Nasze blogi kosmetyczne - cz. II - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 22:44   #2581
tylkokasia
Moderator

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

Ja w sumie jak pracowałam to kończyłam czasem o 1,2 w nocy a koło mojej pracy grasował nożownik...
Miałam taką jedną "kochaną koleżankę z pracy" która mieszkała koło mnie i po nią przyjeżdżał facet (mój pracował na nocki więc nie mógł mnie odbierać) i ona co wieczór w pracy mi się pytała czy nie boje się tak sama wracać przez tego nożownika... Ale nigdy nie zaproponowała podwózki

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 22:59   #2582
Sondrina
BAN stały

Przyznaję się, że odkąd w lecie miałam problem z gościem, który za mną łaził, to boję się wychodzić sama z domu wieczorami. Jeśli nie mam z kim wracać ani nie ma mnie kto odebrać, to sobie odpuszczam. Jestem za słaba, by z kimś się szarpać, a gaz może się obrócić przeciwko mnie, jak zawieje. Teraz tak szybko robi się ciemno, ze masakra... Na szczęście mam w miarę fajną drogę z uczelni do domu, ale gdy czasami naprawdę się boję, a nie kończę zajęć z nikim, kto idzie w moją stronę, to ciągle z kimś rozmawiam przez telefon, daje mi to pewnego rodzaju poczucie bezpieczeństwa, telefon mi już raz pomógł. Kiedyś szedł za mną facet, a byłam na totalnym wygwizdowie, to zadzwoniłam do mamy i zaczęłam wrzeszczeć:"kochanie, stój z Argiem na początku ulicy, za dwie minuty tam będę i pójdziemy razem do sklepu". Facet trochę zwolnił, mama też po mnie wyszła.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 23:45   #2583
Linusiaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
tż mi kupił na bazarku chyba jakieś stoisko miał koleś z bronią chyba

Spokojnie, tu Cię chyba żadna nie zgwałci
No... powiedzmy, że to jest jakieś pocieszenie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Przyznaję się, że odkąd w lecie miałam problem z gościem, który za mną łaził, to boję się wychodzić sama z domu wieczorami. Jeśli nie mam z kim wracać ani nie ma mnie kto odebrać, to sobie odpuszczam. Jestem za słaba, by z kimś się szarpać, a gaz może się obrócić przeciwko mnie, jak zawieje. Teraz tak szybko robi się ciemno, ze masakra... Na szczęście mam w miarę fajną drogę z uczelni do domu, ale gdy czasami naprawdę się boję, a nie kończę zajęć z nikim, kto idzie w moją stronę, to ciągle z kimś rozmawiam przez telefon, daje mi to pewnego rodzaju poczucie bezpieczeństwa, telefon mi już raz pomógł. Kiedyś szedł za mną facet, a byłam na totalnym wygwizdowie, to zadzwoniłam do mamy i zaczęłam wrzeszczeć:"kochanie, stój z Argiem na początku ulicy, za dwie minuty tam będę i pójdziemy razem do sklepu". Facet trochę zwolnił, mama też po mnie wyszła.
Bardzo mądra reakcja
Linusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 06:40   #2584
ciriness
Zadomowienie

Widzę, że nie tylko ja mam lęki. Też nie lubię sama po ciemnemu chodzić, a teraz 16.30 i jest ciemniutko.
Ze swojej strony polecam rozejrzeć się za kursem samoobrony,w Poznaniu takie AWF ostatnio organizował, są cyklicznie za darmo organizowane przez policję. Uczą różnych technik ale przede wszystkim starają się psychicznie przemówić. Mnóstwo ofiar przemocy cierpi bo strach ich paraliżuje i nie są w stanie ani zareagować, ani nawet uciec.

Psychologiem to ja nie jestem ale mi trochę takie zajęcia pomogły, byłam na nich kilka lat temu ale ćwiczyłam potem chwyty na chętnych kolegach i mam już pewne odruchy

Hmm i tak sobie myślę, czy to świat się aż tak bardzo zmienia. Pamiętam sprawę, której przyglądałam się blisko bo nawet mieliśmy puszczoną wizję lokalną ostatniego gościa skazanego na karę śmierci za zabójstwa kobiet i to było w latach 80stych...
Teraz po prostu wszystko szybciej jest nagłaśniane...
Ale chyba mimo wszystko więcej jest na świecie przemocy.
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 08:29   #2585
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko ja mam lęki. Też nie lubię sama po ciemnemu chodzić, a teraz 16.30 i jest ciemniutko.
Ze swojej strony polecam rozejrzeć się za kursem samoobrony,w Poznaniu takie AWF ostatnio organizował, są cyklicznie za darmo organizowane przez policję. Uczą różnych technik ale przede wszystkim starają się psychicznie przemówić. Mnóstwo ofiar przemocy cierpi bo strach ich paraliżuje i nie są w stanie ani zareagować, ani nawet uciec.

Psychologiem to ja nie jestem ale mi trochę takie zajęcia pomogły, byłam na nich kilka lat temu ale ćwiczyłam potem chwyty na chętnych kolegach i mam już pewne odruchy

Hmm i tak sobie myślę, czy to świat się aż tak bardzo zmienia. Pamiętam sprawę, której przyglądałam się blisko bo nawet mieliśmy puszczoną wizję lokalną ostatniego gościa skazanego na karę śmierci za zabójstwa kobiet i to było w latach 80stych...
o, ja mam tyle lekow, za az wstyd
boje sie wind, pociagow (przejsc miedzy wagonami), pajakow, pszczol, bakow, os, robali, wypadkow samochodowych, latania samolotem - sporo jeszcze tego jest - na szczescie na co dzien jakos o tym nie mysle dopiero wtedy, gdy np. jestem juz na lotnisku

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Orlica - u nas jest to samo ....miasteczko studenckie, parki, gwałciciel, który grozi dziewczynom nożem, kilka napadów już rzekomo odnotowano, tym najdziwniejszy (o ile tak można to określić) o godzinie 8 rano wczoraj gdzieś za jednym z budynków Politechniki....a niedługo potem bo ok. 17 w parku koleś dźgnął dziewczynę nożem w szyję...moja mama akurat pracuje zaraz obok i opowiadała, jakieś straszne zamieszanie, cały park był dzisiaj ponoć obstawiony gliniarzami, na uczelni niby krążą policjanci po cywilnemu i nic to nie daje...najśmieszniejsze, że praktycznie w środku miasteczka studenckiego jest komisariat (doslownie - budynek komisariatu jest usytuowany między dwoma wydziałami)
jakiś dziwny zbieg okoliczności z tym takim zbiegnięciem się w czasie tego...masakra...
ja sie strasznie boje dziwnych facetow, mm oczy dookola glowy i czasami pewnie sie zachowuje jak nawiedzona, ale juz wlacza mi sie alarm jak ktos dziwnie mi sie przyglada.

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

taki temat - i sobie pomyslalam, ze gwalt to musi cos koszmarnego dla kobiety i tych, ktorzy 'mowia', ze sama sie o to prosila - pobilabym.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:03   #2586
yolcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość

Też nie lubię po ciemku chodzić. Jeszcze mam strasznie odludną okolicę. Wracając do domu - jest tragedia.
Z ostatnim zdaniem chyba się zgodzę. Jednak wydaje mi się, że przestępczość ciągle rośnie...
yolcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:14   #2587
ciriness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
o, ja mam tyle lekow, za az wstyd
boje sie wind, pociagow (przejsc miedzy wagonami), pajakow, pszczol, bakow, os, robali, wypadkow samochodowych, latania samolotem - sporo jeszcze tego jest - na szczescie na co dzien jakos o tym nie mysle dopiero wtedy, gdy np. jestem juz na lotnisku
To są fobie i każda z nich ma swoją dziwną nazwę. Każdy ma przynajmniej kilka, tak się okazało jak zaczęliśmy je kiedyś analizować na zajęciach z psychiatrii sądowej

Cytat:

ja sie strasznie boje dziwnych facetow, mm oczy dookola glowy i czasami pewnie sie zachowuje jak nawiedzona, ale juz wlacza mi sie alarm jak ktos dziwnie mi sie przyglada.

A wiesz, że najwięksi mordercy w ogóle ich nie przypominają? Są zazwyczaj dobrze ubrani, zadbani, często przystojni, wykształceni etc. Mają żony, dzieci, domy etc. Tak samo jak ukryci geje.
To taki stereotyp trochę, że jak ktoś strasznie wygląda to jest straszny a często okazuje się, że jest bardzo łagodny
Czasami mają to coś w oczach, jak oglądałam np. zdjęcia...

Cytat:

taki temat - i sobie pomyslalam, ze gwalt to musi cos koszmarnego dla kobiety i tych, ktorzy 'mowia', ze sama sie o to prosila - pobilabym.
Okropieństwo

Jakieś straszne mamy tematy na koniec tygodnia...
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 10:18   #2588
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Ale nie każdy musi zwrócić na to uwagę, w artykule też przydałaby się wzmianka, "na Bydgoskim przedmieściu w Toruniu". no jest różnica. Toruń jest obok Bydgoszczy, więc ja bym się nie zdziwiła gdyby znalazły się tam artykuły dotyczące Bydgoszczy, albo jej prawdziwego przedmieścia.

Zoila pewnie nie zauważyła, a ja dostałam link i nie zwracałam uwagi w jakim to dziale, tylko czytałam i nawet nazwy ulic mi się nie wydały dziwne
(chociaż pomyśłałam sobie " Kurczę, nawet nie wiem gdzie to jest, pewnie wcale tam nie chodzę, to nie ma się czego bać." ) dopiero jak gdzieś w tekście pojawił się zwrot "... na Bydgoskim coś tam coś tam..." czy "...Bydgoskie coś tam coś tam..." to się zaczęłam zastanawiać i zjarzyłam, że przecież by tak o Bydgoszczy nie pisali.

A jak czytałam, to już miałam tel. w ręku, żeby napisać TŻ smsa że jutro do niego nie przyjadę.
Nawet nie wiedziałam, że w Toruniu jest taka dzielnica. "Bydgoskie przedmieście"- bardzo mylące

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:20   #2589
emememsik
po prostu Em :)

To jak w Warszawie Krakowskie Przedmieście.
Stary 2011-11-18, 10:33   #2590
lele
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30563831]Melduję, że płucko mi się "napompowało", ale mam na nim sporą "bliznę", z którą mogą być problemy, więc muszę to regularnie kontrolować...
[/QUOTE]dobrze, że już lepiej

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30564839]

W ogóle muszę się Wam pożalić, jaka panika u mnie na uczelni jest... W ostatnim tygodniu cztery albo pięć dziewczyn zostało zgwałconych w okolicach miasteczka akademickiego, jedna ponoć zamordowana... Wszyscy trąbią, żeby kobiety nie chodziły pojedynczo po zmroku, dziś specjalnie szłyśmy wszystkie na jeden przystanek, choć zwykle rozchodzimy się w różnych kierunkach. Strach wychodzić z zajęć Mam nadzieję, że szybko dorwą tego zwyrodnialca, zanim zniszczy życie kolejnym studentkom...[/QUOTE]Dobrze, że już tam nie mieszkam.. Ale fakt, w Toruniu czułam się najmniej bezpiecznie.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30571549]
Na jego szczęście tylko 2 razy w tygodniu kończę tak, że jest już ciemno [/QUOTE]ja wracam 4 razy w tygodniu tak późno, ale mimo wszystko, Tz w ramach możliwości stara się mnie odbierać

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Ja w sumie jak pracowałam to kończyłam czasem o 1,2 w nocy a koło mojej pracy grasował nożownik...
Miałam taką jedną "kochaną koleżankę z pracy" która mieszkała koło mnie i po nią przyjeżdżał facet (mój pracował na nocki więc nie mógł mnie odbierać) i ona co wieczór w pracy mi się pytała czy nie boje się tak sama wracać przez tego nożownika... Ale nigdy nie zaproponowała podwózki
faktycznie milutka
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:06   #2591
enn_
Zakorzenienie

Ej, dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy.
Potrzebuję zrobić listę ok 20 polskich zwrotów slangowych/potocznych (takich naprawdę używanych na co dzień i w miarę neutralnych) i mi to zupełnie nie idzie. Pytałam znajomych i póki co mam tylko:
- obczaić
- czaić
- kumać
- ogarniać
- mieć pozamiatane

HELP!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 12:11   #2592
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Potrzebuję zrobić listę ok 20 polskich zwrotów slangowych/potocznych (takich naprawdę używanych na co dzień i w miarę neutralnych) i mi to zupełnie nie idzie. Pytałam znajomych i póki co mam tylko:
- obczaić
- czaić
- kumać
- ogarniać
- mieć pozamiatane

HELP!
Niby używa ich człowiek na co dzień, a jak co do czego przyjdzie, to nie może sobie przypomnieć.

Dorzucę:
Rozkminiać
Kukać

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:13   #2593
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
- obczaić
- czaić
- kumać
- ogarniać
- mieć pozamiatane

HELP!
wyhaczyć
wylookać
zbijać (dobra, ja zbijam= ja idę!)
ale zbita (=ale śmiana)
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:28   #2594
cathiebaj
Rozeznanie

Cytat:
- obczaić
- czaić
- kumać
- ogarniać
- mieć pozamiatane

HELP!
Masakra, kimać, śmigać, lukać, goglać/wygoglować, wyhaczyć hmm... I takie tam
Stary 2011-11-18, 12:29   #2595
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
- obczaić
- czaić
- kumać
- ogarniać
- mieć pozamiatane

HELP!
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Niby używa ich człowiek na co dzień, a jak co do czego przyjdzie, to nie może sobie przypomnieć.

Dorzucę:
Rozkminiać
Kukać
Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
wyhaczyć
wylookać
zbijać (dobra, ja zbijam= ja idę!)
ale zbita (=ale śmiana)
pójść na balety ( = na imprezę, dyskotekę)
bez kitu
brecht/brechtać
jarzyć

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:07   #2596
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
mam to samo, i wiem że jakby coś się miało dziać, to chociaż mama wie gdzie byłam w ostatniej chwili.

to straszne, co się dzieje w dzisiejszych czasach
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:13   #2597
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ja jak z psem wychodzę codziennie koło 22 to telefon mam w pogotowiu i jak mija mnie jakaś banda żuli, których na moim osiedlu jest mnóstwo, to udaję, że rozmawiam. Albo już wychodząc dzwonię do TŻ, żeby zabić sobie czas i żeby właśnie czuć się bezpieczniej.

Kiedyś mnie napadnięto 200m od mojego domu, w środku dnia, bo o 18 latem. Otoczyło mnie trzech żuli, może po 25 lat, wszyscy nawaleni w trzy dupy. Dwóch mi odcięło drogę ucieczki, a trzeci zaczął mnie macać, mnie oczywiście sparaliżowało. W pewnym momencie jak przegiął ostatecznie to zanim cokolwiek pomyślałam, wyrąbałam mu łokciem w twarz, trysnęła krew z nosa, gość się zatoczył, a ja uciekłam. Ten się zwijał z bólu, a pozostali ze śmiechu, więc mnie nie gonili, ale od tamtej pory już nie czuję się tak pewnie na własnym osiedlu.
Jakiś czas później widziałam go z plasterkiem na nosie, więc musiałam mu go złamać
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:23   #2598
ama09
Zakorzenienie

raaany, ale mnie wystraszyłyście, ja dziś w nocy około 1 sama wracałam z dyskoteki, ale miasteczko akademickie, więc pół minuty szłam do siebie...
aaaaaaaaa, teraz się boje
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 14:17   #2599
Karen15
Zakorzenienie

Czy wy też nie potraficie wejść w swój pulpit nawigacyjny? Nie wiem co się dzieje. Na drugim komputerze wszystko jest ok, a na moim nie działa
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 14:37   #2600
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja to wieczorami zawsze poruszam się samochodem i nigdy sama. Daje mi to jakieś względne poczucie bezpieczeństwa... Chociaż w Krakowie wielokrotnie wracałam sama z imprez, autobusem nocnym. Na szczęście ulica Kalwaryjska (wtedy tam mieszkałam) jest w miarę bezpieczna i miałam bliziutko z przystanku do kamienicy. Teraz? Teraz to boję się chodzić po Krakowie w nocy...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 14:40   #2601
Wena90
BAN stały

Chciałam dodać notkę, ale nie mogę załadować zdjęć... coś z Bloggerem, chyba się zawiesił, więc muszę poczekać i spróbować później.

A tak w ogóle to oszczędzam i jest to straszne... A tyle rzeczy bym chciała Póki co czekam na paczuszkę od Fitomed, bo zrobiłam zamówionko.
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 15:23   #2602
amoureuese
Raczkowanie

rzeczywiście straszne jest chodzisz same po nocy.... mnie paralizuje jak slysze o gwaltach ... przeciez to musi byc okropne (!trzeba miec zawsze kogos przy sobie , nigdzie nie jest 100 % bezpiecznie..

KLIK

amoureuese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 16:02   #2603
maffash
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, ja na szczescie mieszkam w malym miescie to raczej nic strasznego sie tu nie dzieje, ale tez sama wieczorami nie chodze, a jak juz mam gdzies isc noca to strasznie sie boje ;D
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 16:04   #2604
anonyme
Zadomowienie

Cytat:
Kiedyś szedł za mną facet, a byłam na totalnym wygwizdowie, to zadzwoniłam do mamy i zaczęłam wrzeszczeć:"kochanie, stój z Argiem na początku ulicy, za dwie minuty tam będę i pójdziemy razem do sklepu". Facet trochę zwolnił, mama też po mnie wyszła.
Świetna reakcja, nie wiem czy bym na to wpadła w stresie

Przez to co piszecie chyba będę jeszcze bardziej ostrożna, bo bardzo często wracam skądś po ciemku sama.

Cytat:
- obczaić
- czaić
- kumać
- ogarniać
- mieć pozamiatane

HELP!
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Dorzucę:
Rozkminiać
Kukać

Cytat:
Napisane przez cathiebaj Pokaż wiadomość
Masakra, kimać, śmigać, lukać, goglać/wygoglować, wyhaczyć hmm... I takie tam
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
pójść na balety ( = na imprezę, dyskotekę)
bez kitu
brecht/brechtać
jarzyć
Pogrubione to moje ulubione, których sama nadużywam
Dorzucę jeszcze: spinać się, spoko, suchar

Edytowane przez anonyme
Czas edycji: 2011-11-18 o 16:05
anonyme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 16:12   #2605
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Co do tych gwałtów jeszcze - ja mieszkam na wsi i tym bardziej się nie obawiam gwałtu. Pracuje w małym mieście i tu już bardziej się obawiam, ale też nie gwałtu, tylko tego, ze ktoś może jakąś inną krzywdę zrobić. Gwałtów się nigdy nie obawiałam, ponieważ uważam się za osobę nieatrakcyjną i jakoś ten temat zawsze omijałam, bo kto by się na mnie rzucił Bardziej boję się, że ktoś może mnie pobić/zastraszyć/grozić itp.
Stary 2011-11-18, 16:24   #2606
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tych gwałtów jeszcze - ja mieszkam na wsi i tym bardziej się nie obawiam gwałtu. Pracuje w małym mieście i tu już bardziej się obawiam, ale też nie gwałtu, tylko tego, ze ktoś może jakąś inną krzywdę zrobić. Gwałtów się nigdy nie obawiałam, ponieważ uważam się za osobę nieatrakcyjną i jakoś ten temat zawsze omijałam, bo kto by się na mnie rzucił Bardziej boję się, że ktoś może mnie pobić/zastraszyć/grozić itp.
Atrakcyjność nie ma raczej znaczenia w tym wypadku.

Dziewczyny, BARDZO Wam dziękuję za pomoc z tymi słowami/zwrotami, jestem uratowana.
Stary 2011-11-18, 17:09   #2607
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ślęczę właśnie nad tutorialem do tych ostatnich marmurkowych paznokci, jak mi się nieee chceee!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 17:13   #2608
tylkokasia
Moderator

A mi dziś prawie wszystkie zdjęcia wyszły do d... - rozmyte. Nie pamiętam kiedy tak miałam
Za to notka znów ekspresowo się dodała

Stary 2011-11-18, 17:15   #2609
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
A mi dziś prawie wszystkie zdjęcia wyszły do d... - rozmyte. Nie pamiętam kiedy tak miałam
Za to notka znów ekspresowo się dodała
e tam, dwa masz rozmazane
u mnie też szybciutko się aktualizują notki
Stary 2011-11-18, 17:24   #2610
tylkokasia
Moderator

Cytat:
e tam, dwa masz rozmazane
u mnie też szybciutko się aktualizują notki
Bo te najlepsze dodałam ale ogólnie z ponad 20 zdjęć tylko te na blogu wyszły w miarę. Reszta maskara. Nie wiem czemu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości