Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-30, 20:09   #2911
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

dodaja: A kupujesz sobie jakiś prezent w nagrodę?

A to za wyniki w nauce się dostaje czy za co jeśli mogę spytać?

Dziś głowa mnie bolała, znowu Ledwo już stałam, ale za to jakie oszczędnę zakupy spożywcze zrobiłam- woda, pieczywo i sok, jedyny plus tego bólu, bo tak by wpadło parę ''niezbędnych'' rzeczy z kategorii puste kalorie.
Ale wzięłam tabletkę (chyba pyralginę), przespałam się 30 min i żyje

Obejrzę top model i spróbuje zrobić parę dokumentów- wolę wieczorem niż rano, bo lepiej mi się myśli i robię wszystko 2 razy szybciej.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 20:12   #2912
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
dodaja: A kupujesz sobie jakiś prezent w nagrodę?

A to za wyniki w nauce się dostaje czy za co jeśli mogę spytać?
Właśnie patrze na produkty w DM Zrobię jakieś zamówienie w nagrodę

To stypendium rektora za wyniki w nauce

Możesz przypomnieć co polecałaś z DM?

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-11-30 o 20:20
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 20:28   #2913
kraven
Zakorzenienie

Anastazja gratulacje za firme.

Za Mamę trzymam kciuki oby dalej takie postępy były.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 20:29   #2914
201701300931
Konto usunięte

dodaja

Anastazja super, że mama tak zareagowała Oby było jak najwięcej takich pozytywnych chwil. I żeby firma świetnie się rozwijała!

marta a ten lorys to nawilżający czy regenerujący? Bo może bym się uśmiechnęła gdyby dało radę

U mnie dzień lepszy niż wczoraj. Na szczęście Chociaż łapki opadają przez lenistwo i niekompetencję niektórych osób... Do tego okazało się, że ktoś jest na tyle bezczelny, że mi i koleżance podpija mleko! Nie wiemy kto niestety, bo lodówka jest w innym pokoju. Ale trochę dziwne, żeby w dwa dni zszedł cały karton duży do 4 kaw Tylko ciężko przyłapać. Chamstwo... Ja rozumiem, że komuś może mleka zabraknąć, ale wtedy normalna osoba idzie się spytać, czy może trochę nalać. Z takimi osobami pracuję

Dzisiaj na obiad zrobiłam wariację z różnych przepisów i wyszedł mi piękny trzykolorowy makaron zmieszany z pieczarkami, brokułami, szynką i sosem serowym zrobionym z serów pleśniowych. Mniam
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 21:39   #2915
kobietasukcesu
zawsze mam racje

dodaja:
http://allegro.pl/maseczka-balea-blo...931365925.html

http://allegro.pl/balea-maska-2-min-...965394593.html - niby pisze do farbowanych, ale jak dla mnie maska jak maska

-spray dodający objętości balea

-http://allegro.pl/alverde-odzywka-regenerujaca-winogrono-avocado-i1954811862.html

-masło z tej serii, ale z olejkiem macadamia: http://allegro.pl/alverde-maslo-do-c...955212365.html

-http://allegro.pl/balea-szampon-do-wlosow-cienkich-kwiat-lotosu-i1936093371.html

Nie wiem czy niemieckie dm ma masełka saloos, ale jeśli ma to polecam różane.

Jak już zrobisz zamówienie to się pochwal

Ja na pewno wyżej wymienione produkty kupię ponownie. Mam jeszcze inne, ale te co wymieniłam to według mnie najlepsze.

Kupiłam dzisiaj balsam eveline spa proffesional o zapachu róży, mnie się zapach bardzo podoba, tylko szczerze mówiąc wolę małe balsamy, żeby szybko zużyć i szybko nowy kupić

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-11-30 o 21:41
Stary 2011-12-01, 07:39   #2916
201604250957
Konto usunięte

cześć Dziewczyny!

najpierw peany i gratulacje:

Dodajka cieszę się razem z Tobą jesteś zuch dziewczyna! zdolna, ambitna i mądra cieszę się, że ktoś to docenił koniecznie kup sobie coś fajnego na tę okoliczność

Anastazja za założenie firmy i znalezienie już nowych klientów, Ty to jesteś zuch dziewczyna wiedziałam,że sobie poradzisz a sytuacja z Mamą naprawdę wzruszająca, ciesze się, że są takie postępy

Marta ja chętnie bym przygarnęła którąś z tych masek, milę miałam i mile wspominam lorysa nie miałam i chętnie bym spróbowała ale Danusia była pierwsza jakby co w zamian chętnie wyślę Ci coś do pielęgnacji ciała/twarzy bo dostałam znowu z firmy kilka rzeczy

Duszka odpisałam Ci na fb, daj do południa znać dokładnie co i jak bo będę jechać na pocztę i wtedy załatwię tę sprawę

no to tak na szybko, a teraz spadam do moich analiz bo początek miesiąca

i uważam, że zasługuje on na szczególne powitanie tak więc moje lejdis witamy niezwykle ciepło:

GRUDZIEŃ!
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 08:35   #2917
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Widzę, że drinkowanie mnie ominęło.
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ale, ale dosłownie minutkę temu dowiedziałam się, że dostałam stypendium rektora!!!! Mamo nawet nie wiecie jak się cieszę
Wszystkim stawiam pyszne drinki z tej okazji
Kochana, zdolniacho Ty nasza, gratuluję ogromnie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
mam firmę zarejestrowałam w Niemczech jednak i tak znam lepiej przepisy niemieckie niż polskie bo tym się zajmowałam przez ostatni rok już mam dwie firmy do prowadzenia pełnej księgowości od stycznia
w związku z papierologią nie miałam czasu pisać, ale dzielnie czytałam

a ostatnio siedziałam z mamą i zapytałam czy jej poprawić poduszkę to kiwnęła głową że nie, a jak zapytałam czy jej wygodnie to kiwnęła na tak aż się poryczałam i ona też się popłakała ale to było takie piękne nie sądziłam że kiedyś będę coś tak przeżywać
Super, gratuluję. Rozwoju i jak najwięcej klientów życzę.

Kochana, to cudowne. I mnie się łza w oku zakręciła. Bardzooooooooo się cieszę wraz z Toba z postępów Mamy. Oby tak dalej.

Cytat:
Mogłabyś podać dokładnie który to.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

i uważam, że zasługuje on na szczególne powitanie tak więc moje lejdis witamy niezwykle ciepło:

GRUDZIEŃ!
OOOOOŁ JEEEEEE!

Chociaż.. normalnie jestem w szoku, że JUŻ grudzień przybył. Kiedy minął listopad?
Do Świąt trzy tygodnie. Taaaaaaaaaak, wariactwo mnie nadal trzyma.

U mnie nic nowego.
Wczoraj wieczorem lekko zaniemogłam, z powodu fatalnego bólu głowy. Na szczęście puściło, po tabletce i krótkiej drzemce.
Cały wieczór jednak byłam już z wyładowanymi bateriami - do łóżka udałam się więc dość wcześnie.

Z nowości - spalił nam się zasilacz w ruterze, więc byliśmy odcięci od świata.
A. jednak jak to A. - nie odpuszcza wszelkim urządzeniom elektrycznym. Rozłożył się ze swoim bajzlem majsterkowym i.. skombinowany od czego innego zasilacz podłączył do rutera.
Internet działa!

@ się zbliża i mam ciągoty do słodkiego! Damn it!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 09:09   #2918
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:

GRUDZIEŃ!
Juhuuu lubie grudzien Mnostwo wydatków, ale ile fajnych chwil zaraz mikołajki, świeta i baj baj stary roku

Anastazja ja wiedziałam ze sobie poradzisz ! jestes bardzo obrotna dziewucha i Ci za to
A z mamą naprawde wzruszająca chwila
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 09:17   #2919
Anastazja86
Zakorzenienie

Witam

no tak nastał grudzień, nie wiem kiedy minął listopad
tak czy inaczej jest to dla mnie nowy początek
wracam do podliczania wydatków od dzisiaj, chociaż wiem że święta nie podreperują budżetu

teraz mam dużo rzeczy na głowie, jeszcze chyba będę sobie dorabiać jako tłumacz u kolegów w firmie nie radzą sobie z niemieckim muszę jeszcze się z nimi dzisiaj dogadać

dzisiaj mam w planach ogarnąć kuchnię i łazienkę a jutro rano pokój i machnąć jeszcze dwa okna

wracam dzisiaj do diety schudłam co prawda 1,5 kg ale mi mało
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 09:46   #2920
kraven
Zakorzenienie

Cześć.

Nie wiem kiedy listopad zleciał. To hyba przez to że śniegu nie ma i czas się nie dłuży.
Dzisiaj oglądałam prognoze pogody i mówili, że śnieg spadnie ale po 20 grudnia
Pogoda wariuje.

Ja w pracy, dzisiaj troche mniej pracy. I mam dyżur.

Wczoraj był dzień darmowej wysyłki i zaszalałam. Kupiłąm 3 gry planszowe. JUż się nie mogę doczekać jak zasiądziemy z TŻ do rozgrywek

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2011-12-01, 10:10   #2921
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć.

Nie wiem kiedy listopad zleciał. To hyba przez to że śniegu nie ma i czas się nie dłuży.
Pogoda wariuje.

Ja w pracy, dzisiaj troche mniej pracy. I mam dyżur.

Wczoraj był dzień darmowej wysyłki i zaszalałam. Kupiłąm 3 gry planszowe. JUż się nie mogę doczekać jak zasiądziemy z TŻ do rozgrywek
słyszałam właśnie o tym że na koniec grudnia ma padać śnieg dopiero

a jakie gry kupiłaś?

ja byłam w sklepie i kupiłam kiełbaski i zrobię na patelni grillowej, do tego machnę sałatkę grecką i tyle, nie mam w ogóle weny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 10:33   #2922
201604250957
Konto usunięte

dobre wieści się chyba rozmnażają po kablach dostałam z wydawnictwa wypłatę, spodziewałam się max 50zł bo prawie wcale nie chodziłam w listopadzie a tymczasem chyba spłynęły opłaty za wcześniej zdobyte prenumeraty bo dostałam 205zł czyli jakby nie patrzeć 4x wiecej może to nie jest jakaś zawrotna kwota ale szczególnie w grudniu taka niespodziewana dodatkowa kasa b.cieszy
Stary 2011-12-01, 11:55   #2923
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pogoda wariuje.
Serio?
Znaczy, nie to, żebym jakoś strasznie tęskniła, ale zima bez śniegu, to jak nie zima.
Na Święta to serio mógłby być. Uwielbiam białe Święta.

Cytat:
ja byłam w sklepie i kupiłam kiełbaski i zrobię na patelni grillowej, do tego machnę sałatkę grecką i tyle, nie mam w ogóle weny
A ja mielone machnę szybko i też grecką. Brak weny po kablach idzie.

Cytat:
dobre wieści się chyba rozmnażają po kablach dostałam z wydawnictwa wypłatę, spodziewałam się max 50zł bo prawie wcale nie chodziłam w listopadzie a tymczasem chyba spłynęły opłaty za wcześniej zdobyte prenumeraty bo dostałam 205zł czyli jakby nie patrzeć 4x wiecej może to nie jest jakaś zawrotna kwota ale szczególnie w grudniu taka niespodziewana dodatkowa kasa b.cieszy
Super.
Co ładnego nam kupisz??

U nas z nowości - jak dobrze pójdzie szykuje nam się malutki (trzydniowy) zimowy wyjazd.
Ale na racie Ciiiiii.

