|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
dodaja: A kupujesz sobie jakiś prezent w nagrodę?
A to za wyniki w nauce się dostaje czy za co jeśli mogę spytać? Dziś głowa mnie bolała, znowu Ale wzięłam tabletkę (chyba pyralginę), przespałam się 30 min i żyje Obejrzę top model i spróbuje zrobić parę dokumentów- wolę wieczorem niż rano, bo lepiej mi się myśli i robię wszystko 2 razy szybciej.
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobię jakieś zamówienie w nagrodę![]() To stypendium rektora za wyniki w nauce ![]() Możesz przypomnieć co polecałaś z DM? Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-11-30 o 21:20 |
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja gratulacje za firme.
Za Mamę trzymam kciuki oby dalej takie postępy były.
|
#2914 |
|
Konto usunięte
|
dodaja
![]() Anastazja super, że mama tak zareagowała marta a ten lorys to nawilżający czy regenerujący? Bo może bym się uśmiechnęła gdyby dało radę U mnie dzień lepszy niż wczoraj. Na szczęście Tylko ciężko przyłapać. Chamstwo... Ja rozumiem, że komuś może mleka zabraknąć, ale wtedy normalna osoba idzie się spytać, czy może trochę nalać. Z takimi osobami pracuję ![]() Dzisiaj na obiad zrobiłam wariację z różnych przepisów i wyszedł mi piękny trzykolorowy makaron zmieszany z pieczarkami, brokułami, szynką i sosem serowym zrobionym z serów pleśniowych. Mniam
|
|
|
|
#2915 |
|
zawsze mam racje
|
dodaja:
http://allegro.pl/maseczka-balea-blo...931365925.html http://allegro.pl/balea-maska-2-min-...965394593.html - niby pisze do farbowanych, ale jak dla mnie maska jak maska -spray dodający objętości balea -http://allegro.pl/alverde-odzywka-regenerujaca-winogrono-avocado-i1954811862.html -masło z tej serii, ale z olejkiem macadamia: http://allegro.pl/alverde-maslo-do-c...955212365.html -http://allegro.pl/balea-szampon-do-wlosow-cienkich-kwiat-lotosu-i1936093371.html Nie wiem czy niemieckie dm ma masełka saloos, ale jeśli ma to polecam różane. Jak już zrobisz zamówienie to się pochwal Ja na pewno wyżej wymienione produkty kupię ponownie. Mam jeszcze inne, ale te co wymieniłam to według mnie najlepsze. Kupiłam dzisiaj balsam eveline spa proffesional o zapachu róży, mnie się zapach bardzo podoba, tylko szczerze mówiąc wolę małe balsamy, żeby szybko zużyć i szybko nowy kupić
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-30 o 22:41 |
|
|
|
#2916 |
|
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny!
najpierw peany i gratulacje: Dodajka cieszę się razem z Tobą jesteś zuch dziewczyna! zdolna, ambitna i mądra Anastazja za założenie firmy i znalezienie już nowych klientów, Ty to jesteś zuch dziewczyna wiedziałam,że sobie poradzisz Marta ja chętnie bym przygarnęła którąś z tych masek, milę miałam i mile wspominam lorysa nie miałam i chętnie bym spróbowała ale Danusia była pierwsza jakby co w zamian chętnie wyślę Ci coś do pielęgnacji ciała/twarzy bo dostałam znowu z firmy kilka rzeczy Duszka odpisałam Ci na fb, daj do południa znać dokładnie co i jak bo będę jechać na pocztę i wtedy załatwię tę sprawę no to tak na szybko, a teraz spadam do moich analiz bo początek miesiąca ![]() i uważam, że zasługuje on na szczególne powitanie tak więc moje lejdis witamy niezwykle ciepło: GRUDZIEŃ! |
|
|
|
#2917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Widzę, że drinkowanie mnie ominęło. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kochana, to cudowne. I mnie się łza w oku zakręciła. Bardzooooooooo się cieszę wraz z Toba z postępów Mamy. Oby tak dalej. Mogłabyś podać dokładnie który to. ![]() Cytat:
![]() Chociaż.. normalnie jestem w szoku, że JUŻ grudzień przybył. Kiedy minął listopad? ![]() Do Świąt trzy tygodnie. Taaaaaaaaaak, wariactwo mnie nadal trzyma. ![]() U mnie nic nowego. Wczoraj wieczorem lekko zaniemogłam, z powodu fatalnego bólu głowy. Na szczęście puściło, po tabletce i krótkiej drzemce. Cały wieczór jednak byłam już z wyładowanymi bateriami - do łóżka udałam się więc dość wcześnie. Z nowości - spalił nam się zasilacz w ruterze, więc byliśmy odcięci od świata. ![]() A. jednak jak to A. - nie odpuszcza wszelkim urządzeniom elektrycznym. Rozłożył się ze swoim bajzlem majsterkowym i.. skombinowany od czego innego zasilacz podłączył do rutera. Internet działa! @ się zbliża i mam ciągoty do słodkiego! Damn it!
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz mikołajki, świeta i baj baj stary roku Anastazja ja wiedziałam ze sobie poradzisz ! jestes bardzo obrotna dziewucha i Ci za to A z mamą naprawde wzruszająca chwila
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() no tak nastał grudzień, nie wiem kiedy minął listopad ![]() tak czy inaczej jest to dla mnie nowy początek ![]() wracam do podliczania wydatków od dzisiaj, chociaż wiem że święta nie podreperują budżetu ![]() teraz mam dużo rzeczy na głowie, jeszcze chyba będę sobie dorabiać jako tłumacz u kolegów w firmie nie radzą sobie z niemieckim muszę jeszcze się z nimi dzisiaj dogadaćdzisiaj mam w planach ogarnąć kuchnię i łazienkę a jutro rano pokój i machnąć jeszcze dwa okna ![]() wracam dzisiaj do diety schudłam co prawda 1,5 kg ale mi mało
|
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Nie wiem kiedy listopad zleciał. To hyba przez to że śniegu nie ma i czas się nie dłuży. Dzisiaj oglądałam prognoze pogody i mówili, że śnieg spadnie ale po 20 grudnia ![]() Pogoda wariuje. Ja w pracy, dzisiaj troche mniej pracy. I mam dyżur. Wczoraj był dzień darmowej wysyłki i zaszalałam. Kupiłąm 3 gry planszowe. JUż się nie mogę doczekać jak zasiądziemy z TŻ do rozgrywek
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie gry kupiłaś? ![]() ja byłam w sklepie i kupiłam kiełbaski i zrobię na patelni grillowej, do tego machnę sałatkę grecką i tyle, nie mam w ogóle weny
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2922 |
|
Konto usunięte
|
dobre wieści się chyba rozmnażają po kablach
może to nie jest jakaś zawrotna kwota ale szczególnie w grudniu taka niespodziewana dodatkowa kasa b.cieszy |
|
|
|
#2923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy, nie to, żebym jakoś strasznie tęskniła, ale zima bez śniegu, to jak nie zima. ![]() Na Święta to serio mógłby być. Uwielbiam białe Święta. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co ładnego nam kupisz?? U nas z nowości - jak dobrze pójdzie szykuje nam się malutki (trzydniowy) zimowy wyjazd. Ale na racie Ciiiiii. ![]() Snow, widziałaś że Cię z Tap Madl wywalili!! ŚWINIE!!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-12-01 o 13:05 |
|||
|
|
|
#2924 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane me
![]() przybywam stęskniona z odciętego od świata serocka, ale... po kolei ![]() dodajka- gratuluję stypendium! zdolna z Ciebie dziewczyna i ciesze się że pan rektor to docenił ![]() ![]() anastazja- gratuluję otwarcie firmy cieszę się że mama robi takie postępy. mogę powiedzieć że wszystkie jesteśmy już tak zżyte, że i ja przeczytałam te kilka zdań z łzami w oczach![]() kash- ciesze się, że lepiej się czujesz i że wydawnictwo się wykazało ![]() dostałas juz koszulkę od dobrowianki?iija- gratuluję A.- nie dość że remont, to i sprzątanko po jakbyś mogła to ja poproszę Twojej świątecznej wesołości odrobinkę, ja niestety nie czuję świąt wcale;( a i przez Was zaczęłam oglądac to tap madl widziałam że mnie wywalili, a nie kumam bo przecież byłam najlepsza świnie! a na pudelku napisali, że najmądrzejsza![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się zgrzałam posprzątałam rodziców mieszkanie, jednak jak są trzy pokoje to jest co sprzątać, dlatego czasami jednak doceniam naszą kawalerkę
|
|
|
|
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
to teraz co u mnie- przez 3 dni byłam na szkoleniu w serocku. hotel ładny, jedzenie dobre, szkolenie do dupy, internet tylko w holu przy recepcji
sam wyjazd to pasmo porażek- na samym pocztku koleś walnął mnie drzwiami w złotych tarasach tak, że mam obite kolana, ramię i guza na głowie potem zrobiła mi się mega krosta na tyłku, a że w okolicy nie było apteki, to do odkażania miałam tylko wódkę;/ dopiero wczoraj po powrocie mogłam sobie to normalnie przemyć, ale siadać do tej pory nie za bardzo mogę. złapałam tez jakiegoś wirusa- nie kicham, nie smarkam, ale mam goraczke 39 stopni dziś już sie lepiej czuje, ale wczoraj sie modliłam żeby tylko do domu dotrzeć. z powodu grączki nie mogłam spać przez 3 noce i dziś wyglądam jak widmo![]() z pozytywnych wiadomości w biurze mamy remont do piątku wiec pracuje zdalnie z łóżeczka rano byłam tylko papiery poprzenosić i przy okazji urwałam połkę![]() dziękuję Wam kochane za wszystkie słowa wsparcia dla S. dzielnie szuka pracy i wierzę, że niedługo coś znajdzie
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#2927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz jeszcze te masła kukne i ten spray mnie intryguje ![]() Lubię ten świąteczny czas Dziś widziałam cudne pierdółki do powieszenia w oknach Chyba coś kupię![]() Cytat:
Takie niespodziewane pieniądze baardzo cieszą Super Ja dziś rano wstałam, zaczełam liczyć zadania ale że nie wychodziły, to pozbierałam się na zakupy z mamą ![]() Mam kreację na sylwestra Ogólnie to krótka bombeczka, świecąca i z cekinami. Na codzień nie gustuję w takich, ale stwierdziłam, że raz w roku mogę poświecić jak choinka Tym bardziej, że cena wręcz śmieszna. Oczywiście mama płaciła i nie chciała słyszeć, że sama płace. Kupiła mi też ryby mrożone, chyba dorsza, ser i jakieś pierdółki. Dostałam też fasolkę po bretońsku od niej Zlądowałam w domu, zaraz coś zjem, ogarne się i siadam do statystyki. Wieczorem mam plan coś sprzątnąć w kuchni i przede wszystkim umyć lodówkę. Wszystko na tym szkle widać No i potem oczywiście praca, mam fajne dosyć zlecenie do jutra
|
||
|
|
|
#2928 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny w Housie znowu akcja -40% dla fanów na fb w dniach 2-4.12.11
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam Drako, 7 cudów świata i Labirynth.
Kash gratuluje wypłaty. To bardzo miła niespodzianka
|
#2930 |
|
zawsze mam racje
|
ijaa: balea professional, volumen+struktur spray
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- jeśli chodzi o zniżki- to teraz w weekend będą zniżki z joya, ja nie mam siły na zakupy w weekend, ale może się komuś przyda Byłam na zakupach, no i oczywiście nie było ani dokładnie tej torebki w prima modzie jaką chciałam kupić, ani spodni jakich szukam- chciałam jakieś beżowe lun kremowe, tylko ani szeroki dół ani takie super skinny, rurki ale nie z mega opinającego materiału, ale w miarę sztywnego. Pomarzyć mogę
|
#2931 |
|
Zadomowienie
|
dostałam maila że w top secret & freins jest minus 40% w czw i pt na swetry i bluzy, w sobote i niedziele koszule i koszulki, w pon i wt na dodatki i torebki
|
|
|
#2932 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kiedyś mnie natchnęło i zrobiłam kosmetyczny porządek. Co prawda dużo tego nie było, bo mam malutko kolorówki, ale 80% to były jakieś starocie z czasów młodości. Wstyd! Tak się kończy niestety syndrom chomika... Cytat:
Oj powiedziałabym, co myślę. A później po prostu nie otwierała, tudzież otwierała i "Cześć, jestem zajęta" i pach drzwiami przed nosem. Może w końcu by zrozumiała... Cytat:
Baaardzo się cieszę! Przyda Wam się każdy grosz (a stypendium rektora to na pewno większy grosz) ![]() Cytat:
Cudownie, że są takie postępy! I absolutnie się nie dziwię, że się wzruszyłaś... Cytat:
![]() Na nas czeka eurobiznes i scrabble, ale nie mamy za bardzo czasu, żeby je rozłożyć... Cytat:
(żałuję tylko, że moje kable tych dobrych wieści nie chcą przyjąć )Cytat:
Cytat:
![]() Bry! Wczoraj miałam bardzo ciężki i nerwowy dzień w pracy, także nie bardzo miałam nawet chwilę, by się odezwać. Dziś nerwów ciąg dalszy i zapowiada się, że grudzień będzie bardzo ciężki... Marzę już o styczniu Jutro mam koło i nic na nie nie umiem. Nie wiem, po co tam jadę... I nie wiem, jak te zadania w ogóle kiedyś zaliczę. Nie mam takiej wyobraźni. Dziękuję wszystkim za kciuki - wczoraj dostałam wyniki weekendowych zaliczeń. Ćwiczenia na 4+, wykład w plecy. Także strzelamy dalej ssnow, bardzo dziękuję za pomoc! No, to miłego dnia Dziewczynki! Niech Wam te ostatnie godziny tygodnia szybko mijają!
|
|
#2933 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
jest mi niezmiernie miło powitać piątek! PIĄTEK, PIĄTEK PIERWSZEGO GRUDNIOWEGO WEEKENDU POCZĄTEK ![]() Ssnow koszulki jeszcze nie dostałam Duszka niestety chyba wszystkie avanti z kuponem wywiało z Poznania ![]() jadę na weekend do rodziców to jeszcze u mnie na wsi poszukam może się gdzieś uchowały kurcze posprzeczałam trochę wczoraj z M. via sms nie znoszę tego, szczególnie, że było to zupełnie niepotrzebne i głupie no ale cóż... czasem jestem taka wredna no i wytarmoszę mojego sierściucha za wszystkie czasy miłego dnia Kochane! |
|
|
|
#2934 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czy u Was też takie emocje od rana? Całe biuro (no prawie ) przy jednym kompie rzuca mięsem w stronę Włochów którzy przed chwilą by nam dokopali w siatkę. Jest 1:2 dla nas - jest nadzieja. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chyba będzie trzeba jednak się wybrać. ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Owocnych przemyśleń czegokolwiek by nie dotyczyły życzę. A rozłąka kilkudniowa masz rację - dobra jest. Sama bym chętnie taką zorganizowała. Bez konkretnych powodów u mnie, ale.. tak jakoś, żeby odrobinę zatęsknić. A później się na siebie rzucić. ![]() Podoba mi się ten grudzień! U mnie piękne słońce i 5 stopni na plusie. Aż zaszalałam i w rajtkach (nie samych ) do pracy przybyłam. ![]() Ogólnie na ten tydzień jestem mocno obrobiona służbowo, więc dzisiejszy dzień zapowiada się mocno lajtowy. W domy dla odmiany lekki bajzel się stworzył. Nic to.. od czego są soboty!jeśli chodzi o remont, to UWAGA! koloru jeszcze nie położyliśmy. No fatalnie nam się nie chciało!Mam nadzieję, że dzisiaj się zmobilizujemy, to do jutra wyschnie i będę mogła zarządzić gruntowne sprzątanie.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-12-02 o 08:54 |
||||
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
A. mnie wczoraj załamał.
Wychodzimy do sklepu, a ten wyciąga portfel, pokazuje i mówi.. zobacz, popsuł się (zapięcie odpadło)! Muszę w końcu kupić nowy!!!!!!Moja mina, zdradziła wszystko!!!!!! Zauważył, że popsuł mi niespodziankę i rozgryzł mój plan prezentu świątecznego!! ![]() Nic to.. Moja mama dopytywała o pomysł co mu kupić, więc jej go sprzedam - i jemu zakażę kupowania póki co, a sama wymyślę coś innego. Ode mnie ma być niespodzianka i koniec!! ![]() Tylko co?? HELP!!!!!! ![]() Poza tym planujemy wieczorem winko, kocyk i rozdziewiczenie Monopoly przesłanego przez M. Dziękujemy bardzoooo ![]() Aaaaa zapomniałabym! Rośnie mi RÓG! Tak tak.. piękny, wielki. Transformacja się rozpoczęła. ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- JUUUUUHU!!
|
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
musze powiedzieć że lubię kiedy poniedziałek, a tak sie włąsnie czuję dzięki pobycie na szkoleniu![]() pierwsze zajęcia za mną, obejrzałam jak ida postępy remontu w biurze i czekam na kolejne zajęcia. jutro jadę do domu... po miesiącu przerwy, choć wcale mi się nie wydaje że tak dużo czasu minęło. w temacie przecen- w croppie na drugą rzecz minus 70%
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja tylko wpadłam na chwilkę. Muszę pracować, na 11 dentysta, potem znowu praca, robienie obiadu i po obiedzie nauka. Szczerze, to wczoraj już rzygać mi się chciało tym systemem i ciągłym siedzeniem w domu. Jutro chyba zaciągam tż do kina! Poza tym z porządkowych spraw wczoraj nic nie ruszyłam, nie z lenistwa, ale z braku czasu. Pracuję do późna i jak się kładę to padam wręcz Znowu czuję, że wszystko wymyka mi się spod kontroli, do tego ten wieczny bałagan w domu mnie irytuje już. Chcę chociaż przed świętami zrobić przedpokój żeby to wszystko już jakoś wyglądało.Aaa miałam pytać, miałyście do czynienia z meblami z Bodzia? Miłego dnia |
|
|
|
#2938 |
|
zawsze mam racje
|
Z bodzia nie.
Ale odradzam black red white, chyba ze chcecie, żeby szafka podczas przenoszenia spadła wam na nogi- doświadczenie osobiste z wynajmowanego mieszkania. Tż nienauczony doświadczeniem (
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieskręcalne biurko? - a od czego są reklamacje?
|
|
#2940 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no dziękuję strasznie się za to nie lubię i wiem, że nigdy nie wychodzi mi to na dobre to do Poznania przyjedź! dawno na szkoleniu żadnym nie byłaś ![]() Cytat:
cieszę się, że meil w końcu dotarł, miałam właśnie pytać czy dostałaś miłej zabawy i ostrzegam, że to strasznie wciąga i pozera czas ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.

Zrobię jakieś zamówienie w nagrodę

Tylko ciężko przyłapać. Chamstwo... Ja rozumiem, że komuś może mleka zabraknąć, ale wtedy normalna osoba idzie się spytać, czy może trochę nalać. Z takimi osobami pracuję 

ŚWINIE!!
potem zrobiła mi się mega krosta na tyłku, a że w okolicy nie było apteki, to do odkażania miałam tylko wódkę;/ dopiero wczoraj po powrocie mogłam sobie to normalnie przemyć, ale siadać do tej pory nie za bardzo mogę. złapałam tez jakiegoś wirusa- nie kicham, nie smarkam, ale mam goraczke 39 stopni

strasznie się za to nie lubię i wiem, że nigdy nie wychodzi mi to na dobre