|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
Na początku kaleczył formę pisaną, ale pisaliśmy wiele emaili i się wyrobił przy mnie Polski, śląski, niemiecki, angielski, czeski, troszkę włoskiego - nie zagnę Go Dobre kcal nie są złe! Ja niedawno jadłam caprese i szczególnie nie ubolewam!
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tzn. gdyby ktoś Go zaczepił "czemu Pan ma taki napis na długopisie? - aa bo to takie przysłowie polskie" Psyhe! Weź się w garść! (zaraz nadrobię klub) Jesteś wspaniałą osobą i to się ma liczyć, a nie pieniądze! I nie przejmuj się tym co robią inni w Twoim mieście - to Ty decydujesz o swoim życiu! No to gratulacje Agnes za ten kilogram! Ja w międzyczasie jak mnie nie było schudłam dwa kilogramy, ale później trafiły mi się dwie imprezy z rzędu i 0.5kg wróciło Kocham Was bardzo! .
|
|
#4443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze mniejsza o to co mi sie dzieje, ale Ty zdecydowanie powinnas wybrać się do laryngologa, sluchaj mamy! może to być krzywa przegroda albo polipy, lepiej to skontroluj kochana!parker to super pomysl. ja dalam swojemu pioro parkera na mikolaja i byl to bardzo trafiony prezent. dzisiaj kupilam mu 2 pary bokserek (w pumie, nie wiem, takich jeszcze nie mial, mozecie powiedziec cos o jakosci?) no i chyba jutro dokupie zestaw parkera- olowek i dlugopis. mysle ze to tez sie przyda. licze na to ze awansuje w pracy ;p no i mikolaj bedzie z glowy. o choince jeszcze nie myslalam ;/ co do graweru to faktycznie bardzo ciezko trafic kompletnie nie wiem co Ci doradzic. ja dalam bez zadnego napisu ![]() Cytat:
Cytat:
dzisiaj mialam srake nie wiem, nie ogarniam, zwaze sie jak odstawie tabletki 2. u mnie Barbara miala dzis imieniny, takze cala rodzina zywila sie milionami kalorii, piona mnie ratuje choroba ;p (pasztetu nie bylo ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
(mam same dobrze dopasowane spodnie, ale jednak nie ukladaja sie tak jak te ktore one nosza aaa nie wiem ocb:P)2. no, ja mam problemy z tarczyca, tez mam hashimoto. lacze sie w bolu z Twoja przyjaciolka. teraz skutki tej choroby sa praktycznie nieodczuwalne, no ale w przyszlosci pewnie niezle skomplikuje mi to zycie . wole o tym ne myslec , brrr ;p
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-12-04 o 22:13 |
||||
|
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
TŻ właśnie zadzwonił, że dojechał do Niemiec. Jakoś tak dziwnie, bo wiem, że w czwartek wraca, ale i tak zostawia mnie tutaj bez smsów na dobranoc
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my non stop jesteśmy pod telefonem, to az chore nie umialabym postawic sie w Twojej sytuacji, ze dzieli was taka odleglosc no i granica, takze kontakty macie utrudnione; jesteś mega dzielna. Będzie z Ciebie silna babeczka
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4447 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=bita smietana;30879761]gratuluję!
To robisz tę przerwę?![]() no robie i mimo ze jem slodkie i smietnikowe jedzenie to schudlam ....chcecie widziec moj brzusio po a6w?? bo sama nie wierze :P |
|
|
|
#4448 |
|
Raczkowanie
|
To robisz tę przerwę?
![]() no robie i mimo ze jem slodkie i smietnikowe jedzenie to schudlam ....chcecie widziec moj brzusio po a6w?? bo sama nie wierze :P[/QUOTE] Wow Super też zacznę Przepraszam, mama nadzieję, że Cie nie uraże Na pierwszym zdjęciu miałaś taki wiszący tłuszczyk, jak ja ![]() Myślałam, że te ćwiczenia nic nie dadzą bo mięśnie zrobią się pod tym tłuszczem, a tu widze że fajnie to wszystko dział. utwierdz mnie ze dobrze myślę i od jutra się zabieram do roboty ![]() A może coś jeszcze robiłaś, wiadomo że jakas tam dieta była nie
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z kolei doswiadczylam tego w pracy, mam najwieksze doświadczenie, wykształcenie, a jestem pierwsza do zwolnienia bo mam średni utarg. Ale moja szefowa to świnia, wiec to zupelnie inna bajka. Niestety jeszcze nie raz w zyciu tego doświadczysz. ja myśle że dobra karma wraca, badź dla ludzi taka - jak chcesz żeby inni Cie traktowali. I zyj tak, zeby po prostu siebie lubiec A koles o ktorym pisalas w klubie jest beznadziejny, bez urazy. Ja po prstu nie wierze, ze w dzisiejszych czasach istnieje taki mezalians. No chyba ze mowimy o duzych skrajnosciach, ze rodzice nie zaakceptoiwali by Cie gdybys byla bardzo uboga, rodzice alkoholicy itp. choc to i tak Cie nie przekresla takze glowa do gory przez moje mieszkanie przeszlo tornado, mialam gosci na weekend jak zwykle alkohol przesiakl nawet w pościel
|
|
#4450 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=muminek88;30888812]
Cytat:
świetny efekt! Cytat:
![]() Co się dzieje z TŻ? |
||
|
|
|
#4451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ żyj tak, aby po twojej smierci wszystkim wkolo bylo nudno. banalne polaczenie, ale sie sprawdza. nie wiem w odniesieniu do czego to pisze ale tak jakos mi sie nasunelo po poscie Ewelki chyba musze juz isc spac ![]() Ewelka , co z TZem?!
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śpioooochy! Też bym pospała :/.
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Nie śpię! Mam tyyyle rzeczy do zrobienia
![]() No i weszlam na wagę, nie wytrzymałam. jest to przedziwne, ale ważę mniej niż przed braniem tabletek, 58,5
|
#4456 |
|
Raczkowanie
|
Dziś rano 62,4, ale wczoraj przesadziłam z jedzeniem wieczorem.
![]() Normalnie tak poniżej 62, jak tu przyszłam pierwszy raz to 60 Wiesz ja nie jestem jakaś na maksa otyła, ale źle wyglądam przez brzuch i boczki ![]() obcy ludzie, czy znajomi mówią mi że jestem szczupła i wydziwiam, że chce sie odchudzac. Wszystko dlatego, że ja się tak ubieram, mam szczupłe nogi i prawie nie mam tyłka to zakładam obcisłe spodnie, albo krótkie spodenki czy spódniczki i tunikę, albo troszkę dłuższą bluzeczkę szeroką na dole i brzucha nie widać. Ale ja lubie obcisłe rzeczy, bluzeczki sukienki, nie mówiąc o pokazaniu sięw stroju kąpielowymKoniec o tym bo troche się rozpisałam i pokazała się moja zadufana w sobie osobowość. A co do tych japonek specjalnie obejrzałam ten program Martyny Wojciechowskiej. No masakra, ale dalej mi się podobają![]() Zaskoczyło mnie tam, ze ta dziewczyna, która była modelką była doceniana bo była wysoka Myślałąm, że tylko niskie, albo średniego wzrostu dziewczyny dobrze w wyglądaja w takiej stylizacji.W każdym razie nie będę się ubierać cała na różowo, ani zachowywać jak mała dziewczynka. Myślę, że warto jednak przemycić do swojej szafy kilka sukienek, może trochę dodatków w tym stylu. Zdecydowanie bardziej mi się to podoba niz kobieta wamp. A szpilki niestety noszę rzadko, szczerze to nie umiem w nich dobrze chodzić Mężczyzna mojego życia jest tylko 6 cm wyższy więc jestem troche ograniczona. jemu nie przeszkadza, namawia mnie żebym nosiła jak najyższe obcasy, ale ja się źle czuje. Z drugiej strony 6 cm szpilki są dla mnie brzydkie, apewno nie każde, ale większość. Mi podobają się te 10 i 12 cmCho ostatnio kupiłam 8 i o dziwo są ładne i wygodne. |
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laskiiiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() Trochę ochłonęłam! Napisałam mu smsa i ciekawe czy się odezwie czy nie... (napisałam mu m.in. że troche mu współczuje Z tego wszystkiego to wczoraj na noc zabrałam się za robienie notatek I zaczynam z powrotem robić prawko...Yhhhhhhhh!
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Biedroneczek , Hehehe no to Cię świetnie rozumiem
w sumie mam podobnie, stale jestem na diecie bo to w sumie moja fanaberia inni mogą mi mówić, że jest ok, ja tam wiem swoje. ![]() A do ilu chcialabyś zejść? ![]() Co do szpilek, to taaak, zdecydowanie najfajniejsze są te meeega wysokie z taaka cienka i zgrabna szpilka kocham szpilki też zaskoczyła mnie ta dziewczyna nie zdawałam sobie sprawy, że tam zdarzają się wysokie dziewczyny ;p---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
No i odpisal........
![]() Faceci sa nienormalni, powaznie.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4460 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W przyszłości prawko może Ci być potrzebne do pracy, wiesz takie potrzeby wyskakują czasem z dnia na dzień a Ty już będziesz miaął. Serio naprawde warto. Ja się długo sprzeciwiałam, do tej pory nie jeżdże ale dokument sobie siedzi w portfelu już 3 lata Wjechał mi na ambicje i zrobiłam Cytat:
Niestety taką mam budowe, ale strasznie mnie podbudowały te zdjęcia muminka88, od dziś zacznę aw6 czy jak to tam się pisze ![]() A tak w ogóle to mogę ważyć 115 kg tylko żeby brzuch sobie siedział spokojnie a nie sterczał i wisiał na zmiane No to chyba tyle, szczupłajakaś bardzo nie jestem też, raczej normalna. Jedyne osoby, które się zachwycają moim ciałem to żule ![]() W ciągu ostatniego miesiąca 5 mnie zaczepiło zeby mi powiedzieć jaka to jestem zgrabna ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Co tam wymyślił?? Trzymaj się, jak przejmuje się tylko tym co myslą inni to nie jest Ciebie wart |
||
|
|
|
#4461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak tam hula hop, kręcisz trochę? Cytat:
jak to się mówi, lepszy rydz niż nic
|
|
#4462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Muszę się zmusić jakoś bo naprawdę źle sie ze sobą czuje. Szczególnie jak teraz przytyłam na tym wyjeździe a tak w ogóle od 2 tygodni nie jem ziemniaków i chlebaNie kręce bo nie umiem Jak byłam mała to umiałąm terz cały zcas mi spada![]() Miałam próbować w zeszłym tygodniu ale dostałą @ i nie było jak. Moze dziś spróbuje 3. powiem wam, ze ja w ogóle mam dziwne przygody Staruszki proszą mnie zebym przeprowadzała je przez ulice, często pyta mnie ktos która godzina, raz jedna kobieta poprosiła mnie żebym pomogła jej wybrać pieniądze z bankomatu. Chyba wyglądam na dobrego człowieka |
|
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hhaahaa chyba podświadomie wyczuwają, że masz dobre serduszko sprzatanie garderoby jest bez sensu
|
|
#4464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ogóle to czesto robie to dla relaksu Układam ubrania np kolorami albo w całe pasujące do siebie zestawy Myślisz, że to juz choroba
|
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no. a tymczasem chyba wezmę się za mycie okien korzystając z w miarę luźnego dnia
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeej
Załatwiłam sobie już jazdy i teoretyczny egzamin
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Wooow, ale szybko
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Nom
Wiem, że zap ierwszym razem nie zdam, ale może w lutym/marcu już będę miała prawko
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, czuje sie swietnie, ale kurde na egzaminie zawsze mam mega stresa i cos glupiego odwale;/
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

Na początku kaleczył formę pisaną, ale pisaliśmy wiele emaili i się wyrobił przy mnie
Polski, śląski, niemiecki, angielski, czeski, troszkę włoskiego - nie zagnę Go
Piekarnik Laury
Nie płakusiaj
Od sterydów głównie się puchnie (niestety), ale jak się odstawia leki, to wszystko powinno wrócić do normy
. Tzn. gdyby ktoś Go zaczepił "czemu Pan ma taki napis na długopisie? - aa bo to takie przysłowie polskie"
.
takze mniejsza o to co mi sie dzieje, ale Ty zdecydowanie powinnas wybrać się do laryngologa, sluchaj mamy! może to być krzywa przegroda albo polipy, lepiej to skontroluj kochana!
kompletnie nie wiem co Ci doradzic. ja dalam bez zadnego napisu