|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Musisz Go trzymać na dystans - przynajmniej przez jakiś czas. Nie pocieszaj, nie dawaj 100% zrozumienia, bo znowu będzie tak samo! Na spokojnie i z głową
![]() Powiedzcie mi czy mogę mojemu TŻ kupić pod choinkę PARKERA z grawerem w skórzanym etui? Chciałam wygrawerować Jego imię i nazwisko.. http://allegro.pl/parker-im-chromowy...949051312.html taki jak ten! Tylko grawer chciałabym w kolorze czarnym P.S. Wyglądam na szczęśliwą i taka też jestem! ![]()
![]() |
#1142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę się starać : ) napisałam tylko, że widzę, że mu zależy, bo to akurat widać i szczerze mogę mu to akurat powiedzieć : ) Jednakże trzymam na dystans i to chyba jak nigdy, zobaczymy z czasem jak to wszystko będzie wyglądać tym bardziej, że 27 jakoś już będziemy się widzieć : ) Muszę coś "teściowej" kupić ![]() A co do Twojego prezentu, myślę, że to dobry prezent, jeszcze że możesz do tego grawer zrobić to już całkiem i darmowe ładne etui : ) Mnie się osobiście podoba. Możesz mu dokupić jeszcze jakąś drobną rzecz tak do tego prezentu, jakiś perfum czy coś, albo coś tańszego : ) Ale ogólnie bardzo dobry pomysł na prezent : ) I oby Twoje szczęście trwało wieczność, musi ! ![]()
![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z perfumami nie będę wyskakiwała, bo TŻ kupuje takie w granicach 300-400zł, także... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane Wizażanki !
jakieś 3 lata temu odchudzałam sie wraz z grupą wsparcia na wizażu ![]() Ważyłam wtedy 60 kg, przy wzroście 158 waga spadła do 54 kg. Obecnie mierzę 163 cm, a moja waga wynosi 62 kg, przytyłam może nie w bardzo szybkim tempie, ale przytyłam. Dlatego powracam tu, mam nadzieję że moge się dołączyć bo wiem że takie wsparcie i grupowa motywacja działa , daje skutek ! Zaczyna od dzisiaj ! Plan na każdy dzień *mniej jedzenia *ograniczenie słodyczy *codziennie 30 min na rowerku *40 brzuszków wieczorem *w miarę możliwości basen z 62 kg mam zamiar zejść do 55kg . Buziaki ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A to z tymi perfumami to faktycznie ![]() Ale zawsze można wymyślić coś innego ![]() caroli2- Witamy ! ![]() Oczywiście, że grupowe odchudzanie zawsze daje efekty! ![]() Też plan dla siebie robiłam jakiś czas temu ![]() ![]() Nam wszystkim tu się uda schudnąć, Tobie również! ![]()
START 02.02.15r. 61,6 (14.03.15r.) ![]() Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-04 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile masz lat? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zostanę przy PARKERZE i coś najwyżej dokupię ![]() Boję się z czym On wyskoczy... Kiedyś się wygadał jak chciał mi kupić iPoda to Go zjechałam i dał spokój ![]()
![]() |
![]() |
#1147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja pamiętam jak nie mogliśmy się z moim TŻ widywać po kilka miesięcy i teraz sama się zastanawiam jak My to wytrwaliśmy, bo teraz miesiąca wytrzymać nie możemy ![]() Poduszka z zdjęciem? Ale fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() iPoda? O ludu, to też bym się bała na Twoim miejscu z tymi Jego prezentami ![]() Ja pamiętam jak mój TŻ mi kupił koszulkę do spania, ale okazała się trochę za mała, aż mi przykro było z tego powodu ![]() Zamierzam tak schudnąć, żeby się w nią zmieścić ! ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Poza tym mój TŻ stwierdził dzisiaj, żebym dała mu trochę czasu na zmianę, że będzie się starał, żeby znów nic nie zepsuć. W sensie, że nie potrafi się zmienić z dnia na dzień, zrozumiałam to, bo to niemożliwe zmienić się z dnia na dzień, ale wieczność też czekać nie będę ![]()
START 02.02.15r. 61,6 (14.03.15r.) ![]() Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-04 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 | |||
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też jestem ciekawa. I chciałabym resztę zdjęć zobaczyć itd
![]() ciekawe kiedy szczęśliwa narzeczona w końcu się pojawi ![]() musisz być konsekwentna i będzie ok ![]() Cytat:
![]() grzeczna dziewczynka ![]() Cytat:
![]() mój raczej by się nie ucieszył ![]() Cytat:
![]() poteżetowałam się i wróciłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
Aniaa_89- Oj na pewno szczęśliwa na pewno
![]() ![]() ![]() Staram się ![]() ![]()
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1151 | ||
Zakorzenienie
|
I tak mam wyrzuty
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Opowiedz coś więcej o sobie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
widzę że tu również o panach rozmawiacie więc powiem tak, zakochana po uszy w facecie któremu się znudziłam, ale z tego powodu już się nie przejmuję. Kocham muzykę, imprezy, mam małe grono przyjaciół wiernych przyjaciół, których nie oddałabym z nic. Z natury jestem strasznie nerwowa nie lubię kłamstwa. Gardzę ludźmi którzy krzywdzą innych, zwłaszcza tych którzy próbują krzywdzić maleństwa. W przyszłości chciałabym zostać stomatologiem , jeżeli to się nie uda fizjoterapeutką albo dietetykiem (może wtedy umiałabym sobie dopasować dietę). Lubię rozmawiać i pomagać innym. To chyba tyle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no to w takim razie kupuj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupię w przyszłym tygodniu ![]() Pogoda jest paskudna - wcale nie poprawia mojemu humorowi ![]()
![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli to Cię pocieszy to u mnie wpadło dzisiaj popołudniu kilka ciastek, ale jakoś nie rozpaczam z tego powodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tee, narzeczona! Widzę Cię ![]()
![]() |
![]() |
#1157 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koło 22 wrócili moi przyszli teściowie, już od progu pytając "i co powiedziałaś? TAK?" ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Loriette, czytając Twoje dalsze wypowiedzi już się nie śmieję ![]() ![]() Rodzina się ucieszyła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle wczoraj powtarzał chyba 30 razy "moja narzeczona" ![]() Dobrze, że jesteś twarda Mysia, tak trzymać ![]() Cytat:
![]() zaraz wrzucam foty! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
No to teraz fotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kurde czytam to wszystko i tak się cieszę jak nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czekamy na zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
![]() A ten mój róż na paznokciach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Raczkowanie
|
no to kilka słów o mnie
![]() ![]() ![]() AnULka248 piękny pierścionek! ![]()
![]() |
#1162 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już po ptokach, nie liczy się! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=Aniaa_89;30889244]jakbym to co najmniej ja sama się zaręczyła ![]() Wydawało mi się, że tylko ja mam takie poryte odczucia ![]() Cytat:
![]() ![]() 3kg do sylwestra dasz radę zrzucić bez problemu - też mam taki plan, ale im bliżej końca - tym gorzej ![]()
![]() |
![]() |
#1163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co ze ślubem? na razie tylko narzeczeństwo i nic dalej nie planujecie, czy myślicie już nad datą i powoli zaczynacie przygotowywania? ![]() Cytat:
![]() a co do ćwiczeń to trzeba się zmobilizować. Na początku często trzeba się do tego zmusić, ale potem jak już się zacznie, to to uzależnia i dzień bez ćwiczeń to dzień stracony ![]() ![]() ![]() ![]() ja właśnie niedawno skończyłam ćwiczyć ![]() ![]() niedługo jakiś obiadek, trochę lenistwa, a popołudniu idę do gina ![]() Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2011-12-05 o 13:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, dzisiaj gin - zapomniałam, że mówiłaś ![]() Ja obiadu jeszcze nie mam.. nawet nie jestem głodna, to chyba ze zmęczenia!
![]() |
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy tylko ja nie mam czasu na zjedzenie porządnego obiadu ?
i to jest mój błąd, bo zamiast usiąść zjeść coś ciepłego to ja wcinam w przerwach jakieś przekąski, a waga rośnie. Dzis zjadłam małe śniadanie, trochę ledwo ciepłej zupy a co najlepsze wcale nie jestem głodna, ale nie sądze że to dobrze jeść tak rzadko, z kolei dużo. A dzisiaj jeszcze : *sok ze świeżych pomarańczy na kolację ![]() *30 minut na rowerku stacjonarnym *40-50 brzuszków a Wam jak dieta idzie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj ok, dużo się nabiegałam, ale chyba znalazłam pomysł na siebie, na sylwestra. Dziewuszki dajcie mi znać czy mogę tak iść na imprezę - chciałabym doszyć do tej kiecki koronkę na dole - tylko nie wiem w jakim kolorze. Będę miała do tego czarne rajtki albo pończochy - moja przyjaciółka stwierdziła, że koronka powinna być czarna.
Co o tym sądzicie? Czy w ogóle mogę tak wyjść do ludzi? ;>
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
http://papilot2.mykmyk.pl/img/660/0/...1-11663485.jpg
sukienka identyczna jak ta po prawej ![]() ![]() ![]() Loriette pewnie, że możesz tak wyjść do ludzi! a jaka króótka ta kiecka ^^
nowy rok - nowe wyzwania start: 61,7 kg cel: 60 kg do celu: 1,7 kg ![]() Edytowane przez annka Czas edycji: 2011-12-05 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na jaką imprezę Wy w końcu idziecie? bo ja słyszałam tylko coś o wyjeździe do Niemiec ![]() Cytat:
![]() i brawa za ćwiczenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a koronka może bardzie kolorem przypominająca siwy, nie wiem jakie dokładnie kolory ma ta sukienka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Raczkowanie
|
annka- Witaj !
![]() ![]() Co do atmosfery się zgadzam, też uważam, że jest tu bardzo fajnie ![]() Tylko z czego Ty chcesz się odchudzać? Po podpisie widzę, że dużo nie ważysz ![]() Z Nami na pewno znajdziesz motywację ![]() Ładna sukienusia ![]() ![]() Ja bym nie mogła w takich sukienkach wyskoczyć jak Twoja czy Laury, bo mam za grube łydki : / Loriette- Czyli jednak widzę, że skorzystasz jeszcze z pomysłu na jakąś pierdołę, który Ci podsunęłam? ![]() Pogoda jest wciąż beznadziejna ![]() Przecież ja wczoraj sama zawaliłam, sama o tym dobrze wiesz ![]() Chyba wszystkie wczoraj zawaliłyśmy ![]() Zazdroszczę Ci teściowej ;> Ale mam nadzieję, że też tak z moją będę siedziała przy kawce ![]() ![]() ![]() Ponoć mi kupiła czapkę i szalik, a mój TŻ się wygadał ![]() Idziesz do Wrocławia? O jaa ! Przecież to 75km. ode mnie ![]() Co do sukienki to hmm.. czy TŻ nie będzie zazdrosny, że taka krótka? ![]() Co do koronki, uważam, że to dobry pomysł ![]() caroli2- Widzę, że ambitne plany na przyszłość. Może w końcu będzie jakaś porządna dentystka ![]() Bo ciągle trafiam na kijowych, a potrzebuje naprawdę dobrego dentysty ! ![]() Aniaa_89- U mnie wpadło trochę chrupek wczoraj, a dzisiaj po południu 2 ciastka i grzesiek kakaowy bez czekolady, ale nie jest źle z wynikiem podliczeniowym kalorie ![]() AnULka248- To znakomicie, że dogadujecie się z Waszymi teściami ![]() Ja jakoś też tak mam, że rodzina mojego mnie lubi, a moi Jego ![]() ![]() Też to zauważyłam, że jesteśmy zżyte wszystkie ![]() Bo ja pierwsze co robię prawie codziennie jak przyjdę do domu, to wchodzę na wizaż tu do Was ![]() W ogóle może to Cię rozśmieszy, ale mam podobne ręce do Twoich ![]() ![]() No jak na razie między mną a TŻ jest dobrze, już 2 dni jest okej, ale nie będę zapeszać ![]() Dziewczyny dziś całe po południe przespałam, obudziłam się o 20:30 ![]() Jutro idę z moim psiakiem do doktora, bo się rozchorował jakoś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Kupiłam sobie dzisiaj pasek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.