|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Musisz Go trzymać na dystans - przynajmniej przez jakiś czas. Nie pocieszaj, nie dawaj 100% zrozumienia, bo znowu będzie tak samo! Na spokojnie i z głową
A na pewno będzie dobrze.Powiedzcie mi czy mogę mojemu TŻ kupić pod choinkę PARKERA z grawerem w skórzanym etui? Chciałam wygrawerować Jego imię i nazwisko.. http://allegro.pl/parker-im-chromowy...949051312.html taki jak ten! Tylko grawer chciałabym w kolorze czarnym P.S. Wyglądam na szczęśliwą i taka też jestem! ) W końcu wszystko się układa!
|
|
#1142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę się starać : ) napisałam tylko, że widzę, że mu zależy, bo to akurat widać i szczerze mogę mu to akurat powiedzieć : ) Jednakże trzymam na dystans i to chyba jak nigdy, zobaczymy z czasem jak to wszystko będzie wyglądać tym bardziej, że 27 jakoś już będziemy się widzieć : ) Muszę coś "teściowej" kupić tylko się zastanawiam co.A co do Twojego prezentu, myślę, że to dobry prezent, jeszcze że możesz do tego grawer zrobić to już całkiem i darmowe ładne etui : ) Mnie się osobiście podoba. Możesz mu dokupić jeszcze jakąś drobną rzecz tak do tego prezentu, jakiś perfum czy coś, albo coś tańszego : ) Ale ogólnie bardzo dobry pomysł na prezent : ) I oby Twoje szczęście trwało wieczność, musi !
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z perfumami nie będę wyskakiwała, bo TŻ kupuje takie w granicach 300-400zł, także...
|
|
|
#1144 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane Wizażanki !
jakieś 3 lata temu odchudzałam sie wraz z grupą wsparcia na wizażu ![]() Ważyłam wtedy 60 kg, przy wzroście 158 waga spadła do 54 kg. Obecnie mierzę 163 cm, a moja waga wynosi 62 kg, przytyłam może nie w bardzo szybkim tempie, ale przytyłam. Dlatego powracam tu, mam nadzieję że moge się dołączyć bo wiem że takie wsparcie i grupowa motywacja działa , daje skutek ! Zaczyna od dzisiaj ! Plan na każdy dzień *mniej jedzenia *ograniczenie słodyczy *codziennie 30 min na rowerku *40 brzuszków wieczorem *w miarę możliwości basen z 62 kg mam zamiar zejść do 55kg . Buziaki !
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo Ty miałaś 600 coś i było to już za granicą.A to z tymi perfumami to faktycznie ![]() Ale zawsze można wymyślić coś innego ![]() caroli2- Witamy ! Oczywiście, że grupowe odchudzanie zawsze daje efekty! ![]() Też plan dla siebie robiłam jakiś czas temu W prawdzie trochę inaczej teraz robię, ale próbuję się jak najbardziej dostosować do tego planu, mam nadzieję, że mi to wyjdzie ![]() Nam wszystkim tu się uda schudnąć, Tobie również!
Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-04 o 19:48 |
|
|
|
|
|
#1146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile masz lat? Dawaj jeszcze coś więcej o sobie! ))Cytat:
) To jak Wy się poznaliście Zostanę przy PARKERZE i coś najwyżej dokupię Kiedyś zamówiłam mu poduszkę z naszymi zdjęciami to cieszył się jak dziecko, więc dokupię pierdołę. Boję się z czym On wyskoczy... Kiedyś się wygadał jak chciał mi kupić iPoda to Go zjechałam i dał spokój
|
|
|
#1147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się nudziłam, a On chciał się komuś wygadać i tak się zaczęło a konkretnie rozmową, że rocznik 93 jest najlepszym rocznikiem Ja pamiętam jak nie mogliśmy się z moim TŻ widywać po kilka miesięcy i teraz sama się zastanawiam jak My to wytrwaliśmy, bo teraz miesiąca wytrzymać nie możemy Poduszka z zdjęciem? Ale fajnie Ja kiedyś mojemu zrobiłam 361 serduszek własnoręcznych a na każdym inny powód dlaczego Go kocham Później rzygałam już tymi serduszkami ![]() iPoda? O ludu, to też bym się bała na Twoim miejscu z tymi Jego prezentami ![]() Ja pamiętam jak mój TŻ mi kupił koszulkę do spania, ale okazała się trochę za mała, aż mi przykro było z tego powodu ![]() Zamierzam tak schudnąć, żeby się w nią zmieścić ! ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Poza tym mój TŻ stwierdził dzisiaj, żebym dała mu trochę czasu na zmianę, że będzie się starał, żeby znów nic nie zepsuć. W sensie, że nie potrafi się zmienić z dnia na dzień, zrozumiałam to, bo to niemożliwe zmienić się z dnia na dzień, ale wieczność też czekać nie będę
Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-04 o 20:04 |
|
|
|
|
|
#1148 | |||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też jestem ciekawa. I chciałabym resztę zdjęć zobaczyć itd
![]() ciekawe kiedy szczęśliwa narzeczona w końcu się pojawi ![]() musisz być konsekwentna i będzie ok Cytat:
![]() grzeczna dziewczynka ![]() Cytat:
![]() mój raczej by się nie ucieszył Cytat:
poteżetowałam się i wróciłam
|
|||
|
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Aniaa_89- Oj na pewno szczęśliwa na pewno
Może Nas zaskoczy dzisiaj obecnością Obiecała zdjęcia ![]() Staram się Ale znowusz nie będę też jak sadystka
|
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny
można dołączyć? poczytałam Was trochę i widze, że panuje tu super atmosfera! fajnie się wspieracie i w ogole, czuję, że ja też czegoś takiego potrzebuje pozdrawiam
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
I tak mam wyrzuty
Ale zjadłam, żebyś potem nie krzyczała!Cytat:
Cytat:
))Opowiedz coś więcej o sobie No.. czy my się wspieramy czy ciągle gadamy o facetach to już inna kwestia!
|
|
|
#1152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzę że tu również o panach rozmawiacie więc powiem tak, zakochana po uszy w facecie któremu się znudziłam, ale z tego powodu już się nie przejmuję. Kocham muzykę, imprezy, mam małe grono przyjaciół wiernych przyjaciół, których nie oddałabym z nic. Z natury jestem strasznie nerwowa nie lubię kłamstwa. Gardzę ludźmi którzy krzywdzą innych, zwłaszcza tych którzy próbują krzywdzić maleństwa. W przyszłości chciałabym zostać stomatologiem , jeżeli to się nie uda fizjoterapeutką albo dietetykiem (może wtedy umiałabym sobie dopasować dietę). Lubię rozmawiać i pomagać innym. To chyba tyle Cieszę się że mogę do Was dołaczyć
|
|
|
|
|
|
#1153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zanim położysz się spać, to na pewno już to spalisz![]() no to w takim razie kupuj |
||
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupię w przyszłym tygodniu ![]() Pogoda jest paskudna - wcale nie poprawia mojemu humorowi
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli to Cię pocieszy to u mnie wpadło dzisiaj popołudniu kilka ciastek, ale jakoś nie rozpaczam z tego powodu
|
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tee, narzeczona! Widzę Cię
|
|
|
#1157 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koło 22 wrócili moi przyszli teściowie, już od progu pytając "i co powiedziałaś? TAK?" ![]() Cytat:
Cytat:
Loriette, czytając Twoje dalsze wypowiedzi już się nie śmieję Rodzina się ucieszyła Zresztą M. był dziś u nas z kwiatami dla mamy i wódką dla taty i oficjalnie przekazaliśmy rodzicom nowinę i potem już świętowanie było bardzo miło Tata uwielbia swego zięcia - póki co! Aż za kolorowo z tymi teściami...Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle wczoraj powtarzał chyba 30 razy "moja narzeczona" ![]() Dobrze, że jesteś twarda Mysia, tak trzymać ![]() Cytat:
zaraz wrzucam foty!
|
||||||
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz fotki
ta ze stołem trochę niewyraźna, bo cholerka, rozładował nam się aparat (w takiej chwili!) i została tylko komórka, a wiadomo w takim świetle ciężko. Ale coś jest
|
|
|
|
|
#1159 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kurde czytam to wszystko i tak się cieszę jak nie wiem Cytat:
czekamy na zdjęcia ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ten mój róż na paznokciach
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
no to kilka słów o mnie
a wiec mam 20 lat i od 2 lat studiuje dziennie i mieszkam w Krakowie. Podczas pierwszej sesji udało mi się zrzucić 8kg z czego powrócily 2... chciałabym teraz zrzucic 3kg i troche poprawic kondycje chciałabym się wyrobić do sylwestra... w tym momencie nie jem w ogole słodyczy, staram sie jesc 5 posiłków, ale niestety ćwiczeń zero... potrzebuje motywacji albo porządnego kopa, bo strasznie ciężko mi się za to zabrać a kiecka na sylwka już kupiona! aa no i TŻ wraca 17.12 więc też wypadało by jakoś lepiej wyglądać^^ a i jestem góralką:P ale nie taką fachową z gwarą itp mieszkam 60km od zakopca i 60km od krk AnULka248 piękny pierścionek!
|
|
#1162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu to MY od początku wiedziałysmy, że z tego na pewno będą dzieci Już po ptokach, nie liczy się! ![]() Cytat:
[QUOTE=Aniaa_89;30889244]jakbym to co najmniej ja sama się zaręczyła Wydawało mi się, że tylko ja mam takie poryte odczucia Cytat:
Miałam tam iść, ale niestety nikt nie oferuje mi dziennikarstwa ani public relation 3kg do sylwestra dasz radę zrzucić bez problemu - też mam taki plan, ale im bliżej końca - tym gorzej
|
|
|
#1163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co ze ślubem? na razie tylko narzeczeństwo i nic dalej nie planujecie, czy myślicie już nad datą i powoli zaczynacie przygotowywania? ![]() Cytat:
![]() a co do ćwiczeń to trzeba się zmobilizować. Na początku często trzeba się do tego zmusić, ale potem jak już się zacznie, to to uzależnia i dzień bez ćwiczeń to dzień stracony musisz tylko znaleźć coś, co będziesz chętnie ćwiczyć![]() ![]() ja właśnie niedawno skończyłam ćwiczyć ale dziś tylko 45min bo jakoś mocy brak![]() niedługo jakiś obiadek, trochę lenistwa, a popołudniu idę do gina
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2011-12-05 o 13:09 |
||
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, dzisiaj gin - zapomniałam, że mówiłaś ![]() Ja obiadu jeszcze nie mam.. nawet nie jestem głodna, to chyba ze zmęczenia!
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy tylko ja nie mam czasu na zjedzenie porządnego obiadu ?
i to jest mój błąd, bo zamiast usiąść zjeść coś ciepłego to ja wcinam w przerwach jakieś przekąski, a waga rośnie. Dzis zjadłam małe śniadanie, trochę ledwo ciepłej zupy a co najlepsze wcale nie jestem głodna, ale nie sądze że to dobrze jeść tak rzadko, z kolei dużo. A dzisiaj jeszcze : *sok ze świeżych pomarańczy na kolację ![]() *30 minut na rowerku stacjonarnym *40-50 brzuszków a Wam jak dieta idzie ? |
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj ok, dużo się nabiegałam, ale chyba znalazłam pomysł na siebie, na sylwestra. Dziewuszki dajcie mi znać czy mogę tak iść na imprezę - chciałabym doszyć do tej kiecki koronkę na dole - tylko nie wiem w jakim kolorze. Będę miała do tego czarne rajtki albo pończochy - moja przyjaciółka stwierdziła, że koronka powinna być czarna.
Co o tym sądzicie? Czy w ogóle mogę tak wyjść do ludzi? ;>
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
http://papilot2.mykmyk.pl/img/660/0/...1-11663485.jpg
sukienka identyczna jak ta po prawej fajnie leży ale mam dość szerokie biodra i to mi najbardziej nie pasuje... nie jest to jakas piekna kiecka ale kosztowala mnie jakies 50zł to sie nie zastanawiałam a co do cwiczen to zrobiłąm dzis 8min legs i buns, 100brzuszków i 100 przysiadów. mysle ze na pierwszy dzien wystarczy ![]() Loriette pewnie, że możesz tak wyjść do ludzi! a jaka króótka ta kiecka ^^
nowy rok - nowe wyzwania start: 61,7 kg cel: 60 kg do celu: 1,7 kg ![]() Edytowane przez annka Czas edycji: 2011-12-05 o 19:23 |
|
|
|
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na jaką imprezę Wy w końcu idziecie? bo ja słyszałam tylko coś o wyjeździe do Niemiec ![]() Cytat:
i brawa za ćwiczenia
|
||
|
|
|
|
#1169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a koronka może bardzie kolorem przypominająca siwy, nie wiem jakie dokładnie kolory ma ta sukienka |
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
annka- Witaj !
Widzę, że będziemy mieć tu trzecią Anie ![]() Co do atmosfery się zgadzam, też uważam, że jest tu bardzo fajnie ![]() Tylko z czego Ty chcesz się odchudzać? Po podpisie widzę, że dużo nie ważysz ![]() Z Nami na pewno znajdziesz motywację ![]() Ładna sukienusia I to za 50 zł, to naprawdę tanio według mnie ![]() Ja bym nie mogła w takich sukienkach wyskoczyć jak Twoja czy Laury, bo mam za grube łydki : / Loriette- Czyli jednak widzę, że skorzystasz jeszcze z pomysłu na jakąś pierdołę, który Ci podsunęłam? ![]() Pogoda jest wciąż beznadziejna Przecież ja wczoraj sama zawaliłam, sama o tym dobrze wiesz Chyba wszystkie wczoraj zawaliłyśmy Zazdroszczę Ci teściowej ;> Ale mam nadzieję, że też tak z moją będę siedziała przy kawce Bo na razie miałam z Nią styczność raz, bo Ona ciągle w Niemczech też siedzi No i na pierwszym spotkaniu jak na razie wypadłam dobrze ![]() Ponoć mi kupiła czapkę i szalik, a mój TŻ się wygadał Idziesz do Wrocławia? O jaa ! Przecież to 75km. ode mnie ![]() Co do sukienki to hmm.. czy TŻ nie będzie zazdrosny, że taka krótka? ![]() Co do koronki, uważam, że to dobry pomysł I też pierwsze co to skojarzyła mi się czarna koronka, ale jak napisałaś o czarnych rajstopach, to kurczę czy to nie będzie się zlewać?caroli2- Widzę, że ambitne plany na przyszłość. Może w końcu będzie jakaś porządna dentystka ![]() Bo ciągle trafiam na kijowych, a potrzebuje naprawdę dobrego dentysty ! ![]() Aniaa_89- U mnie wpadło trochę chrupek wczoraj, a dzisiaj po południu 2 ciastka i grzesiek kakaowy bez czekolady, ale nie jest źle z wynikiem podliczeniowym kalorie ![]() AnULka248- To znakomicie, że dogadujecie się z Waszymi teściami ![]() Ja jakoś też tak mam, że rodzina mojego mnie lubi, a moi Jego Ciekawe na jak długo Też to zauważyłam, że jesteśmy zżyte wszystkie ![]() Bo ja pierwsze co robię prawie codziennie jak przyjdę do domu, to wchodzę na wizaż tu do Was W ogóle może to Cię rozśmieszy, ale mam podobne ręce do Twoich No jak na razie między mną a TŻ jest dobrze, już 2 dni jest okej, ale nie będę zapeszać ![]() Dziewczyny dziś całe po południe przespałam, obudziłam się o 20:30 ![]() Jutro idę z moim psiakiem do doktora, bo się rozchorował jakoś Ma taką chrypę! Chyba po wczorajszej kąpieli ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Kupiłam sobie dzisiaj pasek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

A na pewno będzie dobrze.
Piekarnik Laury

tylko się zastanawiam co.
-> 61 -> 60 -> 59 -> 58

pozdrawiam 
Ale zjadłam, żebyś potem nie krzyczała!
zanim położysz się spać, to na pewno już to spalisz