|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
zawsze mam racje
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
dodaja: A kupujesz sobie jakiś prezent w nagrodę?
A to za wyniki w nauce się dostaje czy za co jeśli mogę spytać? Dziś głowa mnie bolała, znowu ![]() Ale wzięłam tabletkę (chyba pyralginę), przespałam się 30 min i żyje ![]() Obejrzę top model i spróbuje zrobić parę dokumentów- wolę wieczorem niż rano, bo lepiej mi się myśli i robię wszystko 2 razy szybciej.
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To stypendium rektora za wyniki w nauce ![]() Możesz przypomnieć co polecałaś z DM? Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-11-30 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Anastazja gratulacje za firme.
Za Mamę trzymam kciuki oby dalej takie postępy były. ![]()
#2914 |
Konto usunięte
|
dodaja
![]() Anastazja super, że mama tak zareagowała ![]() marta a ten lorys to nawilżający czy regenerujący? Bo może bym się uśmiechnęła gdyby dało radę ![]() U mnie dzień lepszy niż wczoraj. Na szczęście ![]() ![]() ![]() Dzisiaj na obiad zrobiłam wariację z różnych przepisów i wyszedł mi piękny trzykolorowy makaron zmieszany z pieczarkami, brokułami, szynką i sosem serowym zrobionym z serów pleśniowych. Mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
zawsze mam racje
|
dodaja:
http://allegro.pl/maseczka-balea-blo...931365925.html http://allegro.pl/balea-maska-2-min-...965394593.html - niby pisze do farbowanych, ale jak dla mnie maska jak maska -spray dodający objętości balea -http://allegro.pl/alverde-odzywka-regenerujaca-winogrono-avocado-i1954811862.html -masło z tej serii, ale z olejkiem macadamia: http://allegro.pl/alverde-maslo-do-c...955212365.html -http://allegro.pl/balea-szampon-do-wlosow-cienkich-kwiat-lotosu-i1936093371.html Nie wiem czy niemieckie dm ma masełka saloos, ale jeśli ma to polecam różane. Jak już zrobisz zamówienie to się pochwal ![]() Ja na pewno wyżej wymienione produkty kupię ponownie. Mam jeszcze inne, ale te co wymieniłam to według mnie najlepsze. Kupiłam dzisiaj balsam eveline spa proffesional o zapachu róży, mnie się zapach bardzo podoba, tylko szczerze mówiąc wolę małe balsamy, żeby szybko zużyć i szybko nowy kupić ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-30 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny!
![]() najpierw peany i gratulacje: Dodajka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anastazja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marta ja chętnie bym przygarnęła którąś z tych masek, milę miałam i mile wspominam ![]() ![]() ![]() Duszka odpisałam Ci na fb, daj do południa znać dokładnie co i jak bo będę jechać na pocztę i wtedy załatwię tę sprawę ![]() no to tak na szybko, a teraz spadam do moich analiz bo początek miesiąca ![]() i uważam, że zasługuje on na szczególne powitanie tak więc moje lejdis witamy niezwykle ciepło: GRUDZIEŃ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Widzę, że drinkowanie mnie ominęło. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana, to cudowne. I mnie się łza w oku zakręciła. Bardzooooooooo się cieszę wraz z Toba z postępów Mamy. Oby tak dalej. ![]() Mogłabyś podać dokładnie który to. ![]() Cytat:
![]() Chociaż.. normalnie jestem w szoku, że JUŻ grudzień przybył. Kiedy minął listopad? ![]() Do Świąt trzy tygodnie. ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie nic nowego. Wczoraj wieczorem lekko zaniemogłam, z powodu fatalnego bólu głowy. Na szczęście puściło, po tabletce i krótkiej drzemce. Cały wieczór jednak byłam już z wyładowanymi bateriami - do łóżka udałam się więc dość wcześnie. ![]() Z nowości - spalił nam się zasilacz w ruterze, więc byliśmy odcięci od świata. ![]() A. jednak jak to A. - nie odpuszcza wszelkim urządzeniom elektrycznym. Rozłożył się ze swoim bajzlem majsterkowym i.. skombinowany od czego innego zasilacz podłączył do rutera. Internet działa! ![]() ![]() @ się zbliża i mam ciągoty do słodkiego! Damn it! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anastazja ja wiedziałam ze sobie poradzisz ! jestes bardzo obrotna dziewucha i ![]() ![]() A z mamą naprawde wzruszająca chwila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() no tak nastał grudzień, nie wiem kiedy minął listopad ![]() tak czy inaczej jest to dla mnie nowy początek ![]() wracam do podliczania wydatków od dzisiaj, chociaż wiem że święta nie podreperują budżetu ![]() teraz mam dużo rzeczy na głowie, jeszcze chyba będę sobie dorabiać jako tłumacz u kolegów w firmie ![]() ![]() dzisiaj mam w planach ogarnąć kuchnię i łazienkę a jutro rano pokój i machnąć jeszcze dwa okna ![]() wracam dzisiaj do diety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Nie wiem kiedy listopad zleciał. To hyba przez to że śniegu nie ma i czas się nie dłuży. Dzisiaj oglądałam prognoze pogody i mówili, że śnieg spadnie ale po 20 grudnia ![]() Pogoda wariuje. Ja w pracy, dzisiaj troche mniej pracy. I mam dyżur. Wczoraj był dzień darmowej wysyłki i zaszalałam. Kupiłąm 3 gry planszowe. JUż się nie mogę doczekać jak zasiądziemy z TŻ do rozgrywek ![]()
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie gry kupiłaś? ![]() ja byłam w sklepie i kupiłam kiełbaski i zrobię na patelni grillowej, do tego machnę sałatkę grecką i tyle, nie mam w ogóle weny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Konto usunięte
|
dobre wieści się chyba rozmnażają po kablach
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy, nie to, żebym jakoś strasznie tęskniła, ale zima bez śniegu, to jak nie zima. ![]() Na Święta to serio mógłby być. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co ładnego nam kupisz?? ![]() U nas z nowości - jak dobrze pójdzie szykuje nam się malutki (trzydniowy) zimowy wyjazd. ![]() Ale na racie Ciiiiii. ![]() ![]() Snow, widziałaś że Cię z Tap Madl wywalili!! ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-12-01 o 12:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zadomowienie
|
hej kochane me
![]() przybywam stęskniona z odciętego od świata serocka, ale... po kolei ![]() dodajka- gratuluję stypendium! zdolna z Ciebie dziewczyna i ciesze się że pan rektor to docenił ![]() ![]() anastazja- gratuluję otwarcie firmy ![]() ![]() ![]() kash- ciesze się, że lepiej się czujesz i że wydawnictwo się wykazało ![]() ![]() iija- gratuluję A.- nie dość że remont, to i sprzątanko po ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się zgrzałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
|
to teraz co u mnie- przez 3 dni byłam na szkoleniu w serocku. hotel ładny, jedzenie dobre, szkolenie do dupy, internet tylko w holu przy recepcji
![]() ![]() ![]() ![]() z pozytywnych wiadomości w biurze mamy remont do piątku wiec pracuje zdalnie z łóżeczka ![]() ![]() dziękuję Wam kochane za wszystkie słowa wsparcia dla S. dzielnie szuka pracy i wierzę, że niedługo coś znajdzie ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lubię ten świąteczny czas ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś rano wstałam, zaczełam liczyć zadania ale że nie wychodziły, to pozbierałam się na zakupy z mamą ![]() Mam kreację na sylwestra ![]() ![]() ![]() Zlądowałam w domu, zaraz coś zjem, ogarne się i siadam do statystyki. Wieczorem mam plan coś sprzątnąć w kuchni i przede wszystkim umyć lodówkę. Wszystko na tym szkle widać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny w Housie znowu akcja -40% dla fanów na fb w dniach 2-4.12.11
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam Drako, 7 cudów świata i Labirynth.
Kash gratuluje wypłaty. To bardzo miła niespodzianka ![]()
![]() |
#2930 |
zawsze mam racje
|
ijaa: balea professional, volumen+struktur spray
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- jeśli chodzi o zniżki- to teraz w weekend będą zniżki z joya, ja nie mam siły na zakupy w weekend, ale może się komuś przyda Byłam na zakupach, no i oczywiście nie było ani dokładnie tej torebki w prima modzie jaką chciałam kupić, ani spodni jakich szukam- chciałam jakieś beżowe lun kremowe, tylko ani szeroki dół ani takie super skinny, rurki ale nie z mega opinającego materiału, ale w miarę sztywnego. Pomarzyć mogę ![]()
#2931 |
Zadomowienie
|
dostałam maila że w top secret & freins jest minus 40% w czw i pt na swetry i bluzy, w sobote i niedziele koszule i koszulki, w pon i wt na dodatki i torebki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj powiedziałabym, co myślę. A później po prostu nie otwierała, tudzież otwierała i "Cześć, jestem zajęta" i pach drzwiami przed nosem. Może w końcu by zrozumiała... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cudownie, że są takie postępy! I absolutnie się nie dziwię, że się wzruszyłaś... Cytat:
![]() Na nas czeka eurobiznes i scrabble, ale nie mamy za bardzo czasu, żeby je rozłożyć... Cytat:
![]() (żałuję tylko, że moje kable tych dobrych wieści nie chcą przyjąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bry! Wczoraj miałam bardzo ciężki i nerwowy dzień w pracy, także nie bardzo miałam nawet chwilę, by się odezwać. Dziś nerwów ciąg dalszy i zapowiada się, że grudzień będzie bardzo ciężki... Marzę już o styczniu ![]() Jutro mam koło i nic na nie nie umiem. Nie wiem, po co tam jadę... I nie wiem, jak te zadania w ogóle kiedyś zaliczę. Nie mam takiej wyobraźni. Dziękuję wszystkim za kciuki - wczoraj dostałam wyniki weekendowych zaliczeń. Ćwiczenia na 4+, wykład w plecy. Także strzelamy dalej ![]() ssnow, bardzo dziękuję za pomoc! ![]() No, to miłego dnia Dziewczynki! Niech Wam te ostatnie godziny tygodnia szybko mijają!
![]() |
#2933 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() jest mi niezmiernie miło powitać piątek! PIĄTEK, PIĄTEK PIERWSZEGO GRUDNIOWEGO WEEKENDU POCZĄTEK ![]() Ssnow koszulki jeszcze nie dostałam ![]() Duszka niestety chyba wszystkie avanti z kuponem wywiało z Poznania ![]() jadę na weekend do rodziców to jeszcze u mnie na wsi poszukam może się gdzieś uchowały ![]() kurcze posprzeczałam trochę wczoraj z M. via sms ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia Kochane! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czy u Was też takie emocje od rana? Całe biuro (no prawie ![]() ![]() Jest 1:2 dla nas - jest nadzieja. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chyba będzie trzeba jednak się wybrać. ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Owocnych przemyśleń czegokolwiek by nie dotyczyły życzę. A rozłąka kilkudniowa masz rację - dobra jest. ![]() Sama bym chętnie taką zorganizowała. ![]() ![]() ![]() Podoba mi się ten grudzień! ![]() ![]() ![]() Aż zaszalałam i w rajtkach (nie samych ![]() ![]() Ogólnie na ten tydzień jestem mocno obrobiona służbowo, więc dzisiejszy dzień zapowiada się mocno lajtowy. ![]() W domy dla odmiany lekki bajzel się stworzył. ![]() jeśli chodzi o remont, to UWAGA! koloru jeszcze nie położyliśmy. ![]() Mam nadzieję, że dzisiaj się zmobilizujemy, to do jutra wyschnie i będę mogła zarządzić gruntowne sprzątanie. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-12-02 o 07:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
A. mnie wczoraj załamał.
![]() Moja mina, zdradziła wszystko!!!!!! Zauważył, że popsuł mi niespodziankę i rozgryzł mój plan prezentu świątecznego!! ![]() ![]() ![]() Nic to.. ![]() ![]() ![]() Tylko co?? ![]() ![]() Poza tym planujemy wieczorem winko, kocyk i rozdziewiczenie Monopoly przesłanego przez M. ![]() ![]() Aaaaa zapomniałabym! Rośnie mi RÓG! Tak tak.. piękny, wielki. Transformacja się rozpoczęła. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- JUUUUUHU!! ![]() ![]()
![]() |
#2936 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() pierwsze zajęcia za mną, obejrzałam jak ida postępy remontu w biurze i czekam na kolejne zajęcia. jutro jadę do domu... po miesiącu przerwy, choć wcale mi się nie wydaje że tak dużo czasu minęło. w temacie przecen- w croppie na drugą rzecz minus 70% ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja tylko wpadłam na chwilkę. Muszę pracować, na 11 dentysta, potem znowu praca, robienie obiadu i po obiedzie nauka. Szczerze, to wczoraj już rzygać mi się chciało tym systemem i ciągłym siedzeniem w domu. Jutro chyba zaciągam tż do kina! Poza tym z porządkowych spraw wczoraj nic nie ruszyłam, nie z lenistwa, ale z braku czasu. Pracuję do późna i jak się kładę to padam wręcz ![]() Aaa miałam pytać, miałyście do czynienia z meblami z Bodzia? Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
zawsze mam racje
|
Z bodzia nie.
Ale odradzam black red white, chyba ze chcecie, żeby szafka podczas przenoszenia spadła wam na nogi- doświadczenie osobiste z wynajmowanego mieszkania. Tż nienauczony doświadczeniem ( ![]() ![]()
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieskręcalne biurko? - a od czego są reklamacje?
![]() |
#2940 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
no dziękuję ![]() ![]() ![]() to do Poznania przyjedź! ![]() ![]() Cytat:
cieszę się, że meil w końcu dotarł, miałam właśnie pytać czy dostałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.