![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Mi na razie brzuch jakoś specjalnie nie przeszkadza. Więc korzystam... bo w ciąży to z dnia na dzień wszystko się może zmienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
tak będzie lepiej!
![]() Śliweńko ale ja nie mówię, że to nie wiążę się z wysiłkiem, każdy znosi ciążę inaczej, dla Ciebie włożenie naczyń wiążę się z mega wysiłkiem ale jesteś też w starszej ciąży, ale najwyraźniej Magdzie póki co to nie przeszkadza, więc bez przesadyzmu ![]()
#4563 |
Zakorzenienie
|
tu nie chodzi o brzuch madzialence gin pow by się oszczędzała bo szyjka się już skraca i rozwarcie ma i żeby była gotowa na wcześniejszy poród, a każda by raczej chciała by dziecko było donoszone niż wcześniakiem
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwolnienie tez mam normalne a nie że mam leżeć. kazał mi się tylko oszczędzać i nie sprzątać na święta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |||
Zakorzenienie
|
Scio ksiazeczka taka
http://www.wydawnictwoolesiejuk.pl/w...iwania/367635/ Polecam! jako prezent super! nam ciocia Marta sprawila duzo frajdy takim prezencikiem ![]() Cytat:
ja wczoraj na kolacje robilam paste ze sledzia w oleju-takiego w puszce-dodaje zawsze drobno pokrojona cebulke, ogorek konserwowy, troche masla i jak mam to szczypiorek Cytat:
Cytat:
![]() Sambus - wszystkiego najlepszego! zdrówka, kasy i spelnienia marzen !! czesc Ja z rana bylam juz Tomem u lekarza bo ma jakas dziwna wysypke na lewym boczku pod pacha az do pupy-myslalam ze uczulenie pokarmowe, ale w sumie nie zjadl nic nowego,ale lakarka powiedziala ze to predzej reakcja stricte skorna-albo czyms sie polal, albo spocil jak spal na boczku... mamy masci i syrop. Dzis bedzie u mnie przedszklolowo-przychodza po poludniu dwie kolezanki z czworka dzieci ![]() A teraz-komu kawy? herbaty? capuccino z pianka? do tego ciasto jogurtowe z kiwi ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdawało mi się że pisałaś o rozwarciu ![]()
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Katunia mam nadzieję, ze wysypka przejdzie. A ciasto ja chcę
![]() Częśc sesji ciążowej już miałam. Dziś mieliśmy dokończyć ale bez sensu z chorym mężem. Zrobimy to za kilka dni ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Nie, nie na bank pisałam, ze na szczęście rozwarcia nie ma. A u ciebie też tylko się szyjka skróciła, czy i rozwarcie masz?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
u mnie nic wyszło ze po prostu taka moja natura szyjki że jest krótka, gin pow ze na poród na razie się nie zapowiada
idę się przewietrzyć, póki nie pada
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katunia dobrze, że Cię widzę, poproszę o przepis na twarożek wychwalany przez Martuchę ![]() i mam nadzieje, że Tomowi zejdzie ta wysypka! ![]()
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
śliweńko ooo czyli miałaś krótką od początku, tak??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
Katunia dzięki
![]() Ja mam ochote na rybę po grecku. Robie taką wersje light marchewka, pietruszka, seler starte na tarce. Podsmażam cebulke, wrzucam na to rybkę, warzywa, troche wody i dusze, potem puszke pomidorów i duszę do miękkości, przyprawiam, musze chyba zrobić w pt powtórke ![]() Skonczyly tez sie moje prkatyki w przedszkolu. Dziś byłam po podpisy i niesamowite uczucie, jak sie wchodzi i dzieciaki przybiegają się przytulać i opowiadają co tam słychać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciasto-prosze bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tom tez uwielbia ksiazeczki-jak rano lezymy w lozku to pod poduszka mam ksiazeczki zeby sie jeszcze zajal jak ja dosypiam ![]() Kochane --> konkursy k. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
madzialenka tak
katunia ja już kliknęłam dziś chyba że coś nowego ![]()
#4574 |
Zakorzenienie
|
sliwenko to samo to samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Scio ja to ryczałam jak się z dziećmi żegnałam po praktykach
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja groszek uwielbiam! Cytat:
![]() Wymyśliłam - będą kluski śląskie i do tego sos pomidorowy z kiełbaską i będzie git ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiesz, że ja rosół to lubię tylko zaraz po ugotowaniu? Bo odgrzewany ma okropny smak bleee Cytat:
Cytat:
Pastę szczerze polecam ![]() A książeczki z wydawnictwa Olesiejuk bardzo lubię ![]() Samba wszystkiego najlepszego ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
hej, właśnie wróciłam od fryzjera
![]() ależ się czuje piękna ![]() ![]() ![]() no i mój fryzjer wyjeżdża do warszawy.... zadzwonił do niego Leszek Czajka że szuka pracownika i że wie o nim wiele dobrego i czy chce.. rewelacja... ![]() tylko czemu się nie ciesze? ![]() ![]() ![]() ![]() ale jak weszłam na stronę czajki - to jedno jest pewne ![]() ![]() buhahaha ale co tam niech się chłopak rozwija ![]()
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() witam sie poweekendowo ![]()
![]() |
#4579 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj 250 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Smabuś kochana wszystkiego najlepszego, duzo duzo zdrówka i spełnienia marzen ![]() ![]() z teciowa chyba tym razem wybierzemy sie tu: http://gruper.pl/x.php/1,18510/Podro...la-2-osob.html z zabiegów zawsze mozna sobie coś dokupic znalazłam super miejsce w Kołobrzegu, ale szkoda, że taki daleki dojazd. Z racji krótkiego urlopu musi byc odleglosc na rzut beretem ![]() Ratunku nie mam pojęcia co chrzesniakowi kupic na "zajaczka" przypominam ma prawie 3 latka |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
no mam nadzieje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() sambus - Wszystkiego najlepszego !!!! ![]() ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-04-02 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samba wszystkiego najlepszego ![]() Bedę miała męża kilka dni w domku bo wziął zwolnienie. Dopiero w piątek idzie na jeden dzień do pracy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a kiwi - do rewelacyjny dodatek muffinek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a chrześniakowi... hmm my na zajączka mamy zwyczaj dawania tylko słodyczy i to tylko dzieciom więc nie pomoge.. SAMBAAAAA miłości spokoju ducha spełnienia marzeń, dokończenia budowy i wszystkiego co najlepsze!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-04-02 o 20:41 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanko w k. w pogaduchach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Katunia - ja poproszę kawę - z pianką a co, jak szaleć to szaleć! Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż ostatnio usłyszałam, że własnemu dziecku na komunię też się daje teraz prezent, u mnie nie było i nie ma takiego zwyczaju, prezentem jeśli można to tak nazwać jest przyjęcie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż nie ma mowy abym zapłaciła takie pieniądze jak sobie "gwiazdy fryzjerstwa" liczą, tym bardziej że oni obsługują najczęściej "prestiżowych" gości a nie Kowalską z ulicy. Kumpela obcinała się u P. Hupało w salonie, to obcinał ją jakiś koleś, nie słuchał jej zdania, bo "miał wizję", a włosy się ułożą. Dziewczyna wróciła po paru godzinach, że mają jej poprawić bo to nie jest to co chciała i się źle w tych włosach czuje - kolesia wcięło bo ... była pierwszą osobą z reklamacją w tym salonie ![]() Cytat:
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
O to witam w klubie! My już zaraz po wyjściu z obrony z koleżanką się zastanawiałyśmy "to na co teraz idziemy?"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Kurcze.. dobrze mi, mąż by mógł mieć zwolnienie tak sam długo jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Byly u mnie kolezanki z dzieciakami-do tej pory nie umiem dosprzatac mieszkania ![]() Potem ciapralismy sie z Tomem w kleju z maki o obklejalismy balona papierem-bedzie wielkie jajo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Najbardziej sie bałam, ze bedzie między mną a dzieciakami taki mur, ale nie. Dzieci są tak niesamowicie otwarte i z wiekszoscia szybko złapałam kontakt. Bajuś mam nadzieje, ze niedługo się uda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.