|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() Ćwiczenia mam plan zacząć dziś , bo dopiero okres się skończył. Dziękuję, że pytasz. Tż na razie zadowolony. Robi to co lubi i zgodnie ze skończonym kierunkiem. Może szybko się rozwijać i to mu się podoba ![]() ![]() Jakie lakiery mają być w rossie? Jakieś nowe? ![]() Kashmirka super weekend Ci się zapowiada i po trochu zazdroszczę. Dannae kuruj się kochana ![]() Dzień dobry ![]() Wstałam skoro świt, żeby się uczyć, bo wtedy najlepiej mi to wychodzi. Niestety nie idzie mi tak jakbym chciała. Materiały mnóstwo i słońce za oknem nie pozwala mi się skupić ![]() Dziś chyba skoczymy do moich rodziców na kawkę. Może też na zakupy. Chciałabym dziś poprasować kolejną partię ciuchów i coś uprzątnąć, żeby jutro jak najszybciej zacząć się uczyć i jak najszybciej skończyć żeby mieć popołudnie wolne. Marzy mi się działka rekreacyjna. Mogłabym sobie podziubać, zaprosić rodzinkę i znajomych na grilla. Uwielbiam takie życie i mam nadzieje, że za kilka lat będę dziubać wokół swojego domku ![]() Wrr znowu tylko 1 zdjęcie się dodało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
dodaja tu są nowości z wibo KLIK
jest parę kolorów które mogła bym przygarnać a jeszcze chyba coś w naturze ma być ale to może jutro zajrzę ![]() ooo tu niby pisze że dopiero te lakiery w kwietniu mają być hmmm a mi się coś pomotało że już no ale to nic zajrzeć mogę ![]() a Twój kolor boski niebieski ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- oooo znalazłam nowości z natury KLIK lakiery też cudne ![]()
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2012-03-23 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() rowerów zazdroszczę, ja czekam aż mój brat przywiezie mi moją "Czarną Strzałę" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz jak masz mnie na fb to możesz sobie zobaczyć też wiele innych fajnych zdjęć jej autorstwa ![]() mam nadzieję, że będzie lepiej i z wszystkim się szybko uporasz ![]() ![]() ![]() i fajnie, że Wasi rodzice się poznają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super, że jest zadowolony ![]() ![]() nie dziwię się Kochana, ja sobie bez działki nie wyobrażam życia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście natury nie mam w swoim mieście ![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety działki to koszt nawet trzydzieści tysięcy, a więc kupa pieniędzy, dlatego też pocieszamy się ,że czasem idziemy do brata tż na grilla na działkę. Wolimy składać pieniądze na działkę pod budowę domu ![]() O mamo jak mi się nie chce! Uczyć oczywiście, bo cała resztę, włącznie ze sprzątaniem to chętnie bym ogarnęła, nawet z pocałowaniem ręki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
O to chyba tylko ja jestem inna
![]() od małego mieszkałam na wsi, rodzice uprawiali mały ogródek, a mnei do tego teraz nie ciągnie ![]() kiedyś rozmawialiśmy z Tż że jakbyśmy wygrali w totka to owszem sprezentowalibyśmy sobie domek, jednak nie za duży i z trawą na około ![]()
#4326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też nie chciałabym mieć tylko i wyłącznie warzyw i owoców. Chciałabym mieć taki swój skrawek z tym, a reszta to wiadomo piękny trawnik i kwiaty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
A tu jak chcecie to moje pazury są
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4494 a teraz znikam pranie powiesić to wyschnie na dworze ![]() i czas na spacer
#4328 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moi rodzice jak mieszkaliśmy w bloku mieli działkę rekreacyjna -byłam na niej ze dwa razy, zawsze siłą zaciągana Teraz mieszkają w domu (mieszkałam tam z nimi przez dwa lata i o dwa za dużo ![]() Nie powiem, żeby letnie grille czy opalanie w ogródku nie były przyjemne, ale koszty utrzymania domu i ogrodu- kilkukrotnie wyższe niż utrzymanie mieszkania w bloku, palenie w piecu, brak ciepłej wody (jeśli się w piecu nie napali) i mnóstwo sprzątania w mojej opinii nie są tego warte- ale wiadomo każdy lubi co innego. Cześć ![]() przyszłam się przywitać w ten piękny, słoneczny dzień ![]() u mnie poważnych problemów ciąg dalszy, ale nie o tym chciałam dziś ![]() ![]() Z pozytywnych wiadomości, kupilismy drugie auto, a więc oficjalnie mam już swoje własne- prywatne autko, które od kilku dni stoi pod blokiem ![]() A w środę Tż odebrał klucze od służbowego mieszkania i jak wszystko pójdzie dobrze z planem to przeprowadzamy się pod koniec kwietnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 30tyś to faktycznie sporo ![]() ![]() Cytat:
jesteś inna, bo każdy z nas jest inny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja w ogóle nie jestem chętna do pracy na grządkach ![]() ![]() ja bym chciała taki ogród z roślinami i kwiatami a nie typowo uprawny, raczej taki do oglądania ![]() ![]() Cytat:
nie generalizujmy- są domy w których nie trzeba wcale palić w piecu by mieć ciepło i gorącą wodę ![]() ![]() tak jak już mówiłam- każdemu wedle potrzeb ![]() Gratuluję autka ![]() ![]() a jeśli chodzi o złe rzeczy to jakbyś chciała pogadać to mam dziś luźniejszy dzień w pracy ![]() ![]() Ala śliczne paznockie! Piękny masz kształt płytki ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2012-03-23 o 11:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ok, odezwę się może niebawem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() będę na fb jakby co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy działkę rekreacyjną na końcu miasta-w zasadzie to jest teściów ![]() ![]() A my marzymy o domku z działką, może kiedyś marzenie się spelni. Cytat:
![]() Powiedzieć Wam coś? Jestem w ciąży ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
o kurcze gratulacje
![]() ![]() ![]() Ja bym chciała drugą córe tez ![]() ![]() ![]() A powiedz mi, co z Tofikiem? macie go jeszcze? A my witamy wiosne na świeżym powietrzu ![]() ![]() Byłyśmy w lesie po rózgi i bazie wiec mamy już świąteczny akcent w domu ![]() i na małych zakupach, bo mama zasponsorowała mi kurtke, bo w swoje stare się nie mieszcze ![]() Ostatnio teściowa skwitowala mnie " wyglądasz jakbyś jeszcze była w ciązy" , zrobilo mi sie strasznie przykro i wstyd bo to było w szperaku i postanowiłam wziąc sie za siebie. Juz 3 dzien nie jem słodyczy, tylko pełnoziarniste pieczywo , bez ziemniaków i duzo warzyw i owoców. a od kwietnia bedziemy jezdzic z tż na basen o ile czas nam pozwoli ![]() ![]() Narazie idzie mi dobrze, chociaz przed chwila zjadłam talerzyk sałatki ryżowej bo juz jutro by byla nieświeza i zeby nie wyrzucic ![]() ale nic to, spale w nocy ![]() a odnośnie ogrzewania w domu to my ammy centralne a ciepłą wode z bojlera na prąd. Kosztowne to troche, ale wygoda ![]() A tż dzis byl pomagac swojemu bratu na budowie, i tak troche im pozazdrościłam ![]() ![]() Teraz nawet bysmy nie dostali kredytu, a co dopiero spłacac go przez 30 lat ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2012-03-23 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() Fajnie, że masz takie kontakt z (przyszłą) teściową i że rodzice się poznają. U nas już po - w Święta dwa lata do tyłu było pierwsze spotkanie. ![]() ![]() Aaaaa i ja też chcę zaproszenie na FB. ![]() Cytat:
![]() Nigdy nie mieszkała za miastem, na wsi, w domku i absolutnie nie mam takiego zamiaru. Mówię oczywiście mieszkaniu 'na pełen etat'. Uwielbiam miasto i ani myślę się wyprowadzać - no chyba, że do innego (ładniejszego ![]() Działka to zupełnie inna kwestia. Takie coś również mi się marzy. ![]() ![]() Mam nadzieję, że będzie nam (bo A. również jest bardzo za) dane takie marzenie spełnić. ![]() Czad! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie, raz dostać, a dwa spłacać! Ja się chyba na takie zobowiązanie (30 lat) nigdy nie zdecyduję - zwyczajnie się boję. A teściowa powiem Ci, że podła! Brak słów! Co to w ogóle są za teksty. ![]() Rozumiem, że ona w niecałe dwa miesiace po porodzie po wybiegu mogła chodzić. Babsztyl! Przepraszam, ale się zdenerwowałam! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
Wiosna pełną parą, to człowiek od razu mniej czasu w domu spędza.
![]() Co u mnie: A no, proszę o wzmożone, potrójne (albo i lepiej), bardzo mocne trzymanie kciuków począwszy od teraz tak do środy/czwartku - wtedy odpowiedź. ![]() Byłam dzisiaj na kolejnej rozmowie, tylko tym razem.. była to rozmowa o prace marzeń! Ideał, po prostu ideał którego szukam, łączący zainteresowania z planami zawodowymi, rozwinięciem skrzydeł, możliwością nauki. ![]() Wydaje mi się, że nieźle mi poszło, pasuje do profilu pracownika, ale.. kciuki trzymajcie, co by wiecie, lepsi kandydaci się nie pojawili. ![]() ![]() Dostałam też odzew z firmy u której byłam ostatnio. Są mną zainteresowani, mam teraz się spotkać z drugą wspólniczką i porozmawiać o szczegółach współpracy. Spotkanie w poniedziałek i mam nadzieję, że nie jest ono ostateczne, bo jeśli każą mi decydować teraz już w tej chwili i podpisywać umowę to będę miała lekki problemik. ![]() Na tej pracy zależy mi zdecydowanie mniej niż na tej powyżej. ![]() Poza tym, nic nowego. Staram się wynajdować sobie coraz to nowsze rozrywki. ![]() ![]() Wariatka! ![]() Na Salsie dzisiaj najechałam na instruktorkę. ![]() Nie chciała nam włączyć ulubionej piosenki, bo że niby za szybka do dzisiejszego układu. Wszyscy, że dobra, że damy radę! Ona, że nie.. nie dacie! My... damy! Ona.. nie nie dacie! W końcu, stwierdziłam, że.. to Ci udowodnimy, że damy. ![]() I co.. DAŁYŚMY! ![]() ![]() Uwielbiam tam chodzić. ![]() Weekend zapowiada się przyjemny, wiec aktywności na dworze nie może zabraknąć. Rowerowo będzie, oj będzie. ![]() Poza tym, w niedzielę wybieram się focić - tym razem Łódzkie lotnisko. Takie klimaty też lubię. ![]() ![]() A. ma dzisiaj wychodne - impreza firmowa, cała firma (40 osób) poszła na kręgle. ![]() ![]() Ja zjadłam lekką kolację, pogapiłam się trochę na serial, otworzyłam wino, relaks pełną gębą. ![]() Apropo - odkąd chodzę na siłownię i w ciągu dnia spalam na ćwiczeniach 500-600 kcal, oraz odżywiam się lżej to.. się popsułam! ![]() Właśnie piję drugą lampkę wina i kręci mi się w głowie. ![]() Skandal! A może to starość! Gdzie te lata, kiedy na równo z chłopami na imprezach piłam. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2012-03-23 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. Przyszłam się przywitać. Za chwile spadam do pracy i tam nadrobie to co natworzyłyście.
Ostatnio się nie odzywałam bo rano praca a jak wracałam to miałam takie mdłości, że myślałam że zwariuje. Z tego co doczytałąm to Oliweczka gratulacje ![]() Haniula teściowa niech się wypcha. Ja ostatnio przestałam się całkiem przejmować co mówią inni. Ostatnio ktoś się mnie pytał jak damy dziecku na imię i mówie że jak dziewczynka to będzie Hania,a na to ta osoba - nie nie dawaj tak to dziwne imię i w ogóle. Odpowiedziałam, że swojemu dziecku będę dawała na imię jak chce! Wtedy to się we mnie zagotowało. Ijaa co ja czytam - wywijasz na salsie. No gratulacje kochana ![]()
#4337 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętaj jak "teściu" ostatnio powiedział bratowej tż, że przytyła. Matko, mało się nie poryczała. Na kobiety to bardzo działa. Wielkie gratulacje !! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ależ mam energii od rana ![]() Wczoraj zasiadłam wieczorem do pracy i ... napisałam tylko jeden tekst, bo poszliśmy do pubu. Fajnie było ![]() Dziś rano tż poszedł po świeże pieczywo, chałkę, dżemik, wędlinkę i różę ![]() ![]() Teraz niestety muszę iść do okropnych notatek, ale potem planujemy spacerowanie i spacerowanie, a sprzątanie nie ucieknie ![]() Życzę Wam miłego dnia ! ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niestety mało kto ma taką możliwość, chyba że całe życie chce mieszkać na wynajmie albo z rodzicami. Znam jedną osobę, której mieszkanie kupili rodzice, reszta żyje na kredycie. Niestety trzeba. I zwyczajnie zazdroszczę ludziom, którzy nie muszą się w to bawić ![]() Co do kciuków - to będę trzymać mocno mocno ![]() ![]() Obudziłam się rano z potwornym bólem głowy, więc znowu nici z roweru. Chociaż mam zamiar na spacer wyjść, żeby nie siedzieć ciągle w mieszkaniu. Pewnie będzie krótki, bo każdy krok sprawia mi ból (siedzenie też), no ale trzeba, no! No i zapomniałam się Wam pochwalić, że tydzień temu byłam u fryzjera. Wynik: zafarbowane włosy, podcięte i grzywka. Wyglądam całkiem inaczej i według mnie o niebo lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja to mam kikuty zamiast paznokci, okropne są , moja płytka paznokci jest chyba o połowe krótsza niż Twoja ![]() gratulacje ![]() Cytat:
my mamy plan przejść przez życie bez kredytów i mam wielką nadzieję na to, że nam się uda (w grę wchodziłby jedynie jakiś niewielki kredyt na kilka lat, ale mam nadzieję, że uda nam się go uniknąć) chciałabym mieć 3 pokojowe mieszkanie, na jakimś fajnym nowym osiedlu, blisko centrum- nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba w kwestii mieszkaniowej (na szczęście ja nigdy nie miałam problemów z sąsiadami, tak się szczęśliwie złożyło, że zawsze dobrze trafiałam) natomiast marzę o podróżach po świecie dlatego pieniądze, które musielibyśmy przeznaczyć na kredyt wolimy (a raczej chcielibyśmy) wydać na to Cytat:
![]() a tak poważnie to zazdroszczę, ja to rzadko kiedy jestem zadowolona z wizyty u fryzjera ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
Dodaja przecudowny kolor pazurków i pazurki także
![]() ![]() Haniu przecież Ty po ciąży wyglądasz ślicznie ![]() ![]() ![]() Ijaa oglądam i oglądam Twoje zdjęcia na fb i napatrzeć się nie mogę, Kash zresztą też ![]() ![]() Oliwka gratuluję Ci ciąży ![]() ![]() Hej ![]() U mnie dziś bardzo ładna pogoda, jednak nawet nie mam z kim wyjść na spacer ![]() ![]() ![]() Poza tym jakoś nie mogę się zmobilizować do nauki ![]() A za tydzień idę już z Tż na swój bal licencjacki ![]() Miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Jak dziwnie? ![]() ![]() Co za ludzie. ![]() ![]() A jak będzie chłopak, to jakie dostanie? ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
Biorąc pod uwagę oszczędności, wchodzi w rachubę do tego niewielki (w porównaniu do standardowych, za ceny mieszkań) kredyt, góra na 5-6 lat. ![]() Niestety, tak czasem bywa, że przychodzi nam robić rzeczy, których nie lubimy. Z drugiej strony jednak, nigdy nie jest tak, żeby nie można było czegoś zmienić, więc dlaczego nie popracować nad tym by praca znienawidzona została zastąpiona wymarzoną. ![]() Cóż za skromność! ![]() Wiesz, że czekamy na jakieś fotki, prawda? ![]() Aleśmy dzisiaj pospali! ![]() ![]() ![]() Niewyraźny jest jednak dość znacznie - to znaczy teraz jest już dużo lepiej, ale jeszcze dwie godziny temu mocno stękał. ![]() ![]() Zaraz ogarnę odrobinę nasze domostwo, niewiele jest do zrobienia, bo z racji dużej ilosci czasu sprzątam praktycznie codziennie. ![]() Chwilę posiedzimy i wybywamy na rowery. ![]() Obiad przypadnie nam dzisiaj prawie w porze kolacji, co nieszczególnie mnie martwi - zawsze to mniej roboty. ![]() Planuję pizzę na odrobinę zdrowiej niż tradycyjna - z szynką, szpinakiem i fetą. ![]() Mamy też do obejrzenia film, więc pewnie tak spędzimy dzisiejszy wieczór. ![]() ![]() Miłego dnia Dziołchy. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2012-03-24 o 12:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam Wasze zdjęcia - bardzo przyjemne. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Konto usunięte
|
niniona ja też mam paskudne pazurki
![]() ![]() Ja do fryzjera rzadko chodzę, ale zawsze jestem zadowolona. Skromność skromnością. Ja lubię swój wygląd i nie interesuje mnie to, co inni sądzą na mój temat. Według mnie ładna ze mnie osóbka i tyle ![]() ![]() ijaa ja Cię w ogóle zapomniałam poprosić, żebyś mi przesłała chociaż trochę swojej energii i optymizmu! Proszę ![]() ![]() Ja ostatnio - tak jak tradycyjnie w weekendy - obudziłam się przed 8 (w zeszłym tygodniu nawet wstałam przed 7 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() ![]() ![]() mam troche opone na brzuchu, chociaz waga niby taka jak przed ciaza ![]() ![]() Ale mimo to zrobilo mi sie przykro bo T. powiedziala to w celowo w szperaku i jeszcze sie rozgladala czy ktos to slyszał. Udałam zemnie to nie wzruszylo, ale jak wrocilam do domu to sie poryczalam ![]() Mam duzo znajomych ktore dawwno temu rodzily dzieci a wygladaja gorzej, ja w ciazy tez duzo nie przytyłam, ale ciało jest brzydkie, tłuszcz skacze jak chodze ![]() Nie podobam sie sobie, nie potrafie sie ubrac tak abym sie dobrze w swoim ciele czula ![]() No musialam ponarzekac ![]() kraven a imie Hania bardzo ładne wiesz ![]() ![]() dodaja ![]() ![]() m z lenka znowu na ogrodzie sie wygrzewamy ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2012-03-24 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() trochę mnie nie było ale naprawdę nie miałam czasu wejść, nadrobiłam Was wczoraj ![]() jako że zrobiła się wiosna, dużo czasu spędzam na świeżym powietrzu i ze znajomymi ![]() ![]() w ogóle spóźnia mi się okres, zrobiłam dwa testy ciążowe i nic,, nie wiem o co chodzi, ale pewnie to stres robi swoje bo mam bardzo nerwowy okres ostatnio przez kilka osób ![]() Dodaja- ja używałam krążek i był super, teraz jak dostanę @ to pójdę do gina żeby mi znowu go dał, ja nie mogę za bardzo brać tabsów bo mam wrzody na dwunastnicy, kiedyś brałam, potem plastry i na końcu krążek i on był najlepszy i mało z nim zachodu bo trzeba tylko pamiętać o włożeniu i wyciągnięciu ![]() w ogóle mieszkam na takiej wiosce że szkoda gadać, Tż ma zapalenie przyzębia czy jakoś tak, tak wył w nocy w piątek że byliśmy na pogotowiu po zastrzyk, a w sobotę żaden dentysta u mnie nie przyjmuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wczoraj chciałam do Was napisać z pracy ale okazało się że w kompie coś się zrypało i mi sesja co chwile wygasała, a dzisiaj w domu okazało się że TŻ zamontował mi w kompie Linuxa i kompletnie ze mnie nie współpracuje. Teraz dorwałam sie do komputera TZ i mogę spokojnie pisać. NIestety odczułam skutki zmiany czasu i dzisiaj po powrocie do domu spałam do 12, później obiad u teściów, a później spacer. Na spacerze tylko chwile byliśmy bo wiało okropnie. Teraz zalegliśmy przed telewizorem. ![]()
#4347 |
Zakorzenienie
|
ale tu cisza weekendowa
![]() Ciekawe jak kash sie czuje w roli matki ![]() ![]() kraven u nas tez wiatrzycho straszne ![]() ![]() anastazja ano to ciekawe z tym okresem ![]() ![]() ja dzis pomimo zmiany czasu sie wyspałam ![]() ![]() A teraz uśpiłam dziecko, wysłałam męza na nocke, coby pieniądze zarabiał ![]() ![]() Noo i dietkuje nadal ![]() ![]() ![]() A ten do mnie, ze chcial jutro upiec jabłecznik. Normalnie sadysta a nie mąż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Danusia pokaż sie w nowej fryzurze ![]() ![]() Ijaa praca marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oliwka gratuluję i też jestem pełna podziwu, że zdecydowaliście się tak szybko na drugie dziecko ![]() Kraven też mi się bardzo podoba imię Hania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hania no co za wredny babsztyl z tej T! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anastazja fajnie, że się w końcu odezwałaś bo już zaczynałam się martwić ![]() ![]() Tiny bardzo fajne zdjęcia ![]() ![]() ![]() Dodajka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Konto usunięte
|
witam się poniedziałkowo
![]() ależ fajny weekend za mną ![]() ![]() w sobotę byłam u kosmetyczki ![]() ![]() ![]() no ale do konkretów- Pani kosmetolog (bardzo fajna dziewczyna w moim wieku) obejrzała moją buzię i stwierdziła, że nie jest źle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sorry za taki wywód no ale chciałam się z Wami podzielić moją pierwszą w życiu wizytą w takim miejscu ![]() po kosmetyczce pojechaliśmy na działkę do rodziców M.- jejku jak tam pięknie mają ![]() ![]() ![]() ![]() w niedzielę natomiast byliśmy na tym łowisku, niestety nasi znajomi w ostatniej chwili zrezygnowali bo pogoda była dużo gorsza niż zapowiadali (mieszczuchy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo mi się podobał ten weekend, cieszę się z tej zmiany czasu i tego, że jest tak dłuuuugo jasno ![]() a u Was jak po weekendzie? miłego dnia Kochane! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Julcia będzie miała 15 miesięcy jak maluch się urodzi Tofika nie oddaliśmy-za bardzo go kocham, ale w listopadzie wracaja moi rodzice na stałe i go Im oddajemy na zawsze, bo nie dam rady Teściowa-okropna, bezczelna baba-ludzie to wogóle nie mają taktu Jesteś niecałe 2 miesiące po porodzie, więc nie przejmuj się skórą na brzuchu-ona po prostu się wchłonie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() My też mamy takie wypady z firmy i naprawde jest super ![]() A za siłownię i salsę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A zapalenie Tż też widzę masakra jakaś. Cytat:
![]() Cieszę sie, że spędziłaś milutko weekend ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.