![]() |
#4771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Neska - nie drażnij kobiety w ciąży
![]() Baja - baranek z masła? Ale czad! My też byliśmy ma święceniu, ludzi jeszcze więcej niż rok temu, a były trzy, więc powiem - siła nas tutaj ![]() A tak w ogóle to: Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych!!! I mokrego Dyngusa!!!
#4772 |
Zakorzenienie
|
taaak i to dopiero rozgrzewka
![]() padłam ![]() ![]() A ja jestem happy, bo się w końcu postawiłam i wczoraj na święta do teścia mąż poszedł sam ![]() Ale najlepszy jest numer.. normalnie numer roku ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2012-04-08 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
My wróciliśmy od teściów,
było bardzo sympatycznie i miło ![]() a teraz zbieramy się i jedziemy do moich rodziców ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
ooo postawiłaś się? to co powiedziałaś teściowi?
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-04-08 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
mysmy juz tez wrocili,
a moi rodzice pojechali moja mama juz na syzbko, bo ona chce do domu, ale tego ze mi przykrosc robi jadac dzis a nie jutro po sniadaniu jak buylo ustalone, to juz nie wziela pod uwage. Bardzo mi z tym zle. jedyny plus ze sie wyspie na moim wygodnym lozku. ale co z tego, jak chcialam by zuzka poobcowala troche z dziadkami. w lipcu znowu nie bedzie ich juz pamietac przeciez. |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A my się obijamy ![]()
![]() |
#4776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a my dzis pol dnia u tescciow,potem pojechalam z Tomem do moich rodzicow bo tz do pracy na noc teraz maly spi a ja sie bycze bo jestem jakas wykonczona |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróciliśmy od moich rodziców, było bardzooo fajnie ![]() zaraz wpadają znajomi ![]() jak świętować to swiętować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i powiedz mi ze jeszcze jesc cos bedziecie? po takim obzarstwie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
oo a ja w koncu sama
![]() no szkoda mi tylko tego, że mąz pojechał do pracy. ale odpocznę bo reszta gosci tez własnie się rozeszła, ale jutro zabawa od nowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Witam się świątecznie
![]() w nocy napadało śniegu, my wczoraj oglądaliśmy Listy do M. i cały czas odnosiłam wrażenie że mamy Boże Narodzenie a nie Wielkanoc ![]() ![]() My spędziliśmy dzień u moich rodziców, razem z moją teściową....tak znowu ona przyjechała do nas bo my do niej nie mogliśmy bo nie miała kasy ![]() ![]() ![]() Lila ma sporo nowych ząbków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dolaczam sie do twoich przemyslen, tez mnie czasem takie nachodza...piekne i smutne zarazem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
śliweńka właśnie pojechała na cc
Już spałam, ale jak dostałam smska, to musiałam wam to napisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na mamuskach dostaly cynk od sliwenki ....
"Karolinka jest już na świecie ![]() ![]() ![]() ma 2960 g, 58 cm, 10 pkt ![]() Gratulacje !!!! ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-04-09 o 05:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do tego graliśmy kilka razy w scrable, ojjjj alby było wesoło ![]() ![]() ![]() a potem jeszcze w cludo ![]() ![]() super było ![]() dziś na spokojnie, obijanie się, obiad u moich rodziców, i kawa u świadka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ŚLIWEŃKA brawo! zdrówka i sił dla was!! a my dziś się pooblewaliśmy, Pat miał radoche ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Właśnie miałam napisać o śliwence ![]() Kochana jeszcze raz gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Śliwieńko gratulacje
![]() ![]() Wczoraj cały wieczór przepłakałam tż w ramionach w łóżku ![]() ![]() ![]() Katuniu Tom ma ząbki więc wszystko ok ![]()
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Śliweńko a więc doczekałaś się pszczoły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troszkę się Karolinka pospieszyła na świat ![]() Witajcie! U nas święta też w porządku, wczoraj pół dnia u teściów, było miło. Teraz jeszcze w domu, ale po południu jedziemy na kawkę do znajomych. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
a ja oddałam sie błogiemu lenistwu i skończyłam czytać brudną robotę
![]() GUCIUUU muszę Ci powiedzieć że na początku drażniła mnie książka, ale z braku laku, jadąc w pociągu do i od Katuni zaczęłam ją czytać jeszcze raz, i z nudów przebrnęłam przez pierwsza część i musze szczerze ci powiedzieć że od momentu gdy główny bohater dowiaduje się kim jest i o co chodzi ksiązka robi sie świetna ![]() jako że wir przedświąteczny i powywalanie życiowych planów nie dało mi czasu na skończenie to od soboty do dziś łapałam wolne chwile i czytałąam ksiażke ![]() musze powiedzieć że jest fajna, tylko fajna bo nie zapominam o przygłupim i nudnawym początku i łatwości domyślenia sie zakończenia, ale akcja która rusza później na prawde powala ![]() jak sie zmusisz nie będziesz żałowac ![]() Rosi dzięki zainspirowałaś mnie do przeczytania, bo skoro Tobie się podobała to coś w tym musiało byc ![]() nie żałuje ![]() ![]() ![]() p.s. w ksiażce odnalazłam swoją jędzowatą życiową mantrę, hahahahahhaha ![]() idę do rodziców na obiad ![]() w ogóle to miło nas wczoraj zaskoczyli, bo u nas nie ma prezentów na wielkanoc, są tylko słodycze dla dzieci a oni rzucili nam fajną sumką na zasłony i na resztę bibelotów do salonu ![]() ![]() trza jechać wybierać w tygodniu bo inaczej kasa się rozpłynie ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-04-09 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Zleźliśmy Amsterdam wzdłuż i wszerz ze 2 razy
![]() ![]() ![]() ![]() A Ty mieszkasz w Amsterdamie czy gdzieś indziej? umiesz holenderski? |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a my wlansie odpoczywamy, gosci odparawilismy i laba ![]() ![]() sliwenko gratulacje kochana ![]() zaskoczyło mnie, że to już ![]() Następna Madzialenka?[/B] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Śliweńko gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
włąsnie wpadłam sprawdzić czy Sliwenka się rozpadła
![]() GRATULACJE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle to nie złożyłam Wam życzeń... mam nadzieja, że święta minęły przyjemnie i wesoło
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- a wiecie co... byłam dzisiaj z mężem na lodach i się go pytam, jak myśli co lekarz powie (o ginekologu mowa)... a on do mnie mam nadzieje, że powie, żeby już zaczynać a ja szok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A mnie przez ostatnie dni moje dziecie wyprowdza z rownowagi-ma takiego niejadla wlaczonego ze szok! nigdy nie bylo z nim latwo z jedzeniem ale przez ostatnie tygodnie bylo na prawde dobrze a od wczoraj masakra-ja to za bardzo przezywam i nie umiej funkcjonowac spokojnie. Dzis zjadl-2gryzy chlebka na sniadanie, jakies 6 lyzek rosolu, mleko, 2 cukierki, 4 male kawaleczki parowki....masakra! A na dodatek tz musi jutro isc do pracy(zawsze mial wtorki wolne jak ja chodze do pracy) i moja mama i tz tata na zmiane musze sie Tomkiem zajac-nie lubie tak... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do doceniania rodziców, to jestem zdania, że rodzicom miłość i szacunek wcale nie należą się z urzędu, ale jeśli tak jak piszesz rodzice będą wykorzystywać pozytywnie każdą chwilę, to jest duża szansa, że dziecko to doceni ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() Do terminu zostało mi 35 dni ![]() Bzyczko ![]() Wczoraj cały dzień męczyłam się z gorączką 38 stopni ech... na szczęście dziś jest już lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.