Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-04, 19:56   #4441
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Eeee, to jest dobre Zrób mu tak i powiedz, że po polsku to jest jakieś przysłowie miłosne No chyba, że rozumie podstawowe zwroty.
Aga, On często poprawia MOJĄ POLSZCZYZNĘ, bo mówi perfekto po polsku Na początku kaleczył formę pisaną, ale pisaliśmy wiele emaili i się wyrobił przy mnie Polski, śląski, niemiecki, angielski, czeski, troszkę włoskiego - nie zagnę Go

Dobre kcal nie są złe! Ja niedawno jadłam caprese i szczególnie nie ubolewam!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 21:03   #4442
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Och Nie płakusiaj Od sterydów głównie się puchnie (niestety), ale jak się odstawia leki, to wszystko powinno wrócić do normy

Eeee, to jest dobre Zrób mu tak i powiedz, że po polsku to jest jakieś przysłowie miłosne No chyba, że rozumie podstawowe zwroty.

Psyhe, powodzenia A jeśli chodzi o tego kolesia- daj sobie czas. Okaże się jaki jest naprawdę, nie zadręczaj się na samym początku znajomości, bo nie ma sensu. I wybij sobie z głowy myśli w stylu "Nie mam kasy, więc to się nie uda".

Ja dzisiaj byłam na urodzinach u babci i zjadłam milion kalorii. Ale schudłam kilogram i z tego się cieszę. I jeszcze Cieszę się z tego, że Winyl wróciła- już myślałam, że nas nie kocha
Chciałabym to zobaczyć . Tzn. gdyby ktoś Go zaczepił "czemu Pan ma taki napis na długopisie? - aa bo to takie przysłowie polskie"

Psyhe! Weź się w garść! (zaraz nadrobię klub) Jesteś wspaniałą osobą i to się ma liczyć, a nie pieniądze! I nie przejmuj się tym co robią inni w Twoim mieście - to Ty decydujesz o swoim życiu!

No to gratulacje Agnes za ten kilogram! Ja w międzyczasie jak mnie nie było schudłam dwa kilogramy, ale później trafiły mi się dwie imprezy z rzędu i 0.5kg wróciło .
Kocham Was bardzo! Nie sądziłam, że w ogóle zauważycie moją nieobecność .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 21:10   #4443
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Z anemii nie wychodzę od lipca, także może ma ona jakiś wpływ

Wiesz.. chciałam po prostu taką elegancką czcionką napisać Jego imię i nazwisko - dla studenta i właściciela firmy wydaje się to być najodpowiedniejszy grawer.
mi też ostatnio leci krew ale mam takie te krwotoki że SZOK! Ale to moze byc przez ten moj obecny stan takze mniejsza o to co mi sie dzieje, ale Ty zdecydowanie powinnas wybrać się do laryngologa, sluchaj mamy! może to być krzywa przegroda albo polipy, lepiej to skontroluj kochana!

parker to super pomysl. ja dalam swojemu pioro parkera na mikolaja i byl to bardzo trafiony prezent. dzisiaj kupilam mu 2 pary bokserek (w pumie, nie wiem, takich jeszcze nie mial, mozecie powiedziec cos o jakosci?) no i chyba jutro dokupie zestaw parkera- olowek i dlugopis. mysle ze to tez sie przyda. licze na to ze awansuje w pracy ;p no i mikolaj bedzie z glowy. o choince jeszcze nie myslalam ;/

co do graweru to faktycznie bardzo ciezko trafic kompletnie nie wiem co Ci doradzic. ja dalam bez zadnego napisu
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Dzieje się, dzieje, ale nie będę teraz o tym pisać.

Ale są też pozytywne rzeczy z tym związane - np. postanowiłam, że nie będę wszystkiego odkładać na później, że zamierzam żyć,a nie egzystować -co z tego, że nie mam czasu - nigdy go nie będę mieć, więc po prostu staram się żyć wg zasad typu carpe diem, a co!
Winyl kochanie słodkie co się z Tobą dzieje? znikasz na tak długo, a jak wracasz to piszesz tak jakby zostaly Ci 3 miesiace życia, HELOUUU spojrz jaki masz piekny avatar i nas tak nie traktuj, bo my, wizazowe panienki Cie kochamy i skupiamy na Tobie wszelkie poklady zyciowej empatii!

Cytat:
Och Nie płakusiaj Od sterydów głównie się puchnie (niestety), ale jak się odstawia leki, to wszystko powinno wrócić do normy

Ja dzisiaj byłam na urodzinach u babci i zjadłam milion kalorii. Ale schudłam kilogram i z tego się cieszę. I jeszcze Cieszę się z tego, że Winyl wróciła- już myślałam, że nas nie kocha
1. w sumie to nic nie jem. tylko pije. kompletnie nie mam apetytu i zygac mi sie chce dzisiaj mialam srake nie wiem, nie ogarniam, zwaze sie jak odstawie tabletki

2. u mnie Barbara miala dzis imieniny, takze cala rodzina zywila sie milionami kalorii, piona mnie ratuje choroba ;p (pasztetu nie bylo xD)

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
ej, fajne nogi czy nie, noszenie legginsów jako spodni jest dziwne No ale nie dziwię się, masz tak boską figurę, którą sama wypracowałaś, że wizja zniszczenia czegokolwiek przez te tabsy to pewnie jest masakra

Cieszę się, że z płucami jest dobrze... Ty chyba miałaś zawsze problemy z tarczycą, prawda? Nie wiem czemu, ale strasznie często słyszę o problemach związanych z tarczycą właśnie, przyjaciółce niedawno wykryli hashimoto i też jakieś dziwne rzeczy się dzieją
1. no, to jest mega dziwne, ale te laski ostatnio coraz czesciej maja normalnie spodnie, ktore sa mega opiete i maja w nich fajne tylki, ale nie sa to legginsy ;p pewnie taki ubior ma swoja specjalna nazwe ktorej ja nie ogarnelam, ale tez musze miec takie portki (mam same dobrze dopasowane spodnie, ale jednak nie ukladaja sie tak jak te ktore one nosza aaa nie wiem ocb:P)

2. no, ja mam problemy z tarczyca, tez mam hashimoto. lacze sie w bolu z Twoja przyjaciolka. teraz skutki tej choroby sa praktycznie nieodczuwalne, no ale w przyszlosci pewnie niezle skomplikuje mi to zycie . wole o tym ne myslec , brrr ;p

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-12-04 o 21:13
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 21:17   #4444
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
mi też ostatnio leci krew ale mam takie te krwotoki że SZOK! Ale to moze byc przez ten moj obecny stan takze mniejsza o to co mi sie dzieje, ale Ty zdecydowanie powinnas wybrać się do laryngologa, sluchaj mamy! może to być krzywa przegroda albo polipy, lepiej to skontroluj kochana!
Jeśli znajdę czas i odwagę to pójdę, póki co nie mam na nic czasu, a co dopiero na stanie w kolejkach!
Cytat:
parker to super pomysl. ja dalam swojemu pioro parkera na mikolaja i byl to bardzo trafiony prezent. dzisiaj kupilam mu 2 pary bokserek (w pumie, nie wiem, takich jeszcze nie mial, mozecie powiedziec cos o jakosci?) no i chyba jutro dokupie zestaw parkera- olowek i dlugopis. mysle ze to tez sie przyda. licze na to ze awansuje w pracy ;p no i mikolaj bedzie z glowy. o choince jeszcze nie myslalam ;/

co do graweru to faktycznie bardzo ciezko trafic kompletnie nie wiem co Ci doradzic. ja dalam bez zadnego napisu
No to tak zrobię - kupię tego parkera, a na grawer dam po prostu Jego imię i nazwisko - niech się cieszy, że ma coś SWOJEGO

TŻ właśnie zadzwonił, że dojechał do Niemiec. Jakoś tak dziwnie, bo wiem, że w czwartek wraca, ale i tak zostawia mnie tutaj bez smsów na dobranoc

Stary 2011-12-04, 21:27   #4445
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ właśnie zadzwonił, że dojechał do Niemiec. Jakoś tak dziwnie, bo wiem, że w czwartek wraca, ale i tak zostawia mnie tutaj bez smsów na dobranoc
oj biedna! moze to głupie, ale smsy na dobranoc MUSZĄ BYĆ! my non stop jesteśmy pod telefonem, to az chore nie umialabym postawic sie w Twojej sytuacji, ze dzieli was taka odleglosc no i granica, takze kontakty macie utrudnione; jesteś mega dzielna. Będzie z Ciebie silna babeczka

Stary 2011-12-04, 21:30   #4446
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
oj biedna! moze to głupie, ale smsy na dobranoc MUSZĄ BYĆ! my non stop jesteśmy pod telefonem, to az chore nie umialabym postawic sie w Twojej sytuacji, ze dzieli was taka odleglosc no i granica, takze kontakty macie utrudnione; jesteś mega dzielna. Będzie z Ciebie silna babeczka
Bania przecież M. mieszka w Polsce. Po prostu pojechał z autem i przy okazji do rodziców i brata, wraca w czwartek. Ja po prostu przyzwyczaiłam się do tego, że jest tutaj CIĄGLE i te 4 dni bez DOBRANOC wydają mi się nie do ogarnięcia - obiecał mi email na dobranoc, ale pewnie już nie doczekam

Stary 2011-12-04, 21:51   #4447
muminek88
Zadomowienie

[QUOTE=bita smietana;30879761]gratuluję! To robisz tę przerwę?
no robie i mimo ze jem slodkie i smietnikowe jedzenie to schudlam ....chcecie widziec moj brzusio po a6w?? bo sama nie wierze :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG2955.jpg (20,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG2980.jpg (41,9 KB, 32 załadowań)
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-04, 22:06   #4448
biedroneczek
Raczkowanie

To robisz tę przerwę?
no robie i mimo ze jem slodkie i smietnikowe jedzenie to schudlam ....chcecie widziec moj brzusio po a6w?? bo sama nie wierze :P[/QUOTE]

Wow
Super też zacznę
Przepraszam, mama nadzieję, że Cie nie uraże
Na pierwszym zdjęciu miałaś taki wiszący tłuszczyk, jak ja
Myślałam, że te ćwiczenia nic nie dadzą bo mięśnie zrobią się pod tym tłuszczem, a tu widze że fajnie to wszystko dział.
utwierdz mnie ze dobrze myślę i od jutra się zabieram do roboty
A może coś jeszcze robiłaś, wiadomo że jakas tam dieta była nie
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 22:36   #4449
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Nic już mi nie pomoże......;/ Skoro dla ludzi prawdziwą wartość mają pieniądze, to po ch*j mi moje dobre serduszko????????
tez tego nie ogarniam
ja z kolei doswiadczylam tego w pracy, mam najwieksze doświadczenie, wykształcenie, a jestem pierwsza do zwolnienia bo mam średni utarg. Ale moja szefowa to świnia, wiec to zupelnie inna bajka.

Niestety jeszcze nie raz w zyciu tego doświadczysz. ja myśle że dobra karma wraca, badź dla ludzi taka - jak chcesz żeby inni Cie traktowali. I zyj tak, zeby po prostu siebie lubiec ja sie nigdy nie przejmowałam tym co ktos mysli.

A koles o ktorym pisalas w klubie jest beznadziejny, bez urazy. Ja po prstu nie wierze, ze w dzisiejszych czasach istnieje taki mezalians. No chyba ze mowimy o duzych skrajnosciach, ze rodzice nie zaakceptoiwali by Cie gdybys byla bardzo uboga, rodzice alkoholicy itp. choc to i tak Cie nie przekresla

takze glowa do gory

przez moje mieszkanie przeszlo tornado, mialam gosci na weekend jak zwykle alkohol przesiakl nawet w pościel generalnie to bylo by super gdyby nie to, ze poklocilam sie z TZ.
Stary 2011-12-04, 22:45   #4450
bita smietana
Zakorzenienie

[QUOTE=muminek88;30888812]
Cytat:
gratuluję! To robisz tę przerwę?
no robie i mimo ze jem slodkie i smietnikowe jedzenie to schudlam ....chcecie widziec moj brzusio po a6w?? bo sama nie wierze :P
szczena opada!
świetny efekt!

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
tez tego nie ogarniam
ja z kolei doswiadczylam tego w pracy, mam najwieksze doświadczenie, wykształcenie, a jestem pierwsza do zwolnienia bo mam średni utarg. Ale moja szefowa to świnia, wiec to zupelnie inna bajka.

Niestety jeszcze nie raz w zyciu tego doświadczysz. ja myśle że dobra karma wraca, badź dla ludzi taka - jak chcesz żeby inni Cie traktowali. I zyj tak, zeby po prostu siebie lubiec ja sie nigdy nie przejmowałam tym co ktos mysli.

A koles o ktorym pisalas w klubie jest beznadziejny, bez urazy. Ja po prstu nie wierze, ze w dzisiejszych czasach istnieje taki mezalians. No chyba ze mowimy o duzych skrajnosciach, ze rodzice nie zaakceptoiwali by Cie gdybys byla bardzo uboga, rodzice alkoholicy itp. choc to i tak Cie nie przekresla

takze glowa do gory
podpisuję się pod tym wszystkim

Co się dzieje z TŻ?
Stary 2011-12-04, 22:54   #4451
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania przecież M. mieszka w Polsce. Po prostu pojechał z autem i przy okazji do rodziców i brata, wraca w czwartek. Ja po prostu przyzwyczaiłam się do tego, że jest tutaj CIĄGLE i te 4 dni bez DOBRANOC wydają mi się nie do ogarnięcia - obiecał mi email na dobranoc, ale pewnie już nie doczekam
wieeem wiem, ale ja to napisałam też w odniesieniu do Waszej poprzedniej sytuacji, kiedy dzielilo was tyle kilometrów wiem że teraz mieszka w Polsce. chodzilo mi o to, że przez takie doświadczenia nabierasz takiej wewnetrznej sily xD albo juz pieprze bzdury o tej porze, nie zwracaj uwagi
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
WOW! widać różnicę!
Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Wow
Super też zacznę
Przepraszam, mama nadzieję, że Cie nie uraże
Na pierwszym zdjęciu miałaś taki wiszący tłuszczyk, jak ja
Myślałam, że te ćwiczenia nic nie dadzą bo mięśnie zrobią się pod tym tłuszczem, a tu widze że fajnie to wszystko dział.
utwierdz mnie ze dobrze myślę i od jutra się zabieram do roboty
A może coś jeszcze robiłaś, wiadomo że jakas tam dieta była nie
Biedroneczek, ile ważysz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-04, 23:05   #4452
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
Cytat:
gratuluję! To robisz tę przerwę?
Wow, niezły efekt! Samo a6w czy coś jeszcze?

XOXO
Stary 2011-12-04, 23:20   #4453
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

przez moje mieszkanie przeszlo tornado, mialam gosci na weekend jak zwykle alkohol przesiakl nawet w pościel generalnie to bylo by super gdyby nie to, ze poklocilam sie z TZ.
dokładnie, może to głupie, ale "nie czyń bliźniemu co Tobie niemile" jest dla mnie ponadczasowe + żyj tak, aby po twojej smierci wszystkim wkolo bylo nudno. banalne polaczenie, ale sie sprawdza. nie wiem w odniesieniu do czego to pisze ale tak jakos mi sie nasunelo po poscie Ewelki chyba musze juz isc spac

Ewelka , co z TZem?!

Stary 2011-12-05, 07:32   #4454
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, może to głupie, ale "nie czyń bliźniemu co Tobie niemile" jest dla mnie ponadczasowe + żyj tak, aby po twojej smierci wszystkim wkolo bylo nudno. banalne polaczenie, ale sie sprawdza. nie wiem w odniesieniu do czego to pisze ale tak jakos mi sie nasunelo po poscie Ewelki chyba musze juz isc spac

Ewelka , co z TZem?!
Zgadzam się w 100%!

Śpioooochy! Też bym pospała :/.

XOXO
Stary 2011-12-05, 07:48   #4455
aniabaniaa
Zakorzenienie

Nie śpię! Mam tyyyle rzeczy do zrobienia

No i weszlam na wagę, nie wytrzymałam. jest to przedziwne, ale ważę mniej niż przed braniem tabletek, 58,5

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 08:57   #4456
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:

Biedroneczek, ile ważysz?
Dziś rano 62,4, ale wczoraj przesadziłam z jedzeniem wieczorem.
Normalnie tak poniżej 62, jak tu przyszłam pierwszy raz to 60
Wiesz ja nie jestem jakaś na maksa otyła, ale źle wyglądam przez brzuch i boczki
obcy ludzie, czy znajomi mówią mi że jestem szczupła i wydziwiam, że chce sie odchudzac. Wszystko dlatego, że ja się tak ubieram, mam szczupłe nogi i prawie nie mam tyłka to zakładam obcisłe spodnie, albo krótkie spodenki czy spódniczki i tunikę, albo troszkę dłuższą bluzeczkę szeroką na dole i brzucha nie widać. Ale ja lubie obcisłe rzeczy, bluzeczki sukienki, nie mówiąc o pokazaniu sięw stroju kąpielowym
Koniec o tym bo troche się rozpisałam i pokazała się moja zadufana w sobie osobowość.

A co do tych japonek specjalnie obejrzałam ten program Martyny Wojciechowskiej. No masakra, ale dalej mi się podobają
Zaskoczyło mnie tam, ze ta dziewczyna, która była modelką była doceniana bo była wysoka Myślałąm, że tylko niskie, albo średniego wzrostu dziewczyny dobrze w wyglądaja w takiej stylizacji.
W każdym razie nie będę się ubierać cała na różowo, ani zachowywać jak mała dziewczynka. Myślę, że warto jednak przemycić do swojej szafy kilka sukienek, może trochę dodatków w tym stylu. Zdecydowanie bardziej mi się to podoba niz kobieta wamp.

A szpilki niestety noszę rzadko, szczerze to nie umiem w nich dobrze chodzić Mężczyzna mojego życia jest tylko 6 cm wyższy więc jestem troche ograniczona. jemu nie przeszkadza, namawia mnie żebym nosiła jak najyższe obcasy, ale ja się źle czuje. Z drugiej strony 6 cm szpilki są dla mnie brzydkie, apewno nie każde, ale większość. Mi podobają się te 10 i 12 cm
Cho ostatnio kupiłam 8 i o dziwo są ładne i wygodne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (35,2 KB, 11 załadowań)
Stary 2011-12-05, 09:14   #4457
psyhe666
Zakorzenienie

Hej laskiiiiiiiiiii

Trochę ochłonęłam! Napisałam mu smsa i ciekawe czy się odezwie czy nie... (napisałam mu m.in. że troche mu współczuje )

Z tego wszystkiego to wczoraj na noc zabrałam się za robienie notatek I zaczynam z powrotem robić prawko...
Yhhhhhhhh!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:18   #4458
aniabaniaa
Zakorzenienie

Biedroneczek , Hehehe no to Cię świetnie rozumiem w sumie mam podobnie, stale jestem na diecie bo to w sumie moja fanaberia inni mogą mi mówić, że jest ok, ja tam wiem swoje.

A do ilu chcialabyś zejść?

Co do szpilek, to taaak, zdecydowanie najfajniejsze są te meeega wysokie z taaka cienka i zgrabna szpilka

kocham szpilki

też zaskoczyła mnie ta dziewczyna nie zdawałam sobie sprawy, że tam zdarzają się wysokie dziewczyny ;p

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Z tego wszystkiego to wczoraj na noc zabrałam się za robienie notatek I zaczynam z powrotem robić prawko...
Yhhhhhhhh!
super! kurde tez musze w koncu wrocic na to prawko, aj ;/

Stary 2011-12-05, 09:28   #4459
psyhe666
Zakorzenienie

No i odpisal........
Faceci sa nienormalni, powaznie.
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 09:37   #4460
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Hej laskiiiiiiiiiii

Trochę ochłonęłam! Napisałam mu smsa i ciekawe czy się odezwie czy nie... (napisałam mu m.in. że troche mu współczuje )

Yhhhhhhhh!
Zrób sobie teraz, masz czas nawet jak nie będziesz jeździć regularnie to później szybko sbie przypomnisz w razie potrzeby. A kurs jednak trochę trwa
W przyszłości prawko może Ci być potrzebne do pracy, wiesz takie potrzeby wyskakują czasem z dnia na dzień a Ty już będziesz miaął. Serio naprawde warto. Ja się długo sprzeciwiałam, do tej pory nie jeżdże ale dokument sobie siedzi w portfelu już 3 lata Ojciec mnie trochę zmusił, bo jak to córeczka zawodoweo kierowcy nie będzie mieć prawajazdy
Wjechał mi na ambicje i zrobiłam a teraz coraz bardziej mnie kusi żeby kupić sobie samochód, ale to już razem z TŻ, a on chce coś wielkiego, a ja coś małego (smart) i nie możemy się dogadać.
Cytat:
Biedroneczek , Hehehe no to Cię świetnie rozumiem w sumie mam podobnie, stale jestem na diecie bo to w sumie moja fanaberia inni mogą mi mówić, że jest ok, ja tam wiem swoje.

A do ilu chcialabyś zejść?

Co do szpilek, to taaak, zdecydowanie najfajniejsze są te meeega wysokie z taaka cienka i zgrabna szpilka

kocham szpilki

też zaskoczyła mnie ta dziewczyna nie zdawałam sobie sprawy, że tam zdarzają się wysokie dziewczyny ;p

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

super! kurde tez musze w koncu wrocic na to prawko, aj ;/
Myślę, że ważąc 57 kg byłoby ok, wyglądałabym juz fajnie, ewentualnie jak dziecko z afryki chude nóżki i rączki, a brzuch jak balonik
Niestety taką mam budowe, ale strasznie mnie podbudowały te zdjęcia muminka88, od dziś zacznę aw6 czy jak to tam się pisze

A tak w ogóle to mogę ważyć 115 kg tylko żeby brzuch sobie siedział spokojnie a nie sterczał i wisiał na zmiane
No to chyba tyle, szczupłajakaś bardzo nie jestem też, raczej normalna. Jedyne osoby, które się zachwycają moim ciałem to żule
W ciągu ostatniego miesiąca 5 mnie zaczepiło zeby mi powiedzieć jaka to jestem zgrabna:h ahaha:

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
No i odpisal........
Faceci sa nienormalni, powaznie.
Co tam wymyślił?? Trzymaj się, jak przejmuje się tylko tym co myslą inni to nie jest Ciebie wart
Stary 2011-12-05, 09:53   #4461
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz coraz bardziej mnie kusi żeby kupić sobie samochód, ale to już razem z TŻ, a on chce coś wielkiego, a ja coś małego (smart) i nie możemy się dogadać.
oo nieee no to się nie dogadacie
Cytat:
Myślę, że ważąc 57 kg byłoby ok, wyglądałabym juz fajnie, ewentualnie jak dziecko z afryki chude nóżki i rączki, a brzuch jak balonik
Niestety taką mam budowe, ale strasznie mnie podbudowały te zdjęcia muminka88, od dziś zacznę aw6 czy jak to tam się pisze
to a6w powinno Ci pomóc, tylko jest to okropnie nudzące i monotonne ;p
a jak tam hula hop, kręcisz trochę?

Cytat:
A tak w ogóle to mogę ważyć 115 kg tylko żeby brzuch sobie siedział spokojnie a nie sterczał i wisiał na zmiane
No to chyba tyle, szczupłajakaś bardzo nie jestem też, raczej normalna. Jedyne osoby, które się zachwycają moim ciałem to żule
W ciągu ostatniego miesiąca 5 mnie zaczepiło zeby mi powiedzieć jaka to jestem zgrabna:h ahaha:

jak to się mówi, lepszy rydz niż nic

Stary 2011-12-05, 10:08   #4462
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
oo nieee no to się nie dogadacie

to a6w powinno Ci pomóc, tylko jest to okropnie nudzące i monotonne ;p
a jak tam hula hop, kręcisz trochę?

jak to się mówi, lepszy rydz niż nic
1. Pewnie będzie coś dużego, ale z automatyczną skrzynią biegów
2. Muszę się zmusić jakoś bo naprawdę źle sie ze sobą czuje. Szczególnie jak teraz przytyłam na tym wyjeździe a tak w ogóle od 2 tygodni nie jem ziemniaków i chleba
Nie kręce bo nie umiem Jak byłam mała to umiałąm terz cały zcas mi spada
Miałam próbować w zeszłym tygodniu ale dostałą @ i nie było jak. Moze dziś spróbuje
3. powiem wam, ze ja w ogóle mam dziwne przygody Staruszki proszą mnie zebym przeprowadzała je przez ulice, często pyta mnie ktos która godzina, raz jedna kobieta poprosiła mnie żebym pomogła jej wybrać pieniądze z bankomatu. Chyba wyglądam na dobrego człowieka
Stary 2011-12-05, 10:21   #4463
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
2. Muszę się zmusić jakoś bo naprawdę źle sie ze sobą czuje. Szczególnie jak teraz przytyłam na tym wyjeździe a tak w ogóle od 2 tygodni nie jem ziemniaków i chleba
3. powiem wam, ze ja w ogóle mam dziwne przygody Staruszki proszą mnie zebym przeprowadzała je przez ulice, często pyta mnie ktos która godzina, raz jedna kobieta poprosiła mnie żebym pomogła jej wybrać pieniądze z bankomatu. Chyba wyglądam na dobrego człowieka
wow, super! dobry początek 2 tygodnie to super wynik!

hhaahaa chyba podświadomie wyczuwają, że masz dobre serduszko

sprzatanie garderoby jest bez sensu

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 10:52   #4464
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
wow, super! dobry początek 2 tygodnie to super wynik!

hhaahaa chyba podświadomie wyczuwają, że masz dobre serduszko

sprzatanie garderoby jest bez sensu
No co Ty?? Uwielbiam układać ciuchy moje, ewentualnie mamy bo coś może mi się przydać Zawsze znajduje coś o czym zupełnie zapomniaąłm
W ogóle to czesto robie to dla relaksu
Układam ubrania np kolorami albo w całe pasujące do siebie zestawy Myślisz, że to juz choroba
Stary 2011-12-05, 10:57   #4465
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty?? Uwielbiam układać ciuchy moje, ewentualnie mamy bo coś może mi się przydać Zawsze znajduje coś o czym zupełnie zapomniaąłm
W ogóle to czesto robie to dla relaksu
Układam ubrania np kolorami albo w całe pasujące do siebie zestawy Myślisz, że to juz choroba
hehehe własnie dlatego piszę, że to bez sensu, bo w moim, podobnie jak w Twoim przypadku jest to jakaś niekończąca się opowieść ciągle coś zmieniam. W zależności od weny układam ubrania kolorystycznie, albo w zależności od rodzaju, lub też dobieram je w zestawy i tak wieszam na wieszaki (to się kompletnie nie sprawdza ;p) za każdym razem wpadam albo w samouwielbienie, albo łapię dola, że mam beznadziejne ubrania

no. a tymczasem chyba wezmę się za mycie okien korzystając z w miarę luźnego dnia

Stary 2011-12-05, 11:04   #4466
psyhe666
Zakorzenienie

Heeeeeej Załatwiłam sobie już jazdy i teoretyczny egzamin
so trójka maybe.

Stary 2011-12-05, 11:07   #4467
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Heeeeeej Załatwiłam sobie już jazdy i teoretyczny egzamin
Wooow, ale szybko

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 11:10   #4468
psyhe666
Zakorzenienie

Nom
Wiem, że zap ierwszym razem nie zdam, ale może w lutym/marcu już będę miała prawko
so trójka maybe.

Stary 2011-12-05, 11:13   #4469
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nom
Wiem, że zap ierwszym razem nie zdam, ale może w lutym/marcu już będę miała prawko
a jak sie czujesz za kierownicą? ja myslę, że ja nie powinnam mieć prawka i skupic się na byciu dobrą dla TŻa żeby mi nie marudził, że mam zrobic

Stary 2011-12-05, 11:35   #4470
psyhe666
Zakorzenienie

Ania, czuje sie swietnie, ale kurde na egzaminie zawsze mam mega stresa i cos glupiego odwale;/
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości