Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-18, 14:27   #3511
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Aniabania, ex do mnie żebym sobie rudy walnęła A jego żona ma rudy więc ja uważam, że rude włosy są nieładne

A tak poważnie... Miedziany + ciemne oczy i ciemna karnacja tak, rudy/miedziany + niebieskie oczy nieeeeeee z Anią z zielonego wzgórza by mi się kojarzyło
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 14:34   #3512
bita smietana
Zakorzenienie

Hm, rudy jest ładny Ale własnie miedziany z ciemną karnacją mi się jakoś nie widzi Za to rudy+jasna karnacja to Nicole Kidman i w ogóle ach i och

Ech kurczę, faktycznie gdybym mogla wybierać jeszcze raz, to poszłabym w zupełnie inną stronę Pocieszam się tylko tym, że po moich studiach mogę robić naprawdę wiele rzeczy, ale wiem ile wysiłku kosztuje mnie nauczenie się czegoś, co kompletnie mnie nie interesuje Poza tym prawnicy to tacy dziwni ludzie, robią z siebie niewiadomo co
Stary 2011-11-18, 14:47   #3513
aniabaniaa
Zakorzenienie

wiecie, ja moze i bym sobie zrobila ten rudy, choc pewnie niezle musialabym zmeczyc wlosy, zeby uzyskac taki kolor jaki bym chciala
ale jak pomysle o odrostach to.... brrrrr! az mna trzesie! niby zawsze mozna powiedziec ze OMBRE HAIR ale jkos do mnie ta moda nie przemawia
no i przede wszystkim to rudego trzeba miec piekna cere, a moja jest raczej tragiczna ;/
mam nadzieje ze tak tylko gadal i szybko o tym pomysle zapomni.

BS, no ja mam tak samo.
prawnicy dziwni ludzie? hmm. fakt... zadufani w sobie i uwazaja sie za lepszych od innych. ale to tylko stereoptypy, przeciez nie wszyscy tacy sa
np. moi rodzice uwazaja ze nauczyciel to super zawod (podpisuje sie pod tym co kiedys napisala w tym temacie Agniesik) , a to dopiero po*eby

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 14:53   #3514
alexis77
Zadomowienie

Psyhe pokaż włoski
Ja kiedyś miałam bzika żeby moje obciąć trochę za ramiona i prostować a teraz po zdjęciach Ani jeszcze bardziej mnie kusi
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 14:56   #3515
agniesikk
Zakorzenienie

Ania, ja używam Hasceralu, to taka maść niedroga (15zł około). Z mocznikiem, świetnie nawilża nawet moje popękane ręce.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 15:06   #3516
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
powaznie tak Ci szybko zeszla waga?! wooow ekstra! musisz swietnie wygladac, takie mlode mamy sa turbo sexy moze napisz ksiazke jak kasia cichopek, sexy mama

i tatuaz sie nie rozciagnal! balam sie co z nim bedzie! świetnie

ejjj ja bylam w galerii w LUb w poniedzialek ;D mamy tam kumpla, a TZ akurat cos tam od niego potrzebowal. wiec przy okazji tam podjechalismy nawet ja lubie, choc brak mi tam zary
no! aż sama jestem w ciężkim szoku
za świetnie to nie wyglądam, bo włosy mi odrastają i wyglądam jak paź
kochana ja do galerii mam 5 minut drogi
kto wie, a może gdzieś, kiedyś minęłam w galerii, albo w rossmanie buszujacą anie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
To super, jesteś przykładem, że po porodzie wcale nie trzeba wyglądać koszmarnie! A co do kreski, to się nie martw, zniknie, tylko trzeba czekać
no mam nadzieje,że zniknie ))

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 15:25   #3517
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Psyhe pokaż włoski
Ja kiedyś miałam bzika żeby moje obciąć trochę za ramiona i prostować a teraz po zdjęciach Ani jeszcze bardziej mnie kusi

wiesz co, ja Ci jeszcze napisze czy warto przeprowadzic ten zabieg za kilka dni, jak je kilka razy wymyje :P
nie wiem, jesli masz tak jak ja przed zabiegiem, ze wlosy to Twoja zmora, deszczowe dni to dla Ciebie trauma, to szczerze polecam taki zabieg. jak cos to pytaj, chetnie odpowiem na wszelkie pytania
a jaki masz kolor?

ja teraz tak sobie mysle, ze moze walne sobie jakas super fryzure proste, dlugie wlosy to nuda , ja lubie sie wyrozniac ;D
Cytat:
Ania, ja używam Hasceralu, to taka maść niedroga (15zł około). Z mocznikiem, świetnie nawilża nawet moje popękane ręce.
a ile ma tego mocznika? moje stopy kochaja mocznik jutro na pewno kupie sobie taka masc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 15:33   #3518
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
a jaki masz kolor?
1 zdj włosów mam w albumie , kolor lekko przekłamany w rzeczywistości jest bardziej brązowy tylko do słońca ma takie rude refleksy no i oczywiscie nie zawsze są takie proste bo to było po prostowaniu
Stary 2011-11-18, 15:34   #3519
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny mam chOoojowe światło w łazience, ale ciemny blond syossa wygląda tak........:
mam nadzieję, że się wypłucze

Jutro pstryknę coś lepsiejszego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0773.jpg (98,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0774.jpg (94,5 KB, 22 załadowań)
so trójka maybe.

Stary 2011-11-18, 15:47   #3520
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
za świetnie to nie wyglądam, bo włosy mi odrastają i wyglądam jak paź
kochana ja do galerii mam 5 minut drogi
kto wie, a może gdzieś, kiedyś minęłam w galerii, albo w rossmanie buszujacą anie

no mam nadzieje,że zniknie ))
heheeh, tam mieszkasz? to masz fajna lokalizacje! samo centrum i tesco pod nosem lubie to miasto ale go nie znam. niezbyt czesto tam jestesmy. czasami impreza konczy sie u tego kumpla, on mieszka gdzies gdzie jak odslaniam rolete to widac boisko :P
my jestesmy raczej nastawieni na leg. :P bo tam TZ ma troche rodziny, no i ja jakos lubie to miasto. choc wiem, ze ludzie z lub. nie lubia leg. :P

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
1 zdj włosów mam w albumie , kolor lekko przekłamany w rzeczywistości jest bardziej brązowy tylko do słońca ma takie rude refleksy no i oczywiscie nie zawsze są takie proste bo to było po prostowaniu
Alexis, masz cudowną, wymarzoną przez wiele dziewczyn dlugość sama bym taka chciala ale zdaje sobie sprawe z tego, że korcą Cię krótkie. no i faktycznie, w przypadku długich włosow fale to atut, no ale w przypadku dlugosci do ramino to chcialoby sie miec proste wloski. przemysl sobie dokladnie
dlugie wlosy sa super kobiece
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam chOoojowe światło w łazience, ale ciemny blond syossa wygląda tak........:

fajny obys Ty byla zadowolona.mi sie podobasz jako szatynka

Stary 2011-11-18, 15:52   #3521
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

super kolori włoski jak Ci szybko rosną
Cytat:
Alexis, masz cudowną, wymarzoną przez wiele dziewczyn dlugość sama bym taka chciala ale zdaje sobie sprawe z tego, że korcą Cię krótkie. no i faktycznie, w przypadku długich włosow fale to atut, no ale w przypadku dlugosci do ramino to chcialoby sie miec proste wloski. przemysl sobie dokladnie
dlugie wlosy sa super kobiece
jakieś 2 mies temu podcięłam bo miały straszne piórka na końcach i teraz mam nadzieję że są troszkę ładniejsze. Dziś myje więc mogłabym jutro zrobić zdj jak wyglądają moje naturalne bez prostowania
No niby długie fale są kobiece ale zawsze chce się tego co nie można mieć ja odkąd pamiętam marzę o prostych
Jakos nie czuję się w tych seksownie

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2011-11-18 o 15:53
Stary 2011-11-18, 15:53   #3522
Sunday Rose
Zakorzenienie

cześć dziewczyny kto ma dziś imieniny i z tej okazji tylko napisał kolokwium i uciekł z tż na pyyyszny obiad oraz słodkie zakupy?

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
wiem, ze tak się nie robi, luzik... ostatnie kilka dni ważyłam się codziennie bo chciałam zaobserwować jak konkretne porcje węglowodanów wpływają na wagę były też wzrosty czasem, ale wgl mnie nie załamywały.
ale ja jestem wyluzowana rób, jak uważasz myślisz, że tak z dnia na dzień da się to zaobserwować? bo w sumie waga często zależy od objętości tego, co zjadło się poprzedniego dnia, no i od wypróżnienia

aa ten, zważyłam się i chudnę co prawda nie jakoś mega, bo od poniedziałku pół kilograma, ale zawsze to lepiej pół mniej niż więcej, nie ?:P

szkoda tylko, że zjadłam z tż na spółę paczkę orzeszków w paprykowej skorupce, hmmm chyba jakieś 500 kcal?

Cytat:
zawsze zauważamy! tylko Ty masz tyyyyyle spraw na głowie, a my wiemy że jesteś naszym wątkowym kociakiem i zawsze chodzisz swoimi ścieżkami, ale później wracasz śliczna metaforka?

Ja w ogóle musze wyrazić swój podziw, że ty tak skrupulatnie nas nadrabiasz brawka Sunday

Dziewczyny, ja przez tą chorobę przeszłam na dietę odżywialam się prawidłowo, nie podjadałam i unikalam słodyczy (3 ciastka francuskie na pocieszenie od mojego TŻa, aby okazać mi, jak bardzo mnie załuje i wspiera organizm w walce z rumieniem na moich girkach się nie liczą xD) i dziś na wadze jest 58, 7 jeeej jak strasznie się cieszę

dodałam zdjecia włosów są w albumie macie czasami tak jak ostatnio napisała BŚ, że chcialabyscie się obudzić z pięknymi, długimi włosami, i w ogóle całe piękne?
to ja dzisiaj tak mam i: dziś obudziła się sexbomba a pasztet śpi :P
mrrrr, kochana Ania no wracam, wracam, jak mogłabym nie wrócić? a nadrabiam, bo nie lubię nie wiedzieć, co się działo, jak mnie nie było

włosy są super, w zasadzie moje wyglądają niemal identycznie oczywiście, jak o nie odpowiednio zadbam, nie ma innej opcji :P

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
SR ja zauważam Twoją nieobecność! Ale wiem, że masz mega duzo obowiązków i jesteś rozgrzeszona

Ej ej ej, też od poniedziałku dietuję! Chociaż teraz parę dni mieszkam z tztem i skutecznie mnie to pogrążą
w ogóle ostatnio idę sobie i widzę wielki wysprejowany napis "BŚ - Bandyckie Śródmieście' ale się uśmiałam ja od ponad dwóch lat jestem stale na diecie - od czasu, kiedy zamieszkaliśmy razem xD

Cytat:
Wiecie co zauważyłam? Że tylko ja na wątku jestem singielką... Wykończyłam gości
z serii 'Złotej myśli Psyhe..'

Cytat:
Jak masz takie umiejętności, to zacznij na tym zarabiać: ślub, potem go wykończ i połowa majatku Twoja :
moja krew
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
A ja nawet nie jestem maniakiem kosmetycznym, wolę mieć mało kosmetyków, ale dobrej jakości, a mój codzienny makijaż to bb krem i tusz do rzęs . Nie wiem o co chodzi, to chyba po prostu zakupoholizm :
jest nas wiele... :C
Cytat:
w rudym mi się kojarzylas z taka wulgarna laska z zawodowki aaa apropo rudego, to moj tz powiedzial, ze moge wyprostowac wlosy na stale pod warunkiem ze pozniej zafarbuje je na rudo; ja mysle ze to niewypal, a wy co o tym myslicie?
no co Ty i zgodziłaś się? mój tż naprawdę lubi moje włosy, kiedyś się prawie obraził, kiedy napomknęłam o zmianie koloru :P
Cytat:

Ech kurczę, faktycznie gdybym mogla wybierać jeszcze raz, to poszłabym w zupełnie inną stronę Pocieszam się tylko tym, że po moich studiach mogę robić naprawdę wiele rzeczy, ale wiem ile wysiłku kosztuje mnie nauczenie się czegoś, co kompletnie mnie nie interesuje Poza tym prawnicy to tacy dziwni ludzie, robią z siebie niewiadomo co :
ech, ja też na razie nie jestem jakoś mega zafascynowana, a im dalej w las, tym będzie gorzej. z drugiej strony nie widzę siebie w niczym innym. od zawsze chciałam być prawnikiem no. tylko karne mnie kręci :P ej, co trzeba zrobić, żeby po studiach prawniczych pracować jak w Miami Metro Police jak w Dexterze albo jak w CSI ? umiem wykrywać krew! trzeba takim płynem pomazać i jak kolor się zmieni to wiecie..

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
super Agnes to co - teraz misja ujędrnianie? jesteś naszą wątkową turbomamuśką!

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
jeeej jak ja bym tak chciała! ja bardziej uderzam w ilosc a nie jakosc kocham promocje, przeceny i jak widze SALE to zamieniam sie w zwierzaka, nie panuje nad soba O_O tak samo z kosmetykami O_O
jak dobrze wiedzieć, że nie jest się samym ze swoim problemem :P

Cytat:

O tak, to super, będą sobie chodzić jak dwie przyjaciółki, już się umówiły w piątek 3 psiapsióły: mama, koleżanka mamy z pracy i moja siostra : Grupa wiekowa mniej więcej wyrównana

Ja zawsze widzę, że Ciebie nie ma, ale jestem spokojna, bo powracasz zawsze Chociaż miałaś kiedyś długą przerwę
borze, Twoja siostra to meganudziara :P raz Wam zapomniałam napisać, że jadę na wakacje xDD tzn. napisałam, ale się nie dodało

Cytat:
Aaaaaa nie znoszę Was! Ciągle pluje w komputer ze smiechu kiedy Was czytam i wydaję z siebie dziwne odgłosy! Przez to ciągle ktoś na mnie patrzy podejrzliwie :

Wyrzucą mnie
mam to samo na wykładach

Cytat:
Nieee, właśnie ona nie słucha Hany, tylko Adele i tych klimatów, czaisz I małpuje po mnie ubrania, 50% szafy mamy podobne. Kiedyś mi nawet majtek pozazdrościła A kijków nie ma, po prostu tak sobie chadzała po lesie
ej, ja też lubię Adele

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Hahaha, nie!
nie załamuj mnie :P

Cytat:

ja tez jestem w nich zakochana! czuje sie seksownie jak mam proste wlosy! w lokach wygladam tak jakos slodko i niepowaznie
a ja czasem chciałabym mieć loki i wyglądać tak słodko i niepoważnie :P moje włosy są bardzo cieniutkie, ale mega sztywne, przez co loki mam przez max.2 godziny
Stary 2011-11-18, 16:23   #3523
bita smietana
Zakorzenienie

Annabanna, odnośnie rudości: http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...1bcd97c52c1e01

Psyhe suuuper jest! szybko zmieniłaś, ja się cały czas waham, ale ja nie chcę dekoloryzowac samodzielnie

SR TAK! Chcę z Tobą pracować i wykrywac krew! Ja takich rzeczy nie miałam niestety I w ogóle karne też mi nie wchodzi... Aktualnie moim pomysłem na życie jest pomaganie ludziom oszukac fiskusa

I wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

Ja tez chudnę Już prawie wróciłam do wagi sprzed mojego kryzysowego okresu I potem odchudzanie musi ruszyć na dobre

Bandyckie Śródmieście leżę mega!

alexis myslę, że warto spróbować z encanto- to w końcu chyba nie zniszczy włosów, a dla seksownego wyglądu zrobimy wiele, prawda?
Stary 2011-11-18, 16:34   #3524
agniesikk
Zakorzenienie

Annobanno, Hasceral ma 10% mocznika

Sunday, wszystkiego najlepszego, dużo pinionszków i spełnienia marzeń

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-11-18 o 16:37
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 16:44   #3525
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
super kolori włoski jak Ci szybko rosną

jakieś 2 mies temu podcięłam bo miały straszne piórka na końcach i teraz mam nadzieję że są troszkę ładniejsze. Dziś myje więc mogłabym jutro zrobić zdj jak wyglądają moje naturalne bez prostowania
No niby długie fale są kobiece ale zawsze chce się tego co nie można mieć ja odkąd pamiętam marzę o prostych
Jakos nie czuję się w tych seksownie
Alexis, jak ja Ciebie dobrze rozumiem! dlatego zrobilam encanto. w poprzednich czulam sie jak galgan.
koniecznie zrob zdjecie i nam jutro wrzuc, ocenimy
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny kto ma dziś imieniny i z tej okazji tylko napisał kolokwium i uciekł z tż na pyyyszny obiad oraz słodkie zakupy?

włosy są super, w zasadzie moje wyglądają niemal identycznie oczywiście, jak o nie odpowiednio zadbam, nie ma innej opcji :P

w ogóle ostatnio idę sobie i widzę wielki wysprejowany napis "BŚ - Bandyckie Śródmieście' ale się uśmiałam ja od ponad dwóch lat jestem stale na diecie - od czasu, kiedy zamieszkaliśmy razem xD

no co Ty i zgodziłaś się? mój tż naprawdę lubi moje włosy, kiedyś się prawie obraził, kiedy napomknęłam o zmianie koloru :P
ech, ja też na razie nie jestem jakoś mega zafascynowana, a im dalej w las, tym będzie gorzej. z drugiej strony nie widzę siebie w niczym innym. od zawsze chciałam być prawnikiem no. tylko karne mnie kręci :P ej, co trzeba zrobić, żeby po studiach prawniczych pracować jak w Miami Metro Police jak w Dexterze albo jak w CSI ? umiem wykrywać krew! trzeba takim płynem pomazać i jak kolor się zmieni to wiecie..
1. uaaaa, imieniny, IMPREZA! zdrówka
2. naturalne proste, aaaa! zazdrosc mnie zzera :P
3. Bandyckie śródmieście buhaha
4. wiesz co, no na poczatku sie zgodzilam, bo w sumie tez podoba mi sie rudy, ale po jakims czasie wstapil we mnie feministyczny szal i wygarnelam calemu swiatu ze nie bede spelniala jakiegos meskiego widzimisie! NEVER!

Cytat:
leze
Cytat:
Annobanno, Hasceral ma 10% mocznika
sporo! jutro ide do apteki i mam zamiar wydac miliard, dopisze do recepty

Stary 2011-11-18, 17:04   #3526
psyhe666
Zakorzenienie

Była przyjaciółka na kawie i jak to ona określiła ciemny, miedziany blond...... Jutro wam pokażę albo pojutrze w normalnym świetle...

Alexis, no szybko, szybko
so trójka maybe.

Stary 2011-11-18, 17:34   #3527
moooniaaaa
Zakorzenienie

Bania, jaki ty masz boski kolor włosów,właśnie taki chcę!!!! Co to za odcień?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 18:19   #3528
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Była przyjaciółka na kawie i jak to ona określiła ciemny, miedziany blond...... Jutro wam pokażę albo pojutrze w normalnym świetle...

Alexis, no szybko, szybko
czekamy
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Bania, jaki ty masz boski kolor włosów,właśnie taki chcę!!!! Co to za odcień?
to mój naturalny ja mam ciemny brąz, ale te moje włosy nie są jednolite, niektóre pasma mam wpadające w ciemny blond, a niektóre podchodzą pod jakiś rudy zalezy jak słońce zaswieci :P

Stary 2011-11-18, 18:24   #3529
psyhe666
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/user/Macfra84#p/c/6/hr8ToNoxLwo

musicie to zobaczyć..... CAŁE!!!!
so trójka maybe.

Stary 2011-11-18, 19:16   #3530
MalaPikanteria
Zadomowienie

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napisałam mega posta z odpowiedziami na Wasze posty i co qwa?!!! Skasował mi się w trakcie dodawania bo wyskoczył jakiś błąd

w każdym bądź razie jestem u kuzynki, weekend w szkole

Coraz bardziej mi się wydaje, jak czytam Wasze posty, że jestem kompletnie zacofana jeżeli chodzi o pielęgnację samej siebie (kosmetyki, fryzjer, itd). Czuję się brzydka

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 21:15   #3531
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napisałam mega posta z odpowiedziami na Wasze posty i co qwa?!!! Skasował mi się w trakcie dodawania bo wyskoczył jakiś błąd

w każdym bądź razie jestem u kuzynki, weekend w szkole

Coraz bardziej mi się wydaje, jak czytam Wasze posty, że jestem kompletnie zacofana jeżeli chodzi o pielęgnację samej siebie (kosmetyki, fryzjer, itd). Czuję się brzydka
cooo Ty, nie wiesz co mówisz ja kocham kosmetyki, uwielbiam o nich gadać, fakt, czesto je kupuje, ale zeby one dzialaly to jeszcze trzeba jes stosowac
pielegnacja u mnie kuleje, zwroc uwage jak piszemy o depilacji, mam nadzieje ze nasi faceci nie maja pojecia o tych haszczach ktore czesto tkwia pod spodniami

boje sie umyc glowe po tym encanto

mam taakie dobre serduszko. wyobrazcie sobie, ze jest piatkowy wieczor, a ja sie ucze robie notatki, powtarzam gramatyke moze za to spotka mnie jutro cos milego? hm hm hm.
ogladalam jeszcze komedie romantyczna. i tak mysle, czy uczylam sie w przerwie ogladania, czy ogladalam w przerwie uczenia sie? pogubilam sie

aa ta komedia to 27 sukienek. uwielbiam katherine heigl. jest takim slodkim wysokim zyciowym lamaga :P sam film to romantyczne smety, ale i tak prawie sie pobeczalam niewiadomo czemu

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-11-18 o 21:18
Stary 2011-11-18, 21:35   #3532
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
1. wiesz, teoretycznie ma wystarczyc maseczka i dobrze wentylowane pomieszczenie :P
ALE to hoojnia ;p smród i tak jest nie do zniesienia. jakby gryzł każdy organ wewnątrz, fueeeeee fueeeee !
ja się bronilam przed tym jak mogłam. zamknęlam się w łazience, wlączylam wentylator, przytargałam 2 wiatraki. zzarłam holsy, zeby nie czuć tego beznadziejnego gryzienia w gardło, przy nakładaniu mialam też okulary, bo to okropnie szczypało w oczy. muszę wspomnieć, że nie pomyslalam nad tym, aby zmyć tusz do rzęs, także to dodatkowo mnie podrazniło
co jakis czas wychodzilam do mojego lodowatego pokoju w ktorym mialam otwarte okno. no i jakos dalam rade najgorzej bylo przy suszeniu suszarka..... dzizas, wole nie wspominac.

2. Winylek, myśle, że wartość Twoich kosmetyków bije mnie na głowę fajnie , że inwestujesz w jakość

3. tez nienawidze tego burdelu w sklepach podczas wyprzedazy ale powiem szczerze, ze raczej chodze wtedy kiedy juz nie ma tlumow, a i tak znajde cos dla siebie
ale ten balagan skutecznie mnie zniecheca, zwlaszcza ze u "siebie" w sklepie zajmuje sie visualem i strasznie mnie wkurzaja wystajace metki czy niekolorystyczne ulozenie czegokolwiek

wlasnie wracam od lekarza. czulam sie jak bogini
apropo lekarza, wyniki moczu mam beznadziejne. mam skierowanie do nefrologa no i wykryli mi anemię

A Tata dziś wychodzi

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

1. lol zartujesz, ze ona chodzi z Twoja mama na takie spotkania?

2. co Ty, on nie odpocznie. w niedziele tez planowal isc do pracy. Tata pracuje w kghm, musi zjezdzac na dol, bo tam nadzoruje te wszystkie prace. nienawidze jego roboty. pracuje w bardzo szkodliwych warunkach

3. Hahahahaha i zalozy wątek "grupa wsparcia dla chlopaków ktorych dziewczyny są uzaleznione od wizazu"
Fuuuj .

A co do tych kosmetyków to nie bylabym pewna . Jeszcze raz chcę zaznaczyć, że chodzi mi o jakość, a nie cenę. Średnio podkład w drogerii kosztuje 40-60zł, 'wysokopółkowy' 100-150, a ja mam bb krem za 30 . Jak kupuję coś drogiego to jest to coś, co jest wydajne, więc jak się na to spojrzy w perspektywie czasu, to bardziej się opłaca.
Zdarzały mi się wpadki typu lakiery O.P.I czy essie po 50zł ... nigdy więcej! Złe nie są, ale pozostanę wierna moim niezniszczalnym lakierom Revlona za 19.90 . Poza tym np. dzięki wizażowi czuję się jak mistrz chemii, mam opanowane (czyt. wchodzę na wizaż i sprawdzam) składy kosmetyków do włosów i bardzo na nich oszczędzam dzięki temu . Niestety nie mam tyle kasy, żeby sobie codziennie kupować pięć szminek MAC czy chanel, ale jak raz na jakiś czas mi się trafi większa kasa to czemu nie ... Albo żulę od rodziców, na prezenty itp. itd. trzeba kombinować . Rany, jak bardzo mi się marzy praca . Ale niestety w tym momencie to jest nie do wykonania. A tak bym chciała się sama utrzymywać ...

Cytat:
Wiecie co?
Tak patrzę ba siebie w lustrze i doszłam do wniosku, że pomimo tego iż jestem niefotogeniczna i robię wtedy głupie miny, mam ładną twarz

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Agniesikkkkkk, żartujesz?

Ja lubię chodzić na zakupy z mamą, bo ona dostaje małpiego rozumu i potrafi na mnie wydać niezliczoną ilość pieniędzy
Ostatnio powiedziała 'ale tylko jedną rzecz'..... No tak kupiłam sobie jasną skórzaną kurtkę, ale myślę sobie nieeeeeeeee........ Nie mam do niej butów! I buty też mi kupiła

Dziewczyny poszukuję czarnej zamszowej torebki, listonoszki, żeby pomieściła format A4 bardziej pociągłej niż szerokiej i na obszyciach żeby miała ecru kożuszek.
Widziała gdzieś któraś taką?

Po prostu jesteś ładna młotku . Dzisiaj w autobusie stała koło mnie taka malutka dziewczyna i pomyślałam sobie, że Ty byś pewnie była podobnego wzrostu, taki uroczy Psyholek. Ach,wzruszyłam się, @ nadchodzi .

A ja szukam jakiejś fajnej torebki mieszczącej teczkę A4 i cholera nic mi się nie podoba

Cytat:
Jakby co to na ASOS jest ciągle darmowa przesyłka Tylko, żeby nie zaginęła po drodze Moja MUSI DOTRZEĆ!!

Psyhe, moja siostra ma 20 lat

Dziewczyny, dostanę w drogerii rękawiczki takie do kremu do rąk? Pilnie mi takich potrzeba.
Takie jakby ręcznikowe? Bo ja takie widuję np. w auchanie .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 21:44   #3533
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Och tam kiecki są cudne, podoba mi się też ostatnio cekinowa spódniczka

Nieee, właśnie ona nie słucha Hany, tylko Adele i tych klimatów, czaisz I małpuje po mnie ubrania, 50% szafy mamy podobne. Kiedyś mi nawet majtek pozazdrościła A kijków nie ma, po prostu tak sobie chadzała po lesie

Poszukam, bo muszę ratować moje ręce

To super, jesteś przykładem, że po porodzie wcale nie trzeba wyglądać koszmarnie! A co do kreski, to się nie martw, zniknie, tylko trzeba czekać
Ej, odczep się od Adele . A czego Ty słuchasz? już mnie to kiedyś zastanawiało .

Miałam pisać, że często młodsze siostry kopiują starsze ... a potem mi się przypomniało, że to Ty jesteś tą młodszą . Bo z opisu zachowania i charakteru to powiedziałabym, że na odwrót .
Cytat:
Winyl fajnie, że inwestujesz w jakość Ja zazwyczaj kieruje się po prostu KWC i ląduję w Essence czy Catrice, stwierdzam że jak będzie bubel to nie będzie mi szkoda Zraziłam się strasznie po tym jak 3 kroki clinique zepsuły mi cerę, róż diora nawet nie chciał się na niej utrzymywać Nie lubię przepłacać za takie rzeczy. A w pielęgnację inwestuję naturalną, więc zazwyczaj nie przepłacam. Zazwyczaj, bo aktualnie marzy mi się ten olejek: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,19118,decleor-aromessence-neroli-comforting-concentrate.html

agniesikk, Twoja siostra musi być przerażająca Może powiedz jej, że jest jeszcze młoda?

agnesuk wow! gratuluje pieknej wagi po ciąży! Na pewno wyglądasz ekstra

annabanna, w sumie to nie praca, tylko praktyki, oczywiście darmowe, bo jak by inaczej W życiu nie będę pracowac w tym zawodzie, nie ma szans. Otworzę kawiarnię i będę szczęśliwa
Ehh przypomniałaś mi, że mam zamiar zainwestować w oleje do włosów, tylko cholera, nie mam czego inwestować .

Czekam na zaproszenie na kawkę!

Cytat:

Jestem rudym paprykarzem

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
cooo Ty, nie wiesz co mówisz ja kocham kosmetyki, uwielbiam o nich gadać, fakt, czesto je kupuje, ale zeby one dzialaly to jeszcze trzeba jes stosowac
pielegnacja u mnie kuleje, zwroc uwage jak piszemy o depilacji, mam nadzieje ze nasi faceci nie maja pojecia o tych haszczach ktore czesto tkwia pod spodniami

boje sie umyc glowe po tym encanto

mam taakie dobre serduszko. wyobrazcie sobie, ze jest piatkowy wieczor, a ja sie ucze robie notatki, powtarzam gramatyke moze za to spotka mnie jutro cos milego? hm hm hm.
ogladalam jeszcze komedie romantyczna. i tak mysle, czy uczylam sie w przerwie ogladania, czy ogladalam w przerwie uczenia sie? pogubilam sie

aa ta komedia to 27 sukienek. uwielbiam katherine heigl. jest takim slodkim wysokim zyciowym lamaga :P sam film to romantyczne smety, ale i tak prawie sie pobeczalam niewiadomo czemu
Też się dzisiaj pobeczałam na filmie i nieudolnie próbowałam to ukryć.

XOXO
Stary 2011-11-18, 21:57   #3534
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Fuuuj .

A co do tych kosmetyków to nie bylabym pewna . Jeszcze raz chcę zaznaczyć, że chodzi mi o jakość, a nie cenę. Średnio podkład w drogerii kosztuje 40-60zł, 'wysokopółkowy' 100-150, a ja mam bb krem za 30 . Jak kupuję coś drogiego to jest to coś, co jest wydajne, więc jak się na to spojrzy w perspektywie czasu, to bardziej się opłaca.
Zdarzały mi się wpadki typu lakiery O.P.I czy essie po 50zł ... nigdy więcej! Złe nie są, ale pozostanę wierna moim niezniszczalnym lakierom Revlona za 19.90 . Poza tym np. dzięki wizażowi czuję się jak mistrz chemii, mam opanowane (czyt. wchodzę na wizaż i sprawdzam) składy kosmetyków do włosów i bardzo na nich oszczędzam dzięki temu . Niestety nie mam tyle kasy, żeby sobie codziennie kupować pięć szminek MAC czy chanel, ale jak raz na jakiś czas mi się trafi większa kasa to czemu nie ... Albo żulę od rodziców, na prezenty itp. itd. trzeba kombinować . Rany, jak bardzo mi się marzy praca . Ale niestety w tym momencie to jest nie do wykonania. A tak bym chciała się sama utrzymywać ...

A ja szukam jakiejś fajnej torebki mieszczącej teczkę A4 i cholera nic mi się nie podoba
tez szukam czegos co pomiesciloby a4, i lipa musze nosic taka z diversa z tamtego roku :P ja uwielbiam duze torby, ale mam mnostwo takich, ktore sa duze, ale tak dziwnie nieforemne, ze zawsze jak wyciagam ksiazki albo zeszyty w miekkiej okladce to sa znieksztalcone

Winylek, ja kocham lakiery OPI ostatnio ich nie kupuje bo siana brak na taka duperele Lakierów revlona nigdy nie uzywalam w sumie w cenie jednego opi mam prawie 3 revlony, megaaa ;D ale lakiery lubie tez za 3,50, ej ;p

BB kremy zamawiasz na ebayu, dobrze pamietam? a sluchaj, wiem, ze Ty mnostwo o tym pisalas, wiec nie bede Cie juz napastowala, mozesz mi polecic jakis watek gdzie dowiedzialabym sie jak sobie dopasowac taki krem?
Cytat:
Ej, odczep się od Adele . A czego Ty słuchasz? już mnie to kiedyś zastanawiało .

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Też się dzisiaj pobeczałam na filmie i nieudolnie próbowałam to ukryć.
ja bym obstawiala ze jakiegos fajnego lekkiego rocka, moze redhotow, niezniszczalnego HEYa i tak jak kazdy, od czasu do czasu rihanny i innych radiowych przebojow ;D

a jaki ogladalas film?

Stary 2011-11-18, 22:38   #3535
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
tez szukam czegos co pomiesciloby a4, i lipa musze nosic taka z diversa z tamtego roku :P ja uwielbiam duze torby, ale mam mnostwo takich, ktore sa duze, ale tak dziwnie nieforemne, ze zawsze jak wyciagam ksiazki albo zeszyty w miekkiej okladce to sa znieksztalcone

Winylek, ja kocham lakiery OPI ostatnio ich nie kupuje bo siana brak na taka duperele Lakierów revlona nigdy nie uzywalam w sumie w cenie jednego opi mam prawie 3 revlony, megaaa ;D ale lakiery lubie tez za 3,50, ej ;p

BB kremy zamawiasz na ebayu, dobrze pamietam? a sluchaj, wiem, ze Ty mnostwo o tym pisalas, wiec nie bede Cie juz napastowala, mozesz mi polecic jakis watek gdzie dowiedzialabym sie jak sobie dopasowac taki krem?

ja bym obstawiala ze jakiegos fajnego lekkiego rocka, moze redhotow, niezniszczalnego HEYa i tak jak kazdy, od czasu do czasu rihanny i innych radiowych przebojow ;D

a jaki ogladalas film?
Niecierpię torebek z diversa . Rozwalały mi się strasznie. Zresztą to już od dawna nie mój styl, ja muszę mieć niesportową torebkę .

Tak, ebay rządzi .
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527527
Polecam próbki albo kupienie po prostu jakiegoś najbardziej uniwersalnego kremu na początek (czy tam takiego, który by Ci się po swatchach wydawał odpowiedni), a potem wyszukiwanie informacji, co jest bardziej żółte/różowe niż to co masz itd. itp.

BTW czekam na linki od Ciebie

XOXO
Stary 2011-11-18, 22:54   #3536
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Niecierpię torebek z diversa . Rozwalały mi się strasznie. Zresztą to już od dawna nie mój styl, ja muszę mieć niesportową torebkę .

Tak, ebay rządzi .
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527527
Polecam próbki albo kupienie po prostu jakiegoś najbardziej uniwersalnego kremu na początek (czy tam takiego, który by Ci się po swatchach wydawał odpowiedni), a potem wyszukiwanie informacji, co jest bardziej żółte/różowe niż to co masz itd. itp.

BTW czekam na linki od Ciebie
tych kurtek?
już wyprodukowalam takiego posta zaraz lece sie myc, wiec dzis chyba nie znajde, jak masz cierpliwosc to przeszukaj kilka ostatnich stron

Dzięki za link maseczki z AS sa swietne, podejrzewam ze i kremy sa szalowe. wyprobuje na pewno z gory dziekuje

a co do torebek z diversa, to rzeczywiscie, badziew straszny, te ze skory ekologicznej bardzo szybko sie przecieraja, sa nietrwale ;/ tej mojej az tak mocno nie nadwyrezam, wiec sie jako tako trzyma, no i nie jest az tak mocno sportowa, dla mnie nadaje sie na co dzien, choc do wymarzonych nie nalezy. od biedy moze byc

Stary 2011-11-19, 10:41   #3537
Loriette
Zakorzenienie

Kto miał dzisiaj na śniadanie racuchy z dodatkiem czekolady, z której zrezygnował

W ogóle, że Wy wszystkie jeszcze śpicie.. wytłumaczenie mają tylko nasze studentki

A co do torebek - czasami naprawdę fajne można znaleźć w Takko!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 11:05   #3538
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

W ogóle, że Wy wszystkie jeszcze śpicie..
ja nie śpię, ja nie śpię!

sprzątałam od rana (11), a zaraz lecę suszyć włosy, bo idziemy z tatą, jego dziewczyną i bratem na kręgle a wieczorem TŻ zabiera mnie do siebie, będziemy oglądać jakiś film
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:41   #3539
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
Pewnie, że pamiętamy
Proszę... licznik dni bez papierosów ruszył
ruszył, ruszył, ale i tak na te 10 dni miałam 2 kryzysy szkoda gadać wszystko przy %
Cytat:
eeeeeeejjj ja ostatnio o Tob bie myślalam, Twoje perypetie miłosne mnie zainteresowały, a Ty zniknęłaś! Pisz szybko co u Ciebie
wszystko sie ustabilizowalo teraz. nie mam czau teraz opisac ze szczegołami, ale kiedys napewno to zrobie
szukam celu w zyciu ot tak; obroniłam licencjata, na magista mnie nie stac, szukam jakiejs przyszlosciowej pracy bo w gastronomi lub za lada dostac mozna od tak ale co z tego nie mogę Was nadrobić...

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:45   #3540
alexis77
Zadomowienie

Już jest mnie mniej o 1,5 kg a dopiero niecałe 2 tyg

Dziś Tż zabiera mnie do kina
Chyba sobie wyprostuję włosy, chce wyglądać super
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości