Scent Bar XXXV - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-27, 19:43   #3781
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Dot.: Scent Bar XXXV

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
mam pół samplerka, sprawdzę czy jeszcze żyje

Royal Muska dobra na wszystko, ale u mnie ostatnio jest baaardzo przyskórna

profesjonalne Kupuję stacjonarnie w hurtowni fryzjersko-kosmetycznej, ale widziałam i w necie. Cena taka sama. Teraz mam arbuzową, wcześniej miałam czekoladową. Są fantastyczne A i jeszcze peeling enzymatyczny Skuteczny, nie podrażnia i ładnie pachnie.
Ostatnio to u mnie weekendowy rytuał-peeling, potem serum i maska. Skóra jest szczęśliwa i pięknie nawilżona

L'Artisanowa Ambra jest trwała?
BC jak najbardziej, to uwielbiam
i szansa, że ktoś inny będzie też nim pachniał znikoma

RM na mnie też bardzo się trzyma skóry, to taki zapach do łóżka

aaa oblukałam te maski sporo ich na all, są też do ciała
arbuzowa brzmi mmmm

ja ostatnio męczę paszczę Glyco-A i jest lepiej ale nie ma żadnych spektakularnych efektów jak na kwas

Ambra jest dla mnie trwała, bardziej L'eau d'Ambre niż Extreme

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 21:50   #3782
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Ale pomorek jest
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 21:59   #3783
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Wróciłam przeleciałam Was i idę paść przy jakimś serialu, bo męczący dziś był dzień

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 23:11   #3784
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Nie, kwadrans. Gryks też zniknął. może krąży po Lidlu szukając brokuła i Rejcz
Przyrzekliśmy sobie z R., że nasze intymne przeżycia nie wyjdą nigdy na światło dzienne Więc ten, no... jestem lekko pod wpływem, ale ten wpływ zdecydowanie zbyt mały jest, ja lubię "wpływ poniewierający"... no trudno
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 23:25   #3785
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
"Jest spokojny powoli , powoli ulatnia swą moc ."

Czekam na rezenzję zapachu , ktory jest spokojny w tempie ekspresowym.
......................... ......................... ......................... ...........
Nabrałam ochoty na inne recenzje tej pani .

Zaczynam od Midnight Poison , pocztek obiecujący wielce jest.
"Po przeczytaniu waszych recenzji , postanowiłam sobie zamówić próbkę z zawartością tej perfumy w internecieWyobrażenia mam dziwne wąchając tej perfumy(...) podoba się mężczyzną ten zapach "
......................... ......................... ......................... ..........
nasprzątałam się dzisiaj
pale fajkę i idę do wanienki

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2011-11-27 o 23:40
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 23:42   #3786
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
"Po przeczytaniu waszych recenzji , postanowiłam sobie zamówić próbkę z zawartością tej perfumy w internecieWyobrażenia mam dziwne wąchając tej perfumy "
Hoho! To jeszcze pół biedy... gorzej, gdyby zawartość tej perfumy siedziała w zamówionej prupce!

---

Dobranoc, klikanie mi się miesza
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 23:55   #3787
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
"Jest spokojny powoli , powoli ulatnia swą moc ."

Czekam na rezenzję zapachu , ktory jest spokojny w tempie ekspresowym.
......................... ......................... ......................... ...........
Nabrałam ochoty na inne recenzje tej pani .

"Po przeczytaniu waszych recenzji , postanowiłam sobie zamówić próbkę z zawartością tej perfumy w internecieWyobrażenia mam dziwne wąchając tej perfumy(...) podoba się mężczyzną ten zapach "
......................... ......................... ......................... ..........
nasprzątałam się dzisiaj
pale fajkę i idę do wanienki
a nu jest perfumą konkretną i na temat
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 07:21   #3788
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Bar w nocy umarł jak widzę

Nie wyspałam się, w nocy tak wiało, że spać nie mozna było- taki był hałas

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 07:59   #3789
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Dobranoc, klikanie mi się miesza
Oj Ty Pijoczq

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Nie wyspałam się, w nocy tak wiało, że spać nie mozna było- taki był hałas
U mnie teraz wieje jak cholera i jeszcze deszcz zacina, a ja mam zaraz iść gdzieś... (chyba nie pójdę), ale to przeze mnie wszystko, bo ja żem guupek i wczoraj rano sobie tak myślałam, że tej jesieni nie pada zbyt często deszcz No to teraz zacina za wszystkie te dni kiedy nie padał
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 08:50   #3790
kamena
ʞɐɯǝuɐ

ziuty znad kiwiołka

sprawiła mi dziś radość pewna pani idąca przede mną bo jej glanik skrzypiał 10 x głośniej niż mój

a fogle to zagwochę mam bo zaprosił mnie ekstz na sylwestra i nie wiem co robic z jednej strony nie chcę iść bo za dużo emocji mnie to może kosztować, i pewnie będzie, po pierwsze bo nie wiem kogo tam spotkam a po drugie bo w tej chacie przez ponad 8 lat ja urządzałam imprezy i teraz mam iść jako gość...? ale z drugiej strony nie chcę tego wszystkiego co we mnie siedzi pokazywać, nie chcę przez to że nie pójdę wyglądać na ofiarę rozpamiętującą to co było i mającą pretensje bo się nie ułożyło...

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
... dziś udało mi się skleić palec z paznokciem i taboretem
A mam przecież doświadczenia w tym temacie-kiedyś skleiłam się niechcący na Super Glue z bratem i lodówką
Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Ja za młodu kiedyś język przykleiłem w zimie do poręczymiałem chyba z 15lat
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja raz otwierałam super glue zębami i skleiłam język z wargą Potem przepłukiwałam to zmywaczem do paznokci
Cytat:
.
mój kumpel skleił się z samochodem, zauwazył jak go drogówka zatrzymała i chciał wysiąsc

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
A poniżej zdjęcia ze spaceru po ogromnym cmentarzu centralnym. Było baardzo klimatycznie. A przede wszystkim ciepło (jak na prawie grudzień) i słonecznie
piękny

w PL ( a przynajmniej w Wwie) też ciepło i słonecznie, szczególnie dziś
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 09:55   #3791
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
U mnie teraz wieje jak cholera i jeszcze deszcz zacina, a ja mam zaraz iść gdzieś... (chyba nie pójdę), ale to przeze mnie wszystko, bo ja żem guupek i wczoraj rano sobie tak myślałam, że tej jesieni nie pada zbyt często deszcz No to teraz zacina za wszystkie te dni kiedy nie padał

ja też ostatnio, nawet komuś mówiłam ze ta jesień wyjątkowo bezdeszczowa jest ale to prawda w sumie, no i u mnie nadal nie pada
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

a fogle to zagwochę mam

ja bym nie poszła, bo nie utrzymuję w ogóle kontaktów z eksami, a z żadnym wcześniej nie mieszkałam, więc w takiej sytuacji jak Ty to już bym na pewno się nie zgodziła. Może to jest trochę dzikie, ale nie poradziłabym sobie z tą sytuacją, więc jak czujesz że sobie nie poradzisz to nie idź. Powiedz że już Cię ktoś inny zaprosił, albo że ogólnie masz inne plany

Wie
m co miałam jeszcze napisać wczoraj Ju ciesze się że sprawa z obrazem rozwiązana

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 10:36   #3792
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ziuty znad kiwiołka

sprawiła mi dziś radość pewna pani idąca przede mną bo jej glanik skrzypiał 10 x głośniej niż mój

a fogle to zagwochę mam bo zaprosił mnie ekstz na sylwestra i nie wiem co robic z jednej strony nie chcę iść bo za dużo emocji mnie to może kosztować, i pewnie będzie, po pierwsze bo nie wiem kogo tam spotkam a po drugie bo w tej chacie przez ponad 8 lat ja urządzałam imprezy i teraz mam iść jako gość...? ale z drugiej strony nie chcę tego wszystkiego co we mnie siedzi pokazywać, nie chcę przez to że nie pójdę wyglądać na ofiarę rozpamiętującą to co było i mającą pretensje bo się nie ułożyło...

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

piękny

w PL ( a przynajmniej w Wwie) też ciepło i słonecznie, szczególnie dziś

ejno co ty...jak nie chcesz isc trzeba było powiedziec ze juz masz plany ,
ja gdybym nie chciala isc to bym nie poszła, meczyc sie po to zeby nie wyjsc na ofiare...bez sensu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 11:04   #3793
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ejno co ty...jak nie chcesz isc trzeba było powiedziec ze juz masz plany ,
ja gdybym nie chciala isc to bym nie poszła, meczyc sie po to zeby nie wyjsc na ofiare...bez sensu
tyle że ja do końca nie wiem czy nie chcę iść... alternatywa jak na razie to siedzenie w domu a tak bym się chociaż ze znajomymi spotkała stąd moja zagwocha, gdyby to było zaproszenie do grona zupełnie obcych mi osób to nawet bym nie rozważała pójścia.
edit: z drugiej strony co ja nagle widze złego w siedzeniu w domu 31.12, tyle razy to robiłam....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-11-28 o 11:13
Stary 2011-11-28, 11:10   #3794
kama kama
Zadomowienie

Bry.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nie pracowałam długo na innej (pół roku na stażu i tam co prawda były beznadziejne stosunki ale sama robota fajniejsza) ale chciałabym mieć GŁUPSZĄ posadę, jakieś wklepywanie danych, pomoc biurowa, księgowanie prostych rzeczy itp. bo w tej niepewnie się czuję. Poza tym przeraża mnie ten ciągły kontakt z klientem. Plus przerażające mnie widomo awansu - jak podpadnę to przynajmniej mnie nie awansują hehe. Tylko na wklepywanie raczej itp. nie mam szans bo prędzej wezmą studenta.
O wykształceniu więc nie ma co gadać...
Języki znam kiepsko Prawa jazdy nie mam Nigdzie mnie nie wezmą.

Redhaired Witch
, tak czytam Twe rozkminy pracowe (że nie znajdziesz nic lepszego) i mi skóra cierpnie - strasznie się deprecjonujesz. Może nie masz prawka i nie szprechasz 10językami, ale dam se głowe uciąć, że masz inne zalety jako pracownik. Mówię to z perspektywy rekrutanta.
Poza tym może nie znajdziesz idealnej pracy, ale co Ci szkodzi poszukać? Nie musisz przecież rezygnować z obecnej pracy, żeby napisać i wysłać CV.
Jest mnóstwo prac administracyjnych spełniających Twoje oczekiwania, bez kontaktu z klientem, etc. Czasami trafi się naprawdę super robota w uczciwej, przyjaznej i elastycznej firmie i do tego przyjaznej mamom - szanse są małe, ale SĄ.
Tak naprawdę najtrudniej jest napisać dobre, mocne wizerunkowo CV. Nie, przepraszam, cofam to - najtrudniej jest się ZEBRAĆ, żeby je napisać

Sory, jeśli się wtrącam bez sensu, ale krew mnie zalewa, jak dziewczyny umniejszają swoje umiejętności.
Stary 2011-11-28, 11:18   #3795
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez kama kama Pokaż wiadomość
Tak naprawdę najtrudniej jest napisać dobre, mocne wizerunkowo CV.
a jakie to jest?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 11:31   #3796
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
tyle że ja do końca nie wiem czy nie chcę iść... alternatywa jak na razie to siedzenie w domu a tak bym się chociaż ze znajomymi spotkała stąd moja zagwocha, gdyby to było zaproszenie do grona zupełnie obcych mi osób to nawet bym nie rozważała pójścia.
edit: z drugiej strony co ja nagle widze złego w siedzeniu w domu 31.12, tyle razy to robiłam....
no sama musisz wymyslic czy chcesz czy nie , moze to nie bedzie takie trudne? moze sama siebie zaskoczysz?

ja nie lubie sylwestrów i sie nigdzie nie wybieram

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
a jakie to jest?
o?
Stary 2011-11-28, 11:45   #3797
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
no sama musisz wymyslic czy chcesz czy nie , moze to nie bedzie takie trudne? moze sama siebie zaskoczysz?

ja nie lubie sylwestrów i sie nigdzie nie wybieram
mały update, na 100% nie ideu, i głupia jestem że się fogle zastanawiałam....

ja fogle średnio lubię imprezy, a ostatnio dostałam chyba uczulenia

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-11-28, 11:47   #3798
kama kama
Zadomowienie

Cytat:
a jakie to jest?
Nie wiem, czy to jest pytanie na serio, czy prześmiewcze...
Ale potraktuję je na poważnie, na wszelki wypadek

Najogólniej rzecz biorąc wizerunkowe CV to takie, które sie wyróżnia na tle pozostałych - (nawet) formą graficzną, przejrzystością, rzeczowością.
I podkreśla nasze najlepsze cechy - podkreśla też w sensie graficznym, czyli że jest czytelne i łatwe do przejrzenia.

Rekrutując na stanowiska administracyjne i mniejszego szczebla przeważnie dostaje się 20 prawie identycznych CV'ek napisanych Times New Roman, przy każdej z wymienionych prac są frazesy typu "doświadczenie w pracy z klientem" albo "sumienność". To są może szczere opinie, ale wszystkie te CV'ki wyglądają tak samo. Są nieczytelne, brzydkie i nudne. Ludzie maja podobne doświadczenie, więc wygrywaja Ci, kto się najlepiej zaprezentują na kartce papieru, których chce się poznać osobiście.
Trzeba wygrzebać takie rzeczy, których inni nie podkreślili - jeśli praca gdzieś - to podkreślić sukces konkretnych projektów, nadzorowanie jakieś akcji (nawet jeśli udział w niej ograniczał się do bycia w tym samym pokoju co reszta organizatorów), konkretne obowiązki, kursy + zainteresowania, hobby.
Potem wyciąć jedną trzecią (bo ludzie zawsze mają nadmiar) zostawić to co najbardziej reprezentacyjne, przerobić na ładnego PDF'a i dorzucić zdjęcie na którym nie wyglądamy jak zombie.

To tak bardzo ogólnie.

Moja znajoma zaprosiła dziewczynę na rozmowę, bo ją zaintrygowało "wyplatanie koszy z wikliny", które tamta miała wpisane w Hobby.
No i robotę dostała - poniekąd dzięki koszom.
Stary 2011-11-28, 11:51   #3799
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Nie wiem, czy to jest pytanie na serio, czy prześmiewcze...
Ale potraktuję je na poważnie, na wszelki wypadek

Najogólniej rzecz biorąc wizerunkowe CV to takie, które sie wyróżnia na tle pozostałych - (nawet) formą graficzną, przejrzystością, rzeczowością.
I podkreśla nasze najlepsze cechy - podkreśla też w sensie graficznym, czyli że jest czytelne i łatwe do przejrzenia.

Rekrutując na stanowiska administracyjne i mniejszego szczebla przeważnie dostaje się 20 prawie identycznych CV'ek napisanych Times New Roman, przy każdej z wymienionych prac są frazesy typu "doświadczenie w pracy z klientem" albo "sumienność". To są może szczere opinie, ale wszystkie te CV'ki wyglądają tak samo. Są nieczytelne, brzydkie i nudne. Ludzie maja podobne doświadczenie, więc wygrywaja Ci, kto się najlepiej zaprezentują na kartce papieru, których chce się poznać osobiście.
Trzeba wygrzebać takie rzeczy, których inni nie podkreślili - jeśli praca gdzieś - to podkreślić sukces konkretnych projektów, nadzorowanie jakieś akcji (nawet jeśli udział w niej ograniczał się do bycia w tym samym pokoju co reszta organizatorów), konkretne obowiązki, kursy + zainteresowania, hobby.
Potem wyciąć jedną trzecią (bo ludzie zawsze mają nadmiar) zostawić to co najbardziej reprezentacyjne, przerobić na ładnego PDF'a i dorzucić zdjęcie na którym nie wyglądamy jak zombie.

To tak bardzo ogólnie.

Moja znajoma zaprosiła dziewczynę na rozmowę, bo ją zaintrygowało "wyplatanie koszy z wikliny", które tamta miała wpisane w Hobby.
No i robotę dostała - poniekąd dzięki koszom.

to moje cv jest napisane Arialem , a zaintrygowuje na język norweski

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 11:55   #3800
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
np.

Stary 2011-11-28, 11:56   #3801
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
mały update, na 100% nie ideu, i głupia jestem że się fogle zastanawiałam....

ja fogle średnio lubię imprezy, a ostatnio dostałam chyba uczulenia
o? ale czemu?
Stary 2011-11-28, 12:02   #3802
kama kama
Zadomowienie

Cytat:

to moje cv jest napisane Arialem , a zaintrygowuje na język norweski
mnie by norweski kupił

Cytat:
np.
Mam wyjaśnić na czym polega graficzna przejrzystość?
TAK http://wzory-cv.e-iq.pl/images/cv_wzor.jpg
NIE http://www.cvnet.pl/wp-content/uploa...rcje_small.gif

Stary 2011-11-28, 12:04   #3803
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
nie trzeba

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 12:09   #3804
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
mnie by norweski kupił

mój szablon
no z jedną różnicą
Stary 2011-11-28, 12:11   #3805
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
mnie by norweski kupił

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
mój szablon
no z jedną różnicą
inne zdjęcie?
Stary 2011-11-28, 12:12   #3806
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
mój szablon
no z jedną różnicą
i miliarda innych osób

Stary 2011-11-28, 12:19   #3807
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Hej

Dopiero wstałem

Macham z nad obiadu
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 12:19   #3808
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
o? ale czemu?
bo sobie właśnie porozmawiałam smsowo z ekstzem i się tylko wkokufiłam jak on nic nie rozumie

a na imprezy dostałam uczulenia bo chyba uczuliłam się na ludzi fogle, szczególnie znajomych, ostatnio mnie raczej drażnią

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-11-28 o 12:20
Stary 2011-11-28, 12:21   #3809
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a fogle to zagwochę mam
Powiedz, że masz inne plany i jusz.

Cytat:
Wpadnij do mnie bawić dida

Cytat:
Redhaired Witch, tak czytam Twe rozkminy pracowe (że nie znajdziesz nic lepszego) i mi skóra cierpnie - strasznie się deprecjonujesz. Może nie masz prawka i nie szprechasz 10językami, ale dam se głowe uciąć, że masz inne zalety jako pracownik. Mówię to z perspektywy rekrutanta.
Poza tym może nie znajdziesz idealnej pracy, ale co Ci szkodzi poszukać? Nie musisz przecież rezygnować z obecnej pracy, żeby napisać i wysłać CV.
Jest mnóstwo prac administracyjnych spełniających Twoje oczekiwania, bez kontaktu z klientem, etc. Czasami trafi się naprawdę super robota w uczciwej, przyjaznej i elastycznej firmie i do tego przyjaznej mamom - szanse są małe, ale SĄ.
Mówisz jak mój chłop No jasne, mam różne zalety Jestem niedościgniona w wynajdowaniu kurzu i rzekomo mam zmysł estetyczny... Tylko nie wiem jak to przełożyć na pracę zarobkową.
A na poważnie oczywiście jest wiele prac adm. które by mi bardzo podpasowały ale póki co nie miałam szczęścia na takie trafić.
Dotychczas byłam w pracowym pokoju uważana za "najmądrzejszą" co albo bardzo źle świadczy o poziomie współpracowników albo się nie doceniam co nie zmienia faktu, że nie kręci mnie wysilanie się intelektualnie nad ustawą i tłumaczenie ludziom czegoś, czego sama tak do końca nie jestem pewna tylko to przeczytałam i uważam, że rozumiem
Nie chce mi się wieczorami zamartwiać czy nie palnęłam czegoś i nie będzie skargi.
Zwłaszcza, że kasa nie jest jakaś zawrotna bo 1800 na rękę
Ale może trafię do innego działu, w niektórych jest czysta papierkologia.
Natomiast szukać nowej pracy, brrr. Znowu przechodzić przez te rozmowy kwalifikacyjne, świecić oczami udając, że oczywiście marzę o pracy od 8 do 18 a praktycznie to do 20 bo jest dwugodzinna przerwa na lunch, chętnie popracuję w weekendy, jestem gotowa zrobić za własne pieniądze prawo jazdy albo i dwa, i z wielką przyjemnością nauczę się (znowu za własne pieniądze) trzech języków Oczywiście wynagrodzenie 2000 w pełni mnie zadowala
A potem i tak mi podziękują po tygodniu "bo coś tam".

Cytat:
To moje, to moje Wybrałam sobie pikną fotę, zmieściłam na jednej stronie pisząc mało i na temat, hobby wrzuciłam jakieś dziwne ale raczej Timesem było pisane

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:

O, moje było zerżnięte z tego na tak - toć mówię, że mam zmysł estetyczny

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 12:25   #3810
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
inne zdjęcie?
też...

a nie, więcej z czasem zmodyfikowałam...

a w temacie to, w najbliższe 2 tygodnie ma się wyklarować czy dostanę pewną posadę...

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości