|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
a jeśli mówiłam, że tego nie robie - jej też się nie chciało xD dlatego teraz w ogole nikomu z uczelni się nie zwierzam pokroju 'musze się dzisiaj pouczyc tego i tego' - chociaz dziewczyny wlasnie sie tak o wsyztsko wypytuja, nie wiedziec po co xDno niestety - te skorki to moje wielkie uzaleznienie |
|
|
|
|
#2792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na skórki rady nie ma. Uprzeć się i już - jedyna.
|
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obiecałam sobie, ze po sesji rzucę mój nałóg, bo aktualnie moje dłonie można opisać jednym słowem - ohydniutkie
|
|
|
|
|
#2794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co za ludzie, ja czasem tego świata nie rozumiem chociaż wierzę, że oni niespecjalnie, chyba po prostu nie chcą wyjść na głupich, stąd porównywanie - żeby mieć podobny poziom wiedzy np. na kolokwium, co koleżanka/kolega, wtedy albo wygłupimy się razem, albo dostaniemy dobre oceny na szczęście ja AŻ takiej koleżanki nie mam - jeszcze w każdej chwili może się znaleźć, kto to wie i to wbrew mojej woli ![]() Rozumiem, stres przed sesją i w trakcie... kiedy Ci się zaczyna? Ja mam już w połowie maja zerówki :/ Wszyscy poszli spać, więc idę też, sama ze sobą rozmawiać nie będę dobrej nocy
|
|
|
|
|
#2795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() byłam w Bydgoszczy i było ekstra ogólnie jestem zachwycona, że koło wielkiego osiedla jest tak piękna i nienaruszona przez człowieka przyroda o, a czemu chcesz zmienić? blond się już znudził?
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mam nadzieję, że dojdę do ładu z moimi paznokciami, trochę się im polepszyło ostatnio... ze skórkami oczywiście też mam problem, próbuję wycinać regularnie ![]() dziś z pielęgnacji na razie regulacja brwi, balsamowanie i siedzę z mieszanką miodu, odrobiny odżywki Alterry i kremu Babydream na włosach
|
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Wczoraj zrobiłam sobie peeling Garnier i maseczkę Sorayi liftingująco-matującą, niestety taki upał to dla mnie wzmożone przetłuszczanie cery + potówki A potem prysznic i kapiel dla stóp w naparze z mięty, balsam Lirene i maść z witaminą A na stopy, krem Lirene z miodem na dłonie na noc ![]() Dzisiaj miałam olej Alterra z granatem i awokado na włosach, który zmyłam szamponem L'oreal Multi-Vitamine Fresh (dobry jest Kusi mnie Vatika Dabur
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję piękne za rady
muszę zainwestować troszkę w te moje włosy bo do ideału im daleko A od dzisiaj zaczynam bieganie
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile zamierzasz biegać? jak dla mnie na takiej temperaturze jest to mega męczące... poza tym muszę sobie kupić biustonosz do biegania
|
|
|
|
|
#2801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do 25 maja mam uczelnię i do tej czasu muszę jeszcze mieć zaliczenia roczne z pisania i fonetyki [ustne/pisemne]. A egzaminy mam 9 i 10 czerwcva [weekend, bo polaczone z duza grupa zaocznych, wiec dzienni musza sie przystosowac ze względu na mala liczbe] i pozniej jakoś historie mam pod koniec czerwca, bezsensu bo wolalabym już mieć wsyztsko w jednym tygodniu i póżniej luz. NO i jeszcze nie mam dokladnego terminu Web Projectu Niech to szybko minie i bedzie moza cieszyc sie wakacjami ![]() ja zaraz idę ćwiczyć, kąpać się i w ogole spamowac Wieczorem jadą z TŻ'tem do kina na American Pie xD
|
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też kończę 25-go, ale pierwszy egzamin mam 31-go. dla mnie już by mogła być sesja, bo wtedy jakoś najłatwiej mam na uczelni zrobiłam SPA psiakowi i dokończyłam sprzątanie mieszkania, zadbałam o włosy, jestem w trakcie dbania o ciało i nadrabiam zaległości serialowe
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Właśnie zjadłam sobie kanapki z pomidorem i ogórkiem uwielbiam lato Zaraz może pójdę się poopalać - dzisiaj podobno ostatnia szansa, jutro już u mnie ma być chłodniej.
|
|
|
|
#2805 |
|
Zadomowienie
|
Witam Piękne
Ale miałam planów na długi weekend... Chciałam spędzić go na świeżym powietrzu, między ludźmi i Miałam zderzenie z rowerzystą w poniedziałek po południu i od poniedziałku chowam się przed ludźmi. Mam zdartą skórę na policzku, nosie i wardze, spuchnięte usta (jeśli chodzi o usta to wyglądam jakbym sobie operację powiększenia ust robiła) Wyglądam strasznie, boli mnie cała twarz, wstydzę się pokazać komukolwiek na oczy. Wczoraj przepłakałam część dnia, a resztę przespałam, bo przez jakiegoś d... mam zniszczony cały długi weekend. Teraz to tylko mam nadzieję, że w miarę zejdzie do poniedziałku i że blizn nie będzie
|
|
|
|
#2806 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Albo jedna Edytka z takim tekstem: rodziców nie ma w weekend, to chociaż w spokoju się pouczę ![]() A dla każdego prawie nastolatka rodziców nie ma= bawimy się (niekoniecznie musi się wódka lać strumieniami, ale raczej się z takiej okazji korzysta) Ja jako posiadająca normalne życie byłam prawie wyklęta. Najlepsze były miny na koniec roku czy półrocze jak mi wychodziła taka sama ocena co im A do tego się wstydziły przebierać we wspólnej szatni może na plażę też nie chodziły nie wiem ![]() Jakby nie dwie kumpele, z które posiadały normalne życie to chyba bym musiała rzucić szkołę w cholerę. Nie każdy musi pić i imprezować, ale no w wieku nastoletnim nie mieć żadnych zainteresowań ani znajomych to tak trochę dziwnie jak dla mnie ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
|
|
#2807 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jak taka osoba tyle kuła i miała mniej puntków ode mnie to wydzierała kartkę i porownywała gdzie ja mam lepiej i czy przypadkiem nauczycielka się nie pomyliła nie wiem, jakoś nigdy nie rozumiałam tego ale wiem, że kiedys już w LO byłam u kolezanki, siedzimy sobie w pokoju ogladamny film, a jej matka po zebraniu wchodzi do pokoju i robi jej awanture, ze ona przeciez taka zdolna, cudowne dziecko a jak moze miec takie złe oceny [miała 5 dwójek z biologii] i że nawet ja mam lepsze, bo patrzyła przez ramię mojej mamie w kartkę z ocenami xDpoćwiczyłam już i zaraz idę się kąpać
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj poszłam ściąć grzywkę do fryzjerki (wcześniej już tam chodziłam) i powiedziałam za brwi, a mi ścięła przed brwi i wyglądam, jak ...., a w ndz. komunia.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2810 |
|
Zadomowienie
|
Doszłam do wniosku, że nie ma tego złego, wysprzątam mieszkanie tak full wypas, pranie zrobię, poprasuję, nadrobię masę rzeczy, które odkładałam na później... Nadrobię zaległości filmowo-serialowe.
Ze spa mogę zająć się ciałem, dłońmi, stopami, włosami... Wszystkim, byleby trzymać się z dala od zdartych miejsc, więc będę spamować jak mi tylko fantazja i środki pielęgnacyjne pozwolą... Boję się tylko jednego. Z boku ust mam bardzo zdartą skórę (cała warga i tak ze 3 cm licząc w górę od wargi skóry nad wargą -> od kącika ust do "serduszka" na środku ust na szerokość) i boję się, że zatrze mi to kontur ust, a to mój "ładniejszy" profil |
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
grrrr
właśnie skonczyłam się spamowac i muszę jeszcze dzisiaj przed kinem wskoczyć do rossmana. Tata przyssał się do mojego szamponu [mama też] i dzisiaj pojechałam na resztce, poza tym dezodorant też już zużyłam do ostatniej kropelki i jakiś delikwent [zapewne mama] podprowadziła mi całe opakowanie chusteczek do higieny intymnej xD no nic, wejde tam, kupie co mam kupic i nie ebde nawet nic innego ogladac, co by nie kusilo
|
|
|
|
#2812 |
|
zawsze mam racje
|
angel: a pokażesz to ścięcie? może nie jest aż tak źle jak mówisz
![]() dziewczyny, po jakim czasie od zaksięgowania wpłaty zwykle wychodziła do was wysyłka z helfów?
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2814 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja Sis też zaczyna w piątek pisanie![]() Cytat:
Ale nic mi nie daje zero..Cytat:
![]() Kupiłam podkład burżuja I byłam w ciuchlandku, ale totalnie nic nie było
|
|
#2815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest jak z kosmetykami z KWC - 20 osób mówi, że hit, a mi nie pasuje zdarza się.
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam wrażenie, że u części (w tym mnie) z tym KWC to efekt placebo działa
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie zamówienie na doz;
![]() - capivit total action ( swietna cena jest 5,19 za 30 tabletek termin do września ma) - żel flos-lek z arniką -krem do rąk Anida ( tyle osób chwali pora wyprobować)
|
|
#2818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2819 |
|
zawsze mam racje
|
też odebrałam zamówienie na doz, z rzeczy kosmetycznych (bo zamówienie głównie było przez co innego) wzięłam:
Capitavit, balsam, do włosów, 100 ml 7.69zł 1 7.69zł Revitax, serum na porost włosów, 100 ml 50.50zł 1 50.50zł Uriage, woda termalna, 300 ml 51.69zł 1 51.69zł Fitomed, odżywka do włosów jasnych z rumiankiem i słonecznikiem, 200 ml 9.39zł 1 9.39zł Fitomed Mydlnica lekarska, żel ziołowy do mycia twarzy, cera tłusta, 200 ml 9.49zł 1 9.49zł Flos-Lek na Naczynka, żel, maseczka, 50 ml 9.79zł 1 9.79zł Oczar żel, Zdrowe nogi, 100 ml 19.29zł 1 19.29zł Oczar, chusteczki nasączone, 10 szt 9.79zł 1 9.79zł Sól bocheńska, lecznicza, jodowo-bromowa, 1 kg 7.89zł Żel do mycia twarzy składowo fajnie wygląda, odżywka zresztą też. A od wczoraj w końcu mam wannę znowu A prysznic to jednak nie to samo, byłam już za wanną stęskniona. I na długość taka sama -180 cm, a poprzednia taka była ścięta że była jak na 160 cm, wczoraj weszłam i się prawie utopiłam, bo w miejscu gdzie zapierałam się nogami jeszcze wolna przestrzeń. No i dokupiłam jeszcze od razu w aptece filtr soraya do twarzy, spf 30. Ostatni już z tej firmy, chyba się tak wszyscy na filtry rzucili I przy okazji zakupów spożywczych wzięłam filtr ziaji do ciała, nie wiem na ile dobry, ale składowo wyglądał na w miarę mało oblepiający. Teraz idę, bo zaraz gościa mamy, w sumie mam mało towarzyskie nastrój, ale to norma od jakiegoś czasu, a znowu tż się coś odmieniło- kiedyś to w ogóle daleko od ludzi, tylko mu się chciało przez telefon gadać, nagle towarzyski Także chyba nie pospamuje dziś ![]() do jutra
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A my mieliśmy dzisiaj wypad nad jeziorko i deszcz nas złapał Ale nie poopalałam się Choć już troszkę mnie złapało ![]() Lenka_1987 bardzo współczuję ![]() Shadii mega paznokcie buahhot włosy wyglądają bardzo dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

sama ze sobą musisz wygrać...i przestać 
a jeśli mówiłam, że tego nie robie - jej też się nie chciało xD dlatego teraz w ogole nikomu z uczelni się nie zwierzam pokroju 'musze się dzisiaj pouczyc tego i tego' - chociaz dziewczyny wlasnie sie tak o wsyztsko wypytuja, nie wiedziec po co xD

no i oczywiście pysznej kawie z cynamonem i kardamonem 

uwielbiam lato
może na plażę też nie chodziły nie wiem 
Moja Sis też zaczyna w piątek pisanie