|
|
#4771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Neska - nie drażnij kobiety w ciąży
![]() Baja - baranek z masła? Ale czad! My też byliśmy ma święceniu, ludzi jeszcze więcej niż rok temu, a były trzy, więc powiem - siła nas tutaj Zmienili księdza, ten w koncu normalny, pożartował, pokropił, nawet sympatycznie było. Poprzedni z zeszlego roku to sobie chyba drogę krzyżową ze święceniem pomylił, masakra była.A tak w ogóle to: Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych!!! I mokrego Dyngusa!!!
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
taaak i to dopiero rozgrzewka
![]() padłam ![]() A ja jestem happy, bo się w końcu postawiłam i wczoraj na święta do teścia mąż poszedł sam sesese.Ale najlepszy jest numer.. normalnie numer roku Przed chwilą dzwoniła do nas teściowa, czy wpadniemy na śniadanie Wielkanocne
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2012-04-08 o 10:19 |
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
My wróciliśmy od teściów,
było bardzo sympatycznie i miło ![]() a teraz zbieramy się i jedziemy do moich rodziców ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
ooo postawiłaś się? to co powiedziałaś teściowi?
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-04-08 o 14:54 |
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
mysmy juz tez wrocili,
a moi rodzice pojechali moja mama juz na syzbko, bo ona chce do domu, ale tego ze mi przykrosc robi jadac dzis a nie jutro po sniadaniu jak buylo ustalone, to juz nie wziela pod uwage. Bardzo mi z tym zle. jedyny plus ze sie wyspie na moim wygodnym lozku. ale co z tego, jak chcialam by zuzka poobcowala troche z dziadkami. w lipcu znowu nie bedzie ich juz pamietac przeciez. |
|
|
|
#4775 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A my się obijamy
|
|
#4776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a my dzis pol dnia u tescciow,potem pojechalam z Tomem do moich rodzicow bo tz do pracy na noc teraz maly spi a ja sie bycze bo jestem jakas wykonczona |
||
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróciliśmy od moich rodziców, było bardzooo fajnie ![]() zaraz wpadają znajomi ![]() jak świętować to swiętować
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie fajniei powiedz mi ze jeszcze jesc cos bedziecie? po takim obzarstwie... |
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
oo a ja w koncu sama
![]() no szkoda mi tylko tego, że mąz pojechał do pracy. ale odpocznę bo reszta gosci tez własnie się rozeszła, ale jutro zabawa od nowa
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się świątecznie
w nocy napadało śniegu, my wczoraj oglądaliśmy Listy do M. i cały czas odnosiłam wrażenie że mamy Boże Narodzenie a nie Wielkanoc My spędziliśmy dzień u moich rodziców, razem z moją teściową....tak znowu ona przyjechała do nas bo my do niej nie mogliśmy bo nie miała kasy temat rzeka Lila ma sporo nowych ząbków w ciągu miesiąca wyszło jej 5 nowych ząbków i tym sposobem mamy: wszystkie jedynki, dwie dwójki na górze i jedną (prawą) na dole oraz wszystkie czwórki Ostatnią czwórkę wymacałam dzisiaj mój zębatek kochany ). Ahhh co było nie wróci.
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dolaczam sie do twoich przemyslen, tez mnie czasem takie nachodza...piekne i smutne zarazem |
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńka właśnie pojechała na cc
Już spałam, ale jak dostałam smska, to musiałam wam to napisać
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na mamuskach dostaly cynk od sliwenki ....
"Karolinka jest już na świecie ma 2960 g, 58 cm, 10 pkt "Gratulacje !!!!
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-04-09 o 06:52 |
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do tego graliśmy kilka razy w scrable, ojjjj alby było wesoło ![]() im więcej alkoholu tym ciekawsze słowa , i więcej zabawy, nowomowa była rewelacyjna ![]() a potem jeszcze w cludo (ktosiu guido hahaha) ![]() super było ![]() dziś na spokojnie, obijanie się, obiad u moich rodziców, i kawa u świadka ![]() Cytat:
z łezką będziesz to wspominać, a niedługo pójdzie w świat ![]() ![]() ŚLIWEŃKA brawo! zdrówka i sił dla was!! a my dziś się pooblewaliśmy, Pat miał radoche
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Właśnie miałam napisać o śliwence ![]() Kochana jeszcze raz gratulacje
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwieńko gratulacje
Wczoraj cały wieczór przepłakałam tż w ramionach w łóżku nawet tż się udzieliło odrobinę za szybko ten czas leci, za szybko Katuniu Tom ma ząbki więc wszystko ok A jak Wam (Tobie i Tż) ząbki szły?? mi tak samo jak i Lilce, szybko. Pierwszego ząbka też miałam jak miałam 4 miesiące.
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko a więc doczekałaś się pszczoły
Witaj Karolciu po tej stronie brzucha
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliweńko gratulacje!!!!! Dużo zdrówka i sił dla Was! Troszkę się Karolinka pospieszyła na świat ![]() Witajcie! U nas święta też w porządku, wczoraj pół dnia u teściów, było miło. Teraz jeszcze w domu, ale po południu jedziemy na kawkę do znajomych. |
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
a ja oddałam sie błogiemu lenistwu i skończyłam czytać brudną robotę
![]() GUCIUUU muszę Ci powiedzieć że na początku drażniła mnie książka, ale z braku laku, jadąc w pociągu do i od Katuni zaczęłam ją czytać jeszcze raz, i z nudów przebrnęłam przez pierwsza część i musze szczerze ci powiedzieć że od momentu gdy główny bohater dowiaduje się kim jest i o co chodzi ksiązka robi sie świetna ![]() jako że wir przedświąteczny i powywalanie życiowych planów nie dało mi czasu na skończenie to od soboty do dziś łapałam wolne chwile i czytałąam ksiażke ![]() musze powiedzieć że jest fajna, tylko fajna bo nie zapominam o przygłupim i nudnawym początku i łatwości domyślenia sie zakończenia, ale akcja która rusza później na prawde powala ![]() jak sie zmusisz nie będziesz żałowac ![]() Rosi dzięki zainspirowałaś mnie do przeczytania, bo skoro Tobie się podobała to coś w tym musiało byc ![]() nie żałuje ![]() ![]() ![]() p.s. w ksiażce odnalazłam swoją jędzowatą życiową mantrę, hahahahahhaha idę do rodziców na obiad w ogóle to miło nas wczoraj zaskoczyli, bo u nas nie ma prezentów na wielkanoc, są tylko słodycze dla dzieci a oni rzucili nam fajną sumką na zasłony i na resztę bibelotów do salonu milutko ![]() trza jechać wybierać w tygodniu bo inaczej kasa się rozpłynie
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-04-09 o 13:52 |
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Zleźliśmy Amsterdam wzdłuż i wszerz ze 2 razy
bylismy pod napisem "I amsterdam", w porcie, dzielnicy czerwonych latarni i ogolnie chodzilismy, chodzilismy i jeszcze raz chodzilismy Z muzeów to byliśmy tylko w Madame Tussaud bo za bardzo nie przepadamy za tego typu atrakcjami... ale jak jeszcze kiedys przyjedziemy to zaliczymy moze muzeum seksu albo jakies inne polecasz ktores?... plynelismy jeszcze statkiem po kanalach i w poniedzialek bylismy w Keukenhof A Ty mieszkasz w Amsterdamie czy gdzieś indziej? umiesz holenderski? |
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my wlansie odpoczywamy, gosci odparawilismy i laba jak miło w koncu odpoczac, mam juz dośc tych światecznych posiadówek tylko u nas ![]() sliwenko gratulacje kochana ![]() zaskoczyło mnie, że to już ![]() Następna Madzialenka?[/B] |
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko gratuluje
|
|
|
|
#4794 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jej to do teraz zostało... czasami uciążliwe, ale takie piękne... Cytat:
gratulacje!
|
||||
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
włąsnie wpadłam sprawdzić czy Sliwenka się rozpadła
A tu bum!!!!GRATULACJE
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to nie złożyłam Wam życzeń... mam nadzieja, że święta minęły przyjemnie i wesoło
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- a wiecie co... byłam dzisiaj z mężem na lodach i się go pytam, jak myśli co lekarz powie (o ginekologu mowa)... a on do mnie mam nadzieje, że powie, żeby już zaczynać a ja szok i pytam się jak to? a on na to, że wtedy wszystko już będzie wyjaśnione i problem planowania i zastanawiania się kiedy rozpocząć staranka rozwiązany ![]() spryciula
|
|
|
|
#4797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A mnie przez ostatnie dni moje dziecie wyprowdza z rownowagi-ma takiego niejadla wlaczonego ze szok! nigdy nie bylo z nim latwo z jedzeniem ale przez ostatnie tygodnie bylo na prawde dobrze a od wczoraj masakra-ja to za bardzo przezywam i nie umiej funkcjonowac spokojnie. Dzis zjadl-2gryzy chlebka na sniadanie, jakies 6 lyzek rosolu, mleko, 2 cukierki, 4 male kawaleczki parowki....masakra! A na dodatek tz musi jutro isc do pracy(zawsze mial wtorki wolne jak ja chodze do pracy) i moja mama i tz tata na zmiane musze sie Tomkiem zajac-nie lubie tak... |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do doceniania rodziców, to jestem zdania, że rodzicom miłość i szacunek wcale nie należą się z urzędu, ale jeśli tak jak piszesz rodzice będą wykorzystywać pozytywnie każdą chwilę, to jest duża szansa, że dziecko to doceni ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Do terminu zostało mi 35 dni ![]() Bzyczko Wczoraj cały dzień męczyłam się z gorączką 38 stopni ech... na szczęście dziś jest już lepiej. |
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

ja sie nie boje