|
|
#2041 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Cytat:
Cytat:
Cytat:
deklaracji zero![]() Cytat:
![]() Może już jutro się dowiem,kto u mnie mieszka, ciekawe czy doktor coś powie ![]() Cytat:
Gratulacje , a torcik chętnie zjemBardzo fajny Gratuluję !!!! Cytat:
Jedo Bartatina Alu plus Roan Marita Mutsy Urbanrider trochę za drogi, więc miejsce trzecie Cytat:
Słyszałam, straszne ![]() Kupiłam w końcu spodnie ( klik) największy problem miałam z rozmiarem, 38 były dobre w udach ale pasek bardzo odstawał, wyglądało to fatalnie,w końcu wzięłam 36, są w sam raz na teraz, choć uda trochę przyciasne jak wyrosnę z nich na pewno przydadzą się po porodzie a sobie kupię coś większego, choć mam nadzieję, że teraz będzie rósł tylko brzuszek a nie cała reszta![]() Wczoraj nie oglądałam X factora, wzięliśmy dwa filmy z wypożyczalni i mieliśmy wieczór z duchami Rytuał z Hopkinsem i Inkarnację z Julianne Moore, oba fajne, polecam. Dziś wybieramy się na spacer na Pola Mokotowskie, cieszę się z tego bardzo |
|||||||
|
|
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane
U mnie dzisiaj szaro i deszczowo, ale ja się nie dam pochmurnemu nastrojowi. Dzisiaj zrobiłam pierwsze duże zakupy dla maleństwa, oto one:http://allegro.pl/zestaw-paula-paste...183734506.html http://allegro.pl/przewijak-na-lozec...156640089.html http://allegro.pl/11-cz-mega-komplet...155981610.html Przewijak ze wzorem WILD, a pościel MISIE NA DRABINKACH KREMOWE ![]() Miłego dnia, Wy też nie dajcie się złym nastrojom
Edytowane przez nitka_88 Czas edycji: 2012-03-04 o 11:09 |
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawde facetom trzeba mowic WSZYSTKO prosto z mostu. Z moim czasami jest podobnie. Ale wtedy zaczynam zdanie "dobrze, ale przeciez mowilam Ci (...)" i dodaje, ze przeciez jestem w ciazy i musi o mnie dbac i pamietac ![]() Zawsze dziala. Momentalna zmiana ![]() ... Ale fakt ze kilka dni pozniej musze znowu mowic to samo zdanie.
|
|
#2044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To on zaprosił gości to niech ich przyjmuje, TY MUSISZ leżec i nie ma gadania!!! Cytat:
|
||
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko baldachim wolalabym z siatki, taki wydaje mi sie lepszy (i mozna oslonic cale lozeczko w letnie dni - ochrona przed komarami). I oczywiscie lepsza widocznosc przez siatke. Tak sobie zagladalam do dziecka, jak nie chcialam zeby mnie zobaczyl, stawalam za lozeczkiem i spogladalam przez ta siatke
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny!
u mnie nocka minela dobrze spalam 12 godzin i tylko raz sie obudzilam na siusiu i zeby ie napic! Poduszka spawdzila sie rewelacyjnie nie pamietam kiedy ostatnio tak wygodnie mi sie spalo ![]() Widze ze Wasze humorki kiepsko od ranka nie smuccie sie zabki bo Wasze dzidziusie tez sa smutne ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- super ![]() jak sie czujesz? jakies konkretne wyniki od lekarza? |
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
czuje sie super
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja od rana znowu walczę z bólem zeba Dzidziuś harcuje chyba od 8, nie dał mi w ogóle spać... No i jem śniadanko i idę się spotkać z ojcem, coś chce ode mnie i nie wiem o co mu chodzi
|
|
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
najwazniejsze ze z Toba i dzidzia wszystko dobrze
|
||
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Phdwao super
Ja właśnie wróciłam z długaśnego spaceru z psiurem, ładnie dzisiaj jest na dworze
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja pije zielona herbate.
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
noo ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- dopiero widze jak mi brzuch usósł przez te kilka dni, ale przy tych ciężarówkach w 40tc co ze mna lezały to nie mam nic wiecie ile sie stresu najadlam, ponoc lezalam i nieprzytomna i charczalam jakbym chciala lapac powietrze, balam sie zeby dzidzius nie mial niedotlenienia, ale TŻ mowil ze oddychalam oczywosc ie po tym wszytskim powiedzial z eidzie na kurs pierwszej pomocy |
||
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
pokaze Wam jeszcze troche z wczorajszych zakupow
![]() mam jeszcze duzo bodziakow ktorych zdjecia porobie moze pozniej ![]() a poduszka rewelacja wiec dziewczyny ktore zastanawialy sie nad kupnem naprawde polecam! |
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Jej chciała bym już piatek by wiedziec na czym stoję
jeszcze 11 dni i polowkowe
|
#2058 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wciąż niespokojna trzy tygodnie (i kolejne 1,5 kg +) później spytałam położną, czy nie za szybko: "nie, jest świetnie, pięknie pani przybiera" odparła ![]() /jak na mój gust to bardzo mało pięknie jest przytyć 5 kg w niecałe 7 tygodni, ale uznano to za coś normalnego i wręcz pożądanego/ super! Cytat:
![]() ta sukieneczka z bardzo głodną gąsienicą, albo pajacyk z ptaszkiem w czapce - słodkości!! |
||
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-03-04 o 12:35 |
|
|
|
|
#2062 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
AAA i skarpetunie dla dzidziulka z napisem: Born in 2012 Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() nitka_88 super zakupy My jeszcze zwlekamy z takimi większymi. Ale pewnie za niedługo trzeba będzie o tym pomyśleć, żeby nie zostawić tego na ostatnią chwilę ![]() phdwao bardzo się cieszę, że szybko wróciłaś do domu chce_byc_mama piękne ciuszki Chciałabym już znać płeć, żeby kupować śliczne sukieneczki albo spodeneczki ![]() Prince gośćmi się nie przejmuj. Powinnaś nauczyć się/przyzwyczaić do tego, że nie jest nietaktem powiedzieć gościom albo komuś z rodziny, że musisz odpocząć. Mi często się zdarzało, że jak mieliśmy gości to w trakcie wizyty szłam do łóżka Po prostu byłam zmęczona, przepraszałam gości i szłam leżakować. Każdy umiał to uszanować i zrozumieć. Ty musisz Kochana dbać o siebie
Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2012-03-04 o 13:21 |
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
AAAA mój mąż zmywa naczynia i śpiewa
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jest piękna pogoda - znaczy świeci słoneczko, bo ciepło to jeszcze nie ma
Ale zaraz z małżem idziemy na spacer.Do zobaczenia później dziewczynki. Mam nadzieję, że wszystkie doły przejdą. |
|
|
|
#2066 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie mamusie
Widzę, że dzisiaj jakieś kiepskie humory. Może to przez przesilenie wiosenne? na coś trzeba zgonić, bo i ja się kiepsko czuję. Myślałam, że już wyzdrowiałam...wczoraj byliśmy z mężem u babci na wsi. Zrobiliśmy sobie 2 godzinny spacer, a wieczorem byłam na meczu koszykówki więc ogólnie dzień spędziłam fajnie, ale dzisiaj rano obudziłam się z uczuciem rozpychania pod pępkiem, mdłościami, katarem, kaszlem i bólem gardła
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Nie poszłam w końcu. Jakoś dziwnie się czuję
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
a moj tzt robi dzisiaj obiad
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- co Ci jest? |
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tz sam sprząta
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
no i gitara
![]() jeszcze mu powiedz zeby Ci kawe zrobil :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

jeszcze tego nie zrobił, ale pewnie w przyszłym tygodniu
deklaracji zero
ciekawa jestem czy je w końcu zrobiłaś. A zakupami się nie martw, mnie też to wszystko troszke przeraża...ale staram się to troszkę odwlekać
myślę, ze jak już zaczniemy to będzie szał
u mnie będzie synek a u Ciebie córcia zobaczysz
Gratulacje , a torcik chętnie zjem
!!!! 

a sobie kupię coś większego, choć mam nadzieję, że teraz będzie rósł tylko brzuszek a nie cała reszta
no sory ale jak mam lezec? przeciez ugoscic ich trzeba.....
mogł sie wczoraj domyslec , a nie najpierw kazał mi samej isc a potem po jakims czasie wielce sie spytal czy ma jechac po te slodkie. oczywiscie juz pozniej z łaski to odmowilam.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)