|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Mi na razie brzuch jakoś specjalnie nie przeszkadza. Więc korzystam... bo w ciąży to z dnia na dzień wszystko się może zmienić.
|
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
tak będzie lepiej!
![]() Śliweńko ale ja nie mówię, że to nie wiążę się z wysiłkiem, każdy znosi ciążę inaczej, dla Ciebie włożenie naczyń wiążę się z mega wysiłkiem ale jesteś też w starszej ciąży, ale najwyraźniej Magdzie póki co to nie przeszkadza, więc bez przesadyzmu
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
tu nie chodzi o brzuch madzialence gin pow by się oszczędzała bo szyjka się już skraca i rozwarcie ma i żeby była gotowa na wcześniejszy poród, a każda by raczej chciała by dziecko było donoszone niż wcześniakiem
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwolnienie tez mam normalne a nie że mam leżeć. kazał mi się tylko oszczędzać i nie sprzątać na święta. |
|
|
|
|
#4565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Scio ksiazeczka taka
http://www.wydawnictwoolesiejuk.pl/w...iwania/367635/ Polecam! jako prezent super! nam ciocia Marta sprawila duzo frajdy takim prezencikiem ![]() Cytat:
ja wczoraj na kolacje robilam paste ze sledzia w oleju-takiego w puszce-dodaje zawsze drobno pokrojona cebulke, ogorek konserwowy, troche masla i jak mam to szczypiorek Cytat:
Cytat:
![]() Sambus - wszystkiego najlepszego! zdrówka, kasy i spelnienia marzen !! czesc Ja z rana bylam juz Tomem u lekarza bo ma jakas dziwna wysypke na lewym boczku pod pacha az do pupy-myslalam ze uczulenie pokarmowe, ale w sumie nie zjadl nic nowego,ale lakarka powiedziala ze to predzej reakcja stricte skorna-albo czyms sie polal, albo spocil jak spal na boczku... mamy masci i syrop. Dzis bedzie u mnie przedszklolowo-przychodza po poludniu dwie kolezanki z czworka dzieci bedzie glosno i gwarno!A teraz-komu kawy? herbaty? capuccino z pianka? do tego ciasto jogurtowe z kiwi ![]()
|
|||
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdawało mi się że pisałaś o rozwarciu
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia mam nadzieję, ze wysypka przejdzie. A ciasto ja chcę
![]() Częśc sesji ciążowej już miałam. Dziś mieliśmy dokończyć ale bez sensu z chorym mężem. Zrobimy to za kilka dni ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Nie, nie na bank pisałam, ze na szczęście rozwarcia nie ma. A u ciebie też tylko się szyjka skróciła, czy i rozwarcie masz?? |
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nic wyszło ze po prostu taka moja natura szyjki że jest krótka, gin pow ze na poród na razie się nie zapowiada
idę się przewietrzyć, póki nie pada
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katunia dobrze, że Cię widzę, poproszę o przepis na twarożek wychwalany przez Martuchę ![]() i mam nadzieje, że Tomowi zejdzie ta wysypka!
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńko ooo czyli miałaś krótką od początku, tak??
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia dzięki
Ja mam ochote na rybę po grecku. Robie taką wersje light marchewka, pietruszka, seler starte na tarce. Podsmażam cebulke, wrzucam na to rybkę, warzywa, troche wody i dusze, potem puszke pomidorów i duszę do miękkości, przyprawiam, musze chyba zrobić w pt powtórke ![]() Skonczyly tez sie moje prkatyki w przedszkolu. Dziś byłam po podpisy i niesamowite uczucie, jak sie wchodzi i dzieciaki przybiegają się przytulać i opowiadają co tam słychać.
|
|
|
|
#4572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciasto-prosze bardzo ![]() Cytat:
zaraz wrzuce do k. w takim razieCytat:
Tom tez uwielbia ksiazeczki-jak rano lezymy w lozku to pod poduszka mam ksiazeczki zeby sie jeszcze zajal jak ja dosypiam ![]() Kochane --> konkursy k.
|
|||
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka tak
katunia ja już kliknęłam dziś chyba że coś nowego
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenko to samo to samo
az do konca maja-dzieki |
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Scio ja to ryczałam jak się z dziećmi żegnałam po praktykach
|
|
|
|
#4576 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja groszek uwielbiam! Cytat:
Wymyśliłam - będą kluski śląskie i do tego sos pomidorowy z kiełbaską i będzie git ![]() Cytat:
Cytat:
A wiesz, że ja rosół to lubię tylko zaraz po ugotowaniu? Bo odgrzewany ma okropny smak bleee Cytat:
Cytat:
Pastę szczerze polecam A książeczki z wydawnictwa Olesiejuk bardzo lubię Samba wszystkiego najlepszego |
||||||
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
hej, właśnie wróciłam od fryzjera
![]() ależ się czuje piękna ![]() ![]() ![]() no i mój fryzjer wyjeżdża do warszawy.... zadzwonił do niego Leszek Czajka że szuka pracownika i że wie o nim wiele dobrego i czy chce.. rewelacja... ![]() tylko czemu się nie ciesze? ![]() ![]() nie no nie jest najgorzej, 2 tyg tam 2 tyg tu, a od września będzie decydował co dalej ![]() ale jak weszłam na stronę czajki - to jedno jest pewne nie stać mnie byłoby chodzić tam do wojtka ![]() buhahaha ale co tam niech się chłopak rozwija
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() witam sie poweekendowo
|
|
#4579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj 250 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Smabuś kochana wszystkiego najlepszego, duzo duzo zdrówka i spełnienia marzen z teciowa chyba tym razem wybierzemy sie tu: http://gruper.pl/x.php/1,18510/Podro...la-2-osob.html z zabiegów zawsze mozna sobie coś dokupic znalazłam super miejsce w Kołobrzegu, ale szkoda, że taki daleki dojazd. Z racji krótkiego urlopu musi byc odleglosc na rzut beretem ![]() Ratunku nie mam pojęcia co chrzesniakowi kupic na "zajaczka" przypominam ma prawie 3 latka |
|||
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieje
wiem ze na bank w 2013 mamy jedno wesele juz ![]() Cytat:
Zawsze jak jestem w sklepie to musze kupic jakos nie potrafie przejsc kolo nich obojetnie Ogolnie wydaje mi sie ze ciete kwiaty dodaja duzo uroku ![]() sambus - Wszystkiego najlepszego !!!! Spelnienia marzen , zdrowka i duuuzo milosci
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-04-02 o 16:54 |
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samba wszystkiego najlepszego ![]() Bedę miała męża kilka dni w domku bo wziął zwolnienie. Dopiero w piątek idzie na jeden dzień do pracy.
|
|
|
|
|
#4582 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ksiązeczka mi sie podobałą to wzięłam ciesze się ze jesteście zadowoleni ![]() a kiwi - do rewelacyjny dodatek muffinek ![]() Cytat:
nie lubię się nie uczyć ![]() Cytat:
Cytat:
wolę cięte od doniczkowych ;DCytat:
![]() ![]() a chrześniakowi... hmm my na zajączka mamy zwyczaj dawania tylko słodyczy i to tylko dzieciom więc nie pomoge.. SAMBAAAAA miłości spokoju ducha spełnienia marzeń, dokończenia budowy i wszystkiego co najlepsze!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-04-02 o 21:41 |
|||||
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanko w k. w pogaduchach
|
|
|
|
#4584 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Katunia - ja poproszę kawę - z pianką a co, jak szaleć to szaleć! Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż ostatnio usłyszałam, że własnemu dziecku na komunię też się daje teraz prezent, u mnie nie było i nie ma takiego zwyczaju, prezentem jeśli można to tak nazwać jest przyjęcie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż nie ma mowy abym zapłaciła takie pieniądze jak sobie "gwiazdy fryzjerstwa" liczą, tym bardziej że oni obsługują najczęściej "prestiżowych" gości a nie Kowalską z ulicy. Kumpela obcinała się u P. Hupało w salonie, to obcinał ją jakiś koleś, nie słuchał jej zdania, bo "miał wizję", a włosy się ułożą. Dziewczyna wróciła po paru godzinach, że mają jej poprawić bo to nie jest to co chciała i się źle w tych włosach czuje - kolesia wcięło bo ... była pierwszą osobą z reklamacją w tym salonie Cytat:
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
O to witam w klubie! My już zaraz po wyjściu z obrony z koleżanką się zastanawiałyśmy "to na co teraz idziemy?"
Aż szkoda, że my byłyśmy zupełnie różnokierunkowe - ona ekonomistka, ja filolog bo już raczej się na inne studia razem nie wybierzemy, a tak fajnie się z nią studiowało |
|
|
|
#4587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze.. dobrze mi, mąż by mógł mieć zwolnienie tak sam długo jak ja
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz juz chyba za pozno... ale jutro ci zrobie![]() Byly u mnie kolezanki z dzieciakami-do tej pory nie umiem dosprzatac mieszkania ale fajnie bylo.Potem ciapralismy sie z Tomem w kleju z maki o obklejalismy balona papierem-bedzie wielkie jajo
|
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Najbardziej sie bałam, ze bedzie między mną a dzieciakami taki mur, ale nie. Dzieci są tak niesamowicie otwarte i z wiekszoscia szybko złapałam kontakt. Bajuś mam nadzieje, ze niedługo się uda.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

aaa no i oczywiście tż powiedział, ze też taką chce

Spelnienia marzen , zdrowka i duuuzo milosci