Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-20, 12:12   #3541
Shadii
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Hej Wam

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
pewna sprawa nie daje mi spokoju....

prymulko wytlumacz mi dlaczego na każdym wątku piszesz co innego o swoim życiu???

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2738
przeszło rok? JAk w wakacje sie o dziecko starałaś ze swoim "mężem"
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post25056898

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post27249267
brazylijska telenowela?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=594

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post28462515
tu ponoc nadal jesteś z meżem

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post28914649
o popatrz a tu juz masz kolejnego.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post25066575
nie dawno miałas podpis o zaręczynach. a przeciez nadal masz męża
znow cos nie gra;]

nie jesteśmy głupie i wiele z nas pisze tez na innych wątkach więc nie wiem po co wypisujesz takie rzeczy??to wszystko się wyklucza i jest niespójne..
Chcemy wyjaśnienia, Prymulko, nie uważasz, że nam się to należy?
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
(...)
moze odwyk kosmetyczny ?
(...)
Tylko że mi się wydaje, że potrzebuję koniecznie tych wszystkich rzeczy

Od wczoraj mam dziwne uczucie mega podrażnionej cery, nawet boli mnie skóra kiedy jej dotykam nie wiem o co chodzi. Posmarowałam właśnie Ziają na podrażnienia na dzień. W ogóle zaczęłam masowo kupować kosmetyki z Ziaji Med - mam trzy kremy do twarzy, żel do mycia twarzy i żel do higieny intymnej i próbuję usilnie wypatrzyć jeszcze coś na KWC I mam problem... po zastosowaniu olejku Himalaya Herbals na włosy na noc, rano budzę się z masą pryszczy - na czole, zaraz na linii włosów i z podskórnymi na policzkach (nie wiem jak przenoszę tam ten olej, może palcami we śnie ). Wczoraj był dzień olejowania, ale bałam się i nie nałożyłam, bo twarz mam zmasakrowaną przez ostatni raz chyba będę nakładać od ucha w dół, żeby sobie nie szkodzić...
A teraz idę przepisywać notatki, zostawię otwarty wątek, mam nadzieję, że mnie wizaż nie będzie zbytnio kusił i nie będę klikać ciągle i odświeżać

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 12:52   #3542
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość

własnie na czole pojawiły mi sie wypryski ktorych nigdy nie miewałąm kosmetyczka powiedziała ze to z powodu hormonow.. i tak mysle ze cos jest na rzeczy...nie dostałam @ w tamtym miesiacu teraz czekam na wizyte u gin. troche sie martwie.a grudki nie scodza
No to musisz iść do lekarza.... A mi takie grudki trzymają się na twarzy koło 3 tygodni;/ No ale tyle dobrze, że pojawiają się raz na kilka miesięy a poza tym mam spokój

Nałożyłam mieszankę olei na włosy, maseczkę na buzię i odpoczywam

Mam dzisiaj beznadziejny humor...
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 13:22   #3543
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A ja nigdy jeszcze nie miałam sudocremu.
Daj znać, jak maska się sprawuje, jak możesz.

ja na DOZ-ie planuje kupić olej z avocado. Tylko brakuje mi do 20 zł.
ja sobie na doz zamówiłam w piatek i już wczoraj dostałam sms, że mogę odebrać

musze sobie jutro pójsc)
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
buahhot jak sprawuje się Jantar?? Polecasz go??

I powiedzcie czy na prawdę warto kupić sudocream ?? Chcę zrobić zamówienia na dozie, i oglądałam go ale nie wiem sama. Mam acnefan ale nie działa coś

I jakiś kremik bym sobie zamówiła ale nie wiem jaki , bo mam i podrażniona buzie, wypryski i ta wysypka na szyi
ja sobie zamówiłam serum siarkowa moc;p taka przerwa od acnefanu mi się przyda
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej Wam

A teraz idę przepisywać notatki, zostawię otwarty wątek, mam nadzieję, że mnie wizaż nie będzie zbytnio kusił i nie będę klikać ciągle i odświeżać
ja też właśnie notatki ogaraniam:|D

Heej Spędzilam Wczoraj miły dzień z Tż;p dziś dopiero poszedł
a teraz tak mi się nic nie chcee a tyle do roboty
Stary 2011-11-20, 13:37   #3544
miucciaable
Raczkowanie

Hej dziewczyny. U mnie dzis wielkie sprzatanie, nawet TZta zapedzilam do czyszczenia
Mam nadzieje, ze nie bede miec dzis zadnej niezapowiedzianej wizyty, bo wygladamy z TZtem jak zaniedbane zombie, ale wieczorem robie sobie wielkie SPAmowanie

PS. Nie wiecie nic o tych swetrach?
Stary 2011-11-20, 14:03   #3545
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
(...)

Ja niestety nie pomogę, bo sama szukam jakiegoś, aktualnie buszuję za nim tylko po allegro, bo w sklepach jakieś okropieństwa ze strasznego materiału. Dodatkowo większość swetrów jest na mnie za szeroka (musi być obcisły, nie wisieć) i nie mają dużego dekoltu, czyli elementu jak dla mnie obowiązkowego

Stary 2011-11-20, 15:41   #3546
Kitka:)
CABIN CREW

ale spokojnie dzisiaj na wątku

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 15:44   #3547
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
To samo miałam pisać, jak cichutko

Przepisuję dalej notatki, poza tym trzymam wosk z henną na głowie, pod czepkiem i ręcznikiem i intensywnie szukam wszędzie maski Glorii, chciałam wypróbować, jeśli nie znajdę w tym tygodniu, pozostaje mi allegro.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 15:44   #3548
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
o tak
albo śpią albo sie objadają

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 15:56   #3549
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. U mnie dzis wielkie sprzatanie, nawet TZta zapedzilam do czyszczenia
Mam nadzieje, ze nie bede miec dzis zadnej niezapowiedzianej wizyty, bo wygladamy z TZtem jak zaniedbane zombie, ale wieczorem robie sobie wielkie SPAmowanie

ja mam swój z cubusa. rozpinany długi.. i lubię go. ale teraz już ich nie ma
A ostatnio mama sobie chciała kupić sweter taki zeby koło domu mieć;p kupiła taki morski ciemny/ turkusowy za 4 zł bez żadnych zmechacen, nie rozpinany i się okazałoo, ze za mały i ja go dostałam ale świetny jest
Cytat:

Przepisuję dalej notatki, poza tym trzymam wosk z henną na głowie, pod czepkiem i ręcznikiem i intensywnie szukam wszędzie maski Glorii, chciałam wypróbować, jeśli nie znajdę w tym tygodniu, pozostaje mi allegro.
ja już wykończe bingo i ruszę na poszukiwania glorii
Stary 2011-11-20, 16:10   #3550
CABIN CREW

Cytat:

ja w auchan glorię kupowałam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-11-20, 16:13   #3551
Ania09121983
Zadomowienie

dziewczny prostujecie włosy.?
a wiecie ze ja od czasu jak olejuje prawie wogole nie potrzebuje prostownicy- jedynie do grzywki))

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 16:13   #3552
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

Też mam zamiar wypróbować Wax, właśnie myślę nad tym, bądź do wypadajacych włosów, z tej do zniszczonych niezbyt byłam zadowolona, dzisiaj zrobiłam sobie mix na włosy - olej rycynowy + kujawski ( nie miałam innego) + odzywka Joanna z miodem i cytryna + napar z rumianku, skrzypu i chmielu ale efekt taki sobie bo nie miałam ziołowego szamponu i umyłam 2x szamponem garnier z olejkiem avocado i nie za dobrze się zmyło

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 16:26   #3553
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
ja w auchan glorię kupowałam
Wiem, że jest w Auchan... niestety w moim mieście nie ma tego sklepu, a w Krakowie mam do niego taki szalony kawał drogi, że szok może się wybiorę, jeśli będę mieć kiedyś czas... w każdym Auchanie jest?
Cytat:
a wiecie ze ja od czasu jak olejuje prawie wogole nie potrzebuje prostownicy- jedynie do grzywki))
Ja nigdy, niestety mam naturalnie włosy proste jak druty a tak bym fale chciała
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Też mam zamiar wypróbować Wax, właśnie myślę nad tym, bądź do wypadajacych włosów, z tej do zniszczonych niezbyt byłam zadowolona, dzisiaj zrobiłam sobie mix na włosy - olej rycynowy + kujawski ( nie miałam innego) + odzywka Joanna z miodem i cytryna + napar z rumianku, skrzypu i chmielu ale efekt taki sobie bo nie miałam ziołowego szamponu i umyłam 2x szamponem garnier z olejkiem avocado i nie za dobrze się zmyło
Ale mieszanka ja polecam oba woski, z henną i z miodem, ten drugi trochę lepszy jeszcze jest z avocado, ale nie miałam. Teraz jednak chcę kupić coś innego, jak się nie sprawdzi, wrócę do wosków, ale Gloria ma dobre opinie, więc chcę wypróbować. Ciągle mnie coś kusi, jeśli o kosmetyki do włosów chodzi nie skończę jednego opakowania czegoś, a już wypatruję kolejne czegoś innego

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2011-11-20 o 16:27
Stary 2011-11-20, 16:29   #3554
theoneandonly
Wtajemniczenie

Hej Ja się uczę właśnie(kiedyś trzeba, a czasu na to mało niestety) zaraz sobie zrobię gorącą czekoladę, bo już śpiąca jestem.

Cytat:
Bo weekend

Cytat:
Ja prostuję.
Serio? Powiedz coś więcej proszę, bo nie słyszałam nic o tym

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
jesli chodzi o typowy rozswietlacz to mam swoj ulubiony jest to rozswietlacz z manahattanu http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?...hting%20Powder
http://www.google.pl/imgres?q=manhat...:0&tx=88&ty=56
pięękny jak sie go wiecej nalozy to mozna uzyskac taki efekt http://www.google.pl/imgres?q=kim+ka...K2-zjDw&zoom=1
oczywiscie mozna stopniowac intensywnosc rozswietlenia
Ja to byłam kiedyś fanką rozświetlaczy( przez to dużo bubli nakupywałam) i do dzisiaj mnie kuszą, ale już mniej niż kiedyś chociaż już mam kilka na oku( póki co czekam aż mi przyślą zniżkę urodzinową 10 % do Douglasa to może się na coś skuszę), a tego z Manhatanu nie używałam, ale wygląda ciekawie.( chociaż one wszystkie zawsze wyglądają ciekawie, a potem okazuje się, że to jednak nie to)
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 16:39   #3555
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć Nie było mnie dwa dni na wykładach i już ma takie problemy ze nie wiem kiedy się odgrzebie
Czy miała już któraś juz ten hydrolat? http://www.biochemiaurody.com/sklep/...tlavender.html
Po wypłacie myślę go kupić bo byłby i do włosów i do twarzy, co o tym sądzicie?
Mam też takie pytanie odnośnie odżywki, bo na odżywce z Ziai pisze żeby dawać ją na świeżo umyte włosy czyli nie musze ich najpierw osuszać ręcznikiem tak jak przeważnie bywa z odżywkami?

Cytat:
Od wczoraj mam dziwne uczucie mega podrażnionej cery, nawet boli mnie skóra kiedy jej dotykam nie wiem o co chodzi. Posmarowałam właśnie Ziają na podrażnienia na dzień. W ogóle zaczęłam masowo kupować kosmetyki z Ziaji Med - mam trzy kremy do twarzy, żel do mycia twarzy i żel do higieny intymnej i próbuję usilnie wypatrzyć jeszcze coś na KWC I mam problem... po zastosowaniu olejku Himalaya Herbals na włosy na noc, rano budzę się z masą pryszczy - na czole, zaraz na linii włosów i z podskórnymi na policzkach (nie wiem jak przenoszę tam ten olej, może palcami we śnie ). Wczoraj był dzień olejowania, ale bałam się i nie nałożyłam, bo twarz mam zmasakrowaną przez ostatni raz chyba będę nakładać od ucha w dół, żeby sobie nie szkodzić...
Ja zazwyczaj po nałożeniu oleju na włosy obwiązuje chusteczką włosy i tak idę spać

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Jak na razie idę się zdrzemnąć bo zasypiam na siedząco

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 16:43   #3556
Prymulkaaa
Rozeznanie

Dziewczyny,
jeżeli doczytacie lepiej dojdziecie do tego, że rozwód mam w grudniu, że starałam się z mężem o dziecko. że jestem z kimś innym. Że z tym kimś się zaręczyłam pomimo, że nie mam rozwodu, bo m ój ślub to fikcja. doczytasz też, że kilka razy próbowałam naprawić małzeństwo. a gdy nie okazywało się, ze nie da się tego poskładać wracałam do faceta 10 lat starszego. Z nim też w między czasie się rozeszłam i dlatego się wyprowadziłam do koleżanki u której mieszkam, a on szuka domu. coś jeszcze jest niejasne?

Poza tym wybaczcie, że od wczoraj nie było mnie w domu i nie odpisałam od razu! Ale nie podoba mi się to jak ładnie uznałyście że koleżanka na pewno się nie pojawi!

Z niczym nie kłamałam więc nie mam powodu do ucieczki. Proponuję lepiej pogrzebać po wizażu! Pozdrawiam i miłego wieczoru Wam życzę!!!!
Stary 2011-11-20, 16:50   #3557
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
jeżeli doczytacie lepiej dojdziecie do tego, że rozwód mam w grudniu, że starałam się z mężem o dziecko. że jestem z kimś innym. Że z tym kimś się zaręczyłam pomimo, że nie mam rozwodu, bo m ój ślub to fikcja. doczytasz też, że kilka razy próbowałam naprawić małzeństwo. a gdy nie okazywało się, ze nie da się tego poskładać wracałam do faceta 10 lat starszego. Z nim też w między czasie się rozeszłam i dlatego się wyprowadziłam do koleżanki u której mieszkam, a on szuka domu. coś jeszcze jest niejasne?

Poza tym wybaczcie, że od wczoraj nie było mnie w domu i nie odpisałam od razu! Ale nie podoba mi się to jak ładnie uznałyście że koleżanka na pewno się nie pojawi!

Z niczym nie kłamałam więc nie mam powodu do ucieczki. Proponuję lepiej pogrzebać po wizażu! Pozdrawiam i miłego wieczoru Wam życzę!!!!
a co powiesz o tym, że jednego dnia napisałaś, że zerwałaś z facetem i wyprowadzasz się 400km od domu, a drugiego już jak gdyby nigdy nic super cudownie Ci ze swoim TŻem i żyjesz sobie dalej, jakby rzeczy z poprzedniego dnia nie miały miejsca? sorry, ale cała Twoja historia nie trzyma się kupy, no i jak ostatnio wypomniano Ci kłamstwa, to po prostu zniknęłaś z wątku bez wyjaśnień...
nikt nie lubi być okłamywany
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 16:54   #3558
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
a co powiesz o tym, że jednego dnia napisałaś, że zerwałaś z facetem i wyprowadzasz się 400km od domu, a drugiego już jak gdyby nigdy nic super cudownie Ci ze swoim TŻem i żyjesz sobie dalej, jakby rzeczy z poprzedniego dnia nie miały miejsca? sorry, ale cała Twoja historia nie trzyma się kupy, no i jak ostatnio wypomniano Ci kłamstwa, to po prostu zniknęłaś z wątku bez wyjaśnień...
nikt nie lubi być okłamywany
nie zniknęłam tylko mnie po prostu nie było Jak tylko się pojawiłam to odpisałam.
Bo zerwałam, ale znów się pogodziliśmy. I naprawdę wciąż rozpatruję wyprowadzkę, bo nie wiem co tutaj będzie dalej
Stary 2011-11-20, 16:57   #3559
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
nie zniknęłam tylko mnie po prostu nie było Jak tylko się pojawiłam to odpisałam.
nie mam na myśli teraźniejszej historii, tylko sprzed kilku miesięcy. wtedy też dziewczyny odkryły niespójności w Twojej historii i zamiast odpowiedzieć, to uciekłaś.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 16:59   #3560
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
(...)
Mam też takie pytanie odnośnie odżywki, bo na odżywce z Ziai pisze żeby dawać ją na świeżo umyte włosy czyli nie musze ich najpierw osuszać ręcznikiem tak jak przeważnie bywa z odżywkami?

Ja zazwyczaj po nałożeniu oleju na włosy obwiązuje chusteczką włosy i tak idę spać
(...)
Według mnie powinno się przed nałożeniem jakiejkolwiek odżywki odcisnąć włosy w ręczniku, żeby zwyczajnie nie spływała razem z wodą i przecież też są wtedy świeżo umyte, nie pisze, że mają być całkiem mokre
I też tak myślałam, żeby coś zawiązać na głowie z olejem, chustkę, czy coś... tylko nie wiem, czy nie będzie mi się wtedy niewygodnie spało

Stary 2011-11-20, 17:00   #3561
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
nie mam na myśli teraźniejszej historii, tylko sprzed kilku miesięcy. wtedy też dziewczyny odkryły niespójności w Twojej historii i zamiast odpowiedzieć, to uciekłaś.
szczerze? Nie pamietam takie sytuacji. Ale wiem, że nie kłamę, bo nie mam po co.
Stary 2011-11-20, 17:05   #3562
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie prostuje, jedynie grzywkę, ale to też nie zawsze

A ja piszę pracę, chce do jutra skończyć i oddać ten pierwszy rozdział
Stary 2011-11-20, 17:26   #3563
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
ja prostuję czasami, jak już chce mieć bardzo proste, bo tak mam z lekkimi falkami (a raczej zagięciami), więc nie jest to potrzebne ciągle

w końcu wróciłam do domku z zajęć i robie naleśniczki

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 17:28   #3564
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Jednak nie poszłam spać bo jestem sama w domu z psem i z nim oszaleje zaraz

Cytat:
Według mnie powinno się przed nałożeniem jakiejkolwiek odżywki odcisnąć włosy w ręczniku, żeby zwyczajnie nie spływała razem z wodą i przecież też są wtedy świeżo umyte, nie pisze, że mają być całkiem mokre
I też tak myślałam, żeby coś zawiązać na głowie z olejem, chustkę, czy coś... tylko nie wiem, czy nie będzie mi się wtedy niewygodnie spało
Dziękuję bo już trochę zgłupiałam od tego co napisali
Można też założyć czapkę Ja wyszłam z załozenia że lepiej się pomęczyć trochę a mieć olej na swoim miejscu

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
A ja piszę pracę, chce do jutra skończyć i oddać ten pierwszy rozdział
Łoooo, a ja nawet konspektu jeszcze nie oddałam

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 17:33   #3565
anita9005
Rozeznanie

kurcze , ja mam to samo ostatnio tez mam jakies takie dziwne grudki na twarzy;/ w okolicy uszu niby ich nie widac ale pod palcami sa wyczuwalne

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
No to musisz iść do lekarza.... A mi takie grudki trzymają się na twarzy koło 3 tygodni;/ No ale tyle dobrze, że pojawiają się raz na kilka miesięy a poza tym mam spokój

Nałożyłam mieszankę olei na włosy, maseczkę na buzię i odpoczywam

Mam dzisiaj beznadziejny humor...

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

mogę się przyłaczyć?

Na propozycje wymianek odpisuj w moim profilu - nie śledzę na bieżąco profili z wymiankami.
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 17:57   #3566
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2201
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=618
Stary 2011-11-20, 18:14   #3567
CABIN CREW

na początku lutego pisze że rozstała się z mężem i ma nowego TŻ, po czym po dwóch tygodniach że dalej jest z mężem....

ZALATANA......
Stary 2011-11-20, 18:32   #3568
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
o tak
albo śpią albo sie objadają
Ja pisałam pracę zaliczeniową. Tzn. swoją część już dawno napisałam, ale koleżanka mnie wystawiła i muszę za nią pisać. Ale jeszcze tylko jeden rozdział i zakończenie.

Cytat:
Ja tylko grzywkę.

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
kurcze , ja mam to samo ostatnio tez mam jakies takie dziwne grudki na twarzy;/ w okolicy uszu niby ich nie widac ale pod palcami sa wyczuwalne

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

mogę się przyłaczyć?
Cześć.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 18:34   #3569
julianna-p
Wtajemniczenie

czesc Wam,
widze, ze weekend zajety i obfitowal w atrakcje.
padam z nog, wlasnie wrocilam, a jutro wstaje o 5.30. jeszcze spa musze zrobic i pomyslec co dalej z kolorkiem wlosow. nie wiem czy rudy jasny czy ciemniejszy
musze napisac prace ( na szczescie mam notatki, a to krotka stosunkowo praca i moze leciec do faceta ), zapisac psa do fryzjera i jeszcze przezyc do niedzieli .
mam pytanie - kupilam kuracje seboradinu - ampulki do wypadajacychi jeszcze bardziej przetluszczaja mi sie wlosy. no masaka teraz musze myc codziennie. uzywala , ktoras z Was tej kuracji bo juz nie wiem co robic.? moze to przez to przeziebienie. musze przebrnac przez watek o przetluszczaniu, moze znajde jakies sposoby

kobieto naprawde dobrze dzialaja te szampony, kupie wszytsko co dodaje objetosci

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja po prostu chodze wcześniej spać ale wiem że nie każdy ma taką możliwość

a dla mnie najlepszą metodą jest wieczór przed, naszykować bieliznę, ubrania, spakować się na uczelnie, naszykować biżuterię jaką założe i do tego położyć na biurku kosmetyki których użyję.
no wlasnie problem z ta mozliwoscia, no i nie chce zasypiac "z kurami "
natomiast pakowanie jest konieczne z wieczora, inaczej nic nie zrobie i nie zdarze

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 18:37   #3570
snowhitee
Zakorzenienie

Cześć zabieram się za nadrabianie Was (9str nie tak źle )

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości