|
|
#1171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cytat:
Cytat:
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwienko no wiemy że dużo ciągnie, ale nie mamy innej opcji grzania wody. No a poza tym rachunek wzrósł o 150 zł więc to nie może być tylko wina bojlera ani podwyżek ostatnich
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ale mają mało godzin nasza ma 9, co nie jest dla mnie satysfakcjonujące
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosik aspirin c, herbatka i do łóżka! Mam nadzieje, że się nie rozłożysz!
to zależy albo od tego kiedy zima się skończy, albo kiedy kupię inne buty mam tylko nadzieje, że nie zdążysz mi uciec do niemiec ![]() właśnie ugotowałam żurek... ale mi pachnie.....
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
mrrrrrrrr
![]() Ktosia polecam gardimax - herbatka do rozpuszczenia REWELACYJNA rozgrzewa i pomaga a jaka pyszna
|
|
#1176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() za miesiac?? mnie rachunki tez wykoncza, przy tych mrozach gaz pusci nas z torbami gardło mnie boli i ujrzałam dzis kozaki dla siebie w wojasie... ale oczywiscie nie ma mojego rozmiaru
|
|||
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi jakiego lososia kupujesz? takie paczkowanego wedzonego? na ciaplo? na zimno? czy takiego swiezego wedzonego np. dzwonki wedzone-ja zawsze mam problem wybrac Cytat:
przylaczam sie do polecenia gardimaxu-ziolowy prawie w 100% a na prawde dziala! |
||
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
India jakby to było za miesiąc to bym naprawdę skoczyła z dachu
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
No ja za 2 mam 460-500zl dlatego dopytywalam. Juz nie.wspomne o gazie, za zeszoy miesiac 460 bylo spoko,ale w tym zuzycie jest juz wieksze,wiec z dachu to chyba ja skocze
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bo normalnie zglupialam-czy znacie cos takiego??
http://translate.google.pl/translate...ale-condom.htm prowadze z moja kuzynka nastoletnia powazne rozmowy o zyciu i m.in. takie sex tematy-w sumie glownie takie i normalnie zglupialam jak mi napisala-co to jest prezerwatywa dopochwowa myslalam ze to chodzi o kapturki ale nie to cos innego
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
oo czad, ale jakoś mi się to nie widzi
|
|
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może w innym sklepie wojasa będzie Twój rozmiar? Cytat:
![]() Żabcia jak tam?? ![]() Mój mąż na koszu. mam nadzieje,, że za chwilę wróci, bo całą butelkę wina sama obalę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Katunia padłam! Pierwszy raz o tym słyszę!
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
doczytalam nazywa sie to u nas prezerwatywy dla kobiet femele condom
ale do mnie to w ogole nie przemawia i jak doczytalam ze to cos wystaje z.... to jakos tak mnie odrzucilo ze "tam" ma wystawac jakis kawalek gumki podczas sexu gryy http://kobieta.wp.pl/gid,13607182,im...iazdjecie.html |
|
|
|
#1184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie widzę siebie z tym czymś---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- http://fakty.interia.pl/polska/news/...e,1754536,7764
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1186 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Czytam Wasze wpisy o temperaturach i aż się uśmiecham, bo u mnie całe -3 w dzień było, a koleś w pracy: to nie może tak być że jest mróz, bo przecież on nie ma ubrań na zimę, tylko takie jesienne i jemu jest ZIMNO. To sobie pomyślałam, chłopie aleś Ty głupiutki, trzecia zima z rzędu ze śniegiem lub mrozem a Tyś sobie kurtki nie zdążył kupićCytat:
![]() Tam do 10 roku życia, optymista z Ciebie, matka polka czeka aż dzieć studia skończy Bardzo fajne szafki, każdy kąt wykorzystany! Scio - biedactwo, szczerze Ci współczuję tej ósemki Cytat:
Tu bierze się ślub często tylko cywilny, do tego często w poniedziałek (bo najtaniej i ja nie żartuję teraz), weekend jest najdroższy, po ślubie idzie się z częścią gości (kilkoro gości - najbliższa rodzina plus świadkowie) na obiad a reszta gości urywa się na pół dnia(czytaj organizuje sobie coś do jedzenia), po czym wracają wieczorem na mini przyjęcie (czasem z tańcami) - podają drinki i przekąski w limitowanej ilości, za resztę płacisz samemu. Koło północy koniec. Strój pojawiający się często to: tunika plus getry i japonki, jeansy itp. Prezent max. 20 euro. Dlatego moja kumpela wychodząc za miejscowego na zaproszeniach określiła rodzaj stroju na koktajlowy/wieczorowy i tak młody musiał odpowiadać na pytania czemu jeansy się do niego nie zaliczająIndia - ale miałaś zarąbiasty sen - może wiesz, podświadomość woła - to jak wysyłać bociany? Bo jedną parę mam na zbyciu (Samba zarezerwowała drugą) Pufa fajnie, ale to lustro koło drzwi już nie bardzo. Ja bym chyba jednak dała tam taką lżejszą pufę albo ławeczkę, szerokość 2x ten ozdobny pas albo i więcej, ustawiła ją tak aby pas zajmował połowę jej szerokości a na drugiej połowie powiesiła lustro - wtedy pufa/ławeczka zepnie pas i lustro jak klamra. I albo sama tafla szkła przyklejona na ścianę albo minimalistyczna rama - żeby za dużo z tym pasem nie było. A roleta do kuchni może fioletowa? Wszędzie masz dodatki w tym kolorze. I 500 zł za sam prąd????? Ana - ja do schowka bym wstawiła buty na błotko, parasole, mopy, odkurzacze, ścierki i inne "brudne" rzeczy gospodarstwa domowego. Gucia - to pokazane prze Ciebie lustro to już raczej nie lustro a ozdoba. Ale bardzo fajna. Myślę, że jakbyś szklarzowi zaniosła tego zdjęcie to by Ci zrobił za ułamek tej ceny a i jeszcze by się pewnie chłop ucieszył, że mu ścinki z innych pójdą. Anika - zawsze możesz wybrać materiał i uszyć na zamówienie te rolety, u krawcowej albo może na allegro znajdziesz kogoś. Martucha gratulacje!!! ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Właśnie przeczytałam ... przykro kolejna wielka osoba odeszła ...
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
My po wizycie .. Bedziemy mieli ... malego mezczyzne
![]() Pierwsze co pochwalil sie co ma miedzy nogami Maz zachwycony micha mu sie cieszyla caly czas. Dom wybudowany , drzewo posadzone teraz syn .. A ja wsumie myslalam ze bede bardziej rozczarowana ze jednak nie dziewczynka ... Nic sie nie sprawdzilo ani moje przeczucie ani smaki Juz sobie wyobrazam naszego malego rozrabiake jak biega po domu Bedzie synus mamusi Tylko nie wiem jak ja przezyje jak synowa do domu przyprowadzi Mamy zdjecia buzki Nie wazna plec, najwazniejsze ze zdrowe a czy syn czy corcia kocham tak samo Przy drugim bedziemy celowac w parke
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu gratulacje
![]() Byliśmy wczoraj na zakupach i w croppie kupiłam sobie koszulę a mąż sweterek, a przy kasie okantowali nas na 10 zł. Nie pojadę do nich bo za paliwo musiałabym dać 20 ale w szoku jestem bo pierwszy raz się zdarzyło żeby nas tam oszukali.
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
zabcia no w koncu chlopczyk, bo juz za duzo bab nam sie uroodzilo
![]() iwka mam bialego hiacynta ![]() CHorelcia, tylko nie mam wazonu by mi z doniczka wszedl, bo przychylil mi ta doniczunie w ktorej go kupilam,a nie wiedzxialam czy go wysadzic zniej moge czu tak zostawic i zostawilam
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia gratuluję Dominika
![]() Będzie cud chłopak! Iwka Ty to myślisz jednak ![]() Wiesz, że nie wpadłam na to, żeby spróbować zrobić taką ozdobę u szklarza.... będę musiała się przejsć i zapytać czy mi zrobią. Dzięki za podrzucenie pomysłu Witajcie, Zimno, do tego jeszcze leci coś z nieba, jakaś szadź czy śnieg - no masakra! A jeszcze tydzień tak ma być ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Kliwia jak tam wczoraj było??
|
#1191 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u nas to zazwyczaj mówi wtedy, gdy rozmawiamy kto będzie więcej zarabiał haha ja nie mogę zarobić tyle co on ma szansę, a M. wpiera, że mogę wystarczy zostać dyr Cytat:
też muszę poumawiać do tylu lekarzy, ze... a choroby zamiast się kończyć to zaczynają kolejne ;/Cytat:
|
||||
|
|
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Któż taki?? Cytat:
![]() ![]() ale wiesz, że masz baty, bo foto nie wstawiłaś ![]() i się nie określiłam ![]() gratuluję żabciuuu |
||
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
gucia w k
![]() kasiaher zdrowia
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia
Madzia mam do Ciebie pytanie w k. ![]() Induś wrzuciłam przepis w k.
|
#1195 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Czuję się nadal byle jak, ale trzymam się bo co mam za wyjście. Marcelutka na szczęście na razie ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czego nie wymyślą![]() Cytat:
Jeansy, pogniecione koszulki Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1196 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
ide sie umalowac i ide do galerii, moze cos na przecenie upoluje
![]() odhamic sie ide no ![]() bylam w deichamnie i dupa nic nie bylo dla mnie, jedne kozaki mi sie podobaly z futerkiem ale taki cienki paseczek tylko go mialy albo dwa, i dupa nie byly przecenione. a jedne suuuuper ale rozmiar 42 w ccc tez nic.
|
|
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- http://www.google.pl/imgres?q=gardim...1t:429,r:2,s:0
|
|
|
#1199 |
|
Rozeznanie
|
zaaaabcia gratuluję synka
![]() no i witam studentkę martuchę
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej dziś eko-mama była ostatni raz w ddtvn przynajmniej na jakiś czas
Będzie rodzić i wiecie co? Boi się A przeciez ponoć jest tak doskonale przygotowana
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

i ujrzałam dzis kozaki dla siebie w wojasie... ale oczywiscie nie ma mojego rozmiaru

myslalam ze to chodzi o kapturki ale nie to cos innego

A przeciez ponoć jest tak doskonale przygotowana