|
|
#2341 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() Ach jaka slicznotka z Ciebie Kochana A ja tez wrzucilam zdjątko Ostatnie wakacje z mini AJoasi i Precelko gratuluje panienek!!!!!!! : roza:
|
|
#2342 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadinka
![]() ![]() Dagga slicznie razem wygladacie, naprawde
|
#2343 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaakceptuj jeśli możesz![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
Góra 5 minut
|
|
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W staniczku jaki masz zalecony trzeba chodzić do czasu aż zgody na inne nie będzie U każdej z nas Pani dr. ocenia to po postępach piersi- nie ma jadnakowych zaleceń dla wszystkich - więc każda może spuchnąć po swojemu- nic w tym dziwnego. Nikt nie ma jednakowej budowy tkanek, włókien, mieśni po obu stronach ciała-pierś prawa to pierś prawa, pierś lewa to pierś lewa. Każda z nich spuchnie i wygoi się w swoim tempie o - chyba sobie ujęłaś troszkę z rozmiarku masz 485cc jeśli się nie myle![]() Cytat:
Zabulek niedawno zapodał muzyczkę z takim fajnym ludzikeim- zaraz poszukam to od razu się uśmiechniesz ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Ale dziś dzień na zdjęcia był ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Precelko - a to specjanie dla Ciebie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-23 o 00:39 |
||
|
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Daga byłam u Ciebie w albumie i muszę stwierdzić,że piękna z Was para.A buzię masz prześliczną!!!
Precelko a cóż to za okropna depresja Cię dopada??? Depresji mówimy zdecydowane NIE . Mya ma rację, coś słodkiego, lampka wina, komedia romantyczna(u mnie zawsze sprawdza się "Sex w wielkim mieście") i powinno być lepiejNitka faktycznie długo się nie pokazywałaś.Jak się czujesz? Może jakaś fotka??!!! A u mnie SANEPID zatruwa życie . Brawa dla starej, zmierzłej konkurencji, która donosem załatwia sprawy- zamiast zabrać się do roboty i robić swoje .......achh h ulżyło mi.A to po niej pojechałam![]() Mya świetny ten taniec!!! A piosenka mega-pozytywna!
25/10/2011. 440cc Mentorki anatomiczne- Dr. Sirek Edytowane przez SweetMegi Czas edycji: 2011-11-23 o 00:55 |
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nagra nowy klip- obiecała że wrzuciO ja pierdziu- sanepid to ja już wolę swój US. Trzymaj się kochana-trzeba przetrwać. I zawsze można ich potem podesłać ten pani dowcipnej Przypomniał mi się jeszcze film który kiedyś na smutki po operacj ktoś podesłał- hihi chyba wszystkie go wtedy obejrzałyśmy w necie- "Karmen" o ile dobrze pamiętam To taki babski filmik do czekolady
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
![]() malineczka13 24.11 - JUTRO![]() kajuja1 07.12 - 16![]() ![]() violinka69 13.12 - 21 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 27![]() ![]() malinkac 19.12- 27 Klaudeczka2010 20.02.2012r-90![]() ![]() sherry.b 26.04.2012r-154![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-232
|
|
|
|
#2348 |
|
Raczkowanie
|
PRECELKO kochana bedzie gites zobaczysz nie smuc się
pomysl sobie o wiosnie i lecie jak wywalisz te swoje slicznotyZABULA ty to masz powera też bym tak chciała juz ale grzeczniutko czekam Powiem wam kochane,że wszystki na tym forum jesteśmy śliczniusie ![]() a i bym zapomniała dziekuje za mile komentarzyki mój TŻ jak się cieszył jeziu jak taki majutki dupelek |
|
|
|
#2349 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj dzień zdjęciowy był, fajowo
tak się zastanawiam jak to możliwe ze tu same laski ładne i zgrabne? pewnie te mniej efektowne nie zastanawiają się nad cyckami jak mają jeszcze inne doły![]() Dagaa, Grazia, Nadinka super fotasy przyjemnie się ogląda i trzy czarnule w dodatku ![]() Precelko kochana słaba to pociecha ale ja też kiepsko to wszystko znoszę, jest lepiej z każdym dniem ale ból jest wciąż niemiłosierny, nie lubie ludzi sobą obciążać a jestem całkowicie na męża skazana, nie daje rady nawet szuflady otworzyć. przydałyby mi się mocniejsze leki a doktor nie chciał dać nic oprócz ibupromu bo powidział, że bede zaraz szaleć przy dzieciach i domu i narobię sobie kłopotu efekt mizerny, spuchnięta jak balon i tylko czekać nam zostaje i mieć nadzieję, że bedzie dobrze.zaglądaj tu do nas częściej dla mnie dziewczynki są najlepszą pociechą a ich piękne cycki nadzieją na jutro zawsze wariatki coś wymyślą i pośmiać się trochę można to i lżej się robi
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-11-23 o 10:37 |
|
|
|
#2350 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Precelka1 nie przejmuj się, wszystko będzie super troszkę optymizmu! Jak zejdzie Ci opuchlizna to zobaczysz jakie będą boskie!
|
|
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
o matko dziewczyny ale mnie ominely tematy
zwiazki, romanse, sny, wanny.... no niezle - teraz juz wiem, ze nie moge opuszczac na forum nawet jednego dnia ![]() a co do zwiazkow to przed moim obecnym mezem mialam faceta z ktorym bylam prawie 7 lat (od liceum - masakra) bylismy zareczeni, ustalona data slubu, po naukach przedmalzenskich i takie tam - raz na mnie podniosl reke i powiedzialam nara.... chodzil, blagal, plakal potem mnie obrazal, grozil mi potem straszym samobojstwem teraz mam u boku swoja poloweczke i nigdy bym go nie zamienila. Zreszta znalismy sie juz duzo wczesniej bo zeswatalam go z moja owczesna przyjaciolka ) a jak po wielu miesiacach go spotkalam okazalo sie, ze moja eks przyjaciolka srednio byla wierna wiec zaczelismy wychodzic razem do knajpki jako kumple zeby sie uzalac nad swoimi chorymi zwiazkami i bylymi partnerami Do dzisiaj mi wypomina ze wkopalam go na mine z ta poprzednia a ja mu odpowiadam, ze to byl przemyslany ruch bo teraz przynajmniej docenia co ma Precelko - glowa do gory - bedzie dobrze depresji i smutkom mowimy stanowczo NIE Edytowane przez szkocica Czas edycji: 2011-11-23 o 11:27 |
|
|
|
#2352 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkocica to twarda z Ciebie sztuka
i dobrze![]() człowiek sobie myśli, że tylko po nim dziwne historie chodzą a jak tu się naczyta to od razu raźniej i nie czuje się jak wredna małpa ![]() dobrze, że tu żadne moderatory nie zaglądają nieproszone bo by nas wszystkie powypiepszali jak jeden mąż za te rozmowy o wszystkim i o niczym ![]() ja zaglądam czasem na beauty i coś tam skrobne, teraz były moze z trzy posty o pomocy tz po op to zaraz modka kazała przejśc z plotkami na inny wątek bo ten tylko o cyckach i przezyciach operacyjnych lipa straszna i nudy
|
|
#2353 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i SUPERR, szczerze to ja lubie kobietki z cialkiem..a jak sie jeszcze cwiczy to jest bomba moim zdaniem...wiec tak trzymaj ![]() moze i mi bedzie dane w koncu przytyc hehe co do kosmetyków i tych poerdól..to ja uwazam ze mam tego bardzo mało.tylko co potrza ale TŻ sie smieje ze czego to ja nie mam..ale przesadza jak to facet wiec wiesz ostatnio sobie kupiłam naturalne włosy z klamrami na doczepkę..ale nawet raz tego nie miałam na głowie..szczerze to swoje mam niby jak wlosy wloszki jak to fryzjer powiedział, geste i duzo ich wiec nie wiem co mi do lba strzeliło;/ Cytat:
widze tak uparta jak ja jestes i bardzo dobrze... po tym poznałas go naprawdę i dałas sobie szanse doceniając siebie
|
|
#2354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak myślę że chyba je przefarbuję bo jak robiłam sobie kucyk albo warkocz to efekt był super bo i długie i gęste
|
|
|
#2355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja najpierw makijaz permanentny wszystkiego, pozniej prostowanie wlosow, teraz cycki, planuje jeszcze tatuaz jakby mi to ktos powiedzial 2 lata temu, ze zrobie takie rzeczy i, ze ja-panikara co mdlala na badaniu krwi dam sie pokroic to bym sie co najwyzej popukala w czolo aczkolwiek fakt, ze tez mam zryta psychike po moim rozstaniu z miloscia mojego zycia (ktora okazala sie prawdopodobnie najwieksza pomylka mojego zycia) i chyba to ma jakis tam zwiazek, ale chce zrobic cos dla siebie i czuc sie za☠☠☠iscie. Chcialabym kiedys napisac tak jak Wy, ze super, ze to sie skonczylo i że teraz jestem z najlepszym czowiekiem na swiecie. Niestety nie jest latwo...nikt kto pojawil sie w moim zyciu przez ostatni rok nie byl w stanie nawet w polowie tak mnie zafascynowac i zauroczyc jak moj byly partner:/ oby to sie kiedys skonczylo... a na razie fajnie, ze bede miec cycuszkiEdytowane przez violinka69 Czas edycji: 2011-11-23 o 15:44 |
|
|
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
i tak trzymaj violinka
![]() facet jak to facet dopadnie go kryzys wieku sredniego i odejdzie do mlodszej albo okaze sie palantem i jak w pore sie nie obudzisz zmarnujesz przez niego zycie
|
|
|
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
A ja własnie dostałam teraz telefon od kumpeli okazuje się,że u mnie w pracy wiedzą,że cycki sobie robiłam
faktem kolezanka z mojej firmy którą znam juz 6 lat miała ze mna najpierw jechać ale plany sie zmieniły i pojechała ze mną moja psiapsiuła. Boszeee co za ludzie tylko ona wiedziała,wiec niech buja sie na palme prostowac banany. Ale jestem zła na nia ze posciła farbe pieprzona zazdrosnica |
|
|
|
#2358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz musisz wrocic do pracy bardzo pewna siebie i przygotowana na komentarze i opinie
|
|
#2359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jestem juz troszke spokojniejsza i bede chodzić z takimi dekoldami,że uszy jej uwiedną zazdrosnicy dokładnie jestem gotowa na wszystko dobrze,że wiem jak ktoś sie zapyta odpowiem tak robiłam a co
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie musisz zaraz zdradzac szczegolow tej operacji i opowiadac co tam masz i ile
![]() ![]() I, ze to byla najlepsza rzecz, ktora zrobilas dla siebie, bo nie musisz teraz wspomagac sie push up, zeby sterczalo to, co z wiekiem opadlo![]() ![]() Ja tak mowie i nie ma zadnych dodatkowych pytan. A te najwredniejsze szlak trafia, jak sobie pomysla, ze wlasnie maja ubrane wielkie ciezkie gabki
|
#2361 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Żabko masz rację jakaś kara się należy także do końca tygodnia postaram się wrzucić nowe fotki. Grazia nie przejmuj się takimi ludźmi u nas dopiero przy takich sprawach wychodzi jakie w Polsce średniowiecze. Przed operacją gadałam z psiapsiuła mieszka od 5 lat w Iralandii gdy jej koleżanka z pracy robiła sobie operację zorganizowała popijawę dla znajomych z pracy i wszystko było ok. Lepiej gdy doszła do siebie ich 'kierownik' po pracy zaprosił wszystkich na drinka z okazji że z nią wszystko ok !!! To jest klimacik w pracy aż pozazdrościć... Moi znajomi nic nie podejrzewają ale w luty jedziemy do Tropical Island w Berlinie i na bank bedzie widać róznice nie bede owijać w bawełnę bo wolę miesiąc plotek niż parę lat domiemywań i szemrania za moimi plecami. W końcu mamy być z czego dumne więc prośba do każdej 'posiadaczki' nie wymiękamy tylko się chwalimy. Przecież zrobiłyśmy to żeby pozbyć się kompleksów a nie nabawić nowych ?!
|
#2362 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz racje ZABCIU tak zrobie po to zrobiłam sobie cycuszki aby sie nimi chwalić a nie miec kompleksy jak te durne baby nie które u mnie w robocie---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
a ty jak pojedziesz to pewnie,że nie rób tajemnicy jak bedą oczka wlepiali w twoje panienki |
||
|
|
|
#2363 |
|
Zadomowienie
|
Buuuu a moje takie małe że nikt nie plotkuje.
Jedna tylko kolezanka ostatnio na imprezie mówi tak "Co Ty tak te nadmuchane cyce do przodu wypinasz" wcale nie wypinałam nie musze... po prostu przestałam się garbić. ...zawsze coś takiego ignoruję, ale chyba zacznę odpowiadać bo też brak reakcji nie jest dobry... dlaczego mają sobie pozwalać na takie komentarze.
|
#2364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Buziaczki ślę wszystkim wpadłam wam pomachać
Doktor A. K.14.03.2011 "Artplastica"Szczecin Mentor okragly 375 cc UHP Cudowniaste 31.07.2012 powiększanie ust kwasem 09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis |
|
|
|
|
#2365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
EMOKTONKA |
|
|
|
|
#2366 |
|
Raczkowanie
|
To ja tak ni z gruszki ni z pietruszki odmacham a co
Przy okazji pozdrawiam, Klaudeczko ![]() Pochodziłam dziś troszkę po galeriach i jedno co mnie zadziwiło - na wielu wielu profilach można zobaczyć oprócz bimbałków też buźki śliczne Fajnie zobaczyć Was wszystkie
|
|
|
|
#2367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A po op jakoś tendencję do sterczących sutek mam
|
|
|
#2368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Malineczko jutro Twój wielki dzień. Będzie dobrze. Trzymam kciuki i przesyłam buziolki
Edytowane przez krokus26 Czas edycji: 2011-11-23 o 22:15 |
|
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
łooo matko matko..skrobaczki!!!nie można fakt opuścić was na dłużej bo później trzeba tyle nadrabiać
no działo SIĘ DZIEWCZYNKI..he he GWEN pójdę i ciekawe czy ''przypadkiem''się spotkam..z 10razy 8 przychodzi..niby przypadkiem ale wiecie jak to kręci...łeb mi na takiej imprezie chce się odkręcić a tu nagleeee pan T i tacy przez minutę zestresowani a później.................. ...........![]() a mówiłam wam że w sierpniu na moich urodzinach się widziałam,to było przed nagraniem do ugot..właśnie hmm nie byłam grzeczna![]() ale po ten''nocy''nic a nic..nie gadałam!!!ciekawe czy w sob SIę spotkam!!!echh..a może lepiej nieale to tyle u mnie... ważniejsze co u was SZKOCICA miałaś ty kochana słonko przejścia!!i gratuluję stanowczości i odwagi...ja to taka pinda jestem że nie umiem powiedzieć..KONIEC wtedy kiedy trzeba...właśnie pan T mi mówił zawsze że dupa wołowa ze mnie!!!z podejmowaniem decyzji ![]() MIRABELKO ależ sie obkupiłaś..ja to jeszcze muszę poczekać na takie zakupy ![]() NITKA MÓWISZ że obejrzałaś nooo słabość tak taki ty też masz podobnie..hmm..ale jak mówisz sytuacja się sama klaruje..czasem trzeba się zdać na los!!! ![]() KASIU nooo też zawsze tak myślę...że będzie TAK JAK POWINNO BYĆ...ale póki co jest jak jest...czas pokaże ![]() ŻABO a mi się chce płakać jak cię czytam ![]() ale to z zazdrości..ja też jestem taka żywotna jak ty a moje ciało mnie ostatnio ogranicza kur...... .......to jest okropne chcieć a nie móc!!!muszę wyleczyć te plery bo już myślałam że jest ok a mnie pobolwea i boję się że mnie znów sieknie!!! ..przecież nie jestem staraaa buuu!!!już mi się śni że jestem na fitnesiee..koszmary normalnie EMOTKO KOCHANAAAAAAAAAAAAAAAA:hi : grazia A TY SIĘ Nie przejmuj plotkarą!!!I MÓWCIE O SWOIM BIUŚCIE-komu można oczywiście..echhh..takie czasy ale niech zazdroszczą!!!robicie to dla siebie!!!![]() VIOLINKO TO TERAZ Korzystaj z życia jako singiel...też a póżniej już same problemy ale jak Ci były nie może wyjść z głowy jeszcze to współczuję i już długooo moze nie wyjść!!DAGAA A miałam pisać właśnie..co Ci tam powychodziło bidulo.masakra jakaś...i co teraz??bardzo Cię to boli??i cały czas???to jakaś masakra przecież i skąd się to u Ciebie wzieło..buuu???coś okrpnego to!!! CYKANECZKO BUZIOLE!~!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! JA też idę pooglądać ślicznotki!!! PRECELKO NIE SMUTAJ SIĘ !!!!Ponoć wszystkie mają takie doły jak baby blues po porodzie!!!ale jutro będzie lepiej!!! JOASI buziaki i cieszę się że widzisz światełko w tunelu;-)i bierzesz coś bo w końcu nie wiem,to tobie lekarz przepisał tylko ibuprom???bierz ketonal,kilka razy nic się nie stanie!!!buziak
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-11-23 o 22:34 |
|
|
|
#2370 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie, ze zauwazylas, ze odslaniamy buzie WITAJ No to masz pole do popisu, zeby wstawic swoja buzie bez zamalowania ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pewnie snisz im sie po nocy![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- OOO Emotka nie moge znalezc machania ooo moze to sie nada ![]() Pisz co u Ciebie i chlopcow Chlopcy napewno by chcieli sie nam pokazac, wiec moze jakies fotki???---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Klaudyneczko Nie placz ![]() ![]() ![]() Powiedzialas Tomaszowi, ze go kochasz??? I nic ??? Ja mysle, ze temperatura rosnie i dojdzie do eksplozi
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

Ostatnie wakacje z mini A
: roza:

. Mya ma rację, coś słodkiego, lampka wina, komedia romantyczna(u mnie zawsze sprawdza się "Sex w wielkim mieście") i powinno być lepiej
. Brawa dla starej, zmierzłej konkurencji, która donosem załatwia sprawy- zamiast zabrać się do roboty i robić swoje
to ja już wolę swój US. Trzymaj się kochana-trzeba przetrwać. I zawsze można ich potem podesłać ten pani dowcipnej
To taki babski filmik do czekolady 

efekt mizerny, spuchnięta jak balon i tylko czekać nam zostaje i mieć nadzieję, że bedzie dobrze.
bylismy zareczeni, ustalona data slubu, po naukach przedmalzenskich i takie tam - raz na mnie podniosl reke i powiedzialam nara.... chodzil, blagal, plakal potem mnie obrazal, grozil mi potem straszym samobojstwem
wiec zaczelismy wychodzic razem do knajpki jako kumple zeby sie uzalac nad swoimi chorymi zwiazkami i bylymi partnerami 

lipa straszna i nudy

ale wiecie jak to kręci...łeb mi na takiej imprezie chce się odkręcić a tu nagleeee pan T i tacy przez minutę zestresowani a później.................. ...........
hmm nie byłam grzeczna
ale po ten''nocy''nic a nic..nie gadałam!!!ciekawe czy w sob SIę spotkam!!!echh..a może lepiej nie