Snow,
widziałaś że Cię z Tap Madl wywalili!! ŚWINIE!!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-12-01 o 12:05
Stary 2011-12-01, 12:38   #2924
ssnowdrop
Zadomowienie

hej kochane me
przybywam stęskniona z odciętego od świata serocka, ale... po kolei

dodajka- gratuluję stypendium! zdolna z Ciebie dziewczyna i ciesze się że pan rektor to docenił

anastazja- gratuluję otwarcie firmy i życzę Ci samych, samych sukcesów cieszę się że mama robi takie postępy. mogę powiedzieć że wszystkie jesteśmy już tak zżyte, że i ja przeczytałam te kilka zdań z łzami w oczach

kash- ciesze się, że lepiej się czujesz i że wydawnictwo się wykazało dostałas juz koszulkę od dobrowianki?

iija- gratuluję A.- nie dość że remont, to i sprzątanko po jakbyś mogła to ja poproszę Twojej świątecznej wesołości odrobinkę, ja niestety nie czuję świąt wcale;( a i przez Was zaczęłam oglądac to tap madl widziałam że mnie wywalili, a nie kumam bo przecież byłam najlepsza świnie! a na pudelku napisali, że najmądrzejsza
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:45   #2925
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
super

ale się zgrzałam posprzątałam rodziców mieszkanie, jednak jak są trzy pokoje to jest co sprzątać, dlatego czasami jednak doceniam naszą kawalerkę
Stary 2011-12-01, 12:46   #2926
ssnowdrop
Zadomowienie

to teraz co u mnie- przez 3 dni byłam na szkoleniu w serocku. hotel ładny, jedzenie dobre, szkolenie do dupy, internet tylko w holu przy recepcji sam wyjazd to pasmo porażek- na samym pocztku koleś walnął mnie drzwiami w złotych tarasach tak, że mam obite kolana, ramię i guza na głowie potem zrobiła mi się mega krosta na tyłku, a że w okolicy nie było apteki, to do odkażania miałam tylko wódkę;/ dopiero wczoraj po powrocie mogłam sobie to normalnie przemyć, ale siadać do tej pory nie za bardzo mogę. złapałam tez jakiegoś wirusa- nie kicham, nie smarkam, ale mam goraczke 39 stopni dziś już sie lepiej czuje, ale wczoraj sie modliłam żeby tylko do domu dotrzeć. z powodu grączki nie mogłam spać przez 3 noce i dziś wyglądam jak widmo

z pozytywnych wiadomości w biurze mamy remont do piątku wiec pracuje zdalnie z łóżeczka rano byłam tylko papiery poprzenosić i przy okazji urwałam połkę

dziękuję Wam kochane za wszystkie słowa wsparcia dla S. dzielnie szuka pracy i wierzę, że niedługo coś znajdzie
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-12-01, 13:08   #2927
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dodaja:
http://allegro.pl/maseczka-balea-blo...931365925.html

http://allegro.pl/balea-maska-2-min-...965394593.html - niby pisze do farbowanych, ale jak dla mnie maska jak maska

-http://allegro.pl/alverde-odzywka-regenerujaca-winogrono-avocado-i1954811862.html

-masło z tej serii, ale z olejkiem macadamia: http://allegro.pl/alverde-maslo-do-c...955212365.html

-http://allegro.pl/balea-szampon-do-wlosow-cienkich-kwiat-lotosu-i1936093371.html

Nie wiem czy niemieckie dm ma masełka saloos, ale jeśli ma to polecam różane.

Jak już zrobisz zamówienie to się pochwal

Ja na pewno wyżej wymienione produkty kupię ponownie. Mam jeszcze inne, ale te co wymieniłam to według mnie najlepsze.

Kilka produktów zapamiętałam i mam je w zamówieniu Zaraz jeszcze te masła kukne i ten spray mnie intryguje

Cytat:
GRUDZIEŃ!
Lubię ten świąteczny czas Mam kupe nauki przed świętami, ale i tak jakoś sobie umilę ten czas Dziś widziałam cudne pierdółki do powieszenia w oknach Chyba coś kupię

Cytat:
Jak dla mnie to każdy grosz się liczy Takie niespodziewane pieniądze baardzo cieszą Super

Ja dziś rano wstałam, zaczełam liczyć zadania ale że nie wychodziły, to pozbierałam się na zakupy z mamą
Mam kreację na sylwestra Ogólnie to krótka bombeczka, świecąca i z cekinami. Na codzień nie gustuję w takich, ale stwierdziłam, że raz w roku mogę poświecić jak choinka Tym bardziej, że cena wręcz śmieszna. Oczywiście mama płaciła i nie chciała słyszeć, że sama płace. Kupiła mi też ryby mrożone, chyba dorsza, ser i jakieś pierdółki. Dostałam też fasolkę po bretońsku od niej Uwielbiam.

Zlądowałam w domu, zaraz coś zjem, ogarne się i siadam do statystyki. Wieczorem mam plan coś sprzątnąć w kuchni i przede wszystkim umyć lodówkę. Wszystko na tym szkle widać No i potem oczywiście praca, mam fajne dosyć zlecenie do jutra
Stary 2011-12-01, 14:04   #2928
201604250957
Konto usunięte

Dziewczyny w Housie znowu akcja -40% dla fanów na fb w dniach 2-4.12.11
Stary 2011-12-01, 15:29   #2929
kraven
Zakorzenienie

Kupiłam Drako, 7 cudów świata i Labirynth.

Kash gratuluje wypłaty. To bardzo miła niespodzianka

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2011-12-01, 18:47   #2930
kobietasukcesu
zawsze mam racje

ijaa: balea professional, volumen+struktur spray

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

jeśli chodzi o zniżki- to teraz w weekend będą zniżki z joya, ja nie mam siły na zakupy w weekend, ale może się komuś przyda

Byłam na zakupach, no i oczywiście nie było ani dokładnie tej torebki w prima modzie jaką chciałam kupić, ani spodni jakich szukam- chciałam jakieś beżowe lun kremowe, tylko ani szeroki dół ani takie super skinny, rurki ale nie z mega opinającego materiału, ale w miarę sztywnego. Pomarzyć mogę

<3 <3 <3
Stary 2011-12-01, 19:02   #2931
ssnowdrop
Zadomowienie

dostałam maila że w top secret & freins jest minus 40% w czw i pt na swetry i bluzy, w sobote i niedziele koszule i koszulki, w pon i wt na dodatki i torebki
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-12-02, 06:39   #2932
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Wstyd się przyznać, ale niektóre z cieni (palet) zostały kupione podczas mojego pierwszego pobytu w USA - czyli 6 lat temu! Wstyd, normalnie wstyd, używać takich rzeczy.
Łatwo nie było, ale... wyrzuciłam, wyrzuciłam je! A właściwie Adam wyrzucił, bo ja nie mogłam.. no nie mogłam tego zrobić.
Też kiedyś mnie natchnęło i zrobiłam kosmetyczny porządek. Co prawda dużo tego nie było, bo mam malutko kolorówki, ale 80% to były jakieś starocie z czasów młodości. Wstyd! Tak się kończy niestety syndrom chomika...

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Nie wiem co się ostatnio dzieje z moją cerą ale mocno szwankuje,co rusz jakiś nowy wyprysk,jestem bardzo zła

Na dodatek mam sąsiadkę która nie pracuje i od pewnego czasu codziennie do mnie puka i się wprasza,nie przeszkadzało by mi to jak by to było raz na tydzień lub dwa ale nie codziennie.
Już nie wiem co jej mówić co byście doradziły?
Ja od paru dni mam wysypaną brodę. Oszaleję

Oj powiedziałabym, co myślę. A później po prostu nie otwierała, tudzież otwierała i "Cześć, jestem zajęta" i pach drzwiami przed nosem. Może w końcu by zrozumiała...

Cytat:
Ale, ale dosłownie minutkę temu dowiedziałam się, że dostałam stypendium rektora!!!! Mamo nawet nie wiecie jak się cieszę
Braaawooo! Baaardzo się cieszę! Przyda Wam się każdy grosz (a stypendium rektora to na pewno większy grosz)

Cytat:
mam firmę zarejestrowałam w Niemczech jednak i tak znam lepiej przepisy niemieckie niż polskie bo tym się zajmowałam przez ostatni rok już mam dwie firmy do prowadzenia pełnej księgowości od stycznia

a ostatnio siedziałam z mamą i zapytałam czy jej poprawić poduszkę to kiwnęła głową że nie, a jak zapytałam czy jej wygodnie to kiwnęła na tak aż się poryczałam i ona też się popłakała ale to było takie piękne nie sądziłam że kiedyś będę coś tak przeżywać
Mnóstwa zleceń życzę!

Cudownie, że są takie postępy! I absolutnie się nie dziwię, że się wzruszyłaś...

Cytat:
Gry na długie zimowe wieczory
Na nas czeka eurobiznes i scrabble, ale nie mamy za bardzo czasu, żeby je rozłożyć...

Cytat:
dostałam z wydawnictwa wypłatę, spodziewałam się max 50zł bo prawie wcale nie chodziłam w listopadzie a tymczasem chyba spłynęły opłaty za wcześniej zdobyte prenumeraty bo dostałam 205zł czyli jakby nie patrzeć 4x wiecej
Juhuuu!
(żałuję tylko, że moje kable tych dobrych wieści nie chcą przyjąć )

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
złapałam tez jakiegoś wirusa- nie kicham, nie smarkam, ale mam goraczke 39 stopni dziś już sie lepiej czuje, ale wczoraj sie modliłam żeby tylko do domu dotrzeć.
Kochana, kuruj się! Zdrówka dużo życzę

Cytat:
Mam kreację na sylwestra Ogólnie to krótka bombeczka, świecąca i z cekinami. Na codzień nie gustuję w takich, ale stwierdziłam, że raz w roku mogę poświecić jak choinka
Poka poka

Bry!
Wczoraj miałam bardzo ciężki i nerwowy dzień w pracy, także nie bardzo miałam nawet chwilę, by się odezwać. Dziś nerwów ciąg dalszy i zapowiada się, że grudzień będzie bardzo ciężki... Marzę już o styczniu

Jutro mam koło i nic na nie nie umiem. Nie wiem, po co tam jadę... I nie wiem, jak te zadania w ogóle kiedyś zaliczę. Nie mam takiej wyobraźni.
Dziękuję wszystkim za kciuki - wczoraj dostałam wyniki weekendowych zaliczeń. Ćwiczenia na 4+, wykład w plecy. Także strzelamy dalej Wolałabym mieć zaliczoną teorię, no ale...

ssnow, bardzo dziękuję za pomoc! Ł. coś tam spłodził, dziś kończy i wysyła.

No, to miłego dnia Dziewczynki! Niech Wam te ostatnie godziny tygodnia szybko mijają!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 06:44   #2933
201604250957
Konto usunięte

dzień dobry

jest mi niezmiernie miło powitać piątek!

PIĄTEK, PIĄTEK PIERWSZEGO GRUDNIOWEGO WEEKENDU POCZĄTEK

Ssnow koszulki jeszcze nie dostałam

Duszka niestety chyba wszystkie avanti z kuponem wywiało z Poznania
jadę na weekend do rodziców to jeszcze u mnie na wsi poszukam może się gdzieś uchowały

kurcze posprzeczałam trochę wczoraj z M. via sms nie znoszę tego, szczególnie, że było to zupełnie niepotrzebne i głupie no ale cóż... czasem jestem taka wredna dobrze, że jadę do domu, te kilka dni rozłąki dobrze nam zrobią, szczególnie mi bo muszę troszkę przemyśleć sobie wszystko i złapać trochę dystansu no i wytarmoszę mojego sierściucha za wszystkie czasy

miłego dnia Kochane!
Stary 2011-12-02, 07:44   #2934
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Czy u Was też takie emocje od rana? Całe biuro (no prawie ) przy jednym kompie rzuca mięsem w stronę Włochów którzy przed chwilą by nam dokopali w siatkę.
Jest 1:2 dla nas - jest nadzieja.

Cytat:
Dziewczyny w Housie znowu akcja -40% dla fanów na fb w dniach 2-4.12.11
Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
dostałam maila że w top secret & freins jest minus 40% w czw i pt na swetry i bluzy, w sobote i niedziele koszule i koszulki, w pon i wt na dodatki i torebki
No wściekli się! Podli tak przed wypłatą takie akcje odwalać.
Chyba będzie trzeba jednak się wybrać.

Cytat:
ijaa: balea professional, volumen+struktur spray
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Wczoraj miałam bardzo ciężki i nerwowy dzień w pracy, także nie bardzo miałam nawet chwilę, by się odezwać. Dziś nerwów ciąg dalszy i zapowiada się, że grudzień będzie bardzo ciężki... Marzę już o styczniu
Tulę i przesyłam siłę na przetrwanie grudnia!

Cytat:

PIĄTEK, PIĄTEK PIERWSZEGO GRUDNIOWEGO WEEKENDU POCZĄTEK

kurcze posprzeczałam trochę wczoraj z M. via sms nie znoszę tego, szczególnie, że było to zupełnie niepotrzebne i głupie no ale cóż... czasem jestem taka wredna dobrze, że jadę do domu, te kilka dni rozłąki dobrze nam zrobią, szczególnie mi bo muszę troszkę przemyśleć sobie wszystko i złapać trochę dystansu no i wytarmoszę mojego sierściucha za wszystkie czasy
Normalnie.. tak mi to weszło w krew, że pierwszą myślą po usłyszeniu budzika jest tp zdanie.

Owocnych przemyśleń czegokolwiek by nie dotyczyły życzę. A rozłąka kilkudniowa masz rację - dobra jest.
Sama bym chętnie taką zorganizowała. Bez konkretnych powodów u mnie, ale.. tak jakoś, żeby odrobinę zatęsknić. A później się na siebie rzucić.

Podoba mi się ten grudzień! U mnie piękne słońce i 5 stopni na plusie.
Aż zaszalałam i w rajtkach (nie samych ) do pracy przybyłam.

Ogólnie na ten tydzień jestem mocno obrobiona służbowo, więc dzisiejszy dzień zapowiada się mocno lajtowy.
W domy dla odmiany lekki bajzel się stworzył. Nic to.. od czego są soboty!

jeśli chodzi o remont, to UWAGA! koloru jeszcze nie położyliśmy. No fatalnie nam się nie chciało!
Mam nadzieję, że dzisiaj się zmobilizujemy, to do jutra wyschnie i będę mogła zarządzić gruntowne sprzątanie.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-12-02 o 07:54
Stary 2011-12-02, 07:57   #2935
ijaa
Zakorzenienie

A. mnie wczoraj załamał. Wychodzimy do sklepu, a ten wyciąga portfel, pokazuje i mówi.. zobacz, popsuł się (zapięcie odpadło)! Muszę w końcu kupić nowy!!!!!!
Moja mina, zdradziła wszystko!!!!!! Zauważył, że popsuł mi niespodziankę i rozgryzł mój plan prezentu świątecznego!! Podły.
Nic to.. Moja mama dopytywała o pomysł co mu kupić, więc jej go sprzedam - i jemu zakażę kupowania póki co, a sama wymyślę coś innego. Ode mnie ma być niespodzianka i koniec!!
Tylko co?? HELP!!!!!!

Poza tym planujemy wieczorem winko, kocyk i rozdziewiczenie Monopoly przesłanego przez M. Dziękujemy bardzoooo

Aaaaa zapomniałabym! Rośnie mi RÓG! Tak tak.. piękny, wielki. Transformacja się rozpoczęła.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

JUUUUUHU!! 2:2!! Rozwalmy tych makaroniarzy!!!!

Stary 2011-12-02, 08:17   #2936
ssnowdrop
Zadomowienie

hej dziewczyny musze powiedzieć że lubię kiedy poniedziałek, a tak sie włąsnie czuję dzięki pobycie na szkoleniu

pierwsze zajęcia za mną, obejrzałam jak ida postępy remontu w biurze i czekam na kolejne zajęcia. jutro jadę do domu... po miesiącu przerwy, choć wcale mi się nie wydaje że tak dużo czasu minęło.

w temacie przecen- w croppie na drugą rzecz minus 70%
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-12-02, 08:33   #2937
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć

Ja tylko wpadłam na chwilkę. Muszę pracować, na 11 dentysta, potem znowu praca, robienie obiadu i po obiedzie nauka. Szczerze, to wczoraj już rzygać mi się chciało tym systemem i ciągłym siedzeniem w domu. Jutro chyba zaciągam tż do kina!

Poza tym z porządkowych spraw wczoraj nic nie ruszyłam, nie z lenistwa, ale z braku czasu. Pracuję do późna i jak się kładę to padam wręcz Znowu czuję, że wszystko wymyka mi się spod kontroli, do tego ten wieczny bałagan w domu mnie irytuje już. Chcę chociaż przed świętami zrobić przedpokój żeby to wszystko już jakoś wyglądało.

Aaa miałam pytać, miałyście do czynienia z meblami z Bodzia?

Miłego dnia
Stary 2011-12-02, 08:57   #2938
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Z bodzia nie.
Ale odradzam black red white, chyba ze chcecie, żeby szafka podczas przenoszenia spadła wam na nogi- doświadczenie osobiste z wynajmowanego mieszkania. Tż nienauczony doświadczeniem () kupił biurko, którego skręcić się nie dało, bo miało za słabe kołki na takie grube płyty ( a tanie nie było)

<3 <3 <3
Stary 2011-12-02, 09:22   #2939
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Z bodzia nie.
Ale odradzam black red white, chyba ze chcecie, żeby szafka podczas przenoszenia spadła wam na nogi- doświadczenie osobiste z wynajmowanego mieszkania. Tż nienauczony doświadczeniem () kupił biurko, którego skręcić się nie dało, bo miało za słabe kołki na takie grube płyty ( a tanie nie było)
A ja za to z BRW jestem bardzo zadowolona i od kilku dobrych lat zarówno ja, jak i większość mojej rodziny, większość mebli kupujemy właśnie tam.
Nieskręcalne biurko? - a od czego są reklamacje?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 10:18   #2940
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Owocnych przemyśleń czegokolwiek by nie dotyczyły życzę.
A rozłąka kilkudniowa masz rację - dobra jest.
Sama bym chętnie taką zorganizowała. Bez konkretnych powodów u mnie, ale.. tak jakoś, żeby odrobinę zatęsknić. A później się na siebie rzucić.

no dziękuję rozłąka się przyda bo mimo, że bardzo się starałam tego uniknąć znów zaczynam się robić zaborcza strasznie się za to nie lubię i wiem, że nigdy nie wychodzi mi to na dobre

to do Poznania przyjedź! dawno na szkoleniu żadnym nie byłaś

Cytat:

Poza tym planujemy wieczorem winko, kocyk i rozdziewiczenie Monopoly przesłanego przez M. Dziękujemy bardzoooo

Aaaaa zapomniałabym! Rośnie mi RÓG! Tak tak.. piękny, wielki. Transformacja się rozpoczęła.

cieszę się, że meil w końcu dotarł, miałam właśnie pytać czy dostałaś miłej zabawy i ostrzegam, że to strasznie wciąga i pozera czas

stajesz się jednorożcem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości