Powiększanie piersi cz.7 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-22, 10:12   #2311
grazia78
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Witajcie kochane
ależ tu się działo wieczorkiem fiu fiu
Klaudeczko powiem ci,że kurna lekko nie masz. Serduszko puka ci do T... ale tak jak dziewczyny piszą hawirę ma zarąbistą,przystojny jest tego nie można mu zarzucić pan kucharek jest boszzzeee a wanna jest zarąbista i sypialna ogólnie kochana prawdziwy facet 21 wieku ja się ocknęłam dwa lata temu z mojego byłego też nie miałam lekko ale dobrze wszystko się skończyło cztery lata byłam z gościem zerwałam zaręczyny bo okazało się,żejest łajzą potem poznałam można powiedzieć moją miłość i był poprostu mega dobry we wszystkim ale problem był jaki miał żone zołzę i 18 letnią córkę wiecie jak to jest chciał odejść ale niestety miałam dosyć jego słów kocham cię przecież wiesz,że odejdę a ja głupia co tak kochanie jasne boszeee jaka ja byłam zaślepiona trwało to 2 lata i co poznałam mojego TŻ i się nasza znajomość urwała. A jak latał pozniej za mną miałam zaj.......tą satysfakcję:hahah a:nie powiem bo czasmi do mnie zadzwoni a serduchy mi bije ale wiem,że mam mojego TŻ i jak na razie nic zmieniać nie będę
zabulku ty to normalnie zakręcona laska jesteśja tak jak gawedolinka alkoholik mały tronie jestem lubie na imprezie też coś tam wypić i poszaleć
jooasi kochana mam nadzieję,że im dalej będzie lepiej z tobą ja ból mam jak wstaje i jestem przygotowana na to,że jeszcze bede musiała pocierpieć ale pomysl sobie wiosna jak wywalimy cycki to boszeee klekajta narody

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

DZIEWCZETA jeszcze jedno powedzcie mi czy tą opaskę którą nosimy na cyckach mogę ściągnąc na sylwka mam zaje........tą kieckę ale nie mogę mieć tej opaski czy coś się stanie jak zdejmę ją na parę godzin. Tak myślałam,że może do doktorka zadzwonić. Mężuś wykupił nam bal na sali w hotelu i tam muszę być piakna,żeby nie było cyckow jeszcze nie wywale ale i nadejdzie na to czas dajta jakas podpowiedź.
GAWENDOLINKA zdjecie wiocha hahahahaha d ziewczynka wygląda poprostu jak idz stąd i nie wracaj ta koszulka i te rajstponie uciskowe: hahaha:moze nie powinnam sie tak smiac ale nie moge sie powstrzymać aż cycki mnie bolą
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:22   #2312
jooasi
Wtajemniczenie

Grazia ja mam taką karteczkę z zaleceniami i tam napisane ze ta opaska na cyckach jest na dwa tygodnie. Ty na sylwka bedziesz miała już 1,5mc wiec spokojnie mozesz śmignąć na bal, i pokaż troche tego cyca bo szkoda go ukrywać, tylko wygibasów za dużych nie rób i rączkami wymachuj
Stary 2011-11-22, 10:37   #2313
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Grazia ja mam taką karteczkę z zaleceniami i tam napisane ze ta opaska na cyckach jest na dwa tygodnie. Ty na sylwka bedziesz miała już 1,5mc wiec spokojnie mozesz śmignąć na bal, i pokaż troche tego cyca bo szkoda go ukrywać, tylko wygibasów za dużych nie rób i rączkami wymachuj
jooasi na cyckach zostawię pancernik bo kieckę mam zabudowaną ja nie wiem jak ja słuchałam tego mojego doktorka jak tak to super mam dosyć tej opaski
Stary 2011-11-22, 11:46   #2314
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Zabulek to jest tak samo niemoralne jak sny o tym- do których się Klaudeczka uczcciwie przyznaje. Między jawą a snem jest cienka granica ...

Zabulek To Ty łobuziara jesteś... Ja to taka tylko alkholiczka trochę, ale nigdy nie miałam niebezpiecznych historii tylko czasami ze schodów spadałam w Spatifffku .... ale dobrze że nie głową w dół jak ta twoja klientka Później okropne krwiaki na nożkach, okropneee.

Wiecie co już wiem ile ma lat... Powiedziałam mu ze wygląda na więcej. Tylko uczciwie....wcale nie pamiętam JAK

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Kawałów nie potrafię opowiadać.
Ale coś wam za to pokażę
http://www.wiocha.pl/244267,Laska
Rajty na Majty... to się nazywa moda od dupy strony

gwen, ciekawa jestem czy sie kiedyś w spacie spotkałysmy

te schody sa tam okropne!!!!
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 12:38   #2315
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

o jaa ale historie..czytalam bez wytchnienia

Joasi laska sobie chłopa wychowała..tu niby zołza ale musi mu pokazywac choc troszke swojej miłości skoro jeszcze nie odszedł..hehe taki pokarm jak potrzeba ...i wtedy przetra sie kazdy koszmar

Zabulek porwana byłas hehe niezle..ja to raz w zyciu byłam ze swoim bylym chłopakiem na stopie...i nigdy wiecej he

pozatym ja nudziara...w smieszny sposob poznalam swoje TZ..on prawiczek ja dziewica i tak sie smakujemy do dziś haha rozlaka troche s☠☠☠☠☠☠☠ila nasze relacje...tzn. ja podlejsza byłam...to bylo jeszcze dlugo przed moja operacja bo mimo piersi moja pewnosc sie nie spieroliła ale moja upartosc ..wiecie

..a ze zyc nie moze bezemnie to jest jeszcze gorsza przylepa;/ im jestem oschlejsza tym on stara sie bardziej..eh

dlugo by pisac by tak naprawde to zrozumiec..po paru zdaniach sie nie da..

Klaudeczka moze chcialabys ich obu niestety kazdy z nich zapewne ma wady i zalety..zalezy na jakich zaletach nam zalezy najbardziej a jakie wady da sie przelknac.

ja ostatnio za bardzo skupialam sie na wadach;/;/;/;/;/

pozatym

okazalo sie ze moja waga zawyza o 2 kg ..i waze 56 a nie 58;/ po prostu za☠☠☠iscie..od tyg. zrem wszystko , wrecz staram sie przejadac a tu jeszcze to...szlak by to...ja chce 62 kg buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2011-11-22 o 12:59
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 13:03   #2316
gwendolinka
Zadomowienie

Mirabelka to i dobrze... że tak lata za tobą. Powiedziałabym : prawidłowo.
Klaudeczka idź się pobaw dziewczyno - Co ci szkodzi Jak sie spotkacie "przypadkiem" to się wtedy będziesz martwić.

Jooasi dobrze że już dochodzisz do....rozumku.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość

okazalo sie ze moja waga zawyza o 2 kg ..i waze 56 a nie 58;/ po prostu za☠☠☠iscie..od tyg. zrem wszystko , wrecz staram sie przejadac a tu jeszcze to...szlak by to...ja chce 62 kg buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Weeeeeeeeź, ja ważę chyba z 59 a chce 54 bo mi przybyło i się odchudzam! a na co Ci 62 ? Chyba że ja jestem skrzat maly, to inaczej

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

ale z kolei 170cm to nie az taki skrzat

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 14:09   #2317
kasia1988stce
Raczkowanie

Hej dziewczyny

ojjj ale widzę się temat wczoraj rozwinął, achh Klaudeczko ja jestem marzycielka i wierzę w miłość i w przeznaczenie
tak więc moim skromnym zdaniem, jeszcze kiedyś będziesz z właściwym mężczyzną wierzę w to

Mirabelko
jak ja bym Ci chętnie oddała moje nadprogramowe kilogramy!! wzrost mamy podobny (ja mam 173cm) a waże 69kg
w sumie to 68, bo moje cycki mają 850gram, ale to i tak za dużo
wychodzi na to że jestem najgrubsza na forum
ale z moją "dietą" to ja się powinnam cieszyć że 90 nie ważę!!
pizza, kebab, mcDonalds... piwooooo, CZEKOLADA kocham słodycze i spożywam w niezdrowych ilościach taka moja słabość
a tż mi nie pomaga, bo on uwielbia fastfoody i przez to mnie kusi też

Joasiuu kochana Ty sie nic nie martw!! niestety nie wszystkim dziewczynom jest dane kochać swoje panienki od pierwszego wejrzenia, ale ta chwila dla Ciebie też nastąpi!! prędzej czy póżniej, obiecuję Ci
cycusie się muszą ułożyć, prawdą jest, że jak ma się choc trochę swojego cycka to chwilę dłużej trzeba czekać na efekty, tez to przerabiałam.
Rób zdjęcia na bieżąco co jakiś czas- później jak sobie porównasz, to nie uwierzysz jak się piersi zmieniły !!!

a ja sobie używam Srzypovitę i salfazin(składniki o podobnym działaniu też na włosy,paznokcie i cerę) i wiecie co pozytywnie zaskoczona jestem. Bo zwykle to mi się nie chce wierzyć w tego typu preparaty, ale kurde działa! cerę mam ładniejszą i paznokcie, włosy takie same...niestety.... (najbardziej mi o włosy chodziło, bo nie są w najlepszym stanie) no ale w połowie pudełka jestem to może coś sie jeszcze poprawi zanim skończę tą kurację.

Gwen ja bym się na twoim miejscu się spotkała z tym Panem, a czemu nie skoro tak nalega

buziaki dla Wszystkich
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 14:38   #2318
anulka7701
Przyczajenie

Smile Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cześć dziewczyny-długo mnie nie było. Mam pytanie po jakim czasie od zabiegu mażna zakładać jakąś inna bieliznę niz tą którą musimy nosić po zabiegu(mamabel i sportowe staniczki) czy to ze jedna piers jest wyzej druga nizej jest ok? ze jedna jest bardziej opuchnięta od drugiej tez ok?

dr Skwiercz mentor 385cc
anulka7701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 15:15   #2319
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

jooasi no widzisz, a tyle było strachu a twoje cucuszki później pewnie będą idealnie idealne! tylko jeszcze troszkę zanim się pozbędziesz opaski
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 15:20   #2320
dagaa81
Raczkowanie

[QUOTE=kasia1988stce;30659 562]Hej dziewczyny

ojjj ale widzę się temat wczoraj rozwinął, achh Klaudeczko ja jestem marzycielka i wierzę w miłość i w przeznaczenie
tak więc moim skromnym zdaniem, jeszcze kiedyś będziesz z właściwym mężczyzną wierzę w to

Mirabelko jak ja bym Ci chętnie oddała moje nadprogramowe kilogramy!! wzrost mamy podobny (ja mam 173cm) a waże 69kg
w sumie to 68, bo moje cycki mają 850gram, ale to i tak za dużo
wychodzi na to że jestem najgrubsza na forum
ale z moją "dietą" to ja się powinnam cieszyć że 90 nie ważę!!
pizza, kebab, mcDonalds... piwooooo, CZEKOLADA kocham słodycze i spożywam w niezdrowych ilościach taka moja słabość
a tż mi nie pomaga, bo on uwielbia fastfoody i przez to mnie kusi też

To obie jesteśmy najgrubsze 173 cm i 69 kg wagi
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 15:53   #2321
ania 31
Raczkowanie

hej dziewczyny nie sadze abyscie byly najgrubsze na forum bo macie wzrost fajny ja mam 160 i waze 58 a za diete zabieram sie w kazdy poniedzialek i wytrzymuje do wieczora haha,pozdrawiam was wszystkie
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 16:33   #2322
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

aaa Klaudeczko a co do zakupów, niedawno byłam..z reszta ja mogłabym codzien:P i kupiłam 2 swetry , jeden odpinany a drugi za pupe obcisły z odcieciem pod biustem..z pomponami, dałam co prawda za jeden 140 zł ale bede go miec i miec..w kolorach tęczy ... pozatym lubuje allegro co do licytacji!...i codziennie musze cos luknąc..taka obsesja..ostatnio zakupiłam 2 pary butów, nowych oczywiscie..jedne na mega grubym obcasie..jak i płaszczyk czerwony w kratke z troszke bufiastymi rekawami..choc mam juz kurtetk a kurtek, plaszczy ale lubie miec wiecej, i jeszcze jakies inne ☠☠☠☠☠☠☠y;/ i na bierzaco odsprzedaje by miec na nastepne he

lubie przeceny..dzis mi nie bedzie potrzebne ale kupie na za rok haha

zebys widziala szafe mojej córki... sama ma 2 plaszczyki i 2 kurteczki he;/
synek troszke poszkodowany ale staram sie to wyrównac:P

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2011-11-23 o 12:14
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 16:54   #2323
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
ehh przed matura zmienilam swoja diete calkowicie..koniec obżerania bylo bo wlasnie wtedy jak poznałam TŻ to wazyłam 62kg ale jakos inaczej wygladałam..bylam umieśniona bo duzo biegałam, wczesniej jezdziłam na zawody

po pierwszym porodzie a dokladnie tydzien po wazyłam juz 53kg;////
łydki schudły mi o połowe i pozegnałam sie z umięśnieniem hehe

rok czasu nie mogłam przytyc do swojej wagi 58 bo karmiłam...dopiero po nastepnym pol roku mi sie udało

po drugim porodzie wazyłam 67, po 3 miechach wazyłam juz 62kg i sie cieszyłam jak głupia by tylko tyle zostało bo wreszcie moje nogi wyglądały NORMALNIE..a nie wystajace kosci w kolanach

tak więc niby waga taka jak kiedyś przed matura ale jednak sie inaczej wyglada bo tych miesni nie ma

tak wiec DAGUS z chęcia bym ci zabrała te zbędne kilogramy ehh

ale Gawendolinko, dupaaa..nie odchudzałam sie wogole a co mialo spac i tak spadło...i co sie okazuje jeszcze mniej ja juz mam obsesje by przytyć..ale nie tylko aby tłuszcz ale by troche sie UMIĘŚNIĆ tylko na razie nie mam z czego;/ PARANOJA

moj TŻ jak i ja nie lubimy takiego zarcia, od czasu do czasu na miescie to i owszem ale jestesmy 'obiadowcy', duzo pieke w piekarniku ale z tym koniec...slodyczy tez sobie nie odmawiam! codziennie paczuś i cos innego..bez tego ani rusz

co do chłopa..teraz role sie odwróciły:P

tak wiec widzisz, jak to jest, kiedys zmienialam diete na po prostu MNIEJ i wiecej ruchu a teraz smażęęę i smaże..rano jajka z kiełbasą i grubo masła na bułce..hehe

aaa Klaudeczko a co do zakupów, niedawno byłam..z reszta ja mogłabym codzien:P i kupiłam 2 swetry , jeden odpinany a drugi za pupe obcisły z odcieciem pod biustem..z pomponami, dałam co prawda za jeden 140 zł ale bede go miec i miec..w kolorach tęczy ... pozatym lubuje allegro co do licytacji!...i codziennie musze cos luknąc..taka obsesja..ostatnio zakupiłam 2 pary butów, nowych oczywiscie..jedne na mega grubym obcasie..jak i płaszczyk czerwony w kratke z troszke bufiastymi rekawami..choc mam juz kurtetk a kurtek, plaszczy ale lubie miec wiecej, i jeszcze jakies inne ☠☠☠☠☠☠☠y;/ i na bierzaco odsprzedaje by miec na nastepne he

lubie przeceny..dzis mi nie bedzie potrzebne ale kupie na za rok haha

zebys widziala szafe mojej córki... sama ma 2 plaszczyki i 2 kurteczki he;/
synek troszke poszkodowany ale staram sie to wyrównac:P
Kochana moja-ja tam zadowolona z siebie jestem i nie oddam mojej wagi Kiedyś byłam szkieletor i terazx dopiero wyglądam jak kobieta-dupsko jest, cycek tak więc za co złapać jest a na siłownie chadzam więc sflaczała też nie jestem I też kocham allegrotylko ja kolekcjonuję buty i kosmetyki
Stary 2011-11-22, 17:03   #2324
grazia78
Raczkowanie

KOCHANE JAK KTÓREŚ CHCĄ ZOBACZYC MOJĄ GĘBUSIE ZAPRASZAM DO MOJEGO ALBUMIKU
Stary 2011-11-22, 17:23   #2325
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
KOCHANE JAK KTÓREŚ CHCĄ ZOBACZYC MOJĄ GĘBUSIE ZAPRASZAM DO MOJEGO ALBUMIKU
Grazia jaka Ty śliczna jesteś Same piękne kobitki na tym forum
Stary 2011-11-22, 17:30   #2326
zabulek1
Wtajemniczenie

Witam wszystkich

Grazia slicznotko Same laski na tym forum
Pisalam Ci juz komentarze, ale tu tez napisze, bo niedosc, ze mamy cycuchy prawie takie same, to jeszcze figury hehehe Mam dokladnie takie same nogi jak Ty
Stary 2011-11-22, 17:36   #2327
grazia78
Raczkowanie

DAGA I ZABULKU bardzo dziekowac jak wszystkie tu rozmawiamy gebusie wstawiacie to tez chciałam abyscie widziały z kim rozmawiacie

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Grazia slicznotko Same laski na tym forum
Pisalam Ci juz komentarze, ale tu tez napisze, bo niedosc, ze mamy cycuchy prawie takie same, to jeszcze figury hehehe Mam dokladnie takie same nogi jak Ty
widziesz zabulku jak to jest teraz mam strasznie brzuch jeszcze taki jakiś odsający i bardzo mnie to drażni
Stary 2011-11-22, 17:42   #2328
zabulek1
Wtajemniczenie

Opuchlizna niedlugo zajdzie i bedzie znowu piekny brzuszek:jupi :
Stary 2011-11-22, 17:48   #2329
anulka7701
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
DAGA I ZABULKU bardzo dziekowac jak wszystkie tu rozmawiamy gebusie wstawiacie to tez chciałam abyscie widziały z kim rozmawiacie

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

widziesz zabulku jak to jest teraz mam strasznie brzuch jeszcze taki jakiś odsający i bardzo mnie to drażni
no hej, mój brzuch był opuchniety prawie dwa tygodnie ale potem wszystko ładnie zeszło... do tego jeszcze odma podskórna (trzeszczenie pod skórą takie śmieszne) masakra no ale się da...
Stary 2011-11-22, 17:53   #2330
jooasi
Wtajemniczenie

Grazia ślicznota z Ciebie, piękna figura nie wiem czemu myślałam żeś blondina a tu ten sam typ urody co Dagaa, czarnulka
ja też mam brzuch spuchnięty, normalnie jak pięty miesiąc, masakra, cycki większe a dalej brzuch wystaje a dziś mi prawy w jakiś rezonans wpadał, takie dziwne odczucie miałam jakby coś tam się trzęsło, dygotało leciutko, nie potrafie tego określić
Stary 2011-11-22, 19:10   #2331
grazia78
Raczkowanie

Kurcze ja jak tylko bede mogła ide na zumbe co zabula tak tutaj ładnie zareklamowała mam za mało ruchu bo jestem jeszcze na wolnym ale już od poniedziałku wracam do pracy więc wiecej ruchu bede miała. Ten mój brzuch faluje jak ta lala nawet moj TZ mowi kurna oddaj dziecku piłkę:hah aha:a zaraz zjem sobie pizzunie a co tam dwa kawełeczki z DA GRASSA uwielbiam
JOOASI ja czarnula jak znajde zdjecia wsadze jak byłam blondynką platynowa
Stary 2011-11-22, 19:13   #2332
gwendolinka
Zadomowienie

Grazia ty jesteś sexowna bestyjka! Nie wiem czy wytrzymamy kolejne zdjęcia z bikini z nadchodzącego roku... Komputer mi spłonie

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Grazia ślicznota z Ciebie, piękna figura nie wiem czemu myślałam żeś blondina a tu ten sam typ urody co Dagaa, czarnulka
ja też mam brzuch spuchnięty, normalnie jak pięty miesiąc, masakra, cycki większe a dalej brzuch wystaje a dziś mi prawy w jakiś rezonans wpadał, takie dziwne odczucie miałam jakby coś tam się trzęsło, dygotało leciutko, nie potrafie tego określić
Ja też tak myślałam bo Grazia ma w avku blondine.
Ja też mam brzuch jak balon bo mam comiesięczny problem. No taka gruba to jeszcze nie byłam.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 19:23   #2333
grazia78
Raczkowanie

KOCHANE JEST I MEZUS W ALBUMIKU ZEBY NIE BYŁO ZE GO OMINEŁAM GAWDOLINKO MÓWISZ I MASZ

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Grazia ty jesteś sexowna bestyjka! Nie wiem czy wytrzymamy kolejne zdjęcia z bikini z nadchodzącego roku... Komputer mi spłonie

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Ja też tak myślałam bo Grazia ma w avku blondine.
Ja też mam brzuch jak balon bo mam comiesięczny problem. No taka gruba to jeszcze nie byłam.
kochana ja widze,że tu same laseczkisuper:ju pi: przeraszam bo cały czas przekrecam twoj nick kiedy ja sie naucze
Stary 2011-11-22, 19:31   #2334
anulka7701
Przyczajenie

kurcze dziewczyny kliknijcie mnie do kontaktów bo strasznie chciałabym zobaczyć wasze cuda ja postaram sie swoje uwidocznić w czwarteczek jak wróce do domku...
Stary 2011-11-22, 19:53   #2335
Olivkaa200
Zakorzenienie

Oj dziewczynki wy tu jak zwykle do usmiechu człowieka doprowadzicie Ja to miałam okropny dzień Chciałam oddać dzis moje super soczewki a okazalo sie ze nie moge bo juz termin zlecial i za pozno i jestem w plecy 2.5 tysiaca załamac sie idzieJeszcze ta nauka mnie dobija kiedy to sie skonczy jak ja juz chce Świąt Ale powiem wam że niedawno mówiłam że wszyscy wyjechali z domu z juz sie zbieraja jak szybko ten czas leci

Grazia laseczka z Ciebie Wszyskie tutaj laseczkiJa jak na was sie napatrze to popadam w kompleksy Wszystkie zgrabniutkie ładniutkie a ja z ogromną nadwaga Ale walcze w z tym wytrwale
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 22:32   #2336
Precelka1
Raczkowanie

Witajcie Kochane Grazia nie będę oryginalna i powtórzę: fajna laseczka z Ciebie zazdroszczę figurki!
Nie mam siły pisać, jooasi ciesze się, ze coraz lepiej się czujesz
ja za to załapałam depreche przy tym wszystkim, nie wiem skąd i w zasadzie dlaczego, ale mam podły nastrój i na dodatek opuchlizna wydaje mi się bardziej rzucać w oczy niż jakiekolwiek walory Smutno mi jakoś...
Stary 2011-11-22, 22:32   #2337
zabulek1
Wtajemniczenie

Wrocilam ze squasha Super bylo dalam rade, spocilam sie, zmeczylam, oberwalam pileczka, rakietka, potknelam sie o wlasne nogi pare razy, pocalowalam sciane (zeby sa na miejscu na szczescie), ale dalam rade TZ zrobil mi drineczka, a ja szklanki teraz utrzymac nie moge Jak jutro nie napisze ani razu, to znaczy, ze nie moge ruszac reka Wszystko mnie boli, a jutro bede polamana

Grazia lece mezusia zobaczyc:jupi :
Stary 2011-11-22, 22:55   #2338
Nitka_I
Raczkowanie

Witajcie Pięknoty Długo mnie nie było (wiem wstyd) ale przyznam Wam się bez bicia że tak dobrze się dzieje i tak pozytywnie wszytsko znoszę że listopad dotychczas poświęciłam na klientach (bo zaległości w pracy szybkooo narosły) i na zabawie Taki miesiąc sama miałam urodziny i wielu znajomych dlatego na chwilę zniknęłam Jednak już jestem i nadrabiam
1) Graziu, Joasi i Precelko GRATULUJĘ !!!
2) Klaudeczko pomimo braku czasu chwile temu skończyłam oglądać ugotowanych i nie będę dużo filozofować ale nie dziwię się że masz słabość Na moje oko fajny człowiek (P.S. jestem w podobnej sytuacji tylko nie jestemw małżeństwie a drugi jegomość jest 250km dalej od 3 miesięcy i sytuacja trochę sama się prostuje)
3) Vanesito szkoda ze bocian nie doleciał ładne piersi byłyby bezboleśnie i do tego byłby BONUS i to jaki słodki ale może innym razem ;-)
Wogole to dziewczyny skrobiecie tak szybko ze musiałam poświecić sporo czasu żeby nadrobić ale warto ...
Pozdrawiam Was Wszystkie :-*

https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 23:17   #2339
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane Grazia nie będę oryginalna i powtórzę: fajna laseczka z Ciebie zazdroszczę figurki!
Nie mam siły pisać, jooasi ciesze się, ze coraz lepiej się czujesz
ja za to załapałam depreche przy tym wszystkim, nie wiem skąd i w zasadzie dlaczego, ale mam podły nastrój i na dodatek opuchlizna wydaje mi się bardziej rzucać w oczy niż jakiekolwiek walory Smutno mi jakoś...
No co Ty????? Nie smuc sie kochana Opuchlizna zejdzie i walory bedzie widac Malo tego jak walory dojrzeja to bedziesz najszczesliwsza na swiecie No moze zaraz po mnie

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Witajcie Pięknoty Długo mnie nie było (wiem wstyd) ale przyznam Wam się bez bicia że tak dobrze się dzieje i tak pozytywnie wszytsko znoszę że listopad dotychczas poświęciłam na klientach (bo zaległości w pracy szybkooo narosły) i na zabawie Taki miesiąc sama miałam urodziny i wielu znajomych dlatego na chwilę zniknęłam Jednak już jestem i nadrabiam
1) Graziu, Joasi i Precelko GRATULUJĘ !!!
2) Klaudeczko pomimo braku czasu chwile temu skończyłam oglądać ugotowanych i nie będę dużo filozofować ale nie dziwię się że masz słabość Na moje oko fajny człowiek (P.S. jestem w podobnej sytuacji tylko nie jestemw małżeństwie a drugi jegomość jest 250km dalej od 3 miesięcy i sytuacja trochę sama się prostuje)
3) Vanesito szkoda ze bocian nie doleciał ładne piersi byłyby bezboleśnie i do tego byłby BONUS i to jaki słodki ale może innym razem ;-)
Wogole to dziewczyny skrobiecie tak szybko ze musiałam poświecić sporo czasu żeby nadrobić ale warto ...
Pozdrawiam Was Wszystkie :-*

A patzr myslalam dzisiaj o Tobie Jak panienki??? Teraz za kare , ze tak dlugo do Nas nie zagladalas musisz wstawic nowe focie Koniecznie z twarza, bo jestesmy na etapie - poznaj moja twarz
Stary 2011-11-22, 23:25   #2340
dagaa81
Raczkowanie

Oj Grazia mnie nakręciła To ja też zamieściłam najnowsze foto z moim TŻ ze ślubu mojego kuzyna Buziaki laseczki!!!! Piękności Moje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości