/ bo farbowałam przed... Buty koszmarna cena 400zł, ale to zakup 'na lata' bo buty służą mi na każdej imprezie
No i strój studniówkowy przydał się na wesele pół roku później Ale mój TŻ musiał kupić nowy garnitur, koszulę itp:P Więc jego też to trochę kosztowało... |
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie po pracy
![]() nie kupilam ani komina, ani futrzaka za to kupilam spodniczke czerwona, zwykla bawelniana z h&m, az sie zdziwilam, ze jeszcze teraz je mozna dostac ![]() dorwalam wreszcie mgielke marion i kolejna maseczke jajeczna z joanny oraz ten zel z kwasem hialuronowym z IVR, nie wiem czy dokladnie o ten chodzilo, ale mam nadzieje, ze cos pomoze, ide testowac
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i osobiście mam już dość tej czerwonej poświaty ale na razie wstrzymuje sie od farbowania. ![]() Kitka: to teraz Twój eks jeszcze bardziej pokazuje że nic nie straciłaś idiota jakiś. A pokaż się bez grzywki ![]() ja tak na szybko, tydzień pełen wrażeń. miłego wieczoru
|
|
|
#3292 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda ja zaplacilam za nia duzo wiecej niz teraz kosztuje ale nie zaluje. jest biala, dzieki czemu baardzo ladnie prezentuje sie w lazience, dobrze suszy, dlugi kabel, 3poziomy nadmuchow +turbo oraz extra zimne powietrze, jedyna wada to, ze jest ciezka, w porowananiu do mniejszych suszarek, ale mi to nie przeszkadza, bo przyzwyczailam sie do tego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
sukienke szyla mi ciocia wiec taniej wyszlo(ok.260zl), biorac pod uwage materialy i efekt wyszlo swietnie, czesalam i malowalam sie sama. za sale placilam 380zl od pary i uwazam to za jakies zdzierstwo. jak sobie przypomne jak bylam u TZta na 100dniowce to bylo duuuzo lepiej odnosnie organizacji, a placil 260zl od pary
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
soph sliczna sukienka
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się też, czy czarna, czy kobaltowa
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
kobaltowa
![]() ![]() ![]() tylko ja bym ja wyrownała do jednej długosci
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie wróciłam z pracy,uf jeszcze jutro ciężki dzień jak przeżyję to już będzie z górki ![]() Idę zjeść i Was nadrobić
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Snow, Caate dziękuję
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie chcę taką, lub z długim tyłem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

ale nie poddaje sie i pielegnuje dalej, bo wiem ze to jeszcze nie to co byc powinno.

ale chyba mam hypnose), ale to akurat nie jest Nina
wiec mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej 

bylam dzis w lumku ale ostatnio mam pecha i nic mi sie nie trafia
idiota jakiś. A pokaż się bez grzywki