Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-16, 14:53   #3271
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

zielone oko, ja mam tą suszarkę, tylko czarną wersję, bez dyfuzora i jest na prawdę fajna w końcu po suszeniu moich gęstych włosów są do końca wysuszone, bo przy poprzedniej suszarce miałam z tym problem.
http://www.philips.pl/c/pielegnacja-...hp8183_00/prd/
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 15:35   #3272
91moniaa161
Zadomowienie

czesc

Dziewczyny polecam Wam tusz rimmela 1-2-3 looks, skusiłam się na promocję w drogerii osiedlowej, przeceniony z 25 zł na 17 zł. Niesamowicie wydłuża rzęsy i pogrubia.
Chciałam Wam jeszcze polecic płyn prostujący włosy z mariona.

Nadrabiam

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 15:43   #3273
nieidealna91
Raczkowanie

Cześć
właśnie wróciłam do domu i jaak ziiiimnooo... Masakra
Chciałam kupić czapkę i szalik do czerwonej kurtki i znalazłam ładny komplet, szary ale nic specjalnego pytam się ile a ona 220 zł... Podziękowałam Jutro we Wrocławiu czegoś poszukam. A teraz nakładam olej na włosy i do jutra potrzymam
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 15:47   #3274
samaraNW
Zakorzenienie

ja sobie złożyłam zamówienie na doz-ie. kupiłam krem best i maść propolisową i lekka chcica mi się włączyła, żeby iść do rossa i kupić więcej kosmetyków
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 16:03   #3275
party_girl7
Zakorzenienie

Parole nie wiem za ile kupilas ale wlasnie produkty Potter's sa od dzis w promocji w Carrefourze 2 za 1 ja skorzystalam
Stary 2011-11-16, 16:05   #3276
nieidealna91
Raczkowanie

Właśnie miałam pytać, gdzie ta promocja Może przejdę się do Carrefura
Stary 2011-11-16, 16:35   #3277
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Oh, tak to jest to pyszna, gęsta czekolada decomorreno moim faworytem
mmm...narobiłaś mi ochoty na gorącą czekoladę...

karolcia super rajtki i fajne butki

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
mam pieska, tzn sukę ale nie husky, bo już nie było. Zwykłego malutkiego.

Oto moja Ania, nie wiem czemu ale tak ją nazwałam
fajny psiak ale chyba będzie duży, prawda?

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
slicznosci ale imie tez wybralabym jednak inne..

kurcze ja tez zdazylam kupic Castinga i szampon do wlosow, wiedzialam ze cos z Karite jest dobre do kreconych a ze akurat potrzebowalam szamponu to wzielam szampon za 2,50 ale w domu sie okazalo ze na KWC szampon ma bardzo zle opinie i jednak mialam wziac odzywke ktora sie tak chwali, ale oczywiscie moje szczescie chcialam jechac po odzywke ale okazalo sie ze wycofali kupony i chetnie bym tez jakis kremik wyprobowala do rak

ja nie mam, ale na pewno nie pojde do restauracji, w tamtym roku tyle bilety kosztowaly ze szok, a jedzenie okazalo sie marne, zabawa tez (bo ogolnie nie przepadam za potancowkami) wiec juz nigdy do restauracji.

Bylam na mikrodermabrazji diamentowej z maseczka, poki co mam lekko zaczerwieniona twarz i zjechane syfki niby po 1 razie juz powinien byc efekt, ale ja go na razie nie widze. Ale i tak dopiero cos powiem po 3 zabiegach, nastepny mam w grudniu Kupilam sobie tez buty, muszkieterki cena byla zachecajaca wiec musialam skorzystac, bo plaskie mam tylko emu.

Aha, pofarbowalam wlosy na ciemny blond i wyszly calkiem brazowe;/.. nie do konca tego chcialam, ale niech bedzie, pewnie i tak sie wyplucze niedlugo
dokładnie takich butów szukam, tylko nie chciałabym zamszowych.

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 16:43   #3278
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
mialam nie pisac, ale sie wtrace
wiesz, niektorzy tak maja na imie i niesmacznie sie czyta, ze jakis pies nosi to samo imie a gdybym nazwala swojego psa ramona? Co Ty na to? a, bo tak pies od razu zareagowal i nie bede z niego przeciez robic idioty no troche smieszne wytlumaczenie
Ale oczywisie to twoja sprawa, to za Toba beda sie ludzie ogladac
KONIEC TEMATU
Jeszcze się wtrącę, mnie to obojętne czy pies miał by na imię tak jak ja ,Kory Jackowskiej pies ma na imię Ramona, i co ? Nikt jej za to nie potępia. A jak moje posty są dla Ciebie śmieszne to nie czytaj ich porostu . Ja nie wiem kto i jak ma na imię na forum i nie napisałam tego specjalnie.

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
dajcie juz na luz z tym imieniem za bardzo przezywacie

ramoncia jakbys miala jakies pytania odnosnie wychowywania psa itp to pytaj interesuje sie tym i mysle ze wrazie czego moge posłozyc dobra rada
Dziękuję bardzo, jak będę miała potrzebę to napiszę.

Dzień dobry, dziś mroźno u nas jak cholera Szron na trawie cały dzień.
Byliśmy u weterynarza, psinka dostała już tabletkę i szeleczki , nową smycz bo kupiłam wczoraj niebieską ale ona jest cała czarna i szelki ma czerwone wiec i smycz czerwona. Do tego zabawecki i zapas karmy .
A do tego byłam na lumpku, kupiłam sobie piękny chabrowy szal, sweterek granatowy,podkoszulki i fajną koszulkę nocną.

Teraz odpoczynek przy cappuccino, a wieczorem porządne spamowanko.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

monia, tego co mi się wydaje to nie. jej matka była mała, ale nie wiadomo jaki był ojciec.
Jest drobniutka jak na razie, ma 6 tyg.
Stary 2011-11-16, 17:02   #3279
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje za pozytywy dot. moich wlosow ale nie poddaje sie i pielegnuje dalej, bo wiem ze to jeszcze nie to co byc powinno.

bylam dzis na szybkich zakupach, kupilam 2 balsamy Potter's bo byly 2 za 1 czyli wyszlo po ok 3 zl za 1 500ml wzielam tez w koncu zel meski isana, zobaczymy czy spisze sie na moich falach... moj pierwszy stylizator kupilam tez smakowita naklejke na laptopa w Rossie, w cukierki fajnie, bo akurat mam juz kilka rysek na nim, a nie chce kolejnych.

posprzatalam pokoj, zrobilam ogien w piecu wiec mam juz cieplutko
kolor sliczny
ile placilas za nalepke?? szukam juz jakis czas na lapa bo porysowany jest i to ostro a ross jest blisko

dziewczyny uzywalyscie kiedys nail tekow??kiedys mi pomagaly, ale ostatnio jest coraz gorzej. jak sie mocniej oslabilly kupilam wersje ekstra. efekt?? dzis praktycznie wyrwalam sobie kolejny (3) paznokiec i to do zywca. jestem zalamana i nie wiem co robic

ehh czuje sie dzisiaj tak stara ze szok nie weim co robic

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 17:08   #3280
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Parole nie wiem za ile kupilas ale wlasnie produkty Potter's sa od dzis w promocji w Carrefourze 2 za 1 ja skorzystalam
szkoda, że ostatnio tam kupiłam odżywkę Mrs.Potter's
z dużych zapasów nie chce robić

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 17:36   #3281
zielone_oko
Zakorzenienie

Parole , Samara dzięki dodałam sobie do zakładek te suszarki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 17:37   #3282
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
o to nawet nie dużo jak na taką dobrą zabawę moja studniówka nawet więcej kosztuje, powariowali u mnie z tymi kosztami
O widzisz. Ja nawet nie pamiętam ile za swoją studniówkę płaciłam. Za samą salę chyba 250 pln od pary, ale było mnóstwo kosztów dodatkowych typu zdjęcia, kamera itp.

Dobry wieczór
Ale się cieszę, że jestem już w domu z gorącą herbatą z miodem. Mróz i do tego okropny wiatr Na uczelni cięzko i już zastanawiam się kiedy ja tego wszystkiego się nauczę Nic to trzeba dać radę

Aaa miałam pisać, że olej lniany to kolejny olej, który uwielbiam
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 17:47   #3283
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
marta fajne te rady, coś dla mnie na te zimowo-jesienne depresje
Podstawa to się doświetlić i poruszać, te rady są z tych rad od marta85 najważniejsze jak dla mnie

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje
zaraz poszukam tego zelu, bo uzywam to co ostatnio, ale srednio mi pasuje nakladac maseczki na powieki a eucerin q10 to leci w slepy kat, pogarsza mi 100x stan... troche lagodzi floslek, ale skora jest nadal wybitnie szorstka.
To niedobrze z tym eucerinem, bo niedawno tżtowi go poleciłam, że niby pomoże

Ja póki co pozostaje przy tym ava, nie wiem na ile działa, ale chociaż nie suszy.

Ja mam maseczki pod oczy z dermiki i żelowe w formie płatków pod oko, ale co tych rzeczy używam to mi tak dziwnie No ale liczę, że jak będę regularnie nawilżać pod oczami to mniej się pomarszczę.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 17:47   #3284
snowhitee
Zakorzenienie

cześć
kupiłam dziś sobie tą odzywkę eveline 8w1 mam nadzieję, że i na mnie podziała jak na Was do tego lakier "nude" (znowu w manie wpadam ) i mleczko do ciała waniliowe

Cytat:
Snowi jesli chodzi o te perfumy w butelce o ksztalcie jabluszka to to jest odpowiednik jakiegos (nie pamietam ktorego, bo odkleila mi sie naklejka ale chyba mam hypnose), ale to akurat nie jest Nina tutaj masz liste tych zapachów
Załącznik 4341489

ja tez lece spac, dobranoc
o dziękuję ja myślałam, że to podróba jabłuszka dkny

Cytat:
Ja od dzis uzwam innego kremu, poprzedni juz czas zmienic ze wzgledu na pore roku. I tak uzywam tego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...do.html&next=1. Nie wchlania sie extra bardzo szybko, ale na po wchlonieciu twarz sie nie swieci. Pozostawia po sobie taka delikatna powloczke, ktora czuc przy dotknieciu, ale to dla mnie na plus, bo ostatnio mam bardzo przesuszona cere. Np wczoraj rano wysmarowalam twarz kremem tym co zawsze, pozniej nalozylam podklad, a juz okolo 13 czulam sciagnieta skore wiec mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej
daj znać jak się krem sprawuje używałam dość długo wersji w zielonym słoiczku, bardzo fajny lekki kremik

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
cudo
uwielbiam różowe lakiery

Zakopane

caate

masz niesamowite włosy, życzę aby były coraz piękniejsze

party_girl7
świetny kolor
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tyle razy w zyciu cos zawalilam, przez swoje lenistwo, ze mam juz dosc robienia wszystkiego na ostatnia chwile i zarywania nocy. na wiele rzeczy nie mam czasu czy sily, bo po prostu mi sie nie chce od tygodnia posprzatac pokoju, poukladac ubran w szafie. wstyd sie przyznac ale jeszcze nie wyrobilam sobie jakiegos grafiku zeby to wszystko pogodzic, wiec nie do konca jest tak dobrze ze mna najwazniejsze dla mnie do uczelnia i praca i na tym sie skupiam.

przylaczam sie do Soph, cudny lakier

dziekuje, podobaja mi sie tez zyczenia

dzis mam na pozniej do pracy, to mam czas skoczyc na male zakupy, marzy mi sie zakup kamizelki futrzanej i komina milego dnia
dzięki dziewczyny kolor serio rewelacja a co za błysk

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Jako, że codziennie suszę włosy na święta zażyczyłam sobie nową suszarkę, bo ta moja zwykła niszczy mi włosy.
W związku z tym mam pytanie, jakich używacie i czy jesteście z nich zadowolone ?
ja mam valere, bardzo dobra szwajcarska firma kupowałam kilka lat temu w euro agd za 130zł w promocji, ma jonizację, chłodny, ciepły i gorący nawiew i różne rodzaje dmuchawy, lekka, mocniejsza i super szybka przejrzyj sobie na ich str suszarki tradycyjne http://www.valera.pl/index.php

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 17:55   #3285
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość

Brzmi ciekawie. Jest dostępny gdzieś w internecie?
Swego czasu był dostępny na vod.onet.pl

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
caate
udanych zakupów, też marzę o fajnym kominie

zabieram się do czytania książki o mnemotechnikach, koncentracji itd...
miłego dnia
Można tytuł tej książki?

soph: co to za książka o koncentracji?

snow: to mleczko to może z alterry?

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-11-16 o 17:59
Stary 2011-11-16, 18:01   #3286
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
O widzisz. Ja nawet nie pamiętam ile za swoją studniówkę płaciłam. Za samą salę chyba 250 pln od pary, ale było mnóstwo kosztów dodatkowych typu zdjęcia, kamera itp.

Dobry wieczór
Ale się cieszę, że jestem już w domu z gorącą herbatą z miodem. Mróz i do tego okropny wiatr Na uczelni cięzko i już zastanawiam się kiedy ja tego wszystkiego się nauczę Nic to trzeba dać radę

Aaa miałam pisać, że olej lniany to kolejny olej, który uwielbiam
A ja sobie zrobiłam kisiel Pomarańczowo-truskawkowy z białą herbata.. przepyszna
A co do studniówki to ja płaciłam 400zł od pary ze wszystkim i jak dla mnie to było dużo za dużo;/ Zwłaszcza po doliczeniu kosztów ubrań, fryzjera i dodatków.. masakra
Stary 2011-11-16, 18:01   #3287
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
kolor sliczny
ile placilas za nalepke?? szukam juz jakis czas na lapa bo porysowany jest i to ostro a ross jest blisko

dziewczyny uzywalyscie kiedys nail tekow??kiedys mi pomagaly, ale ostatnio jest coraz gorzej. jak sie mocniej oslabilly kupilam wersje ekstra. efekt?? dzis praktycznie wyrwalam sobie kolejny (3) paznokiec i to do zywca. jestem zalamana i nie wiem co robic

placilam 2,50 jakas promocja byla, zostaly u mnie 2 nalepki tylko ale cukierki mi odpowiadaja
zrob spa to poczujesz sie lepiej ja mam tez problem z paznokciami, ostatnio przed spaniem pomalowalam, zrobilam stempelki, nast dnia rano farbowalam wlosy( w rekawiczkach), plukalam bez i przed poludniem pojechalam do miasta i patrze na rece a tam juz na 3 paznokciach odpryski nie ma to jak poltorej godz malowania i przetrwanie przez lakieru jedynie nocy
Stary 2011-11-16, 18:10   #3288
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja mam valere, bardzo dobra szwajcarska firma kupowałam kilka lat temu w euro agd za 130zł w promocji, ma jonizację, chłodny, ciepły i gorący nawiew i różne rodzaje dmuchawy, lekka, mocniejsza i super szybka przejrzyj sobie na ich str suszarki tradycyjne http://www.valera.pl/index.php
a jaki model masz dokładnie?

jest w miarę lekka czy ciężka?

Ja szukam czegoś lekkiego co suszy szybko, już zabieram się wieki za tę suszarkę bo co widzę w sklepie ich wybór to głupieje

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
A ja sobie zrobiłam kisiel Pomarańczowo-truskawkowy z białą herbata.. przepyszna
A co do studniówki to ja płaciłam 400zł od pary ze wszystkim i jak dla mnie to było dużo za dużo;/ Zwłaszcza po doliczeniu kosztów ubrań, fryzjera i dodatków.. masakra
Ja kupowałam na ostatnią chwilę, więc udało mi się trafić na fajne przeceny Buty za 50- bo chyba ostatnia para z modelu, kopertówka 50, sukienka 119. Do fryzjera nie szłam, bo już raz mnie ''fajnie'' uczesali i dziękuje, malowała mnie kumpela kosmetyczka, więc za cenę postawionego piwa w pubie dosłownie.

Nie miałam problemu z sukienką, bo wybór miałam pomiędzy dwoma, bo tylko dwie dopięły się w biuście. Także żadnego długiego zastanawiania się, bo nie było nad czym

Ale i tak 220 za rzeczy, studniówka ze 300 to 520 razem, czyli o wiele za dużo jak na taką średnią imprezę, no ale nie idąc na 100wkę i tak bym tej kasy do ręki nie dostała, więc poszłam.

Gorsze było znalezienie partnera na ostatnią chwilę, bo tydzień przed zerwałam z facetem. A chciałam koniecznie wysokiego i długowłosego (wtedy krótkowłosi absolutnie w grę nie wchodzili, teraz odwrotnie) No ale się udało

<3 <3 <3
Stary 2011-11-16, 18:32   #3289
nieidealna91
Raczkowanie

No ja za sukienkę zapłaciłam 170 zł, fryzjer 200;/ bo farbowałam przed... Buty koszmarna cena 400zł, ale to zakup 'na lata' bo buty służą mi na każdej imprezie No i strój studniówkowy przydał się na wesele pół roku później
Ale mój TŻ musiał kupić nowy garnitur, koszulę itp:P Więc jego też to trochę kosztowało...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 18:35   #3290
caate
Zakorzenienie

GG do caate

witam sie po pracy

nie kupilam ani komina, ani futrzaka
za to kupilam spodniczke czerwona, zwykla bawelniana z h&m, az sie zdziwilam, ze jeszcze teraz je mozna dostac
dorwalam wreszcie mgielke marion i kolejna maseczke jajeczna z joanny oraz ten zel z kwasem hialuronowym z IVR, nie wiem czy dokladnie o ten chodzilo, ale mam nadzieje, ze cos pomoze, ide testowac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 18:52   #3291
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda ze mam baardzo nie po drodze do Pepco bylam dzis w lumku ale ostatnio mam pecha i nic mi sie nie trafia...

ciesze sie ze wam sie tez butki podobaja

wzielam blond bo wiedzialam ze wyjdzie ciemny no i prosze, wyszlo baardzo ciemno, zreszra same zobaczcie, sorry za wyglad ale to bylo rano zaraz po farbowaniu, jeszcze w szlafroku
w tej chwili mam prawie identyczny kolor na włosach jak ty i osobiście mam już dość tej czerwonej poświaty ale na razie wstrzymuje sie od farbowania.

Kitka:
to teraz Twój eks jeszcze bardziej pokazuje że nic nie straciłaś idiota jakiś. A pokaż się bez grzywki

ja tak na szybko, tydzień pełen wrażeń. miłego wieczoru

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 18:58   #3292
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Jako, że codziennie suszę włosy na święta zażyczyłam sobie nową suszarkę, bo ta moja zwykła niszczy mi włosy.
W związku z tym mam pytanie, jakich używacie i czy jesteście z nich zadowolone ?
mam ta i polecam z calego serca: klik
co prawda ja zaplacilam za nia duzo wiecej niz teraz kosztuje ale nie zaluje. jest biala, dzieki czemu baardzo ladnie prezentuje sie w lazience, dobrze suszy, dlugi kabel, 3poziomy nadmuchow +turbo oraz extra zimne powietrze, jedyna wada to, ze jest ciezka, w porowananiu do mniejszych suszarek, ale mi to nie przeszkadza, bo przyzwyczailam sie do tego

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
U mnie w domu cały czas był przymus ciągłego sprzątania, porządki w sobotę to był mus . Strasznie tego nie lubiłam, bo miałam wrażenie, że to ja jestem dla domu, a nie dom dla mnie.
Teraz, gdy mieszkam już sama z TŻ-tem wyznaję zasadę "nic na siłę". Pewnie moi rodzice by się za głowy łapali, że syf, kiła i mogiła, ale jak dla mnie jest optymalnie. Staram się nie zapuszczać kotów w kątach, ale tak poza tym? Po co się spinać, kurz na półce i tak za jakiś czas znów znacznie się zbierać. Sprzątam, jak mam na to ochotę. Wczoraj zmogłam zaległości w prasowaniu, kumulujące się od dłuższego czasu. Wydaje mi się, że takie podejście jest zdrowsze, skupiaj się na tym, co ważne .
zapewne gdybym mieszkala z TZ to tez bym robila wszystko wg uznania, ale mieszkam z rodzicami, a moja mama ma fiola co do sprzatania, wiec nie ma gadania

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
czesc

Dziewczyny polecam Wam tusz rimmela 1-2-3 looks, skusiłam się na promocję w drogerii osiedlowej, przeceniony z 25 zł na 17 zł. Niesamowicie wydłuża rzęsy i pogrubia.
Chciałam Wam jeszcze polecic płyn prostujący włosy z mariona.

Nadrabiam
w takim przezroczystym opakowaniu jest ten plyn? jesli tak, to patrzylam na niego, ale wzielam mgielke, bo o plynie nic nie slyszalam

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
kolor sliczny

mialam ten sam przypadek z NT, az do krwi zajechalam nim paznokcie. mi pomogl herome, zdzialal cuda, teraz uzywam eveline z diamentami i mimo, ze utrzymuje mi ten stan po herome, to jednak nie sa tak super mocne i elastyczne, mysle ze za pol roku zrobie kuracje herome dla podtrzymania efektu

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
No ja za sukienkę zapłaciłam 170 zł, fryzjer 200;/ bo farbowałam przed... Buty koszmarna cena 400zł, ale to zakup 'na lata' bo buty służą mi na każdej imprezie No i strój studniówkowy przydał się na wesele pół roku później
Ale mój TŻ musiał kupić nowy garnitur, koszulę itp:P Więc jego też to trochę kosztowało...
u mnie podobnie wyszlo z TZ... ja mialam buty wczesniej kupione, wiec ta kosmiczna cena nie ciazy mi na serc ciazy sukienke szyla mi ciocia wiec taniej wyszlo(ok.260zl), biorac pod uwage materialy i efekt wyszlo swietnie, czesalam i malowalam sie sama. za sale placilam 380zl od pary i uwazam to za jakies zdzierstwo. jak sobie przypomne jak bylam u TZta na 100dniowce to bylo duuuzo lepiej odnosnie organizacji, a placil 260zl od pary
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 18:58   #3293
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

soph: co to za książka o koncentracji?
dokładnie to TA

ja chyba będę szyć sukienkę na studniówkę, albo zamówię tą: KLIK
co myślicie o niej?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-11-16, 19:00   #3294
lacrimachristi
Zakorzenienie

soph sliczna sukienka
Stary 2011-11-16, 19:02   #3295
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
soph sliczna sukienka
zastanawiam się też, czy czarna, czy kobaltowa

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-11-16, 19:04   #3296
lacrimachristi
Zakorzenienie

kobaltowa

tylko ja bym ja wyrownała do jednej długosci
Stary 2011-11-16, 19:10   #3297
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Właśnie wróciłam z pracy,uf jeszcze jutro ciężki dzień jak przeżyję to już będzie z górki
Idę zjeść i Was nadrobić
Stary 2011-11-16, 19:14   #3298
zielone_oko
Zakorzenienie

Snow, Caate dziękuję
Stary 2011-11-16, 19:26   #3299
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie to TA

ja chyba będę szyć sukienkę na studniówkę, albo zamówię tą: KLIK
co myślicie o niej?
sliczna ja tez szylam dalam 100zl +material, ale wykorzystalam ja chyba 3-4razy oprocz studniowki
Stary 2011-11-16, 19:34   #3300
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
kobaltowa

tylko ja bym ja wyrownała do jednej długosci
ja właśnie chcę taką, lub z długim tyłem

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości