Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-20, 18:48   #3571
Ania09121983
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Hej

Ja prostuję.
Serio? Powiedz coś więcej proszę, bo nie słyszałam nic o tym:-
no nie mow musisz koniecznie zapoznać sie z tematem o olejach
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

na początku lutego pisze że rozstała się z mężem i ma nowego TŻ, po czym po dwóch tygodniach że dalej jest z mężem....
nie sledziłam tej dziewczyny wątku od poczatku ale nie pomyślałyscie ze może ma tego męza pozniej spotkała kogos innego pozniej wrociła do meza i znowu sie z nim pokłociła? nie wiem może sie mylę. Chciaz ja nawet jesle czasami mam chec to nie jestem zwollenniczka opisywania swoich prywatnych spraw na forum..czasami jakis drobiazg sie wymsknie ale jestem tu z jednego powodu...włosow i...fajnych dziewczyn ktore podczytuje przez co troche sie przywiazałam

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 18:54   #3572
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
a mi babcia szyje sukienke na studniówkę nie bedę miała jakiejś mega wymyślnej, dodaje jej foto w załączniku tylko będzie krótsza, tak gdzieś do kolan

Soph kiedy masz studniówkę? bo ja 14 stycznia

lecę się trochę pospamować a później top model
śliczna i w tym kolorze bomba

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

snow: dzięki za napisanie o tym pomarańczowo-brzozowym olejku z alterry, fajnie działa, super pachnie przed odżywką odsączyłam włosy w ręcznik i potrzymałam ją 15 min a nie 2 i efekt od razu inny. A i odżywka dobra moim zdaniem, bo z jedwabiem i keratyną.

Idę włosy naolejować, dać serum nv, radical+wodę brzozową, nałożę maseczkę i idę na top model, do jutra
cieszę się
co do suszarki to mam model pro ionic 2000 ale to model już raczej niedostępny do najlżejszych nie nalezy ale za to suszy błyskawicznie i zdecydowanie ujarzmia włosy, nie są napuszone i błyszczą się

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Ja też zawsze proszę o wyprostowanie włosów u fryzjera, bo loki nawet jak nie będą idealnie obcięte to nie będzie się to rzucało w oczy, a na wyprostowanych włosach jednak to widać

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Ja mam coś takiego, że zawsze muszę rano umyć włosy, nawet jakbym miała o 4 wstać to zazwyczaj wstanę i umyję te włosy, a jak mi się czasem zdarzy pójść gdzie we "wczorajszych włosach" to mam wrażenie, że wszyscy a nie patrzą i widzą, że są nieświeże, komentują to w myślach... Taki mam jakiś odchył a kiedyś mogłam raz na 3 dni włosy umyć i mi to nie przeszkadzało
ja tam myje co 2dni zazwyczaj, mam szczęście bo moje włosy na drugi dzień wyglądają równie dobrze jak zaraz po myciu

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej piękne

Co do sylwestra, to ja prawdopodobnie ze znajomymi wynajmiemy salkę i zrobimy taką małą imprezę Cieszę się, bo jak pisałam przez ostatnie 4 lata, chodziłam na domówki i już trochę mi się przejadły

Byłam dziś w Rossmanie i kupiłam szampon z Graniera kwait lipy i balsam Welness (nie jestem pewna czy dobrze nazwę pisze) waniliowy

BP idzie w ruch i oglądam powtórkę TM.
też kupiłam to mleczko

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
wstawiłam zdjęcie włosów przed i w czasie omo, i po ok 5 miesiącach stosowania omo widzę znaczną róznice w grubości, i jakości włosów
nie jest to szczyt marzeń ale jeszcze troche czasu potrzeba na regenerację
śliczne, błyszczące

nadrabiana cd

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 18:56   #3573
samaraNW
Zakorzenienie

zużyłam krem pod oczy i do rąk do rąk mam jeszcze jeden, ale pod oczy muszę sobie jakiś kupić i pewnie jak zwykle będzie z tym problem, bo potrzebuje porządnego nawilżacza

dzisiejszy dzień znowu spędziłam na nauce, jeszcze muszę nauczyć się pewnych rzeczy na ćwiczenia z fizyki, ale już niedużo mi zostało

zaraz idę się zająć włoskami
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 19:06   #3574
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość

nie sledziłam tej dziewczyny wątku od poczatku ale nie pomyślałyscie ze może ma tego męza pozniej spotkała kogos innego pozniej wrociła do meza i znowu sie z nim pokłociła? nie wiem może sie mylę. Chciaz ja nawet jesle czasami mam chec to nie jestem zwollenniczka opisywania swoich prywatnych spraw na forum..czasami jakis drobiazg sie wymsknie ale jestem tu z jednego powodu...włosow i...fajnych dziewczyn ktore podczytuje przez co troche sie przywiazałam
no to jesli nie sledziłas to przeczytaj dwa pierwsze posty z jej linków, spójrz na daty, spójrz na daty i treść innych wypowiedzi i wybacz to że ktoś zwrócił jej uwagę na watku, przez wątek przewineło sie wiele trolów, wiele osób kłamiących a także okradających, więc pozwól nam mieć podejrzenia.
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
śliczna i w tym kolorze bomba

cieszę się
co do suszarki to mam model pro ionic 2000 ale to model już raczej niedostępny do najlżejszych nie nalezy ale za to suszy błyskawicznie i zdecydowanie ujarzmia włosy, nie są napuszone i błyszczą się

ja tam myje co 2dni zazwyczaj, mam szczęście bo moje włosy na drugi dzień wyglądają równie dobrze jak zaraz po myciu

też kupiłam to mleczko

śliczne, błyszczące

nadrabiana cd
dziekuję
Stary 2011-11-20, 19:32   #3575
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

zaktualizowałam album włosowy. Zdj robionie telefonem i w kiepskim, sztucznym świetle, ale chciałam pokazać długość Jak kiedyś pisałam mierzyłam na prostych i było 56 Przepraszam za jakość fotek
śliczne i jak urosly

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny, które używały odżywki eveline 8w1. Powiedzcie mi czy i u Was pogorszyła ona stan paznokci?
Ja nie miałam ich w jakimś opłakanym stanie, ale chcialam je wzmocnić. Dziś zmywam te kilka warstw i co widze? Paznokcie odchodzą płatami wręcz
o kurcze ja dziś nałożyłam 4warstwę jutro zmywam, mam nadzieję, że się nie przeraże

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
znacie jakiś dobry krem do mieszanej cery, niezapychający i najlepiej żeby był na noc??
ja dalej podtrzymuje różana alterra

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
kupiłam acnefan, sudocrem, maske do włosów biovax z tymi proteinami mlecznymi i serum do włosów z wit. a+e
super zakupy z głową

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

Ramoncia czytalam Twoj opis idealnego meżczyzny...i bardzo podobny do mojego...:confu sed:

dobre spostrzeżenie również to zauważyłam i dla zasady nie oceniłam Ramonci, moim zdaniem nieładnie tak ściągać tym bardziej, że zadanie nie należało do najtrudniejszych

Cytat:
dziewczny prostujecie włosy.?
a wiecie ze ja od czasu jak olejuje prawie wogole nie potrzebuje prostownicy- jedynie do grzywki))
ja prostuje

Cytat:

ale przecież nie musiała pisać o swoich prywatnych sprawach na forum skoro jednak się zdecydowała to musi liczyć się z tym, że nie ma do czynienia z idiotami, nietrudno odkryć kłamstwo nawet w internecie a nikt nie lubi być okłamywany

Cytat:
no to jesli nie sledziłas to przeczytaj dwa pierwsze posty z jej linków, spójrz na daty, spójrz na daty i treść innych wypowiedzi i wybacz to że ktoś zwrócił jej uwagę na watku, przez wątek przewineło sie wiele trolów, wiele osób kłamiących a także okradających, więc pozwól nam mieć podejrzenia.

dziekuję
dokładnie i nie ma za co

Dbam o siebie

Stary 2011-11-20, 20:01   #3576
nieidealna91
Raczkowanie

Mnie mój katar wykończy niedługo.. Zużywanie idzie mi tak dobrze, że niedługo będę musiała wydać miesięczną 'pensję' na kosmetyki - kończą mi się oleje, maska do włosów, odzywka została na jedno użycie, nie mam kremu do stóp, rąk.. Koszmar jakiś :P Ale wizja ogromnych zakupów na wyprzedażach po świętach mnie pociesza Już zapowiedziałam K. że jedziemy - on na zakupy ubraniowe, ja kosmetyczne

Świetnie idzie mi zużywanie balsamów do ciała - używam aktualnie truskawkowego z The Body Shopu i po tygodniu nie ma połowy (swoją drogą polecam jedynie na lato, na teraz jest za lekki i moim zdaniem kiepski zapach, sama bym go nie kupiła, ale K. mi kupił to używam)

Wciągnęłam się w Hell's Kitchen, ale po polsku znalazłam tylko część 6 sezonu i teraz oglądam w oryginale i co chwilę sprawdzam słówka. Postanowiłam zacząć oglądać filmy/seriale w oryginale Przypomnę sobie trochę język
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 20:10   #3577
snowhitee
Zakorzenienie

a ja polecę kolejny lakier http://little-xxs.blogspot.com/2011/...bo-nr-351.html dla mnie nude idealny 2 warstwy i pełne krycie bez smug (jedynie po pierwszej warstwie na niektórych pazurkach lekko przysmużył ) i cena niecałe 5zł

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-11-20 o 20:11

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 20:27   #3578
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ja dziś też podstawy bo nie mam weny na dziś. Zaś mi się wszystko sypie w życiu, ech...
Był już demakijaż twarzy i oczu.
Będzie balsamowanie, brevoxyl na twarz, nasmarowanie stóp, krem do rąk, krem na usta, krople do oczu i krem pod oczy.Aha! no i czarna ziaja na uda.
Dobrej nocy Piękne

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 20:38   #3579
ParoleParole
Zakorzenienie

u mnie dziś:

maseczka na twarz
balsamowanie
masaż syrenką
acnefan na twarz
maska na włosy
Stary 2011-11-20, 20:39   #3580
ramoncia217
Wtajemniczenie

blondyneczko i snow od nikogo żadnego opisu nie ściągałam,Napisałam to co akurat czuje do mojego tż. No ja nie rozumiem , nie można już nawet wyrazić swoich uczuć, bo zaraz jest pisane że od kogoś coś ściągam. Czy tylko jedna osoba może napisać że kocha swojego tż i że dla niego żyje?? Ciekawe. Dobrze wiecej się nie będę tu wypowiadać, wszystko się tu zepsuło na tym wątku, a to imie dla psa mojego nie pasowało, a to że opis blondyneczki ściągnełam. Szok.
I teraz możecie sobie pisać co chcecie na mój temat, niech Wam będzie że ściągm opisy itd.

Wogule czuję się na tym wątku nieakceptowana, zawsze ktoś się znajdzie kto ma do mnie o coś pretensje.

Po prostu więcej się tu już nie udzielę, i niech cieszą się te osoby które mnie nie lubią i im przeszkadzam.

Dobranoc.
Stary 2011-11-20, 20:54   #3581
miucciaable
Raczkowanie

U mnie bylo:
peeling organiczny, z olejkiem arganowym (chyba kawowy)
balsam Guinot z olejkiem arganowym
mycie twarzy zelem z rumiankiem
krem nawilzajacy z Avene na twarz
mycie wlosow i maska regenerujaca
niedlugo krem do rak
i odzywka na paznokcie

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
blondyneczko i snow od nikogo żadnego opisu nie ściągałam,Napisałam to co akurat czuje do mojego tż. No ja nie rozumiem , nie można już nawet wyrazić swoich uczuć, bo zaraz jest pisane że od kogoś coś ściągam. Czy tylko jedna osoba może napisać że kocha swojego tż i że dla niego żyje?? Ciekawe. Dobrze wiecej się nie będę tu wypowiadać, wszystko się tu zepsuło na tym wątku, a to imie dla psa mojego nie pasowało, a to że opis blondyneczki ściągnełam. Szok.
I teraz możecie sobie pisać co chcecie na mój temat, niech Wam będzie że ściągm opisy itd.

Wogule czuję się na tym wątku nieakceptowana, zawsze ktoś się znajdzie kto ma do mnie o coś pretensje.

Po prostu więcej się tu już nie udzielę, i niech cieszą się te osoby które mnie nie lubią i im przeszkadzam.

Dobranoc.
Zgadzam sie a Ramoncia. Niektore osoby sie jej bez sensu czepiaja.
Jak zaczelo sie z tym imieniem dla psa, to az mi sie smiac chcialo. Takie wybrala i tyle w tym temacie. Jakby nazwala Puszek, to ktos mogl powiedziec, ze tantedne, a lbo cos takiego.
A opis TZta moze byc podobny, bo kobiety mysla dosc poodbnie i moglo sie cos takiego zdarzyc....
Just relax
Stary 2011-11-20, 20:56   #3582
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

Dobranoc.
nie ma się co obrażać, jesteśmy dorosłe sama przyznaj patrząc na opis blondyneczki i swój, że są napisane w ten sam sposób, nawet kolaż zdj zrobiłaś jak ona... ja tam się nie stresuje, nie moja sprawa tylko przyznałam Blondi rację bo sama też to zauważyłam...

Dbam o siebie

Stary 2011-11-20, 21:03   #3583
ParoleParole
Zakorzenienie

Ramoncia ale ja nie czepiłam sie o imie psa. Tylko wyraziłam opinię... Ja udzielając sie na forum jestem przygotowana i na krytykę.. Ale nie uważam, że jest się o co obrazać A gdybym wiedziała, to bym nawet nie poruszała tematu imienia psa.
Stary 2011-11-20, 21:08   #3584
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma się co obrażać, jesteśmy dorosłe
dokładnie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 21:09   #3585
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
nie ma się co obrażać, jesteśmy dorosłe sama przyznaj patrząc na opis blondyneczki i swój, że są napisane w ten sam sposób, nawet kolaż zdj zrobiłaś jak ona... ja tam się nie stresuje, nie moja sprawa tylko przyznałam Blondi rację bo sama też to zauważyłam...

Ja się nie obrażam, tylko powoli mam już tego dosyć.
Co jakiś czas ktoś ciągle coś mi zarzuca, i coś ma mi za złe.
Ja pisząc swój tekst na konkurs nie sprawdzałam tego co inne kobiety miały opisane tym bardziej nie zwracałam uwagi czy być może ktoś ma podobnie napisane.

Przychodząc do Was na forum kiedyś czułam frajdę, cieszyłam się gdy mogłam chociaż chwilę z Wami pogadać. A teraz już czasem nie chce mi się tu wchodzić, bo od kąd miałam problem z wymianą na wizażu. ktoś ciągle ma jakieś ale do mnie
Czy w takiej sytuacji nie było by Wam przykro?
Ja rozumiem , nikt nie jest idealny ja również nie , ale na prawdę zrobiło mi się przykro . Bo ciągle jest coś nie tak. Jak nie chcecie mogę się usunąć z wątku, nikt nie musiał by mnie czytać, i takie było by najlepsze rozwiązanie. Bo po wypowiedziach niektórych osób ja TO widzę że nie darzą mnie sympatią. Tak to odczuwam.
Stary 2011-11-20, 21:09   #3586
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
No ja też zauważam znaczne prawdopodobieństwo, nawet na podobnej wysokości jest podany okres czasu jaki ze sobą są.
No ale niech bedzie, że sie czepiam,bo przeciez to forum ostatnio nie służy konstruktywnej krytyce tylko pisaniu i słodzeniu w około.
Stary 2011-11-20, 21:10   #3587
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
a ja polecę kolejny lakier http://little-xxs.blogspot.com/2011/...bo-nr-351.html dla mnie nude idealny 2 warstwy i pełne krycie bez smug (jedynie po pierwszej warstwie na niektórych pazurkach lekko przysmużył ) i cena niecałe 5zł
Kusisz.

Ramoncia dziewczyny tylko wyrażały swoje opinie i mają do tego prawo. Nie ma co się obrażać, bo jesteś tu mile widziana.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 21:10   #3588
buahhot
Marcelover ♥♥♥

tadam, jestem po chwili nauki
wlasnie zrobilam zadanie, ktorego mialam nie robic, ale pokaze tej malpie, ze sie da je rozwiazac i ze ja to umiem ze zlosci dala nam dwa zadania do rozwiazania, wskaznik do poszukania (podobno bardzo trudne do znalezienia) i jakies haslo do rozpatrzenia, bo nikt nie rozwiazal poprzedniej 'pracy domowej' (nawet Ci studenci, ktorzy wczesniej tu studiowali, powiedziala, ze sie na nich zwiodla)

poza tym zaraz wysmaruje sie balsamem brazujacym, ale dodam do niego kilka kropel olejku migdalowego no i jeszcze cos porobie przy sobie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 21:14   #3589
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Ramoncia ale ja nie czepiłam sie o imie psa. Tylko wyraziłam opinię... Ja udzielając sie na forum jestem przygotowana i na krytykę.. Ale nie uważam, że jest się o co obrazać A gdybym wiedziała, to bym nawet nie poruszała tematu imienia psa.
Mi nie chodziło o to że ktoś wyraził swoją opinie, bo do tego każda z nas ma prawo.
A o to że jak tylko napisałam jakie wybrałam imię, to zrobił się jakby atak na mnie.
A poczytajcie sobie na forum psim , ile suk ma ludzkie imiona i nikt za to na ich nie atakuje. Imię to imię, mi się podoba i tak ma, a nie każdemu odpowiada.
A wtedy przyszłam się pochwalić że wkońcu spełniłam swoje marzenie i mam psa, a nie o to żeby ktoś ocenił czy dobre imię jej wybrałam.
Stary 2011-11-20, 21:21   #3590
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 21:22   #3591
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja też zauważam znaczne prawdopodobieństwo, nawet na podobnej wysokości jest podany okres czasu jaki ze sobą są.
No ale niech bedzie, że sie czepiam,bo przeciez to forum ostatnio nie służy konstruktywnej krytyce tylko pisaniu i słodzeniu w około.
No nie wiedziałam że nie mogłam napisać sobie w opisie ile jestem ze swoim chłopem.
W ogóle nie chce mi się juz tłumaczyc, bo raz coś Ci tłumaczyłam i wyszło potem wszystko zupełnie inaczej. Niech Wam będzie ściągełam od blondyneczki opis jak Nic .
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kusisz.

Ramoncia dziewczyny tylko wyrażały swoje opinie i mają do tego prawo. Nie ma co się obrażać, bo jesteś tu mile widziana.
Każdy ma , tylko chyba nie ja . Bo ja jestem tu traktowana zupełnie inaczej .

Z reszta nie ma sensu już to wszystko.
Podjęłam decyzję, nie chcę być tu gdzie ciągle ktoś mnie krytykuje ileż można czegoś takiego znosić. zrobiło się tu za bardzo krytycznie wobec mojej osoby, i wszystko co bym nie napisała było by źle.

Dobranoc. I powodzenia w dalszym dbaniu o siebie.
Stary 2011-11-20, 21:41   #3592
Kitka:)
CABIN CREW

ramonciu nikt tu na Ciebie nie naskoczyl że nazwałaś psa tak a nie inaczej- dziewczyny po prostu wyraziły swoje zdanie... to jest forum, służy do wymiany poglądów, myśli i każdy tutaj ma do tego prawo...i nie trzeba się obrażać od razu
na pocieszenie mogę Ci dodać że w niemczech podobno psy są nazywane imionami normalnie jak ludzie i nie jest popularne nazywanie psa np. kapsel czy coś w tym stylu

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 21:54   #3593
snowhitee
Zakorzenienie

ja już się nie wypowiadam bo jak widzę nie ma sensu, każde zwrócenie uwagi jest odbierane jako atak, nawet jeśli jest słuszne nikt Ramonciu Cię stąd nie wygania, nie trzeba się od razu fochować i odwracać na pięcie.. spójrz sama Blondyneczka do Ciebie napisała, jednak coś w tym musi być

Dbam o siebie

Stary 2011-11-20, 22:05   #3594
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
ramonciu nikt tu na Ciebie nie naskoczyl że nazwałaś psa tak a nie inaczej- dziewczyny po prostu wyraziły swoje zdanie... to jest forum, służy do wymiany poglądów, myśli i każdy tutaj ma do tego prawo...i nie trzeba się obrażać od razu
na pocieszenie mogę Ci dodać że w niemczech podobno psy są nazywane imionami normalnie jak ludzie i nie jest popularne nazywanie psa np. kapsel czy coś w tym stylu
Ja się nie obrażam, bo nie ma sensu.
Tylko każdemu wolno wyrażać swoje poglądy, a jak ja to zrobię mam zaraz krytykę i dlatego nie chcę więcej się udzielać tu gdzie mam być ciągle krytykowana.

A pocieszenia to nie potrzebuję, bo wybór imienia dla mojego psa był moim i tylko moim wyborem . A nie które dziewczyny pisały żebym to imie zmieniła. I to zapewne wszystkie Anny na wątku.

Nie będę już więcej się tu udzielać także pozdrawiam i dziękuję '' za każdą krytykę ''.
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
ja już się nie wypowiadam bo jak widzę nie ma sensu, każde zwrócenie uwagi jest odbierane jako atak, nawet jeśli jest słuszne nikt Ramonciu Cię stąd nie wygania, nie trzeba się od razu fochować i odwracać na pięcie.. spójrz sama Blondyneczka do Ciebie napisała, jednak coś w tym musi być
Jakbyś poczytała wszystkie części wątku to wiedziała byś że co nie powiem to jest złe,
nawet teraz moje słowa są obierane jak obrażenie się na cały świat , i tupnięcie noga bo chce napisać jak jest.

Czytałam opis blondynki i jest podobny, tylko że ona pisała w inny sensie a ja wyraziłam swoje uczucia w swój sposób. Chyba mogłam napisać co czuję, i zrobić to tak jak chce.
I tak nikt mnie nikt z z tąd nie wygania, jednak będzie najlepiej jak przestane się tu udzielać , bo bronie się jak mogę ale nikt chyba nie rozumie tego co ja pisze i jak tu się czuje.

Nie ma sensu ciągnąc tego tematu , bo jest to nie smaczne.
Stary 2011-11-20, 22:07   #3595
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
jeżeli doczytacie lepiej dojdziecie do tego, że rozwód mam w grudniu, że starałam się z mężem o dziecko. że jestem z kimś innym. Że z tym kimś się zaręczyłam pomimo, że nie mam rozwodu, bo m ój ślub to fikcja. doczytasz też, że kilka razy próbowałam naprawić małzeństwo. a gdy nie okazywało się, ze nie da się tego poskładać wracałam do faceta 10 lat starszego. Z nim też w między czasie się rozeszłam i dlatego się wyprowadziłam do koleżanki u której mieszkam, a on szuka domu. coś jeszcze jest niejasne?

Poza tym wybaczcie, że od wczoraj nie było mnie w domu i nie odpisałam od razu! Ale nie podoba mi się to jak ładnie uznałyście że koleżanka na pewno się nie pojawi!

Z niczym nie kłamałam więc nie mam powodu do ucieczki. Proponuję lepiej pogrzebać po wizażu! Pozdrawiam i miłego wieczoru Wam życzę!!!!
A przeczytaj swoje posty, które Kitka podała, jakbyś czytała o obcej osobie. Widzisz, że nie gra? Nikt się nie upiera, że koniecznie kłamiesz i tak dalej, ale po prostu na przykład mi i -jak sądzę- nie tylko mi, po przeczytaniu tego wszystko mi się pokręciło i zrobił mi się przysłowiowy mętlik w głowie - tu piszesz, że jesteś z kimś jakiś czas, potem nagle za dwa tygodnie jesteś z mężem ponad 5 lat (jeśli dobrze zapamiętałam), tak samo ostatnio z wyjazdem, wyjeżdżasz, koniec, następnego dnia czytam, że wieczór spędzasz u TŻ. Nie dziw się, że wszyscy reagują na to tak samo, wszystko wygląda na niewiarygodnie zamotane.
Cytat:

na początku lutego pisze że rozstała się z mężem i ma nowego TŻ, po czym po dwóch tygodniach że dalej jest z mężem....
No właśnie. Czyli, że mamy rozumieć, że wracasz na zmianę do jednego i drugiego?
Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
kurcze , ja mam to samo ostatnio tez mam jakies takie dziwne grudki na twarzy;/ w okolicy uszu niby ich nie widac ale pod palcami sa wyczuwalne

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

mogę się przyłaczyć?
Jasne, hej
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kusisz.

Dokładnie, nie obrażaj się, Ramoncia.
Cytat:
No nie wiedziałam że nie mogłam napisać sobie w opisie ile jestem ze swoim chłopem.
W ogóle nie chce mi się juz tłumaczyc, bo raz coś Ci tłumaczyłam i wyszło potem wszystko zupełnie inaczej. Niech Wam będzie ściągełam od blondyneczki opis jak Nic .

Każdy ma , tylko chyba nie ja . Bo ja jestem tu traktowana zupełnie inaczej .

Z reszta nie ma sensu już to wszystko.
Podjęłam decyzję, nie chcę być tu gdzie ciągle ktoś mnie krytykuje ileż można czegoś takiego znosić. zrobiło się tu za bardzo krytycznie wobec mojej osoby, i wszystko co bym nie napisała było by źle.

Dobranoc. I powodzenia w dalszym dbaniu o siebie.
Jak wyżej. Nie zawsze wszyscy słodzą, czasem ktoś daje prztyczka w nos może nie ma racji, może ma, ale nie jest to powód do obrażania się i odchodzenia z wątku. A wyrazić opinię można.

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2011-11-20 o 22:09
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:11   #3596
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzisiaj bylo:
zmycie oleju szamponem alterry,
krem pod oczy,
balsam brazujacy,
krem brazujacy,
krem na dlonie kilka razy
balsamowanie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:12   #3597
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie obrażam, bo nie ma sensu.
Tylko każdemu wolno wyrażać swoje poglądy, a jak ja to zrobię mam zaraz krytykę i dlatego nie chcę więcej się udzielać tu gdzie mam być ciągle krytykowana.

A pocieszenia to nie potrzebuję, bo wybór imienia dla mojego psa był moim i tylko moim wyborem . A nie które dziewczyny pisały żebym to imie zmieniła. I to zapewne wszystkie Anny na wątku.

Nie będę już więcej się tu udzielać także pozdrawiam i dziękuję '' za każdą krytykę ''.
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Jakbyś poczytała wszystkie części wątku to wiedziała byś że co nie powiem to jest złe,
nawet teraz moje słowa są obierane jak obrażenie się na cały świat , i tupnięcie noga bo chce napisać jak jest.

Czytałam opis blondynki i jest podobny, tylko że ona pisała w inny sensie a ja wyraziłam swoje uczucia w swój sposób. Chyba mogłam napisać co czuję, i zrobić to tak jak chce.
I tak nikt mnie nikt z z tąd nie wygania, jednak będzie najlepiej jak przestane się tu udzielać , bo bronie się jak mogę ale nikt chyba nie rozumie tego co ja pisze i jak tu się czuje.

jestem z Wami już od dłuższego czasu i jakoś nie zauważyłam wcześniej

wymoczyłam stopy w soli i mogę spokojnie kłaść się spać, dobranoc

Dbam o siebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 22:13   #3598
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)

Rozumiem, że oczekujesz od nas przeprosin i zapewnienia, że już tak nie będzie, że będziemy się starać i dbać, żebyś czuła się dobrze? Wiem, że możesz się tak czuć, ale możesz to po prostu napisać, jak napisałaś i tyle, a nie od razu odchodzić i wielki foch, bo nikt Cię nie rozumie.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:16   #3599
ramoncia217
Wtajemniczenie

Shadi masz rację, tylko po prostu nie mam już siły każdej z Was tłumaczyć, i tłumaczyć bo porostu już nie daje rady.... Na wątku byłam dla pielęgnacji, i dbania o siebie a nie dla krytykowania i łapania za słowa.
Każdy ma prawo do krytykowania, i wyrażania swojej opinii i ja też wyraziłam swoją że nic od nikogo nie ściągnęłam, że to czysty przypadek ale jest jednak z góry założone że ja od blondyneczki ściągnęłam opis, jet podobny zauważyłam, ale nie miałam zamiaru od nikogo nic ściągać.
Stary 2011-11-20, 22:16   #3600
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:

dziekuję
może i masz rację nie mowie że nie, opieram sie na jednym poscie i to podkresliłam. juz nie wnikam nie moja sprawa
Cytat:

ja prostuje

ale przecież nie musiała pisać o swoich prywatnych sprawach na forum skoro jednak się zdecydowała to musi liczyć się z tym, że nie ma do czynienia z idiotami, nietrudno odkryć kłamstwo nawet w internecie a nikt nie lubi być okłamywany

dokładnie i nie ma za co
snowhite masz takie piękne włosy mimo prostowania? niesamowite. a jesli ich nie wyprostujesz daja jakos sie ujarzmic? czego używasz do ochrony??

a co do tej dziewczyny ...nie wiem jak ona sie nazywała, jesli sciemnia to zastanawia mnie tylko jedna rzecz: po co? chyba z nudow albo jakies badania przeprowadza

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości