|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
ide ogladac the girl next door, milego wieczorku
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
soph kolor sukienki jest przeboski
|
#3304 |
|
CABIN CREW
|
soph sukeinka piękna
co do studniówki, ja płaciłam mało bo 200 zł za parę no ale i sama studniówka szałowa nie była... a na strój wydałam mało bo kieckę w lumpie znalazłam i troche poprzerabiałam, makijaż robiłam sama- więc nie wyszło jakoś drogo jeżeli chodzi o eksa- już totalnie jestem z niego wyleczona, czasami troche mi szkoda tego wszystkiego bo jednak kawał czasu bylismy razem ale... w końcu zobaczyłam jak moge być traktowana i jak powinien zachowywać się normalny facet wobec kobiety
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za opinie
![]() zamawianie tej wyjdzie mi taniej niż szycie innej (choć też bardzo mi się podoba )idę poSPAmować i spać, do jutra
|
|
|
|
#3306 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi babcia szyje sukienke na studniówkę
nie bedę miała jakiejś mega wymyślnej, dodaje jej foto w załączniku tylko będzie krótsza, tak gdzieś do kolan Soph kiedy masz studniówkę? bo ja 14 stycznia ![]() lecę się trochę pospamować a później top model
|
#3307 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A ivr w formie maseczki z zakrętką może? cynamomowa: ja np nie umiem nad rzeczami zapanować, żeby leżały na swoim miejscu nie chcę mi się odkładać za każdym razem kremu, balsamu, gazety itd. za to brudu nienawidzę.Nawet ostatnio wpadłam do domu rodzinnego i siup za mop od razu po wejściu, bo podłoga jak dla mnie była niedomyta ![]() a najgorsza czynność związana ze sprzątaniem to dla mnie zmywanie, nienawidzę. Na szczęście mam zmywarkę w końcu. Moja kuzynka robiła taki syf, że miejsca na podłodze nie było, a teraz perfekcyjna pani domu Także zmienia się to ![]() Moją motywacją do sprzątania jest spalanie kalorii ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
Nie wiem jak mi się udało przegapić, to że zerwałaś. Ile temu to było? jak on ma takie teksty to lepiej w ogóle z nim nie gadać snow: dzięki za napisanie o tym pomarańczowo-brzozowym olejku z alterry, fajnie działa, super pachnie Idę włosy naolejować, dać serum nv, radical+wodę brzozową, nałożę maseczkę i idę na top model, do jutra
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 20.
|
|
|
|
|
#3309 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
mam (a raczej do tej ostatniej sytuacji) miałam bardzo dobry kontakt ale po tym jak mi dogaduje non stop- nie mam zamiaru (na pewno na razie) kontaktu utrzymywać
|
|
|
#3310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w aptece panie nie mialy zadnego takiego zelu, to poszlam do rossmanna. niby lepiej ze skora, duza ulga, ale nadal szorstkosc jest, moze z kolejna aplikacja bedzie lepiej spisze nazwe tego Twojego.Cytat:
?
|
|
#3311 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Kolor świetny, krój mniej mi się podoba ale ładna. |
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na zakupach i kupiłam sobie 2 ciepłe sweterki, szampon bingo jajeczny z kolagenem, maskę joanna naturia do farbowanych, peeling morelowy soraya, maseczkę drożdżową soraya i krem ziaja z retinolem i q10( wiem, że jest do cery dojrzałej, ale potrzebuję czegoś odżywczego
). dzisiaj użyję na pewno peelingu i maseczki, a jutro test szamponu, maski i kremu ![]() no i zaczynam kurację effaclarem k, bo mam dość swojej twarzy
|
|
|
|
#3313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
obie cudowne ![]() Tż zrobił mi dzis foto włosów, jutro Wam wstawie. TM nie oglądne bo brat obczaja Dziewczynę z sąsiedztwa Dobranoc
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-11-16 o 22:17 |
||
|
|
|
#3315 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3316 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dobrze, że teraz się lepiej zapowiada, będę trzymać kciuki ![]() caate: mnie ten żel bionect pomógl jak mi się skóra zmasakrowała po połączeniu żelu garnier oczyszczającego i pewnej maseczki, także i z suchością sobie powinien poradzić. A może półóż sobie czasem oliwkę babydream czy coś podobnego na te suche miejsca? Myślicie, że odżywka z rumiankiem może pomóc troszkę chociaż rozjaśnić mi włosy?
|
|
#3317 |
|
Wtajemniczenie
|
najlepiej by było gdyby kolor był taki jak na zdjęciu, ale nie wiem czy znajdę taki materiał w tym kolorze, jak nie znajde to na pewno wybiorę jakiś inny taki delikatny odcień
do tego złocista opalenizna i bedzie sexyyy wolę wydać trochę więcej kasy i nie zaszkodzić skórze, solarium mnie jakoś nie rajcuje
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam moje włosy po olejach
! Dzisiaj padło na olej ze słodkich migdałów.Jak ja mogłam tyle lat nie mieć pojęcia o olejowaniu włosów ?kobietosukcesu, podziwiam, ja zmywania podłóg z kolei nie znoszę. Za to prasowanie mnie uspokaja .
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Soph piękna sukienka
Czekoladowa Twoja też bardzo ładna Ja za studniówkę płaciłam grosze bo 120zł za parę , a to dlatego, że sale mieliśmy za darmo. Ogólnie studniówka jakoś drogo mnie nie wyniosła Nałożyłam olejek babydream na noc. Idę zaraz spać, bo jutro na zajęcia, a tak mi się nie chce.. Jeszcze jutro mam prezentacje Dobranoc
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
twarz:
demakijaż peeling maseczka drożdżowa maseczka odświeżająca z ori krem pod oczy nawilżająco-dotleniający effaclar k miodek na usta kuracja na rzęsy ciało: balsamowanie krem do rąk i stóp na więcej siły nie mam, najchętniej bym poszła spać, ale muszę jeszcze poczekać, bo chcę wylicytować pewną aukcję
|
|
|
|
#3321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3322 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
nie-dziękuję zobaczymy jak to bedzie, najwazniejsze że w końcu przejrzałam na oczy i zobaczyłam że pewne rzeczy były niedopuszczalne i niszczyły moje poczucie własnej wartościCytat:
i dobrze że na natryskowe się wybierasz, wyjdzie pewnie nawet taniej niż kilka sesji na solarium ( a ja pmiętam jak przed moją studniówką biegałam na solarke co drugi dzień i dzikie tłumy były bo wszystkie laski z LO się po szkole opalały )obejrzałam TM... (komentarz na biało ) szkoda mi że dorota odpadła, lubiłam ją... i uważam że miała najładniejsza twarz
|
|
|
#3323 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
Oj dawno mnie tu nie było, ale czytam was regularnie Dzisiaj sobie zrobiłam maseczkę z jogurtu na buzię i dałam Jantar na głowę... Przypomina mi jego zapach wodę po goleniu dla dziadków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pisała, któraś z Was o maseczce z rumiankiem (właśnie inteligentnie skasowałam cytat ). Wydaje mi się, że troszeńkę może rozjaśnić. Miałam wrażenie, że troszkę mi się refleksów pojawiło po Garnierze, ale to było w lecie, więc ciężko mi ocenić czy to sama odżywka czy słonko![]() Dobrej nocy dziewczyny
|
||
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetna sukienka
Też takie bardzo lubię.
|
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Snow - odżywka naprawdę pomaga, już dawno nie miałam tak równych i w miarę długich paznokci, chociaż czasem paznokieć trochę się rozdwoi i zauważyłam wysuszenie skórek wokół paznokcia, ale naprawdę warto stosować ![]() Soph - zdecydowanie kobalt Czekoladowa - Twoja tez świetna ![]() kobieta - a jaką masz ? sama odżywka minimalnie może rozjaśnić, wiem bo miałam kiedyś manię rozjaśniania rumiankiem jak schodziłam z farbowania do naturalnego koloru. Stosowałam wszystko z rumiankiem - szampon + odżywka + płukanka z dodatkiem z cytryny i widziałam efekty, chyba nawet w albumie możesz zobaczyć jak miałam farbowane ciemne włosy i potem w tych krótkich mam naturalny kolor UKRYĆ ZMĘCZENIE 1. Gdy cera jest szara Zarwane noce, przemęczenie szybko odbijają się na twarzy. Aby to zatuszować, przetrzyj buzię kostkami lodu. To pobudzi krążenie, a makijaż, który nałożysz później, dłużej przetrwa. Gdy skóra wyschnie, rozsmaruj na niej maseczkę antystresową. Rozjaśni cerę, usuwając ślady zmęczenia (1. Anty-stres Ziaja; 1,60 zł). Zmyj ją po 10 min. 2. Gdy uwidoczniły się zmarszczki Tu przyda ci się maseczka liftingująca (2. Marion SPA; 1,70 zł). Działa ekspresowo, napinając skórę. Efekt wygładzenia utrzymuje się kilka godzin! Ale to nie wszystko. Po 10 min dokładnie ją zmyj, cerę osusz i nałóż krem, najlepiej o liftingującym działaniu (3. Lift Line Miraculum; 20 zł). Zmarszczki zostaną wygładzone, a cera stanie się promienna. 3. Gdy oczy są podpuchnięte Przygotuj kompres z esencji herbacianej. Dwie saszetki herbaty zalej wrzątkiem. Gdy ostygną, przyłóż je do zamkniętych powiek na 10 min. Doskonałe efekty daje minimasaż. Krem pod oczy (z kofeiną) schowaj do lodówki. Po 10 min wklep go okrężnymi ruchami pod oczy. Zimny obkurczy naczynka i zlikwiduje zastoje krwi i limfy. Warty polecania jest krem pod oczy z roll- -onem (4. Garnier Skin Naturals; 39 zł). 4. Gdy widać sińce Podkówki pod oczami zatuszujesz płynnym korektorem (5. Absolute Oriflame; 24 zł). Wklep go opuszkami palców. Nanieś go także w zewnętrznych kącikach oczu, gdzie często pojawiają się zaczerwienienia. Nie będzie po nich śladu! Miłego dnia
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2011-11-17 o 08:32 |
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() zgubiłam pomadkę in the nude z essence szkoda, bo bardzo ją ostatnio polubiłam...zaraz zajmę się włosami i porobię zadania z matmy
|
|
|
|
#3328 | |
|
CABIN CREW
|
kurczę budzę się a tu za oknem ŚNIEG!! ale się ucieszyłam bo wolę to niż te ostatnie szarości
Cytat:
korci mnie nude delight z rimmela ale obiecałam sobie że nastepną szminkę kupie jak zużyje jakieś dwie z obecnej kolekcji
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie chcę żeby u mnie padał, bo jeżdżę na uczelnie autobusem wystarczająco długo, nie chcę żeby czas podróży mi się jeszcze dodatkowo wydłużył |
|
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie ta pomadka tez taka niewidoczna, transparentna, ale widziałam i vipera ma fajne kolorki nude. Z golden rose tez polecam nr. 126/ ale nie wpada w beż tylko w pudrowy róż/ ogólnie trwała i fajnie sie trzyma na ustach. ja musze uzupełnic zapasy ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- mozesz jakas polecic w kolorku nude, taka matowa raczej z satynowym wykonczeniem? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

tylko będzie krótsza, tak gdzieś do kolan
bo ja 14 stycznia
nie chcę mi się odkładać za każdym razem kremu, balsamu, gazety itd. za to brudu nienawidzę.

szkoda, bo bardzo ją ostatnio polubiłam...