|
|
#841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Po prostu wiem, że jeśli mam kiedykolwiek pracować z ludźmi, to tylko martwi i dzieci wchodzą w grę. Z dziećmi chce pracować wielu, na martwych nie ma chętnych
Najchętniej pracowałabym w labie kryminalistycznym, ale niespecjalnie mam talent, poza tym wiele zależy od szczęścia - trzeba normalnie pójść do policji, a później... można mimo chęci do końca życia szlifować krawężniki.Mnie ta religijność świąteczna bawi tym bardziej, że patrzę na to z dystansu - jakiekolwiek święta religijne mnie nie dotyczą i widzę wokół siebie mnóstwo ludzi, którzy w szkole razem ze mną okupowali korytarze w czasie religii, a teraz wrzucają na fejsika zdjęcia kurczaczków i tony życzeń
|
|
|
|
#842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kozaczek.pl/img_new/2012/...rzynecka-3.jpg
gdzie to takie legginsy uwdziać no.. ?
|
|
|
|
#844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potem widzimy takie kwiatki.. z drugiej strony, kto wie czy ona sama nie wymyśliła tych legginsów i się uparła by je ubrać ![]() o jest nowa stylizacja Charlize, wiec dodam tak w nawiązaniu do poprzedniej i tego jak chudo (niezdrowo wręcz) w niej wyglądała. Figura przez parę dni jej się nie zmieniła ale w tych ciuchach nie sprawia już takiego wrażenia
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-04-10 o 10:45 |
|
|
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
A propo jeszcze Kasi T. Spotkałam ją kiedyś na zakupach w gdańskiej Zarze wiosną rok temu. W życiu bym jej nie poznała, a stała za mną w kolejce do kasy. Niska, ubrana "po domowemu", w butach typu emu, kompletnie nie wyróżniała się z tłumu, no co jedynie charakterystyczna kitka, i uszy. A Zosia rozmawiała przez telefon, i jej również nie poznałam, ponieważ była tak opalona, jakby dopiero co wyszła z solarium. No i nie jest taka drobna, jak się wydaje. Obraz na blogach bardzo zniekształca.. zbyt bardzo.
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie mam do chudości Charlize, niech tam sobie wygląda jak chce. Ale ona przekroczyła już mój akceptowalny poziom chudości - jak bardziej widać zarysy kości niż osobę to już nie jest dobrze. I jak ciuchy w rozmiarze XS zaczynają wisieć to też nie jest dobrze. W sumie dobrze się czuję w moim 38 bo w zależności od marki/ciucha noszę rozmiary od 34-42
|
|
|
|
#850 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
. tak fokle, podoba mi sie jej ałtfit, lacznie z mietowymi butami .
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia Skrzynecka to taka ładna i fajna babka, a tak się krzywdzi strojami
Też kiedyś widziałam Kasię T. w Gdyni w Orłowie na stacji SKM i też zauważyłam, że zupełnie nie wyróżniała się z tłumu. Ot zwykła dziewczyna w puchowej kurtce i nausznikach Stylizacja Charlize tym razem naprawdę mi się podoba
|
|
#852 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
nie nowość, że tylko na sesje zdjęciowe się ładnie odstrzelić trzeba
|
#854 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Cytat:
Lubię ją, wydaje się strasznie sympatyczna ale mam wrażenie, że Kasia ją coraz bardziej wyciska z bloga...
|
||
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie zostały w jej pastelowym królestwie :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Kto to w ogóle Zosia jest? Ja myślałam, że ten blog jest tylko Katarzyny T. Musze to ogarnąć
|
|
|
|
#857 |
|
Raczkowanie
|
owieczkaa: Mówię jak białe rajstopki mi się kojarzą, gdyż we Wrocławiu nie widuję niestety osób w nie przyodzianych. Sama bym chciała poeksperymentować z białymi rajtami, ale raz że mam bardzo krótkie nogi (trzeba mnie widzieć za kierownicą
), to jeszcze takie... serdelkowate. Ja bym pewnie wyglądała jak Moby Dick wyciągnięty na brzeg.A co do samej Charlize, to stylizacja naprawdę ładna. Nic nie wisi i się nie zagniata, ale widać że trzeba być dość szczupłą kobietą by dobrze wyglądać w takim zestawie. No i kolor włosów ma piękny
|
|
|
|
#858 |
|
Szef ds. Wymianek
|
mozliwe
Zosia to przyjaciolka i (chyba?) siostra chlopaka Kasi. zajmuje sie czescia kulinarna na blogu. jakis czas temu otworzyla swoj sklep internetowy z przyrzadami kuchennymi, ale nie wiem czy on nadal dziala.
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja jak wchodzę na blogu Charlize czy Kasi T. jak tu coś piszecie to tylko oglądam zdjęcia o których mowa i sruuu wypadam z tych blogów.
Nie chce mi się ich przeglądać ani czytać co one tam sobie piszą, to tez nie wiem ile osób pisze danego bloga. |
|
|
|
#861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fuj, to jest właśnie to, co mnie obrzydza w legginsach na takich ludziach
|
|
#862 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ściema idzie że 22 stopnie w marcu to czas najwyższy na gołe nogi tak wiem czepiam się, ale lubię ![]() ale same zdjęcia ma ładne a i styl powiedzmy że zblizony do mojego, niektóre jej ciuszki chętnie bym przygarnęła. |
|
|
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
dobre
![]() u mnie było zimno, więc wszyscy okutani w jesienne ciuchy, ale trafiła się jedna młoda mama w jogurtowo-różowej ekoskórce i platformach w takim kolorze natomiast w niedzielę mieliśmy "proszonych" gości-małżeństwo z dzieckiem 8lat, wszyscy w adikach, przecieranych jeansach i bluzach, on jadł surówkę prosto z dużego półmiska, ona wisiała na komórce. My też nie byliśmy w sukienkach, spodniach na kant ani pod krawat (np.tata w koszuli rozpiętej pod szyją), ale szacunku ani strojem ani zachowaniem w nich nie zauważyłam... a Skrzyneckiej się chyba antygwałty odcinają pod uciskowymi leginsami? Edytowane przez dorka1980 Czas edycji: 2012-04-10 o 15:01 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można prosić zdjęcie/link/cokolwiek co choć trochę przybliży mi ten trend
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Ahaha, na to wygląda
W ogóle, te legginsy wyglądają trochę jak kombinezon piankowy. Naprawdę, to jest tak złe, że aż boli. Dla niektórych legginsy są niewskazane wręcz, a usilnie je noszą.Miss Kitsch: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lw...e2omo1_400.jpg Edytowane przez catlady Czas edycji: 2012-04-10 o 15:09 |
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-04-10 o 16:05 |
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3343441 3]no wlasnie, to nie pierwszy post gdzie Kasia jest sama na molo, i nawet jednej zabłąkanej osoby nie ma w tle.. kurcze, może jej wynajmują na pół dnia a ona robi sesję outfitów na najbliższe 2 tygodnie
[/QUOTE]Twoja teoria może okazać się całkiem prawdopodobna ;D Przeglądam dziś flesz, a tam na ostatniej stronie panienka Kasia znowu na molo w tych samych sandałkach i tym samym lakierze na paznokciach, wietrzę spisek
|
|
#868 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gęsia skórka ![]() http://newlifewithfashion.blogspot.c...red-skirt.html
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

Najchętniej pracowałabym w labie kryminalistycznym, ale niespecjalnie mam talent, poza tym wiele zależy od szczęścia - trzeba normalnie pójść do policji, a później... można mimo chęci do końca życia szlifować krawężniki.

gdzie to takie legginsy uwdziać no.. ?

i potem widzimy takie kwiatki.. z drugiej strony, kto wie czy ona sama nie wymyśliła tych legginsów i się uparła by je ubrać 

Można prosić zdjęcie/link/cokolwiek co choć trochę przybliży mi ten trend