![]() |
#3781 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
i szansa, że ktoś inny będzie też nim pachniał znikoma RM na mnie też bardzo się trzyma skóry, to taki zapach do łóżka ![]() aaa oblukałam te maski sporo ich na all, są też do ciała arbuzowa brzmi mmmm ja ostatnio męczę paszczę Glyco-A i jest lepiej ale nie ma żadnych spektakularnych efektów jak na kwas Ambra jest dla mnie trwała, bardziej L'eau d'Ambre niż Extreme
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
Ale pomorek jest
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na rezenzję zapachu , ktory jest spokojny w tempie ekspresowym. ......................... ......................... ......................... ........... Nabrałam ochoty na inne recenzje tej pani . Zaczynam od Midnight Poison , pocztek obiecujący wielce jest. "Po przeczytaniu waszych recenzji , postanowiłam sobie zamówić próbkę z zawartością tej perfumy w internecieWyobrażenia mam dziwne wąchając tej perfumy(...) podoba się mężczyzną ten zapach " ......................... ......................... ......................... .......... nasprzątałam się dzisiaj pale fajkę i idę do wanienki ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-27 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() --- Dobranoc, klikanie mi się miesza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bar w nocy umarł jak widzę
![]() Nie wyspałam się, w nocy tak wiało, że spać nie mozna było- taki był hałas ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |
Zakorzenienie
|
Oj Ty Pijoczq
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
ziuty znad kiwiołka
![]() sprawiła mi dziś radość pewna pani idąca przede mną bo jej glanik skrzypiał 10 x głośniej niż mój ![]() ![]() ![]() a fogle to zagwochę mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() w PL ( a przynajmniej w Wwie) też ciepło i słonecznie, szczególnie dziś ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ostatnio, nawet komuś mówiłam ze ta jesień wyjątkowo bezdeszczowa jest ![]() ![]() ![]() Wiem co miałam jeszcze napisać wczoraj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ejno co ty...jak nie chcesz isc trzeba było powiedziec ze juz masz plany ![]() ja gdybym nie chciala isc to bym nie poszła, meczyc sie po to zeby nie wyjsc na ofiare...bez sensu ![]()
![]() |
#3793 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() edit: z drugiej strony co ja nagle widze złego w siedzeniu w domu 31.12, tyle razy to robiłam.... ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-28 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zadomowienie
|
Bry.
Cytat:
Redhaired Witch, tak czytam Twe rozkminy pracowe (że nie znajdziesz nic lepszego) i mi skóra cierpnie - strasznie się deprecjonujesz. ![]() Poza tym może nie znajdziesz idealnej pracy, ale co Ci szkodzi poszukać? Nie musisz przecież rezygnować z obecnej pracy, żeby napisać i wysłać CV. Jest mnóstwo prac administracyjnych spełniających Twoje oczekiwania, bez kontaktu z klientem, etc. Czasami trafi się naprawdę super robota w uczciwej, przyjaznej i elastycznej firmie i do tego przyjaznej mamom - szanse są małe, ale SĄ. Tak naprawdę najtrudniej jest napisać dobre, mocne wizerunkowo CV. Nie, przepraszam, cofam to - najtrudniej jest się ZEBRAĆ, żeby je napisać ![]() Sory, jeśli się wtrącam bez sensu, ale krew mnie zalewa, jak dziewczyny umniejszają swoje umiejętności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3796 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja nie lubie sylwestrów i sie nigdzie nie wybieram ![]() o?
![]() |
#3797 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja fogle średnio lubię imprezy, a ostatnio dostałam chyba uczulenia ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy to jest pytanie na serio, czy prześmiewcze...
![]() Ale potraktuję je na poważnie, na wszelki wypadek ![]() Najogólniej rzecz biorąc wizerunkowe CV to takie, które sie wyróżnia na tle pozostałych - (nawet) formą graficzną, przejrzystością, rzeczowością. I podkreśla nasze najlepsze cechy - podkreśla też w sensie graficznym, czyli że jest czytelne i łatwe do przejrzenia. Rekrutując na stanowiska administracyjne i mniejszego szczebla przeważnie dostaje się 20 prawie identycznych CV'ek napisanych Times New Roman, przy każdej z wymienionych prac są frazesy typu "doświadczenie w pracy z klientem" albo "sumienność". To są może szczere opinie, ale wszystkie te CV'ki wyglądają tak samo. Są nieczytelne, brzydkie i nudne. Ludzie maja podobne doświadczenie, więc wygrywaja Ci, kto się najlepiej zaprezentują na kartce papieru, których chce się poznać osobiście. Trzeba wygrzebać takie rzeczy, których inni nie podkreślili - jeśli praca gdzieś - to podkreślić sukces konkretnych projektów, nadzorowanie jakieś akcji (nawet jeśli udział w niej ograniczał się do bycia w tym samym pokoju co reszta organizatorów), konkretne obowiązki, kursy + zainteresowania, hobby. Potem wyciąć jedną trzecią ![]() To tak bardzo ogólnie. Moja znajoma zaprosiła dziewczynę na rozmowę, bo ją zaintrygowało "wyplatanie koszy z wikliny", które tamta miała wpisane w Hobby. No i robotę dostała - poniekąd dzięki koszom. |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() to moje cv jest napisane Arialem ![]() ![]()
![]() |
#3800 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
grozi wypollizowaniem
|
o? ale czemu?
#3802 |
Zadomowienie
|
mnie by norweski kupił
![]() Mam wyjaśnić na czym polega graficzna przejrzystość? ![]() ![]() ![]() TAK http://wzory-cv.e-iq.pl/images/cv_wzor.jpg NIE http://www.cvnet.pl/wp-content/uploa...rcje_small.gif ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój szablon ![]() no z jedną różnicą ![]()
![]() |
#3805 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- inne zdjęcie? ![]()
#3807 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dopiero wstałem ![]() Macham z nad obiadu ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 |
ʞɐɯǝuɐ
|
bo sobie właśnie porozmawiałam smsowo z ekstzem
![]() ![]() ![]() a na imprezy dostałam uczulenia bo chyba uczuliłam się na ludzi fogle, szczególnie znajomych, ostatnio mnie raczej drażnią
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-28 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | ||||
Nindżopesz
|
Powiedz, że masz inne plany i jusz.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A na poważnie oczywiście jest wiele prac adm. które by mi bardzo podpasowały ale póki co nie miałam szczęścia na takie trafić. Dotychczas byłam w pracowym pokoju uważana za "najmądrzejszą" co albo bardzo źle świadczy o poziomie współpracowników albo się nie doceniam ![]() ![]() Nie chce mi się wieczorami zamartwiać czy nie palnęłam czegoś i nie będzie skargi. Zwłaszcza, że kasa nie jest jakaś zawrotna bo 1800 na rękę ![]() Ale może trafię do innego działu, w niektórych jest czysta papierkologia. Natomiast szukać nowej pracy, brrr. Znowu przechodzić przez te rozmowy kwalifikacyjne, świecić oczami udając, że oczywiście marzę o pracy od 8 do 18 a praktycznie to do 20 bo jest dwugodzinna przerwa na lunch, chętnie popracuję w weekendy, jestem gotowa zrobić za własne pieniądze prawo jazdy albo i dwa, i z wielką przyjemnością nauczę się (znowu za własne pieniądze) trzech języków ![]() ![]() A potem i tak mi podziękują po tygodniu "bo coś tam". Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
też...
![]() a nie, więcej z czasem zmodyfikowałam... ![]() a w temacie to, w najbliższe 2 tygodnie ma się wyklarować czy dostanę pewną posadę... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.