![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Medzia podwójne gratulacje rekordzistko
![]() ![]() Jak laski powrzucają wyniki to uzupełnię ![]() ![]()
#1472 |
Zakorzenienie
|
medziu,
![]() akasha, zmień mój cel na 65kg ![]()
#1473 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Raczkowanie
|
Witam! jestescie juz zgrana grupka ale chcialabym dolaczyc jesli nie macie nic przeciwko
no wiec tak: mam 25lat, 158cm i 80kg (jeszcze chwile temu bylo 86kg) mam tez meza ktory kocha mnie taka jaka jestem ale ja siebie az tak nie akceptuje... wystraszylam sie siebie gdy zobaczylam swoje odbicie w witrynie sklepowej i postanowilam cos zmienic ale to nie jest latwe. jestem po powaznych kontuzjach obu kolan i nie wilno mi biegac, w ogole nie wolno mi ich za bardzo nadwyrezac. tryb zycia tez mam dosc dziwny bo pracuje na zmiane dzien-noc i 2 dni przerwy. nigdy nie bylam wyjatkowo szczupla, ale przy wzroscie 158cm zwykle mialam 65-68kg, tak bylo jeszcze 3 lata temu, wtedy to ponownie zamieszkalam z moimi rodzicami a oni nie biora pod uwage nic poza typowa kuchnia polska, a wiadomo ze do najlzejszych ona nie nalezy... poza tym wlasnie od 3 lat biore tabletki antykoncepcyjne i suma sumarum zrobil sie ze mnie wieloryb!!! udalo mi sie juz zrzucic 6kg, tak z moja waga to kropla w morzu ale zawsze cos, chcialabym wrocic do mojej starej wagi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o Boże, dziewczyny, ale spieprzyłam sprawę. byłam w pracy, jadłam tam ładnie, marcheweczki, wafle ryżowe, jabłko. ale szefowa mi powiedziała, że mam jutro przyjść na rano czytaj na 6! a wróciłam do domu o 23. dobra mówię, jak trzeba to trzeba. wróciłam do domu i patrzę a tu pizza, współlokatorki zamówiły, żebyśmy uczciły moją pracę. więc tak zjadłam 5 kawałków pizzy, wypiłam litr coli, i trochę sosu czosnkowego. za bardzo bym się nie przejmowała tą pizzą gdyby nie cola i fakt, że kończąc jeść od razu poszłam spać, bo przecież rano trzeba wstać ![]() budzę się o 2.20 cała mokra, z gorączką 39,8. słowa nie mogłam wyksztusić. zaczęłam się dusić od kaszlu. mówię koniec, umieram. budzę moją współlokatorkę, zrobiła mi herbatę, wzięłam jakieś leki i mi przeszło, ale musiałam dać znać szefowej, że nie przyjdę na 3 dni przed przyjściem na zmianę, po pierwszym dniu ![]() mało tego, jak obudziłam się o tej 2.20 to mi tak nie dobrze było po tej pizzy, że szkoda gadać. ale dzisiaj już ładnie: I jajecznica z 2 jajek, 2 wafle ryżowe, herbata czerwona II jabłko dalej nie wiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
u mnie dobrze, nie ważę się, bo mi się waga popsuła ( całe szczęście, bo zbyt często na nią wchodzę ostatnio) ale spotkałam koleżankę , której nie widziałam ze 3 tygodnie i powiedziała, że widzi, że schudłam ( a nie rozmawiałam z nią na temat mojego odchudzania w ogóle ) Także mam nadzieję, że w wigilię będzie 75 kg ( ostatnio było 77 kg wiem, że mały spadek ale zawsze coś ![]() kupiłam w aptece herbatę czerwoną w kostkach , zastanawia mnie tylko jak można ją zaparzać ponownie?? tylko muszę uważać z ilością, bo gdy piję za dużo to jestem mega głodna ... oprocz tego kupiłam krople oczyszczające ( chciałam odchudzające, ale przez pomyłkę wziełam inne .. ) mam nadzieję, że poczuję się po nich lepiej ... a jak je skonczę to może wtedy kupię te odchudzające >
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Asia, właśnie nie wiem, bo nic nie wspomnieli o tym, ale 17.12 na wizycie ich przycisnę. Arsenal, nie możesz tak grzeszyć! Weź się w garść! ![]() ![]() sikoreczka, uważaj na te krople, bo z tego, co wiem, to pod dłuższym ich stosowaniu możesz mieć problemy z wypróżnianiem się bez nich. Ostatnio ładnie chudłaś, lepiej niż na początku, więc spokojnie ![]() U mnie spadek w końcu. 74,1kg ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-12-10 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziekuje za odpowiedzi
