|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Witajcie kochane
ależ tu się działo wieczorkiem fiu fiu ![]() Klaudeczko powiem ci,że kurna lekko nie masz. Serduszko puka ci do T... ale tak jak dziewczyny piszą hawirę ma zarąbistą,przystojny jest tego nie można mu zarzucić ja się ocknęłam dwa lata temu z mojego byłego też nie miałam lekko ale dobrze wszystko się skończyło potem poznałam można powiedzieć moją miłość i był poprostu mega dobry we wszystkim ale wiem,że mam mojego TŻ i jak na razie nic zmieniać nie będę![]() zabulku ty to normalnie zakręcona laska jesteś jooasi kochana mam nadzieję,że im dalej będzie lepiej z tobą ja ból mam jak wstaje i jestem przygotowana na to,że jeszcze bede musiała pocierpieć ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- GAWENDOLINKA zdjecie wiocha hahahahaha ta koszulka i te rajstponie uciskowe |
|
|
|
#2312 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazia ja mam taką karteczkę z zaleceniami i tam napisane ze ta opaska na cyckach jest na dwa tygodnie. Ty na sylwka bedziesz miała już 1,5mc wiec spokojnie mozesz śmignąć na bal, i pokaż troche tego cyca bo szkoda go ukrywać, tylko wygibasów za dużych nie rób i rączkami wymachuj
|
|
#2313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie wiem jak ja słuchałam tego mojego doktorka jak tak to super mam dosyć tej opaski |
|
|
|
|
#2314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gwen, ciekawa jestem czy sie kiedyś w spacie spotkałysmy ![]() te schody sa tam okropne!!!! |
|
|
|
|
#2315 |
|
Raczkowanie
|
o jaa ale historie..czytalam bez wytchnienia
Joasi laska sobie chłopa wychowała..tu niby zołza ale musi mu pokazywac choc troszke swojej miłości skoro jeszcze nie odszedł..hehe taki pokarm jak potrzeba ...i wtedy przetra sie kazdy koszmar Zabulek porwana byłas hehe niezle..ja to raz w zyciu byłam ze swoim bylym chłopakiem na stopie...i nigdy wiecej he pozatym ja nudziara...w smieszny sposob poznalam swoje TZ..on prawiczek ja dziewica i tak sie smakujemy do dziś haha rozlaka troche s☠☠☠☠☠☠☠ila nasze relacje...tzn. ja podlejsza byłam...to bylo jeszcze dlugo przed moja operacja bo mimo piersi moja pewnosc sie nie spieroliła ale moja upartosc ..wiecie..a ze zyc nie moze bezemnie to jest jeszcze gorsza przylepa;/ im jestem oschlejsza tym on stara sie bardziej..eh dlugo by pisac by tak naprawde to zrozumiec..po paru zdaniach sie nie da.. Klaudeczka moze chcialabys ich obu niestety kazdy z nich zapewne ma wady i zalety..zalezy na jakich zaletach nam zalezy najbardziej a jakie wady da sie przelknac.ja ostatnio za bardzo skupialam sie na wadach;/;/;/;/;/ pozatym okazalo sie ze moja waga zawyza o 2 kg ..i waze 56 a nie 58;/ po prostu za☠☠☠iscie..od tyg. zrem wszystko , wrecz staram sie przejadac a tu jeszcze to...szlak by to...ja chce 62 kg buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2011-11-22 o 12:59 |
|
|
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Mirabelka to i dobrze... że tak lata za tobą. Powiedziałabym : prawidłowo.
Klaudeczka idź się pobaw dziewczyno - Co ci szkodzi Jak sie spotkacie "przypadkiem" to się wtedy będziesz martwić. Jooasi ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Weeeeeeeeź, ja ważę chyba z 59 a chce 54 bo mi przybyło i się odchudzam! a na co Ci 62 ? Chyba że ja jestem skrzat maly, to inaczej---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- ale z kolei 170cm to nie az taki skrzat
|
|
#2317 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ojjj ale widzę się temat wczoraj rozwinął, achh Klaudeczko ja jestem marzycielka i wierzę w miłość i w przeznaczenie tak więc moim skromnym zdaniem, jeszcze kiedyś będziesz z właściwym mężczyzną wierzę w to Mirabelko jak ja bym Ci chętnie oddała moje nadprogramowe kilogramy!! wzrost mamy podobny (ja mam 173cm) a waże 69kg w sumie to 68, bo moje cycki mają 850gram, ale to i tak za dużo ![]() wychodzi na to że jestem najgrubsza na forum ale z moją "dietą" to ja się powinnam cieszyć że 90 nie ważę!! pizza, kebab, mcDonalds... piwooooo, CZEKOLADA a tż mi nie pomaga, bo on uwielbia fastfoody i przez to mnie kusi też ![]() Joasiuu kochana ![]() cycusie się muszą ułożyć, prawdą jest, że jak ma się choc trochę swojego cycka to chwilę dłużej trzeba czekać na efekty, tez to przerabiałam. Rób zdjęcia na bieżąco co jakiś czas- później jak sobie porównasz, to nie uwierzysz jak się piersi zmieniły !!! a ja sobie używam Srzypovitę i salfazin(składniki o podobnym działaniu też na włosy,paznokcie i cerę) i wiecie co pozytywnie zaskoczona jestem. Bo zwykle to mi się nie chce wierzyć w tego typu preparaty, ale kurde działa! cerę mam ładniejszą i paznokcie, włosy takie same...niestety.... (najbardziej mi o włosy chodziło, bo nie są w najlepszym stanie) no ale w połowie pudełka jestem to może coś sie jeszcze poprawi zanim skończę tą kurację. Gwen ja bym się na twoim miejscu się spotkała z tym Panem, a czemu nie buziaki dla Wszystkich
|
|
|
|
#2318 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny-długo mnie nie było. Mam pytanie po jakim czasie od zabiegu mażna zakładać jakąś inna bieliznę niz tą którą musimy nosić po zabiegu(mamabel i sportowe staniczki) czy to ze jedna piers jest wyzej druga nizej jest ok? ze jedna jest bardziej opuchnięta od drugiej tez ok?
dr Skwiercz mentor 385cc |
|
|
|
#2319 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
jooasi no widzisz, a tyle było strachu
a twoje cucuszki później pewnie będą idealnie idealne! tylko jeszcze troszkę zanim się pozbędziesz opaski
|
|
|
|
#2320 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasia1988stce;30659 562]Hej dziewczyny
![]() ojjj ale widzę się temat wczoraj rozwinął, achh Klaudeczko ja jestem marzycielka i wierzę w miłość i w przeznaczenie tak więc moim skromnym zdaniem, jeszcze kiedyś będziesz z właściwym mężczyzną wierzę w to Mirabelko jak ja bym Ci chętnie oddała moje nadprogramowe kilogramy!! wzrost mamy podobny (ja mam 173cm) a waże 69kg w sumie to 68, bo moje cycki mają 850gram, ale to i tak za dużo ![]() wychodzi na to że jestem najgrubsza na forum ale z moją "dietą" to ja się powinnam cieszyć że 90 nie ważę!! pizza, kebab, mcDonalds... piwooooo, CZEKOLADA a tż mi nie pomaga, bo on uwielbia fastfoody i przez to mnie kusi też ![]() To obie jesteśmy najgrubsze 173 cm i 69 kg wagi
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny nie sadze abyscie byly najgrubsze na forum bo macie wzrost fajny ja mam 160 i waze 58 a za diete zabieram sie w kazdy poniedzialek i wytrzymuje do wieczora haha,pozdrawiam was wszystkie
|
|
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
aaa Klaudeczko a co do zakupów, niedawno byłam..z reszta ja mogłabym codzien:P i kupiłam 2 swetry , jeden odpinany a drugi za pupe obcisły z odcieciem pod biustem..z pomponami
, dałam co prawda za jeden 140 zł ale bede go miec i miec..w kolorach tęczy ... pozatym lubuje allegro co do licytacji!...i codziennie musze cos luknąc..taka obsesja..ostatnio zakupiłam 2 pary butów, nowych oczywiscie..jedne na mega grubym obcasie..jak i płaszczyk czerwony w kratke z troszke bufiastymi rekawami..choc mam juz kurtetk a kurtek, plaszczy ale lubie miec wiecej, i jeszcze jakies inne ☠☠☠☠☠☠☠y;/ i na bierzaco odsprzedaje by miec na nastepne helubie przeceny..dzis mi nie bedzie potrzebne ale kupie na za rok haha zebys widziala szafe mojej córki... sama ma 2 plaszczyki i 2 kurteczki he;/ synek troszke poszkodowany ale staram sie to wyrównac:P
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2011-11-23 o 12:14 |
|
|
|
#2323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś byłam szkieletor i terazx dopiero wyglądam jak kobieta-dupsko jest, cycek tak więc za co złapać jest a na siłownie chadzam więc sflaczała też nie jestem I też kocham allegro
|
|
|
#2324 |
|
Raczkowanie
|
KOCHANE JAK KTÓREŚ CHCĄ ZOBACZYC MOJĄ GĘBUSIE ZAPRASZAM DO MOJEGO ALBUMIKU
|
|
|
|
#2325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Same piękne kobitki na tym forum
|
|
|
#2326 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich
Grazia slicznotko Pisalam Ci juz komentarze, ale tu tez napisze, bo niedosc, ze mamy cycuchy prawie takie same, to jeszcze figury hehehe ![]() ![]()
|
#2327 | |
|
Raczkowanie
|
DAGA I ZABULKU bardzo dziekowac jak wszystkie tu rozmawiamy gebusie wstawiacie to tez chciałam abyscie widziały z kim rozmawiacie
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
Opuchlizna niedlugo zajdzie i bedzie znowu piekny brzuszek
|
#2329 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazia ślicznota z Ciebie, piękna figura
nie wiem czemu myślałam żeś blondina a tu ten sam typ urody co Dagaa, czarnulka![]() ja też mam brzuch spuchnięty, normalnie jak pięty miesiąc, masakra, cycki większe a dalej brzuch wystaje a dziś mi prawy w jakiś rezonans wpadał, takie dziwne odczucie miałam jakby coś tam się trzęsło, dygotało leciutko, nie potrafie tego określić
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ja jak tylko bede mogła ide na zumbe co zabula tak tutaj ładnie zareklamowała
mam za mało ruchu bo jestem jeszcze na wolnym ale już od poniedziałku wracam do pracy więc wiecej ruchu bede miałaJOOASI ja czarnula jak znajde zdjecia wsadze jak byłam blondynką platynowa
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zadomowienie
|
Grazia ty jesteś sexowna bestyjka!
Nie wiem czy wytrzymamy kolejne zdjęcia z bikini z nadchodzącego roku... Komputer mi spłonie![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Ja też mam brzuch jak balon bo mam comiesięczny problem. No taka gruba to jeszcze nie byłam.
|
|
#2333 | |
|
Raczkowanie
|
KOCHANE JEST I MEZUS W ALBUMIKU
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
super:ju pi: przeraszam bo cały czas przekrecam twoj nick |
|
|
|
|
#2334 |
|
Przyczajenie
|
kurcze dziewczyny kliknijcie mnie do kontaktów bo strasznie chciałabym zobaczyć wasze cuda ja postaram sie swoje uwidocznić w czwarteczek jak wróce do domku...
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki wy tu jak zwykle do usmiechu człowieka doprowadzicie
Ja to miałam okropny dzień Chciałam oddać dzis moje super soczewki a okazalo sie ze nie moge bo juz termin zlecial i za pozno i jestem w plecy 2.5 tysiaca![]() Grazia laseczka z Ciebie Wszyskie tutaj laseczki Ja jak na was sie napatrze to popadam w kompleksy Wszystkie zgrabniutkie ładniutkie a ja z ogromną nadwaga |
|
|
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
Nie mam siły pisać, jooasi ciesze się, ze coraz lepiej się czujesz ja za to załapałam depreche przy tym wszystkim, nie wiem skąd i w zasadzie dlaczego, ale mam podły nastrój i na dodatek opuchlizna wydaje mi się bardziej rzucać w oczy niż jakiekolwiek walory
|
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrocilam ze squasha
), ale dalam rade Jak jutro nie napisze ani razu, to znaczy, ze nie moge ruszac reka Wszystko mnie boli, a jutro bede polamana![]() ![]() ![]() Grazia lece mezusia zobaczyc
|
#2338 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Pięknoty
Długo mnie nie było (wiem wstyd) ale przyznam Wam się bez bicia że tak dobrze się dzieje i tak pozytywnie wszytsko znoszę że listopad dotychczas poświęciłam na klientach (bo zaległości w pracy szybkooo narosły) i na zabawie Taki miesiąc sama miałam urodziny i wielu znajomych dlatego na chwilę zniknęłam Jednak już jestem i nadrabiam1) Graziu, Joasi i Precelko GRATULUJĘ !!! 2) Klaudeczko pomimo braku czasu chwile temu skończyłam oglądać ugotowanych i nie będę dużo filozofować ale nie dziwię się że masz słabość Na moje oko fajny człowiek (P.S. jestem w podobnej sytuacji tylko nie jestemw małżeństwie a drugi jegomość jest 250km dalej od 3 miesięcy i sytuacja trochę sama się prostuje) 3) Vanesito szkoda ze bocian nie doleciał ładne piersi byłyby bezboleśnie i do tego byłby BONUS i to jaki słodki ale może innym razem ;-) Wogole to dziewczyny skrobiecie tak szybko ze musiałam poświecić sporo czasu żeby nadrobić ale warto ... Pozdrawiam Was Wszystkie :-*
|
#2339 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
A patzr myslalam dzisiaj o Tobie
|
|
#2340 |
|
Raczkowanie
|
Oj Grazia mnie nakręciła
To ja też zamieściłam najnowsze foto z moim TŻ ze ślubu mojego kuzyna Buziaki laseczki!!!! Piękności Moje
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

ja się ocknęłam dwa lata temu z mojego byłego też nie miałam lekko
potem poznałam można powiedzieć moją miłość i był poprostu mega dobry we wszystkim
ale wiem,że mam mojego TŻ i jak na razie nic zmieniać nie będę

niestety kazdy z nich zapewne ma wady i zalety..zalezy na jakich zaletach nam zalezy najbardziej a jakie wady da sie przelknac.

super:ju pi: przeraszam bo cały czas przekrecam twoj nick
Chciałam oddać dzis moje super soczewki a okazalo sie ze nie moge bo juz termin zlecial i za pozno i jestem w plecy 2.5 tysiaca
Jak jutro nie napisze ani razu, to znaczy, ze nie moge ruszac reka