|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Aniabania, ex do mnie żebym sobie rudy walnęła
![]() ![]() A tak poważnie... Miedziany + ciemne oczy i ciemna karnacja tak, rudy/miedziany + niebieskie oczy nieeeeeee z Anią z zielonego wzgórza by mi się kojarzyło ![]()
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Hm, rudy jest ładny
![]() ![]() ![]() Ech kurczę, faktycznie gdybym mogla wybierać jeszcze raz, to poszłabym w zupełnie inną stronę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
wiecie, ja moze i bym sobie zrobila ten rudy, choc pewnie niezle musialabym zmeczyc wlosy, zeby uzyskac taki kolor jaki bym chciala
![]() ale jak pomysle o odrostach to.... brrrrr! az mna trzesie! niby zawsze mozna powiedziec ze OMBRE HAIR ![]() ![]() no i przede wszystkim to rudego trzeba miec piekna cere, a moja jest raczej tragiczna ;/ mam nadzieje ze tak tylko gadal i szybko o tym pomysle zapomni. BS, no ja mam tak samo. prawnicy dziwni ludzie? hmm. fakt... zadufani w sobie i uwazaja sie za lepszych od innych. ale to tylko stereoptypy, przeciez nie wszyscy tacy sa ![]() np. moi rodzice uwazaja ze nauczyciel to super zawod (podpisuje sie pod tym co kiedys napisala w tym temacie Agniesik ![]() ![]()
#3514 |
Zadomowienie
|
Psyhe pokaż włoski
![]() Ja kiedyś miałam bzika żeby moje obciąć trochę za ramiona i prostować a teraz po zdjęciach Ani jeszcze bardziej mnie kusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
Ania, ja używam Hasceralu, to taka maść niedroga (15zł około). Z mocznikiem, świetnie nawilża nawet moje popękane ręce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za świetnie to nie wyglądam, bo włosy mi odrastają i wyglądam jak paź ![]() kochana ja do galerii mam 5 minut drogi ![]() kto wie, a może gdzieś, kiedyś minęłam w galerii, albo w rossmanie buszujacą anie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co, ja Ci jeszcze napisze czy warto przeprowadzic ten zabieg za kilka dni, jak je kilka razy wymyje :P nie wiem, jesli masz tak jak ja przed zabiegiem, ze wlosy to Twoja zmora, deszczowe dni to dla Ciebie trauma, to szczerze polecam taki zabieg. jak cos to pytaj, chetnie odpowiem na wszelkie pytania ![]() a jaki masz kolor? ja teraz tak sobie mysle, ze moze walne sobie jakas super fryzure ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3518 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam chOoojowe światło w łazience, ale ciemny blond syossa wygląda tak........:
mam nadzieję, że się wypłucze ![]() Jutro pstryknę coś lepsiejszego ![]()
![]() |
#3520 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() my jestesmy raczej nastawieni na leg. :P bo tam TZ ma troche rodziny, no i ja jakos lubie to miasto. choc wiem, ze ludzie z lub. nie lubia leg. :P ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() dlugie wlosy sa super kobiece ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3521 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No niby długie fale są kobiece ale zawsze chce się tego co nie można mieć ![]() ![]() Jakos nie czuję się w tych seksownie ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2011-11-18 o 15:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aa ten, zważyłam się i chudnę ![]() szkoda tylko, że zjadłam z tż na spółę paczkę orzeszków w paprykowej skorupce, hmmm chyba jakieś 500 kcal? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() włosy są super, w zasadzie moje wyglądają niemal identycznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super Agnes ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie załamuj mnie :P Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Annabanna, odnośnie rudości: http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...1bcd97c52c1e01
![]() Psyhe suuuper jest! ![]() ![]() SR TAK! Chcę z Tobą pracować i wykrywac krew! ![]() ![]() ![]() I wszystkiego najlepszego z okazji imienin! ![]() Ja tez chudnę ![]() ![]() ![]() Bandyckie Śródmieście ![]() ![]() ![]() alexis myslę, że warto spróbować z encanto- to w końcu chyba nie zniszczy włosów, a dla seksownego wyglądu zrobimy wiele, prawda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Annobanno, Hasceral ma 10% mocznika
![]() Sunday, wszystkiego najlepszego, dużo pinionszków i spełnienia marzeń ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-11-18 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie zrob zdjecie i nam jutro wrzuc, ocenimy ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. naturalne proste, aaaa! zazdrosc mnie zzera :P 3. Bandyckie śródmieście ![]() ![]() ![]() 4. wiesz co, no na poczatku sie zgodzilam, bo w sumie tez podoba mi sie rudy, ale po jakims czasie wstapil we mnie feministyczny szal i wygarnelam calemu swiatu ze nie bede spelniala jakiegos meskiego widzimisie! NEVER! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() sporo! ![]() ![]()
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Była przyjaciółka na kawie i jak to ona określiła ciemny, miedziany blond...... Jutro wam pokażę albo pojutrze w normalnym świetle...
![]() Alexis, no szybko, szybko ![]() ![]()
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Bania, jaki ty masz boski kolor włosów,właśnie taki chcę!!!! Co to za odcień?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/user/Macfra84#p/c/6/hr8ToNoxLwo
musicie to zobaczyć..... CAŁE!!!! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 |
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() w każdym bądź razie jestem u kuzynki, weekend w szkole ![]() Coraz bardziej mi się wydaje, jak czytam Wasze posty, że jestem kompletnie zacofana jeżeli chodzi o pielęgnację samej siebie (kosmetyki, fryzjer, itd). Czuję się brzydka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pielegnacja u mnie kuleje, zwroc uwage jak piszemy o depilacji, mam nadzieje ze nasi faceci nie maja pojecia o tych haszczach ktore czesto tkwia pod spodniami ![]() boje sie umyc glowe po tym encanto ![]() mam taakie dobre serduszko. wyobrazcie sobie, ze jest piatkowy wieczor, a ja sie ucze ![]() ![]() ogladalam jeszcze komedie romantyczna. i tak mysle, czy uczylam sie w przerwie ogladania, czy ogladalam w przerwie uczenia sie? ![]() ![]() aa ta komedia to 27 sukienek. uwielbiam katherine heigl. jest takim slodkim wysokim zyciowym lamaga :P sam film to romantyczne smety, ale i tak prawie sie pobeczalam niewiadomo czemu ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-11-18 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tych kosmetyków to nie bylabym pewna ![]() ![]() Zdarzały mi się wpadki typu lakiery O.P.I czy essie po 50zł ... nigdy więcej! Złe nie są, ale pozostanę wierna moim niezniszczalnym lakierom Revlona za 19.90 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Po prostu jesteś ładna młotku ![]() ![]() A ja szukam jakiejś fajnej torebki mieszczącej teczkę A4 i cholera nic mi się nie podoba ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3533 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam pisać, że często młodsze siostry kopiują starsze ... a potem mi się przypomniało, że to Ty jesteś tą młodszą ![]() ![]() Cytat:
![]() Czekam na zaproszenie na kawkę! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Winylek, ja kocham lakiery OPI ![]() ![]() ![]() BB kremy zamawiasz na ebayu, dobrze pamietam? a sluchaj, wiem, ze Ty mnostwo o tym pisalas, wiec nie bede Cie juz napastowala, mozesz mi polecic jakis watek gdzie dowiedzialabym sie jak sobie dopasowac taki krem? ![]() Cytat:
a jaki ogladalas film?
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, ebay rządzi ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527527 Polecam próbki albo kupienie po prostu jakiegoś najbardziej uniwersalnego kremu na początek (czy tam takiego, który by Ci się po swatchach wydawał odpowiedni), a potem wyszukiwanie informacji, co jest bardziej żółte/różowe niż to co masz itd. itp. ![]() BTW czekam na linki od Ciebie ![]()
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już wyprodukowalam takiego posta ![]() ![]() Dzięki za link ![]() ![]() ![]() ![]() a co do torebek z diversa, to rzeczywiscie, badziew straszny, te ze skory ekologicznej bardzo szybko sie przecieraja, sa nietrwale ;/ tej mojej az tak mocno nie nadwyrezam, wiec sie jako tako trzyma, no i nie jest az tak mocno sportowa, dla mnie nadaje sie na co dzien, choc do wymarzonych nie nalezy. od biedy moze byc ![]()
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
Kto miał dzisiaj na śniadanie racuchy z dodatkiem czekolady, z której zrezygnował
![]() W ogóle, że Wy wszystkie jeszcze śpicie.. wytłumaczenie mają tylko nasze studentki ![]() A co do torebek - czasami naprawdę fajne można znaleźć w Takko!
#3538 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zadomowienie
|
ruszył, ruszył, ale i tak na te 10 dni miałam 2 kryzysy
![]() Cytat:
![]() ![]() szukam celu w zyciu ot tak; obroniłam licencjata, na magista mnie nie stac, szukam jakiejs przyszlosciowej pracy bo w gastronomi lub za lada dostac mozna od tak ale co z tego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Zadomowienie
|
Już jest mnie mniej o 1,5 kg
![]() ![]() Dziś Tż zabiera mnie do kina ![]() Chyba sobie wyprostuję włosy, chce wyglądać super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.