![]() co do basenu to szczerze nie lubie bo nie umiem plywac a poza tym glupio byloby mi sie rozebrac... ale troche cwicze, polubilam cwiczenia z mel-b na youtube, zajrzyjcie sobie tam sa cwiczenia po 10min na kazda partie ciala, troche omijam takie ciezsze na nogi i nie daje rady wszystkich na brzuch ale mysle ze sie rozkrece ![]() ![]() nie zwalam nadwagi na tabletki, mysle ze pomogla mi kuchnia polska mojej mamy... ale od jakiegos czasu staram sie jesc co innego niz inni domownicy, ok zdarza sie ze nie moge jesc czego innego jak np. sa goscie bo nie chce zeby wiedzieli ze sie odchudzam. to moj przykladowy jadlospis: 1 i 2 sniadanie wymiennie: musli z mlekiem albo 2kanapki z wedlina i pomidorem, ogorkiem, czasem kanapka z pasta jajeczna robiona wlasnorecznie obiad: duszona piers kurczaka z warzywami, ryz z warzywami, kalafior, salakta (1piers z kurczaka, 3 male ziemniaki, 4 pomidory, kapusta pekinska to wszystko polane jogurtem naturalnym z "sosem ziolowym"), zupa warzywna albo krupnik na kaszy zwykle cos w tym stylu podwieczorek: jogurt naturalny i suszone sliwki kolacja: 1 gotowana cienka parowka z 1 kanapka, albo kanapka z chuda wedlina, salatka z pomidora cebuli zalana "sosem paprykowym" octem i olejem jak mozecie to podrzuccie jakeis ciekawe pomysly bo troche mi sie nudzi moj jadlospis aha i bardzo wazne jest to ze mam glupi system pracy po 12 godz, ciezko mi wysiedziec zwlaszcza 12 godz w nocy bez zadnego jedzenia kiedys bralam normalnie kanapke na noc ale teraz tego juz nie robie, jak jestem bardzo glodna to robie kisiel albo goracy kubek ale przyznaje ze coraz rzadziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Rozeznanie
|
Wczorajszy dzień poszedł mi ładnie. Pilnowałam się. Do tego pierwszy dzień w pracy byłam i pewnie sporo spaliłam, bo w kółko na nogach. Pracuję w subwayu. Taki fast food ze zdrowym jedzeniem. Wiecie, że tam są kanapki z 6 g tłuszczu tylko i jedna kanapka starcza na cały obiad? Taka specjalna edycja. Sałatki, surówki. I do tego świeże warzywa, szynka, kurczak.
A plan na dziś: Śniadanie 12.30 Sałatka z makaronu z zupek chińskich. Jedno chrupkie, ogórek kiszony i 2 mandarynki. Obiad15.30 nie wiem - ;p Podwieczorek18.30 Pomarańcz Kolacja21.00 pasta jajeczna z szynką, 1 chrupkie. Trzymajcie za mnie kciuki. Do świąt muszę zjechać do starej wagi. czyli 2 kg przede mną ![]() A jak u Was? ![]()
#1480 |
Raczkowanie
|
Witaj lordi
![]() ![]() Mój plan na dziś: I. dwie kromki chleba słonecznikowego z szynką, serem, papryką, jajko na twardo, zielona herbata II. banan III. makaron razowy z sosem pomidorowym IV. pewnie filiżanka czekolady V. dwie kromki razowca z sałatą, szynką i pomidorem co do ruchu to 30 minut ćwiczeń- głównie na brzuch i boczki oraz 30 minut joggingu ![]() Dziewczyny, nie dajmy się! Tylko od nas zależy nasz sukces ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
sasza, jeśli mogę pomóc, to:
- śniadanie trochę za duże, albo szynka i ser, albo jajko, bo pod koniec dnia wyjdzie Ci dużo kcal - albo banan albo filiżanka czekolady - zmień może banana ma 3 mandarynki - obiad - brak mięsa + dodaj warzywka i pamiętaj, żeby tego makaronu było do 4og max. - kolacja w miarę ok, ale może jedną kromkę mniej? +dodaj rzodkiewki/paprykę/inne warzywo ![]() Yenna, a cóż to za niezdrowe śniadanie? ![]() ![]() ![]()
#1482 |
Rozeznanie
|
hej wam
![]() ale dzisiaj dobrą zupkę sobie zrobiłam ![]() ![]() ![]() niby obżarstwo to obżarstwo, ale przez to dzisiaj po każdym posiłku się wypróżniałam ![]() Edytowane przez arsenalfan26014 Czas edycji: 2011-12-10 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zadomowienie
|
Dziękuję ślicznie laseczki za gratulacje!
![]() ![]() ![]() ![]() Bottega, co do węgli to faktycznie wydaje mi się, że jest jakoś malutko ![]() ![]() Co do łyżew, byłam z tym kolegą poznanym dawno temu, do którego wzdychałam tylko i wydawało mi się takie nierealne, że możemy się spotkać ![]() witaj lordi ![]() arsenal, to fakt ludzie są tak mało wyrozumiali... a zupełnie inaczej sprawa wygląda, gdy takie coś dotyczy ich bliskich! nie martw się kochana, zdrowie jest najważniejsze! a ludzie, którzy grają psychiką, nie są fair. Pizzę łatwo zrzucisz! Wystarczą 2 dni zdrowej dietki i nie będzie po niej śladu ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Bottega: dziękuję za wskazówki. Masz rację. Sama na II śniadanie nie miałam ochoty na tego banana i zjadłam jabłko, a w porze podwieczorku nie 'napadło' mnie na te czekoladę, więc wypiłam szklankę kefiru O% tłuszczu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Rozeznanie
|
oj dziewczyny
![]() moja szefowa dzwoniła dzisiaj i podziękowała mi za współpracę za ten wczorajszy incydent ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
Oj laska - musisz się bardziej pilnować, ale wiem, ze organizm jak jest chory to świruje. Szkoda tylko że trzeba potem zbijać drugi raz te same kg.
Lordi - Witamy ![]() ![]() Na początku jest ciężko - potem to już nawyk ![]() Asia - szkoda, że nie chcesz podać ![]() ![]() ![]() Ale laski szalejecie w weekendy tu ![]() ![]() Ja się pokazuję żeby nie wpaść w jakieś weekendowe szaleństwo.. Co prawda wypiję dzisiaj 2 kieliszki wina ale po podliczeniu kcal wychodzi razem z winem 1300 kcal. Spędziłam 1,5 godz na orbim i spalone 1000 kcal więc trochę przyjemności mi się należy ![]() jutro nadrobię zaległości i melduję się od rana ![]() BTW byłam dzisiaj w reserved - sukienka w rozmiarze 36 ![]() ![]()
#1488 |
Zakorzenienie
|
sasza, do tego kefiru spokojnie możesz dorzucić małą garstkę słonecznika, trochę rodzynek
![]() ![]() ![]() arsenal, faktycznie dziwna jest ta babka... ![]() akasha, ![]() ![]() mój TZ wpieprza cały czas Hity i mam ochotę mu przyłożyć ![]()
#1489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Gratuluje takiego spadku Bottega ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zawsze na imprezach robię coś do jedzenia z małą ilością kcal (nawet jak się nie odchudzałam) uważałam to za normalne, że są ludzie dbający o swoje ciało.. Mam nadzieję, że tolerancja ludzi wzrośnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
Witam! juz 2 razy zerwalo mi internet w trakcie pisania wiadomosci i juz jestem zla
![]() no ale dobra, do rzeczy wrocilam dzisiaj po nocce taka zmeczona ze ominelo mnie sniadanie, obudzilam sie dopiero na obiad obiad- kalafior i 1 lyzka salatki warzywnej, niestety z majonezem ale to tyle z grzechow ![]() podwieczorek-jogurt naturalny z otrebami zurawinowymi i kilak suszonych sliwek kolacja- bialy ser z wisniami i 1 kromka chleba ze slonecznikiem akasha83, dzieki za podanie strony z tabelami, napewno skorzystam ![]() bottego, dzieki za podpowiedzi ![]() nie mam wagi kuchennej dlatego wszystko co jem odmierzam "na oko" ale staram sie robic to z umiarem jesli chodzi o musli to nazywa sie "sniadaniowe fit" nie ma tam zadnych kandyzowanych owocow, bananow, rodzynek za to duzo orzechow, otrebow, platkow owsianych, zwykle biore 4 lyzki musli i ok 1,5 szkl mleka 2% najlepiej by mi sie zylo w ogole bez miesa i wedlin ale ze trzeba to trzeba, niecierpie wolowiny i nie jadam jej w ogole, wieprzowine jem jak mnie zmisza czyli jakies 5razy w roku, czesto jem królika i piersi z kurczaka, nie jem zadnych boczkow, karczkow i w sumie niczego gdzie znajde cokolwiek bialego (tluszcz, przerosty) jak wedliny to tylko drobiowe ewentualnie szynke i schab o ile jest wedzony i nie ma nic bialego ![]() nie potrafie sobie calkiem odmowic ziemniakow bo je uwielbiam, ale jem coraz zadziej tak ok 2razy w tyg, ograniczylam do zera makarony, kasze jem tylko w zupie inaczej "kłuje mnie w zęby" bardzo lubie czerwona herbate i duzo jej pije, codziennie 2-3 kubki po 400ml, do tego kawe z cykoria (slodze tylko kawe) i ok 1,5-1,8ml wody niegazowanej |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
Cześć laseczki
![]() Medzia - podam Ci wymiary wieczorkiem, jak się wymierzę na spokojnie ![]() Dopiero wypełzłam z łóżka, ale widzę że tutaj cisza ![]() Standardowe śniadanko, potem lekko zgrzeszyłam zjadłam kilkanaście biszkoptów i 3 łyżki masła czekoladowego ![]() ![]() Zmniejszę troszkę obiad (objętościowo) i nie powinnam przekroczyć 1200 kcal. Zaraz stanę na orbiego to jeszcze coś spalę ![]() A jak tam u Was laseczki?
![]() |
#1494 |
Zadomowienie
|
Ja też zgrzeszyłam przez weekend. Kilkanaście cukierków i ciastek + pierogi z ketchupem. Nie mogłam się powstrzymać, bo na weekend wróciłam do domu, a te pierogi domowe to same rozumiecie
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś spadek
![]() ![]() ![]()
#1496 |
Raczkowanie
|
Gratulacje
![]() Pięknie waga Ci leci ![]() ![]()
#1497 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta, wracam do formy!
![]() Dostałam kontrakt na stałe w subway'u. Ale dziś miałam zapierdziel na maksa. Wieczorem pewnie jakieś winko wytrawne, ale bez grzeszków i do tego ostra salsa ![]() Jadłospis na dziś: Śniadanie8.00 Bułka ciemna z szynką i serem. 200 ml kefiru. II Śniadanie12.00 Pomarańcz III Śniadanie14.00 Pół kanapki z szynką z indyka. Obiad16.30 Zraz ze schabu, na wodzie. Mała łyżka ziemniaków, pół papryki i ogórka kiszonego. Podwieczorkokolacja:19.30 Pomarańcza, maślanka, twarożek z szynką z kurczaka. A jak Wam idzie?
#1498 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że raczej nie, ponieważ wprowadzam w niej zmiany i nie jest 100% taka, jak mi podano... inaczej się nie da, bo chodze głodna albo jem coś na co kompletnie nie mam ochoty. Nie zdobyłam nawet ryby, bo w tym mieście 4 z 6 rybnych już nie istenieją... i tylko się nalatałam. Myślę, że cięzko by było nie zgubić tych kg jedząc tak mało kcal. A w ruszeniu wagi pomógł mi przystojniak z pociągu
![]() Yenna, brawo ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-12-11 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bottega, przystojniacy są najlepszym motywatorem ![]() A teraz kąpiel i salsa! ![]()
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Można się jeszcze przyłączyć?
Moja wyjściowa waga 90kg przy 1,76cm wzrostu, wiek 23. Ogólnie do dziś byłam pogodzona ze swoim wyglądem i wagą, ale dziś coś we mnie pękło. Poszłam szukać jeansów i spódniczki i w nic nie mogłam wejść ![]() ![]() Mam nadzieję, że pozwolicie mi do siebie dołączyć! P.S. jestem niesamowicie zła na siebie, ponieważ widzę, że BOTTEGA - jeśli pomyliłam nick przepraszam tak ładnie schudła (czego gorąco gratuluję ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.