|
|
#211 | |
|
Zakorzeniona
|
Dot.: Tatuaż część II- wątek zbiorczy
Cytat:
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
coo ? moja kolezanka za tatuaz tak 15x15cm zaplacila 150 zl i to nie byla jakas literka tylko obrazek ze szczegolami icienoiowaniem
|
|
#213 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem moda na serduszka, rozyczki itd, potem gwiazdki, teraz napisy i dmuchawce i jaskółki. Ja mam serce na ramieniu a to nie dlatego ze byla taka moda, po prostu kiedys widzialam podobny i sie zakochałam w nim, pozniej znalazłam na necie podobny i to bylo to. Ale czekalam z 3 lata i marzyłąm ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja chce na nadgarstku imie córki ale narazie funduszy brak, moze latem sie zdecyduje ![]() O i pamietam jak zrobilam mój i po jakims czasie mama zauwazyła ze mam (nie przyznalam sie od razu bo sie nie zgodziła na takie coś, a to moje cialo i moge robic z nim co chce) to mowila ze z kryminału wyszłam Na szczescie juz zmienila zdanie i mowi ze jest ladny
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2012-03-24 o 11:37 |
|||||
|
|
|
#214 |
|
Zakorzeniona
|
A ja za tatuaż 10x10cm zapłaciłam 300 zł. Ceny są różne w zależności od studia, miasta itp, ale 150 zł za tatuaż 15x15cm to moim zdaniem bardzo mało. Mój kolega zapłacił 100 zł za wielki tatuaż i teraz się go wstydzi. Nie mówię, że Twoja koleżanka ma źle zrobiony tatuaż, ale mnie tak niska cena za tatuaż "ze szczegółami" dziwi.
|
|
|
|
#215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale za to tata często ogląda tatuaż, zerka, jak mi wystaje spod koszulki, glaska, ostatnio mi nawet go namaszczal balsamem i ogólnie jest w nim zakochany Cóż.. Przywileje bycia córeczką tatusia i dzielenia z nim zainteresowań |
|
|
|
|
#216 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Moi rodzice wspólnie nienawidzą tatuaży i jak zobaczyli mój to stwierdzili, że jestem niedojrzała i na pewno nie poprawię matury w tym roku (nie wiem co to ma do rzeczy)
No i oczywiście "Ale się oszpeciłaś, zaraz będziesz chciała usuwać, jak Ty na plażę pójdziesz" |
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na szczęście nie mam cyrków z rodzicami. Jak parę lat temu powiedziałam mamie, że chcę wytatuować sobie spory kwiatowy motyw na udzie to zareagowała "No coś ty, bez sensu, nie nosisz takich krótkich spodenek ani spódniczek, i na plażę nie chodzisz. Po co ci tatuaż, którego nikt nie zobaczy, jak masz wydać tyle kasy to zrób sobie w bardziej widocznym miejscu, na przykład na ramieniu". I zrobiłam
A mój tata sam ma mały tatuaż, polecił mi studioTylko jedna z moich babć (która do niedawna wpadała w histerię na brzmienie słowa na T. ) była zła i mnie wydziedziczyła na początku, ale i tak później uznała że ładny
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
tumblr_lxcfqyR4KN1qi23vmo1_400.jpg
Powiedzcie mi czy to jest jakis tatuaz czy co? Jest mozliwe wykonanie czegos takiego?
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
to jest tatuaż, zrobiony białym barwnikiem chyba
|
|
|
|
#221 |
|
Konto usunięte
|
zdjęcie jest dość małe, może to skaryfikacja?
a tak przy okazji to się pochwalę, że ostatnio spotkała mnie bardzo miła sytuacja nie raz był poruszany temat reakcji ludzi na nasze tatuaże, ja też spotkałam się nie raz z opiniami pozytywnymi i negatywnymi.w tym tygodniu byłam akurat w zakopanym i wybrałam się do aquaparku. jako, że mam 5 tatuaży, wszystkie były widoczne w stroju kąpielowym. stałam akurat pod prysznicem i stała tam też Pani i zerkała na mnie, zerkała i w końcu odezwała się, że piękne mam tatuaże, na prawdę piękne i aż miło się na nie patrzy ![]() powiem szczerze, że mi również zrobiło się niezmiernie miło po takich słowach od obcej osoby czyli chyba idziemy do przodu z tatuażową tolerancją
|
|
|
|
#222 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
widzialam juz ten tatuaz wiele razy, az mi sie znudzil ten wzor
sama nawet mam na komie zapisany chyba szkic i tatuaz tego wzoru o znalazlam
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Kiedyś już tu chyba pisałam, ale nie miałam potem czasu na wykonanie tatuażu i odroczyłam plan w czasie. Natomiast teraz znowu przymierzam się do tego pomysłu i przekopałam się przez wątki na forach internetowych i czuję się jeszcze bardziej ciemna ![]() Pytanie do dziewczyn z Warszawy: gdzie się tatuować i u kogo? Znajomy polecił mi Szerytattoo, ale doczytałam się, że nie wykonują tatuaży z istniejących już wzorów (czyli tylko autorskie), a ja chciałabym zwykły napis, czarnym tuszem, 2 cm x 9 cm, w konkretnej czcionce. Z drugiej strony inny znajomy polecił mi JuniorINK, ale przeraża mnie trochę klimat tego miejsca i fakt, że tacy artyści, tyle się czeka a ja z prostym napisem Przeczytałam również, że ktoś chciał tatuaż, tatuażyście się wzór nie spodobał "bo zbyt sztampowy" i nie chciał zrobić. I się nakręcam, bo wyglądam jak 15 latka i już pewnie od wejścia będę miała nieprzyjemne komentarze czy pozwolenie od mamusi jest i docinki co się niestety często zdarza ze strony mężczyzn. Najbardziej podoba mi się jak na razie Art Force Tattoo i JAH LOVE TATTOO. Zastanawiam się jakie są okresy oczekiwania, ktoś się może orientuje? Z góry dzięki za wszelkie info |
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#226 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Termin króciutki, już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze ze swojej strony z Warszawy mogę polecić BlackStar Studio, przemiła atmosfera, a przede wszystkim to co robią jest na prawdę genialne - bez żadnego kręcenia nosem, że coś im nie pasuje
Ale to tak ewentualnie na przyszłość skoro się już zdecydowałaś
|
|
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam pytanie, też jestem zdecydowana na tatuaż, jednak moja znajoma odradza mi bo ponoć w miejscu dziary nie można zrobić tomografi komputerowej, to prawda czy mit.
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Czy po zrobieniu tatuazu na stopie moge prowadzic auto? Nie naciagnie sie skora i nie zniszcze tatuazu? Bo robie jutro i mam dylemat
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
#231 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
Mit. Teraz tusze nie zawierają metali, więc można spokojnie robić.
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
co myslicie o sentencjach w jezyku angielskim? bo chyba nigdy nie widzialam u nikogo.. zawsze łacina.
konkretnie chodzi mi o taka: Every cloud has a silver lining. po każdej burzy wychodzi słońce; po złych dniach nadchodzą dobre strasznie mi sie spodobal pobawilam sie w fotoszopie i mysle ze niezle to wyglada. jak myslicie?
|
|
#234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam wytatuowane całe plecy i ani przy rezonansie ani przy tomografii okolic w "obrębie" tatuażu nie było to przeciwwskazaniem do badania.
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjecie w moim albumie, ale trzeba się zaprzyjaznic zeby zobaczyc.
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
Before the rain
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
miałam zrobic coś małego i jak zwykle jednak wyszło że będzie jednak coś większego
![]() dopadła mnie moda na napisy, termin 12 kwietnia 2 słowa na udzie |
|
|
|
#240 |
|
Przyczajenie
|
U mnie też miało być małe i delikatne a wyszło trochę inaczej
Moja "dziecinka" ma już tydzień
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

Strasznie marzy mi się tatuaż - pojedyncza literka - za uchem, wyglądająca tak jak na zamieszczonym zdjęciu. Czy koszt takiego tatuażu będzie wysoki? Jakie są wrażenia po tatuowaniu miejsca za uchem? Bardzo boli? 
-> 60 kg

co się niestety często zdarza ze strony mężczyzn. Najbardziej podoba mi się jak na razie Art Force Tattoo i JAH LOVE TATTOO. Zastanawiam się jakie są okresy oczekiwania, ktoś się może orientuje?