Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 19:01   #1171
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Śliwienko bojler mamy, ale odkąd tu mieszkamy a rachunki coraz wyższe ostatnio

Żabciu i co jest? Olivia czy Dominik ???
bojler wszystko tłumaczy, a co do rachunków to ciągle tylko wszystko do góry dźwigają jak nie czynsz to prąd jak nie prąd to wodę

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
pogadamy za 1.5 roku

a ja jakoś na dzień dzisiejszy nie widzę się za biurkiem

a opis prawdziwy kochana
jakbyś widziała co mi w głowie siedzi...

lepiej pani DETEKROT niż teksty moich dzieci "oooo pani religia przyszła" "oooo pani szczęść Boże"

dobrze siostro

kciuki za was!

przed Tobą się nic nie ukryje!!

dokładnie tak

dziękować
przecież dyrektorzy też uczą

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:11   #1172
bzyczka1
Zakorzenienie

Śliwienko no wiemy że dużo ciągnie, ale nie mamy innej opcji grzania wody. No a poza tym rachunek wzrósł o 150 zł więc to nie może być tylko wina bojlera ani podwyżek ostatnich

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:11   #1173
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
przecież dyrektorzy też uczą
no tak ale mają mało godzin nasza ma 9, co nie jest dla mnie satysfakcjonujące
Stary 2012-02-01, 19:12   #1174
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Czuję się jakby mnie ktos przeżuł i wypluł
Ktosik aspirin c, herbatka i do łóżka! Mam nadzieje, że się nie rozłożysz!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Gucia to kiedy przyjezdzasz??
to zależy albo od tego kiedy zima się skończy, albo kiedy kupię inne buty mam tylko nadzieje, że nie zdążysz mi uciec do niemiec

właśnie ugotowałam żurek... ale mi pachnie.....

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:14   #1175
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
właśnie ugotowałam żurek... ale mi pachnie.....
mrrrrrrrr

Ktosia
polecam gardimax - herbatka do rozpuszczenia REWELACYJNA rozgrzewa i pomaga a jaka pyszna
Stary 2012-02-01, 19:55   #1176
india83
Zakorzenienie

Cytat:
D
Witajcie,

My wczoraj spędziliśmy miły wieczór Wróciliśmy dopiero przed północą do domu Moja sis zrobiła pyszny krem brokułowy, na pewno będę robić w najbliższej przyszłości No i jeszcze dzisiaj mam męża w domu, więc obiadek będzie na mnie czekał - żyć nie umierać!
smaka mi narobiłas wrzucisz przepis?

Cytat:
Nie wytrzymam z tymi ludźmi, sąsiadami...jeden cały czas się skarży nam że sąsiedzi z góry sikają u nas na piętrze, my podejrzewamy że to ten dziadek co się skarży rozlewa coś specjalnie, bo to typ awanturnika. Dzisiaj dobijali się do nas o 8 rano, jak się teraz dowiedziałam przeszkadza im mokra plama na ścianie która graniczy z naszą podłoga w łazience. My już dawno jak ta plama się tylko pokazała myśleliśmy że to u nas jakieś rury przeciekają, ale nie ma takiej możliwości w ogóle. Zbiliśmy kafle z pod brodzika i u nas jest sucho, rury całe. Wykończę się z tymi ludźmi
wspołczujee... oby sytacja szybko sie rozwiazała

Cytat:
myślę że to jakieś miejskie wytyczne bo u nas tego nie ma,
u nas jest za to dodatek "stażowe" każdy kto robi awans dostaje kasę za "trud" przez cały otwarty przewód awansowy

STATUS STUDENT po raz trzeci!!!otworzyli kierunek i dostałam się na studia!!!

Cytat:
rachunek na jedyny 387zł
za miesiac??

mnie rachunki tez wykoncza, przy tych mrozach gaz pusci nas z torbami

gardło mnie boli i ujrzałam dzis kozaki dla siebie w wojasie... ale oczywiscie nie ma mojego rozmiaru
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:56   #1177
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Martucha zarządzanie w oświacie to bardzo dobry pomysł - Wu dobrze kombinuje!

i obyś przysięgi dotrzymała!

Katunia sałatka - mix sałat (my lubimy z rukolą), albo lodowa pomidorki koktajlowe, bądź zwykłe, papryka, ogórek i troszkę cebuli czerwonej, na wierzch łosoś wędzony w większych plasterkach. Wszystko polane octem balsamicznym i oliwą. Od cała sałatka Warzywka dajemy te co akurat mamy w lodówce i podajemy z grzankami (także tylko brzmi wykwitnie )
aj brzmi smakowicie i wykwintnie, na pewno wykorzystam
a powiedz mi jakiego lososia kupujesz? takie paczkowanego wedzonego? na ciaplo? na zimno? czy takiego swiezego wedzonego np. dzwonki wedzone-ja zawsze mam problem wybrac

Cytat:

lepiej pani DETEKROT niż teksty moich dzieci "oooo pani religia przyszła" "oooo pani szczęść Boże"

Cytat:
mrrrrrrrr

Ktosia
polecam gardimax - herbatka do rozpuszczenia REWELACYJNA rozgrzewa i pomaga a jaka pyszna
przylaczam sie do polecenia gardimaxu-ziolowy prawie w 100% a na prawde dziala!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:30   #1178
bzyczka1
Zakorzenienie

India jakby to było za miesiąc to bym naprawdę skoczyła z dachu za dwa miesiące całe szczęście ale i tak zdecydowanie za dużo

Nasz skarb
Stary 2012-02-01, 20:46   #1179
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India jakby to było za miesiąc to bym naprawdę skoczyła z dachu za dwa miesiące całe szczęście ale i tak zdecydowanie za dużo
No ja za 2 mam 460-500zl dlatego dopytywalam. Juz nie.wspomne o gazie, za zeszoy miesiac 460 bylo spoko,ale w tym zuzycie jest juz wieksze,wiec z dachu to chyba ja skocze
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:49   #1180
Zakorzenienie

Dziewczyny bo normalnie zglupialam-czy znacie cos takiego??
http://translate.google.pl/translate...ale-condom.htm

prowadze z moja kuzynka nastoletnia powazne rozmowy o zyciu i m.in. takie sex tematy-w sumie glownie takie
i normalnie zglupialam jak mi napisala-co to jest prezerwatywa dopochwowa myslalam ze to chodzi o kapturki ale nie to cos innego
Stary 2012-02-01, 20:51   #1181
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

oo czad, ale jakoś mi się to nie widzi

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:56   #1182
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
smaka mi narobiłas wrzucisz przepis?

gardło mnie boli i ujrzałam dzis kozaki dla siebie w wojasie... ale oczywiscie nie ma mojego rozmiaru
jutro wrzucę do k

a może w innym sklepie wojasa będzie Twój rozmiar?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
aj brzmi smakowicie i wykwintnie, na pewno wykorzystam
a powiedz mi jakiego lososia kupujesz? takie paczkowanego wedzonego? na ciaplo? na zimno? czy takiego swiezego wedzonego np. dzwonki wedzone-ja zawsze mam problem wybrac
tak, tego zwykłego pakowanego tylko nie rwę go na jakieś małe kawałeczki, tylko większe plasterki zostawiam

Żabcia jak tam??

Mój mąż na koszu. mam nadzieje,, że za chwilę wróci, bo całą butelkę wina sama obalę

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Katunia padłam! Pierwszy raz o tym słyszę!

Stary 2012-02-01, 20:59   #1183
Zakorzenienie

doczytalam nazywa sie to u nas prezerwatywy dla kobiet femele condom
ale do mnie to w ogole nie przemawia i jak doczytalam ze to cos wystaje z.... to jakos tak mnie odrzucilo ze "tam" ma wystawac jakis kawalek gumki podczas sexu gryy
http://kobieta.wp.pl/gid,13607182,im...iazdjecie.html
Stary 2012-02-01, 21:40   #1184
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
No ja za 2 mam 460-500zl dlatego dopytywalam. Juz nie.wspomne o gazie, za zeszoy miesiac 460 bylo spoko,ale w tym zuzycie jest juz wieksze,wiec z dachu to chyba ja skocze

Cytat:
http://translate.google.pl/translate?hl=pl&langpair= en|pl&u=http://www.avert.org/female-condom.htm

prowadze z moja kuzynka nastoletnia powazne rozmowy o zyciu i m.in. takie sex tematy-w sumie glownie takie
i normalnie zglupialam jak mi napisala-co to jest prezerwatywa dopochwowa myslalam ze to chodzi o kapturki ale nie to cos innego
Cytat:
doczytalam nazywa sie to u nas prezerwatywy dla kobiet femele condom
ale do mnie to w ogole nie przemawia i jak doczytalam ze to cos wystaje z.... to jakos tak mnie odrzucilo ze "tam" ma wystawac jakis kawalek gumki podczas sexu gryy
http://kobieta.wp.pl/gid,13607182,im...iazdjecie.html
nie widzę siebie z tym czymś

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

http://fakty.interia.pl/polska/news/...e,1754536,7764

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 21:47   #1185
Zakorzenienie

czytalam wlasnie
Stary 2012-02-01, 21:55   #1186
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć Czytam Wasze wpisy o temperaturach i aż się uśmiecham, bo u mnie całe -3 w dzień było, a koleś w pracy: to nie może tak być że jest mróz, bo przecież on nie ma ubrań na zimę, tylko takie jesienne i jemu jest ZIMNO. To sobie pomyślałam, chłopie aleś Ty głupiutki, trzecia zima z rzędu ze śniegiem lub mrozem a Tyś sobie kurtki nie zdążył kupić bo myślałeś że się nie powtórzyDziewczyn y, ludzie mnie czasem osłabiają, ale za to choć śniegu nie ma władza ulice solą posypała tak, że są białe - wiecie, tak na zapaskocham ten kraj!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
iwka chyba hiacynt :d jestem cikeaw ajaki bedzie mialo kolor bo na razie nie widac jeszcze
A kobieta, nooo pewnie jakas stara prukwa:d a nie nowoczesna babcia Bo wiele osob mysli, ze jak sie ma dziecko to juz na 10 lat sie z zycia towarzyskiego jest wykrelosnym
U mnie też będzie niespodzianka, bo kupuje się posadzone cebulki, a co urośnie? Co bozia dała
Tam do 10 roku życia, optymista z Ciebie, matka polka czeka aż dzieć studia skończy
Bardzo fajne szafki, każdy kąt wykorzystany!

Scio - biedactwo, szczerze Ci współczuję tej ósemki

Cytat:
Jak mnie to wkurza jak obcy ludzie się wtykają z "dobrymi radami"
Sama nie widzę nic złego w wychodzeniu z dzieckiem, bo ja swoją też wszędzie za sobą ciągnę
Ale jak sobie przypomnę polsko-holenderskie wesele, na którym kiedyś bylam, to masz rację Holendrzy w ogóle mają luzackie podejście Na tym weselu w restauracji były normalnie ustawione chyba ze 2 kojce i jakiś wózek i dzieciaki tam się bawiły i spały

Marcelina też ma rytuał i o ile jak była mniejsza można było przegiąć z późniejszym położeniem spać, tak teraz już nie ma siły - przychodzi godzina i koniec, musi iść spać
Ktosia - Holendrzy mają w ogóle luzackie podejście po pierwsze do dzieci (jakoś tak się nie przejmują ani ich zbyt lekkim ubiorem, ani stopniem zasmarkana, hartują od małego, jak dla mnie czasem ekstremalnie), a do wesel to już w ogóle Tu bierze się ślub często tylko cywilny, do tego często w poniedziałek (bo najtaniej i ja nie żartuję teraz), weekend jest najdroższy, po ślubie idzie się z częścią gości (kilkoro gości - najbliższa rodzina plus świadkowie) na obiad a reszta gości urywa się na pół dnia(czytaj organizuje sobie coś do jedzenia), po czym wracają wieczorem na mini przyjęcie (czasem z tańcami) - podają drinki i przekąski w limitowanej ilości, za resztę płacisz samemu. Koło północy koniec. Strój pojawiający się często to: tunika plus getry i japonki, jeansy itp. Prezent max. 20 euro. Dlatego moja kumpela wychodząc za miejscowego na zaproszeniach określiła rodzaj stroju na koktajlowy/wieczorowy i tak młody musiał odpowiadać na pytania czemu jeansy się do niego nie zaliczająTakie wesela jak u nas są to organizują zazwyczaj ludzie bogaci.

India - ale miałaś zarąbiasty sen - może wiesz, podświadomość woła - to jak wysyłać bociany? Bo jedną parę mam na zbyciu (Samba zarezerwowała drugą)
Pufa fajnie, ale to lustro koło drzwi już nie bardzo. Ja bym chyba jednak dała tam taką lżejszą pufę albo ławeczkę, szerokość 2x ten ozdobny pas albo i więcej, ustawiła ją tak aby pas zajmował połowę jej szerokości a na drugiej połowie powiesiła lustro - wtedy pufa/ławeczka zepnie pas i lustro jak klamra. I albo sama tafla szkła przyklejona na ścianę albo minimalistyczna rama - żeby za dużo z tym pasem nie było.
A roleta do kuchni może fioletowa? Wszędzie masz dodatki w tym kolorze.
I 500 zł za sam prąd?????

Ana - ja do schowka bym wstawiła buty na błotko, parasole, mopy, odkurzacze, ścierki i inne "brudne" rzeczy gospodarstwa domowego.

Gucia - to pokazane prze Ciebie lustro to już raczej nie lustro a ozdoba. Ale bardzo fajna. Myślę, że jakbyś szklarzowi zaniosła tego zdjęcie to by Ci zrobił za ułamek tej ceny a i jeszcze by się pewnie chłop ucieszył, że mu ścinki z innych pójdą.

Anika - zawsze możesz wybrać materiał i uszyć na zamówienie te rolety, u krawcowej albo może na allegro znajdziesz kogoś.

Martucha gratulacje!!!

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Właśnie przeczytałam ... przykro kolejna wielka osoba odeszła ...

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 22:33   #1187
zaaaabcia
Zakorzenienie

My po wizycie .. Bedziemy mieli ... malego mezczyzne Pierwsze co pochwalil sie co ma miedzy nogami Maz zachwycony micha mu sie cieszyla caly czas. Dom wybudowany , drzewo posadzone teraz syn .. A ja wsumie myslalam ze bede bardziej rozczarowana ze jednak nie dziewczynka ... Nic sie nie sprawdzilo ani moje przeczucie ani smaki Juz sobie wyobrazam naszego malego rozrabiake jak biega po domu Bedzie synus mamusi Tylko nie wiem jak ja przezyje jak synowa do domu przyprowadzi Synus zdrowy , wszystko wporzadku Fikal koziolki pielegniarka mowila ze bardzo ruchliwy - pewnie po mamusi Mamy zdjecia buzki no i siusiaka tez

Nie wazna plec, najwazniejsze ze zdrowe a czy syn czy corcia kocham tak samo Przy drugim bedziemy celowac w parke

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 07:13   #1188
bzyczka1
Zakorzenienie

Żabciu gratulacje przerwaliście passę dziewczynek na wątku

Byliśmy wczoraj na zakupach i w croppie kupiłam sobie koszulę a mąż sweterek, a przy kasie okantowali nas na 10 zł. Nie pojadę do nich bo za paliwo musiałabym dać 20 ale w szoku jestem bo pierwszy raz się zdarzyło żeby nas tam oszukali.

Nasz skarb
Stary 2012-02-02, 07:41   #1189
kliwia
Zakorzenienie

zabcia no w koncu chlopczyk, bo juz za duzo bab nam sie uroodzilo

iwka mam bialego hiacynta
CHorelcia, tylko nie mam wazonu by mi z doniczka wszedl, bo przychylil mi ta doniczunie w ktorej go kupilam,a nie wiedzxialam czy go wysadzic zniej moge czu tak zostawic i zostawilam
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 07:47   #1190
Gucia0987
Zakorzenienie

Żabcia gratuluję Dominika Będzie cud chłopak!

Iwka Ty to myślisz jednak Wiesz, że nie wpadłam na to, żeby spróbować zrobić taką ozdobę u szklarza.... będę musiała się przejsć i zapytać czy mi zrobią. Dzięki za podrzucenie pomysłu

Witajcie,

Zimno, do tego jeszcze leci coś z nieba, jakaś szadź czy śnieg - no masakra! A jeszcze tydzień tak ma być

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Kliwia jak tam wczoraj było??

Stary 2012-02-02, 07:53   #1191
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

STATUS STUDENT po raz trzeci!!!
otworzyli kierunek i dostałam się na studia!!!
super! powodzenia!

Cytat:

a mąż mi powiedział że jak skończe terapie to obligatoryjnie i z musu wysyła mnie na zarządzanie w oświacie. buhahahahahahhaha
jasne....
jakbym słyszała mojego męża
u nas to zazwyczaj mówi wtedy, gdy rozmawiamy kto będzie więcej zarabiał haha ja nie mogę zarobić tyle co on ma szansę, a M. wpiera, że mogę wystarczy zostać dyr

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dzięki ja coraz bardziej przestaje w to wierzyć
ech.... mam lekarzy poumawianych, non stop chora jestem , do tego wizyte u neurologa, gastrologa , laryngologa , i ginekologa , Dominik mam nadzieje da mi odpocząć od chorób , bo od listoapda co chwila coś
skądś to znam... też muszę poumawiać do tylu lekarzy, ze... a choroby zamiast się kończyć to zaczynają kolejne ;/

Cytat:
no tak ale mają mało godzin nasza ma 9, co nie jest dla mnie satysfakcjonujące
to i tak dużo, nasza ma chyba 2h i to jeszcze w trakcie spania
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 07:54   #1192
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ana - ja do schowka bym wstawiła buty na błotko, parasole, mopy, odkurzacze, ścierki i inne "brudne" rzeczy gospodarstwa domowego.

Właśnie przeczytałam ... przykro kolejna wielka osoba odeszła ...
Dzięki za opinię

Któż taki??

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
My po wizycie .. Bedziemy mieli ... malego mezczyzne Pierwsze co pochwalil sie co ma miedzy nogami Maz zachwycony micha mu sie cieszyla caly czas. Dom wybudowany , drzewo posadzone teraz syn .. A ja wsumie myslalam ze bede bardziej rozczarowana ze jednak nie dziewczynka ... Nic sie nie sprawdzilo ani moje przeczucie ani smaki Juz sobie wyobrazam naszego malego rozrabiake jak biega po domu Bedzie synus mamusi Tylko nie wiem jak ja przezyje jak synowa do domu przyprowadzi Synus zdrowy , wszystko wporzadku Fikal koziolki pielegniarka mowila ze bardzo ruchliwy - pewnie po mamusi Mamy zdjecia buzki no i siusiaka tez

Nie wazna plec, najwazniejsze ze zdrowe a czy syn czy corcia kocham tak samo Przy drugim bedziemy celowac w parke
o kurka wodna ale wiesz, że masz baty, bo foto nie wstawiłaś i się nie określiłam
gratuluję żabciuuu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 07:58   #1193
kliwia
Zakorzenienie

gucia w k

kasiaher zdrowia
Stary 2012-02-02, 08:04   #1194
Gucia0987
Zakorzenienie

Kliwia

Madzia mam do Ciebie pytanie w k.

Induś wrzuciłam przepis w k.

Stary 2012-02-02, 08:12   #1195
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

Czuję się nadal byle jak, ale trzymam się bo co mam za wyjście. Marcelutka na szczęście na razie ok

Cytat:
Ktosik aspirin c, herbatka i do łóżka! Mam nadzieje, że się nie rozłożysz!
(...)
Gdyby to było możliwe

Cytat:
mrrrrrrrr

Ktosia
O, nie słyszałam o tej herbatce. Muszę mężowi zlecić poszukiwanie.

Cytat:

Ja też myślałam, że dla kbiet są kapturki o tych prezerwatywach nie słyszałam Czego nie wymyślą

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
(...)
Ktosia - Holendrzy mają w ogóle luzackie podejście po pierwsze do dzieci (jakoś tak się nie przejmują ani ich zbyt lekkim ubiorem, ani stopniem zasmarkana, hartują od małego, jak dla mnie czasem ekstremalnie), a do wesel to już w ogóle Tu bierze się ślub często tylko cywilny, do tego często w poniedziałek (bo najtaniej i ja nie żartuję teraz), weekend jest najdroższy, po ślubie idzie się z częścią gości (kilkoro gości - najbliższa rodzina plus świadkowie) na obiad a reszta gości urywa się na pół dnia(czytaj organizuje sobie coś do jedzenia), po czym wracają wieczorem na mini przyjęcie (czasem z tańcami) - podają drinki i przekąski w limitowanej ilości, za resztę płacisz samemu. Koło północy koniec. Strój pojawiający się często to: tunika plus getry i japonki, jeansy itp. Prezent max. 20 euro. Dlatego moja kumpela wychodząc za miejscowego na zaproszeniach określiła rodzaj stroju na koktajlowy/wieczorowy i tak młody musiał odpowiadać na pytania czemu jeansy się do niego nie zaliczająTakie wesela jak u nas są to organizują zazwyczaj ludzie bogaci.
(...)
No właśnie na tym weselu też goście panny młodej (Polacy) wiadomo ubrani jak na wesele, sukienki, garnitury, włosy po fryzjerze, a Holendrzy jakby właśnie wstali z łóżka Jeansy, pogniecione koszulki

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Gratulacje!
Stary 2012-02-02, 08:26   #1196
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 08:28   #1197
kliwia
Zakorzenienie

ide sie umalowac i ide do galerii, moze cos na przecenie upoluje
odhamic sie ide no

bylam w deichamnie i dupa nic nie bylo dla mnie, jedne kozaki mi sie podobaly z futerkiem ale taki cienki paseczek tylko go mialy albo dwa, i dupa nie byly przecenione.
a jedne suuuuper ale rozmiar 42 w ccc tez nic.
Stary 2012-02-02, 08:35   #1198
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
przylaczam sie do polecenia gardimaxu-ziolowy prawie w 100% a na prawde dziala!
a jaki pyszny w smakuuu

Cytat:

nie słyszałam o tym..

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
O, nie słyszałam o tej herbatce. Muszę mężowi zlecić poszukiwanie.
http://www.google.pl/imgres?q=gardim...1t:429,r:2,s:0
Stary 2012-02-02, 08:46   #1199
celi25
Rozeznanie

zaaaabcia gratuluję synka
no i witam studentkę martuchę

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 08:50   #1200
ktosia86
Zakorzenienie

Ojej dziś eko-mama była ostatni raz w ddtvn przynajmniej na jakiś czas Będzie rodzić i wiecie co? Boi się A przeciez ponoć jest tak doskonale przygotowana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości