![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
![]() Cytat:
![]() ![]() faktycznie zmarnowane masz te patelnie ![]() ![]() patelniowy szczyt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale chyba trza będzie rzeczywiście już ją wymienić, choć te naleśniki mi nie przywarły ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to ja sie postarzałam natychmiast po studiach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja robie dokłądnie wg tego przepisu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4444 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ze o so chosi? ja ciasto robie w kubku miksujacym robota i łapie tyle powietrza ze jest całe spienione, składniki miele jakies 30 dsekund i natychmiast siup do smazenia ![]() eeee...ale po co?
![]() |
#4445 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Boże zaraza sie rozprzestrzenia ![]() Na tyle , na ile sobie przypomnimy o nim ![]() Nie jest ze mną tak źle jak myślałam względem nałogu perfumowego - na gwiazdkę , Mikołaja i urodziny razem kupiłam sobie filmy , nie perfumy ![]() Ciast się odstawia ,żeby gluten się lepiej rozkleił we wodzie , bo wtedy ciasto jest lepsze . Gastronomicy znają naukowe uzasadnienie tego zjawiska , ja go niepamiętam , lae ciasto jest takie bardziej ciastowate po odstaniu - bardziej jednorodne i klejkie i lepiej się smaży . A folge to mi dziś cały dzień Makdonald wjeżdża na wizaż ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-02 o 17:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zresztą ja mam tylko takie przebłyski częstszego sprzątania, nie ścieram codziennie kurzu ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-12-02 o 17:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW ja też mam 3 patelnie, z czego 2 teflonowe i obu regularnie używam ![]() A moja mama ma chyba z 10 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Panowie od drzwi, w sumie to jeden pan, wpadli na 0,5 godziny i niby ze skończyli, nie zauważyłam żadnej zmiany ![]() No i ideu sprzątać i tak, skoro już zaplanowałam ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Chyba spać pójdę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | ||
Zakorzenienie
|
Gryx na pewno by chciał fotę
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najlepsza jest woda gazowana albo szczypta proszku do pieczenia i najważniejsze: przygotowane ciasto odstawić na jakieś 1,5-2 godz.podobno mąka zmienia wtedy swoje właściwości i naleśniczki wychodzą mięciutkie i przede wszystkim elastyczne ![]() Moje ciasto jest dość rzadkie,bo lubię cieniutkie ![]() Justyno ![]() ![]() Ewuś ![]() gryxiu ![]() ![]() Gryx,ale ty masz nieziemskie poczucie humoru ![]() ![]() ![]() Nie jestem na bierząco,więc wszystkim potrzebującym przesyłam ![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2011-12-02 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |||
Zakorzenienie
|
niewydepilowany ziemniak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3. no jest bar w nazwie. W barze czasem się je. Szczególnie w mlecznym ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Nie nadonszam
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
no co ty
![]() nie uciekaj, przynajmniej nie będę monologować ![]()
#4457 | ||||||
Zakorzenienie
|
pewnie tak, bo to nie tylko ukochana istota, ale też kawał życia i wspomnienia
![]() ![]() ![]() i piękne patelnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no niby delikatniejsze są (bo ta mąka, znaczy gluten se zmięknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. tak, tak
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Ależ nigdzie się nie wybieram
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
grozi wypollizowaniem
|
bosz......niepojmę nigdy kto ma czas odstawiac ciasto nalezniczane na 2 godziny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
to opowiadaj co dziś zjadłaś i ile masz patelni
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4461 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i w ogóle to fajnie ze wpadłaś ![]() iii tam, przeca mało piszemy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale podobno nie ma czegios takiego jak za gruby naleśnik ![]() ![]() ![]() ja osobiscie preferuje cieniuskie ![]() ![]()
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
Idu do dom usmażyć se naleśniki. Albo placki z jabłkami.
![]() Kolorowych! ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Co dziś zjadłam....
Rano muesli plus kawa. W pracy dwie kanapki z dżemem, 4 ciastka ryżowe, jabłko plus dwie kawy. Na obiad rosół z makaronem plus dwie małe kromki z ciemnego pieczywa plus chuda wędlina. Jabłko. Ejement. Nie wiem, czy to dużo, czy mało. Patelni mam na stanie 3 ![]() ![]() Mam ochotę na spaghetti ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-12-02 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do odstawania ciasta-najczęściej nie mam na to czasu, a i tak są elastyczne ![]() Jutro dostanę od mam gołąbki, ciekawe co na to moja psiapsióła jelitówka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() Też mam trzy dużą, małą na jajecznicę dla dwóch osób i taką do naleśniorów ![]() ja mam ochotę na cokolwiek, co nie jest herbatą i gastrolitem ![]()
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Naleśniki robiłaś? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O! Moja krew ![]() Cytat:
![]() Foty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może Osralit? ![]() I w ogóle to ![]() ![]() ![]() Może zarzucę jakiś inny temat ![]() ![]() Jakie rodzaje tarek macie w domu? ![]() ![]() Nie no żart, żart ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-12-02 o 20:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad czekolady o smaku mojito
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
perfumowy zawrót głowy
|
macham znad martiny dry & sprite
![]()
#4470 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Floooo- a Ty się wybierasz we wtorek na spotkanie z Sab?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.